Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
-
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Szerintem a kapusok és a védelem maradni fog! A középpályára érkezik Arda Güler ingyen opcióval (ugye Sucic már biztosan jön), valamint Perrone-t vagy Bernabe-t leigazoljuk, távozik Zielinski és Frattesi! A támadók közül távozik Correa, Taremi-től úgyse tudunk szabadulni, így vagy hosszabbítunk plusz 1 évvel Arnautovic-csal, vagy érkezik Pio Esposito!
A “B” csapatba meg igazolunk pár kisebb nevet és marad megint a nullás mercato komolyabb távozó nélkül!
A “B” csapatba meg igazolunk pár kisebb nevet és marad megint a nullás mercato komolyabb távozó nélkül!
- interfan
Paz es Guler csatarposztra merult fel, Baturina pedig a KP-ra.Interfan1000 írta: ↑2025.03.18. 07:11 Én is leginkább Nico Paz-nak örülnék, de szerintem azért dobták be a Baturina és Arda Güler féle neveket, mert totál reménytelen!
Olyan 3-4 fiatal érkezőre én számítok, de remélem azért hosszabbítunk pár rutinos játékossal is és fokozatosan lesznek beépítve, aztán nem esünk át a ló túloldalára.![]()
Szoval nem ugyanaz a poszt.
Jelenleg roviden:
- Tamado nevek:
Asensio, Torres, Paz, Guler, Castro
- KP nevek:
Pellegrini, Anguissa, Baturina, Perrone, Bernabe
-
Nico Paz meg Güler miota csatarok?
Nem tamado közeppalyas mind a kettő?
- interfan
Paz regota vagy visszavont tamadot jatszik a center mogott, vagy mostanaban mar par meccsen kozepcsatart is.HerfortBalazs írta: ↑2025.03.18. 09:17 Nico Paz meg Güler miota csatarok?
Guler szelsotamado, es szinten tamado mogott visszavont csatar/iranyito.
Olasz media mindkettot csatar posztra irja.
Nagyon hasonlo posztokkal mint volt Sanchez, vagy akar Correa.
De mint tudjuk Thuram is szelsokent indult, ahogy Martinez is visszavont tamadokent nem centerkent.
- Atosz
Szerintem ez az Inzaghi kontra fiatalok játszatása téma nem ennyire egyszerű, mint ahogy itt sokszor le lett írva. Ne gondoljuk azt, hogy Simone inkább tökönszúrná magát meg a csapatát csak azért, mert nem szereti a fiatalokat, és inkább egy gyengébben teljesítő (!) rutinos arcot játszatna. Teljesen nyilvánvaló, hogy ha egy fiatalabb játékos bizonyítja edzéseken majd meccseken azt, hogy mondjuk az esetek többségében képes olyan szintet hozni - vagy jobbat -, mint a posztján játszó veterán, akkor játszani fog! Ezt a szintet sajnos vagy nem sajnos, de egy Interben meg kell ugorni annak a fiatalnak, akinek komoly céljai vannak a futballkarrierjével kapcsolatban.CsaSzi9294 írta: ↑2025.03.17. 21:46Tök jól hangzik a Paz, Guler, Castro, Baturina, Perrone, Sucic sor, de az a kérdésem, hogy ha ezek közül (illetve Sucicon kívül) csak az egyik is jön, Inzaghinál fog kapni annyi lehetőséget, hogy a kezdő közelébe kerüljön és ne rekedjen meg úgy, mint Asllani?interfan írta: ↑2025.03.17. 19:05 Sky is megerositi, az Inter felvette a kapcsolatot Arda Guler es ugynokevel.
Sky szerint is Guler tavozni akar a Realbol, nem szeretne maradni, es mar jelezte is a Real vezetesnek a tavozasai szandekat.
Sky szerint Montella is azt tanacsolta Gulernek, szerzodjon a Serie A-ba, jatszon, es fejlodjon.
Az Interen kivul a Milan erdeklodik.
LInterista sajat forrasai szerint pedig ket kozeppalyast is figyelunk.
- Maximo Perrone:
22 eves, argentin vedekezo KP, melysegi iranyito.
City tulajdon es neveles, jelenleg a Comoban jatszik kolcsonben.
10-15m korul kerhet erte a City.
- Martin Baturina:
22 eves, horvat tamado es kozepso KP.
Dinamo Zagreb alapembere, egyben kiemelkedoen legjobb atlagait es statjait hozo jatekosa.
20m a TM szerint az erteke.
Nagyon örülök a fiataloknak, sőt…de félek attól, hogy nem fognak annyi játékidő kapni, hogy ki tudjanak teljesedni.![]()
Én egyébként Paznak jobban örülnék, mint Gulernek, de hátha mind a kettőt be tudjuk zsákolni valahogy és Inzaghi is rámcáfol és játszanak majd.
Frattesi nem azért nem szorította ki Mkhit, mert fiatal, hanem azért, mert botrányos dolgokat produkál a pályán, ráadásul a csapat alapjátékát is kinyírja. Mkhi azért alap kezdő még mindig (azon kívül persze, hogy nagyon megbízható teljesítményt nyújt), mert egyszerűen még csak hasonló típusú kp sincs a keretben.
Ha vesszük az alap skilleket a kp közepén:
Calha: labdabiztos, tempó diktáló, mélyen visszalépő, osztogató regista, gyilkos lövésekkel
Barella: klasszikus, világ szinten top kategóriás vérbeli box-to-box, aki még ráadásul kurvára labdaügyes is. Fáradhatatlan, kockázatos passzokat is felvállaló kp.
Mkhi: na ő az, aki a leginkább képes progresszív labdavezetésekre a kp-n, odaér a támadóharmadba, akár labdával, akár passzal, és mindemellett egy b-t-b kp erényivel robotol egész meccsen.
Namár most én azt látom, hogy pont a progresszív ladbacipelés az, amit szerettünk volna látni akár Frattesitől, akár Zielinskitől, de sajnos egyikőjük sem ez a profil. Ebből a szempontból félre lettek scoutolva, vagy abban bíztunk, hogy jó rendszerjátékosokként képesek lesznek fejlődni a taktikához. (Én egyébként Zielinskit még nem írnám le, tud nagyon értékes dolgokat hozni a labdás játékunkba, jól tűri a nyomást.)
Na a lényeg a lényeg, hogy biztosak lehetünk benne, hogy ha olyan fiatalok fognak érkezni, akik jól beleilleszthetőek az Inzaghi-rendszerbe, és a teljesítményük sem fogja rendszeresen visszavetni a csapatét, akkor azok a fiatalok játszani fognak!
-
Nico Pazrol le is irtak mar nem egyszer hogy maga Inzaghi is szeretne a csapatba.
En egybent őt inkabb Miki szerepköreben tudnam elkepzelni.
Nico Paz, Ricci, Castro szerintem mind olyan jatekos aki Inzaghinak es a vezetősegnek is megfelelő lehetne. Az mas kerdes hogy ők mar nem a 8-10 millios kategoria.
En egybent őt inkabb Miki szerepköreben tudnam elkepzelni.
Nico Paz, Ricci, Castro szerintem mind olyan jatekos aki Inzaghinak es a vezetősegnek is megfelelő lehetne. Az mas kerdes hogy ők mar nem a 8-10 millios kategoria.
- interfan
Olasz forrasok utan, most mar belga es francia forrasok is megerositik az Inter komoly erdeklodeset De Winter irant.
Francia RMC Sport szerint az Inter elenk targyalasokat folytat De Winter ugynokevel, aki nyitott az Interhez valo csatlakozashoz.
Jelenleg egy problema van, a jatekos ara.
Genoa 25-30m-t is kerhet erte ami az Internek tul magas osszeg.
Calciomercato.com sajat forrasai szerint mint "low-cost" KH felmerult Oumar Solet neve is.
Vele kapcsolatban 10-15m arrol irnak.
Szinten low-cost nevkent felmerult a Veneziabol Jay Idzes neve.
Marotta:
Francia RMC Sport szerint az Inter elenk targyalasokat folytat De Winter ugynokevel, aki nyitott az Interhez valo csatlakozashoz.
Jelenleg egy problema van, a jatekos ara.
Genoa 25-30m-t is kerhet erte ami az Internek tul magas osszeg.
Calciomercato.com sajat forrasai szerint mint "low-cost" KH felmerult Oumar Solet neve is.
Vele kapcsolatban 10-15m arrol irnak.
Szinten low-cost nevkent felmerult a Veneziabol Jay Idzes neve.
Marotta:
Azt mondtad innentol kezdve tehetseges olcso fiatal jatekosokat akarsz igazolni, hogy illeszkedik ez a legmagasabb szinthez, a versenykepesseghez, es hogy lehetseges, hogy az Inter fiatalokkal is sikeres legyen?
Ma mar lehetetlen dolog sok penzt kolteni egy jatekosra.
Rugalmassnak es kreativnak kell lenni, van egy uj modell, van egy uj irany, gazdasagilag fenntarthatonak kell lennunk.
Mar nem a 1990-2000-es evek vannak, mar nem vagyunk a futball ElDoradoja.
Sajat kepessegeiben kell jonek lenni, hogy versenykepesek csapatot alkossunk a penzugyi fenntarthatosag es a gazdasagi korlatok betartasaval.
- Cupi
Azt azért tegye hozzá Marotta, hogy nálunk.interfan írta: ↑2025.03.19. 06:01
Marotta:
Azt mondtad innentol kezdve tehetseges olcso fiatal jatekosokat akarsz igazolni, hogy illeszkedik ez a legmagasabb szinthez, a versenykepesseghez, es hogy lehetseges, hogy az Inter fiatalokkal is sikeres legyen?

Többször is leírtam én nem álmodozom 150-200 milliós mercatoról de azért az tök jó lenne ha nem kellene esélyetelnként nekifutni egy játékos leigazolásának ha annak az ára 35 millió mondjuk.

- interfan
Hat igen...Cupi írta: ↑2025.03.19. 09:52Azt azért tegye hozzá Marotta, hogy nálunk.interfan írta: ↑2025.03.19. 06:01
Marotta:
Juve egy rakat pénzt elköltött /az más kérdés eredményesek nem lettek/ és a milan is zsebbe nyúlt még januárba is. Az tény, hogy más világ van mint mondjuk a 2000-es években de azért a mi 0 vagy minimál költekezésünk és a nagy pénzszórás között azért lehetne egy közép út aminek tudnék örülni.
![]()
Többször is leírtam én nem álmodozom 150-200 milliós mercatoról de azért az tök jó lenne ha nem kellene esélyetelnként nekifutni egy játékos leigazolásának ha annak az ára 35 millió mondjuk.Marotta szakértelmével és mondjuk egy 70 milliós igazolási kerettel szerintem elég jól meg lehetne erősödni.
Csak egy pelda, Olaszorszagban szigoruan csak a mercatos merlegek 2021 ota:
Milan: -273m
Juventus: -217m
Napoli: -108m
Roma: -90m
Inter: +120m
Itt azert laza 400-200m kulonbsegek vannak.
Elkepeszto penz.
Mig masok 100-200-300m eurot tettek a mercatoba tisztan eladasok felul, mi 0 eurot tettuk a mercatoba sot meg ki is vettunk belole 120m eurot.
Egyszer mar irtam ezt, de ugyanezt gondolom:
Nyilvan fizetesek, alairasi penzek, de ezt is kiszamoltuk mar reszletesen, hogy a Napolit leszamitva az osszes csapat sokkal-sokkal tobbet fektetett a keret erositesere, es penzt tett bele, ellentetben az Interrel akik kivettek.
Megsem mondhatjuk, hogy barmelyik csapat jobb eredmenyeket ert el mint az Inter, es hiaba a sulyos 100 milliok beruhazasa a keretbe, nem mondhatjuk, hogy barmelyik csapat kerete egyaltalan az Inter keret kozeleben van minosegben es szinvonalban, hiaba mi csak kivettuk evrol evre a penzeket a keretbol....
Es abba se menjunk bele, hogy milyen osszegu igazolasok voltak a rivalisoknal az elmult evekben top 5 legdragabbak:
- Juventus:
Vlahovic: 85m
Chiesa: 58m
Koopmeiners: 55m
Douglas Luiz: 52m
Locatelli: 37m
N.Gonzalez: 36m
Kean: 30m
McKennie: 21m
K.Thuram: 21m
Kelly: 18m
Ossz: 413m
- Milan:
De Ketelare: 38m
Tomori: 36m
Gimenez: 32m
Musah: 22m
Chukwueze: 21m
Pulisic: 21m
Reijnerds: 21m
Fofana: 20m
Loftus: 19m
Pavlovic: 18m
Ossz: 248m
- Atalanta:
Bilal Toure: 30m
Scamacca: 26m
De Ketelare: 25m
Ederson: 23m
Boga: 22m
Demiral: 21m
Retegui: 21m
Musso: 21m
Bellanova: 20m
Hojlund: 20m
Ossz: 229m
- Roma:
Abraham: 41m
Dovbyk: 31m
Kumbulla: 27m
Soule: 26m
Mancini: 24m
Le Fee: 23m
Shomurodov: 21m
Kone: 18m
Vina: 13m
Ibanez: 12m
Ossz: 236m
- Napoli:
Osimhen: 78m
Buongiorno: 35m
McTominay: 31m
Lukaku: 30m
Lindstrom: 30m
Neres: 28m
Raspadori: 27m
Politano: 24m
Kim: 19m
Ngonge 18m
Ossz: 320m
- Inter:
Correa: 33m
Pavard: 32m
Frattesi: 32m
Gosens: 28m
Asllani: 15m
Dumfries: 14m
J.Martinez: 13,5m
C.Augusto: 13m
Arnautovic: 11m
Lukaku: 8m kolcson
Ossz: 199,5m
- interfan
Sky es Di Marzio szerint az Internel komolyan felmerult Lorenzo Lucca neve a csatarposztra.
Castro, Paz, bonyolultabb, Lucca elerhetobb a Sky szerint.
Masik opcio Di Marzio szerint a Leccebol Krstovic.
Gazzetta szerint tobbszori kapcsolatfelvetel tortent az Inter reszerol Arda Guler es ugynoke fele.
Arda Guler nyitott az Interre, es Calhanoglu-Montella szerepe is jol johet az Internek.
Arda Guler megfelelo lehetne az Internek az ujjaepulo tamadoszekcioba.
Romai forrasok szerint Inzaghi elkepzelese tovabbra is egyertelmu es vilagos, Pellegrini a cel es az aki elkepzelt mint Mkhitaryan utod.
Pellegrini allitolag gondolkozik a tavozason, es meg mindig nem hosszabbitotta meg a 2026-ban lejaro szerzodeset.
Inzaghi a hirek szerint tobbszor is felkereste mar Pellegrinit, ahol biztositotta az Internel kozponti es vezeto szerepet kapna.
Masik komoly erdeklodo a Napoli.
Pellegrini egyelore nem hozott meg dontest.
Spanyol forrasok utan a Sky es Di Marzio is bejelentette, mindenben megallapodott a Real es a Como, Nico Paz ujabb 1 evre a Como jatekosa marad.
Gazzetta szerint tobbszori kapcsolatfelvetel tortent az Inter reszerol Arda Guler es ugynoke fele.
Arda Guler nyitott az Interre, es Calhanoglu-Montella szerepe is jol johet az Internek.
Romai forrasok szerint Inzaghi elkepzelese tovabbra is egyertelmu es vilagos, Pellegrini a cel es az aki elkepzelt mint Mkhitaryan utod.
Pellegrini allitolag gondolkozik a tavozason, es meg mindig nem hosszabbitotta meg a 2026-ban lejaro szerzodeset.
Inzaghi a hirek szerint tobbszor is felkereste mar Pellegrinit, ahol biztositotta az Internel kozponti es vezeto szerepet kapna.
Spanyol forrasok utan a Sky es Di Marzio is bejelentette, mindenben megallapodott a Real es a Como, Nico Paz ujabb 1 evre a Como jatekosa marad.
- interfan
Kozben a Gazzetta is megerositi az Internel Lucca nevet.interfan írta: ↑2025.03.19. 15:17 Sky es Di Marzio szerint az Internel komolyan felmerult Lorenzo Lucca neve a csatarposztra.
Nico Paz tortenet a vegehez er a Real-Como megallapodassal, igy az Internel egyre komolyabban felmerul Lucca neve, akiert a Napoli is megy.
Gazzetta szerint viszont Castro neve is kepben van Guler mellett.
Guler kapcsan kezdodnek a Real-Inter targyalasok.
Castro kapcsan pedig az Internek problemas az ar, ami mar 30m felett lehet.
Itt az Inter felhasznalna azt, hogy Fabbian kapcsan teljesen lemond a visszavasarlasi opciorol, valamint Pio Esposito jatekjogat akit eladnank a Bolognanak, hogy csokkentsek Castro arat.
Castro, Guler, Lucca, es a mar korabban felmerult Asensio es Torres utan pedig a legutolso nev a kalapban a Lecces Kristovic.
Sky szerint a Napoli is ott lehet Frattesiert.
Romai forrasok szerint pedig a tovabbra is a Roma van poleban Frattesi kapcsan, mivel Frattesi szive csapata a Roma, Inzaghi pedig Pellegrinit akarja mint Mkhitaryan utod, igy a Romaval valo uzletelest szeretne.
- Cupi
Ez az Arda Guler gyerek milyen? Nem lenne itt ilyen Brahim Diaz feeling? Értem ez alatt, hogy a spanyoloknák ő is elég jó de amikor a milanba volt gyakran teljesen leszedték a védők és sokszor az látszott rajta elment a kevde az egésztől.
- interfan
Szerintem o nem feltetlenul egy rossz jatekos.
Nyilvan nem egy Yamal ez teny, viszont szerintem semmivel nem rosszabb mint a 70m uj Pele, uj Ronaldo Nazario, uj minden, uj csoda gyemant Endrick.
Iden is van 3 golja es 5 golpassza, mindezt ugy, hogy alig van ezer perce, es 20 eves.
Osszesen 10x kezdett iden, ezen a 10 meccsen:
3 gol 5 golpassz.
Tavaly osszesen jatszott 373 percet a bajnoksagban, ezen rugott 6 golt.
Nyilvan iden sem, es tavaly sem a Real legjobbja, inkabb kozepmezony az atlagokat es statokat nezve.
De 20 eves a gyerek.
EB-n is 340 perc 1 gol 2 golpassz.
Osszesen 18 valogatott meccsen (ossz 1100 perc), 3 gol + 3 golpassz.
Persze Spanyol bajnoksag mas, ebben igazad van.
Eleg megnezni pl a tavalyi Spanyol golkiraly Dovbyk, aki persze nem rossz jatekos, de azert a 24 bajnoki goltol ami megvolt neki a La Ligaban, haat eleg messze van a jelenlegi 10 Serie A gollal.
Ettol fuggetlenul en Arda Gulerben latok lehetoseget es jovot.
- Cupi
Nem is azt írtam rossz játékos. Konkrétan nem igazán láttam még játszani és biztos tehetséges és igen még nagyon fiatal. Arra céloztam csak amit a végén írtál, hogy spanyol liga azért nem a kőkemény védekezéséről híres. Itt meg egy kiesés ellen küzdő kiscsapat védekezése is tud brutál kemény lenni. Sok tehetséges fiatalt tud ez megtörni.interfan írta: ↑2025.03.20. 08:49
Szerintem o nem feltetlenul egy rossz jatekos.
Nyilvan nem egy Yamal ez teny, viszont szerintem semmivel nem rosszabb mint a 70m uj Pele, uj Ronaldo Nazario, uj minden, uj csoda gyemant Endrick.
Iden is van 3 golja es 5 golpassza, mindezt ugy, hogy alig van ezer perce, es 20 eves.
Osszesen 10x kezdett iden, ezen a 10 meccsen:
3 gol 5 golpassz.
Tavaly osszesen jatszott 373 percet a bajnoksagban, ezen rugott 6 golt.
Nyilvan iden sem, es tavaly sem a Real legjobbja, inkabb kozepmezony az atlagokat es statokat nezve.
De 20 eves a gyerek.
EB-n is 340 perc 1 gol 2 golpassz.
Osszesen 18 valogatott meccsen (ossz 1100 perc), 3 gol + 3 golpassz.
Persze Spanyol bajnoksag mas, ebben igazad van.
Eleg megnezni pl a tavalyi Spanyol golkiraly Dovbyk, aki persze nem rossz jatekos, de azert a 24 bajnoki goltol ami megvolt neki a La Ligaban, haat eleg messze van a jelenlegi 10 Serie A gollal.
Ettol fuggetlenul en Arda Gulerben latok lehetoseget es jovot.
Egyébként ha valami jó deal keretei közt hoznánk akkor örülnék neki. Kellenek a fiatal tehetségek is.
- CsaSzi9294
Ahhoz képest, hogy azt mondták nem lesz forradalom, elég nagy lesz a mozgás a nyáron.
Frattesi, Arna, Correa (talán Taremi) biztosan mennek, míg esetleg Pellegríni, Castro, Guler, Lucca /Asensio jöhetnek.
És akkor még nem beszéltünk Zielinski, Asllani kettősről, valamint a védelemről, plusz azon játékosokról, akik még elő fognak kerülni.
Szerintem elég nagy lesz a jövés-menés, aminek örülök, kell a frissítés.
Frattesi, Arna, Correa (talán Taremi) biztosan mennek, míg esetleg Pellegríni, Castro, Guler, Lucca /Asensio jöhetnek.
És akkor még nem beszéltünk Zielinski, Asllani kettősről, valamint a védelemről, plusz azon játékosokról, akik még elő fognak kerülni.
Szerintem elég nagy lesz a jövés-menés, aminek örülök, kell a frissítés.
- CsaSzi9294
Pellegrini szerintem jönni fog, annyit bizniszelünk a Rómával, hát még ha Inzaghi is bombázza… az olasz mehet Miki helyére a kezdőbe. Güler nekem egy kicsit rejtély, mert éppen azért jönne, hogy játsszon, de a Martinez-Thuram kettős mellett nem lesz kezdő. Viszont ha Thuramért beesik egy Pool ajánlat, akkor már más a helyzet, és akkor az Asensio+Lucca páros is reális lenne egyszerre. Vagy rosszul látom? 

- interfan
Szerintem ez a paros alapbol is realis Thuram tavozasa nelkul is.CsaSzi9294 írta: ↑2025.03.20. 12:29 Pellegrini szerintem jönni fog, annyit bizniszelünk a Rómával, hát még ha Inzaghi is bombázza… az olasz mehet Miki helyére a kezdőbe. Güler nekem egy kicsit rejtély, mert éppen azért jönne, hogy játsszon, de a Martinez-Thuram kettős mellett nem lesz kezdő. Viszont ha Thuramért beesik egy Pool ajánlat, akkor már más a helyzet, és akkor az Asensio+Lucca páros is reális lenne egyszerre[/b]. Vagy rosszul látom?![]()
Paz kiesett, Castro ara 35-40m is lehet akar egymaganak.
Ehhez kepest Lucca ara 20m koruli, Asensio szerzodese pedig 2026-ban lejar, erte se nagyon kernenek 20m-nal tobbet.
Egyszoval 40m-bol boven meglehetne a Lucca-Asensio paros.
Martinez, Thuram, Asensio, Lucca.
Vagy ha meg takarekosabb opcio, hogy egy Guler kolcson + opcio, es egy 20m Lucca/Asensio.
Martinez, Thuram, Guler, Asensio/Lucca
Pellegrini szerintem is eselyes, Inzaghi nagyon ot akarja, ot kepzeli el mint Mkhitaryan utod.
Szoval ha Inzaghi marad, akkor szerintem is erosen valoszinu Pellegrini erkezese.
KP ezzel gyakorlatilag kesz is lenne.
Barella-Calhanoglu-Pellegrini.
Pad meg Sucic-Asllani-Mkhitaryan
Nyilvan ha megsem Inzaghi marad, es jonne egy Allegri, akkor teljesen mas lenne kb minden.
- vaskalap
Arda Güler kölcsön+sima opcióval tuti,hogy jön.
- interfan
Calhanoglu:
Taremi:
Arda Guler?
Egy nagyon fontos jatekos, egy testver szamomra, szeretnem ha hozzank igazolna.
Mindenki olyan minosegi jatekosokkal akar jatszani mint o.
Nem tudom mi a pontos helyzete, o majd hoz egy dontest, en azt tanacsoltam neki jatszon tobbet mert megerdemli.
Remelem az Interhez jon.
Taremi:
A jovom?
Egyetlen celom, hogy maradjak meg Europaban.
- interfan
Schira szerint tobb Torok csapatnak ajanlottuk fel Taremit.
Erdeklodest mutatnak iranta, igy eselyes, hogy Taremi nyartol a Torok bajnoksagban folytatja.
Lucca kapcsan pedig az Inter jatekosokat hasznalna fel, felmerult V.Carboni neve, de P.Esposito is mint lehetseges jelolt az igazolasi dij csokkentesere.
Erdeklodest mutatnak iranta, igy eselyes, hogy Taremi nyartol a Torok bajnoksagban folytatja.
Lucca kapcsan pedig az Inter jatekosokat hasznalna fel, felmerult V.Carboni neve, de P.Esposito is mint lehetseges jelolt az igazolasi dij csokkentesere.
- PellerG
Taremi vajon szerződésbontással megy majd, vagy láthatunk is belőle valamit?interfan írta: ↑2025.03.21. 10:53 Schira szerint tobb Torok csapatnak ajanlottuk fel Taremit.
Ez a Lucca nekem nem nagy szám, tipik olyannak érzem, aki akkor jó, ha egy erősebb középcsapatban állandóan kezdő.
Pio Espositoval hosszabbítunk 2030-ig, de ezek szerint a keretben nem számolunk vele ennek ellenére sem.
- interfan
Szerintem mar az is egy csoda lenne, ha nem kellene 4-5m euros vegkielegitest fizetni meg egy romhalmaznak.PellerG írta: ↑2025.03.21. 12:23Taremi vajon szerződésbontással megy majd, vagy láthatunk is belőle valamit?interfan írta: ↑2025.03.21. 10:53 Schira szerint tobb Torok csapatnak ajanlottuk fel Taremit.
Ez a Lucca nekem nem nagy szám, tipik olyannak érzem, aki akkor jó, ha egy erősebb középcsapatban állandóan kezdő.
Pio Espositoval hosszabbítunk 2030-ig, de ezek szerint a keretben nem számolunk vele ennek ellenére sem.
Ha mar ez megtortenik mar jo hir.

Ha meg 1-2m eurot kapunk az mar felerne egy csodaval is.
Pio Esposito tehetseg, de o nagyon nem a "kesz jatekos" kategoria.
0db Serie A meccse van.
Ilyen jatekos 20 evesen nem lesz nalunk komolyan opcio.
Ez a Lucca meg jo kerdes.
Nekem Dzeko 2.0 minden teren.
En biztosan nem eroltetnem, de ha megnezzuk Dzeko erkezese sem feltetlenul volt rossz uzlet, szoval akar be is vallhat.
- Cupi
Dzeko 2.0??? Azért Dzeko bizonyított egy Roma-ba meg egy City-ben is. Ez a csávó sehol nincs hozzá képest.

- PellerG
- interfan
Igen igy ertettem, elnezest nem fogalmaztam egyertelmuen.
Nem tudasra, tapasztalaltra irtam, hanem testfelepitesre, mozgasra, jatekra.
- Cupi
- Stankov
Nem biztos hogy rossz ötlet hogyha lenne más típusú csatár a keretbe.
Thuram Lau az alap,de egy magas fizikálisan erős center plusz egy kreatív mozgékony visszavont csatár típusú játékos mint Paz,Güler,Asensio.Jó lenne egy ilyen négyes.
- Atosz
Huhh Lucca kimondottan a Balotelli, Icardi féle agysebészek csoportját hivatott erősíteni, a 2bitesség mellé társuló elszálltsággal.
Nem láttátok pár fordulóval ezelőtt, amit lenyomott a csapattársaival a büntetőrúgás előtt?
A legnagyobb erősségünk most pont az, hogy igazi CSAPATként funkcionálunk, ez az összetartás bármilyen szituban látható, akár meccseken, akár azokon kívül is. Rohadtul nincs szükség egy ilyen bomlasztó arcra, mégha a fizikuma miatt segítség is lehetne elöl bizonyos helyzetekben.
Nem láttátok pár fordulóval ezelőtt, amit lenyomott a csapattársaival a büntetőrúgás előtt?
A legnagyobb erősségünk most pont az, hogy igazi CSAPATként funkcionálunk, ez az összetartás bármilyen szituban látható, akár meccseken, akár azokon kívül is. Rohadtul nincs szükség egy ilyen bomlasztó arcra, mégha a fizikuma miatt segítség is lehetne elöl bizonyos helyzetekben.
- Cupi
De láttam jó nagy balhé volt belőle. Ahogy írod agyban se túl erős....Atosz írta: ↑2025.03.21. 18:28 Huhh Lucca kimondottan a Balotelli, Icardi féle agysebészek csoportját hivatott erősíteni, a 2bitesség mellé társuló elszálltsággal.
Elképzelem ahogy Hakan kezéből kitépi a labdát.

-
Ez a Lucca gyerek semmi extra, a tipikus nagy olasz csatartehetseg, akiből egy közepcsapatokban jatszo atlag jatekos lesz. Pinnamonti 2. Persze cserenek jönne, de en benne meg a csereszintet sem latom az Interben.
- interfan
Erdekes tema ez.
Eleve ez a Lucca is, mert az is egy fontos erv amit Atosz es Cupi is ir, hogy fejben milyen az ember, ez sem mindegy.
Ha a tudasat nezzuk, akkor hogy most van e benne tobb, vagy nincs, az megint egy kovetkezo kerdes.
Es akkor itt ez a tema amit irsz, hogy kellene e "mas tipusu" ugymond "fizikalisan eros center" a keretbe.
Szerintem nem feltetlenul.
Latjuk azert megvagyunk Dzeko es Lukaku nelkul is, persze Arnautovic iden segitseg, szoval ott a masik oldala is a dolgoknak, dehat tavaly inkabb hagyjuk.
Ha valamiert ugy dontenenek a vezetok, hogy kell egy magasabb konkret center, akkor en mas iranyba indulnek mint egy Lucca.
Persze ez is egy nehez kerdes, mert irhatnank X nevet barmely mas bajnoksagbol, de akik nem "nagyobb" nevek, vagy legalabb ismerik az Olasz bajnoksagot, azok Inzaghinal nem lesznek opciok ertheto modon.
Hamarabb lesz akkor egy Lucca.
Lehetne ilyen leppantanokra vadaszni.
Lasd a MU allitolag nyaron szabadulna a Zirkzee-Hojlund parostol.
Poolnak sem nagyon kell Nunez, PSG meg Kolo Muanitol szabadulna.
Csak hat itt 20-30m-val nem nagyon rugunk labdaba, a kolcsonre meg nem biztos, hogy mindig mindenki nyitott.
Ott lehetne meg ilyen ex Udines, jelenlegi Everton jatekos Beto, dehat nala meg a minoseg kerdes.
Mondjuk az idei szezonra kezd mutatni valamit, de a tavalyi szornyu volt.
En ezert inkabb azt mondanam, nem feltetlenul kell nekunk a fizikalis center.
Persze Guler nem center, nem magas, es ez igaz pl Castrora is aki szinten nincs 180cm se, de pl Asensio es Torres sem a 210cm magas kategoria, ha a velunk felmerult neveket nezem, de en ebbe latnek lehetoseget.
Persze ha megkapnank kolcson vagy 20-30m-ert egy Nunez, Hojlund, Zirkzee, Kolo Muani vonalat az egy masik kerdes, de nem biztos hogy erre van a legtobb esely, lehet mar 40m korul lenne esely.
Ha melle egy Guler kolcson, akkor talan ez a vonal is eletkepes lenne.
Igaz az emlitett 4 jatekos eddig meg pletyka szinten sem merult fel, de kesobb kitudja mi lesz.
-
Güler olyan Dybala szerű jatekos lehetne itt, ő egy jo nev azert.
- interfan
En is latok benne lehetoseget.HerfortBalazs írta: ↑2025.03.22. 08:43 Güler olyan Dybala szerű jatekos lehetne itt, ő egy jo nev azert.
Persze Spanyol bajnoksag, mas vonal, de Gulerhez hasonlo felepites es stilus valoban akar egy Dybala, de meg ha magunkat nezzuk akkor Sanchez is, sot ha a Serie A-t akkor egy Tevez is meglehetosen jo es sikeres volt.
Szerintem megerne egy probat, foleg ha kolcson, vagy kolcson + sima opcio, igy a masik csatarposztra meg maradhatna is penz.
- tomika431
Sziasztok. Mennyire esélyes hogy A.Güler-t letudjuk igazolni?Szerintem is jó kis jtékos és fiatal is. Remélem tényleg van rá esélyünk.
- interfan
Arda Guler tavozni akar a Realbol.
A Realnal az a dontes, hogy Guler mehet, ellenben Paz marad a Comoban es nem adjak sehova el vegleg.
Akar kolcson, akar kolcson + sima opcioval is nyitott a Real, mivel veglegesen nem biztos, hogy elveszitenek.
Gulert tobb csapat is vinne, viszont o szeretne egy ugymond "top" kluban jatszani es a BL-ben szerepelni, igy jopar csapat kiesik a lehetosegek kozul.
Calhanoglu gyozkodi, maga is elmondta, mennyire remeli, hogy Guler az Interbe igazol.
- tomika431
A Real-al szerintem nincs rossz kapcsolatunk,üzleteltünk velük párszor igy remélem Güler sikerül nekünk
- interfan
Alapvetoen a Real-Inter kapcsolat nem jo, ellenben a Real-Milan kapcsolat "barati", igy a Real valoszinuleg sokkal inkabb a Milanba adna Gulert.
Viszont Guler allitolag az Intert preferalja es nem a Milant.
- Festa
Calhanoglu mint a törökök vezére talán megtudná győzni.
Azért mert a Realban nem játszik ,nálunk még simán sztár lehet.
Viszont Paz meg Guler is inkább hátravont támadò amiből egy is elég lehet ide,ellenben egy igazi jò korban lévő 9-esre nagyobb szükség lenne.
- interfan
Paz apja is elmondta amit a Spanyol, Olasz, Argentin media is bejelentett, megallapodott a Como es a Real, Paz is Comoba akar meg maradni, majd kesobb visszaterni a Realba.
Como vezetoi es Fabregas a napokban Madridban targyaltak es zartak le az uzletet.
Inter most emiatt Arda Guler fele fordul 100%-ban.
FcInternews sajat forrasai szerint Inter vs Milan harc lehet Guler kapcsan.
Az Inter Calhanogluban is remenykedik, hogy meggyozi, valamint Guler ugynokeivel jo kapcsolata van az Inter vezetesnek.
AS szerint Guler nagyon nagy tehetseg, de meg kell mutatnia, hogy eleg jo jatekos a Realhoz, ezert jatszania kell mashol, ahol bizonyit, legmagasabb szintet mutat, es csak akkor terhet majd vissza a Realba.
AS szerint Guler kolcson + sima opcioval tavozhat a nyaron, es a Realnak 1 evre ra lenne meg visszavasarlasi opcioja.
Gazzetta szerint Pellegrini meg nem hozta meg a vegleges dontest, hogy marad e Romaban.
Inzaghival az elen az Inter probalja gyozkodni az Interrol.
Szinten a Gazzetta szerint fiatal jatekosokkal csokkentene az Inter Lucca arat.
Lucca kapcsan 20-25m-t ker az Udinese.
Kerdes melyik fiatal, vagy kolcsonben levo jatekosra nyitott az Udinese.
Como vezetoi es Fabregas a napokban Madridban targyaltak es zartak le az uzletet.
Inter most emiatt Arda Guler fele fordul 100%-ban.
FcInternews sajat forrasai szerint Inter vs Milan harc lehet Guler kapcsan.
Az Inter Calhanogluban is remenykedik, hogy meggyozi, valamint Guler ugynokeivel jo kapcsolata van az Inter vezetesnek.
AS szerint Guler nagyon nagy tehetseg, de meg kell mutatnia, hogy eleg jo jatekos a Realhoz, ezert jatszania kell mashol, ahol bizonyit, legmagasabb szintet mutat, es csak akkor terhet majd vissza a Realba.
AS szerint Guler kolcson + sima opcioval tavozhat a nyaron, es a Realnak 1 evre ra lenne meg visszavasarlasi opcioja.
Gazzetta szerint Pellegrini meg nem hozta meg a vegleges dontest, hogy marad e Romaban.
Inzaghival az elen az Inter probalja gyozkodni az Interrol.
Szinten a Gazzetta szerint fiatal jatekosokkal csokkentene az Inter Lucca arat.
Lucca kapcsan 20-25m-t ker az Udinese.
Kerdes melyik fiatal, vagy kolcsonben levo jatekosra nyitott az Udinese.
- tomika431
Köszi interfan a hireket. Akkor jelen állás szerint mi Calhan-ban bizhatunk aki próbálja Gülert meggyőzni+az is hogy a BL-ben indulunk+ ügynökök ennyi előnyünk van a Milan-al szemben.
- interfan
Nagyon szivesen.
Igy igaz, megvan az elonyunk, es jo esellyel pl a Milan nem fog jovore BL-ben indulni.
Igy hiaba a Milan-Real barati viszony, es oda adnak el Gulert, egyaltalan nem biztos, hogy Guler egy max EL-ben szereplo Milanban akar majd jatszani, mikozben ott a BL szereplo Inter, akik jo esellyel jovore is a fo eselyeskent indulnak a Scudettoert.
- tomika431
Akkor itt már csak azon múllik a Milan-Real barátság mellet hogy ha a Milan EL helyet eléri mennyire lesz ez vonzó a Milan projekt Gülernek. Milvel mi BL-ben indulunk igy valószínű pole pozicióban vagyunk+Hakaninterfan írta: ↑2025.03.23. 13:26Nagyon szivesen.
Igy igaz, megvan az elonyunk, es jo esellyel pl a Milan nem fog jovore BL-ben indulni.
Igy hiaba a Milan-Real barati viszony, es oda adnak el Gulert, egyaltalan nem biztos, hogy Guler egy max EL-ben szereplo Milanban akar majd jatszani, mikozben ott a BL szereplo Inter, akik jo esellyel jovore is a fo eselyeskent indulnak a Scudettoert.
- interfan
Erdekes hogy mar Marotta is arrol beszel amit a teljes olasz sajto ir, hogy egyedul Martinez es Thuram helye biztos jovore a csatarok kozul.
Correa es Arnautovic nem kap uj szerzodest a jelenlegi hirek szerint.
Taremi pedig a Torok bajnoksagba tavozhat.
Correa es Arnautovic nem kap uj szerzodest a jelenlegi hirek szerint.
Taremi pedig a Torok bajnoksagba tavozhat.
- interfan
Uj csatarjeloltkent bedobtak Pavlidis nevet.
O a Benfica 26 eves centere.
O a Benfica 26 eves centere.
- PellerG
Nyári mercato nyitvatartása:
Június 1 - Június 10 (Klub VB miatt)
Július 1 - Szeptember 1
https://x.com/NicoSchira/status/1904949162350694624
Június 1 - Június 10 (Klub VB miatt)
Július 1 - Szeptember 1
https://x.com/NicoSchira/status/1904949162350694624
- interfan
Napokban bedobtak tobb helyrol is Raspadori nevet a tamado posztra.
Igy a lista eleg hosszadalmas mar, de kell is, mivel a forrasok szerint mindharom cseretamado tavozik a nyaron.
Tamado posztra a nevek:
Asensio, F.Torres, Guler, Castro, Lucca, Raspadori, Kristovic, Pavlidis
Mkhitaryan elmondta, nem tudja mit hoz a jovo, jelenleg nyarig tervez, utana meglatjuk lesz e hosszabbitas.
Szivesen maradna es hosszabbitana 2027-ig, de nem csak rajta mulik a dontes.
Tovabbra is Pellegrini a fo jelolt mint Mkhitaryan utod, meg akkor is ha marad Mkhitaryan.
Mivel Zielinski, Frattesi jovoje is erosen kerdeses, ezert itt is tobb nev van meg akiket figyelunk:
Igy a lista eleg hosszadalmas mar, de kell is, mivel a forrasok szerint mindharom cseretamado tavozik a nyaron.
Tamado posztra a nevek:
Asensio, F.Torres, Guler, Castro, Lucca, Raspadori, Kristovic, Pavlidis
Mkhitaryan elmondta, nem tudja mit hoz a jovo, jelenleg nyarig tervez, utana meglatjuk lesz e hosszabbitas.
Szivesen maradna es hosszabbitana 2027-ig, de nem csak rajta mulik a dontes.
Tovabbra is Pellegrini a fo jelolt mint Mkhitaryan utod, meg akkor is ha marad Mkhitaryan.
Mivel Zielinski, Frattesi jovoje is erosen kerdeses, ezert itt is tobb nev van meg akiket figyelunk:
- interfan
Angol es Francia lapok bedobtak Andrey Santos nevet.
Melysegi iranyito, 20 eves, Strasbourg jatekos kolcsonben a Chelseatol.
Erdekes egyebkent hogy mennyi "melysegi iranyito"' nev van szinte folyamatosan.
Addig az ertheto, hogy Pellegrini, allitolag ot akarja ugye Inzaghi mint Mkhitaryan utod, de Mkhitaryan maradasaval egyutt.
Szoval az a poszt is tiszta, Mkhitaryan + Pellegrini elmeletben.
Erkezik Sucic, o legtobbszor a KP jobboldalan jatszik, ahol ugye most Barell es Frattesi.
Szoval elmeletben itt is kijon, Frattesi el, Sucic be.
Barella + Sucic.
Es akkor ugye marad a KP kozepe, a melysegi iranyito poszt, ahol Calhanoglu + Asllani van.
Itt erdekes nekem, hogy ennyi jatekos nevet dobjak be:
Perrone, Bernabe, Santos.
Asllani kapcsan is irjak, hogy kerdeses a jovoje.
Egyszoval siman benne van, hogy a nem csak a tamado poszton lesz teljes sorcsere a cserek kozott, hanem a KP-rol is megy mindharom csere (Zielinski, Asllani, Frattesi).
Addig az ertheto, hogy Pellegrini, allitolag ot akarja ugye Inzaghi mint Mkhitaryan utod, de Mkhitaryan maradasaval egyutt.
Erkezik Sucic, o legtobbszor a KP jobboldalan jatszik, ahol ugye most Barell es Frattesi.
Barella + Sucic.
Es akkor ugye marad a KP kozepe, a melysegi iranyito poszt, ahol Calhanoglu + Asllani van.
Egyszoval siman benne van, hogy a nem csak a tamado poszton lesz teljes sorcsere a cserek kozott, hanem a KP-rol is megy mindharom csere (Zielinski, Asllani, Frattesi).
- internaZIOnaLe
Vagy Calha megy. Én nem bánnám. Most kaphatunk még érte értelmesebb összegetinterfan írta: ↑2025.03.30. 13:54 Angol es Francia lapok bedobtak Andrey Santos nevet.
Barella + Sucic.
- interfan
Nyilvan ez is egy allaspont, de ezzel szerintem az a gond, hogy azert annyira sok penzt eleve nem kapnank erte, es kivel potoljuk.internaZIOnaLe írta: ↑2025.03.30. 14:26Vagy Calha megy. Én nem bánnám. Most kaphatunk még érte értelmesebb összegetinterfan írta: ↑2025.03.30. 13:54 Angol es Francia lapok bedobtak Andrey Santos nevet.
Barella + Sucic.
Latjuk mar az Olaszorszagban is valaki lehoz 5-10 jo meccset, es 30m, mikozben a minoseg erosen kerdeses.
Nyilvan ha "kesz" lenne a csapat, akkor erdemes lenne megfontolni, de jelenleg szerintem Calhanoglu, es az o posztja az ami kevesbe prioritas.
Kell egy uj tamadosor elore a padra.
Ott a KP cserek kerdese is.
Csaszi irja talan, hogy o szeretne nagy megujulast, stb a nyaron.
Na Inzaghi meg pont az aki nem, ismerjuk a nyilatkozatait.
Viszont en azt gondolom, hogy ha valakit el kell engedni a Frattesi-Zielinski paroson kivul a KP-rol, akkor az legyen Asllani.
En nem irnam le teljesen ot, sokszor kitertem mar ra.
De ha nem jatszik, nem kell Inzaghinak, akkor talan erdemes megprobalni mast.
Nyilvan semmi garancia, hogy ilyen Perrone, Bernabe, es tarsaik jobbak lennenek mint Asllani, de ha teljes sorcseret akarunk a KP-n, akkor nalam sokkal inkabb Asllani menjen a padrol, mint Calhanoglu a kezdobol.
- interfan
Sky birtokaba jutott egy dokumentum, ami a Barcarol, vagy a B opciokent PL-rol almodo Jonathan David kereseit illeti.
- Minimum 9m euros fizetes
- 15m euros alairasi bonusz
- 10m euros ugynoki jutalek
Igy minimum 34m euroba kerul egy "ingyen" Jonathan David, aki mint elmondta Barcelona szurkolo, es a Barcelona az alma, de ha nem a Barcelona, akkor csak az Angol bajnoksagban tudja elkepzelni a jovojet.
- Minimum 9m euros fizetes
- 15m euros alairasi bonusz
- 10m euros ugynoki jutalek
Igy minimum 34m euroba kerul egy "ingyen" Jonathan David, aki mint elmondta Barcelona szurkolo, es a Barcelona az alma, de ha nem a Barcelona, akkor csak az Angol bajnoksagban tudja elkepzelni a jovojet.