Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ceccarini es a Tuttomercatoweb is megerositi, mindharom cseretamado tavozik a nyaron (Taremi, Arnautovic, Correa), es jovore visszater az idenre is kituzott Ausilio elv, a minden posztra 2 jatekos.
(Ez iden azert nem sikerult, mert Correa meg ingyen sem kellett senkinek)

Ceccarini szerint a Lucca, Castro, Kristovic sorbol erkezik majd 2 uj tamado.
Castro ara a legmagasabb, akar 40m, ezert o jelenleg hatterben van.
Lucca 20-25m korul mozdithato, Kristovic pedig 20m alatt.

Szinten Ceccarini szerint uj jelolt nev a KH posztra Eric Garcia.
Barcelonaban nem alapember, nem szamitanak ra hosszutavon, 2026-ban pedif lejar a szerzodese, igy az Internek alacsony osszeggel is megszerezheto akar.
interfan

Cupi írta: 2025.04.27. 20:31 Fiatalítunk valamit a kereten és Inzaghi is jobban fog rotálni? Tanultunk ebből a szezonból vajon? Vagy miben lesz majd más?
Dehogy tanultunk.
Minden egyes evben ugyanazokat elmondjuk, keves a minden posztra 2 jatekos keret, fiatalitani kellene, idos a keret, agyonhajtva van az alapkezdo, tobb rotacio kellene, stb.

Ezeket irjuk evek ota es megsem tortenik semmi.

Csak ha eppen nyerunk, lasd tavaly, akkor ezek zsenialis dontesek, fantasztikus munka, ha meg bukunk lasd 3 eve, akkor meg idiotak vagyunk hogy nem latjuk a problemat, vakok, valtoztatni kell, stb.

Igy megy ez...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2025.04.27. 08:57

Barcelonaban nem alapember, nem szamitanak ra hosszutavon, 2026-ban pedif lejar a szerzodese, igy az Internek alacsony osszeggel is megszerezheto akar.
KH posztra hozni Olaszországba egy spanyolt. :D Zseniális. :shock: Biztos jó lesz. Ja nem. ;)
interfan

Cupi írta: 2025.04.28. 08:20
interfan írta: 2025.04.27. 08:57

KH posztra hozni Olaszországba egy spanyolt. :D Zseniális. :shock: Biztos jó lesz. Ja nem. ;)
Nezd, Gilat is figyeljuk a Laziobol, aki szinten spanyol, es a Lazio egyik legjobbja KH-kent.
Sot a teljes Serie A-t nezve is a legjobbak kozott van.

Igaz Lotito mar 40m feletti osszegekrol beszel...
Cupi

interfan írta: 2025.04.28. 08:25

Nezd, Gilat is figyeljuk a Laziobol, aki szinten spanyol, es a Lazio egyik legjobbja KH-kent.
Sot a teljes Serie A-t nezve is a legjobbak kozott van.

Igaz Lotito mar 40m feletti osszegekrol beszel...
Oké de ő egy Lazioba bizonyít évek óta és szedett fel némi tapasztalatot a spanyoltól teljesen más olasz közegbe. Nekem vannak kétségeim ha idehozol a barca padról egy hispán védőt akkor az jó lesz e. Valahogy nem érzem azt bejönne. Nem sok jó spanyol védőnk volt szerintem. Tudom ez változhat de nem tudom.....
interfan

PellerG írta: 2025.04.24. 13:06 Sucic posztját nem ismerem 3 védős rendszerben, nem tudom Calha-posztra szánjuk-e vagy Barelláék mellé.
Sucic nem melysegi iranyito, o ugymond Frattesi helyere johet a KP-ra.

Viszont erdekesseg, hogy a mai Gazzetta arrol ir, hogy a "vice Calhanoglu" aki iden Asllani tavozhat, es visszavasarohatjuk 3m-ert A.Stankovic jatekjogat a svajci Luzern csapatbol, igy A.Stankovic lehet a Gazzetta szerint jovore a "vice Calhanoglu".
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2025.04.28. 14:55
PellerG írta: 2025.04.24. 13:06 Sucic posztját nem ismerem 3 védős rendszerben, nem tudom Calha-posztra szánjuk-e vagy Barelláék mellé.

Viszont erdekesseg, hogy a mai Gazzetta arrol ir, hogy a "vice Calhanoglu" aki iden Asllani tavozhat, es visszavasarohatjuk 3m-ert A.Stankovic jatekjogat a svajci Luzern csapatbol, igy A.Stankovic lehet a Gazzetta szerint jovore a "vice Calhanoglu".
Ezt én is olvastam.
De szerintem a lényeg abban van, amit írtál: "a Gazzetta szerint".
De kötve hiszem, hogy ez Inzaghi szerint is így történik majd...
Szerintem ehhez az irányhoz amit mi (itt és Marotta ott) szeretnénk, nem Inzaghi a megfelelő edző.
interfan

PellerG írta: 2025.04.28. 15:21

Ezt én is olvastam.
Szerintem ehhez az irányhoz amit mi (itt és Marotta ott) szeretnénk, nem Inzaghi a megfelelő edző.
Hanem Allegri, Marotta miatt kb 99% hogy o jonne ide.

Igaz a hideg kiraz tole...
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

interfan írta: 2025.04.28. 15:26

Ezt én is olvastam.

Én is gyűlölöm Allegrit, de ha cseréltünk, ki más lenne reális?
matyinter

matyinter írta: 2025.04.28. 15:37

Ezt én is olvastam.

Én is gyűlölöm Allegrit, de ha cseréltünk, ki más lenne reális és használható? Conte is többet nem jön, Ancelotti sem fog. Italiano? Motta? Hát nem tudom
interfan

matyinter írta: 2025.04.28. 15:39

Én is gyűlölöm Allegrit, de ha cseréltünk, ki más lenne reális és használható? Conte is többet nem jön, Ancelotti sem fog. Italiano? Motta? Hát nem tudom
[/quote]

Hat sajnos, vagy nem sajnos, de igazad van.
Marotta es vezetoink szemeben egeszen biztosan Allegri lenne a "hasznalhato" es kockazatmentes jelolt.

Csaszi forumtarsunk is irta a minap Allegri nevet, en szempontbol sajnos teljesen realis, ha ne adja eg itt edzocsere lesz.
Bar ne lenne...
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Amúgy miért lenne edzőcsere?

Van egy öreg keretünk, ami elképesztő eredményeket ért el az elmúlt években, vagyis bizonyította, hogy jó döntéseket hoztak a vezetők, hogy ilyen összetételű keretet biztosítottak Inzaghinak. Ő pedig kihozta belőlük a maximumot, sőt a BL döntőt figyelembe véve a 120%-ot. Mindezt úgy, hogy pénz igazából sosem volt arra, hogy azt vegyük meg, akit szeretne. Lepattanóztunk, azt remekül persze. Közben eltelt három év és még öregebb lett a keret, pénz viszont továbbra sem volt. Ha nyerni akar a vezetőség nem kezd el fiatalítani, mert annyi pénzből ami rendelkezésre állt csak Asllani-kra futotta volna. Így hozták a jól bevált veteránokat. Ehhez képest idén szuperkupa döntő, olasz kupa elődöntő, BL elődöntő és nagy csatában vélhetően bajnoki második hely a dicsőséglista. A baj nem ezzel van, mert ha nem magyar (csak a győzelem elfogadható, a második az már szar) mentalitással gondolkodunk, akkor látjuk, hogy elfogyott a csapat és idén először egy két ingyen név nagyon nem vált be (ki gondolta volna?).
Megtettek mindent, de látszik hogy ennyi tellett. Cserébe viszont iszonyat pénzt kerestünk. A gond kettős. Egyrészt azt kellett volna kommunikálni szezon előtt, hogy idén pénzt akarunk gyűjteni, minden sorozat nagyon fontos és mindenhol sokáig szeretnénk jutni, de nem baj, ha a végén nem nyerünk semmit, mert a csapat ezt a sok frontos küzdelmet nem biztos, hogy bírni fogja. Ugyanakkor gazdaságilag most ez a legfontosabb év. Másrészt pedig jön a Klub vb és ott is nagyon nagy pénzt lehetne keresni, viszont annyira ki lesz facsarva a csapat, hogy nem biztos, hogy megérte eddig menni a BL-ben, vagy a kupában. Annál is inkább, mert a következő szezont piszok fáradtan kezdjük majd. Magam részéről ezért örülök, ha a Milan indul Európában, mert ha nem indulnának, jövőre simán lehetnének bajnokok.
Nem normális, ami a labdarúgásban történik, ez a sorozatterhelés iszonyatos. Én büszke vagyok a csapatra, mert elképesztő amit letesznek az asztalra, ez most így jött/jön ki. Fiatalítani viszont el kéne kezdeni, amivel nincs is gond, csak akkor senki ne várjon trófeákat. Ezt a bajnokságot nem mi nyerhetjük meg, hanem a heti egy meccset játszó Napoli bukhatja el. És ez egész szezon alatt így volt, nem most van így. Áprilisban mi eddig 9 meccset játszottunk (már a Barcát is számolva) Conte csapata 5-öt. Ennyivel nem erősebb a keretünk, hogy ezt kompenzálni lehessen. Legyünk büszkék.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Hol lehet likeolni?
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Jó az írás.Nekem egyedül az a bajom,hogy azokat veszik semmibe,akikért elvileg ez az egész van,a szurkolókat.Év elején le kellett volna komunikálni,hogy semmit nem garantálnak,de megyünk minden fronton amíg lehet,főleg a BL ben,mert kell a pénz.Gazdasági cél van,nem szakmai.Na ez elmaradt.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Francesco írta: 2025.04.28. 21:07 Amúgy miért lenne edzőcsere?

Van egy öreg keretünk, ami elképesztő eredményeket ért el az elmúlt években, vagyis bizonyította, hogy jó döntéseket hoztak a vezetők, hogy ilyen összetételű keretet biztosítottak Inzaghinak. Ő pedig kihozta belőlük a maximumot, sőt a BL döntőt figyelembe véve a 120%-ot. Mindezt úgy, hogy pénz igazából sosem volt arra, hogy azt vegyük meg, akit szeretne. Lepattanóztunk, azt remekül persze. Közben eltelt három év és még öregebb lett a keret, pénz viszont továbbra sem volt. Ha nyerni akar a vezetőség nem kezd el fiatalítani, mert annyi pénzből ami rendelkezésre állt csak Asllani-kra futotta volna. Így hozták a jól bevált veteránokat. Ehhez képest idén szuperkupa döntő, olasz kupa elődöntő, BL elődöntő és nagy csatában vélhetően bajnoki második hely a dicsőséglista. A baj nem ezzel van, mert ha nem magyar (csak a győzelem elfogadható, a második az már szar) mentalitással gondolkodunk, akkor látjuk, hogy elfogyott a csapat és idén először egy két ingyen név nagyon nem vált be (ki gondolta volna?).
Megtettek mindent, de látszik hogy ennyi tellett. Cserébe viszont iszonyat pénzt kerestünk. A gond kettős. Egyrészt azt kellett volna kommunikálni szezon előtt, hogy idén pénzt akarunk gyűjteni, minden sorozat nagyon fontos és mindenhol sokáig szeretnénk jutni, de nem baj, ha a végén nem nyerünk semmit, mert a csapat ezt a sok frontos küzdelmet nem biztos, hogy bírni fogja. Ugyanakkor gazdaságilag most ez a legfontosabb év. Másrészt pedig jön a Klub vb és ott is nagyon nagy pénzt lehetne keresni, viszont annyira ki lesz facsarva a csapat, hogy nem biztos, hogy megérte eddig menni a BL-ben, vagy a kupában. Annál is inkább, mert a következő szezont piszok fáradtan kezdjük majd. Magam részéről ezért örülök, ha a Milan indul Európában, mert ha nem indulnának, jövőre simán lehetnének bajnokok.
Nem normális, ami a labdarúgásban történik, ez a sorozatterhelés iszonyatos. Én büszke vagyok a csapatra, mert elképesztő amit letesznek az asztalra, ez most így jött/jön ki. Fiatalítani viszont el kéne kezdeni, amivel nincs is gond, csak akkor senki ne várjon trófeákat. Ezt a bajnokságot nem mi nyerhetjük meg, hanem a heti egy meccset játszó Napoli bukhatja el. És ez egész szezon alatt így volt, nem most van így. Áprilisban mi eddig 9 meccset játszottunk (már a Barcát is számolva) Conte csapata 5-öt. Ennyivel nem erősebb a keretünk, hogy ezt kompenzálni lehessen. Legyünk büszkék.

Szerintem ilyen azinteken ez a kommunikálják le dolog nagyon sántít.
Mintha keresztes háborúban azt mondták volna, hogy elég Jeruzsálem faláig eljutni. Ezt nem lehet, főleg nem az elejétől mert tökönrúgod a morált egyből. Ezek a játékosok legalábbis a kezdőcsapat profi. Ők nyerni akarnak, idén főleg a bl ben ez látszott az év eleji hozzáálláson is. Összekaptuk magunkat elhittük hogy lehet 3 fronton menni most realizálódott hogy nem lehet. A körülményeket sztem jól leírtad miért.
Nekem az a tippem hogy dobunk egy all-in t a bl re.
A többivel totál egyetértek, ha nem nyerünk semmit én akkor is boldog leszek mert ott voltunk a végsőkig mindenhol. Ott meg már bármi lehet ugye.
interfan

Francesco írta: 2025.04.28. 21:07 ha nem magyar (csak a győzelem elfogadható, a második az már szar) mentalitással gondolkodunk
Oha...

Barcsak ez egy "magyar mentalitas" lenne csak.
De ez sajnos nem igy van, nagyon de nagyon nem igy van.
Olaszoknal 1000X jobban megvan ez a mentalitas.
Ott aztan tenyleg csakis a gyozelem szamit semmi mas.
De felesleges ezt Nemzetekre lebontani, ez ahogy mar irtam, ez a profi sport, semmi de semmi mas.

Es hat sajnos a profi sportban semmi mas nem szamit igazan, csakis a gyozelem.
Igaz ez a futballra, es barmelyik mas sportagra is, millio meg egy peldat lehetne hozni es sorolni holnapig.
A gyoztesek orokke fennmaradnak, aki pedig nem nyer azt a tortenelem elfelejti.
interfan

Es ha mar az olaszoknal jarunk, hogy mennyire csakis a gyozelems szamit semmi mas...
Most ne is a "szakertoket", "ex jatekosokat", "edzoket", nezzuk, mert ott is millio meg egy megszolalas van, hogy mekkora drama es bukas lesz ez az Internel ha iden nem nyernek semmit (es most nem ilyen Cassano fele bohocokra kell gondolni).

Nezzuk a SportItalia vezercikket az Inter helyzeterol:

"

Nem a szamokkal es a stasztikakkal van a baj, hogy az Inter hany eve nem eve nem veszitett 3 meccset zsinorban, ez nem szamit, es nem is erdekes.
A Scudettot aprilisban es majusban nyered meg, es ha aprilisban kikapsz egymas utan haromszor, az nem ugyanaz, mintha ezt novemberben tortenne.
Ha 9 honapig orult modjara mesz elore, de a 10. honapban elveszitesz mindent, akkor arra a 9 honapra senki nem fog emlekezni.
Csakis az utolso 1 honapra fognak emlekezni.
A futballban csakis a vegso gyozelem szamit, nem pedig az, hogy meddig tudsz elol haladni.
Az Intert a szurkoloi nem futyultek ki a Milan es a Roma vereseg utan, de ez csakis azert tortent, mert ott van a fejekben a BL elodonto.
Nyilvanvalo ha az Inter BL-t nyer, mindenki mindent elfelejt majd, ahogy ezt az irast is.
Ez mindig igy tortenik.
A futballban csakis az eredmeny szamit, ez orokervenyu mondata Carletto Mazzonenak, a legnagyobb igazsag.
A tobbi csakis musor a cirkuszban.
A futball es a sport a gyozelem, pont, ennyi.
Az Inter szurkoloi hisznek meg a BL gyozelemben, ha ez sem sikerul, akkor az egesz nyar keseru lesz az Inter szurkoloi szamara ez mar most latszik.
Keves eselyt adnak az Inter dontobe jutasara, de a furcsak sport a futball, neha a labak megbenulnak a nyomas hatasra, neha pedig extra erot kapnak.
Az optimizmus ami 3 hete megvolt, hogy iden triplazas lesz, az most eltunt.
A Barcelona a favorit, de az Inter mindent megfog tenni.
Lassan a helyzet odaer, hogy csak a BL marad, es a mindent vagy semmi szituacio.
Ha az Inter megnyeri a BL-t, akkor Inzaghi mennybe megy, es mindeni a Piazza Duomon lesz.
Viszont ha csak tizenegyesekkel is de kikap, az is ugyanolyan kudarc lesz.
Ennek az oka egyszeru:
Tul sok pontot hullajtott el az Inter a bajnoksagban, es egesz evben rossz benyomast keltettek, az eredmenyek pedig elmaradtak.
Az utobbi 10 ev legrosszabb Milana elleni csufos eredmenyek, es most mar egyre nagyobb a kockazat, hogy elveszitik a Scudettot, mindezt ugy, hogy nincs komoly rivalis, es komoly eros csapat.
Conte egy romokban levo kozepszeru Napolit kapott, akik eladtak a legjobb jatekosaikat.
Inzaghi sok mindent jol csinalt, de ha ez a hirtelen osszeomlast nem allitja meg, az melyebb magyarazatot igenyel.
Nem lehet csak mentalis problemakra fogni.
Valakinek el kell magyaraznia az eronleti felkeszulest is.
A nagy kluboknak oriasi stabjuk van akik az eronletert felelnek, a felkeszulesnek ekkora stabokkal tokeletesnek kell lennie.
Ha szeptembertol marciusig birod, de aprilisban kifogysz a benzinbol, akkor azert valakinek felelnie kell.
Eronleti edzok, stabtagok, edzo aki nem hasznalja a keretet, stb.
De Ausilio es Marotta hibait is elokell hozni.
Olyan jatekosokat igazoltak az elmult evekben akik nem kepviselnek semmilyen szinvonalat.
Tul sok jatekos akik a karrierjuk vegen vannak, es hiaba voltak ingyen, hatalmas fizetes, es nulla teljesitmenyt az eredmeny.
A mercatos strategianak meg kell valtoznia.
Ma az Inter szurkolok nagyreszenel minden sotetnek tunik, es minden szar az eredmenyek miatt.
Reszben az, de a futballt ismerjuk..
Ha az Inter szerdan megveri a Barcelonat, akkor mindenki elfelejti a Kupat a Milan ellen, es a Bologna es Roma bukast is.
Lassan mar csakis a BL marad az Inter szurkolok fokuszaban, de vigyazzatok, mert ha a Barcelona ellen elsullyed a hajo, akkor mindenki a tenger fenekere kerul.

"
VInter101

interfan írta: 2025.04.29. 05:27
Francesco írta: 2025.04.28. 21:07 ha nem magyar (csak a győzelem elfogadható, a második az már szar) mentalitással gondolkodunk
Oha...

Barcsak ez egy "magyar mentalitas" lenne csak.
De ez sajnos nem igy van, nagyon de nagyon nem igy van.
Olaszoknal 1000X jobban megvan ez a mentalitas.
Ott aztan tenyleg csakis a gyozelem szamit semmi mas.
De felesleges ezt Nemzetekre lebontani, ez ahogy mar irtam, ez a profi sport, semmi de semmi mas.

Es hat sajnos a profi sportban semmi mas nem szamit igazan, csakis a gyozelem.
Igaz ez a futballra, es barmelyik mas sportagra is, millio meg egy peldat lehetne hozni es sorolni holnapig.
A gyoztesek orokke fennmaradnak, aki pedig nem nyer azt a tortenelem elfelejti.
A profi sportban a pénz számít, legalábbis a tulajdonos oldaláról! Már nem egy szurkolóé a klub! Ettől függetlenül persze hogy nyerni akar mindenki csak már nem annyira mint pl tavaly a bajnokságban! Szerintem nem azért nem megy a bajnokságban mert mindent a BLre raktunk fel hanem mert elfogyott a szufla és az akarat is kicsit csökkent. A BLt meg minden játékos meg akarja nyerni talán ezért van ott nagyobb akarat, hiszen az klub szinten a legnagyobb cím, hiába engedte volna el egy pár szurkoló társam!
Forza INTER!
interfan

VInter101 írta: 2025.04.29. 08:35 A profi sportban a pénz számít, legalábbis a tulajdonos oldaláról!
Hat igen, csak egy klub a szurkolokbol van.
Ha nincs szurkolo, nincs tulajdonos sem, es penz sem.

Es hat a szurkolokat nem fogja erdekelni, hogy az Oaktree tudott e az Inter tortenelmeben eloszor nyereseges mukodest produkalni, es nem leszunk azzal kisegitve, ha az a nyereseg kitudja kinek a zsebebe vandorol.
Szurkolot a trofea, a gyozelem, es a siker erdekli.
Nem pedig az, hogy melyik befektesi alap mennyit penzt tud zsebre tenni a szurkolok szeretet klubjabol.
interfan

interfan írta: 2025.04.29. 06:22 Es ha mar az olaszoknal jarunk, hogy mennyire csakis a gyozelems szamit semmi mas...
Most ne is a "szakertoket", "ex jatekosokat", "edzoket", nezzuk, mert ott is millio meg egy megszolalas van, hogy mekkora drama es bukas lesz ez az Internel ha iden nem nyernek semmit (es most nem ilyen Cassano fele bohocokra kell gondolni).

Nezzuk a SportItalia vezercikket az Inter helyzeterol:

"

Nem a szamokkal es a stasztikakkal van a baj, hogy az Inter hany eve nem eve nem veszitett 3 meccset zsinorban, ez nem szamit, es nem is erdekes.
A Scudettot aprilisban es majusban nyered meg, es ha aprilisban kikapsz egymas utan haromszor, az nem ugyanaz, mintha ezt novemberben tortenne.
Ha 9 honapig orult modjara mesz elore, de a 10. honapban elveszitesz mindent, akkor arra a 9 honapra senki nem fog emlekezni.
Csakis az utolso 1 honapra fognak emlekezni.
A futballban csakis a vegso gyozelem szamit, nem pedig az, hogy meddig tudsz elol haladni.
Az Intert a szurkoloi nem futyultek ki a Milan es a Roma vereseg utan, de ez csakis azert tortent, mert ott van a fejekben a BL elodonto.
Nyilvanvalo ha az Inter BL-t nyer, mindenki mindent elfelejt majd, ahogy ezt az irast is.
Ez mindig igy tortenik.
A futballban csakis az eredmeny szamit, ez orokervenyu mondata Carletto Mazzonenak, a legnagyobb igazsag.
A tobbi csakis musor a cirkuszban.
A futball es a sport a gyozelem, pont, ennyi.
Az Inter szurkoloi hisznek meg a BL gyozelemben, ha ez sem sikerul, akkor az egesz nyar keseru lesz az Inter szurkoloi szamara ez mar most latszik.
Keves eselyt adnak az Inter dontobe jutasara, de a furcsak sport a futball, neha a labak megbenulnak a nyomas hatasra, neha pedig extra erot kapnak.
Az optimizmus ami 3 hete megvolt, hogy iden triplazas lesz, az most eltunt.
A Barcelona a favorit, de az Inter mindent megfog tenni.
Lassan a helyzet odaer, hogy csak a BL marad, es a mindent vagy semmi szituacio.
Ha az Inter megnyeri a BL-t, akkor Inzaghi mennybe megy, es mindeni a Piazza Duomon lesz.
Viszont ha csak tizenegyesekkel is de kikap, az is ugyanolyan kudarc lesz.
Ennek az oka egyszeru:
Tul sok pontot hullajtott el az Inter a bajnoksagban, es egesz evben rossz benyomast keltettek, az eredmenyek pedig elmaradtak.
Az utobbi 10 ev legrosszabb Milana elleni csufos eredmenyek, es most mar egyre nagyobb a kockazat, hogy elveszitik a Scudettot, mindezt ugy, hogy nincs komoly rivalis, es komoly eros csapat.
Conte egy romokban levo kozepszeru Napolit kapott, akik eladtak a legjobb jatekosaikat.
Inzaghi sok mindent jol csinalt, de ha ez a hirtelen osszeomlast nem allitja meg, az melyebb magyarazatot igenyel.
Nem lehet csak mentalis problemakra fogni.
Valakinek el kell magyaraznia az eronleti felkeszulest is.
A nagy kluboknak oriasi stabjuk van akik az eronletert felelnek, a felkeszulesnek ekkora stabokkal tokeletesnek kell lennie.
Ha szeptembertol marciusig birod, de aprilisban kifogysz a benzinbol, akkor azert valakinek felelnie kell.
Eronleti edzok, stabtagok, edzo aki nem hasznalja a keretet, stb.
De Ausilio es Marotta hibait is elokell hozni.
Olyan jatekosokat igazoltak az elmult evekben akik nem kepviselnek semmilyen szinvonalat.
Tul sok jatekos akik a karrierjuk vegen vannak, es hiaba voltak ingyen, hatalmas fizetes, es nulla teljesitmenyt az eredmeny.
A mercatos strategianak meg kell valtoznia.
Ma az Inter szurkolok nagyreszenel minden sotetnek tunik, es minden szar az eredmenyek miatt.
Reszben az, de a futballt ismerjuk..
Ha az Inter szerdan megveri a Barcelonat, akkor mindenki elfelejti a Kupat a Milan ellen, es a Bologna es Roma bukast is.
Lassan mar csakis a BL marad az Inter szurkolok fokuszaban, de vigyazzatok, mert ha a Barcelona ellen elsullyed a hajo, akkor mindenki a tenger fenekere kerul.

"
Hogy a komoly velemenyek es idezetek utan, legalabb egy bohocot is halljunk, Cassano:

"
Inzaghi nem top edzo, sosem lesz az.
Mindig csak a kifogasokat keresi, magat mentegeti.
Semmi kulonoset nem csinal, csak felkuldi a csapatot ami annyival erosebb mint a tobbiek, hogy mar +15 ponttal bajnoknak kellene lennie.
Senkinek nincs az Interhez meg csak hasonlo erossegu keretet Olaszorszagban.
Inzaghi idejen a jatekosok semmit nem fejlodtek, keptelen taktikat is valtani.
Ha az Inter megnyeri a BL-t, akkor is egy nagy szar ez a szezon.
Inzaghit el kell kuldeni barmi is tortenik.
Ha pedig elbukja ujra a bajnoksagot, akkor 4 bajnoksagbol 1 bajnoki cimet tudott hozni, ami egy minosithetetlen kudarc, es megmutatja mennyire szar.
"

Koszonjuk Antonio. ;) :D
Kevesebb nagyobb vicc van nala az olasz futballban.
Meg ha 1-2 helyen vannak is reszigazsagok abban amit mond, a tobbi resz minosithetetlen, es valami egeszen elkepesztoen elfogult Inzaghi gyulolet beszel csak belole.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2025.04.29. 08:40
VInter101 írta: 2025.04.29. 08:35 A profi sportban a pénz számít, legalábbis a tulajdonos oldaláról!
Hat igen, csak egy klub a szurkolokbol van.
Ha nincs szurkolo, nincs tulajdonos sem, es penz sem.

Es hat a szurkolokat nem fogja erdekelni, hogy az Oaktree tudott e az Inter tortenelmeben eloszor nyereseges mukodest produkalni, es nem leszunk azzal kisegitve, ha az a nyereseg kitudja kinek a zsebebe vandorol.
Szurkolot a trofea, a gyozelem, es a siker erdekli.
Nem pedig az, hogy melyik befektesi alap mennyit penzt tud zsebre tenni a szurkolok szeretet klubjabol.
Értem a lélektant - carpe diem élj a mának - csak a trófea számít, és kezdődjön a mámor.
De hosszútávon a stabil pénzügyi helyzet hozza a sikert, hozza a trófeákat.
A Marotta időszak (2018.december) a csőd szélén kezdődött,
most pedig van remény a fényes jövőre. Közben azért nyertünk néhány trófeát is.
Van egy szerethető csapatunk, akikre büszkének kell lennünk (nem Correára gondolok persze).
Ha idén bármit is nyerünk, az csak hab lesz a tortán.
Nagyon kell a nyereséges működés, az hozza a fényes jövőt.
Ezért nem lett új csatár a télen (nyilván Marotta és Inzaghi se hülye, látják a szerencsecsomagjaink teljesítményét).
Addig nyújtozkodunk végre, amíg a takarónk él.
Szóval aki ezt a szezonunkat kudarcnak állítja be az vagy nem ért focihoz vagy juventus szurkoló.
interfan

cuchu11 írta: 2025.04.29. 09:09 Szóval aki ezt a szezonunkat kudarcnak állítja be az vagy nem ért focihoz vagy juventus szurkoló.
Mivel meg szerencsere nincs vege a szezonnak, erre leirni, hogy kudarc, vagy az hogyha valaki kudarckent eli meg az nem ert a focihoz.
Haat nekem azert eros, nem is kicsit...

Csaszi irta itt le ezt ma, idezem:
"Egy szó jellemzi számomra a szezont. Kudarc"

En Csaszira sok mindent mondanek, de azt hogy Juventus szurkolo azt biztosan nem, es azt sem, hogy nem ertene a focihoz.

Meglatjuk lesz e Scudetto, vagy elbukjuk.
BL-ben az is ajandek, hogy eddig jutottunk.

Par het es tudunk ertekelni, ettol fuggetlenul a "zero tituli" az minden csak nem eredmeny.
De ilyenre gondolni sem szabad.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Nem muszáj egyet értenünk cuchu, de ne sértegess…!
cuchu11

interfan írta: 2025.04.29. 09:15
cuchu11 írta: 2025.04.29. 09:09 Szóval aki ezt a szezonunkat kudarcnak állítja be az vagy nem ért focihoz vagy juventus szurkoló.
Mivel meg szerencsere nincs vege a szezonnak, erre leirni, hogy kudarc, vagy az hogyha valaki kudarckent eli meg az nem ert a focihoz.

En Csaszira sok mindent mondanek, de azt hogy Juventus szurkolo azt biztosan nem, es azt sem, hogy nem ertene a focihoz.

Par het es tudunk ertekelni, ettol fuggetlenul a "zero tituli" az minden csak nem eredmeny.
Nagyon le akarod egyszerűsíteni a dolgokat, de az élet nem csak fekete vagy fehér.

Minden megközelítés kérdése avagy honnan nézem a dolgokat.
Lehet rövid, közép vagy hosszú távú szempontok alapján értékelni.

Ha onnan nézem, hogy pár éve még a csődről beszélgettünk, és most
egy stabil és jól működő klubunk van, amely növekedő pályára állt,
és ennek köszönhetően van perspektíva a klub és szurkolói előtt,
akkor itt szó sem lehet kudarcról.

Ha onnan nézem, hogy talán miénk a legjobb keret idén a Serie A-ban és mégsem
leszünk elsők, azt lehet kudarcként értékelni.

Minden bizonnyal Csaszi is képes rá, hogy több aspektusból
nézze a dolgokat, és semmiképpen nem gondolom, hogy juventus szurkoló lenne...
interfan

cuchu11 írta: 2025.04.29. 09:55
interfan írta: 2025.04.29. 09:15

Nagyon le akarod egyszerűsíteni a dolgokat, de az élet nem csak fekete vagy fehér.

Minden megközelítés kérdése avagy honnan nézem a dolgokat.
Lehet rövid, közép vagy hosszú távú szempontok alapján értékelni.

Ha onnan nézem, hogy pár éve még a csődről beszélgettünk, és most
egy stabil és jól működő klubunk van, amely növekedő pályára állt,
és ennek köszönhetően van perspektíva a klub és szurkolói előtt,
akkor itt szó sem lehet kudarcról.

Ha onnan nézem, hogy talán miénk a legjobb keret idén a Serie A-ban és mégsem
leszünk elsők, azt lehet kudarcként értékelni.

Minden bizonnyal Csaszi is képes rá, hogy több aspektusból
nézze a dolgokat, és semmiképpen nem gondolom, hogy juventus szurkoló lenne...
Szo sincs a forum legnagyobb osbolcsessegrol, a fekete vagy feherrol, pont amit irok az a tobb oldalu megkozelites, de errol majd kesobb.

Nezd, biztos van az a szurkolo aki azert ugral a TV elott mert nagy a bevetel.
De talan erdemes megkerdezni az Arsenal, Spurs, MU szurkolokat is, akik a hajukra kenhetik a hatalmas nyereseges mukodest.
Mit meg nem adnanak 1db bajnoki cimert akar a MU-nal, akar a Spursnel, de meg az Arsenalnal is.

Es ott a masik dolog amit mar irtam, meg ha lesz is nyereseg, semmi nem garantalja, hogy majd az Oaktree ebbol 1 centet is a csapatra kolt.

Es ott van meg egy dolog, mi garantja azt, hogy majd jovore nyerunk, ha iden bukunk?
Ugyanugy semmi...
Juventus se fog mindig bebukni 150m euro elszorasat, mivan ha egyszer a Milannal is esszel koltekeznek majd?
Jovore konnyebb lesz bajnoksagot nyerni?
Hat nem hiszem...

Erdemes lenne megkerdezni mindenkit, hogy ha szezon elejen azt mondjak nekunk, hogy elbukjuk a bajnoki cimet (meg mindig nem szabad erre gondolni sem), akkor eredmenyese szezont mondtunk e volna.

Sokan irjak, igy bukas a Kupa, igy kudarc a Szuperkupa.
Na engem pl egyik sem erdekelt.
BL-bol is ha kiesunk 1 het mulva nem fog megerinteni, nekunk sosem volt cel a BL, csak egy alom.
Legyen a BL a Real kudarca, akiknek kimondott kotelezo cel volt iden is a BL gyozelem.
Nekunk soha nem volt az...
Na latod ez a fekete vagy feher tortenet, hogy triplazas, meg BL, es ha az nincs meg, akkor bukas es kudarc.
Jaa es a masik oldal, hogy ha nem baj ha nem nyerunk semmit, legalabb nagy a bevetel es fejlodunk.
Na nalam itt jon az osbolcsessege a forumnak, a fekete/feher story.

Nekunk a Scudetto volt kimondott kotelezo minimum cel.
Nem buktuk meg el, ezert jelenleg szo sincs kudarcrol.
Napoli ha 4/2 botlik, mi meg hozzuk a 4/4-et akkor bajnokok vagyunk, teljesitjuk a kituzott celt.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.04.29. 10:20-kor.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.04.29. 09:54 Nem muszáj egyet értenünk cuchu, de ne sértegess…!
Most mar csak egy kerdesem van:

"
Juventus szurkolo vagy?

Vagy nem ertesz a focihoz?
"

Bocsi Csaszi ezt most nem hagyhattam ki. :)

Komolyra forditva, szerintem nagyon sok jo meglatas volt az irasodban, meg akkor is ha masok szerint a "kudarc" szo jelentese a fenti ket dolgot jelentheti csak.
cuchu11

interfan írta: 2025.04.29. 10:13
CsaSzi9294 írta: 2025.04.29. 09:54 Nem muszáj egyet értenünk cuchu, de ne sértegess…!

"
Juventus szurkolo vagy?

"

Komolyra forditva, szerintem nagyon sok jo meglatas volt az irasodban, meg akkor is ha masok szerint a "kudarc" szo jelentese a fenti ket dolgot jelentheti csak.
Én Csaszira egy rossz szót nem mondtam, ezt vissza lehet olvasni.
Ha mégis, azért most kérek elnézést.

Mondjuk aki két Inter szurkolót össze akar ugrasztani egy Inter fórumon,
az elég nagy paraszt...
interfan

cuchu11 írta: 2025.04.29. 10:20

"
Juventus szurkolo vagy?

"

az elég nagy paraszt...
Nezd, volt itt egy szo amit Csaszi leirt, hogy "kudarc" ez a szezon.
Pontosan idezve:
"Egy szó jellemzi számomra a szezont. Kudarc."

Most ezzel lehet egyerteni, lehet mashogy gondolni.
En pl jelenleg meg nem tudok ertekelni, mivel meg bajnokok is lehetunk, miert ne bukhatna a Napoli 4/2 meccsen is?

Viszont azzal nem tudok egyeterteni, sem megerteni amit Te leirtal, hogy idezem:
"Szóval aki ezt a szezonunkat kudarcnak állítja be az vagy nem ért focihoz vagy juventus szurkoló."

Szerintem nem helyes ilyet irni senkire nezve sem.
Miert ne itelhetne meg valaki ugy a szezont, hogy kudarc.
Azert mert valaki/barki/akarki igy gondolja, nem jelenti azt, hogy nem ert a focihoz, a Juventus reszt hagyjuk is.
matyinter

Nekem, ha a szezon legelején azt mondják, hogy 2. Hely lesz, nem mondtam volna akkor, hogy bukás.
A körülményeket tekintve sokkal inkább az.
Ki gondolta volna, hogy a milan-juve páros ennyire hurka lesz. (Mégse sikerült egyiket sem verni.)
Illetve az, ahogy elveszítjük (ha) a bajnokságot, már sokkal inkább bukás. Ha nem adunk le 2 gólos előnyökről meccseket, mint pl Juve 4-2, ahol, ha abban a 10 percben 6-2 is simán lehetett volna, stb.
Ez csak a bajnokságra vonatkozik.
Kupakat leszarom, bár fájó, hogy egy fos Milan ellen, a BL-ben meg nagyon nagyot mentünk már eddig is.
Cupi

Srácok még 6 /vagy optimista esetben 7/ meccs van hátra a szezonból. Várjuk ki a végét. ;)
Egymásnak meg főleg ne essünk. Nem éri meg.
Szerintem senki nem juve drukker ha zero tituli esetén kudarcnak éli meg a szezont. Már csak azért se mert az igazi juve drukkerek sikerként élik meg ha mi bukunk. :D Azt is el kell fogadni, hogy van akinek meg elég a gazdasági növekedés és a sikert nem kupákhoz köti. Mások vagyunk. ;)
Én pl. bajnoki cím mániás vagyok és tudom, hogy a BL megnyerése mindenki álma és nagy tett de ennek ellenére fájni fog amikor már matematikailag sem lesz esélyünk a scudettora.
CsaSzi9294

cuchu11 írta: 2025.04.29. 10:20

"
Juventus szurkolo vagy?

"

az elég nagy paraszt...
Én abszolút nem haragszom.
Az írásomat azzal kezdtem, hogy számomra mit jelent a szezon a nyári mercatotól, a mai napig.
Értelmes érvekkel leírtam, hogy számomra (nekem) miért kudarc. Pár szóval: rangadókon mutatott teljesítmény (főleg Milán elleniken), igazolások terén, megújulás hiánya, fiatalok hiánya, cserék, végeredmények.
Persze igaz, hogy az OT meg a gazdasági helyzet, stb, nem a legjobb, nyilván. DE, hogy versenyben vagyunk 3 fronton április végéig, majd kvázi másfél hét alatt kijön az, amit az előbb felsoroltam, jött a szétesés, amiből meg simán lehet zero tituli, az nálam a kudarccal egyenlő. Az okok miatt, ami már nyáron sejthető volt, hogy ha előjön baj lesz. Gondolok itt a magas átlagéletkorra vagy a támadók minőségére.
Nyilvan nem vagyok merda szurkoló, és divatdrukker sem, de több volt ebben a szezonban, mint ami most kijött. És ez Inzaghi valamint Marotta hibája. Elismerem Inzaghit, mert szépen ossze rakta a srácokat, de 3 év alatt 2x ugyan abba a gödörbe lépjünk, ezt én már nem tudom elfogadni. Rajtunk röhög egész Olaszország és teljes joggal. Mi vagyunk a liga legerősebb csapata, még sem tudunk vele mit kezdeni.

A bajnokság évek óta gyenge, mi kiemelkedünk így is. Viszont a fontos pillanatokban, Inzaghi már nem is akkora edző, mint hiszi magáról. A lesajnált portugál “zseni” Conceacio, vagy a karosszékből felálló Ranieri, de még Conte és Italiano is leoffolta a fontos meccseken. Az a Milán aki 9. helyen végez kb 2 trófeával többet rakhat idén a vitrinbe, mint mi!!! Egy olyan Milán, ahol még a miénknél is gyengébb a vezetés és egy Ibrahomovic ossza az észt, kikapnak a kiscsapatoktól, még is 2 trófeát rakhat zsebre, ráadásul ezekhez mi juttattuk. Nekem ez ne is haragudj, de kudarc és szégyen! Inzaghi meg triplázásról magyaráz, mert kiejtettük a top játékosok nélkül felálló Kompani Müncenjét? Persze a győzelmet nem kell magyarázni, de nem árt ha helyén kezeljük a dolgokat. Jár a továbbjutásért a taps, meg a gratuláció, nem elvenni szeretném a sikert, félreértés ne essék, én is ugyanúgy ugráltam a tv előtt, mint a fórum nagy része.
Tavaly a Juve, Milán, Napoli hármas ennél is jobban vergődőtt, ennek köszönhettük a címet. A kedvencei kiöregedtek, megújulni sosem fogunk vele, és ez a szétesés amit idén látunk ez igazolások nélkül nem lesz jobb. Pellegrinitől várjuk majd a megváltást, akinek fél éve udvarol? Ő lesz a megoldás? Vagy Immobile?

Aztán lehet rosszul látom, vagy a csalódottság beszél belőlem, de nekem ez a szezon ezek miatt a dolgok miatt szomorú és kudarc. Több lehetett volna benne…
cuchu11

CsaSzi9294 írta: 2025.04.29. 11:55 Én abszolút nem haragszom.
Az írásomat azzal kezdtem, hogy számomra mit jelent a szezon a nyári mercatotól, a mai napig.
Értelmes érvekkel leírtam, hogy számomra (nekem) miért kudarc. Pár szóval: rangadókon mutatott teljesítmény (főleg Milán elleniken), igazolások terén, megújulás hiánya, fiatalok hiánya, cserék, végeredmények.
Persze igaz, hogy az OT meg a gazdasági helyzet, stb, nem a legjobb, nyilván. DE, hogy versenyben vagyunk 3 fronton április végéig, majd kvázi másfél hét alatt kijön az, amit az előbb felsoroltam, jött a szétesés, amiből meg simán lehet zero tituli, az nálam a kudarccal egyenlő. Az okok miatt.
Nyilvan nem vagyok merda szurkoló, és divatdrukker sem, de több volt ebben a szezonban, mint ami most kijött. És ez Inzaghi valamint Marotta hibája. Elismerem Inzaghit, mert szépen ossze rakta a srácokat, de 3 év alatt 2x ugyan abba a gödörbe lépjünk, ezt én már nem tudom elfogadni. Rajtunk röhög egész Olaszország és teljes joggal. Mi vagyunk a liga legerősebb csapata, még sem tudunk vele mit kezdeni.

A bajnokság évek óta gyenge, mi kiemelkedünk így is. Viszont a fontos pillanatokban, Inzaghi már nem is akkora edző, mint hiszi magáról. A lesajnált portugál “zseni” Conceacio, vagy a karosszékből felálló Ranieri, de még Conte és Italiano is leoffolta a fontos meccseken. Az a Milán aki 9. helyen végez kb 2 trófeával többet rakhat idén a vitrinbe, mint mi!!! Egy olyan Milán, ahol még a miénknél is gyengébb a vezetés és egy Ibrahomovic ossza az észt, kikapnak a kiscsapatoktól, még is 2 trófeát rakhat zsebre, ráadásul ezekhez mi juttattuk. Nekem ez ne is haragudj, de kudarc és szégyen! Inzaghi meg triplázásról magyaráz, mert kiejtettük a top játékosok nélkül felálló Kompani Müncenjét? Persze a győzelmet nem kell magyarázni, de nem árt ha helyén kezeljük a dolgokat. Jár a továbbjutásért a taps, meg a gratuláció, nem elvenni szeretném a sikert, félreértés ne essék!
Tavaly a Juve, Milán, Napoli hármas ennél is jobban vergődőtt, ennek köszönhettük a címet. A kedvencei kiöregedtek, megújulni sosem fogunk vele, és ez a szétesés amit idén látunk ez igazolások nélkül nem lesz jobb. Pellegrinitől várjuk majd a megváltást, akinek fél éve udvarol? Ő lesz a megoldás? Vagy Immobile?

Aztán lehet rosszul látom, vagy a csalódottság beszél belőlem, de nekem ez a szezon ezek miatt a dolgok miatt szomorú és kudarc.
Igazándiból nincs véleménykülönbség köztünk ebben a kérdésben.
Ha csak az idei szezont nézzük sportszakmai szempontból, és zero tituli lesz, akkor az álláspontod tök jogos,
és én is egyetértek.

Viszont én arra próbáltam rávilágítani, hogy ha középtávon tekintjük a dolgokat,
és a sportszakmai szempontok mellett más szempontokat is figyelembe veszünk
(ahogy írtam Marotta időszak), akkor jóval kedvezőbb a kép.
Még akkor is, ha esetleg idén zéro tituli lesz.

A hozzá nem értésről és juventusról szóló mondatommal pedig a Sportitalia vezércikkre
(reggel ebben a topikban volt) és az interellenes szakértőkre céloztam.

Most azzal, hogy valaki kiragad a véleményemből egy mondatot,
és direktbe szembeállítja a te véleményeddel (egy másik topikból), azzal nem tudok mit kezdeni.
Utána pedig még rá is tesz egy lapáttal, hogy megkérdezi tőled kajakra,
hogy vajon juvés vagy-e vagy csak nem értesz a focihoz, azt meg nem is szeretném minősíteni.

Egyébként én reménykedek, hogy kerül valami trófea a vitrinbe idén is.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.04.29. 11:55 Az írásomat azzal kezdtem, hogy számomra mit jelent a szezon a nyári mercatotól, a mai napig.
Persze igaz, hogy az OT meg a gazdasági helyzet, stb, nem a legjobb, nyilván. DE, hogy versenyben vagyunk 3 fronton április végéig, majd kvázi másfél hét alatt kijön az, amit az előbb felsoroltam, jött a szétesés, amiből meg simán lehet zero tituli, az nálam a kudarccal egyenlő. Az okok miatt, ami már nyáron sejthető volt, hogy ha előjön baj lesz. Gondolok itt a magas átlagéletkorra vagy a támadók minőségére.

A bajnokság évek óta gyenge, mi kiemelkedünk így is. Viszont a fontos pillanatokban, Inzaghi már nem is akkora edző, mint hiszi magáról. A lesajnált portugál “zseni” Conceacio, vagy a karosszékből felálló Ranieri, de még Conte és Italiano is leoffolta a fontos meccseken. Az a Milán aki 9. helyen végez kb 2 trófeával többet rakhat idén a vitrinbe, mint mi!!! Egy olyan Milán, ahol még a miénknél is gyengébb a vezetés és egy Ibrahomovic ossza az észt, kikapnak a kiscsapatoktól, még is 2 trófeát rakhat zsebre, ráadásul ezekhez mi juttattuk. Nekem ez ne is haragudj, de kudarc és szégyen! Inzaghi meg triplázásról magyaráz, mert kiejtettük a top játékosok nélkül felálló Kompani Müncenjét? Persze a győzelmet nem kell magyarázni, de nem árt ha helyén kezeljük a dolgokat. Jár a továbbjutásért a taps, meg a gratuláció, nem elvenni szeretném a sikert, félreértés ne essék, én is ugyanúgy ugráltam a tv előtt, mint a fórum nagy része.

Aztán lehet rosszul látom, vagy a csalódottság beszél belőlem, de nekem ez a szezon ezek miatt a dolgok miatt szomorú és kudarc. Több lehetett volna benne…
Sok minden jogos amit irtal Csaszi, es sok minden igy van.
Ha iden sajnos nem nyerunk semmit, akkor teljesen evidens lesz amit leirtal.

De bizunk meg, en hiszek tovabbra is a bajnoki cimben.
VInter101

Szerintem senkinek nem elég hogy a bevétel rendbe teszi a klubbot!
Szurkolók vagyunk mindannyian, persze hogy eredményeket szeretnénk látni!!
De azért mert egyesek tragédiaként élik meg az eredményeket, mások meg el tudják fogadni az teljesen rendben van, hiszen különbözőek vagyunk!
Én nem akartam itt vitát nyitni, csak felvetettem Interfan véleményére reagálva aki szerint csak az eredmény számít hogy a mi szempontunkból az számít, de van itt egy tulajdonosi kör is és bármilyen fura az ő döntéseik révén(is) leszünk boldogok vagy szomorúak!
És persze a szurkoló teszi adott esetben naggyá a klubot de ez egy közös dolog. Én szurkolók, jegyet meg mezt meg a fene tudja mi mindent veszek, meg nézem ezek bevételt generálnak a tulajdonosnak, a tulajdonosnak meg az az érdeke hogy ezt minél többen tegyék!!! Mitől leszünk többen? ha vannak eredmények!
Aki akarja érti mit akarok mondani!
Forza INTER!!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

"
Juventus szurkolo vagy?

"

Komolyra fordítva ezen mit nem bírtál kihagyni ?
Nem értem miért van szükség ilyen bújtatott faszságra ?!

Remélem botlik még a Conte brigád. Inzaghi jobb edző nála, az Inter jobb csapat , mint a Napoli. Sehol nem lennének a BL-ben. Calcio ? Tizen valahány meccsel kevesebbel versenyben vannak a kivénhedt , összetákolt Interrel !
Remélem már csak büszkeségből is kibírják a lábak a 2 Barca meccset !
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.04.29. 11:55 Rajtunk röhög egész Olaszország és teljes joggal. Mi vagyunk a liga legerősebb csapata, még sem tudunk vele mit kezdeni.
Varjuk meg ki a veget.
Van meg 4 fordulo, meglatjuk utana kifog majd rohogni.
Ha bukunk, akkor valoban rohoghetnek rajtunk, ahogy fogalmazol "teljes joggal".
De ha ne adja a jo eg mienk lesz a Scudetto, akkor egesz Olaszorszag akik rajtunk rohognek, majd szepen az arcukra fagy a mosoly...
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

interfan írta: 2025.04.30. 05:21
CsaSzi9294 írta: 2025.04.29. 11:55 Rajtunk röhög egész Olaszország és teljes joggal. Mi vagyunk a liga legerősebb csapata, még sem tudunk vele mit kezdeni.
Varjuk meg ki a veget.
Van meg 4 fordulo, meglatjuk utana kifog majd rohogni.
Ha bukunk, akkor valoban rohoghetnek rajtunk, ahogy fogalmazol "teljes joggal".
De ha ne adja a jo eg mienk lesz a Scudetto, akkor egesz Olaszorszag akik rajtunk rohognek, majd szepen az arcukra fagy a mosoly...
NE ADJA a jó ég miénk lesz a scudetto??? ADJA A JO EG! 😁
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Kb ez a helyzet

A második bajnoki címet adjuk le három éven belül. Először a bilannak, most a napolinak. Egyik se tudja hogyan nyeri meg ....sehogy, mert mi veszítjük el.

Látni kellett volna a kipukkadás jeleit, én láttam, akkor a vezetők miért nem?
Sokat akart a szarka.... :|

Ma este hajrá !!!!!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

mike írta: 2025.04.30. 10:10
CsaSzi9294 írta: 2025.04.29. 11:55 Rajtunk röhög egész Olaszország és teljes joggal.
Kb ez a helyzet
És? "Egyedül" a világgal szemben!

FORZA INTER!!!
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Az Inter az egyetlen csapat amelyik ilyen messze jutott a nemzetközi kupában és hozza az eredményeket az olasz focinak! Röhögjenek csak nyugodtan!
cuchu11

Interfan1000 írta: 2025.04.30. 18:01 Az Inter az egyetlen csapat amelyik ilyen messze jutott a nemzetközi kupában és hozza az eredményeket az olasz focinak! Röhögjenek csak nyugodtan!
Úgy-úgy. A Milan meg a Juventus legfeljebb kínjában röhöghet!
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Már miért röhögne rajtunk egész Olaszország? Ez milyen szöveg? Szó sincs ilyesmiről, sőt még a legtöbb rivális csapat szurkolója is nekünk drukkol a BLben.
Nem értem ezeket a feltételezéseken alapuló kijelentéseket abszolút…
matyinter

cuchu11 írta: 2025.04.30. 18:26
Interfan1000 írta: 2025.04.30. 18:01 Az Inter az egyetlen csapat amelyik ilyen messze jutott a nemzetközi kupában és hozza az eredményeket az olasz focinak! Röhögjenek csak nyugodtan!
Legszebb öröm a káröröm úgy, de mind a kettő a béka segge alatt van, mind a bajnokságban, mind a BL-ben, rohoghetnek, de először a saját házuk táján kéne soprogetni az (idén) két romhalmaznak.
matyinter

Atosz írta: 2025.04.30. 18:41 Már miért röhögne rajtunk egész Olaszország? Ez milyen szöveg? Szó sincs ilyesmiről, sőt még a legtöbb rivális csapat szurkolója is nekünk drukkol a BLben.
Nem értem ezeket a feltételezéseken alapuló kijelentéseket abszolút…
Amúgy jogos, nem egy Milan, vagy, juve ismerősöm is drukkol nekünk. Ugyanúgy, ahogy mondjuk egy normális MU szurkoló is kimondja, hogy a pool érdemelte a bajnoki címet. Fordított esetben pár éve én se drukkoltam a juvenak, mikor mondjuk döntőbe jutottak, de nem is karogtam ossze-vissza
CsaSzi9294

sorger=giallo írta: 2025.04.30. 15:08
mike írta: 2025.04.30. 10:10
CsaSzi9294 írta: 2025.04.29. 11:55 Rajtunk röhög egész Olaszország és teljes joggal.
Kb ez a helyzet
És? "Egyedül" a világgal szemben!

FORZA INTER!!!
Én nem is a BL-re utaltam ezzel a kijelentéssel. Hanem a bajnokságra… de egyébként oda is írtam.
CsaSzi9294

matyinter írta: 2025.04.30. 18:41
Legszebb öröm a káröröm úgy, de mind a kettő a béka segge alatt van, mind a bajnokságban, mind a BL-ben, rohoghetnek, de először a saját házuk táján kéne soprogetni az (idén) két romhalmaznak.
Nem vitázni szeretnék tényleg, de 3/2 bajnokságot kiadtunk a kezünkből úgy, hogy ellenfelünk se nagyon volt. Nekem ez elég nevetséges.. :roll:
Még egyszer… ne vitáznunk ezen, mert ki így ki úgy gondolja.
matyinter

CsaSzi9294 írta: 2025.04.30. 20:16
matyinter írta: 2025.04.30. 18:41
Nem vitázni szeretnék tényleg, de 3/2 bajnokságot kiadtunk a kezünkből úgy, hogy ellenfelünk se nagyon volt. Nekem ez elég nevetséges.. :roll:
Még egyszer… ne vitáznunk ezen, mert ki így ki úgy gondolja.
Persze, ezzel egyetértek, de amikor Milan meg juve szurkolók viccelődnek a zéró titulival azert az elég nevetséges. Mindegy basszunk meg a barcat :D
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

CsaSzi9294 írta: 2025.04.30. 20:11 Én nem is a BL-re utaltam ezzel a kijelentéssel. Hanem a bajnokságra… de egyébként oda is írtam.
Világos. De szerintem minden fronton igaz. Hazai, vagy nemzetközi porond, mindegy.

FORZA INTER!!!
interfan

Marotta:
Nem lesz forradalom a nyaron.
Tovabbra is a gazdasagi egyensuly fenntartasa a legfontosabb a mercaton.
De ugyanigy hoztuk letre a csapatainkat evrol evre, az erdem pedig kozos.
Nagyon fontos Inzaghi szerepe is.
Nagyon nagy bevetelet termelunk az UEFA-tol a megujult BL-el, de a bevetel nem egyenlo a sikerrel, a siker nem a bevetel, hanem a BL donto.
A futballban a gyozelem szamit es nem a bevetel.
Az Inter tortenelme is a gyozelemrol szol, trofeakat akarunk gyujteni.
Visszaterve a mercatora, olyan profilokat akarunk, akik a jovot epitik.
Nem fogunk penzt tenni a mercatoba, nem fogunk ingyen nevet igazolni, olyan jatekosokat keresunk akik a penzugyi egyensulyt megtartva, elerhetoek szamunkra, valamint fejlodesi lehetoseggel rendelkeznek.
Van egy nagyon eros es jo alapunk, csak kisebb valtozasok lesznek csak a nyaron betartva a penzugyi egyensulyt tavozok es erkezok kozott.
interfan

P-Inter írta: 2025.05.04. 09:54 adjanak valamennyi plusz pénzt a tulajok
Marotta fenti nyilatkozata utan ebbe annyira azert ne bizzunk...
Válasz küldése