Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

cuchu11

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Tombi1986 írta: 2025.05.01. 08:25 Yamal-nak jövő héten adni kell 2-3 medve puszit, aztán elmegy a kedve.
Dumfries nagyon kellett, hogy visszatérjen.
Lautaro hiányozni fog, de Dumfries, Pavard játszik az többet számít. C. Augustoval kezdenék.
Fogadni nem mernék rá, de én azért még reménykedem Lautaro keddi játékában. C. Augustonak szerintem is kezdenie kell.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

matyinter írta: 2025.04.30. 22:05 Valaki szól hajdúbének, hogy ne szurkoljon a barcanak?
matyinter írta: 2025.05.01. 00:03 Hát persze, Yamal lecsúszott szarja, ami a kapufáról jött le is teljesen tudatos megoldás volt hajdúbé szerint és mázlija volt az Internek.de hát az 1 centis les az komoly les volt.
Sommer meg vonalkapus, aki semmit nem húz le, hanem bent marad, mert alacsony :D Az a Dibusz haverja, aki még nem is alacsony :D Bezzeg a csöcsnyi ő magas. Nem volt 12 ellenkező eset.
Akinek mázlija volt, talán nem mi vagyunk, Sommer kitolt, kapufáról visszaesett rá stb. Persze több helyzete volt a Barcanak, de ez alap volt. Az is szerencse, hogy Lautaro 15 perc után azt se tudta mi van, hogy Pavard nem tudott játszani (amúgy Bisseck ma jó volt).
Milánóban szerintem teljes védekezés és találjunk egy gólt lesz a taktika.
Csak a tárgyilagosság kedvéért, tegnap nem Hajdú B közvetítette a meccset, hanem Gundel Takács Gábor :D
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Jó, az mindegy :D
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

-Tuttomercatoweb:

Dumfries 8
Thuram 7,5
Sommer 6,5
Mkhitaryan 6,5
Barella 6
C.Augusto 6
Martinez 6
Bisseck 5,5
Acerbi 5,5
Dimarco 5,5
Calhanoglu 5,5
Bastoni 5
Taremi 5

Oriasi elmeny volt ez latni, atelni, megelni.
Hihetetlen jo meccs volt teljesen fuggetlenul az eredmenytol, halas vagyok a jo Istennek, hogy ezt szemelyesen lathattam.

Ami nekem kicsit gyenge volt, az a Estadi Olimpic.
Nyilvan a Barcelona se jo kedvebe jatszik itt, hanem a Camp Nou felujitasa miatt, de borzaszto regi, odivatu, es hangulat es feeling nelkuli stadion.
Mintha az ember 100 evet visszautazna a multba.
Nekem ez nagyon sokat elvett az osszekepbol.
Egyebkent Barcelona egy szep varos meg mindig, es a spanyol emberek kedvessege hatartalan.
Na de ennyit a koritesrol.

Yamalt eloben latni valami egeszen elkepeszto.
Es az ember 17 eves.
En meg eletemben nem lattam ilyen szintu futballistat mint o, pedig azert mar voltam par meccsen.
Tenyleg en nem hittem el amit latok, urszinvonal, mindezt 17 evesen.
Nem tudtam ott sem, es azota sem szavakat talalni, ez a megmagyarazhatatlan.
Fenomenalis sem megfelelo jelzo.
TV elott sokszor lattam mar, ott is latszott ez az ember egesz egyszeruen valami egeszen mas szinvonal a teljes futball vilaghoz kepest, de eloben, elkepeszto...
Megegyszer mondom 17 evesen.

En egesz heten errol irtam, nem fogunk kikapni Barcelonaban es X lesz.
Az is lett.
Miert?
Mert mindig ilyenkor fordul a kocka, amikor senki nem varja, amikor gyenge a forma, jonnek a veresegek, akkor jon egy meccs amin mindenki leir minket, es pont ezert nem fogunk kikapni.
Az idei BL pont ezt mutatja, mindig minden a palyan dol el.
Bombamegleptes mar Londonban is, es tegnap is tolunk.
Ezert imadom a futballt es ezt az idei BL-t.
Elkepeszto meglepetesek hetrol hetre, olyan akire senki nem szamit.
Ez a sport, ez a futball, es ez az idei csodalatos BL.

Lehetne itt beszelni a hibakrol tegnap, hogy Acerbi azt sem tudta milyen rendezvenyen van, hogy Mkhitaryan nem birja mar ezt, hogy Dimarco jo ideje vakon van, hogy a vedekezesunk gyenge joideje, de minek.
Teljesen felesleges ezt emliteni.

Sok spanyol emberrel beszelve, sok Barcelona szurkoloval, ez a legnagyobb bajom veluk, es ugy eleve a ket spanyol "gigasszal", az arc es a nagykepuseg.
Nem viccelek, inkabb az volt a kerdes, hogy tobben mondanak 3-0-at vagy azt, hogy 4-0-at.
Egyetlen egy Barcelona szurkolo sem volt aki nekem azt mondta volna, hogy kikapnak, vagy X.
A legpesszimistabb is 2 golos Barcelona sikert mondott.
Konkretan hulyenek neztek, hogy en X-rol beszelek ami szerintem varhato.
En ertem, ez a papirforma, de ez nalam mar nem magabiztossag, hanem nagykepuseg, es ez a sportban szerintem sosem jo. Lathattuk a szupersztar Realt is, mire mentek a vilagsztarokkal iden...
Teljesen mas volt anno a BL donto, amikor a City szurkolok 99%-a a legnagyobb tisztelettel beszelt az Interrol, es egyaltalan nem voltak biztos benne, hogy kepesek lesznek minket megverni.
Na ez a Barcelona szurkoloknal a forditott, gyakorlatilag 0% tisztelet, es 100% nagykepuseg, hogy 2-3-4 gollal vernek minket.
Pont a tegnap is megmutatta, sot akar a tegnapelott is Londonban, a meccsek a palyan dolnek el.
Ez az egesz idei BL-re igaz.
Nyert egy 4X szorzos PSG, es X lett a Barcelona-Inter, ahol szinten nem ezt varta senki.
2/2 meccs bombamegletesssl.
Ahogy irtam az egesz idei BL errol szol, es ez egy fantasztikus dolog.

Meccs utan is 99%-ban az ment, hogy az Internek csak szerencseje volt, stb.
En ertem, hogy 3/3 kaput eltalo lovesunkbol gol lett, ok meg 9/3, es egyebkent volt 20 kapuralovesuk nekunk meg csak 7, Barcelona kapufak, Sommer nagy vedesei, stb, es rughattak volna meg 3 golt, mikozben nekunk mindharom gol olyan volt ami evente 1X ha bemegy.
Ez rendben van elfogadom, de azert ne csak a szerencsere fogjuk mar, lehet erdemesebb lenne elgondolkozni, es lehet megsem annyira eros ez a Barcelona mint ok gondoljak magukrol?
Ertem ezalatt pl a tegnapi vedelmet...
Cubarsi oriasi, mint ahogy Kounde is kiemelkedo.
De konyorgom Szczesny, meg ilyen 33 eves Inigo, na meg ez a Gerard Martin?
Hagyjuk mar...
Total kozepszer vagy meg attol is gyengebb jatekosok.
De persze csak szerencse, az...
Nyilvan a tobbi poszton eros a Barcelona, elkepesztoen nagy potencial fiatalokkal, Cubarsi, Balde, Gavi, Pedri, Casado, Bernal, F.Lopez, Yamalt meg hagyjuk mert mas dimenzio mindenkihez kepest, es amit Flick felepitett az oriasi.
Viszont ezt a 3 kapott golt ne fogjak mar csak a szerencsere, fuggetlenul attol, hogy mennyire jo csapatuk van fiatalokbol.
Es igen csapatuk van nekik is, es nem sztarok gyulekezete.

En meg tovabbra is azt erzem, csoda lenne a BL donto, piszok nehez lesz a visszavago, sajnos sokkal nehezebb mint a tegnapi.
Realitas az, hogy kiesunk.
De almodni szabad, es almodni kell, mert az almok neha teljesulnek.
Sajnos Pavard 18-20 napig nem lesz ahogy Inzaghi elmondta, es erosen kerdojeles Martinez felepul e jovohetre, ellenben a Barcelonaba visszater 3 alapember is.

Jovoheti visszavagot is a helyszinen lathatom, ezuttal a Meazzabol, hatalmas elmeny lesz az is, es bizzunk a csodakban, az almok neha igenis valoravalhatnak.
Ha meg nem, akkor kiestunk, es ez van, senki nem vart BL gyozelmet tolunk, igyis mar tulteljesitettunk boven.
Ha 1-4 is nyer a Barcelona (nem fog ennyivel), mi akkor is emelt fovel tavozhatunk az idei BL-bol.
Azert az se felejtsuk el, hogy ebbol a Barcelonabol hianyzott laza 4 alapember...
Es azt se felejtsuk el, hogy ebbol a 4 alapemberbol, jovoheten visszater a:
Ter Stegen, Balde, Lewandowski sor.
Sokkal sokkal nehezebb lesz a visszavago, ahol meg mindig valami hatalmas csoda kellene.
De bizni szabad, bizni kell, almodni pedig a legszebb dolog a vilagon.
Mondjuk azert itt is visszaolvasva par kommentet, hogy ez a Barcelona majd siman nyeri a dontot 3 golokkal az Arsenal/PSG ellen, haaat finoman szolva is erdekes egy velemeny, na de mindegy is.

Jojjon most a hetvege, verjuk szepen magabiztosan a Veronat.
Lecce meg veszelyes csapat, szerintem a Napoli botlani fog, mert botlania kell, ez kb az utolso eselyunk.
Kedden meg barmi is tortenik, ez az idei BL nekunk csakis siker.
Emelt fovel bucsuzhatunk barmi is lesz, vagy az almok valora valnak.
Hajra.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Aludva a tegnapira,és olvasgatva a netet,azért most jó Inter szurkolónak lenni.Sok szakértői oldal az egekbe emel,és agyon dícséri a csapatot,jó ezt olvasni.Pláne,hogy a Barca szurkolók is megadták volna Miki gólját.Egy szó,mint 100,büszkék lehetünk.
interfan

En egyebkent azt nem ertem, hogy miert kellenek az ilyen es ehhez hasonlo nyilatkozatok sorozata:

Csak egy par idezet reszlet:

Adani:
"
Elkepeszto belegondolni, hogy mekkora kulonbseg volt a ket csapat kozott, de az Inter egy mp-re nem volt hatranyban.
Oriasi kulonbseg volt minden teren a ket csapat kozott, nem kepviseltek egy szinvonalat.
Thuram egyeni megmozdulasa, es csak pontrugasok, az Inter ezen kivul semmit nem tudott.
A Barcelona mindharom Inter kaputeltalo lovesbol golt kapott, ellenben a Barcelona tobbszor ennyi golt rughatott volna, de minden ellenuk volt.
Inzaghi 5-4-1 taktikat jatszott...
Az Internel az egyeni teljesitmenyek is gyengek voltak, Barella semmi, Calhanoglu semmi, Martinez semmi, Dimarco semmi, es Dumfries kapcsan se tevesszen meg minket a 2 gol.
Barki most veszi eszre, hogy Yamal a vilag legjobb jatekosa? Ez regota igy van, es nem csak hogy a legjobb a vilagon, meg szereny is ami manapsag nem igazan letezik mar.
A Barcelona stilusosan, otletesen, jol jatszott, ellenben az Inter csak a pontrugasoknak koszonhet mindent.
"

Ventola:
"
Nem lehet igy jatszani egy Internek.
Az Internek csakis az eredmeny ami elfogadhato, de a jatek nem.
3 lovesbol 3 gol, es ebbol 2 pontrugas, az Inter ujra gyenge volt.
Olaszkent es Interistakent elfogadom az eredmenyt, de soha nem szamitottam ennyire gyenge jatekra az Intertol.
Csak a vedekezes, ezzel pedig fel is adod magad a Barcelonanak.
Nagyon aggodom a visszavago elott, hatalmas kulonbseg van a ket csapat kozott.
Inzaghi eddigi Interes eveibe soha nem lattam ekkora lemaradast az Intertol semmilyen mas csapathoz kepest.
Az Inter sajat stilusa nelkul nem fog tudni nyerni.
A Barcelonanak 2 percbe tartott visszaszerezni az Intertol a labdat.
Yamal egyertelmuen a vilag legjobb jatekosa, mar most jobb sokkal mindenkitol, es csak 17 eves.
Soha senki nem volt 17 evesen a vilag legjobbja.
"

Na most egyszeruen nem ertem erre mi szukseg van, es ilyenbol talalni meg 89 hasonlot.
Cassanot hagyjuk is...

En ertem, hogy a Barcelona boven az Inter fele nott, en ertem hogy 3/3 kaputeltalo es gol, en ertem a Barcelona 200 kapuraloveset, minden kimarad ott, nekunk meg csak epphogy gol mert pontrugas meg a banatos..
Ez mind gyonyoru es fantasztikus.
De mi szukseg van erre?
Miert kell ugy beallitani ezt a meccset, mintha 6-0-ra a Barcelona nyert volna, es az Inter ugy leszerepelt volna mint meg soha?
Miert kell belerugni a "sajat gyerekunkbe", meg akkor is ha ezt nem erdemli meg?

Angol media sokkal-sokkal korektebb es normalisabb az Interrel a tegnapi utan, mint az olasz media.
Spanyolokat hagyjuk...
Nyilvan vannak jozan es korrekt hangok az olaszoknal is, de ez a fentiekhez hasonlo mondatokkal is teli most a sajto 347 helyrol.
Erthetetlen mi szukseg ra...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.05.01. 14:14-kor.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2025.05.01. 14:09 En egyebkent azt nem ertem, hogy miert kellenek az ilyen es ehhez hasonlo nyilatkozatok sorozata:
Le kell szarni. Bocs a kifejezésért… savanyú a szőlő, mert nem 4-0 lett. Biztos egy két fogadás is elment. :lol:
Nagyon nehéz lesz a visszavégó, de ha idegenben képesek voltunk erre, hazai pályán is menni fog!
Bekaphatja az összes Barca drukker, szakértő, aki a szerencsére fogja. Forza Inter!
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Fuhh fantasztikus meccs volt a tegnapi srácok! Én valami hasonlóra számítottam eredmény és játékkép szempontjából, sajnos az is beigazolódott, amiért könyörögtem, hogy Augusto kezdjen Dima helyett Yamalon, mert a kis olaszunk kurvára elfelejtett védekezni. Sajnos nem így gondolta Simone, de a meccsterv és a kivitelezés (kivéve talán a védekezés, Bastot nem tudom, láttam-e már ilyen gyengén játszani pl) is nagyon rendben volt. Újra szerelmesnek lehet lenni ebbe a csapatba!
A visszavágón biztos, hogy sokkal többet fogunk látni a csapatunk igazi arcából, és nagyon remélem, hogy ez elegendő is lesz a döntőbe jutáshoz. Istentelen nehéz lesz Lauti nélkül basszameg…
Viszont remélem Augusto kezd, mégegyszer ne szopassa meg magát (és Dimát) ezzel Inzaghi.
Egyébként engem az Arsenal szurkolók elődöntő előtti kommentjei basztak fel nagyon, hogy milyen jó lesz nekik visszavágni a döntőben a Barcának… hát remélem egyik csapat sem fog odaérni.
Ezt az Intert nem szabad lebecsülni, sokan megteszik, legalább mi, a csapat szurkolói ne tegyük meg, és ne temessük előre soha a csapatot. Tegnap este erről kaptunk egy komolyabb emlékeztetőt!
interfan

Atosz írta: 2025.05.01. 14:31 Egyébként engem az Arsenal szurkolók elődöntő előtti kommentjei basztak fel nagyon, hogy milyen jó lesz nekik visszavágni a döntőben a Barcának… hát remélem egyik csapat sem fog odaérni.
En nagyon sokszor irtam, hogy mennyire szurkolok az Arsenalnak is.
Viszont ez valo igaz, a maradek 4 csapatbol a Barcelona utan, egyertelmuen az Arsenal szurkoloknak van a legnagyobb arca.
Pont amit feljebb irtam, ez mar nem onbizalom, hanem nagykepuseg, ami a sportban sosem jo.
Lathattuk iden is a szuperfavoritok peldajan ezt.

Arsenal szurkoloi majdnem annyira biztosnak veszik a BL dontot mint a Barca szurkolok.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Angliából magasan az Arsenallal szimpatizálok. De onnan nem ők jutnak tovább!
Engem totál hidegen hagy kinek mi a véleménye.
Vicces amikor az olaszok kritizálnak úgy hogy az összes mindent amit eddig nyertek kis túlzással bekkelessel nyerték és legtöbbször ölték a focit..... Akkor ugye csak az eredmény számított.....
Szerintem ha mi jutunk a döntőbe és mi jutunk, megnyerjük! A 2. félidőben nagyon feltolta a védő vonalat a Barca, ha így lesz Milánóban lesznek bőven lehetosegeink, kérdés ki fog támadni, nagyon kéne Lautaro! Thuram nem lesz elég egyedül!
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.05.01. 14:14
interfan írta: 2025.05.01. 14:09 En egyebkent azt nem ertem, hogy miert kellenek az ilyen es ehhez hasonlo nyilatkozatok sorozata:
Le kell szarni. Bocs a kifejezésért… savanyú a szőlő, mert nem 4-0 lett. Biztos egy két fogadás is elment. :lol:
Nagyon nehéz lesz a visszavégó, de ha idegenben képesek voltunk erre, hazai pályán is menni fog!
Bekaphatja az összes Barca drukker, szakértő, aki a szerencsére fogja. Forza Inter!
Viszont Guardiola elott ujra le a kalappal, 100.alkalommal is rettentoen elismeroen beszel az Interrol es meltat minket.

Guardiola:
"
Az Inter ujra bebizonyitotta, hogy mennyire hihetetetlenul jo csapat.
Pontosan tudom mennyire jok, es mennyire erosek csapatkent, a BL dontoben a gyozelmet ok is megerdemeltek volna.
Jol vedekeznek, tokeletesen mennek at az atmenetek kozott, fizikalisan erosek, es nagyon jol szervezettek.
Inzaghi pedig egy hihetetlenul jo edzo.
Gyonyoru merkozes volt a tegnapi, ez a futball, es az ilyen merkozesek miatt lesz orok a futball, es lesznek mindig teli a stadionok.
Halas vagyok hogy lathattam mindket BL elodontot.
"

Respect Pep.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Néhány dolog még a Barca-meccs kapcsán:

- Szerintem Bisseck brutál jól játszott, abszolút nem értem, miért nincs ez sehol kiemelve.
Szép szerelések, szép labdakihozatalok hátulról, nagyon tetszett.
Erre full fos értékelések...
De... Acerbi, aki bántóan lemaradt a 2. Barca gólnál ott van az UEFA hét csapatában is :crazy:

- Nagyon meglepő volt, de Taremi jól szállt be.
Semmi extrát nem csinált, de volt néhány focistára hajazó megmozdulása, már ezt is jó volt látni.

- Extrém kemény lesz a keddi visszavágó, jó lenne ha addig nem jönne újabb sérülés, Lautaro nagyon fog hiányozni elől (életképes cseretatár híján).

- Én bírom nagyon Gundelt, de annyira bántó mikor egy kommentátorról nyiltan le lehet venni, hogy a másik csapatnak szurkol.
Erre azért jó lenne figyelniük a szolgáltatóknak, nem jó így kommentárral meccset nézni.
interfan

PellerG írta: 2025.05.02. 00:34 A teljes sorcsere ritkán szokott megvalósulni Inzaghitól, de most megint valami ilyesmit prognosztizálnak az Inter-közeli források a szombati Verona elleni meccsre:

Sommer
Bisseck-De Vrij-C.Augusto
Darmian-Frattesi-Asllani-Barella-Zalewski
Correa-Arnautovic

https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... ita-981261

Néhány dolog még a Barca-meccs kapcsán:
- De... Acerbi, aki bántóan lemaradt a 2. Barca gólnál
Ez szerintem egy jo otlet lenne, ezt a Veronat meg az ifivel is verni kellene.

Nagyon nehez lesz a visszavago a Barcelona ellen, sokkal-sokkal nehezebb mint az elso meccs.
Inzaghi alapcsapatanak pihennie kell, mert ha faradtak leszunk, akkor eselyunk sem lesz.

Szepen pihenjen az Inzaghi alapcsapat, es vagjunk neki frissen a szezon eddigi legnehezebb es legkemenyebb meccseken kedden.

Visszaterve Acerbire, es a vedekezesunkre, sajnos a BL egyeneskieses szakaszaban a vedelmunk gyenge.
Szidjuk itt a Barcelona vedelemet, erre ebben a szakaszban ugyanannyi golt kaptunk mint ok, szam
szerint 5 meccs = 7 gol, ez a legtobb kapott gol az elodontosek kozott.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Én többször leírtam nálam Acerbi nem lenne alapember jövőre de nem tudom miért veszitek most elő és emelitek ki külön negatív értelembe.....
2. gólnál lemaradt ez tény de 3 gólt kaptunk és sajna többen is hibáztak a védekezés terén. Bastoninak is volt jó pár bután eladott labdája.....Dimarco védekezése meg főleg nulla.....
Na meg azért csak adott egy gólpasszt. Azért ezt se felejtsük el ;)
CsaSzi9294

A Napolinak azért nem lesz könnyű dolga Leccében, ahol a kiesés ellen menekülnek. A fiúknak adhatna egy kis plusz önbizalmat ha a Lecce elvinné a 3 pontot, mi meg a B csapattal győznénk. Bár nagyobb esélyt látok egy 0-1es Napoli győzelemre, de hátha…
Atosz

Mkhi amúgy a legtöbbet futotta a meccsen, ezt se felejtsük el megemlíteni, a sok ‘nyugdíjas’ komment után! 💘
matyinter

Atosz írta: 2025.05.02. 14:04 Mkhi amúgy a legtöbbet futotta a meccsen, ezt se felejtsük el megemlíteni, a sok ‘nyugdíjas’ komment után! 💘
Igaz, lehet szidni Miklóst, hogy lassú, öreg, nem bírja. De az is látszik, hogy, ha nincs a pályán, akkor veszít a kp stabilitás, nem is keveset.
Eléggé szürke eminenciás, de rendkívül sok okos taktikai faultja van, sokat hozzátesz a labdakihozatalokban, van esze a játékhoz, rendkívül alulértékelt, így 50 évesen.
Forza Miki
interfan

Hirek szerint gyakorlatilag a teljes B sor kaphat ma szerepet, es az Inzaghi alapcsapat egyik tagja sem fog kezdeni.

Varhato kezdo:

J.Martinez
Bisseck-DeVrij-C.Augusto
Darmian-Frattesi-Asllani-Zielisni-Zalewski
Arnautovic-Correa

Egyebkent szerintem ez egy nagyon helyes dontes, ezt a Veronat meg 11 Correaval is verni kellene, es jon 3 nap mulva a Barcelona.
Nyilvan eselyes, hogy kiesunk, meg mindig ez a valoszinu, ez az elvart, ez a papirforma, de tobb eselyunk van egy kipihent csapattal mint egy hullafaradtal.

Napoli ma meg botlani fog, mert botlani kell, ez szinte az utolso esely, ezert barmi is van, muszaj a Napoli pontvesztes ma.
Mi nyerunk egy magabiztos sikerrel, Napoli meg X-el.
Hajra.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

interfan írta: 2025.05.03. 08:44 Mi nyerunk egy magabiztos sikerrel, Napoli meg X-el.
Legyen igazad! De én egy szoros győzelemmel is beérném.

FORZA INTER!!!
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

sorger=giallo írta: 2025.05.03. 12:18
interfan írta: 2025.05.03. 08:44 Mi nyerunk egy magabiztos sikerrel, Napoli meg X-el.

FORZA INTER!!!
Nem szeretnék telhetetlennek tűnni, de Inter győzelem és Napoli vereség lenne az igazi. Akkor lenne a két csapat egálban.
Atosz

interfan írta: 2025.05.03. 08:44 Nyilvan eselyes, hogy kiesunk, meg mindig ez a valoszinu, ez az elvart, ez a papirforma, de tobb eselyunk van egy kipihent csapattal mint egy hullafaradtal.
Komolyan, ezt miért érzed szükségesnek leírni minden kommentednél? “Valószínű kiesünk”, “papírforma”, “ELVÁRT” (!!)? Ki által?
Semmi értelme, hogy ezt tolod állandóan.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2025.05.03. 08:44 Hirek szerint gyakorlatilag a teljes B sor kaphat ma szerepet, es az Inzaghi alapcsapat egyik tagja sem fog kezdeni.

Varhato kezdo:

J.Martinez
Bisseck-DeVrij-C.Augusto
Darmian-Frattesi-Asllani-Zielisni-Zalewski
Arnautovic-Correa

Egyebkent szerintem ez egy nagyon helyes dontes, ezt a Veronat meg 11 Correaval is verni kellene, es jon 3 nap mulva a Barcelona.
Nyilvan eselyes, hogy kiesunk, meg mindig ez a valoszinu, ez az elvart, ez a papirforma, de tobb eselyunk van egy kipihent csapattal mint egy hullafaradtal.

Napoli ma meg botlani fog, mert botlani kell, ez szinte az utolso esely, ezert barmi is van, muszaj a Napoli pontvesztes ma.
Mi nyerunk egy magabiztos sikerrel, Napoli meg X-el.
Hajra.
Nagyon helyes ez a felfogás.Nekünk az igazi döntő a Barca ellen lesz és addig ne sérüljön le senki fölöslegesen.
Szerintem a Napoli szenvedve is nyer Leccében igy aztán nekünk lassan csak egy front marad.
interfan

cuchu11 írta: 2025.05.03. 14:35
sorger=giallo írta: 2025.05.03. 12:18

FORZA INTER!!!
Nem szeretnék telhetetlennek tűnni, de Inter győzelem és Napoli vereség lenne az igazi. Akkor lenne a két csapat egálban.
Ez am a beszed, igy legyen. ;)
Nemsokara kiderul.
interfan

Festa írta: 2025.05.03. 16:48 Nagyon helyes ez a felfogás.Nekünk az igazi döntő a Barca ellen lesz és addig ne sérüljön le senki fölöslegesen.
Szerintem a Napoli szenvedve is nyer Leccében igy aztán nekünk lassan csak egy front marad.
Nezd, ez valahol ertheto es vilagos is.
Mi itt a forumon talalgathattunk, hogy jajj mar biztos siker ez ideny, mert micsoda UEFA bevetel, stb.

Na most Marotta a napokban mondta el kerek perec, nem az rekord bevetel a siker, hanem a trofea, es trofeakat kell gyujtenunk iden is.

Na ennel vilagosabban nem lehet beszelni.

Innentol ott vagyunk a BL donto kapujaban, akit persze senki nem vart, de innentol "csak" le kell gyozni a Barcelonat, es valahogy a dontot megnyerni.
Ki ne tenne fel erre az 1 lapra mindent, hogy ha hirtelen az irrealis alombol, lett egy valosagos lehetoseg.
Nyilvan lehet ez a 19-re lapotnak nevezni, vagy a mindent vagy semminek, ki hogyan latja.

De...
En a bajnoksagot tovabbra sem temetem.
Ma a Napolinak botlania kell, es onnantol fordulhat minden.
Nyilvan ha a Napoli nyer az egy mas story, de en nem tudom tovabbra sem elhinni, hogy ezt a bajnosagot nem mi nyerjuk meg.

Ha a Napoli botlana, kivancsi lennek maradna e a full B csapat estere.
Egyebkent ha mar Lecce-Napoli, Ausilio nagy csatarjelotje Kristovic ma eladhatja magat nekunk, vagy legalabb tehet egy szivesseget.
CsaSzi9294

Na, tovabb nem is kell nezni…
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

napoli befogja huzni mind a 4 meccset
kozben 2.p vezetnek is
R9.

szerencsere elvettek :)
Festa

interfan írta: 2025.05.03. 17:57
Festa írta: 2025.05.03. 16:48 Nagyon helyes ez a felfogás.Nekünk az igazi döntő a Barca ellen lesz és addig ne sérüljön le senki fölöslegesen.
Nezd, ez valahol ertheto es vilagos is.
Mi itt a forumon talalgathattunk, hogy jajj mar biztos siker ez ideny, mert micsoda UEFA bevetel, stb.

Na most Marotta a napokban mondta el kerek perec, nem az rekord bevetel a siker, hanem a trofea, es trofeakat kell gyujtenunk iden is.

Na ennel vilagosabban nem lehet beszelni.

Innentol ott vagyunk a BL donto kapujaban, akit persze senki nem vart, de innentol "csak" le kell gyozni a Barcelonat, es valahogy a dontot megnyerni.
Ki ne tenne fel erre az 1 lapra mindent, hogy ha hirtelen az irrealis alombol, lett egy valosagos lehetoseg.
Nyilvan lehet ez a 19-re lapotnak nevezni, vagy a mindent vagy semminek, ki hogyan latja.

De...
En a bajnoksagot tovabbra sem temetem.
Ma a Napolinak botlania kell, es onnantol fordulhat minden.
Nyilvan ha a Napoli nyer az egy mas story, de en nem tudom tovabbra sem elhinni, hogy ezt a bajnosagot nem mi nyerjuk meg.

Ha a Napoli botlana, kivancsi lennek maradna e a full B csapat estere.
Egyebkent ha mar Lecce-Napoli, Ausilio nagy csatarjelotje Kristovic ma eladhatja magat nekunk, vagy legalabb tehet egy szivesseget.
Jò lenne mindent nyerni,de ahhoz nincs meg a keret.A Napoli már vehet is Leccében.
Nekünk most a fő meccs a Barca.Ott egy bravùors erdemény döntőt érhetne.
Ezért játszik majd Lautaro meg Pavard akkor is ha nem 100%-osak.
pazso

Hozzászólás Szerző: pazso »

Napoli behúzta megint ezzel az undoritó játékkal 1-0-ra. Ez nem tudom ilyen hatással lesz az esti meccsre, de a bajnokság
realistán elment, azzal már nem kell foglalkozni. Ők nem botlanak 3 meccsből egyet sem mi meg nem nyerjük meg a maradék 4-et.
R9.

meglepodnek ha ma nyernenk
interfan

pazso írta: 2025.05.03. 20:27 Napoli behúzta megint ezzel az undoritó játékkal 1-0-ra. Ez nem tudom ilyen hatással lesz az esti meccsre, de a bajnokság
realistán elment, azzal már nem kell foglalkozni. Ők nem botlanak 3 meccsből egyet sem mi meg nem nyerjük meg a maradék 4-et.
En nem tudom felfogni, hogy ezt a bajnoki cimet ne adja a jo eg a vegen elbukjuk...
Sem feldolgozni nem tudom, es elkepzelni.

De ez a mai ujabb (ahogy fogalmozol: undorito jatekkal) gyozelem sajnos az utolso szog lehetett a koporsoban.

Az hogy a Napoli 3/2 ketszer minimum X eredmenyt erjen el, sajnos ha realisan nezzuk (hiaba keptelen vagyok feldolgozni meg az idei szezont, es meg mindig csakis magunkat tudom elkepzelni bajnokent) gyakorlatilag lehet az van amit irsz, hogy "elment a bajnoksag".

Nehez story ez...
Atosz

Botiéktól majd kikapnak Parmaban, aztán jöhet a Spareggio.
interfan

Atosz írta: 2025.05.03. 21:07 Botiéktól majd kikapnak Parmaban, aztán jöhet a Spareggio.
Nyilvan 3/3X kikapnak, mert a ladba gombolyu, az eg kek, a fu meg zold, es minden meccs 90 percig tart.

Ez ismeros, dehat sokat nem biztos hogy er...
interfan

Azert nekem az kemeny, hogy a Barcelona milyen szinten feltette a B vagy C vagy mar nem is tudom milyen csapatot.
Egy PSG-nel aki 200 ponttal bajnok mar 100 honapja megerti az ember.
EgyArsenalnal szinten megerti az ember akiknek mar kb tokmindegy, BL helyet mar csak elbukni tudjak, es hogy 2. vagy 5. leszel az a kutyat nem erdekli.
Meg nalunk is megerti az ember, ahogy errol fentebb ertekeztunk.
De egy Barcelonanal ezt a totalis B/C csapatot egyszeruen nem ertem.
1.helyen vannak persze, de pl ha ma kikapnak, es a Real nyer, akkor 1db pont elonyuk marad.
Nyilvan mire mennyi az esely, de azert a Barcelona is elbukhat mindent 1 het alatt (BL ellenunk, jovoheten Classico), es a triplazasbol atvalhat 1db Spanyol Szuperkupa, es 1db Spanyol kupagyozelemme, ami azert minden csak nem siker.
(Kupagyozelmek ugy nagyjabol senkit nem erdekelnek)
interfan

R9. írta: 2025.05.03. 20:28 meglepodnek ha ma nyernenk
Kifejezetten gyenge meccs ez, dehat ilyen kezdovel ne is csodalkozzunk.
Kiemelni se nagyon lehet senkit, egyik jatekosunk szurkebb mint a masik, talan egyedul Asllani akinel pislakol valami, a vedelmet meg ez a Verona probara nem teszi az is biztos, na de legalabb vezetunk.
2.felidobe meg rugni kell 1-2 golt, es lezarni hamar ezt a nem eppen magas szinvonalu meccset.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Nyerni kell és tapadni. A lehetőség minimális, de amíg kitart a matek, addig esély is van.

FORZA INTER!!!
Atosz

Okádék ez a veronai brigád…
Atosz

Ez a kibaszott Duda is mit keres még a pályán???
interfan

Atosz írta: 2025.05.03. 22:21 Ez a kibaszott Duda is mit keres még a pályán???
Pedig 2015-ben hogy ment erte Ausilio, mint "uj Hamsik" volt beharangozva.
Hat igen... :D
matyinter

Ma amúgy Conte volt az edzőnk? :D
Lenyírtam délután a füvet, a 60. Perc környékén elgondolkodtam, hogy kimegyek megnézni, hogy így sötétben esetleg milyen gyorsan nő vissza.
Atosz

Lehet ebben a meccsben jobban elfáradtak, akik “pihentek”, mert a padról kellett ezt végignézni.. :)
interfan

Ertekelesek:

- Sportface.it:

Asllani 7
Bisseck 6,5
DeVrij 6,5
C.Augusto 6,5
J.Martinez 6
Dimarco 6
Darmian 6
Mkhitaryan 6
Arnautovic 5,5
Frattesi 5
Zielinski 5
Correa 5

Maradjunk annyiban, hogy nem ezen a meccsen jatszotta be magat egyik csere sem a kezdobe, es a KH sort leszamitva, kb mindenki megmutatta, hogy miert is csak csere.
Egyedul tenyleg csak Asllani volt az aki barmit is mutatott, es valami feny legalabb pislakolt tole.
Most a totalis hulladek cseretamadokat hagyjuk is, nekem mar ok harman csalodast sem kepesek okozni, annyira nagy selejtek.
Aki csalodas volt nekem az Frattesi es Zielinski, borzaszto volt mindketto ujra, mint ahogy gyakorlatilag barmikor amikor jatszanak.

Hoztuk a kotelezot, pihent az Inzaghi alap, johet a kedd, es a "mindent egy lapra" elv.
Szezonunk dolhet el kedden, igy hogy a bajnoksagban van mar ami van...
Festa

matyinter írta: 2025.05.03. 22:36 Ma amúgy Conte volt az edzőnk? :D
Lenyírtam délután a füvet, a 60. Perc környékén elgondolkodtam, hogy kimegyek megnézni, hogy így sötétben esetleg milyen gyorsan nő vissza.
Ennyit tud a cseresor főleg az Arnautovic-Corre duò volt botrányosan gyenge..
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Azért csak "halkan" jegyzem meg, de ma biztossá tettük a jövő évi BL indulást! :)
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Ennyi kellett ma,kedden csuszva-mászva,brutál hangulatban ki kell harcolni a BL döntőt :twisted:

Mindenki Milanóba :mrgreen:
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ez a keddi nagyon brutál lesz.
Az ilyen meccsek és esték miatt szeretem a BL-t.
Jó lenne, ha Lautaro tudna vállalni valamennyit kezdőként (Farris szerint van remény, de jelenleg inkább esélytelen mint esélyes a dolog).
Taremi kezdetésével akárhogy is, -1 emberrel állnánk fel.
matyinter

Festa írta: 2025.05.03. 22:59
Ennyit tud a cseresor főleg az Arnautovic-Corre duò volt botrányosan gyenge..
De Correat a fű lenyírására se fogadnám fel, még, ha grillpartit is rendez közben, főleg, hogy a 2 napi fiziuja több, mint nekem az éves, nem hiszem, hogy vállalná :D

De a lényeg, hoztuk a kötelezőt B csapattal, kedden oda kell baszni ;)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Nem bírtam Contét, egy igazi büdös gyökér, de vele 10+ ponttal nyernénk ezt a bajnoksgot.
Cserébe a BL-ben már a csoportban is megszívtuk volna:D

Borzasztó meccs volt, láthatóan óriási a szakadék az A és B csapatunk között.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2025.05.03. 21:01
pazso írta: 2025.05.03. 20:27 Napoli behúzta megint ezzel az undoritó játékkal 1-0-ra. Ez nem tudom ilyen hatással lesz az esti meccsre, de a bajnokság
En nem tudom felfogni, hogy ezt a bajnoki cimet ne adja a jo eg a vegen elbukjuk...
Sem feldolgozni nem tudom, es elkepzelni.

De ez a mai ujabb (ahogy fogalmozol: undorito jatekkal) gyozelem sajnos az utolso szog lehetett a koporsoban.

Az hogy a Napoli 3/2 ketszer minimum X eredmenyt erjen el, sajnos ha realisan nezzuk (hiaba keptelen vagyok feldolgozni meg az idei szezont, es meg mindig csakis magunkat tudom elkepzelni bajnokent) gyakorlatilag lehet az van amit irsz, hogy "elment a bajnoksag".

Nehez story ez...
Kinek meglepetés, hogy a Napoli szenvedve de nyer 1-0-ra? Conte velünk, hogy is lett bajnok? Kiestünk az utolsó helyen a BL csoportból majd heti 1 meccs és sokszor nézhetetlen játékkal de nyertük a meccseinket....most ugyanezt csinálja, ehhez ért. Abban jó amikor csak 1 sorozatra kell figyelni és van idő felkészítenie a csapatot a következő meccsre. Sajna nekem ebbe semmi meglepetés nincs.
Szóval én már feldolgoztam magamba, hogy ezt a bajnokságot elbuktuk. Csodákba bízhatunk, ha mégis lesz akkor örülök. ;)
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Hány ponttal állhatnánk heti 1 meccsel ?
Ettől a másik csapat edzője szopkodástól kicsit hányingere van az embernek . Conte fétis, heti 1 meccsel sztár a faszi. Szerintem egy bohóc , és valószínűleg több emberhez jut el Inzaghi Intere , mint Conte Nápolya.
Akkora penge , ha kicsit hosszabb a keretünk, még a plusz BL meccsekel is jobban állnánk. Brutál középszerű . Én nagyon remélem, hogy a jobb csapathoz kerül a scudetto , mert egyenlő feltételek mellett itt nincs kérdés. Ha nem , szerintem ígyis nagyobb dolgot pakolunk le , mint a szinvonaltalan, gyenge olasz bajnokság.
Válasz küldése