Elvileg valami ilyesmi lesz...

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Pedig simán benne van... Egy Derby az mindig más, epizódok döntenek (meg néha a bíró).
Nyilvan, de verciki lenne ha most sem tudnank megverni ezt a Milant...Baggio85 írta: ↑2025.01.30. 08:20Pedig simán benne van... Egy Derby az mindig más, epizódok döntenek (meg néha a bíró).
Az látszik, hogy ebben a csapatban nagyon sok van még. Ebből februárban, márciusban már muszáj lesz megmutatni valamit. Simán benne van a BL elődöntőig egy Juve, Real, Arsenal sor, ha jól értem az ágrajzot... Azért az így kemény lenne a bajnokság mellé még. Dehát ezért küzdöttünk idáig, hogy idáig eljussunk!
Igen, mar irjak is, hogy februar 6-ra betehetik a Fiorentina-Inter potlast.
Ne felejtsük el,hogy február végén jön a majd egy hónapnyi Ramadán.interfan írta: ↑2025.01.30. 11:18Igen, mar irjak is, hogy februar 6-ra betehetik a Fiorentina-Inter potlast.
Masik opcio a februar 12.
Tehat a kovetkezo hetek igy neznek majd ki (pontos kezdesi idopont nelkul egyelore):
Februar 2: Milan-Inter
(Februar 6: Fiorentina-Inter)
Februar 9: Inter-Fiorentina
(Februar 12: Fiorentina-Inter)
Februar 16: Juventus-Inter
Februar 22: Inter-Genoa
Februar 25: Lazio-Inter (Kupa)
Marcius 2: Napoli-Inter
Marcius 5/6: BL 16 kozott elso meccs
Marcius 8: Inter-Monza
Marcius 11/12: BL 16 kozott masodik meccs
Marcius 16: Atalanta-Inter
Most mar hivatalos, februar 6-an potoljak a Fiorentina-Inter bajnokit.interfan írta: ↑2025.01.30. 11:18Igen, mar irjak is, hogy februar 6-ra betehetik a Fiorentina-Inter potlast.
Masik opcio a februar 12.
Tehat a kovetkezo hetek igy neznek majd ki (pontos kezdesi idopont nelkul egyelore):
Februar 2: Milan-Inter
(Februar 6: Fiorentina-Inter)
Februar 9: Inter-Fiorentina
(Februar 12: Fiorentina-Inter)
Februar 16: Juventus-Inter
Februar 22: Inter-Genoa
Februar 25: Lazio-Inter (Kupa)
Marcius 2: Napoli-Inter
Marcius 5/6: BL 16 kozott elso meccs
Marcius 8: Inter-Monza
Marcius 11/12: BL 16 kozott masodik meccs
Marcius 16: Atalanta-Inter
Igy van, ma csakis a gyozelem elfogadhato, gondolni sem szabad masra.
Srácok legyen igazatok.
F Conceicaot már játékosként sem bírtam nálunk, igazi kőbuta szélső kp volt. Elszaladok majd rossz helyre beadok, ennyit tudott.
Akkor jol gondoltam.
Szerintem ez az, hogy mindenki tudja mit játszunk.
Oké de csak a milan tudja?