Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Cupi írta: 2025.05.04. 09:14
interfan írta: 2025.05.03. 21:01
pazso írta: 2025.05.03. 20:27 Napoli behúzta megint ezzel az undoritó játékkal 1-0-ra. Ez nem tudom ilyen hatással lesz az esti meccsre, de a bajnokság
realistán elment, azzal már nem kell foglalkozni. Ők nem botlanak 3 meccsből egyet sem mi meg nem nyerjük meg a maradék 4-et.
En nem tudom felfogni, hogy ezt a bajnoki cimet ne adja a jo eg a vegen elbukjuk...
Sem feldolgozni nem tudom, es elkepzelni.

De ez a mai ujabb (ahogy fogalmozol: undorito jatekkal) gyozelem sajnos az utolso szog lehetett a koporsoban.

Az hogy a Napoli 3/2 ketszer minimum X eredmenyt erjen el, sajnos ha realisan nezzuk (hiaba keptelen vagyok feldolgozni meg az idei szezont, es meg mindig csakis magunkat tudom elkepzelni bajnokent) gyakorlatilag lehet az van amit irsz, hogy "elment a bajnoksag".

Nehez story ez...
Kinek meglepetés, hogy a Napoli szenvedve de nyer 1-0-ra? Conte velünk, hogy is lett bajnok? Kiestünk az utolsó helyen a BL csoportból majd heti 1 meccs és sokszor nézhetetlen játékkal de nyertük a meccseinket....most ugyanezt csinálja, ehhez ért. Abban jó amikor csak 1 sorozatra kell figyelni és van idő felkészítenie a csapatot a következő meccsre. Sajna nekem ebbe semmi meglepetés nincs.
Szóval én már feldolgoztam magamba, hogy ezt a bajnokságot elbuktuk. Csodákba bízhatunk, ha mégis lesz akkor örülök. ;)
Nezd, azert annyira nem ert ehhez, mert ha pl a tavalyi, vagy az azelotti szezont nezzuk, akkor ennek a Conte fele Napolinak eselye sem lenne mar matematikailag sem a bajnoki cimre.
Ez a Napoli ha bajnok lesz az a Serie A minoseget jelzi.

Viszont abban maximalisan igazad van, hogy ez ettol a minosegu Napoli kerettol a Scudetto egy valosagos "csoda" ahogy Conte is fogalmazott.
Conte elmondta, elete legnagyobb eredmenye lenne ezzel a Napolival bajnoksagot nyerni.
Ez igy van.

Sokat elmond egyebkent, hogy mar Farris is arrol beszel, hogy akarmennyire is abszurd, es felfoghatatlan, de nekunk a BL gyozelem mar eselyesebb mint a Scudetto.
Ez megint sajnos igy van.

Nekem ami furcsa, hogy mennyire Yamalra akarja ezt mindenki kihegyezni.
Farris is arrol beszelt amirol mindenki, hogy Yamal a vilag egyertelmuen legjobb jatekosa, ot megallitatni lehetetlen, de megprobalunk valamit kitalalni, es ha sikerul ezen mulhat a parharc a Barcelona ellen.
Nyilvan Yamal egy jelenseg, olyan szintu amire nem is tudom mikor volt pelda, nem veletlenul beszel arrol mindenki, hogy a vilag magasan legjobb jatekosa.
De szerintem ennyire csakis ra kihegyezni egy meccset nem szabadna.
Barcelona KP is brutalis, es azert ott van Raphinha is, es visszater jo esellyel Lewandowski is aki iden laza 40 golt rugott eddig.
Egyszoval igaza van mindenkinek amikor azt mondjak, hogy Yamal egy fenomen mar 17 evesen, de szerintem ez az Inter-Barcelona nem egy szemelyben Yamalrol szol, nagyon nem.
interfan

hvmetal írta: 2025.05.04. 09:28 Hány ponttal állhatnánk heti 1 meccsel ?
Ettől a másik csapat edzője szopkodástól kicsit hányingere van az embernek . Conte fétis, heti 1 meccsel sztár a faszi. Szerintem egy bohóc , és valószínűleg több emberhez jut el Inzaghi Intere , mint Conte Nápolya.
Akkora penge , ha kicsit hosszabb a keretünk, még a plusz BL meccsekel is jobban állnánk. Brutál középszerű . Én nagyon remélem, hogy a jobb csapathoz kerül a scudetto , mert egyenlő feltételek mellett itt nincs kérdés. Ha nem , szerintem ígyis nagyobb dolgot pakolunk le , mint a szinvonaltalan, gyenge olasz bajnokság.
Egyetertek.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ettől a másik csapat edzője szopkodástól kicsit hányingere van az embernek . Conte fétis, heti 1 meccsel sztár a faszi. Szerintem egy bohóc , és valószínűleg több emberhez jut el Inzaghi Intere , mint Conte Nápolya.
Akkora penge , ha kicsit hosszabb a keretünk, még a plusz BL meccsekel is jobban állnánk. Brutál középszerű . Én nagyon remélem, hogy a jobb csapathoz kerül a scudetto , mert egyenlő feltételek mellett itt nincs kérdés. Ha nem , szerintem ígyis nagyobb dolgot pakolunk le , mint a szinvonaltalan, gyenge olasz bajnokság.
Én nem szopkodom és soha nem akarnám vissza de esélyes ők lesznek a bajnokok és szerintem ezen neki semmit nem kell majd magyarázkodnia. Mi csesztük el vagy nem, nekünk sok meccs nekik alig...ez már mind1 lesz....Lukaku örömködését nézhetjük majd. :?
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Számomra (bármi is legyen az egész szezon végén a trófeák száma) a legfontosabb, hogy adjanak valamennyi plusz pénzt a tulajok, hisz látható, hogy mélyíteni és kicsit csökkenteni kéne a csapat átlag életkorát. (Mindegy, hogy erre mennyi az esély).
El se merem képzelni, mit tudna még megmutatni ezzel a focival Inzaghi, ha csak Acerbi, de Vrij 5 évvel fiatalabb lenne, Darmian helyére találnánk egy Augusto féle arcot, Miki helyére lenne pénzünk venni egy 10-15 évvel fiatalabb (kb. Barella arcot), Asllani is magára találna és a két csatárunk mellett legalább egy vállalható csere lenne.
Mellesleg, a seria a középszerűségéhez sajna mi is hozzátartozunk, bárhogy csűrjük, csavarjuk.
Illetve: lehet, hogy a nekünk szurkereknek kellenek a győzelmek, de ma már muszáj a pénz is és a gazdasági háttér is. Bakker, szerintetek mi a bánatért nem akar minket senki sem megvenni? Pedig hát, kupagyőzelmek, bajnok aspiráns, bl menetelő, serie a húzónév vagyunk.
Cupi

Flick azt nyilatkozta hiába tért vissza Ter Stegen ellenünk Szczesny fog védeni.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Én sem érzem ezt akkora teljesítménynek a részükről. Ez a keret majdhogynem megegyezik a bajnok csapattal (Kim helyett Buongiorno, Zielinski helyett McTominay, Osimhen helyett Lukaku, tavasztól Kvara helyett Netes). Plusz a bajnokság végére mi lejátszunk még egy fél bajnoki szezont (BL-ben eddig 14 meccs, szuperkupában 2 meccs, kupában plusz 3 meccs). Ezért ez plusz 19 vagy akár 20 meccs is lehet. Ők játszanak 39 meccset, mi 58-59. Azért ez még akkor is sok, ha papíron miénk a legjobb keret.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára matrix23 2025.05.04. 12:04-kor.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Cupi írta: 2025.05.04. 09:58 Flick azt nyilatkozta hiába tért vissza Ter Stegen ellenünk Szczesny fog védeni.
Én azt olvastam, hogy talán nincs is nevezve a BL-re.
Cupi

matrix23 írta: 2025.05.04. 09:59
Cupi írta: 2025.05.04. 09:58 Flick azt nyilatkozta hiába tért vissza Ter Stegen ellenünk Szczesny fog védeni.
Azt nem tudom de most olvastam egy Romano-s bejegyzést amibe nyilatkozta Flick, hogy már döntött és Szczesny véd ellenünk meg a Real ellen is.
interfan

Cupi írta: 2025.05.04. 09:52 Lukaku örömködését nézhetjük majd. :?
Azert az egy kijozanito dolog meg belegondolni is, es mennyire szornyu, hogy 4 evbol 1db bajnoki cim sikerulhet (ha igy marad).

Mindezt nem azert mert brutalis erossegu a bajnoksag, sokkal inkabb gyenge szinvonalu.
Ez a Napoli bajnok lehet egy kivenhet, elhizott Lukakuval, es ilyen Rhamani, Spinazzola, Mazzocchi, Juan Jesus, es tarsaik szinvonallal.
De a Pioli fele Milan se volt kutya ilyen Messias, Krunic es tarsaikkal, meg a 62 eves Ibrahimovical.

Valtozzon a helyzet, huzzuk be, de ebbe belegondolni valami elkepesztoen nagy pofon lehet ez...
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

matrix23 írta: 2025.05.04. 09:59
Jaja, nincs nevezve szerencsére.
Lewa visszatérés amúgy talán nem is lenne akkora baj, Acerbi szeret birkózni világklasszis centerekkel, jobban állhat neki Lewa játéka, mint a mozgékony, elmozgó, területnyitó Ferrané.
interfan

P-Inter írta: 2025.05.04. 09:54 nekünk szurkereknek kellenek a győzelmek, de ma már muszáj a pénz is és a gazdasági háttér is.
Marotta vilagos volt ez ugyben:

"
Nagyon nagy bevetelet termelunk az UEFA-tol a megujult BL-el, de a bevetel nem egyenlo a sikerrel, a siker nem a bevetel, hanem a BL donto.
A futballban a gyozelem szamit es nem a bevetel.
Az Inter tortenelme is a gyozelemrol szol, trofeakat akarunk gyujteni.
"
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Én továbbra is büszke vagyok az egész csapatra bármi is lesz a szezon vége.
Természetesen bízok a bl ben de szerintem azt látni kell hogy a barca kerete mélyebb erősebb. Viszont ezt lehet akarattal kuzdessel kompenzálni amit az első meccsen mindenki meg is tett. Ha a visszavágón is ilyen játékot tudunk nyújtani akkor az én szememben már győztünk.
Forza Inter!
interfan

Conte:
A tortenelmet a gyoztesek irjak, a vesztesek csak olvassak.
Ha nem nyerjuk meg a Scudettot, senki nem fog emlekezni rank, mivel a 2.helyezetett sehol sem jegyzik. Ha nem elso vagy, akkor veszitettel, es vesztes vagy.
Ha megnyerjuk, akkor orokke fennmaradunk, es orokke emlekezni fognak rank.
Telen tavozott a legjobb jatekosunk, aki az olasz bajnoksag legjobbja is volt Kvarateskhelia, nyaron Osimhen ment el aki nemreg golkiraly volt.
Buongiorno rengeteget serult, folyamatosan veszhelyzetben jatszunk, megis az 1.helyen vagyunk, ez azert van mert egysegesek vagyunk, ezert tolunk sokkal erosebbek csapatot is megtudunk elozni.
Nem szabad elfelejteni, hogy honnan jovunk.
Ha nyersz orokke fennmaradsz, ha veszitesz mindenki elfelejt, most 3 meccs van meg hatra, egyelore semmit nem nyertunk.
Nem tudok valaszolni arra, hogy mi lesz a jovom, most ez a 3 meccs a mindennel fontosabb.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

interfan írta: 2025.05.04. 11:12 Conte:
Ha nem nyerjuk meg a Scudettot, senki nem fog emlekezni rank, mivel a 2.helyezetett sehol sem jegyzik. Ha nem elso vagy, akkor veszitettel, es vesztes vagy.
Telen tavozott a legjobb jatekosunk, aki az olasz bajnoksag legjobbja is volt Kvarateskhelia, nyaron Osimhen ment el aki nemreg golkiraly volt.
Buongiorno rengeteget serult, folyamatosan veszhelyzetben jatszunk, megis az 1.helyen vagyunk, ez azert van mert egysegesek vagyunk, ezert tolunk sokkal erosebbek csapatot is megtudunk elozni.
Ha nyersz orokke fennmaradsz, ha veszitesz mindenki elfelejt, most 3 meccs van meg hatra, egyelore semmit nem nyertunk.
Nem tudok valaszolni arra, hogy mi lesz a jovom, most ez a 3 meccs a mindennel fontosabb.
Köszönjük Ricky Bobby! :D
P-Inter

interfan írta: 2025.05.04. 10:31
P-Inter írta: 2025.05.04. 09:54 nekünk szurkereknek kellenek a győzelmek, de ma már muszáj a pénz is és a gazdasági háttér is.
Marotta vilagos volt ez ugyben:
"Nagyon nagy bevetelet termelunk az UEFA-tol a megujult BL-el, de a bevetel nem egyenlo a sikerrel, a siker nem a bevetel, hanem a BL donto.
A futballban a gyozelem szamit es nem a bevetel.
Az Inter tortenelme is a gyozelemrol szol, trofeakat akarunk gyujteni."
Valóban, a bevétel nem siker, csak egy út a siker felé, amit győzelmekkel lehet építeni. Tkp nem is érdekel Marotta ezen nyilatkozata, mert nincs igaza. Rohadtul a pénz a meghatározó, és ha mellé még jönnek trófeák, az maga a menyország. És látjuk, ha tojnak invesztálni a csapatba, kb semmit sem ér a magas bevétel, mert nem költenek eleget a csapatra.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

interfan írta: 2025.05.04. 11:12 Conte:
teljesen igaza van
Cupi

P-Inter írta: 2025.05.04. 11:35

Valóban, a bevétel nem siker, csak egy út a siker felé, amit győzelmekkel lehet építeni. Tkp nem is érdekel Marotta ezen nyilatkozata, mert nincs igaza. Rohadtul a pénz a meghatározó, és ha mellé még jönnek trófeák, az maga a menyország. És látjuk, ha tojnak invesztálni a csapatba, kb semmit sem ér a magas bevétel, mert nem költenek eleget a csapatra.
Nekem az a bajom hiába a rekord BL bevétel /+ még ott lesz a klub VB is/ tartok tőle megint nem fognak befektetni igazolások terén a csapatba....illetve ha mégis akkoris ilyen 10-15 milliót és ennyi. Idős a keretünk és lássuk be a padunk 1-2 kivételtől eltekintve dupla nulla....így jövőre nem lesz semmilyen menetelés/trófea ha nem hajlandók befektetni a csapatba. :?
interfan

Cupi írta: 2025.05.04. 13:08
Nekem az a bajom hiába a rekord BL bevétel /+ még ott lesz a klub VB is/ tartok tőle megint nem fognak befektetni igazolások terén a csapatba....illetve ha mégis akkoris ilyen 10-15 milliót és ennyi. Idős a keretünk és lássuk be a padunk 1-2 kivételtől eltekintve dupla nulla....így jövőre nem lesz semmilyen menetelés/trófea ha nem hajlandók befektetni a csapatba. :?
Cupi, erre mar Marotta valaszolt is par napja:

"
Nem fogunk penzt tenni a mercatoba, nem fogunk ingyen nevet igazolni, olyan jatekosokat keresunk akik a penzugyi egyensulyt megtartva, elerhetoek szamunkra, valamint fejlodesi lehetoseggel rendelkeznek.
Van egy nagyon eros es jo alapunk, csak kisebb valtozasok lesznek csak a nyaron betartva a penzugyi egyensulyt tavozok es erkezok kozott.
"
Cupi

interfan írta: 2025.05.04. 13:13

"
Nem fogunk penzt tenni a mercatoba, nem fogunk ingyen nevet igazolni, olyan jatekosokat keresunk akik a penzugyi egyensulyt megtartva, elerhetoek szamunkra, valamint fejlodesi lehetoseggel rendelkeznek.
Van egy nagyon eros es jo alapunk, csak kisebb valtozasok lesznek csak a nyaron betartva a penzugyi egyensulyt tavozok es erkezok kozott.
"
Ez szomorú. :( De ha azt mondja nem teszünk pénzt a mercatoba és ingyen neveket sem hozunk akkor milyen konstrukcióba jönnek azok akik fejlődési lehetőséggel rendelkeznek? :) Pl. ha ha kell 2 új csatár akkor azt nem tudjuk az Arna - Taremi - Correa sor eladásából finanszírozni mert ugye értük semmit nem kapunk.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Gyerekek engedjük el ezt a scudetto dolgot,mert ez már nem rajtunk múlik.Én is qrvára sajnálom,de kénytelen vagyok elfogadni,hogy nem a legjobb olasz csapat lesz a bajnok.Most,hogy miként,az egy más sztori,de ez van.Koncentráljunk a BL-re.
interfan

Cupi írta: 2025.05.04. 13:44
interfan írta: 2025.05.04. 13:13

"
"
Ez szomorú. :( De ha azt mondja nem teszünk pénzt a mercatoba és ingyen neveket sem hozunk akkor milyen konstrukcióba jönnek azok akik fejlődési lehetőséggel rendelkeznek? :) Pl. ha ha kell 2 új csatár akkor azt nem tudjuk az Arna - Taremi - Correa sor eladásából finanszírozni mert ugye értük semmit nem kapunk.
Erre is ott a valasz, Marotta szavaiban:

"
"

Magyarul amennyiert eladunk annyiert vasarolunk.
Cupi

interfan írta: 2025.05.04. 13:52

Vágom csak ezt akkor is megtudtuk volna csinálni ha fele ennyi BL bevételünk van. :D Erre írtam korábban, hogy erre a rekord bevételre a tulajok pezsgőznek és nem mi fogunk a csapatba forgatott befektetéseket látva nyáron. :?
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Cupi írta: 2025.05.04. 15:59

Vágom csak ezt akkor is megtudtuk volna csinálni ha fele ennyi BL bevételünk van. :D Erre írtam korábban, hogy erre a rekord bevételre a tulajok pezsgőznek és nem mi fogunk a csapatba forgatott befektetéseket látva nyáron. :?
Várjuk ki a végét. Jó eséllyel jöhet Henrique, aki 30m körül lesz. Kérdés mi lesz Frattesi, Zielinski sorsa, na meg azért pótolni is kellene majd őket. Plusz ott vannak a csatárok. Szerintem valami biztos vissza lesz forgatva, anélkül nem lehet versenyben maradni.
interfan

Cupi írta: 2025.05.04. 15:59

Ez igy van.
Ha az eletben eloszor nyereseges lesz az Inter mukodese, ezt a minimalis nyereseget (ha egyaltalan lesz), az Oaktree fogja szepen zsebre tenni.
Mondjuk ilyen 2-3m-val eleve kitorolhetnek azt a bizonyost...
Es hat ha lesz is nyereseg, ettol a par milliotol tobb nem lesz, szoval kb mindegy is...
Azt mondja az Oaktree, itt van 2-3m ami eladasokon feluli penz, mire megyunk vele?
Semmire...
Ilyen total homaly fogalmatlan Palacios is mar 6,5m lathatjuk...
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2025.05.04. 16:09
Várjuk ki a végét. Jó eséllyel jöhet Henrique, aki 30m körül lesz. Kérdés mi lesz Frattesi, Zielinski sorsa, na meg azért pótolni is kellene majd őket. Plusz ott vannak a csatárok. Szerintem valami biztos vissza lesz forgatva, anélkül nem lehet versenyben maradni.
Én is ebben próbálok reménykedni. Tök jó ez a csapat de igenis kellene a nyáron rá költeni ha továbbra is tényezők szeretnénk lenni. ;)
interfan

Cupi írta: 2025.05.04. 17:35 Tök jó ez a csapat de igenis kellene a nyáron rá költeni ha továbbra is tényezők szeretnénk lenni. ;)
Kerdes mennyi penz jon be az eladasokbol...
Abbol a penzbol lesz vagy nem lesz mozgasterunk.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2025.05.04. 18:05
Cupi írta: 2025.05.04. 17:35 Tök jó ez a csapat de igenis kellene a nyáron rá költeni ha továbbra is tényezők szeretnénk lenni. ;)
Kerdes mennyi penz jon be az eladasokbol...
Abbol a penzbol lesz vagy nem lesz mozgasterunk.
Ez alapján egy teljesen reális áldozat lehet Bisseck…
Előre kéne több ember is,de így kérdés mennyire van esély Jonatán Dávidra.
Nagyon okos igazolások kellenének és,hogy komoly távozò ne legyen.
interfan

Donto faktor ket dolog lesz En szerintem.
(Es nem egy szemelyben Yamal amit kb a teljes media gondol)

- 1.
Ez a Barcelona vedelem ennyi hianyzoval azert finoman szolva is sebezheto.
Latjuk amiota Balde is kidolt:
6 meccs = 12 kapott gol...
Azert ez minden csak nem jo merleg, sot kifejezetten pocsek.
Celtatol egy harmas, Dortmundtol egy harmas, tolunk egy harmas, ket kapott gol a Realtol, es meg ilyen tokutolso 20. Valladoid ellen sem usztak meg a kapott gol.
Egyszoval ez a jelenlegi Barcelona vedelem ennyi hianyzoval pocsek...
Ez ellen a Barcelona vedelem ellen biztosan lesznek boven helyzeteink, ha ebbol tudunk rugni mondjuk 2 golt, akkor meglehet a donto, ha...

- 2.
Ha a vedelmet vegre osszetesszuk.
Nyilvan Yamal igy meg ugy a vilag legjobbja, ismerjuk a sok-sok megszolalast, Raphinha laza 31 gol + 25 golpassz, Lewa laza 40 gol.
Ez a harmas osszesen:
86 gol
52 golpassz
Eszmeletlen...
Mint ahogy a Barcelona KP is extra szint, meg ugyis hogy nincs az alapember Casado, es most Gavi kisebb serulest szenvedett.
Viszont...
Ha vegre valahogy rendbe tesszuk a vedelmet, es nem azt a gyenge vedekezest produkaljuk mint akar a Bayern ellen, vagy az elso Barcelonai meccsen, akkor meglehet.
Egesz egyszeruen egy ilyen KP es ilyen tamadokkal rendelkezo csapatot nem lehet hagyni 19 kapuralovessel es 9 kaput el is talalo lovessel.
Ha ezt csinalod, akkor kapsz minimum 3-5 golt, es annyi...
Nem fogunk megint 2 szogletbol 2 golt rugni, nem lesz megint 3 kaput eltalalo lovesbol 3 golunk, ilyen egyszer tortenik egy evben.
Nem szabad ezt hagyni mint az elso meccsen, mert akkor vegunk.

Lenyeg a lenyeg, ha a vedelmunk vegre rendben lenne, es nem hagynank a Barcelonanak ezt a 250 kapuralovest, valamint a biztosan meglevo helyzeteinket berugnak ennek a gyenge Barca vedelemnek, akkor meglehet a donto.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Bátrabban kell játszani hasonlóan mint a Bayern ellen otthon.
Azért valahol igaza volt ám Cassanonak aki többet várt , csak elég éles kritikát fogalmazott meg ezért szét is szedték, pedig nem volt teljesen hülyeség amit mondott.
Jobban fel lehet venni őket játékban a középpályán, csak ahhoz Bastoninak kellene besegíteni Yamalon és nem Mikhynek.
P-Inter

Stankov írta: 2025.05.05. 11:00 Bátrabban kell játszani hasonlóan mint a Bayern ellen otthon.
Azért valahol igaza volt ám Cassanonak aki többet várt , csak elég éles kritikát fogalmazott meg ezért szét is szedték, pedig nem volt teljesen hülyeség amit mondott.
Jobban fel lehet venni őket játékban a középpályán, csak ahhoz Bastoninak kellene besegíteni Yamalon és nem Mikhynek.
Szerintem Inzaghinak sikerült még alaposabban felkészülnie a barcából és emiatt is én számítok egy bayern féle visszavágós meccsre. Egyáltalán nem érzem verhetetlennek ezt a barcát, és szerintem az is igen a csapat javára vált, hogy a bajnoki is otthon (ráadásul teljesen csökkentett üzemmódban nyertünk), most a visszavágó is otthon lesz.
interfan

Barcelonai es spanyol forrasok szerint a Barcelona nem kockazatat, es nem teszi a kezdobe Lewandowskit, hanem az Acerbinek es Inter vedelemnek sok nehezseget okozo Ferran Torres maradhat a kezdobe.
Nem akarnak kockaztatni egy raserulest Lewandowski kapcsan, mert hetvegen Classico ami eldonti a La Liga sorsat, valamint egy esetleges BL dontorol sem szeretnek ha hianyozna Lewandowski.
Szinten kerdeses Gavi jateka, valoszinu vele sem kockaztatnak.

Sky es a Gazzetta is megerositi, az Inter viszont mindent egy lapra felteve, a rasserules kockazataval is, de a kezdobe teszi majd Martinezt, a mindent vagy semmit alapon.
Az Inter mostmar mindent a BL gyozelemre tett fel, innentol ezen mulik a szezon sikeres vagy bukasa.
Ellenben Pavard ujabb kisebb serulest szedett ossze, igy o el is hagyta az Appianoi edzokozpontot, igy o biztosan nem jatszik.

Ahogy a Sky is fogalmaz:
"
Ha sikerul holnap legyozni az Internek a Barcelonat, akkor az Inter tett egy ujabb hatalmas lepest a siker fele.
Viszont ha nem sikerul, akkor mindent elbukott az Inter.
"

Varhato kezdok:

Sommer
Bisseck-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Martinez-Thuram

Serult: Pavard

Szczesny
E.Garcia-Cubarsi-Araujo-I.Martinez
Pedri-Gavi/DeJong
Yamal-Olmo-Raphinha
F.Torres

Serult: Balde, Kounde, Casado, Bernal
Nincs nevezve: Ter Stegen

Bastoni:

Yamal a valaha volt legjobb jatekos aki ellen jatszottal?

Igen, o a valaha volt legjobb.
Lenyugozott, barmire kepes, olyan szinten van mint meg senki.

Hogyan lehet megallitani?

Meg kell triplazni a figyelmet Yamal kapcsan, nem szabad neki teret adni mert eletveszelyes.
De a Barcelona nem csak egy Yamalbol all, hanem csapatkent is erosek.

Eselyek?

Szerintem 50-50.

Milyen erzesek vannak benned?

Nem tudom ez lesz palyafutasom utolso BL elodontoje, igyekszem minden pillanatat megelni.

Martinez kezdese mennyire fontos?

A legfontosabb.
O a vezerunk, o a kapitanyunk, ha o jelen van akkor az egesz csapat megnyugszik.
Minden teren a vezerunk, a palyan, es azon kivul is.

Mi szukseges a dontohoz?

Az hogy 200%-ot nyujtsunk, es tokeletes meccset jatsszunk.
Nem tudjuk mikor jutunk majd legkozelebb BL elodontobe, es BL donto kozelebe, nem tortenik meg ez gyakran, hiaba gondolja ezt barki egyszerunek es nyilvanvalonak, ez nem az, nagyon nehez ide eljutni, es nem tudjuk lesz e meg ilyen lehetosegunk, most itt vagyunk es elni akarunk a lehetosseggel.

San Siro szamithat?

Holnap nagyon sokat fogunk szenvedni, mert a Barcelona jateka ehhez vezet.
Nagyon sok nehez helyzet lesz, es azokban a pillanatokban nagy szuksegunk lesz a kozonsseg tamogatasara.
Meg kell orizni a nyugalmunkat, es turelmesnek kell lennunk, csakis igy nyerhetunk.

Inzaghi:

Yamalt meglehet allitani?

Az idealis az lenne, hogy igen, de majd a palyan eldol.
Megprobalunk kevesebb teret hagyni neki, de o olyan kepessegekkel rendelkezik, hogy a legkisebb ter is eleg neki.
Ne feledjuk, a Barcelonaban Yamalon kivul is vannak nagyszeru jatekosok.

Martinez? Pavard?

Szenzacios dolog, hogy a csapattal edzhetnek es jatszhatnak.
Beszelgetek majd veluk, es meghozom a dontest a kezdot illetoen.

Mire szamitasz?

Ugy kell hozzaallni mint egy dontohoz.
Kello onbizalommal fogunk jatszani.
De fel kell arra keszulni, hogy hosszabbitas, vagy akar tizenegyesek lesznek.

Milyen Barcelonat varsz?

Barcelona a bajnoksagban atlagosan 81%-ban birtokolja a labdat, a BL-ben 76%, sokat fogunk szenvedni.
Vedekezesben kockazatot vallalnak, de ezzel a kockazattal Flick tisztaba van.
A Barcelona a PSG-n kivul az egyetlen csapat aki triplazhat iden, ha megakarjuk oket allitani, akkor hibatlan meccset kell jatsszunk.

Erzed a tortenelmi lehetoseget?

A trofeak, a cimek amiert dolgozunk, ez az amit elerni akar mindenki.
Mindenki nyerni akar, aki mast mond nem mond igazat.
A befektetett munka szamit, nem szerencsevel nyersz, hanem a kemeny munkaval szerzed a trofeakat.
Nem hoztunk sosem dontest, nem helyeztunk egy sorozatot sem a masik ele vagy moge, mi minden trofeat megakartunk nyerni, mert ez szamit.
Sikert akarunk adni a szurkoloiknak, hogy unnepelhessenek mert megerdemlik a sikert es a gyozelmet.

Valtoztat valamit hogy Lewandowski kezd e vagy sem? Mas a felkeszules?

Ismerjuk ot, a vilag 4-5 legjobb tamadoja kozott van.
De az elso meccsen is lathattuk, hogy Ferran Torres mennyi nehezseget okozott nekunk, o egy nagyszeru jatekos.
A Barcelona ugyanolyan eros Lewandowskival a kezdobe, mint Ferran Torressel a kezdobe.
Kulonleges elmeny nezni Yamalt, es Lewandowskit is, ok a vilag legjobbjai.

Kounde hianya?

Nagyszeru jatekos, rengeteget jatszott es megserult.
Helyen Eric Garcia jatszott akit szinten csodalok es nagyszeru vedo.
A Barcelona cserei olyan minosegu jatekosok mint a kezdok.

Mit lehet meg tenni Yamalal szemben?

Ot megallitani gyakorlatilag lehetetlen.
Megprobaljuk majd kevesebb labdat kapjon, de ilyen szintu jatekos ellen sokszor barmit probalsz nem hasznal semmit.
Eloben lathattam az elso meccsen, lenyugozo amire kepes.
Ket jatekost fogok ra allitani, es probaljuk a terulet szukiteni elotte.
Viszont az a sebesseg amire Yamal kepes fejben es testben, arra csakis o kepes a vilagon, es ez egeszen lenyugozo.

Mas Inter fog palyara lepni holnap mint az elso meccsen?

Meglatjuk, de a Barcelona jateka nem fog valtozni.
Nyersz vagy veszitesz, ezen az 1 meccsen dol el most minden.
Cupi

Nagyon várom az esti meccset. ;)
Küzdeni a végsőkig. Akkor meglesz a továbbjutás. Nagyon erős ez a barca de egyszerűen nem tudok és nem is akarok arra gondolni, hogy a Meazzaba ne jussunk tovább.
Megérzésem X és 11-esekkel mi jutunk a fináléba. :)
Forza Inter!!!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

11-esektol az Isten ovjon :D
borzasztoan rugjuk oket :(
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Be kell ma jutni a döntőbe, nincs mese :twisted:

Valószínű esni fog a meccs alatt,sok katalany van a varosban,de stadionban nem lesz hangjuk,le kell zúzni őket!

Forza Inter!!
vivainter

Hozzászólás Szerző: vivainter »

Nincs mese, ma mindent meg kell tenni a továbbjutásért. Pokolian nehéz, kemény csata lesz, de én hiszek benne. A szív diadala lehet a miénk, ha esetleg elbukunk tegyük hősiesen. De én most nagyon azt érzem, hogy mi érünk fel a csúcsra! Egyszerűen ezt most jár nekünk, interes közösségnek. Forza inter!!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Ez erőpróba lesz a javából.

FORZA INTER!!!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Gyerünk srácok !!!

Borítsuk fel a papírformát.
mike

Jók a kontráink, igy tovább.
mike

Otttvanbazmeg !!!!!!!

Lauuuuuu
CsaSzi9294

Lauuu!!!! :clap: :thumbup:
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Gyerünk basszameg :D
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

GGGGGÓÓÓÓLLLLLLLLL, LAUTAROOOOO!

FORZA INTER!!!
CsaSzi9294

Ezaz Dima, igy kell oda lépni neki. :thumbup:
mike

Ez a Gundel rohadt idegesítő egy pöcs.
Olyan mint a barca játékosok nagy része, rinyagépek.
matyinter

Eddig nagyon tetszik, hogy nem hagyjuk őket élni.
Barellanak van pár aggasztó labdaeladasa.
Viszont nagy helyzet nélkül a barca
mike

Ez 11es bazmeg
matyinter

Gyere Calhaaaaaaaaaaaaaa
mike

Calhaaaaaaaaaaaaaa

Nesztek tetvek !!!!!
CsaSzi9294

Calhaaaaa!!! :clap: :thumbup:
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nagyon-nagyon észnél kell lenni a másodikban.
Eddig nagyon szép, de nem szabad ráülni és elhinni sem még.
Válasz küldése