Szintén.Ès egy kortyot sem ittam.Biztos a friss vidéki levegő teszi.Cupi írta: ↑2025.04.20. 10:31Correa golt erzek.CsaSzi9294 írta: ↑2025.04.20. 09:52Én nagyon X-et érzek. Bolognába nem győzni járnak idén. Ha Martinez nem lő gólt, nem tudom ki fog.![]()
![]()
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- vaskalap
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- interfan
En nem ertek egyet Marottaval, hogy ez lesz a szezon legfontosabb meccse, szerintem ez nincs igy.
Viszont valoban egy fontos meccs, amit ahogy irod "ha nem nem nyerunk az oriasi gondokat okozhat".
Szoval gyozelemre fel, van olyan jo a csapatunk, hogy nyerjunk Bolognaban, en hiszek a csapatban.
Hajra.
- sorger=giallo
Most mi vagyunk nyomás alatt, feltétlenül győzni kell, mert a nyakunkon a Napoli.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- vaskalap
Nagyon fáradt mindenki,nehéz lesz így.Remélem 1 gólt bepréselünk valahogy.
- vaskalap
Komolyan mondom,a kispadról BÁRKI többet érne elöl,mint Correa.
- CsaSzi9294
-
VInter101
- CsaSzi9294
Ha van ifistánk, aki támadó, az most jöjjön be mert Correától a hideg ráz, Taremi meg szintén homály.
- tabi.csaba
Lucumit elfogadnám a védelembe!
- CsaSzi9294
Elvileg a listán van.
- vaskalap
Frattesit én már rég próbálgatnám csatárként,védekezni úgy se nagyon tud,elöl meg agresszíven támad.
-
VInter101
Correa..... Egyszerűen hihetetlen hogy ez az ember focista!
- CsaSzi9294
Correa, hogy a bőr hűljön a f…..ra, kérj már egy cserét könyörgöm!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2025.04.20. 19:13-kor.
-
matyinter
- CsaSzi9294
Most agyilag szét vannak zuhanva, egy gól most nagyon jól jönne.
-
Tombi1986
Akkor most lesz bukó a meccs, hogy lejött Bastoni?
- CsaSzi9294
Tenyleg nem akarom bántani, de Correánál gyengébb focistát én még életemben nem láttam ilyen szinten. Ha a 42 éves Mcdonald Mariga játszana a helyén, aki amúgy kp volt, ezt ő is lehozza.
Na de jön Taremi, meg vagyunk mentve.
Na de jön Taremi, meg vagyunk mentve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2025.04.20. 19:29-kor.
-
matyinter
Jön Taremi Correa helyett.
Jelige: Szart szarért
Jelige: Szart szarért
- CsaSzi9294
Barella góllal nyerni fogunk.
- CsaSzi9294
Correa a padon többet tett a meccsbe, mint a pályán.

- CsaSzi9294
Ilyen nincs bzmeg.
- PetR
- Kapcsolat:
ahj a rohadt életbe...
sejtettem hogy brutál nehéz meccs lesz de így kikapni
sejtettem hogy brutál nehéz meccs lesz de így kikapni
-
Tombi1986
Bisseck-t tényleg tartsuk meg. Megint rajta megy el a meccs. Most is többször hibázott a gól előtt, de tény csatárunk sincs így meg nehéz.
Azért büszke lehet magára a Bologna, Napoli és az összes többi buzi csapat, hogy heti 1 meccsel versenyben vannak az Interrel.
Azért büszke lehet magára a Bologna, Napoli és az összes többi buzi csapat, hogy heti 1 meccsel versenyben vannak az Interrel.
- Baggio85
Jelenleg több esélyünk van BL-t nyerni, mint bajnokságot... Ez van...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- CsaSzi9294
-
Tombi1986
Lewa nem fog játszani. Ez a mai x rendben lett volna. Fasznak hozta be Inzaghi Bissec-t. Totál homály idén a csávó.CsaSzi9294 írta: ↑2025.04.20. 19:57És a Milán meccs után a csúcsformában lévő Róma jön, aztán a Barca… simán bekerülhetünk egy hegynyi szarba a következő 2 hétben.
-
Francesco
Semmi baj. Nem reális, hogy idén bajnokok leszünk. Ez a legerősebb keret, de a legidősebb is. Három fronton megyünk, de idény közben volt ez négy is. Plusz lesz egy ötödik nyáron. Napoli azt csinálja Contéval amit kell és amit Antonio nagyon tud. Ha kevesebbet hibáznak bele, simán bajnokok, vezetnének 8 ponttal kb. Ez van, sajnos ez üzlet, nekem a bajnokság a legfontosabb, de el kell fogadni, hogy abból megélni nem lehet. A világ egyik legjobb csapata az Inter, ha kipihentek a játékosok. Kivertük a Bayern-t, ott vagyunk a BL elődöntőbe, a bajnokságot (sajnos szerintem csak még) vezetjük és a kupa elődöntő is megvan, döntő is lehet.
Lehet azt is mondani, hogy ezért kell fiatalabb keret, de akkor lehet már itt-ott nem lennénk versenyben. Ennyi pénzből ez így is csoda számba megy. Innentől ki kell tenni minden meccsen ami van és ami maradt, aztán meglátjuk mire lesz elég. Lehet mindenre, lehet semmire, de arra mindenképp, hogy büszkék legyünk a csapatra.
Lehet azt is mondani, hogy ezért kell fiatalabb keret, de akkor lehet már itt-ott nem lennénk versenyben. Ennyi pénzből ez így is csoda számba megy. Innentől ki kell tenni minden meccsen ami van és ami maradt, aztán meglátjuk mire lesz elég. Lehet mindenre, lehet semmire, de arra mindenképp, hogy büszkék legyünk a csapatra.
-
VInter101
Szerintem kár 1 embert hibáztatni! Bele csúsztatott mert így érte el, ebből még nem kell gólt kapni.....
Igazából nem sokat tettünk azért hogy ezt a meccset megnyerjük, hát nem is sikerült! Gól nélkül nehéz nyerni!
Forza INTER!
Igazából nem sokat tettünk azért hogy ezt a meccset megnyerjük, hát nem is sikerült! Gól nélkül nehéz nyerni!
Forza INTER!
- interfan
De ugy szo szerint...
Es nem a bokaig ero, hanem a fejunket is ellepo sz..tenger.
Tareminek sikerult majdnem 30 perc jatek alatt kemeny 6X labdabaerni, es kemeny 4db paszt felora alatt teljesiteni.
Ha ezt az ember nem latnam a sajat szememmel nem hinnem el, hogy ilyen letezik...
Correaval egyutt mehetnek olyan messzire amennyire latnak.
Az eletben nem gondoltam, hogy a 70 eves Tommaso Rocchit fogom egyszer visszasirni, de ehhez a ket romhalmazhoz kepest Rocchi egy vilagklasszis volt, es ez nem tulzas sajnos.
- vaskalap
Sajnos nagy árat fizetünk ezért a 3 frontért.Simán benne van,hogy elbukunk mindent,de az is,hogy nem.Kell hozzá a többi csapat is.Gondoltam,hogy nagy szenvedés lesz ez a mai,de bíztam legalább egy x ben.Többen sajnos magukhoz képest gyengébbek voltak,de ez érthető is.Még semmi nincs veszve,de utolértek.Forza Inter!!!
-
gianluca
Sajnos innentől kezdve minimális esélyt látok a bajnoki címre. Az iksz sem lett volna sokkal jobb, de azért mégis. Van két kurva nehéz meccsünk a római csapatokkal, a Nápoly még csak kiesőjelöltekkel játszik. Szerintem pontokat meg fogunk veszíteni, és többet, mint a Napoli.
Azt tudja valaki, hogy pontegyenlőség és meccsnull esetén mi dönt? Gólkülönbség? Pareggio?
Azt tudja valaki, hogy pontegyenlőség és meccsnull esetén mi dönt? Gólkülönbség? Pareggio?
- Dan-i-nter
- Baggio85
Ez így van! Annyival viszont kiegészíteném, hogy ma is kitettük, ami van. 3 naponként ilyen meccseket játszva ennyi van! Nyilván ez valahol érthető.Francesco írta: ↑2025.04.20. 20:03 Semmi baj. Nem reális, hogy idén bajnokok leszünk. Ez a legerősebb keret, de a legidősebb is. Három fronton megyünk, de idény közben volt ez négy is. Plusz lesz egy ötödik nyáron. Napoli azt csinálja Contéval amit kell és amit Antonio nagyon tud. Ha kevesebbet hibáznak bele, simán bajnokok, vezetnének 8 ponttal kb. Ez van, sajnos ez üzlet, nekem a bajnokság a legfontosabb, de el kell fogadni, hogy abból megélni nem lehet. A világ egyik legjobb csapata az Inter, ha kipihentek a játékosok. Kivertük a Bayern-t, ott vagyunk a BL elődöntőbe, a bajnokságot (sajnos szerintem csak még) vezetjük és a kupa elődöntő is megvan, döntő is lehet.
Lehet "középszerezni" a Napolit, de olyan meccseik maradtak, amiket még olasz középcsapatnak sem lenne extra hozni. Persze a futballban minden benne van. De én is inkább mégis ennek az egésznek a pozitív oldalát nézném: még mindig van (ha nem is sok) esélyünk egy bajnoki döntőre. Ott meg bármi lehet. Én is azt gondolom, hogy már annak is örülhetünk, hogy jelenleg nem 10 pont a Napoli előnye. Ettől persze még az is benne van, hogy a szerda bukó, és akkor kb. 1 hét alatt elmehet Scudetto, kupa... Ezért mondom, jelenleg a BL esélyesEBB, mint a bajnokság mondjuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2025.04.20. 20:10-kor.
- Bombastico
Mire gondolt már megint a "költő"?
Correa és Henrik -2 ember támadásban. A Gyirmótba nem férnének be.
Sajnos ez a több frontos buli vissza fog ütni.
Nem bánom hogy kihagytam a 2. félidőt. Várható volt hogy bukta lesz.
Mehet a taktikai zseni a szaudiakhoz. Viheti magával a kedvenceit.
- interfan
Igen, Playoff van ha egyenlo pontszam, egy bajnoki donto.
https://www.calciomercato.com/news/inte ... etto-90312
- Cupi
Most pesszimista leszek de így, hogy tovább mentünk a BL-be szerintem a bajnokságot bukjuk is...
Ne legyen igazam de el nem tudom képzelni, hogy innen nyerjük az összeset úgy, hogy ott a kupa is még meg a BL is....
Erőn felül nyomjuk eddigis mert a keret egyszerűen nem elég 3 frontra....szerintem az a csoda még mindhárom sorozatban állunk.
Conte meg jót röhög rajtunk és heti 1 meccsel be fogja darálni ezeket a Empoli meg Lecce féle ellenfeleket.
Csalódott vagyok mert ez a Bologna se mutatott semmit csak ők jobban bírták fizikailag a végét.....
Nagyon remélem, hogy Marotta is látja ha menetelni akarunk jövőre is és a végén nyernénk is valamit akkor ezen a kereten erősíteni kell.
Erőn felül nyomjuk eddigis mert a keret egyszerűen nem elég 3 frontra....szerintem az a csoda még mindhárom sorozatban állunk.
Conte meg jót röhög rajtunk és heti 1 meccsel be fogja darálni ezeket a Empoli meg Lecce féle ellenfeleket.
Csalódott vagyok mert ez a Bologna se mutatott semmit csak ők jobban bírták fizikailag a végét.....
Nagyon remélem, hogy Marotta is látja ha menetelni akarunk jövőre is és a végén nyernénk is valamit akkor ezen a kereten erősíteni kell.
- interfan
Ertekelesek:
- Calciomercato.com:
Sommer 6
Pavard 6
Acerbi 6
Darmian 6
C.Augusto 6
Frattesi 6
Martinez 6
Bastoni 5,5
Barella 5
Calhanoglu 5
Mkhitaryan 5
Bisseck 4,5
Dimarco 4,5
Correa 4,5
Taremi 4,5
Sajnos kikaptunk, hiaba volt Marotta nagy bejelentese, hogy az ev legfontosabb meccse ez a Bologna.
Haat ehhez kepest sok extrat nem nyujtottunk, sot...
Napoli beert minket, ez lelektanilag nagyon nem jo.
Napoli sem fogja megnyerni a maradek 5 meccset, viszont innentol nem igazan johet tobb botlas tolunk.
Jovoheten Roma, hetkoznap meg Milan, lesz mit bizonyitani.
Jaa es a Roma ellen nem lesz Bastoni es Mkhitaryan sem eltiltas miatt.
- Calciomercato.com:
Sommer 6
Pavard 6
Acerbi 6
Darmian 6
C.Augusto 6
Frattesi 6
Martinez 6
Bastoni 5,5
Barella 5
Calhanoglu 5
Mkhitaryan 5
Bisseck 4,5
Dimarco 4,5
Correa 4,5
Taremi 4,5
Sajnos kikaptunk, hiaba volt Marotta nagy bejelentese, hogy az ev legfontosabb meccse ez a Bologna.
Haat ehhez kepest sok extrat nem nyujtottunk, sot...
Napoli beert minket, ez lelektanilag nagyon nem jo.
Napoli sem fogja megnyerni a maradek 5 meccset, viszont innentol nem igazan johet tobb botlas tolunk.
Jovoheten Roma, hetkoznap meg Milan, lesz mit bizonyitani.
Jaa es a Roma ellen nem lesz Bastoni es Mkhitaryan sem eltiltas miatt.
- Festa
Szerintem hajtott mindenki a maga mòdján,de ha nincs Thuram akkor a támadòjátékunk is gyengébb.
Correa megint nagyon kevés volt,de azér ilyen meccsen ha Dimarco és Dumfries kezd
Nagyjábòl másfél hét alatt jön egy Milán,Roma majd Barca.Ehhez nincs meg a keretünk és ezt mindenki tudta.
Menni kell tovább aztán meglátjuk mit bír ki ez a csapat.A végén már elkönyveltem az ikszet és akkor jött a K.O
A Napoli sorsolása lényegesen könnyebb míg nekünk ott a Lazio meg a Roma.A nyomás már nem rajtunk van.
Mondanám,hogy elment a Scudetto ,de előzetesen kiszámított a Napoli Venezia meg az Udinese elleni botlására.
Correa megint nagyon kevés volt,de azér ilyen meccsen ha Dimarco és Dumfries kezd
Nagyjábòl másfél hét alatt jön egy Milán,Roma majd Barca.Ehhez nincs meg a keretünk és ezt mindenki tudta.
Menni kell tovább aztán meglátjuk mit bír ki ez a csapat.A végén már elkönyveltem az ikszet és akkor jött a K.O
A Napoli sorsolása lényegesen könnyebb míg nekünk ott a Lazio meg a Roma.A nyomás már nem rajtunk van.
Mondanám,hogy elment a Scudetto ,de előzetesen kiszámított a Napoli Venezia meg az Udinese elleni botlására.
- interfan
A nyomas pont rajtunk van.
Az Intertol var mindenki Scudettot, nekunk kimondott kotelezo idei cel a Scudetto cimvedes, ezt nem a media mondta ki, hanem sajat vezetoink.
Napolitol senki nem var Scudettot, nem is cel ott, ok abszolult nyomas nelkul mehetnek.
Tolunk meg mar lassan nem csak Scudettot varnak, hanem triplazast.
Sajat magunkra tettuk ezt a nyomast, kerdes birjuk e, 2021-22-ben megbenitott minket ez a nyomas, es buktunk, tavaly ellenben nem, es sikerult a bajnoki cim.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.04.20. 20:32-kor.
- Festa
- Festa
Ez csak szöveg volt az elején .Conte és egyre optimistább a nyilatkozataiban.interfan írta: ↑2025.04.20. 20:31A nyomas pont rajtunk van.
Az Intertol var mindenki Scudettot, nekunk kimondott kotelezo idei cel a Scudetto cimvedes.
Napolitol senki nem var Scudettot, nem is cel ott az, ok abszolult nyomas nelkul mehetnek.
Sajat magunkra tettuk ezt a nyomast, kerdes birjuk e, 2021-22-ben megbenitott minket ez a nyomas, tavaly ellenben nem.
Heti egy meccs egész idényben az egy òriási előny.Rádasul egy kulcsjátékos Dumfries ,konkrétan hetek òta nem elérhető. Tavaly sem lett volna olyan sima a scudetto ha nem essünk ki az Atlético ellen.
A Milán ellen végre egy győzelem nagyon jòt tenne a lelkünknek.
- interfan
Ha szoveg, ha nem, a Scudettot mindenki tolunk varja, nekunk minimum cel a Scudetto.Festa írta: ↑2025.04.20. 20:36Ez csak szöveg volt az elején .Conte és egyre optimistább a nyilatkozataiban.interfan írta: ↑2025.04.20. 20:31A nyomas pont rajtunk van.
Az Intertol var mindenki Scudettot, nekunk kimondott kotelezo idei cel a Scudetto cimvedes.
Napolitol senki nem var Scudettot, nem is cel ott az, ok abszolult nyomas nelkul mehetnek.
Sajat magunkra tettuk ezt a nyomast, kerdes birjuk e, 2021-22-ben megbenitott minket ez a nyomas, tavaly ellenben nem.
Heti egy meccs egész idényben az egy òriási előny.Rádasul egy kulcsjátékos Dumfries ,konkrétan hetek òta nem elérhető. Tavaly sem lett volna olyan sima a scudetto ha nem essünk ki az Atlético ellen.
A Milán ellen végre egy győzelem nagyon jòt tenne a lelkünknek.
Nem is kerdes, a nyomas rajtunk van, ha gyozni akarunk ezzel a nyomassal meg kell tudni birkozni.
Nem szabad, hogy ujra megbenitson ez minket mint 2021-22-ben es bukjunk...
- interfan
Gondolom azert eros tulzasok is vannak ebben amit irtal.Bombastico írta: ↑2025.04.20. 20:08 Mehet a taktikai zseni a szaudiakhoz. Viheti magával a kedvenceit.
De sajnos foleg az olaszoknal ez nagyon megvan, pl a mai utan is.
Bayern utan Inzaghi az Inter tortenelmenek legjobb edzoje...
Most meg elment a Scudetto, zero titulu lesz, valtozas kell a padon...
Olaszok, csakis a vegletek.
- Cupi
Az a baj, hogy szép és jó ez a nagy menetelés meg rekord bevétel a BL-ben de ha a végén semmit nem nyerünk akkor azért bőven lesz bennem hiányérzet....szerintem a játékosok is így lesznek ezzel mert a nagy menetelésekre amikor semmi kupa nincs a végén évek múlva már senki nem fog emlékezni.
Bajnokság lenne a lényeg /kupa csak a milan miatt lenne fontos/ de baromi nehéz lesz innen.....korábban írtam szerintem a Napoli is fog hibázni. Ezt most is tartom de szerintem max 1x.....szóval nekünk már nem lehet.
Holnapra újra optimistább leszek de most szar minden.
Bajnokság lenne a lényeg /kupa csak a milan miatt lenne fontos/ de baromi nehéz lesz innen.....korábban írtam szerintem a Napoli is fog hibázni. Ezt most is tartom de szerintem max 1x.....szóval nekünk már nem lehet.
Holnapra újra optimistább leszek de most szar minden.
- Baggio85
Egész egyszerűen az a baj, hogy egy BL negyed, elődöntőre nem tudsz úgy kimenni, hogy pihenjünk rá a hétvégi Parma meg Bologna meccsre.Cupi írta: ↑2025.04.20. 20:56 Az a baj, hogy szép és jó ez a nagy menetelés meg rekord bevétel a BL-ben de ha a végén semmit nem nyerünk akkor azért bőven lesz bennem hiányérzet....szerintem a játékosok is így lesznek ezzel mert a nagy menetelésekre amikor semmi kupa nincs a végén évek múlva már senki nem fog emlékezni.![]()
Bajnokság lenne a lényeg /kupa csak a milan miatt lenne fontos/ de baromi nehéz lesz innen.....korábban írtam szerintem a Napoli is fog hibázni. Ezt most is tartom de szerintem max 1x.....szóval nekünk már nem lehet.![]()
Holnapra újra optimistább leszek de most szar minden.![]()
- Cupi
Tudom, hogy kint is sokan utálnak minket de egész döbbenetes mennyire röhögnek most rajtunk...meg írogatják lehet gratulálni a Napoli bajnoki címéhez meg a milannak a kupa döntőhöz....mint írtam most én is pesszimista vagyok de azért várják csak ki a végét. Nevettségesek ezek a kárörvendések.
1 bittes agyúak azt nem fogják fel, hogy a Bologna győzelmével a BL helyekért is szorosabb lesz a csata tehát a juve is szív ezzel.
1 bittes agyúak azt nem fogják fel, hogy a Bologna győzelmével a BL helyekért is szorosabb lesz a csata tehát a juve is szív ezzel.
-
INTER-1908
8 v 10 meccs van vissza nekünk a szezonbol meg van az esély a triplazasra aki most csalódott egy vereség miatt és nem hisz a győzelemben az elég érdekes szurkoló...
Most kell igazán szurkolni most kell csak a csapat mellé állni! Szerintem nyerni fogunk Szerintem meg lesz a scudetto és a Kupa is és ha bejutunk a döntőbe akkor meg lesz a BL is!!!
Forza Inter per sempre!!!
Most kell igazán szurkolni most kell csak a csapat mellé állni! Szerintem nyerni fogunk Szerintem meg lesz a scudetto és a Kupa is és ha bejutunk a döntőbe akkor meg lesz a BL is!!!
- PellerG
Itt a pont, köszi!INTER-1908 írta: ↑2025.04.20. 21:42 8 v 10 meccs van vissza nekünk a szezonbol meg van az esély a triplazasra aki most csalódott egy vereség miatt és nem hisz a győzelemben az elég érdekes szurkoló...
Kikaptunk, elsők vagyunk, mit veszítettünk ma el, nem értem...
- Atosz
Teljesen egyetértek, reméltem, hogy fogok hasonlót is olvasni. Kurvaérdekes, hogy valaki(k) egy bolognai 94. perces 0-1 után eltemették a csapat scudetto esélyeit még úgy is, hogy jelenleg NEM vezeti a Napoli a tabellát. Komolyan nem értem, hogy miért kell ez a szélsőséges gondolkodás. Valaki már kibaszná Inzaghit gec… megőrülök…INTER-1908 írta: ↑2025.04.20. 21:42 8 v 10 meccs van vissza nekünk a szezonbol meg van az esély a triplazasra aki most csalódott egy vereség miatt és nem hisz a győzelemben az elég érdekes szurkoló...
Bízzunk már kicsit a srácokban, abszolút büszkék lehetünk rájuk!
Nem mellesleg egy kibaszottkurvajó Bolognától kaptunk ki idegenben egy uccsó perces ollóval úgy, hogy nemrég még mindenünket kipakoltuk a Bayern ellen. Italiano baszottul összerakta ezt a csapatot, a 88. percben sem volt egy perc nyugtunk sem, mert kint embereztek egészpályán.
Én nagyon bízom a csapatban, és a bayern ellen megmutatták milyen szintű ritmusváltásokra képesek. Menni fog ez.
- Cupi
Kupa meccs kemény lesz a milan ellen mert mivel most kikaptak este így nemhogy a BL de már az EL helyre se sok esélyük van. Kupa győzelem az amivel még legalább az EL-ben mehetnek jövőre így gondolom mindent egy lapra feltesznek ellenünk.
Pihentetni viszont nagyon kéne pár embert.
Pihentetni viszont nagyon kéne pár embert.