Cupi írta: ↑2025.01.19. 23:48
Taremi viszont dupla nulla....én nem érzem azt, hogy ő feltámadna....bíztam benne sokáig de engem most már idegesít. Azért az milyen már, hogy egy Esposito a hulla gyenge Empoliba 8 gólos a bajnokságban míg a nagy rutinos Taremi meg nulla..ez már több mint ciki.
Valami egeszen elkepeszto mennyire melyen van az ember.
Ott jarunk, hogy egy Arnautovic vagy Correa Taremihez kepest kivalo jatekos.
Teljesen mindegy kezdo vagy csere, amit nyujt az egyszeruen a legalja minden teren ugy ahogy van.
Botrany.
Aki sajnos nekem megint csalodas volt az Zielinski.
Lassu jatek, fejben is lassu, semmi agilitas, veszelytelen elore, vedekezese nincs, sajnos latva ot nem veletlen hogy keressuk a piacon Mkhitaryan utodjat.
Remelem magara talal, de mintha lassan 31 evesen belekenyelmesedett volna a nagy fizetesbe, es sokat nem igazan teper.
Martinezt rengeteget szidtuk, most ideje dicserni.
Legutolso 6 meccs = 4 gol.
Azert ez finomam szolva is rendben van.
Thuram is betalt, enelkul a ket csatar nelkul vegunk lenne mint a botnak...
Csak serules ne legyen, mert ha hosszabb idore kidol Martinez vagy Thuram, akkor vegunk van...
Hat igen, a csatarkerdes...
A szinten sokat szidott Asllani is rendben volt.
Nyilvan megint egy Empoli az ellenfel, nem egy csoda, de legalabb egy Asllani tud ertekelhetot nyujtatni egy Empoli, Venezia ellen, masoknak meg ez sem megy.
Meg jon most 1 kotelezo a bajnoksagban, a Lecce, utana meg a Milan elleni Derby, es egy brutalis februar (Milan, Fiorentina 2X, Juventus).
Jaa es meg most a kovetkezo 1,5 hetben 2 BL meccs.
En azt gondolom amit mar irtam, a februar eldontheti a bajnoki cimet, es az a bizonyos marcius legelejen levo Napoli-Inter.
Espositot is nagy uzlet volt 4m euros opcioval eladni mindenfele visszavasarlasi nelkul.
Hat igen...
Ertekelesek:
-Calciomercato.it:
Martinez 8
Dumfries 7,5
Barella 7
Thuram 7
C.Augusto 6,5
Asllani 6,5
Arnautovic 6,5
Sommer 6
Pavard 6