Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
-
Re: Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)
Szerintem mind a kettő meccs x lesz
- vaskalap
Viva Espana,Nicot az Interbe!

- interfan
- interfan
Minden tiszteletem Krosse, oriasi legenda, mindig is szerettem mint jatekos, de amilyen undorito modon direkt terden vagta Pedrit, aki bele is serult, ezt meg az alattomossagot meg Felipe Melo is megirigyelhetne Kroostol.
Alattomos huzas volt ez duplan 5 percen belul...
Mindezert 1db sargat sem kapott...
Alattomos huzas volt ez duplan 5 percen belul...
Mindezert 1db sargat sem kapott...
- interfan
Osszesegeben szerintem igazsagos az X, szerintem a Spanyolok egyertelmuen elrontottak, hogy raultek az eredmenyre.
Az pedig szerintem meg nagyobb hiba volt, hogy a jokat lehozta az edzo, es olyanokat hozott be akik kozel sem az a szint.
Innentol a Nemetek befogjak huzni.
Szerk:
Megis csak sikerult, hat ennek nagyon orulok.
Nem tudom sajnalni a Nemeteket.
Az pedig szerintem meg nagyobb hiba volt, hogy a jokat lehozta az edzo, es olyanokat hozott be akik kozel sem az a szint.
Innentol a Nemetek befogjak huzni.
Szerk:
Megis csak sikerult, hat ennek nagyon orulok.
Nem tudom sajnalni a Nemeteket.
-
portugalokat nagyon sajnalom, megerdemeltek volna, jobbak voltak
- interfan
En is igy gondolom, szerintem is jobban jatszottak, tobb helyzetuk is volt.
Amit Vitinha, Nuno Mendes, Ruben Dias mentek az valami hatalmas, de meg az altalam szidott Pepe is lassan 42 evesen.
Viszont Leao nekem meg gyenge volt, ahogy az egesz EB-n, sot CR nek sem volt ez elete meccse es akkor finom voltam.
Na meg a legnagyobb fek, maga Roberto Martinez.
Behozza ezt a total semmi Joao Felixet, annyira sulytalan az ember, hogy az mar faj.
Ilyen Semedo eroltese is totalis vicc.
Mindekozben olyan jatekosok mint Dalot, Jota, G.Ramos ulnek a padon teljesen erhetetlen modon.
Pont ezekert nem nyert soha semmit R.Martinez, es ezert nem volt sehol komoly szinten.
Franciaknal mennyire megvaltozott a jatek, amikor lement az abszolult homaly Griezmann, es bejott Dembele.
Mintha kicsereltek volna a csapatot.
Ahogy Barcola is oriasi lenduletet hozott.
Egesz Franciaorszag nem erti, es en sem, miert nem kezd Dembele es Barcola is folyamatosan, es mit keres meg mindig a kezdobe Griezmann.
KP is szerintem sokkal jobban nezett ki Camavingaval mint Rabiottal, akit persze csak azert tett be mert Rabiot eltilott volt.
Pavard tovabbra is 0 perc, ahogy Zaire Emery is, ezt megint hagyjuk.
Deschamps tovabbra is maganak neheziti meg a dolgat, es csinal totalisan erthetetlen dolgokat.
Azert az se semmi, hogy a Franciak ugy jutottak el az EB elodontobe, hogy 0db akciogolt rugtak.
Osszesen 3db gol 6 meccsen, ebbol 2db ongol, 1db tizenegyes.
Sajnalom a Portugalokat, jo lett volna egy meglepetes, dehat R.Martinez megint nem volt a helyzet magaslatan.
Ma nem varok meglepetest, pedig de szep is lenne Sommer miatt is. Sajnos szerintem az Angolok behuzzak.
Holland meccsen sem varok meglepetest, de ott orulnek is a Holland tovabbjutasnak.
Erdekes lesz ejjel 03:00-tol az Uruguay-Brazil meccs.
Bielsa elkepeszto amit muvel az Uruknal, nagyot szolna ha okozna egy oriasi meglepetest es kiejtene az egyik favorit Brazilokat.
- interfan
Sajnos az Angolok ahogy eddig vegig, total tancstalansag es minden elkepzelest nelkulozo "jatekkal", valahogy bejutottak az elodontobe.
Egyik valogatott sem erdemelt tovabbjutast, ezt a 0 futballt amit csinaltak, es csinalnak arra nehez mit mondani.
Mondjuk az az igazan dobbenetes, hogy Svajc meg igy is tobbet tett a gyozelemert.
Ilyenkor szornyu, hogy egy Nemetek, Portugalok kiesnek, es egy ilyen Angolok ott vannak a 4 kozott.
Dehat a futballt nem igazsagossak alapjan jatszzak.
Hollandoknak remelem meglesz a tovabbjutas.
Egyik valogatott sem erdemelt tovabbjutast, ezt a 0 futballt amit csinaltak, es csinalnak arra nehez mit mondani.
Mondjuk az az igazan dobbenetes, hogy Svajc meg igy is tobbet tett a gyozelemert.
Ilyenkor szornyu, hogy egy Nemetek, Portugalok kiesnek, es egy ilyen Angolok ott vannak a 4 kozott.
Dehat a futballt nem igazsagossak alapjan jatszzak.
Hollandoknak remelem meglesz a tovabbjutas.
- vaskalap
Spanyol-Holland döntőt várok,ez lenne a mutatott játék alapján a reális.
- Festa
Hollandia-Török 2-1 De vrij gól és Dumfries gólpassz(Ok öngól,de az nem számít)
Calhanogluék nagyot mentek és legalább a hosszabbíátásra rászolgáltak volna ,de végül a papaírforma nyert.
A Törökök játszották a legőszintébb focit ezen az Eb-n amire a legjobb bizonyíték,hogy minden meccsen minimum 3 gól született.
Calhanogluék nagyot mentek és legalább a hosszabbíátásra rászolgáltak volna ,de végül a papaírforma nyert.
A Törökök játszották a legőszintébb focit ezen az Eb-n amire a legjobb bizonyíték,hogy minden meccsen minimum 3 gól született.
- interfan
Sajnaltam kicsit a Torokoket, de a Hollandoknak szurkoltam, es osszesegeben jobb csapat is.
DeVrij megmutatta ujra, hogy semmivel nem rosszabb jatekos mint a 160m ero DeLigt...
Nagyon remelem valahogy sikerul a Hollandoknak a donto, de sajnos szerintem nem fog. Valahogy majd ezek a teljesen homaly Angolok szerintem bejutnak, tizenegyes, biroi hiba, 10 perc hosszabbitas, utolso utani percben szerzett gol, barmi...
Bar ne igy lenne.
Spanyolok is jobbak jatekban mint a Franciak, ellenben a Franciak kerete erosebb, de a Franciak mellett szol ugyanaz mint a Nemetek mellett, papiron a nyomast jobban kezelik.
Spanyol-Holland dontot szeretnek, egesz EB-t latva egyertelmuen ez a ket valogatott szolgalt ra.
De attol tartok Francia-Angol donto lesz...
Hala a jo egnek Bielsa fele Uruguay kiejtette a "favorit" Brazilokat.
Pedig meg Nandez kiallitasa miatt emberhatranyba is kerultek, es Araujo serulese miatt szinten cserelni kellett az elejen.
Le a kalappal az elott amit Bielsa csinal, igy is oriasi meglepetest okoztak mar, hat ha meg meg is nyernek a Copat.
Hatha tortenik egy csoda, en szurkolok nekik.
DeVrij megmutatta ujra, hogy semmivel nem rosszabb jatekos mint a 160m ero DeLigt...
Nagyon remelem valahogy sikerul a Hollandoknak a donto, de sajnos szerintem nem fog. Valahogy majd ezek a teljesen homaly Angolok szerintem bejutnak, tizenegyes, biroi hiba, 10 perc hosszabbitas, utolso utani percben szerzett gol, barmi...
Bar ne igy lenne.
Spanyolok is jobbak jatekban mint a Franciak, ellenben a Franciak kerete erosebb, de a Franciak mellett szol ugyanaz mint a Nemetek mellett, papiron a nyomast jobban kezelik.
Spanyol-Holland dontot szeretnek, egesz EB-t latva egyertelmuen ez a ket valogatott szolgalt ra.
De attol tartok Francia-Angol donto lesz...
Hala a jo egnek Bielsa fele Uruguay kiejtette a "favorit" Brazilokat.
Pedig meg Nandez kiallitasa miatt emberhatranyba is kerultek, es Araujo serulese miatt szinten cserelni kellett az elejen.
Le a kalappal az elott amit Bielsa csinal, igy is oriasi meglepetest okoztak mar, hat ha meg meg is nyernek a Copat.
Hatha tortenik egy csoda, en szurkolok nekik.
- interfan
https://rtl.hu/sport/2024/07/07/marcelo ... as-uruguay
Keves ember van a vilagon, aki kimeri mondani azt amit gondol, na Bielsa az egyik.
Le a kalappal mar az elott is, hogy ezt kimerte mondani.
EB kapcsan meg mar lassan normalitassa valik az abnormalitas, annyi ilyen szornyuseg volt mar...
https://www.nemzetisport.hu/foci-eb-202 ... donto-utan
Ez pedig egy mennyire tupontos iras, es tokeletes osszefoglasa az egesz EB-nek, a szinvonalnak, a top favorit valogatottnak, a legnagyobb "sztarok" teljesitmenyerol es viselkedeserol, es az egeszrol amirol fentebb pont Bielsa beszelt.
https://www.origo.hu/sport/sport-futbal ... eteteleert
Keves ember van a vilagon, aki kimeri mondani azt amit gondol, na Bielsa az egyik.
Le a kalappal mar az elott is, hogy ezt kimerte mondani.
EB kapcsan meg mar lassan normalitassa valik az abnormalitas, annyi ilyen szornyuseg volt mar...
https://www.nemzetisport.hu/foci-eb-202 ... donto-utan
Ez pedig egy mennyire tupontos iras, es tokeletes osszefoglasa az egesz EB-nek, a szinvonalnak, a top favorit valogatottnak, a legnagyobb "sztarok" teljesitmenyerol es viselkedeserol, es az egeszrol amirol fentebb pont Bielsa beszelt.
https://www.origo.hu/sport/sport-futbal ... eteteleert
-
Őszintén egy percig nem sajnálok a franciákat.
Deschamp egy balfasz:
- Pavard nulla percet játszott az EB-n
- Tegnap Thuramo-t be sem cserélte
Megérdemelték a sorsukat, túl nagy volt a képük, közben ritka szarok voltak.
Deschamp egy balfasz:
- Pavard nulla percet játszott az EB-n
- Tegnap Thuramo-t be sem cserélte
Megérdemelték a sorsukat, túl nagy volt a képük, közben ritka szarok voltak.
- interfan
Ez a Yamal valami egeszen elkepeszto es hihetetlen.
16 evesen egy ilyen szezont lehozni, es utanna egy ilyen EB-t, erre mar nem lehet szavakat sem talalni.
Keves kiemelkedo jatekos van az EB-n, na az egyik, hanem a legjobb o, mindossze 16 evesen.
Spanyolokat es talan a par Holland jatekost leszamitva, nincs is kiemelkedo jatekos az egesz EB-n.
Spanyolok maximalisan raszolgaltak a dontore, van azert igazsag a foldon.
Egyetlen valogatott aki az EB kiemelkedoen jatszik, sot valahol "jatssza" a futballt, es nem olik mint a "nagy" Angolok es Franciak.
A nagykepu, tusko Theot jot volt latni, hogy Yamal ugy oda meg vissza szivatta, hogy azt sem tudta melyik bolygon van.
Remelem elviszi a Real, mert hat tudjuk o a "vilag legjobb balhatvedje", es o a Realnal o fo-fo celpont, aztan majd a Real-Barcan ugyanezt ateli Yamalal parszor.
Deschamps is megerdemelte a sorsat.
Teljesen erthetetlen huzasok, ezt a total 0 Rabiot erolteti, mintha valami zseni lenne.
Kozben egy Zaire Emery 0 perc, egy Camavinga ul a padon.
Elol erolteti ezt a teljes homaly kiegett Griezmannt, mikozben egy Barcola alig kap lehetoseget, pedig amikor jatszik a Franciak legjobbja.
Csoda hogy Dembelet es Kolo Muanit betette, de persze a kiskedvenc Griezmannak jonnie kellett.
Ilyen 38 eves Giroud jatszatasa pedig a vicc kategoria.
Pavard-Zaire Emery 0 perc.
Barcola 105 perc.
Camavinga 170 perc.
Ellenben Griezmann 400 perc.
Rabiot 380 perc.
Ezek is mindent elmondanak.
Remelem ma lesz egy ujabb oriasi meglepetes, es a "top-top" favorit, fantasztikus Angolok elbuknak.
Igaz nagy remenyem nincs, majd egy 95. percben lott gol, egy biroi hiba, egy tizenegyes, egy ongol, majd valahogy bejutnak a dontobe a nagykepesuseg mintakepei ezzel a nezhetetlen, tanacstalan, es teljes hasznalhatatlan, pocsek teljesitmennyel.
16 evesen egy ilyen szezont lehozni, es utanna egy ilyen EB-t, erre mar nem lehet szavakat sem talalni.
Keves kiemelkedo jatekos van az EB-n, na az egyik, hanem a legjobb o, mindossze 16 evesen.
Spanyolokat es talan a par Holland jatekost leszamitva, nincs is kiemelkedo jatekos az egesz EB-n.
Spanyolok maximalisan raszolgaltak a dontore, van azert igazsag a foldon.
Egyetlen valogatott aki az EB kiemelkedoen jatszik, sot valahol "jatssza" a futballt, es nem olik mint a "nagy" Angolok es Franciak.
A nagykepu, tusko Theot jot volt latni, hogy Yamal ugy oda meg vissza szivatta, hogy azt sem tudta melyik bolygon van.

Remelem elviszi a Real, mert hat tudjuk o a "vilag legjobb balhatvedje", es o a Realnal o fo-fo celpont, aztan majd a Real-Barcan ugyanezt ateli Yamalal parszor.

Deschamps is megerdemelte a sorsat.
Teljesen erthetetlen huzasok, ezt a total 0 Rabiot erolteti, mintha valami zseni lenne.
Kozben egy Zaire Emery 0 perc, egy Camavinga ul a padon.
Elol erolteti ezt a teljes homaly kiegett Griezmannt, mikozben egy Barcola alig kap lehetoseget, pedig amikor jatszik a Franciak legjobbja.
Csoda hogy Dembelet es Kolo Muanit betette, de persze a kiskedvenc Griezmannak jonnie kellett.
Ilyen 38 eves Giroud jatszatasa pedig a vicc kategoria.
Pavard-Zaire Emery 0 perc.
Barcola 105 perc.
Camavinga 170 perc.
Ellenben Griezmann 400 perc.
Rabiot 380 perc.
Ezek is mindent elmondanak.
Remelem ma lesz egy ujabb oriasi meglepetes, es a "top-top" favorit, fantasztikus Angolok elbuknak.
Igaz nagy remenyem nincs, majd egy 95. percben lott gol, egy biroi hiba, egy tizenegyes, egy ongol, majd valahogy bejutnak a dontobe a nagykepesuseg mintakepei ezzel a nezhetetlen, tanacstalan, es teljes hasznalhatatlan, pocsek teljesitmennyel.
- PellerG
Ideje lenne ott már egy cserének a padon.
Szerintem Zidane kimondottan passzolna oda.
- interfan
Hat igen, sokat nem tevedtem...
Jott a "jogos" tizenegyes, es meg egy 90+ perces gol is, hat igen...
Ahogy Gary Neville fogalmaz:
"szegyen ezt buntetonek befujni"
Ez a total homaly Anglia, ezzel a teljesen pocsek es 0 jatekkal bejutottak a dontobe.
1mp-re nem szolgaltak ra.
Egy dolgot remelem, hogy a dontobe a futball nyer az antifutball ellen, es nem a biro fog donteni egy "veletlen" tevedessel az Angolok javara.
De ha egy valogatottat ennyire nyomatnak es sztarolnak, ennyire fo-fo eselyes, ennyire mellettuk van a szerencsetol, a biron at, a mediaig, azzal altalaban barhogyan is, de meg is nyeretik a vegen.
Bar ne legyen igazam...
Uruguayt is sajnalom, nagy lehetoseg lett volna, de a bravur Brazil kiutes utan, sajnos elvereztek.
Igy a Copa donto nem igazan lehet kerdes.
-
Hát azé az is furcsa, hogy eddig mekkora alibit toltak az angolok egész eb-n, most pedig nem volt kérdés, hogy melyik a jobb csapat. Szemre is nagy volt a különbség, de a statisztikák alapján sem volt kérdés kinek kell nyerni.interfan írta: ↑2024.07.11. 05:40Hat igen, sokat nem tevedtem...
Jott a "jogos" tizenegyes, es meg egy 90+ perces gol is, hat igen...
Ahogy Gary Neville fogalmaz:
"szegyen ezt buntetonek befujni"
Ez a total homaly Anglia, ezzel a teljesen pocsek es 0 jatekkal bejutottak a dontobe.
1mp-re nem szolgaltak ra.
Egy dolgot remelem, hogy a dontobe a futball nyer az antifutball ellen, es nem a biro fog donteni egy "veletlen" tevedessel az Angolok javara.
De ha egy valogatottat ennyire nyomatnak es sztarolnak, ennyire fo-fo eselyes, ennyire mellettuk van a szerencsetol, a biron at, a mediaig, azzal altalaban barhogyan is, de meg is nyeretik a vegen.
Bar ne legyen igazam...
Uruguayt is sajnalom, nagy lehetoseg lett volna, de a bravur Brazil kiutes utan, sajnos elvereztek.
Igy a Copa donto nem igazan lehet kerdes.
Érdekes döntő lesz....
Mármint miért nem kérdés? Ennyire simán nyerne Kolumbia? Én értem, hogy 2 és fél éve nem kaptak ki és van 22 győzelmük, meg 6 ikszük, de Argentína a VB címvédő és Messi még aktív, Lautaro meg a gólkirály.
- interfan
Nyilvan nem irom le Kolumbiat, hisz nagyon egybe vannak, de szerintem nem kerdes, hogy Argentina nyeri a Copat.Anonym alkesz írta: ↑2024.07.11. 05:50 Mármint miért nem kérdés? Ennyire simán nyerne Kolumbia? Én értem, hogy 2 és fél éve nem kaptak ki és van 22 győzelmük, meg 6 ikszük, de Argentína a VB címvédő és Messi még aktív, Lautaro meg a gólkirály.
Uruknal ereztem volna meglepetest (lasd Brazilok), igaz ott sem sok esellyel.
Mondjuk mar Messi hiaba nyer Copat, most mar nem fog Aranylabdat erte nyerni, mint par eve.

Az uj aranylabdas neve mar egyertelmu a sajtoban, es nem Messi.
- interfan
Szorakozato olvasni olyanokat, hogy ki "erdemelne" aranylabdat.
Ugy ir par "szakerto" errol, mintha ez egy valos teljesitmeny alapjan kiosztott dij lenne, es nem pedig egy PR dij, es egy sztar dij.
Nyilvan teljesen igaz, hogy Rodri aranylabdat erdemelne.
Elkepeszto amit csinal mar evek ota, olyan teljesitmeny hoz a KP-n mint senki mas.
Vannak akik Carvajalrol beszelnek, hogy o is "erdemelne".
Ez mind nagyon szep, de ha mar erdem, hany aranylabdat erdemelt volna egy bizonyos Xavi, Iniesta, Lewandowski, Haaland, es hogy Interes kotodesnel maradjunk, Sneijder, Milito sor?
Ehhez kepest ez az 6 jatekos, egy jo nagy kerek szamu aranylabdat kapott, nullat...
Eleve olyan, hogy Spanyol aranylabdas olyan letezik?
Nekem egy sem jut eszembe...
Sajnos mar a Nemzetiseg is sok esetben eldonti, kaphat e aranylabdat valaki.
Mennyivel nehezebb egy Lengyelnek pl, de akar egy Spanyolnak is, mint egy Angolnak, Francianak, Brazilnak, Argentinnak.
Arrol meg ne is beszeljunk, hogy 2009 ota csak Real vagy Barca jatekos kapott aranylabdat (Messi kapcsan azt a par honapos PSG karriert hagyjuk, mert nem azert az evert kapta az aranylabdat, mint ahogy az Inter Miamit is).
Mennyivel egyszerubb egy Real jatekosnak aranylabdat kapni, mint kb barmelyik mas csapat jatekosakent a vilagon.
Bayern jatekos pl 33 eve nem kapott aranylabdat, es most ez csak egy pelda volt.
Eleve vedo, vagy vedekezo KP mikor kapott aranylabdat?
Cannavaro, lassan 20 eve, es kitudja ha nem igazol azon a nyaron a Realba megkapta volna e.
Mai napig olvasni olyanokat, o nem erdemelte meg, stb...
Elotte nekem nincs emlekem mikor es ki kapott vedokent aranylabdat.
Egyszoval gyonyoruen ezek az "elemzesek", hogy Rodri aranylabdat erdemelne, meg Carvajal is, dehat az erdem nagyon nem elsoszamu szempont az aranylabda kiosztasanal.
Ugy ir par "szakerto" errol, mintha ez egy valos teljesitmeny alapjan kiosztott dij lenne, es nem pedig egy PR dij, es egy sztar dij.
Nyilvan teljesen igaz, hogy Rodri aranylabdat erdemelne.
Elkepeszto amit csinal mar evek ota, olyan teljesitmeny hoz a KP-n mint senki mas.
Vannak akik Carvajalrol beszelnek, hogy o is "erdemelne".
Ez mind nagyon szep, de ha mar erdem, hany aranylabdat erdemelt volna egy bizonyos Xavi, Iniesta, Lewandowski, Haaland, es hogy Interes kotodesnel maradjunk, Sneijder, Milito sor?
Ehhez kepest ez az 6 jatekos, egy jo nagy kerek szamu aranylabdat kapott, nullat...
Eleve olyan, hogy Spanyol aranylabdas olyan letezik?
Nekem egy sem jut eszembe...
Sajnos mar a Nemzetiseg is sok esetben eldonti, kaphat e aranylabdat valaki.
Mennyivel nehezebb egy Lengyelnek pl, de akar egy Spanyolnak is, mint egy Angolnak, Francianak, Brazilnak, Argentinnak.
Arrol meg ne is beszeljunk, hogy 2009 ota csak Real vagy Barca jatekos kapott aranylabdat (Messi kapcsan azt a par honapos PSG karriert hagyjuk, mert nem azert az evert kapta az aranylabdat, mint ahogy az Inter Miamit is).
Mennyivel egyszerubb egy Real jatekosnak aranylabdat kapni, mint kb barmelyik mas csapat jatekosakent a vilagon.
Bayern jatekos pl 33 eve nem kapott aranylabdat, es most ez csak egy pelda volt.
Eleve vedo, vagy vedekezo KP mikor kapott aranylabdat?
Cannavaro, lassan 20 eve, es kitudja ha nem igazol azon a nyaron a Realba megkapta volna e.
Mai napig olvasni olyanokat, o nem erdemelte meg, stb...
Elotte nekem nincs emlekem mikor es ki kapott vedokent aranylabdat.
Egyszoval gyonyoruen ezek az "elemzesek", hogy Rodri aranylabdat erdemelne, meg Carvajal is, dehat az erdem nagyon nem elsoszamu szempont az aranylabda kiosztasanal.
- interfan
Arra is kivancsi leszek, kit fognak megvalasztani mint "EB jatekosa".
Whoscored statjai es atlagai szerint eddig a top 10 jatekos az EB-n:
1. Olmo
2. Mamardashvili
3. F.Ruiz
4. Yamal
5. Gakpo
6. Nuno Mendes
7. Musiala
8. Kimmich
9. DeBruyne
10. Nico Williams
Azert ha az Angolok nyerik az EB-t nem lennek az UEFA helyeben, hogy kit adok el mint "EB legjobbja", meg akkor is ha barmelyik Angol mondjuk rug ma 5 golt.
Whoscored statjai es atlagai szerint eddig a top 10 jatekos az EB-n:
1. Olmo
2. Mamardashvili
3. F.Ruiz
4. Yamal
5. Gakpo
6. Nuno Mendes
7. Musiala
8. Kimmich
9. DeBruyne
10. Nico Williams
Azert ha az Angolok nyerik az EB-t nem lennek az UEFA helyeben, hogy kit adok el mint "EB legjobbja", meg akkor is ha barmelyik Angol mondjuk rug ma 5 golt.

- CsaSzi9294
Van Isten!
Szép volt Spanyolország!
Szép volt Spanyolország!

- interfan
Van igazsag a foldon, es a futballban.
1000%-ig megerdemeltek, az egyetlen futballt igazan jatszo csapat volt.
Veretlenul EB gyozelem, 7/7, vegig kimagasloan jatszottak, es igen, jatszottak.
Nem sztarokkal, nem vilagsztarokkal, hanem focistak.
Le a kalappal, ahogy mondtak a futball gyozedelmeskedett.
Annak meg nagyon orulok, hogy ezeknek a hullagyenge, undorito jateknak sem nevezheto valamit produkalo "top-top favorit", vilagsztar Angoloknak nem sikerult.
Ha valakik, akkor ok aztan semmire nem szolgaltak ra, az elododontre sem, nem hogy a dontore.
Southgate aki egy "zseni", megmutatta megint mennyire is az.
Es azert valljuk be, nem a "vilagsztarok" EB-je volt ez.
A vilag ket legertekesebb jatekosa, es a ket legnagyobb "vilagsztar" Bellingham es Mbappe finomam szolva is csufos EB-t hozott.
Mbappe sajat elmondasa szerint kudarc volt a teljesitmenye.
A "who else" Bellingham, aki a toket tudja mutogatni akkora arccal, hogy a palyara sem fer fel, a 2db goljat leszamitva, semmit nem mutatott az egesz EB-n.
Dehat Harry Kane is lehet sok mindent mondani, de azt nem, hogy jo volt, cserebe harmatgyenge volt vegig, szanalmasan gyenge a nagy Kane.
Nyilvan ez a "zseni" Southgate erdeme is.
Mar csak egy igazsag, hianyzik, egy erdem alapjan kiosztott aranylabda, es Rodri aranylabdaja.
- Festa
Argentína-Kolumbia 1-0 hosszabbításban (112 percben) szerzett Lautaro gòllal aki így nem csak a döntő hőse hanem a torna gòlkirálya is lett. Mondhatjuk,hogy még időben hosszabbítottunk vele,mert most az ára még feljebb van.
- hvmetal
Jó , hogy vége .
Baromi unalmas volt a szájbarágós angol fóbiád.
( te szóltad meg a másikat Kvádrádó miatt ... )
Nagyon gyenge EB volt .
Baromi unalmas volt a szájbarágós angol fóbiád.
( te szóltad meg a másikat Kvádrádó miatt ... )
Nagyon gyenge EB volt .
- interfan
Azert az Amerikai szervezok sem voltak a helyzet magaslatan, es 2 ev mulva itt VB van, jovonyaron meg KlubVB...
Azert hogy ez is elofordulhat a mai vilagban...
https://www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/megd ... bb256be1ff
https://www.origo.hu/sport/sport-futbal ... e_vignette
https://www.nemzetisport.hu/minden-mas- ... e_vignette
Azert hogy ez is elofordulhat a mai vilagban...
https://www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/megd ... bb256be1ff
https://www.origo.hu/sport/sport-futbal ... e_vignette
https://www.nemzetisport.hu/minden-mas- ... e_vignette
- Cupi
VB után ahol Lautaro elég pocsék volt meg 0 gólos és a sok kihagyott helyzete maradt meg nagyon kellett neki egy ilyen jól sikerült válogatott torna.

- PellerG
Egyetértek.
Borzasztó olvasni, mikor valamilyen témában a fejébe vesz valamit és hetekig nem engedi el.
Aztán ha másnak akad 1 ilyen jellegű témája, azért meg is kapja a magáét

Komolyan azon "vitatkozni" hogy Bellingham top elit játékos-e... Nonszensz.
Minden mozdulatán látszik a Zidane-vonal, nem véletlen volt a francia a példaképe.
- interfan
Nonszensz inkabb az, hogy mar egyszer leirtam a velemenyem ez ugyben, es sajnos megsem jutott el.
Szoval akkor hatha most:
2024.06.20 komment:
"
Nyilvan Bellingham a vilag jelenlegi top 5, top 10, sot egyesek szerint top 3, sot akar top 1 jatekos a vilagon.
Senki nem a kepessegeit kerdojelezi meg.
Mint ahogy az is egyertelmu, hogy Anglia az EB egyik, hanem a legnagyobb eselyese.
Engem sokkal-sokkal inkabb az "hype" zavar ami korulotte van, es ugy most eleve az Angol valogatott korul.
Nyilvan lehet Anglia EB-t nyer, es Bellingham lesz a golkiraly, torna legjobbja, aranylabdas amire sokan szamitanak, es sokan ezt varjak tole es az Angoloktol.
Nem egy uj jelenseg ez, ugyanez a "sztarolas" es elkepeszto "hype" megvolt pl Beckham korul is, de ha mas sportot nezek, akkor akar Hamilton korul is.
Valahogy ez az Angol kozeg, es ugy eleve az egesznek a sajatossaga.
Nekem ez azert kicsit sok, akar Bellingham kapcsan, akar az Angol valogatott kapcsan.
Nyilvan ismetlem benne van, hogy az lesz amit var a Nemzetkozi sajto es kozvelemeny, hogy Anglia EB-t nyer, Bellingham golkiraly, EB legjobbja, majd aranylabdas is lesz, csak "kicsit" szerintem tulsagosan is nagy a "hype" es a sztarolas, de ismetlem ugyanez volt Beckham eseteben is, vagy az F1-be Hamilton kapcsan.
"
Na most hogy eltelt azota 1 honap, a sors, az ido, es a tortenelem nem azt mutatta meg, amit a teljes vilagsajto vart, elvart, szamitott.
- hvmetal
- interfan
Azert Martinez sokszor megkapta tolunk is, hogy "nem leader", "nem tud nagy meccseken golokat loni", "csodot mond ha tet van", "sosem lesz vezer", "valogatottba sem tud golt rugni".
Na most ezekre mind-mind racafolt.
Argentina rugott osszesen 9db golt, ebbol 5 gol Martinez.
(Messi 1db)
Martinez a Copan: 6 meccs = 5 gol
Raadasul ezzel az 5 gollal golkiraly is lett.
Es ha mar "fontos" golok:
- Donto 1-0, Martinez golllal
- Argentina-Peru 2-0, mindketto Martinez gol
- Chile-Argentina 0-1, Martinez gollal
Argentinok egyetlen igazi vezere volt, (ha jobban tetszik leader), es egymaga vitte a hatan az egesz Argentin valogatottat, es kb egymaga nyerte meg nekik a Copat.
2023/24:
- Interben: 27 gol + 7 golpassz
- Copan: 5 gol
32 gol 7 golpassz.
Ha nem Inter jatekos lenne, akkor kb aranylabda "legnagyobb favorit" lenne most.
Annyi mindenkire hasznaljak mar manapsag a "vilagklasszis" szot, csak halkan kerdezem meg, ez a teljesitmeny minek minosul Martinez kapcsan?
Vagy ra inkabb azert nem szabad hasznalni a buvos szot, mert Inter jatekos?
Es nem mondjuk valamelyik "sztarcsapat" tamadoja...
-
Függetlenül Martinez teljesítményétől, nem világklasszis, még most sem. Sőt, sokan mások sem azok, akiket annak tartanak vagy mondanak.
Mellesleg, az aranylabda évek óta egy silány díj, értéke egy nem elvakult szurkoló számára közel nulla. A média és a pr mindig is sokat számított, ma már még többet, mint régen.
Am grat az argentínoknak, de engem az izgat, hogy Martinez a szezonban, Interesként hozzon jó szezont. Vagy ha nem, adjuk el most 180 misiért.
Mellesleg, az aranylabda évek óta egy silány díj, értéke egy nem elvakult szurkoló számára közel nulla. A média és a pr mindig is sokat számított, ma már még többet, mint régen.
Am grat az argentínoknak, de engem az izgat, hogy Martinez a szezonban, Interesként hozzon jó szezont. Vagy ha nem, adjuk el most 180 misiért.

- interfan
Ez lett az EB alomcsapata az UEFA-nal:
Maingnan
Walker-Akanji-Saliba-Cucurella
Olmo-Rodri-F.Ruiz
Yamal-Musiala-Williams
Ez pedig a Marca szerinti EB "remalomcsapata":
Livakovic
DiLorenzo-Mancini-Christensen-Zinchenko
Szoboszlai-Milinkovic-Mcginn
Vlahovic-Lukaku-CR
Maingnan
Walker-Akanji-Saliba-Cucurella
Olmo-Rodri-F.Ruiz
Yamal-Musiala-Williams
Ez pedig a Marca szerinti EB "remalomcsapata":
Livakovic
DiLorenzo-Mancini-Christensen-Zinchenko
Szoboszlai-Milinkovic-Mcginn
Vlahovic-Lukaku-CR
- interfan
https://www.nemzetisport.hu/angol-labda ... pitanyanak
Hatha valaki kedvet kap tolunk is, es jelentkezik a Szovetsegi Kapitany posztra.
Hatha valaki kedvet kap tolunk is, es jelentkezik a Szovetsegi Kapitany posztra.

- tabi.csaba
Buongiorno, Calafiori , Bastoni ,Donnarumma nem rossz olasz védelem
Frattesi: Kérdés mit keres a válogatottban?
Frattesi: Kérdés mit keres a válogatottban?
- vaskalap
Barella mekkora paszt nyomott a góljuk elött.Zseni.
-
Olasz válogatott nagyon gyenge. Nem lepődnék, meg ha VB megint necces lenne. Bár már egyre többen mehetnek így nem lesz talán gond.
Spaletti helyett is lehetne jobb szövetségi kapitány, Donadoni korszakra emlékeztet.
Spaletti helyett is lehetne jobb szövetségi kapitány, Donadoni korszakra emlékeztet.
- PellerG
Ilyen Rovella-féléket nem tudom miért kell erőltetni.
Plusz bónuszként Politano mint jobb WB, ezt Contétól sem értem

- CsaSzi9294
Hol van már a Vieri, Inzaghi, Del Piero, Totti stb támadók… helyette van Raspadori meg Kean…