Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Festa

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Festa »

Cupi írta: 2025.01.22. 22:53 Gólkülönbség javítás mi? :D Inkább izgulás a végéig. :D Mi ezt szeretjük mostanában.
3 pont megvan, ez a lényeg.
Nyilván ha Dumfries gòlját megadják akkor szabályos,de ettől függetlenül nem éreztem ,hogy megszakadnánk a második gòlért.Mintha pont az lett volna a fejekben ,hogy hosszù a szezon teljesen mindegy,hogy 0-1 vagy 0-4 és pontszámban igaz is de nyilván mi szurkolok nem vagyunk elkényeztetve.

Szép játék Not for everyone.
Viszont Lautaro minden meccsen lő gólt megint és Sommer megint gòltalan maradt.
Lehet tovább lépni Leccére.
Festa

Cupi írta: 2025.01.22. 23:09
INTER-1908 írta: 2025.01.22. 23:01 Ha jól látom már nagyon nehezen esetünk ki a 8 bol persze még megtortenhet de úgy gondolom hogy gyakorlatilag továbbjutottunk
Ha minimum döntetlen lesz a Monaco ellen akkor biztos a 8 hely egyike. Viszont ha kikapunk és pechünk is van akkor még lehetünk 9. helyen is sajna. :?
Az kemény a milan 6. helyen van....szar kezdés után nem gondoltam volna. Ráadásul az utolsó fordulóba a Zágrábbal játszanak így benne van ők az első 5-be lesznek. :o
Ehhez nagyon szerencsétlennek kéne lenni.Mégha kikapnánk is jò eséllyel alakulhatna ùgy,hogy benne leszünk a nyolcban.Persze erre nem szabad alapozni.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Festa írta: 2025.01.22. 23:19

Ehhez nagyon szerencsétlennek kéne lenni.Mégha kikapnánk is jò eséllyel alakulhatna ùgy,hogy benne leszünk a nyolcban.Persze erre nem szabad alapozni.
Az a baj a Monaco meccs után Derby. Ezért én tuti nem küldeném ki a legerősebb kezdőt mert megint az lesz hullák leszünk a milan ellen....azért 3. alkalommal is kikapni tőlük egy szezonon belül az vér ciki lenne. ;)
Szóval a B csapattal meg nem lesz könnyű a franciák ellen. Nehéz ügy. Mondjuk egy döntetlen azért csak meg lesz egy tartalékos kezdővel is. ;)
valentino

Hozzászólás Szerző: valentino »

5 csapat már nem szabad hogy beeelőzzön.

A Monaco már tuti bejutott a 24-be, kérdés tét nélkül rámennek-e a 8-ra, vagy lelazsálják.
Ha 2-vel kapunk ki, akkor megelőz a Monaco.
Több mögöttünk lévőnek nem nehéz az utolsó meccse: Salzburg-Atleti, Zágráb-Milan, Leverkusen-Sparta, és az Aston Villának a Celtic.
A Lille-Feyenoord szerencsére egymás ellen játszik, és több góllal kellene nyernie az egyiknek az előzéshez.
Az Atalantának és a Brestnek hátha nehéz lesz a Barca és a Real.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

- Calciomercato.com:

Bastoni 7
Martinez 7
Sommer 6,5
DeVrij 6,5
C.Augusto 6,5
Thuram 6,5
Pavard 6
Dumfries 6
Barella 6
Asllani 6
Darmian 6
Frattesi 6
Dimarco 5,5
Mkhitaryan 5,5
Zielinski 5,5

Sajnos a golkulonbseg javitas nem jott, inkabb az Inzaghi fele rotaciora mentunk ra, hogy jatszik mindenki, de az energiabedobas a 10% koruli.
Amennyiszer kiemeltuk Martinez kapcsan mennyire szar es golkeptelen, most erdemes ugyannyire kiemelni amikor lovi sorban a golokat.
Utolso 7 meccs = 5 gol.
Lassan Thuramot is beeri a hazigollovolistan.
Tovabbra sem tudom, hogy Frattesivel mi lesz, de amit most is csinalt...
Hat sok koszonet nem volt benne.

Nyilvan lehet szamolgatni, de innen azert "muveszet" lenne nem a 8 hely valamelyiken vegezni.
En szerintem nem lesz itt semmifele totalis B csapat a Monaco ellen.
Szerintem a Lecce ellen, es a Monaco ellen is max 1-3 poszton lesz pihentetes, de Inzaghit ismerve szerintem eselytelen egy teljes full B sor.
Innentol kezdve meg legalabb ekkora "muveszet" lenne legalabb 2 gollal kikapni hazai palyan egy Monacotol.
Maradjunk annyiban minimalis az eselye.

Ki elozhet meg (ha egyaltalan 1 gollal kikapunk a Monacotol, amire szerintem minimalis az esely, sot):
-Leverkusen, Atletico, Milan jo esellyel elozne.
De meg igy is megmaradna a 7.hely.
-Atalanta nem valoszinu, hogy nyer Barcelonaba, ahogy a Feyenord-Lille paros is kiesik mivel egymas ellen jatszanak, es hat valoszinu nem 4-0 valamelyik csapatnak.
-Brest megint kiesik, Real ellen jatszanak, es 4 gollal verni kellene oket
-Marad az Aston Villa aki ha veri is a Celticet, es mi kikapunk a Monacotol 1 gollal, akkor is ott vagyunk leheto legrosszabb esetben is a 8.helyen.

Egyszoval ezt innen elbukni mar gyakorlatilag hatalmas "muveszet" lenne.
Szerintem mivel nem lesz full B sor a Monaco ellen, ezert verni is fogjuk oket, es megorizzuk 4.helyunket.
Masik lehetoseg amit latok, egy energiatakarekos X.
BL-ben lathatolag nagyon sporolunk az eronkkel, es egyaltalan nem szakadunk meg.
Cupi

Én most arra tippelnék a Monaco ellen egy félig B csapattal egy spórolós játékkal nyomunk egy x-et. Bár az is igaz, hogy nekik az nem jó /ha nyernek a 8-ba vannak/ így ki fognak támadni, lesz területünk. Szóval még a győzelem is simán benne van spórolósabb üzemmódban is. ;)
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Cupi írta: 2025.01.23. 08:35 Én most arra tippelnék a Monaco ellen egy félig B csapattal egy spórolós játékkal nyomunk egy x-et. Bár az is igaz, hogy nekik az nem jó /ha nyernek a 8-ba vannak/ így ki fognak támadni, lesz területünk. Szóval még a győzelem is simán benne van spórolósabb üzemmódban is. ;)
A Monacot nem szabad lebecsülni.
Szerintem nem lesz itt semmilyen félig B csapat. Az alapcsapat fog kezdeni.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Szerintem se lesz b csapat de azt se hiszem hogy a milannak könnyű lesz Zágrábban...
A Zágráb meg tovább mehet nekik tényleg nincs veszíteni valojuk a Milan meg hiába nyerte meg a szuperkupat nekem nem túl meggyőző... szóval szerintem 2 fáradt csapat derbyje lesz majd
Cupi

cuchu11 írta: 2025.01.23. 09:44
Cupi írta: 2025.01.23. 08:35 Én most arra tippelnék a Monaco ellen egy félig B csapattal egy spórolós játékkal nyomunk egy x-et. Bár az is igaz, hogy nekik az nem jó /ha nyernek a 8-ba vannak/ így ki fognak támadni, lesz területünk. Szóval még a győzelem is simán benne van spórolósabb üzemmódban is. ;)

Komolyan kérdem, hogy 4 nappal a derby előtt megéri lefáradni az alap kezdővel?
Nem lebecsülve a Monaco-t de egy x-et azért otthon hozzunk már össze egy félig B csapattal is.
interfan

Cupi írta: 2025.01.23. 09:49
cuchu11 írta: 2025.01.23. 09:44

Komolyan kérdem, hogy 4 nappal a derby előtt megéri lefáradni az alap kezdővel?
Nem lebecsülve a Monaco-t de egy x-et azért otthon hozzunk már össze egy félig B csapattal is.
Egyetertek a fenti irasokkal, nem lesz itt szerintem sem semmifele "full B" csapat, de meg a "felig B" csapat sem hiszem.
Max 1-3 poszt, de az kb a Lecce ellen is lehet, es ez a max szerintem.

Fuggetlenul most ez a Monaco "lebecsuleserol", vagy "felbecsuleserol".
Inzaghi nem ez az edzo aki majd igy meg ugy rotal es pihentet, o nem ez, soha nem is volt, es valoszinu sosem lesz az.
Neki a tegnapi volt a "rotacio es a pihentetes", hogy jatszik a szamara elerheto legerosebb kezdo, es 50% adunk a meccsbe, nala ez a pihentetes.
Cupi

interfan írta: 2025.01.23. 10:02

Inzaghi nem ez az edzo aki majd igy meg ugy rotal es pihentet, o nem ez, soha nem is volt, es valoszinu sosem lesz az.
Neki a tegnapi volt a "rotacio es a pihentetes", hogy jatszik a szamara elerheto legerosebb kezdo, es 50% adunk a meccsbe, nala ez a pihentetes.
Ez idén a BL-ben nem teljesen igaz. Több meccsnek is eléggé B csapattal mentünk neki....Young Boys ellen is pihentetett de a Leverkusen ellen is kimaradtak többen is az alapcsapatból. De a Zvezda ellen is a Taremi - Arna kettőssel kezdtünk.
interfan

Cupi írta: 2025.01.23. 10:13
interfan írta: 2025.01.23. 10:02

Ez idén a BL-ben nem teljesen igaz. Több meccsnek is eléggé B csapattal mentünk neki....Young Boys ellen is pihentetett de a Leverkusen ellen is kimaradtak többen is az alapcsapatból. De a Zvezda ellen is a Taremi - Arna kettőssel kezdtünk.
Nyilvan 1-2X volt kisebb-nagyobb pihentetes, de 3-4 alapembernel tobb Inzaghinal kb soha nem pihen.

Gyakorlatilag november vege ota 3-4 naponta jatszunk, lassan 2 honapja, es egyetlen 1db Udinese Kupa meccset leszamitva, kb alig volt barmilyen pihentetes es rotacio.

Nem az utolso BL meccsen fog majd Inzaghi B csapatot felkuldeni.
Megtehette volna most is a Praga ellen, nem tette.
Megtehette volna ezt az Empoli ellen, nem tette.
Es egeszen visszamehetnek 2 honapot novemberig, hiaba jatszunk 4 naponta.

Egyszeruen o ilyen, mint mindennek ennek is megvannak az elonyei es a hatranyai is.

En tartom, nem lesz itt semmifele full B csapat.
Lecce ellen es a Monaco ellen is max 2-3 alapember ha pihenni fog, de lehet meg annyi sem.
Cupi

interfan írta: 2025.01.23. 10:20
En tartom, nem lesz itt semmifele full B csapat.
Lecce ellen es a Monaco ellen is max 2-3 alapember ha pihenni fog, de lehet meg annyi sem.
Én sem gondoltam full B-re mert az nem lesz de 3-4 emberre látok esélyt és már az is valami.
Pl. Martinez, Barella is mindig kezdő. De Vrij szintén /mondjuk neki a pótlása most necces sajna/
Szóval én arra tippelek nem a lehető legerősebb kezdővel állunk majd ki egy derby előtt. Azért lássuk be a Monaco ellen még egy vereséggel is meglehetne a legjobb 8 viszont ha a derbyn kikapunk zsinórban 3. alkalommal akkor azt nehéz lesz neki megmagyaráznia és ráadásul a bajnokságban is hátrányba kerülhetünk.
Szerintem sokkal fontosabb lenne végre elkenni a milan száját. ;)
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Ebben a pihentetős-rotálós kérdésben a legviccesebb az, hogy ha átrotálja a csapatot Inzaghi teljesen, és kiszopunk, akkor nyilván mindenki nekiesik Inzaghi torkának, hogy miért ezt csinálta, miért nem amazt.
Teljesen érthető, ha nem megyünk neki a Monaconak B csapattal, amikor megvan az esélye, hogy kicsúszunk a 8ból egy vereséggel, még ha igen kevés is, de láttuk az EBn pl a magyar válogatottal kapcsolatban, hogy sikerült aztán mégis kiesni…
Bízzuk Inzaghira, beszél a játékosokkal, látja őket, sokkal jobban tudja, kire fér rá a pihi, mint mi.
Cupi

Atosz írta: 2025.01.23. 11:01 Ebben a pihentetős-rotálós kérdésben a legviccesebb az, hogy ha átrotálja a csapatot Inzaghi teljesen, és kiszopunk, akkor nyilván mindenki nekiesik Inzaghi torkának, hogy miért ezt csinálta, miért nem amazt.
Teljesen érthető, ha nem megyünk neki a Monaconak B csapattal, amikor megvan az esélye, hogy kicsúszunk a 8ból egy vereséggel, még ha igen kevés is, de láttuk az EBn pl a magyar válogatottal kapcsolatban, hogy sikerült aztán mégis kiesni…
Bízzuk Inzaghira, beszél a játékosokkal, látja őket, sokkal jobban tudja, kire fér rá a pihi, mint mi.
Én nem esnék neki mert nekem a derby fontosabb lenne. :) Baromira idegesített, hogy 2x is megvertek, jó lenne 3. alkalommal megverni őket. ;)
Persze azt tudom, hogy ha a legjobb 8-ból kiesnénk az nagy szívás mert + 2 meccs.
Festa

Cupi írta: 2025.01.23. 12:27
Atosz írta: 2025.01.23. 11:01 Ebben a pihentetős-rotálós kérdésben a legviccesebb az, hogy ha átrotálja a csapatot Inzaghi teljesen, és kiszopunk, akkor nyilván mindenki nekiesik Inzaghi torkának, hogy miért ezt csinálta, miért nem amazt.
Én nem esnék neki mert nekem a derby fontosabb lenne. :) Baromira idegesített, hogy 2x is megvertek, jó lenne 3. alkalommal megverni őket. ;)
Persze azt tudom, hogy ha a legjobb 8-ból kiesnénk az nagy szívás mert + 2 meccs.
Kikapni nem szabad és akkor nem lesz gond.
A Monacoban padozik Balogun akit valamelyik nyáron nagyon akartunk.
Emlékszik rá valaki?
Egyetértek Cupival vért kell inni a derbi előtt mert most verni kell őket.
Egy harmadik bukta nagyon fájna.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Sosem értem itt ezt a mérlegelést.
Ha már kiestünk volna, nyilván engedjük el a még hátralévő kupameccseket.
De BL-ről van szó, ahol akkor járunk jól, ha minél jobb mutatóval jutunk tovább.
Kedvenc csapatunk, respekt, presztizs.
Én tényleg nem értem ezt az "engedjük el az xy meccset" hozzáállást.
Cupi

PellerG írta: 2025.01.23. 14:12 Sosem értem itt ezt a mérlegelést.
Ha már kiestünk volna, nyilván engedjük el a még hátralévő kupameccseket.
De BL-ről van szó, ahol akkor járunk jól, ha minél jobb mutatóval jutunk tovább.
Kedvenc csapatunk, respekt, presztizs.
Én tényleg nem értem ezt az "engedjük el az xy meccset" hozzáállást.
De ki engedi el? Én azt írtam több meghatározó játékost is pihentetnék a derby előtt 4 nappal. Akik játszanak hajtsanak és küzdjenek. Nem azt írtam kocogjunk egyet és kapjunk ki. :)
De mind1. Nekem továbbra is az a véleményem nem szeretném ha hulla fáradtan mennénk neki a derby-nak mert 2x is elvertek idén minket és jó lenne végre elkenni a szájukat. Ennyi.
interfan

Gazzetta szerint a letfontossagu Monaco BL meccs miatt par helyen pihenetes lesz a Lecce ellen.
Pihenot kaphat a Dumfries, Barella, Dimarco, Martinez sor, helyettuk Darmian, Frattesi, C.Augusto, Arnautovic kezdhet.
Valamint Asllani is pihenhet, es helyette Zielinski kezdhet.
Correa, Bisseck mar a padon ott lehet, ellenben Acerbi es Calhanoglu nem nevezve sem lesznek.

Varhato kezdo a Gazzetta szerint:

Sommer
Pavard-DeVrij-Bastoni
Darmian-Frattesi-Zielinski-Mkhitaryan-C.Augusto
Thuram-Arnautovic
Festa

interfan írta: 2025.01.25. 09:01 Gazzetta szerint a letfontossagu Monaco BL meccs miatt par helyen pihenetes lesz a Lecce ellen.
Pihenot kaphat a Dumfries, Barella, Dimarco, Martinez sor, helyettuk Darmian, Frattesi, C.Augusto, Arnautovic kezdhet.
Valamint Asllani is pihenhet, es helyette Zielinski kezdhet.
Correa, Bisseck mar a padon ott lehet, ellenben Acerbi es Calhanoglu nem nevezve sem lesznek.

Varhato kezdo a Gazzetta szerint:

Sommer
Pavard-DeVrij-Bastoni
Darmian-Frattesi-Zielinski-Mkhitaryan-C.Augusto
Thuram-Arnautovic
Arnautovic nem fog kezdeni különben megint pontokat bukunk…
Fratessire van esély hiszen egy Lecce ellen talán belefér egy gyengébb védekezés is.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Ez a tetves lyuve még arra sem jó hogy pontot raboljon a Napolitól.
Kapaszkodni kell tovább.
interfan

Egy kerdes van a hirek szerint a kezdot illetoen, kap e Martinez is pihenot a Monaco meccs miatt, ezaltal Arnautovic kezd, vagy nem kap pihenot Martinez es o kezd.
Akiket irnak hogy pihenot kapnak a Monaco meccs miatt az a Pavard, Barella, Dimarco, Asllani sor.

Varhato kezdo:

Sommer
Darmian-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Frattesi-Zielinski-Mkhitaryan-C.Augusto
Thuram-Martinez/Arnautovic

Nincs a keretben a meg serult Acerbi es Calhanoglu, valamint az atigazolasi helyzete miatt Palacios.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Elég jól megyünk… :thumbup: :clap:
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Gól!!! Ja, mégsem...

FORZA INTER!!!
Cupi

2 gólt elvenni les miatt 2 percen belül. :shock: Ez azért kemény...
CsaSzi9294

Cupi írta: 2025.01.26. 18:29 2 gólt elvenni les miatt 2 percen belül. :shock: Ez azért kemény...
Semmi nagyképűség, de igy is lesz vagy 0-4 a vége. Rém gyenge ez a Lecce. Ők is csak a Serie A csapatainak létszámát növelik.
CVieri32

Hozzászólás Szerző: CVieri32 »

Nem szeretek bírózni, de ez a tag azért lassan elmehetne a francba. Olyanokért nem kapnak sárgát a Lecce játékosok amiért De Vrij kapott.
CsaSzi9294

Pazar..bravó Lau! :thumbup: :clap:
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2025.01.26. 18:34
Cupi írta: 2025.01.26. 18:29 2 gólt elvenni les miatt 2 percen belül. :shock: Ez azért kemény...
Semmi nagyképűség, de igy is lesz vagy 0-4 a vége. Rém gyenge ez a Lecce. Ők is csak a Serie A csapatainak létszámát növelik.
Pedig van egy klasszis edzőjük...Dzsámpáoló. :) ;)
sorger=giallo

Kapitányhoz méltó gól. Bravó!

FORZA INTER!!!
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2025.01.26. 18:41 Pazar..bravó Lau! :thumbup: :clap:
Brutál gól volt. :) Amikor ellőtte azt hittem mellé megy olyan erő volt benne. :D
CsaSzi9294

Cupi írta: 2025.01.26. 18:42
Pedig van egy klasszis edzőjük...Dzsámpáoló. :) ;)
:lol:
Az öreg. Ő is a B-be való. :)
CVieri32

Hozzászólás Szerző: CVieri32 »

Ezt nem nézik vissza? Biztonság kedvéért, hogy szabályos volt-e...
:D ;)
JustyINTER

Hozzászólás Szerző: JustyINTER »

Vegre alsohazi csapat ellen jatszunk, igy van keresnivaloja az argentinnek
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

JustyINTER írta: 2025.01.26. 18:45 Vegre alsohazi csapat ellen jatszunk, igy van keresnivaloja az argentinnek
Nagy a baj a fejedben az biztos. :lol:
CsaSzi9294

HerfortBalazs írta: 2025.01.26. 18:47
JustyINTER írta: 2025.01.26. 18:45 Vegre alsohazi csapat ellen jatszunk, igy van keresnivaloja az argentinnek
Nagy a baj a fejedben az biztos. :lol:
Ha gólt szerez az a baj, ha nem akkor az.🤷‍♂️
Cupi

Kezdjük magunkra húzni őket....ne legyen már megint izgulós a vége...
CsaSzi9294

Ez se volt csúnya. :thumbup: :clap:
CsaSzi9294

Barella ilyenkor minek jön? Miért nem pihen?
CsaSzi9294

Talán keveset mondtam.
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2025.01.26. 19:21
Talán keveset mondtam.
Ja lehet. :D Taremi....remélem ez ad neki egy kis lendületet mert jó lenne ha a tavasszal ő is rúgna gólokat. ;)
sorger=giallo

Barella miért nem marad a padon egy ilyen meccsen???

FORZA INTER!!!
INTER-1908

Én azt nem értem miért nem cseréli le Thuramot
CsaSzi9294

Erről beszéltem. Nagy ötlet volt behozni 0-4nél Barellát. Hogy lehet ennyi esze???
INTER-1908

sorger=giallo írta: 2025.01.26. 19:32 Barella miért nem marad a padon egy ilyen meccsen???

FORZA INTER!!!
Meg is szoptuk.... Bravó Inzaghi
Mondjuk f*szrt megy így oda 4-0 nal...
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2025.01.26. 19:38 Erről beszéltem. Nagy ötlet volt behozni 0-4nél Barellát. Hogy lehet ennyi esze???
Na ja...Ha most megsérül akkor meg főleg nagy ötlet volt. :( :( Remélem nem komoly.
INTER-1908

Miért nem megy le Barella? Hát nem bír futni
Minek ez 4-0 mit eroltetjuk
Festa

Barella sérülése volt a legkomolyabb izgalmi faktor ,de egyébként simán hoztuk a meccset.
Végre egy olyan game ahol mind két félidőt nyertük.Ehhez kellett,hogy már az első helyzetünkből gòlt rúgjunk Frattesi révén.

A szőke szökni vágyò Dávid vagy Lautaro volt az MvP?
Nehéz eldönteni,de a “kiscsapatok” ellen pont ezt várjuk mint amit ma este.

Ma mindenki oké volt és kegyelemből .Még Taremivel is rúgattunk gòlt,de Buchanan sajnos megint kilógott kifelé.Viszont olyan fejlődést amit Dumfries produkált az Interes pályafutása során még nem nagyi láttam.
Olyan gòlokat rúg amiket csatárok is megirigyelnének.Mintha upgradelték volna a régi suta Dumfriest.
Nekem a Holland-Magyar òta sokat nőtt a szememben.
interfan

Ertekelesek:

- Tuttomercatoweb:

Martinez 8
Frattesi 7,5
Dumfries 7
Thuram 7
Sommer 6,5
Bastoni 6,5
Zielinski 6,5
Taremi 6,5
DeVrij 6
Darmian 6
Bisseck 6
Mkhitaryan 6
Barella 6
Asllani 6
C.Augusto 6
Buchanan 6

Ahogy irta itt Csaszi, ez a Lecce is csak a letszamert van az elso osztalyba, de viszont kellett mar nekunk a sok szenvedos gyozelem utan vegre egy ilyen gala.
Ezert jo is hogy van Lecce elso osztalyban, mert legalabb lelektanilag adhat most egy lokest egy ilyen tukorsima gyozelem.

Menni kell most tovabb, BL-be bebiztositani a tovabbjutast, utana pedig nincs kifogas, ezt a Milant jovoheten verni kell, egyszeruen kotelezo latva mekkora kaosz van ott, es az elmult 2 vereseg utan.
Szoval nincs mese, jovoheten johet a Milan veres.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Remélem Nicolo nem komoly sérülést szenvedett,mert bennem az ütő is megállt,ahogy elterült a gyepen.
Válasz küldése