Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Festa
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
A keret nem erős csak az alapkezdő.Padròl nem tudunk meccset nyerni.
Inzaghi lehetőségei korlátozottak viszont én nem emlékszem egyetlen olyan meccsre sem az idényben amit vesztes állásbòl megfordítottunk volna és megnyertük.Inter -Juventus 4-2-ről lett 4-4 illetve a Milán ellen 2-0 után sem tudtuk megnyerni a szuperkupadöntőt.Én azt gondolom,hogy ez az Inzaghi sara is.
Az idény a BL és a klub VB miatt anyagilag sikeres lehet,de benne van,hogy kupa nélkül maradunk idén.
Inzaghi lehetőségei korlátozottak viszont én nem emlékszem egyetlen olyan meccsre sem az idényben amit vesztes állásbòl megfordítottunk volna és megnyertük.Inter -Juventus 4-2-ről lett 4-4 illetve a Milán ellen 2-0 után sem tudtuk megnyerni a szuperkupadöntőt.Én azt gondolom,hogy ez az Inzaghi sara is.
Az idény a BL és a klub VB miatt anyagilag sikeres lehet,de benne van,hogy kupa nélkül maradunk idén.
- Festa
Természetesen minden probléma ami sokan leírtak létezik viszont azért idén szerencsénk sincs ha csak a kapufákat vesszük .
Elég csak az utolsò pár meccsre gondolni:
Tegnap Dumfries az első félidőben
-Fiorentina ellen Lautaro
-Milán ellen 3 kapufa (Bisseck,Thuram,Dumfries)
Persze nem most volt,de Calhanoglu kapufája tizenegyesből a Napoli ellen
Tavaly sokat adott a gép,de most ez megfordult.
-
JustyINTER
Meccs elott megint a szokasos, hogy mindenki szar csak mi vagyunk a jok. Ilyen csapattol nem lehet kikapni. Tenyleg paran mindent elhisznek , mert valaki 100fossa a szot mindennap ertelmetlen hulyeyegekkel
- interfan
A Milan meccs kapcsan ugyanezt gondolom, ott tenyleg csak a balszerencse volt ellenunk, es egesz egyszeruen minden kimaradt.Festa írta: ↑2025.02.17. 08:13 Természetesen minden probléma ami sokan leírtak létezik viszont azért idén szerencsénk sincs ha csak a kapufákat vesszük .
Boven gyozelmet erdemeltunk volna.
Dehat a sportban nincs ha...
Viszont szerintem sajnos tegnap a Juventus jobb volt, es sajnos megerdemelten nyertek, mi rontottuk el de nagyon csunyan.
Ez most egy ujabb nagyon komoly gyomros.
Sajnos lelektanilag belekerultunk egy godorbe a Milan elleni Szuperkupan, ezen most forditani kell, es atforditani ezt a lelektant a sajat javunkra.
Genoa, Napoli, ha ezek meglesznek, akkor a bajnoki cim is.
- Cupi
Az a baj sok a ha az esetünkbe....már nem először beszéljük ha ma nyerünk akkor....aztán nem nyerünk....én már nem mondok semmit. Meglátjuk mi lesz. Az viszont tény, hogy ha végre nyernénk egy fontos rangadót /pl. Napoli ellen/ akkor az adhatna egy nagy lökést.interfan írta: ↑2025.02.17. 07:27
Menni kell tovabb, nem bukhatunk el mert az szanalom lenne.
Nem is lehet kerdes, hozni kell a Genoat, Kupat engedjuk el a fenebe, utana meg verjuk a Napolit.
Kell, sot kotelezo ez a lelektani fordulat, legtobbszor minden a lelektanon dol el, es az hogy elhisszuk e magunkrol, hogy kepesek vagyunk ra.
Milan elleni Szuperkupa vereseg okozott egy kis godrot lelektanilag, ebbol egy Napoli elleni gyozelemmel, es elso helyre allassal tudunk kijonni.
Ha ez meglesz, akkor a bajnoki cim is meglesz, aminek meg kell lennie (ezt nem csak En mondom, hanem az osszes Inter vezeto).
- interfan
Inzaghi ez, vilag eleteben ez volt, ez is lesz mindig.
O ezt az 1db taktikat ismeri, jatszatja, ennyi.
Az o elkepzelese pedig vilagos, ki is mondta, kesz jatekosok akikre azonnal epithet, szamithat, stb.
Inzaghi ezzel egyutt sikeres, vagy sikertelen.
Ezen o soha nem fog valtoztatni.
Nyilvan ha eg a haz felkuld 4 csatart, es lesz ami lesz, de teljes akkor a kaosz, szervezetlenseg, es KO minden, de ez mar csak ilyen fuldoklo kapalozasa.
Itt szerintem a problema ott van, hogy Inzaghi letudja e gyozni a sajat korlatait, ami miatt elbukott sokszor.
De amikor ezeket letudta gyozni, lasd tavaly, akkor meg nyert.
Inzaghi ugy veszit, es ugy nyer ami a futballrol alkotott kepe, ezzel egyutt.
Ami a donto faktor nala, hogy siker vagy bukas lesz:
-Bajnoki rangados merleg
-Szezon masodik felere valo visszaeses elkerulese
-Nyomas es eselyesseg terhet kezelni
Csak kiemelve a ket legfontosabbat, nezzuk Inzaghi teljes karrierjet:
- Bajnoki rangados merleg:
Lazioban: 25% gyozelemi arany
Inter:
2021/22: 35%
2022/23: 41%
2023/24: 75%
2024/25 eddig: 37%
Pontosan latjuk mikor lettunk bajnokok, 23/24 amikor 75%-ban hozta Inzaghi a bajnoki rangadokat.
Osszeszamolva az elmult 10X evet, egy bajnok csapatnak atlagosan legalabb 60-65% bajnoki rangados gyozelmi mutato kell, de 50% alatt kb soha senki nem lett bajnok.
Egyszoval itt ez egy donto faktor.
-Tel es tavaszi visszaeses:
2016/17: 70 pont
bajnoksag elso resze: 37 pont (1,947 pontatlag)
bajnoksag masodik resze: 33 pont (1,736 pontatlag)
2017/18: 72 pont
bajnoksag elso resze: 40 pont (2,105 pontatlag)
bajnoksag masodik resze: 32 pont (1,684 pontatlag)
2018/19: 59 pont
bajnoksag elso resze: 27 pont (1,421 pontatlag)
bajnoksag masodik resze: 32 pont (1,684 pontatlag)
2019/20: 78 pont
bajnoksag elso resze: 43 pont (2,263 pontatlag)
bajnoksag masodik resze: 35 pont (1,842 pontatlag)
2020/21: 68 pont
bajnoksag elso resze: 34 pont (1,789 pontatlag)
bajnoksag masodik resze: 34 pont (1,789 pontatlag)
2021/22: 84 pont
bajnoksag elso resze: 46 pont (2,421 pontatlag)
bajnoksag masodik resze: 38 pont (2,00 pontatlag)
2022/23: 72 pont
bajnoksag elso resze: 37 pont (1,947 pontatlag)
bajnoksag masodik resze: 35 pont (1,842 pontatlag)
2023/24:
bajnoksag elso resze: 48 pont (2,526 pontatlag)
bajnoksag masodik resze: 46 pont (2,421 pontatlag)
2024/25:
bajnoksag elso resze: 44 pont (2,315 pontatlag)
azota eltelt 6 fordulo: 10 pont (1,666 pontatlag)
Itt is pontosan kijon az, hogy amikor az Inzaghi csapatok visszaesnek a bajnoksag 2.reszere, akkor ott bukas lesz.
Ez a visszaeses Inzaghi szinte teljes karriejet vegig kiserte, de tavaly letudta ezt gyozni, nem volt visszaeses, es lett is eredmeny, es nem bukott el.
Ez is egy donto faktor.
Szerintem ez a ket temakor az ami eldonti Inzaghi szezonjait, es ezeken all leginkabb, hogy megbukik, vagy gyoztes lesz az adott szezon vegen.
Ha ezeket a korlatokat kepes legyozni, akkor gyoztes lesz iden is is, ha nem, akkor meg vesztes lesz iden is.
En hiszek tovabbra is a csapatba, nem PL-t akarunk nyerni, meg nem BL-t, hanem Scudettot.
Ehhez pedig ezt a kozepszer jatekosokkal teli, erosen meggyengult Napolit kell legyozni, akiktol mi En szerintem jobb es erosebb csapat vagyunk.
Nyilvan lehet hatalmas csalodas, blama, bukas, es drama lesz a vege, benne van, de En hiszek a csapatban, es hiszek benne, hogy ezt a bajnoki cimet mi hozni fogjuk, es megbirkozunk az eselyesseg terhevel, a nyomassal ami rajtunk van a Scudetto gyozelmet illetoen.
Hala az egnek meg igyis, hogy ennyit bukunk, ott van 2 pontra az 1.hely.
Csak ismetleni tudom magam, tavaly ilyenkor 66 pontunk volt, iden 54...
2 eve a bajnok Napolinak 65 pontja volt ilyenkor, nekunk most 54.
Abszolult a 21-22 bajnoki szezon roncsderbi koszon vissza, ez a mi szerencsenk, es az, hogy emiatt boven-boven minden eselyunk megvan, hiaba bukdacsolunk ennyit.
- Cupi
"Sajnálat és csalódottság van bennem, mert a srácok nagyon jól játszottak bátorsággal, szervezettséggel, de jobban be kellett volna fejeznünk a gólszerzési lehetőségeinket az első félidőben. Sajnos a második játékrészben nem úgy játszottunk, mint az elsőben. Tudtuk, hogy a Juve bátrabb lesz a szünet után, mi pedig nem voltunk olyan gördülékenyek. Olyan vereségről beszélünk, amely fáj, és keményebben és jobban kell dolgoznunk. Még nem dőlt el semmi, de egyszerűen a rangadókon hatékonyabbnak kell lennünk" - mondta el Simone Inzaghi a Juventus elleni vereség után.
Forrás: azzurri fb oldala
Lehet van valami amire kezd rájönni. Jobbnak kellene lenni a rangadókon? Mond valamit.
Forrás: azzurri fb oldala
Lehet van valami amire kezd rájönni. Jobbnak kellene lenni a rangadókon? Mond valamit.
-
HerfortBalazs
Ugy azert nehez nyerni hogy Calhanoglu Dimarco Miki es Lautaro is egyszerre esik vissza. Barellanak se volt jo meccse. Az első felidoben lőhettünk volna 3-4 golt, de vagy kimardt a helyzet, vagy az utolso passz nem volt jo, vagy a kapufa mentett. Persze volt a Juventusnak is helyzete, de ennyi igeretes kontrabol egyet sem tudtunk golra valtani. Sok helyzetet elkapkodtak a jatekosok. Ezen mulott a meccs, aztan meg a masodikban kemenyen letamadtak, csak előre tudtuk rugdosni, ugyan ez volt a Bologna ellen. Az ellenfelek is rajöttek mar hogy nem szabad hagyni hogy a sajat terfelünkön epitkezzünk hatulrol. Ez a Juventus nem erős csapat, a kezdőjukből max Kolo Muani meg Koopmeiners aki beferne mondjuk az Inter kezdőjebe, bar a holland nagyon gyenge iden.
Inzaghi meg hiaba hoz be meg egy csatart, csak rosszabb. Teljesen szetesik a közeppalya ilyenkor. Nincs egy kidolgozott, begyakorolt B terv, egy masik taktika amit ilyenkor hasznalna az edző. Raadasul egy szerencsetlen Correa all be.
Egyebkent szerencsenk sincs mostanaban. A kapufak mindig kifele pattannak es valahogy a meccsek is többször nemjol alakulnak hiaba vannak helyzeteink. Ez a csapat nem birja el ha Dimarco es Calhanoglu egyszerre lathatatlan a palyan, Lauti meg fölé bassza 8 meterről. Ez van.
Inzaghi meg hiaba hoz be meg egy csatart, csak rosszabb. Teljesen szetesik a közeppalya ilyenkor. Nincs egy kidolgozott, begyakorolt B terv, egy masik taktika amit ilyenkor hasznalna az edző. Raadasul egy szerencsetlen Correa all be.
Egyebkent szerencsenk sincs mostanaban. A kapufak mindig kifele pattannak es valahogy a meccsek is többször nemjol alakulnak hiaba vannak helyzeteink. Ez a csapat nem birja el ha Dimarco es Calhanoglu egyszerre lathatatlan a palyan, Lauti meg fölé bassza 8 meterről. Ez van.
- Cupi
Pont azon gondolkodtam én is, hogy szerintem nem vagyunk sokkal rosszabbak mint tavaly csak akkor befelé most meg kifelé pattannak a kapufák....ott volt a Napoli elleni meccs is amikor Hakan büntetője csak pár cm-el beljebb megy gól.....milan ellen is esélyes nyerünk ha nem kifelé pattan legalább 1 a 3-ból....de tegnap is minimum az x meglett volna....de már meccseken is voltak ilyen szituk amikor semmi nem jött össze. Tavaly ezeket adta a gép....idén inkább elvesz....HerfortBalazs írta: ↑2025.02.17. 09:18
Nem nem csak a szerencsétlenségen múlik, hogy 2 pont hátráynban vagyunk de azért azt látni kell a siker és a bukás közt is néha csak egy hajszál van amit akár lehet Fortunának is hívni.
- Baggio85
Tegnap gólhelyzetben nem találtunk kaput, sehonnan... Ezen a szerencse sem tud segíteni.Cupi írta: ↑2025.02.17. 09:33Pont azon gondolkodtam én is, hogy szerintem nem vagyunk sokkal rosszabbak mint tavaly csak akkor befelé most meg kifelé pattannak a kapufák....ott volt a Napoli elleni meccs is amikor Hakan büntetője csak pár cm-el beljebb megy gól.....milan ellen is esélyes nyerünk ha nem kifelé pattan legalább 1 a 3-ból....de tegnap is minimum az x meglett volna....de már meccseken is voltak ilyen szituk amikor semmi nem jött össze. Tavaly ezeket adta a gép....idén inkább elvesz....HerfortBalazs írta: ↑2025.02.17. 09:18
Nem nem csak a szerencsétlenségen múlik, hogy 2 pont hátráynban vagyunk de azért azt látni kell a siker és a bukás közt is néha csak egy hajszál van amit akár lehet Fortunának is hívni.![]()
De természetesen értem, amit mondasz és egyébként igazad van!
-
Materazzi88
Én még új vagyok a blogon de sztem képtelenség Inzaghot szidni. Ez nem olyan erős keret, mint ahogyan a sajtó beállítja. Dumfries, Thuram, Dimarco, Mkhtaryan és még sorolhatnám. Egyik sem a csúcson jött ide, elcsaklizott játékosok akiket Simone épített fel vagy élesztett újra.
Barella, Lautaro, Bastoni és mostmár Thuram az a 4 játékos akik sztem bárhol jól teljesítenének, a többiek sima rendszerspílerek.
Én is azt hittem nyerni fogunk, de az is képtelenség kategória, hogy leírjuk a Juvét. Ők nagyobb terhelésből jöttek erre a meccsre, mégis fizikálisan kerekedtek fölénk. Egy derby mindig más, a pillanatok döntik el.
Most a 2 fő pillanat Lautaro kihagyott helyzete volt és Kolo Muani alakítása.
Barella, Lautaro, Bastoni és mostmár Thuram az a 4 játékos akik sztem bárhol jól teljesítenének, a többiek sima rendszerspílerek.
Én is azt hittem nyerni fogunk, de az is képtelenség kategória, hogy leírjuk a Juvét. Ők nagyobb terhelésből jöttek erre a meccsre, mégis fizikálisan kerekedtek fölénk. Egy derby mindig más, a pillanatok döntik el.
Most a 2 fő pillanat Lautaro kihagyott helyzete volt és Kolo Muani alakítása.
- interfan
Szurkolo mar csak ilyen, van egy kapufank, es meg honapok mulva is emlegetjuk.
Ellenben ha az ellenfelnek van egy kapufaja, azt 3 masodperc mulva el is felejtjuk orokre.
Ez mindig igy volt es van is.
Viszont azert ne felejtsjuk el, hogy ott a masik oldal ha mar "Fortuna".
BL-ben pl az Arsenaltol kb 0-3-ra is kikaphatunk volna, megis mi nyertunk 1db kaput eltalo lovessel azt is tizenegyesbol.
De ha mar BL:
- Young Boys ellen utolso utani pillanatos 94.perces gyozelem 0-1
- Lipcse ellen is 1-0 egy darab ongollal
- Praga ellen is 0-1 epphogy Martinez gollal
- Roma ellen is siman kikaphattunk volna, megis mi nyertunk 0-1-re Martinez goljaval
- Venezia ellen is oriasi szenvedes 1-0 Darmian gyoztes gollal
- Torino ellen is Thuram tripla es igy 3-2
Szoval ez a "Fortuna" egyik oldalon ugyanugy ott van mint a masik oldalon.
Csak hat mi Inter szurkolok az Inter balszerencsere emlekszunk mindig, az Inter szerencset meg egybol elfelejtjuk.
Mas csapat szurkoloinal is igy van ez.
- interfan
Udv koztunk.
-
Anonym alkesz
Nem kell túlagyalni a dolgot, a csapat totál befáradt a második félidőre. Az elsőben meg lehetett volna nyerni a meccset, nem sikerült.
Nagy volt a tempó a meccsen, ki volt nyílva a pálya és a másodikban kijött az átlagéletkor különbség. Mondjuk az a durva, hogy nekünk nem volt hétközben meccs, na mindegy. Elmondtam már százszor, hogy fiatalítás nélkül ez lesz majd, nem bírja 90+ percen keresztül a nagy tempót egy idősödő csapat.
Még így is 8 pont az előnyünk velük szembe, de a téli erősítések óta valami pozitív hangulat elkapta a juvet, mert sorra nyerik a meccseket.
Valami ilyen kellene nekünk is, mert elértük a holtpontot februárban…
Nagy volt a tempó a meccsen, ki volt nyílva a pálya és a másodikban kijött az átlagéletkor különbség. Mondjuk az a durva, hogy nekünk nem volt hétközben meccs, na mindegy. Elmondtam már százszor, hogy fiatalítás nélkül ez lesz majd, nem bírja 90+ percen keresztül a nagy tempót egy idősödő csapat.
Még így is 8 pont az előnyünk velük szembe, de a téli erősítések óta valami pozitív hangulat elkapta a juvet, mert sorra nyerik a meccseket.
- Cupi
Ezt értem de arra céloztam tavalyi szezonban is voltak pont ilyen meccseink csak ott adta a gép és nyertük most meg sajnos több olyan is volt amit nem....tegnap is az első félidő alapján simán vezethettünk volna ha van egy kis mák is/nem csak az persze hanem koncentráció is/ és akkor esélyes nem kapunk ki. Milan elleni meccset meg akkor gondolom nem nézted ha ezt csak a szurkolói felfogásra fogod.
Egyébként meg tök mind1 mert elfogultság vagy nem de azon nincs mit vitatni szerencsénk sem volt több rangadón is....ettől még vannak más problémák is amiket jó lenne megoldani. Van amit majd csak nyáron tudunk.
- interfan
Hat igen, ez egy beszedes adat:Anonym alkesz írta: ↑2025.02.17. 09:49 Nagy volt a tempó a meccsen, ki volt nyílva a pálya és a másodikban kijött az átlagéletkor különbség. Mondjuk az a durva, hogy nekünk nem volt hétközben meccs, na mindegy. Elmondtam már százszor, hogy fiatalítás nélkül ez lesz majd, nem bírja 90+ percen keresztül a nagy tempót egy idősödő csapat.
Juventus kezdo atlageletkora: 24.4
Inter kezdo atlageletkora: 30.5
-
VInter101
Csatárok nélkül nehéz! Helyzeteink vannak, gól nincs!
Inzaghi felépített egy nagyon jó játékot, amit hiába ismer mindenki, általában lefocizzuk az ellenfelet (legalábbis egy darabig)! Ennek ellenére van jó sok hülyesége!
A keret idős, nyáron lesz jó sok feladat, félek el fogunk adni pár értékes játékost, akik távozása fájdalmas lesz.
Inzaghi felépített egy nagyon jó játékot, amit hiába ismer mindenki, általában lefocizzuk az ellenfelet (legalábbis egy darabig)! Ennek ellenére van jó sok hülyesége!
A keret idős, nyáron lesz jó sok feladat, félek el fogunk adni pár értékes játékost, akik távozása fájdalmas lesz.
-
Janicsár
Szerintem nem a kor a legnagyobb bajunk persze gond az is. De a játékunk megvan és tudjuk játszani, fényévekre lennénk mindenki előtt de nincs meg a gyilkos ösztön. Martineznel egyertelműen, Thuramban nyomokban látni ilyesmit de ő sem lesz tipikus befejező csatár. Mikiben sincs se Calhában, Barella meg szinte minden másban világklasszis de ebben ő sem.
A másik bajunk a vezéregyéniségek hiánya. Hátul van egy Acerbi és szevasz. Nincs a pályán olyan alak aki ha A-t mond az kérdés nélkül mindenkinél A.
Sztem ezek nagyobb problémák mint önmagában a kor. És ezt nem fogjuk Pio Espositokkal pótolni bármennyire is örvendetes ha visszatér majd.
(Szubjektiv vélemény)
A másik bajunk a vezéregyéniségek hiánya. Hátul van egy Acerbi és szevasz. Nincs a pályán olyan alak aki ha A-t mond az kérdés nélkül mindenkinél A.
Sztem ezek nagyobb problémák mint önmagában a kor. És ezt nem fogjuk Pio Espositokkal pótolni bármennyire is örvendetes ha visszatér majd.
(Szubjektiv vélemény)
- interfan
Szerintem ha meglesz a bajnoki cim, es Inzaghi marad, akkor sok valtozastol nem kell felni.
Pont Inzaghi mondta el, hogy 2023 nyara volt elete legrosszabb nyara, ahol mennyi alapembert elveszitett, es osszesen elment tobb mint 10 jatekos, ujra kellett epiteni mindent, es sosem akar tobb ilyet atelni.
Szerintem alig lesz valtozas pont emiatt.
Elmennek akikre Inzaghi nem szamit es penz van belolul, helyettuk jonnek olyanok akik "kesz jatekosok", es kb ennyi.
Cserecsatatok lecserelodnek, a KP-rol 1-2 ember, es kb ennyi.
Nemreg nyilatkozta azt Marotta es Ausilio is, hogy nyaron semmifele "forradalom" nem lesz, csak par par helyen akarunk valtoztatni keves uj erkezovel.
Nyilvan ha lenne egy edzovaltas az mar mas helyzet, de remeljuk nem lesz mert az azt jelentene hogy bajnokok lettunk iden.
- Cupi
Ha ez így lesz és jövőre is mint alapember számítunk MIkhy-Acerbi kettősre akkor nem kell félnünk a kupáktól....
Semmi bajom velük de az látható már ebben a szezonban sem bírják úgy mint tavaly...akkor mi lesz jövőre?
Csere csatársor meg úgy ahogy van kuka.
- Festa
Melyik meccsen volt jobb az Xg-je az idényben mint a soros ellenfelünknek?interfan írta: ↑2025.02.17. 09:46Szurkolo mar csak ilyen, van egy kapufank, es meg honapok mulva is emlegetjuk.
Ellenben ha az ellenfelnek van egy kapufaja, azt 3 masodperc mulva el is felejtjuk orokre.
Ez mindig igy volt es van is.
Viszont azert ne felejtsjuk el, hogy ott a masik oldal ha mar "Fortuna".
BL-ben pl az Arsenaltol kb 0-3-ra is kikaphatunk volna, megis mi nyertunk 1db kaput eltalo lovessel azt is tizenegyesbol.
De ha mar BL:
- Young Boys ellen utolso utani pillanatos 94.perces gyozelem 0-1
- Lipcse ellen is 1-0 egy darab ongollal
- Praga ellen is 0-1 epphogy Martinez gollal
- Roma ellen is siman kikaphattunk volna, megis mi nyertunk 0-1-re Martinez goljaval
- Venezia ellen is oriasi szenvedes 1-0 Darmian gyoztes gollal
- Torino ellen is Thuram tripla es igy 3-2
Szoval ez a "Fortuna" egyik oldalon ugyanugy ott van mint a masik oldalon.
Csak hat mi Inter szurkolok az Inter balszerencsere emlekszunk mindig, az Inter szerencset meg egybol elfelejtjuk.
Mas csapat szurkoloinal is igy van ez.
Az egész idényben szerintem 3 ilyen lehetett City,Arsenal,Milán
Juventus ellen mind két meccsen jobb volt az XG-nk mégse nyertünk.
A mi kezünkben volt minden meccs csak sajnos rendre nem éltünk a lehetőséggel.
A Milán elleni 3 kapufához hasonlóra pedig Inter drukker pályafutásom alatt nem emlékszem.
-
cuchu11
Kicsit megfordítom a dolgot. Én úgy fogalmaznék, hogy ha Nápolyban kikapunk, akkor vége a Scudetto álmoknak. Egyszerűen nem fog beleférni ott egy vereséginterfan írta: ↑2025.02.17. 07:27 Milan elleni Szuperkupa vereseg okozott egy kis godrot lelektanilag, ebbol egy Napoli elleni gyozelemmel, es elso helyre allassal tudunk kijonni.
Ha ez meglesz, akkor a bajnoki cim is meglesz, aminek meg kell lennie (ezt nem csak En mondom, hanem az osszes Inter vezeto).
- interfan
Ezt mondjuk mar evek ota, hogy na most mar nem lehet majd jovore Acerbi meg Mkhitaryan meg XY alapemember, aztan eltelik 1 ev es ujra ok az alapemberek.
En megmondom oszinten ha Inzaghi marad az edzonk, akkor nagyon de nagyon meglepodnek ha Mkhitaryan, Acerbi, Darmian, Sommer sor kozul kb barki tavozna.
-
P-Inter
A lényeg, mind1 kit tudnánk hozni, de az igazán öregeket muszáj lesz cserélni, mert bár egy kh lehet nincs akkora fizikális tehernek kitéve, látható, hogy ebben a mai fociban (már egy ideje) csak helyezkedéssel nem lehet megélni. Beugrónak még elmennek, képesek is akár klasszis teljesítményre, volt erre példa, de konstans nem fenntartható a teljesítmény.
- Baggio85
Tegnap nem (sem) az idősebb játékosok mondtak "csődöt", szerintem erre kár kihegyezni megint a dolgot, mert azzal csak magunkat csapjuk be és vezetjük félre.
- interfan
Hat azert Acerbi finoman szolva sem volt a helyzet magaslatan.
Mkhitaryan lepni nem birt mar, dehat nem csoda, 36 eves elmult az ember, es 4 naponta jatszania kell.
El sem kezdem kiszamolni, hogy az utobbi honapokban hany meccsen es hany naponta kezdett Mkhitaryan.
Egyszeru biologia ez, ezt nem lehet birni...
Kezdo atlageletkora: 30.5
Juventuse: 24.4
Az hogy a keretunk oreg az egy teny, ahogy a kezdonk is.
Ezen jo lenne valtoztatni, ha meglesz a kotelezonek kimondott cel Scudetto akkor is, es ha nem akkor is.
Ettol fuggetlenul tegnap valoban nem csak az idos jatekosok mondtak "csodot", hanem kb mindenki.
Adjunk halat az egnek, hogy egy 56 pontos Napoli van elottunk, es nekunk az 54 pontunkal csak 2 pontos hatranyunk van, es nem egy tavalyi Inter szintu csapat van az elen 66 ponttal, vagy egy 2 evvel ezelotti Napoli 65 ponttal.
2 pont semmi, el kell kezdeni rangadokat nyerni, ha ez meglesz, akkor a bajnoki cim is boven-boven meglehet.
Ha meg nem sikerul, akkor meg is erdemeljuk a sorsunkat, es azt hogy ujra elbukunk.
Nincs veszve semmi jelenleg szerencsere.
- Cupi
Nem de Mikhhy a mostani szezonban már többször teljesen elfogyott a 60. perc körül....tavaly még nem ez volt a jellemző. Nincs vele baj de neki nem alap kezdőnek kellene már lennie. Következő szezonban már biztos nem.
Acerbi meg jó volt szerintem de nála meg már benne van egy 2-3 hónapos felépülési idő ezért szerintem vele sem kellene már számolni nyártól. Legalábbis ne atom kezdőként....padon még azt mondom oké 1 szezonra de ez az addig játszik amíg le nem sérül elvet hagyni kellene már.
Egyébként abban teljesen egyetértek, hogy tegnap nem azzal volt a baj öregebbe a keret. Martinez és Thuram is elég gyenge volt pedig ők ugye fiatalok. De sajna Barella is sok hibával játszott. Hakan is árnyéka önmagának sajna.
- CsaSzi9294
Az tuti, hogy maradni fog mindegyik, sőt Inzaghi is ha lesz 21. bajnoki cím, ha nem.interfan írta: ↑2025.02.17. 13:26Ezt mondjuk mar evek ota, hogy na most mar nem lehet majd jovore Acerbi meg Mkhitaryan meg XY alapemember, aztan eltelik 1 ev es ujra ok az alapemberek.
En megmondom oszinten ha Inzaghi marad az edzonk, akkor nagyon de nagyon meglepodnek ha Mkhitaryan, Acerbi, Darmian, Sommer sor kozul kb barki tavozna.
Nem szabad nagy csodában reménykedni, kb ugyan az lesz jövőre is mint idén.
Kb eladjuk Feattesit, helyére jön Sucic. Frattesi árából meg 2 csatárt fogunk hozni. 40m-ból ez megint low cost lesz…
-
Anonym alkesz
Úgy besavasodott a csapat a második félidőben, hogy egyértelműen látni lehetett a különbséget. Elfáradtak a srácok és nem bírták a tempót fenntartani.
Ráadásul úgy, hogy az ellenfél kezdőjéből többen is hétközben létfontosságú BL meccset játszottak.
Egyértelműen vannak erőnléti problémáink és ebben biztos vagyok, hogy közrejátszódik a 30 feletti átlagéletkor.
- brecsinho
Az átlagéletkort a Sommer,Acerbi,Miki tró dobja meg nagyon,a többiek pont jó korban vannak..a kapusnál ez nem kor még,azon lehet vitatkozni,hogy Acerbi helyett de DeVrij kezdhetett volna,de szerintem nem ezen múlt és a holland is agyon volt játszatva mostanában. A nagy kérdés Miki helye,valóban nem kéne már mindig kezdeni,de láthattuk Frattesi mit ér azon a poszton,Zielinskit meg inkább 6os poszton játszatja,ezzel Asslaninak kb. le is főhet a kávé nálunk.
Miki helyére mindenképp kéne megoldás vagy akár más taktika,sajnos az ő túlterheltségével és Hakan sérülés utáni gyenge visszatérésvel nem tudjuk végig uralni a mecceket. Elől a száz milliós csatárjaink képesek hetekig eltűnni vagy mindent kihagyni, a pad meg inkább no comment. Én is azt mondom,ha nem nyerünk Nápolyban és utána Bergamoban (vagy minimum 4pont a két meccsből),akkor ez a scudetto nem lesz meg idén..
Miki helyére mindenképp kéne megoldás vagy akár más taktika,sajnos az ő túlterheltségével és Hakan sérülés utáni gyenge visszatérésvel nem tudjuk végig uralni a mecceket. Elől a száz milliós csatárjaink képesek hetekig eltűnni vagy mindent kihagyni, a pad meg inkább no comment. Én is azt mondom,ha nem nyerünk Nápolyban és utána Bergamoban (vagy minimum 4pont a két meccsből),akkor ez a scudetto nem lesz meg idén..
-
Interfan1000
Ha idén nem nyerünk semmit, akkor azt meg lehet köszönni a Lautaro Martinez, Arnautovic, Correa, Taremi, Zielinski, Frattesi és Mkhitaryan sornak!
- Festa
interfan írta: ↑2025.02.17. 10:36Hat igen, ez egy beszedes adat:Anonym alkesz írta: ↑2025.02.17. 09:49 Nagy volt a tempó a meccsen, ki volt nyílva a pálya és a másodikban kijött az átlagéletkor különbség. Mondjuk az a durva, hogy nekünk nem volt hétközben meccs, na mindegy. Elmondtam már százszor, hogy fiatalítás nélkül ez lesz majd, nem bírja 90+ percen keresztül a nagy tempót egy idősödő csapat.
Juventus kezdo atlageletkora: 24.4
Inter kezdo atlageletkora: 30.5
Látom jó vagy matekból.
Ha kivesszük Sommert,Acerbit,Mikt a kezdőből akkor alig van 30 feletti játékosunk.
Persze az említett 3 játékos alapember de ezt már Inzaghinak kéne megoldania valahogy .
- interfan
Jo esellyel nem epult fel teljesen, csak hat jatszania kell, mert kell.
Elojohetett az injekcios megoldas ahogy Acerbi eseteben is tavaly honapokon at.
Es hat fiatalabb mar o sem lesz, szervezete, izomzata az embernek nem ugyanugy regeneralodik X evesen, mint X + evesen.
- Festa
Calhanoglu ha nem rúg tizenegyesgólt már nem is olyan hasznos.interfan írta: ↑2025.02.17. 15:47Jo esellyel nem epult fel teljesen, csak hat jatszania kell, mert kell.
Elojohetett az injekcios megoldas ahogy Acerbi eseteben is tavaly honapokon at.
Es hat fiatalabb mar o sem lesz, szervezete, izomzata az embernek nem ugyanugy regeneralodik X evesen, mint X + evesen.
Amúgy meg Milán ellen az ő labdavesztéséből lett gól ahogy a Fiorentina ellen is.
Zielinski tudna többet is csak nem három meccsenként kéne elővenni.
- interfan
- matrix23
És ha jól rémlik tegnap is ő adta meg magát elég könnyen a gólt megelőzően a tizenhatos közelében.
-
Interfan1000
A szomorú az, hogy a csalóknak meg hasonló szituációt fújt vissza a 69. percben, mikor Dumfries meglőtte a 2. kapufáját!
- CsaSzi9294
- CsaSzi9294
Az egysíkú, cserélni és derbizni nem tudó mesterünknek nem?Interfan1000 írta: ↑2025.02.17. 15:19 Ha idén nem nyerünk semmit, akkor azt meg lehet köszönni a Lautaro Martinez, Arnautovic, Correa, Taremi, Zielinski, Frattesi és Mkhitaryan sornak!
- interfan
Asllani akit mindig szidunk tobbet tett hozza minden teren iden mint Zielinski, ez sajnos beszedes.CsaSzi9294 írta: ↑2025.02.17. 17:21Hisz alig játszik. Ha ő csalódás, akkor a török nem?
Ez roppant keves eddig tole.
-
Janicsár
Ezt csak ma 3x írtad le okés megértettük hogy Zielinski trágya a statok alapján. De Asllani is egy trágya konkrétan nem csinált semmit még mióta nálunk van. Ez olyan mintha Gagliardinit meg Vecinot hasonlitanánk össze. Nálam Zielinski Vecino akitől legalább rémlik 1-2 ügyes mozdulat. Erre rákenheted Gag-ot aki 100%-al tud hátrafelé passzolni de semmi értelme. Felesleges ennyit savaznid a lengyelt értjük amit mondasz.interfan írta: ↑2025.02.17. 17:25Asllani akit mindig szidunk tobbet tett hozza minden teren iden mint Zielinski, ez sajnos beszedes.
Ez roppant keves eddig tole.
- matrix23
Zielinski kérdés érdekes. Nekem amikor Calhanoglu helyén játszik, jobban tetszik mint Asllani, pedig tudtommal előttünk nem játszott azon a poszton, az albán meg már két és fél éve nálunk van. Ha több lehetőséget kapna, szerintem még jobb lenne. Ha jól tudom a tavalyi szezon második felében már alig játszott, mert nem hosszabbított Nápolyban, így szerintem meccs hiánnyal is küzdött. Azóta meg itt sem kapja meg a megfelelő játékperceket, pedig játék nélkül nem tanulhatja meg az új poszttal járó feladatokat, akár a török akár az örmény helyén játszik. Az albán szerintem azért látszik jobbnak, mert ő lendületesebben játszik és mindenhol ott akar lenni, aminek az a hátránya hogy mindig úton van, és ezért szokott a szerelésekről lemaradni és lapokat kapni. Zielinski meg inkább rutinból játszik.
Egy másik téma. Nektek nem hiányzik egy fizikálisabb ember a középpályáról? Konkrétan nincs emberünk aki meg tudna akadályozni egy kontrát szabályosan, csak sárgalap árán. Nincs játékosunk 180 cm fölött. Csak példaként mondjuk a Juventusban ott van egy Thuram vagy Locatelli.
Egy másik téma. Nektek nem hiányzik egy fizikálisabb ember a középpályáról? Konkrétan nincs emberünk aki meg tudna akadályozni egy kontrát szabályosan, csak sárgalap árán. Nincs játékosunk 180 cm fölött. Csak példaként mondjuk a Juventusban ott van egy Thuram vagy Locatelli.
- interfan
Pont a mai Gazzetta ir rola, hogy Calhanoglu kapcsan tovabbra is problemak vannak a serulesevel.
(Inzaghi is beszelt errol, hogy tobb visszaeses volt Calhanoglu felepulesevel)
Talan ez valaszt ad arra, hogy miert jatszik egyelore ennyire gyengen a serulesebol "visszaterve".
- Cupi
Genoa és a kupa meccsen lehet őt hanyagolni kéne és pihenjen. Napoli ellen egy jó Hakan nagyon kéne.interfan írta: ↑2025.02.18. 08:47Pont a mai Gazzetta ir rola, hogy Calhanoglu kapcsan tovabbra is problemak vannak a serulesevel.
Talan ez valaszt ad arra, hogy miert jatszik egyelore ennyire gyengen a serulesebol "visszaterve".
Nálam mondjuk minimum a kupába Martinez és Barella is padozna. Szét vannak hajtva.
- interfan
Egyetertek, igazad van.Cupi írta: ↑2025.02.18. 08:53Genoa és a kupa meccsen lehet őt hanyagolni kéne és pihenjen. Napoli ellen egy jó Hakan nagyon kéne.interfan írta: ↑2025.02.18. 08:47Pont a mai Gazzetta ir rola, hogy Calhanoglu kapcsan tovabbra is problemak vannak a serulesevel.
Nálam mondjuk minimum a kupába Martinez és Barella is padozna. Szét vannak hajtva.![]()
Asllani egyebkent egyaltalan nem volt annyira rossz mint amennyire sokan beallitjak, boven kaphatna lehetoseget, es ne egy meg serult Calhanoglunak kellen jatszania.
Kupaba en kb az ifit kuldenem fel, de teljesen komolyan.
Semmi ertelme, ki kellene esni a fenebe, penzugyileg is 0 erteke, presztizbe meg a bajnoksag 20000X tobbet er es fontosabb.
Semmi szuksegunk a Kupara sem sportszakmailag, sem penzugyileg (mivel nincs benne penz sem).
-
Anonym alkesz
Lautaro-t szerencsére nem tiltják el a meccs utáni kirohanása miatt, mert nincs hanganyag csak videó róla, ahol ugyan leolvasható miket mond, de az eltiltáshoz a hanganyag is kellett volna. Így játszhat majd a Genoa, Lazio és Napoli ellen is.
- Festa
Ehhez azért nincs arcuk.Hány játékost lehetne eltiltani amiatt ahogy ameccs után reagál?Anonym alkesz írta: ↑2025.02.18. 10:35 Lautaro-t szerencsére nem tiltják el a meccs utáni kirohanása miatt, mert nincs hanganyag csak videó róla, ahol ugyan leolvasható miket mond, de az eltiltáshoz a hanganyag is kellett volna. Így játszhat majd a Genoa, Lazio és Napoli ellen is.
Nyilván dühős volt,de nem játékosnak vagy bírónak mondta másrészt ez a szájról leolvasás szerintem nagyon nem hiteles ebben a formában.
-
Anonym alkesz
Nekem aztán full mindegy.Festa írta: ↑2025.02.18. 10:40Ehhez azért nincs arcuk.Hány játékost lehetne eltiltani amiatt ahogy ameccs után reagál?Anonym alkesz írta: ↑2025.02.18. 10:35 Lautaro-t szerencsére nem tiltják el a meccs utáni kirohanása miatt, mert nincs hanganyag csak videó róla, ahol ugyan leolvasható miket mond, de az eltiltáshoz a hanganyag is kellett volna. Így játszhat majd a Genoa, Lazio és Napoli ellen is.
Nyilván dühős volt,de nem játékosnak vagy bírónak mondta másrészt ez a szájról leolvasás szerintem nagyon nem hiteles ebben a formában.
Lényeg, hogy játszhat a fontos meccseken.
- Cupi
Mi volt a kirohánásának az oka? Hogy nem mentek be a helyzetek? Azt megértem....bírót elővenni felesleges....első félidőben el kellett volna dönteni és ennyi.Anonym alkesz írta: ↑2025.02.18. 10:35 Lautaro-t szerencsére nem tiltják el a meccs utáni kirohanása miatt, mert nincs hanganyag csak videó róla, ahol ugyan leolvasható miket mond, de az eltiltáshoz a hanganyag is kellett volna. Így játszhat majd a Genoa, Lazio és Napoli ellen is.
-
INTER-1908
Most hogy a Milán kiesett ez jelent vmit a szempontunkbol vagy csak annyit h a Milannal tuti nem játszunk...