SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe

interfan

Re: SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Azert erdekes egy mercato ez, es erdekes lesz meg ez.

Kvara megy 70m-ert a PSG-be, ebbol kivancsi vagyok kit fog a Napoli.
Garnacho akarjak allitolag, de a MU legalabb 60m-t ker.
Masik lehetoseg meg Adeyemi.
Alternativa Zhegrova.
Azert egy Kvaretskheliat potolni, haat kb lehetetlen lesz...
Ez a Napolinak a bajnoki eselyeiket dontheti kb el.

Juventus allitolag 60m-t ker a Citytol Cambiaso kapcsan.
Ez azert nagy penz, es persze Cambiaso menni akar, es nem csak a Juventus, hanem az Olasz bajnoksag egyik legjobbja vedo atlagait es statjait hozta, de 60m-bol lehetne a Juventusnal mozgaster.
Kivancsi vagyok mi lesz belole, de azert egy Kolo Muani ingyen kolcson szerintem nagy kezdes a Juventustol.
Ha most lenne plusz 60m meg abbol lehetosegunk boven lenne erositesre.

Milan meg megy gozerovel Walkerert, es Rashford is tema.
Ha Rashford nem sikerul, akkor Joao Felix lenne a cel.
Hat kivancsi leszek...

Azert az is kemeny, hogy Cambiaso anno egy lepesre volt tolunk, aztan megsem hoztuk, majd mennyire kinotte magat a teljes Serie A-bol.
Most meg gozerovel megy erte a Real, Bayern, Liverpool, City, MU sor.
40m piaci erteke van, abszolult realis is a 60m Juventus keres erte.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2024.09.22. 19:44
interfan írta: 2024.08.30. 09:29
PellerG írta: 2024.08.30. 08:06

Akik nem is értik a dolgok, merthogy tavaly lejátszott 38 meccset náluk.
Így most Djalot viszik a Juvétól.
Valamit biztosan talaltak, azert beszedes dolog, hogy egy orvosin megbuksz...
Nyilvan a Lens nem fogja azt mondani, hogy egy alkalmatlan jatekos, mivel akkor hogy tudnak barmikor is, barkinek is eladni.
Azota mar kiderult mit talalt a Roma, Dansonak szivmuteten kell atesnie.
Szivkaterezes lesz a muteten.

https://romapress.net/from-austria-kevi ... a-medical/

https://m.tuttomercatoweb.com/serie-a/r ... re-2014983
Akkora nagy baj nem lehetett, mert most a Juve tárgyal érte 20 millióért.

https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a ... ni-2057872
interfan

Kivancsi leszek a Napoli mit hoz ki ebbol a januarbol.
Kvarat potolni azert kemeny...
Ezen mulhat a Napoli szezonja is.

Nevek vannak:

Garnacho, Adeyemi az elso nevek, alternativak Ndoye, Chiesa, Zhegrova, Yeremay.

Azert itt sem mindegy az elso ket nev kozul sikerul valamelyik, vagy a masik 4 kozul...

Conte tovabbra is akarja Skriniart, meg Danilot is akarja, na meg egy KP-t is, de Pellegrini visszautasitotta a Napolit is.
Frattesi is tema ott, de ajanlatot a Napoli nem tett csak Pellegrini kapcsan, aki nem szeretne a Napoliba igazolni.

Erdekes egy januar lesz Napolyban.

Milan meg allitolag kozel a Walker-Joao Felix paroshoz.
Az is erdekes lenne.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2025.01.18. 09:59 Kivancsi leszek a Napoli mit hoz ki ebbol a januarbol.

Nagyon kiélezed rá a Napoli szezonjának sikerességét de tavaly és idén sem olyan kiemelkedő amit nyom....bajnoki szezonjukba volt igazán jó. Azóta semmi extra. Idei szezonban van 5 gólja meg 3 asszisztja. Azért ez nem olyan félelmetes és nem gondolnám ha őt kivesszük majd összeomlik a Napoli.
Pl. bajnokok nem lettek volna 2 éve ha ő nincs de idén ezt nem érzem. Tavalyi szezonja meg elég gyenge volt, persze a csapatnak is.
PellerG

Cupi írta: 2025.01.18. 10:44
interfan írta: 2025.01.18. 09:59 Kivancsi leszek a Napoli mit hoz ki ebbol a januarbol.

Nagyon kiélezed rá a Napoli szezonjának sikerességét de tavaly és idén sem olyan kiemelkedő amit nyom....bajnoki szezonjukba volt igazán jó. Azóta semmi extra. Idei szezonban van 5 gólja meg 3 asszisztja. Azért ez nem olyan félelmetes és nem gondolnám ha őt kivesszük majd összeomlik a Napoli.
Pl. bajnokok nem lettek volna 2 éve ha ő nincs de idén ezt nem érzem. Tavalyi szezonja meg elég gyenge volt, persze a csapatnak is.
Amúgy már tavaly sem, idén meg főleg nem volt akkora húzónév ő ott.
Neres egész jól pótolta rögtön mikor beszállt.
Dráma nem lesz ebből, főleg ha hoznak egy jó nevet.
interfan

Cupi írta: 2025.01.18. 10:44

Azert ahogy mi is kiemeljuk mennyiszer es hany jatekos kapcsan, nem mindig csak a gol es golszam szamit.
Hanem az osszkep, amiben benne van a helyzeteremtes, a kulcspassz, az osszjatek, a beadas, a cselek, es meg sorolhatnam holnapig.

Tavaly annyira "gyenge" volt Kvara, hogy 1db jatekos hozott tole a teljes Serie A-bol jobb statokat es atlagokat, egy bizonyos Calhanoglu.

Egyebkent iden is a top 10-ben van, a Napolibol pedig iden is o hozza a legjobb statokat es atlagokat.

Conte mondts szo szerint, hogy a Napoli legfontosabb es legjobb jatekosa, aki nelkul a Napoli jateka is mas lesz, es olyan erteket veszit mint meg soha.
Na most azert csak jobban latja ezt mint pl en.

Elmult 2-3 ev Napolija leginkabb ra epult, ez maga Conte is elmondta, es azt is, hogy most is mindent ra epitett.

Szerintem igenis ez donto lesz a bajnoksagot nezve is, mert ez olyan szintu veszteseg a Napolinak, hogy nem veletlen beszelt Conte ugy, mintha vilagvege lenne.
Nyilvan ha okosan igazolnak, es pl behuznak egy Adeyemi vagy Garnachot, egy ertelmes KP-t, es pl egy Skriniart hatra, akkor lehet nem fogjak annyira megerezni Kvaratkeshelia tavozasat.
Viszont ha ilyen Chiesa, Zherova, Yeremay szintek mennek elore, hatra meg egy Danilo, haaat en akkor nagyon de nagyon meglepodnek ha ez a Napoli bajnok lenne.
Cupi

interfan írta: 2025.01.18. 10:55
Szerintem igenis ez donto lesz a bajnoksagot nezve is, mert ez olyan szintu veszteseg a Napolinak, hogy nem veletlen beszelt Conte ugy, mintha vilagvege lenne.
Nyilvan ha okosan igazolnak, es pl behuznak egy Adeyemi vagy Garnachot, egy ertelmes KP-t, es pl egy Skriniart hatra, akkor lehet nem fogjak annyira megerezni Kvaratkeshelia tavozasat.
Viszont ha ilyen Chiesa, Zherova, Yeremay szintek mennek elore, hatra meg egy Danilo, haaat en akkor nagyon de nagyon meglepodnek ha ez a Napoli bajnok lenne.
Garnacho egy hihetetlen hulladék....hozzá meg hatalmas arca van. :D Ilyen arcoktól nem tartok. Én általában kedvelem az argrentin játékosokat de tőle a hideg kiráz. Szét van hypolva. ;)

Továbbra is azt gondolom nem ezen fog múlni a Napoli szezonja, hogy elmegy Kvara. Heti 1 meccsel és a Conte biztonsági minimál focijával elég jók az esélyeik nélküle is.
interfan

Cupi írta: 2025.01.18. 11:03
interfan írta: 2025.01.18. 10:55
Garnacho egy hihetetlen hulladék....hozzá meg hatalmas arca van. :D Ilyen arcoktól nem tartok. Én általában kedvelem az argrentin játékosokat de tőle a hideg kiráz. Szét van hypolva. ;)

Továbbra is azt gondolom nem ezen fog múlni a Napoli szezonja, hogy elmegy Kvara. Heti 1 meccsel és a Conte biztonsági minimál focijával elég jók az esélyeik nélküle is.
Arca az van az egyszer biztos, raadasul tenyleg akkora mint a haz Garanchonak.
Nem tudom Olaszban mire lenne kepes, Adeyemiben en latok lehetoseget, aztan lehet rosszul latom.

Szerintem donto lehet ez a januari mercato a Napolinal, aztan persze lehet neked van igazad, es nem ezen fog mulni es igyis boven megnyerhetik a bajnoksagot.
Szezon vegen kiderul, azert remelem nem neked lesz igazad, mert az azt jelente hogy mi lettunk a bajnokok es nem a Napoli. :)
Cupi

interfan írta: 2025.01.18. 11:07
Szerintem donto lehet ez a januari mercato a Napolinal, aztan persze lehet neked van igazad, es nem ezen fog mulni es igyis boven megnyerhetik a bajnoksagot.
Szezon vegen kiderul, azert remelem nem neked lesz igazad, mert az azt jelente hogy mi lettunk a bajnokok es nem a Napoli. :)
Nézd ne nyerjék meg és nyerjük meg mi. Ezt korábban is írtam én nagyon szívesen tévedek ilyenben. :) ;)
Egyáltalán nem érzem őket verhetetlennek meg ilyen olyan jónak de sajna az a heti 1 meccs nagyon nagy előny. Csak e miatt tippelnék rájuk.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Az az érdekes helyzet állt elő tulajdonképpen, hogy a 4. Juve 13 pontra van a Napolitól és a BL meccsekkel együtt ők már nem valószínű, hogy felérnének a Napolira ilyen távolságról.
Az Atalanta 7 pontra van a Napolitól, még játszik legalább 2 BL meccset, már van 4 vereségük. Én kizártnak érzem, hogy ők innen oda tudnának érni a Scudettora.
És hát akkor maradt az, hogy mi vagyunk az egyetlen esélyes csapat még, hogy befogjuk a Napolit, de még ellenünk is óriási előnyük van a BL miatt és jelenleg ez az esély is csak azért van, mert mi még ott vagyunk a Napoli mellett a tabellán pontokat tekintve. De ez innentől nagyon kedvező helyzet a Napolinak.
PellerG

Baggio85 írta: 2025.01.18. 22:36 Az az érdekes helyzet állt elő tulajdonképpen, hogy a 4. Juve 13 pontra van a Napolitól és a BL meccsekkel együtt ők már nem valószínű, hogy felérnének a Napolira ilyen távolságról.
Az Atalanta 7 pontra van a Napolitól, még játszik legalább 2 BL meccset, már van 4 vereségük. Én kizártnak érzem, hogy ők innen oda tudnának érni a Scudettora.
És hát akkor maradt az, hogy mi vagyunk az egyetlen esélyes csapat még, hogy befogjuk a Napolit, de még ellenünk is óriási előnyük van a BL miatt és jelenleg ez az esély is csak azért van, mert mi még ott vagyunk a Napoli mellett a tabellán pontokat tekintve. De ez innentől nagyon kedvező helyzet a Napolinak.
Jövő héten Napoli-Juve, nem hiszem, hogy nyer a Napoli.
Baggio85

PellerG írta: 2025.01.18. 22:45
Baggio85 írta: 2025.01.18. 22:36 Az az érdekes helyzet állt elő tulajdonképpen, hogy a 4. Juve 13 pontra van a Napolitól és a BL meccsekkel együtt ők már nem valószínű, hogy felérnének a Napolira ilyen távolságról.
Ok, nem is azt mondom, hogy a Napoli innentől 17 meccset nyer, de kényelmes előnye van már most úgy, hogy a többieknek még ott a BL is. A Brugge nyilván nem egy verhetetlen csapat, de a Juvenak úgy kell elmennie majd a Napolihoz jövő héten, hogy a BL továbbjutás szempontjából egy fontos meccset játszik szerdán is idegenben.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Az x jobb lett volna,dehát ez van.A Napolihoz megy a juve,és kétszer mennek utána Rómába.
interfan

Azert ez a Milan-Conceicao story sem indul egyszeruen...

- Hazai palyan 1-1 egy total nulla Cagliari ellen
- Nagy nehezen a vegen forditas egy Como ellen 1-2 gyozelem
- Tegnap meg ugymond egy sima 2-0 vereseg a Juventus ellen

Nyilvan most ujabb kotelezok jonnek nekik is, Girona, Parma, Dinamo, dehat a Cagliari is kotelezo volt megsem sikerult, es a Como ellen is csak vert izzadva.
Na meg nyilvan a mercato meg segithet, Walker-Joao Felix parost akarjak.
Meglatjuk, de eddig ez eleg nehezkes.

Atalanta azert kemenyen behuzta a feket, 4 meccs, 12/3 pont.
Persze most nekik is egy konnyebb sorozat jon, de en oket BL helynel tobbre nem erzem.

Irta itt Baggio, hogy kinek hany veresege van, egeszen hihetetlen, hogy a Juventus az egyetlen 0 vereseges csapat.
Cserebe a 13X is legalabb ennyire elkepeszto.
De en tartom, ha vesznek egy ertekelheto KH-t, es bejelentik Kolo Muanit, ezek az X-ek konnyen gyozelembe fordulhatnak, es egyaltalan nem egy elveszett csapat.
Nyilvan 1.evuk igy, teli tehetseges fiatallal, bajnoki cim mar nem lesz innentol, de nem is volt cel ott a Scudetto, BL helyen szerintem boven ott lesznek.

Sajnos ahogy Cupi fogalmaz, szenvedve, szarul jatszva, de jonnek a Napoli gyozelmek.
Te jo eg mi is hanyszor leirtuk Conte idejen az alabbi mondatot: "nyertunk, a tobbit felejtsuk el".
Biztam benne botlanak, sajnos valahogy nyertek, de jovoheten jatszanak a veretlen Juventussal, en bizok benne ott jon egy botlas vegre.
Baggio85

interfan írta: 2025.01.19. 06:36
Te jo eg mi is hanyszor leirtuk Conte idejen az alabbi mondatot: "nyertunk, a tobbit felejtsuk el".
Hát igen, sajnos ez a Conte faktor. Szerintem kb. mindannyian egyetértünk benne, hogy ez a Napoli-keret nincs az első 3ban a bajnokság csapatai közül és mégis vezetik a bajnokságot. Jó, ez szerintem jelenleg inkább a többiek kettős, hármas terhelésének köszönhető egyelőre, de abban viszont biztos vagyok, hogy a Juve, Milan keretével Conte még előrébb lenne.

Meg azért, ami a mi dolgunkat még nehezíti - bármennyire is nem szívesen gondol bele ebbe egy Inter szurkoló :) - , hogy az idény elején is előjött, sokan elmondták a csapatból, hogy nekünk a BL mennyire fontos idén, szóval simám el tudom képzelni, hogy a bajnokságot előbb fogjuk beáldozni, mint a BL-t.
interfan

Baggio85 írta: 2025.01.19. 08:28 sokan elmondták a csapatból, hogy nekünk a BL mennyire fontos idén, szóval simám el tudom képzelni, hogy a bajnokságot előbb fogjuk beáldozni, mint a BL-t.
Ezzel egyaltalan nem ertek egyet.

Mindenki, Marrotatol kezdve, Ausilion at, a jatekosaink, egeszen Inzaghig elmondtak, a kotelezo cel a bajnoki cim megvedese.
Ez az elsodleges es legfontosabb celunk a 24-25 szezonban.

Nyilvan jopar jatekos elmondta, "elete alma" a BL gyozelem.
Nyilvan, mi mas lenne, minden focista alma a vilagon a BL gyozelem.
Ez egyertelmu es vilagos.
De ettol fuggetlenul mint "alom" beszel barki is errol, nem mint cel, nem mint kotelezoen elerendo dolog mint a bajnoki cim megvedese.

Penzugyileg is gyakorlatilag elerunk oda ami a "cel" volt a BL-bol, ha verjuk a Pragat es a Monacot.
Tehat ugymond egy BL 16 kozotti kiesessel is teljesitjuk a vart bevetelt az UEFA-tol.
Baggio85

interfan írta: 2025.01.19. 08:50
Baggio85 írta: 2025.01.19. 08:28 sokan elmondták a csapatból, hogy nekünk a BL mennyire fontos idén, szóval simám el tudom képzelni, hogy a bajnokságot előbb fogjuk beáldozni, mint a BL-t.
Mindenki, Marrotatol kezdve, Ausilion at, a jatekosaink, egeszen Inzaghig elmondtak, a kotelezo cel a bajnoki cim megvedese.
Ez rendben van, csak eljöhet a pont, ahol választani kell a 2 közül. És a korábbi nyilatkozatok alapján én nem vagyok biztos benne, hogy a bajnokságot részesítenénk előnyben. Bár ez nyilván egy nehéz kérdés, mert olyan csapatot még nem nagyon láttam, amelyik egy BL nyolcad-, negyeddöntöt "leadna" azért, mert a következő meccs egy fontos rangadó a bajnokságban.
De sajnos ebben a csapdában már benne voltunk Inzaghival. Beleálltunk egy Liverpool elleni párharcba, emelt fővel veszítettünk, és abban az időszakban el is ment a bajnokság is
interfan

Baggio85 írta: 2025.01.19. 08:57
Ez rendben van, csak eljöhet a pont, ahol választani kell a 2 közül. És a korábbi nyilatkozatok alapján én nem vagyok biztos benne, hogy a bajnokságot részesítenénk előnyben. Bár ez nyilván egy nehéz kérdés, mert olyan csapatot még nem nagyon láttam, amelyik egy BL nyolcad-, negyeddöntöt "leadna" azért, mert a következő meccs egy fontos rangadó a bajnokságban.
De sajnos ebben a csapdában már benne voltunk Inzaghival. Beleálltunk egy Liverpool elleni párharcba, emelt fővel veszítettünk, és abban az időszakban el is ment a bajnokság is
Nem fogunk "valasztani", pont ahogy te irtad, ott a pelda es a Liverpool elleni kieses.
Bajnoksagban sem fogunk komolyabb meccsen pihenteni a BL miatt, lasd szinten Liverpool meccs idoszaka.
Anno is mindig a sors valasztott es nem mi, most is ez lesz.

Kimondott kotelezo cel a bajnoki cimvedes, ha ez nem lesz meg biztosan kudarcnak fogjak megelni a szezonunkat a vezetok, jatekosok, es kb mindenki.
(Kiveve ha nem nyerunk BL-t, amire azert haat nem mi vagyunk a favoritok, es akkor finomam fogalmaztam)
Baggio85

interfan írta: 2025.01.19. 09:21

Nem fogunk "valasztani", pont ahogy te irtad, ott a pelda es a Liverpool elleni kieses.
Bajnoksagban sem fogunk komolyabb meccsen pihenteni a BL miatt, lasd szinten Liverpool meccs idoszaka.

Kimondott kotelezo cel a bajnoki cimvedes, ha ez nem lesz meg biztosan kudarcnak fogjak megelni a szezonunkat a vezetok, jatekosok, es kb mindenki.
(Kiveve ha nem nyerunk BL-t, amire azert haat nem mi vagyunk a favoritok, es akkor finomam fogalmaztam)
Ok, akkor érthetőbben mondom :): az is egy választás ebben a kérdésben, hogy egy BL meccsbe beleállsz-e vagy sem. Ha beleállsz, már választottál, mert hétvégén nem leszel friss. És nyugodjunk meg, nem leszünk akkor frissek. Ahogy a City után sem voltunk, meg a Pool után sem voltunk anno...
De hogy még egyértelműbb legyen: elmentünk Leverkusenbe "csalni" a futballt egy x reményében, mert belefért, és majdnem be is jött. Aztán rúgtunk 6ot a Lazionak idegenben...
Ha beleaállunk a Leverkusen meccsbe, ott lehet, hogy akkor sem nyerünk, de biztos nem rúgunk 6ot a Lazionak... És nem a 6on van a hangsúly. :)
interfan

Baggio85 írta: 2025.01.19. 09:29
interfan írta: 2025.01.19. 09:21

Ok, akkor érthetőbben mondom :): az is egy választás ebben a kérdésben, hogy egy BL meccsbe beleállsz-e vagy sem. Ha beleállsz, már választottál, mert hétvégén nem leszel friss. És nyugodjunk meg, nem leszünk akkor frissek. Ahogy a City után sem voltunk, meg a Pool után sem voltunk anno...
De hogy még egyértelműbb legyen: elmentünk Leverkusenbe "csalni" a futballt egy x reményében, mert belefért, és majdnem be is jött. Aztán rúgtunk 6ot a Lazionak idegenben...
Ha beleaállunk a Leverkusen meccsbe, ott lehet, hogy akkor sem nyerünk, de biztos nem rúgunk 6ot a Lazionak... És nem a 6on van a hangsúly. :)
En ezt ertem, de ez mar a keret minosegenek es melysegenek kerdese.
Alkalmas e erre a keret, ezt mindenki dontse el maga...

Ettol fuggetlenul a bajnoki cim megvedese az idei szezon kimondott celja, nem pedig a BL.
Ha bajnokok leszunk mindenki boldog lesz, ellenben ha nem, akkor ez a szezon is egy bukta (ha nem lesz cserebe BL gyozelem, amire annyi az esely amennyi).
Ha nem nyerunk BL-t, de bajnokok leszunk, a kutyat nem fogja erdekelni a BL, mivel nem volt sem elvaras, sem cel, se semmi az Internek az idei BL, ellenben a Scudetto igen.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

vaskalap írta: 2025.01.18. 23:13 Az x jobb lett volna,dehát ez van.A Napolihoz megy a juve,és kétszer mennek utána Rómába.
Conte nem veletlen a serie a legjobb edzoje
R9.

tenyleg hova tuntek az “osszel mar nem lesz a napolinal conte” emeberek?
interfan

R9. írta: 2025.01.19. 10:50 Conte nem veletlen a serie a legjobb edzoje
Te Szerinted, mas szerint meg nem.
R9.

interfan írta: 2025.01.19. 10:55
:(
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Walker egyre közelebb a milanhoz.Ezek szerint Rashford nem megy oda.
interfan

vaskalap írta: 2025.01.19. 17:11 Walker egyre közelebb a milanhoz.Ezek szerint Rashford nem megy oda.
Joao Felixet akarjak elore.
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

interfan írta: 2025.01.19. 10:55
Akkor mégis ki a Serie A legjobb edzője ha nem ő?
Versenytársat sem látni, aki hasonló szinten lenne…
interfan

Anonym alkesz írta: 2025.01.19. 17:22 Akkor mégis ki a Serie A legjobb edzője ha nem ő?
hvmetal írta: 2025.01.19. 13:35 Elmúlt 10 - 15 év olasz bajnokságát nyerni, edzőként már nem jelent annyit
Liga szinten "top" Conte . De nagyon messze van ő egy Ancelotti szinttől . Mancini is hozta a bajnokságot , de ő legalább annyira fogalmatlan volt nemzetközi szinten, mint Conte . Egy spanyol középcsapat játéka megette az olasz bajnok , top3 Inter játékát .
Ahogy a játékos állomány , úgy az edzői színvonal is messze van a 2000-es évek elejétől .
Ennyiért többre tartom Inzaghit . Conteval a City , Pool ellen nagyon nem így teljesítettünk volna.
Eredményesebb , de butább edző .
Persze a rövidlátóságot Inzaghi is vérében hordozza , de magasabb polcon van ő , mint Antónia.

En itt Hvmetalal ertek egyet.
Inzaghi szerintem is jobb edzo mint Conte.
Cupi

Most láttam valahol, hogy a szezonban a Bologna 1 ponttal szerzett többet mint tavaly ugyanennyi forduló után Mottával. :shock: Nem rossz. Keretük gyengült és még a BL is ott van tehát ők is nyomják a heti 2 meccseket.
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

interfan írta: 2025.01.19. 18:08
Anonym alkesz írta: 2025.01.19. 17:22 Akkor mégis ki a Serie A legjobb edzője ha nem ő?
hvmetal írta: 2025.01.19. 13:35 Elmúlt 10 - 15 év olasz bajnokságát nyerni, edzőként már nem jelent annyit
Liga szinten "top" Conte . De nagyon messze van ő egy Ancelotti szinttől . Mancini is hozta a bajnokságot , de ő legalább annyira fogalmatlan volt nemzetközi szinten, mint Conte . Egy spanyol középcsapat játéka megette az olasz bajnok , top3 Inter játékát .
Ahogy a játékos állomány , úgy az edzői színvonal is messze van a 2000-es évek elejétől .
Ennyiért többre tartom Inzaghit . Conteval a City , Pool ellen nagyon nem így teljesítettünk volna.
Eredményesebb , de butább edző .
Persze a rövidlátóságot Inzaghi is vérében hordozza , de magasabb polcon van ő , mint Antónia.

En itt Hvmetalal ertek egyet.
Inzaghi szerintem is jobb edzo mint Conte.
Ha az elmúlt 3 szezonból 3 bajnoki címünk lenne akkor talán beszélhetnék erről, de ebből kettőt elbuktunk vele és Contenak van még egy Premier League és FA kupa győzelme is. + ennek a csapatnak az alapjait és a mentalitását Conte alapozta meg, Inzaghinak csak tovább kellett vinnie.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Talán érdemes vetni egy pillantást a tabellára,
azért így féltávon túl már kirajzolódtak az erőviszonyok.
A Napoli a heti egy meccsel nagyon stabilan tolja.
A rangadókon felemás a mérleg, de a kis csapatok ellen
rendre behúzzák a meccseket. Tényleg tipikus Conte.
Kvara pótlása azért sok mindent befolyásolhat náluk.
Komoly meccsek jönnek a közeljövőben nekik is:
Juventus (o), Roma (i), Lazio (i), Inter (0).
Ha ezeken jól teljesítenek, akkor komoly sanszuk lesz
a végső sikerre. Conte onnan már szerintem behúzná.
Az Atalanta gyenge kezdés után rohamtempóban
gyűjtötte a győzelmeket. Most kisebb hullámvölgyben
vannak, remélem egy kicsit kitart ez még.
Bevallom a többiektől én már nem tartok.
A Laziotól szerintem a jelenlegi 4.hely is szép teljesítmény.
A Juventus meg hála Istennek eddigi nem az igazi.
A 13 ill. 10 pont hátrányból már nem valószínű, hogy felérnek.
Kiváncsi vagyok, hogy mit hoznak a folytatásban ill. mi
lesz Motta sorsa.
Azért az figyelemre méltó, hogy a Milan 16 pontra van tőlünk.
A BL helytől 8 pontra vannak (igaz van egy elmaradt meccsük),
a BL hely elérése sem tűnik egyszerű mutatványnak részükről.
interfan

cuchu11 írta: 2025.01.20. 11:22 Talán érdemes vetni egy pillantást a tabellára,
azért így féltávon túl már kirajzolódtak az erőviszonyok.
A Napoli a heti egy meccsel nagyon stabilan tolja.
A rangadókon felemás a mérleg, de a kis csapatok ellen
rendre behúzzák a meccseket. Tényleg tipikus Conte.
Kvara pótlása azért sok mindent befolyásolhat náluk.
Komoly meccsek jönnek a közeljövőben nekik is:
Juventus (o), Roma (i), Lazio (i), Inter (0).
Ha ezeken jól teljesítenek, akkor komoly sanszuk lesz
a végső sikerre. Conte onnan már szerintem behúzná.
Az Atalanta gyenge kezdés után rohamtempóban
gyűjtötte a győzelmeket. Most kisebb hullámvölgyben
vannak, remélem egy kicsit kitart ez még.
Bevallom a többiektől én már nem tartok.
A Laziotól szerintem a jelenlegi 4.hely is szép teljesítmény.
A Juventus meg hála Istennek eddigi nem az igazi.
A 13 ill. 10 pont hátrányból már nem valószínű, hogy felérnek.
Kiváncsi vagyok, hogy mit hoznak a folytatásban ill. mi
lesz Motta sorsa.
Azért az figyelemre méltó, hogy a Milan 16 pontra van tőlünk.
A BL helytől 8 pontra vannak (igaz van egy elmaradt meccsük),
a BL hely elérése sem tűnik egyszerű mutatványnak részükről.
Egyetertek, a februari meccsek + marcius eleji Napoli-Inter eldonti majd kb a bajnoksagot.

Atalanta max BL hely, amire a Juventus is jo lesz.

Lazio-Roma nem tenyezo, ez a Conceicao fele Milan meg ugyanugy szenved egyelore mint a Fonseca fele, a Pioli fele Milan ettol sokkal jobb volt.
Ez a Milan nagyon meglepodnek ha 5.helytol elorebb vegezne...
PellerG

Sokáig figyeltük mi is Emerson Royalt, a Milan is, mielőtt nyáron megvették volna.
Úgy tűnik nem volt véletlen a habozás, fél év után mehet a Galatasarayba.
A helyére megy Walker a Cityből.

Amúgy miért jó ez Walkernek?
A Citynél fontos tag, jól is keres, kapna is új szerződést, sosem volt még külföldön, most 35 évesen meg tolna egy ekkora váltást.
Ibra meghülyítette, és ennyi?
interfan

PellerG írta: 2025.01.20. 22:15 Amúgy miért jó ez Walkernek?
A Citynél fontos tag, jól is keres, kapna is új szerződést, sosem volt még külföldön, most 35 évesen meg tolna egy ekkora váltást.
Ibra meghülyítette, és ennyi?
City mar nem szamit ra, ezeket az idos jatekosokat kezdik kiszorni, es ujakat beepiteni helyettuk.
Lasd Lewis is elkezdte kiszoritani Walkert, azert csak 35 eves lesz az ember.
En megertem a City donteset, hogy mar nem kell nekik ennyi idosen.

Hogy miert a Milan mikozben nemreg a Bayern tepert erte gozerovel?
Ez egy jo kerdes...
Lehet folyamatos lehetoseget akar amit a Milanba lehet hamarabb megkap mint a Bayernbe.
interfan

k.tomi880421 írta: 2024.08.05. 18:57 Számomra valószínűbb az, hogy Pavlovic ki fogja szorítani ha kihozza azt ami benne van a Milannál.
Ez a Pavlovic se lett egy nagy durranas, es akkor meg finomam fogalmaztam.
Mar a Fenerbacheval targyal a Milan Pavlovic eladasa miatt.
interfan

PellerG írta: 2025.01.20. 22:15 Sokáig figyeltük mi is Emerson Royalt, a Milan is, mielőtt nyáron megvették volna.
Úgy tűnik nem volt véletlen a habozás, fél év után mehet a Galatasarayba.
Azert a Milanra rajar a rud szepen...

Pavlovic eladasa nem sikerult mivel a Fenerbache inkabb Skriniart vitte.

Emerson Royal megserult 2-3 honapra kidolt, igy ot sem tudjak eladni.

Okafor eladasa mar megvolt a Lipcsebe, erre megbukott az orvosin es visszakuldtek Milanoba es nem lett az uzletbol semmi.

Mindez 1db januar alatt, azert kemeny...

Most nagyon mennek ezert a Santiago Gimenez kapcsan a Feyenordal targyalnak, allitolag nagyon kozel van a megegyezes.
Kivancsi vagyok mi lesz a vege.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Ez a Juventus irdatlan gyenge. Jó lenne valakinek megállítani a Nápolyt, mert így nem lesz jó.
Cupi

PellerG írta: 2025.01.18. 22:45

Sajna nem így lett. X-ben bíztam nagyon. 2. félidőben nagyon kijött, hogy a Napoli sokkal pihentebb. Frissebbek voltak sokkal. :? Nem tudom ki fogja őket elkapni.....
interfan

Cupi írta: 2025.01.25. 20:09 Sajna nem így lett. X-ben bíztam nagyon. 2. félidőben nagyon kijött, hogy a Napoli sokkal pihentebb. Frissebbek voltak sokkal. :? Nem tudom ki fogja őket elkapni.....
Nekem is ez a szo jutott eszembe ami teljesen leirja a helyzetet.

Elso felidoben semmivel nem volt jobb a Napoli, sot a Juventus boven-boven folejuk nott minden teren.
Viszont a 2.felidore totalisan szetesett, elfaradt a Juventus, es ahogy irod sokkal "frissebbek" voltak a Napoli jatekosok.
Rettento szembetuno volt ez, emiatt sima is lett a 2.felido.

Es pont ez a "frissesseg" ami aggaszto lehet.
Napolinak van osszesen 16db meccse majus 25-ig.
Magyarul 4 honap = 16 meccs, konkretan 7,5 naponta jatszanak majd 1db meccset.

Ellenben nekunk marcius kozepeig lesz 13 meccsunk.
Magyarul 50 nap = 13 meccs, konkretan a 3-4 naponta meccsek, ami nalunk tart november ota megallas nelkul.
Ez megint valami brutalis, hogy majdnem annyi meccsunk lesz marcius kozepeig, mint a Napolinak majus vegeig.

Itt valoban donto lehet az eronlet es a frissesseg.

Azert sajnos ez nem jott most jol, hogy a Napoli igy lehozta a januart.
Fiorentina, Atalanta, Juventus 9/9 pont...
Es nyilvan lesz Roma es Lazio februarba nekik, de egesz februarban jatszanak 4db meccset, Roma, Udinese, Lazio, Como.
Ellenben mi a maival egyutt marcius elejeig jatszunk 8 meccset, magyarul dupla annyit mint a Napoli.
Kozte BL meccs, Milan, Fiorentina 2X, Juventus, egyszoval kemeny honapunk lesz...
R9.

:mrgreen: de lauerentiis kirugta mar contet?
vagy a szakertok akik megmondtsk h max par honapot birnak ki egyutt, hova tuntek?
interfan

R9. írta: 2025.01.26. 08:24 :mrgreen: de lauerentiis kirugta mar contet?
vagy a szakertok akik megmondtsk h max par honapot birnak ki egyutt, hova tuntek?
En tovabbra is tartom, jovore ilyenkor mar nem Conte lesz a Napoli edzoje.
Ez az ember nem bir 1-2 evnel tobbet sehol.
Jovore BL, es akkor jon a Conte story vege.

Es meg az idei bajnoki szezonbol is van 4 honap, varjunk meg kicsit mielott " Grande Antonio" nak kiosztjuk a 2024-25 Scudettot.
Es akkor kitudja mi lesz majd ott a nyaron...
R9.

jovore lehet
de az emberek nagy resze 2024 novemberre mondta :)
grande Antonional mar az nagy dolog h elozo evi pocsek teljesitmeny utan behozza bl helyre a napolit
Baggio85

Ha a további (komolyabb) sérülések elkerülik a csapatot és Calha meg Acerbi (használható módon) vissza tud térni, akkor nekünk még ez a Napoli menetelés akár jó is lehet, mert minket is a maximumra kényszerít, mert akkor képesek leszünk tartani a lépést, mert jobb csapatunk van, de egyébként ez egy (sport)embert próbáló feladat lesz. Már az sem ideális sajnos, hogy az elejétől kezdve mi futunk utánuk, mi vagyunk lépéskényszerben, de mondom, annyi előnye van, hogy egyik meccsen sem lankadhatunk. Az más kérdés, hogy ezt csak teljes kerettel, maximális koncentrációval lehet végigcsinálni.
Baggio85

R9. írta: 2025.01.26. 08:47 jovore lehet
grande Antonional mar az nagy dolog h elozo evi pocsek teljesitmeny utan behozza bl helyre a napolit
Ez alapjában véve tényleg így van, de sajnos rengeteget számít a kettős/hármas terhelés. Persze ettől még az is igaz, hogy tavaly pl. a Juvénak sem volt...
interfan

R9. írta: 2025.01.26. 08:47 jovore lehet
En meg mindig azt mondom, varjunk meg azzal, hogy kiosztjuk elore Contenak az idei Scudettot.

Aztan ha megsem lesz meg nekik, akkor nyaron kitudja mi lesz Napolyban Conteval...
CsaSzi9294

Makkos Milán. 😅
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2025.01.26. 14:25 Makkos Milán. 😅
Nem mákosok hanem fogalmam sincs honnan szerzik ezt a sok energiát a meccsek utolsó 10 percére....ellenünk a szuperkupa döntőbe is ez volt, hogy mi már alig éltünk ők meg a végén is úgy futottak mintha be lennének drogozva vagy nem tudom...ma is ez volt, hogy a Parma játékosok már teljesen kész voltak a hazaiak meg mintha a meccs első 10perce lett volna úgy mentek előre....nem tudom, hogy Concencao talált e ki valamit de nagyon jól bírják a végét.
interfan

Cupi írta: 2025.01.26. 14:34
Nem mákosok hanem fogalmam sincs honnan szerzik ezt a sok energiát a meccsek utolsó 10 percére....ellenünk a szuperkupa döntőbe is ez volt, hogy mi már alig éltünk ők meg a végén is úgy futottak mintha be lennének drogozva vagy nem tudom...ma is ez volt, hogy a Parma játékosok már teljesen kész voltak a hazaiak meg mintha a meccs első 10perce lett volna úgy mentek előre....nem tudom, hogy Concencao talált e ki valamit de nagyon jól bírják a végét.
Inkabb a "kaosz" ami ott van jelenleg.

Meccs vegen a palyan majdnem osszeverekedett Conceicao es Calabria, a Milan jatekosoknak es a stabnak kellett kozbelepni.

Azert ez profi szinten vicc, megye 2-be van ilyen.
Valami nagyon de nagyon nincs rendben ott...
Azert hogy egy edzo sajat jatekosanak neki akar menni 250 kamera elott, sajat hazai kozonseg szemelatara a meccs lefujasat kovetoen a palyan, az valami egeszen elkepeszto...

https://www.fcinter1908.it/news/gossip- ... bria-lite/
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.01.26. 15:16
Cupi írta: 2025.01.26. 14:34

Meccs vegen a palyan majdnem osszeverekedett Conceicao es Calabria, a Milan jatekosoknak es a stabnak kellett kozbelepni.

Azert ez profi szinten vicc, megye 2-be van ilyen.
Valami nagyon de nagyon nincs rendben ott...
Azert hogy egy edzo sajat jatekosanak neki akar menni 250 kamera elott, sajat hazai kozonseg szemelatara a meccs lefujasat kovetoen a palyan, az valami egeszen elkepeszto...

https://www.fcinter1908.it/news/gossip- ... bria-lite/
Arról nem beszélve, hogy a két “szupersztár” már a félidőben leült a padra.
Cupi

interfan írta: 2025.01.26. 15:16

Pont ezért ciki, hogy minket meg 2x is megvertek...ilyen káoszos szezonban....rohadt nehéz ezt megemészteni....még ha egy nagyon erős milan lenne de ezektől? :?
Válasz küldése