Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

R9.

Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Hozzászólás Szerző: R9. »

VInter101 írta: 2025.05.07. 09:36 Sziasztok. Nem tudja esetleg valaki hogyan tudok jegyet venni/szerezni a BL döntőre??
Meg nincs hivatalos info, de 2 eve ugy volt ha klubtag voltal mar egy ideje megszakitas nelkul, akkor kaptal egy kodot regisztracio utan es tudtal venni - iden sztem belerakjak a berleteseket is

egyebkent nehez lesz mert csak 18.000 jegyet osztanak ki az Intereseknek
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

VInter101 írta: 2025.05.07. 09:42 És még egy. Képtelen vagyok felfogni hogy miért nem sikerül eladni a klubbot!
Majd most...
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

R9. írta: 2025.05.07. 10:38
VInter101 írta: 2025.05.07. 09:36 Sziasztok. Nem tudja esetleg valaki hogyan tudok jegyet venni/szerezni a BL döntőre??
Meg nincs hivatalos info, de 2 eve ugy volt ha klubtag voltal mar egy ideje megszakitas nelkul, akkor kaptal egy kodot regisztracio utan es tudtal venni - iden sztem belerakjak a berleteseket is

egyebkent nehez lesz mert csak 18.000 jegyet osztanak ki az Intereseknek
Köszi az infót! Akkor földi halandónak gyakorlatilag nincs esélye....
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Sajnos nem sok
ticombon pedig mar 1,2 millio a legolcsobb jegy
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

R9. írta: 2025.05.07. 12:51 Sajnos nem sok
ticombon pedig mar 1,2 millio a legolcsobb jegy
Igen láttam már több millióért is jegyet....
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Folytatodik a tortenelemi rekord dontese UEFA bevetelek kapcsan az uj BL-bol.
Az uj rekord:
143,7m euro

Lebontva:

- Indulasi dij es egyeb: 54m
- 4.hely a tabellan: 9m
- 16 koze jutas: 11m
- Egyenes agon 16 koze jutas bonusz: 2m
- 8 koze jutas: 12,5m
-4 koze jutas: 15m
-Dontobe jutas: 18,5m
- Eredmenyek utani dij: 21,7m
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2025.05.08. 09:56 Folytatodik a tortenelemi rekord dontese UEFA bevetelek kapcsan az uj BL-bol.
Az uj rekord:
143,7m euro

Lebontva:

Ha megnyerjük mennyi lehet a vége?
interfan

Cupi írta: 2025.05.08. 10:11
interfan írta: 2025.05.08. 09:56 Folytatodik a tortenelemi rekord dontese UEFA bevetelek kapcsan az uj BL-bol.
Az uj rekord:
143,7m euro

Lebontva:

Ha megnyerjük mennyi lehet a vége?
Tovabbi 9,5m euro.
Cupi

interfan írta: 2025.05.08. 10:15

Tovabbi 9,5m euro.
Köszi. 155 millió kb...nem semmi. Persze az azért elszomorít Marotta nyilatkozza hiába a rekord bevétel nem fektetünk a mercatoba csak amennyiért eladunk. :(
Annyira megérdemelné már ez a csapat, hogy kicsit költsenek rá ilyen téren is. Évek óta nulla pénzből hozzuk az eredményeket. Egyáltalán nem várok 150 milliós költekezést de korábban is írtam kapna Marotta az eladásokon felül egy 60-70 milliót és durván meg lehetne erősíteni a csapatot. ;) De ugye egy ilyen mozgástér is csak álom.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Ilyenkor azért elgondolkodom, hogy valójában milyen pénzügyi mechanizmusok is vannak szeretett klubunk nem látható bugyraiban?
Hisz, maga a csapat szerethető, a focink eredményes nemzetközi porondon (holott a többség nagyon más jellegű focit űz), hazai porondon állandó tényezők, sőt bajnok és kupaaspiránsok is vagyunk, de... egy kis pénzzel, ha nem is kockázatmentesen, de lehetne erősíteni a keretet.
Akkor hol vannak a reményt nyújtó, valamire is adó esetleges tenni akaró, tőkés tulajok? Vagy akár a komolyabb szponzorok?
Vagy ez nem is rólunk, hanem a serie a-ról szólna?
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Es ebben meg nincsenek benne a jegyeladasokbol bejövő penzek.
interfan

P-Inter írta: 2025.05.08. 12:42 Ilyenkor azért elgondolkodom, hogy valójában milyen pénzügyi mechanizmusok is vannak szeretett klubunk nem látható bugyraiban?
Hisz, maga a csapat szerethető, a focink eredményes nemzetközi porondon (holott a többség nagyon más jellegű focit űz), hazai porondon állandó tényezők, sőt bajnok és kupaaspiránsok is vagyunk, de... egy kis pénzzel, ha nem is kockázatmentesen, de lehetne erősíteni a keretet.
Akkor hol vannak a reményt nyújtó, valamire is adó esetleges tenni akaró, tőkés tulajok? Vagy akár a komolyabb szponzorok?
Vagy ez nem is rólunk, hanem a serie a-ról szólna?
Az a baj, hogy egy befeketesi alapot nem az fogja erdekelni az Usabol, hogy milyen sikerek vannak a palyan, es hogy milyen sporteredmenyeket er el egy klub.

Egy befektesi alapot egy dolog fog erdekelni, o betesz ennyi penzt, es minden evben ennyi penzt ki kell hogy vegyen, hogy megerje neki.

Na most innentol kezdve ez egy pofonegyszeru story.
Az Inter veszteseget termel, azaz csak elmegy ra a penzem, vagy nyereseget, azaz kereshetek rajta es vehetem ki belole a penzt eves szinten.

Es hat mivel az Inter a tortenelme soran mindig veszteseges volt, az elozo tulajdonos valami egeszen elkepeszto majdnem 1 millardos veszteseges mukodest produkalt, ami konkretan a csod, innentol a befektesi alapokat nem erdekli az Inter, edesmindegy milyen a sporteredmenyek, mivel oket az nem erdekli, csakis a gazdasagi mutatok, mivel oket a penz erdekli, semmi de semmi mas.

Ha az Inter nyereseges lesz, akkor onanntol a helyzet valtozhat, es ezt az Oaktree is tudja, olyannyira hogy ezt ki is mondtak.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

A fentieket tudom és értem csak nem válasz a kérdésemre, mert az nem tiszta, hogy miért nem jelentkeznek be potenciális vevők a klubért (miért nem veszi meg senki az oaktreetől)? Mi, ami ennyire neccessé teszi az Intert tulajdonolni? Mi bennünk a kockázat?
interfan

P-Inter írta: 2025.05.08. 20:09 A fentieket tudom és értem csak nem válasz a kérdésemre, mert az nem tiszta, hogy miért nem jelentkeznek be potenciális vevők a klubért (miért nem veszi meg senki az oaktreetől)? Mi, ami ennyire neccessé teszi az Intert tulajdonolni? Mi bennünk a kockázat?
Azert nem jelentkezett be, mert az Inter mindig is veszteseges volt.
Es oket ennyi erdekli, penzt keresnek e az Interen, vagy sem, ahogy azt fent volt reszletezve.
Cupi

interfan írta: 2025.05.08. 20:42
P-Inter írta: 2025.05.08. 20:09 A fentieket tudom és értem csak nem válasz a kérdésemre, mert az nem tiszta, hogy miért nem jelentkeznek be potenciális vevők a klubért (miért nem veszi meg senki az oaktreetől)? Mi, ami ennyire neccessé teszi az Intert tulajdonolni? Mi bennünk a kockázat?
Es oket ennyi erdekli, penzt keresnek e az Interen, vagy sem, ahogy azt fent volt reszletezve.
És az összes klub amit valaha megvett komoly pénzes tulaj az nyereséges volt? Na ne már. ;) Ezt te sem gondolod komolyan.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Szerintem ez a serie A miatt van .
Ez a veszteséges dolog 1 faszság . Ha lenne benne biznisz , biztos csak azért nem vennének meg , mert -20 millió euró az éves . Ám hamár + 12 millió euróval állunk , onnantól kezdve leszarja mindenki , mit lehet kivenni a jelenlegi olasz fociból, és nem 1 angol 13. csapatban fektet be , ahol 7x annyi pénzt szedhet ki.
Vagy találunk 1 Morattit ( turbanos verzióban akár) , vagy még nagyon sokáig ez lesz .
interfan

Cupi írta: 2025.05.08. 20:43
interfan írta: 2025.05.08. 20:42
És az összes klub amit valaha megvett komoly pénzes tulaj az nyereséges volt? Na ne már. ;) Ezt te sem gondolod komolyan.
Nezd a mai vilagba ki az aki megvesz klubokat?
A maganbefektesi alapok az Usabol.

Na most itt meg jon ez ami fent is volt:
befeketesi alapot nem az fogja erdekelni az Usabol, hogy milyen sikerek vannak a palyan, es hogy milyen sporteredmenyeket er el egy klub.

Egy befektesi alapot egy dolog fog erdekelni, o betesz ennyi penzt, es minden evben ennyi penzt ki kell hogy vegyen, hogy megerje neki.

Es ha megnezed ezeknek a befeketesi alapoknak a klub vasarlasait, szinte kivetel nelkul mindig olyan klubot vesznek/vettek meg, akik nyereseges vagy nyereseg kozeliek voltak, es ebbol tudtak tovabb kivenni a penzt.
Most a PL-t hagyjuk, mert ott szinte mindenki nyereseges, ezert tolognanak ott mint a keselyuk ezek a befektesi alapok.
De nezd meg a Serie A-t is.
Ott a tokeletes pelda, Atalanta.
De akar a Milan is felhozhato a mostani RedBird megvasarlassal.
Pedig sok minden mondhato, de hogy egy Atalanta vagy Milan vonzobb mint egy Inter azt nem.
Mondjuk ezt mi sportszakmailag.
De visszaterve az elejere, a kutyat nem erdekli ezeknel, hogy mi a sportszakmai kep, ezeket a gazdasagi kep erdekli.
Innentol pedig vonzobb ezeknek a maganbefektesi alapoknak egy Atalanta es Milan, mint egy Inter...
hvmetal

Szerintem meg árnyaltabb .
Egy Interrel sokkal nagyobbat nyernének. Nem gondolnám, hogy hosszabb távon, nagyobb befektetéssel egy Interből nem tudnál 5x annyi pénzt kiszedni, mint egy Atalantaból . Azt sem ,hogy az ilyen cégek csak kicsiben gondolkodnak.
Amíg a PL 10. csapata több pénzt generál, mint az olasz bajnok , aki 3 év alatt 2x BL döntős , nincs miről beszélni .
interfan

hvmetal írta: 2025.05.08. 21:19 Szerintem meg árnyaltabb .
Egy Interrel sokkal nagyobbat nyernének. Nem gondolnám, hogy hosszabb távon, nagyobb befektetéssel egy Interből nem tudnál 5x annyi pénzt kiszedni, mint egy Atalantaból . Azt sem ,hogy az ilyen cégek csak kicsiben gondolkodnak.
Amíg a PL 10. csapata több pénzt generál, mint az olasz bajnok , aki 3 év alatt 2x BL döntős , nincs miről beszélni .
Nezzuk meg az Atalantat mit lathatott bennuk a maganbefektesi alap mielott megvette oket.

Csak nyereseg, reszletezve a merlegek:

2016/17: +0,256m
2017/18: +27m
2018/19: +24m
2019/20: +27m
2020/21: +52m
2021/22: +35m

6 gazdasagi ev = 165m nyereseg

Ezek utan vette meg oket az Amerikai befektesi alap.

Ugyanazen idoszak alatt az Inter...

Csak veszteseg, reszletezve:

2016/17: -24,5m
2017/18: -17,7m
2018/19: -48m
2019/20: -103m
2020/21: -245m
2021/22: -140m

6 gazdasagi ev = 578m veszteseg

Egyik oldal 6 ev alatt: 165m nyereseg
Masik oldal 6 ev alatt: 578m veszteseg

Es most a sporteredmenyeket hagyjuk, ezek szaraz tiszta gazdasagi szempontok.
Ezek alapjan egy befektesi alap akinek a penz szamit semmi mas, nem annyira meglepo, hogy azt valasztja aki 165m nyeresget termel, es nem azt akik 578m veszteseget.

PL egyebkent valoban mas univerzum, teljesen igazad van.
Nem veletlenul ozonlenek oda az alapok, mindenki akar egy szeletet a tortabol, magyarul a nyeresegbol es a tomerdek penzbol.
Cupi

Nem tudom....értem én, hogy csak a profitot nézik ezek az alapok de azért nehezen hiszem el, hogy nem vonzó egy vásárlásnál az is, hogy az adott csapattal /mondjuk a miénk/ minimálisa erősítéssel minden évben kupákért és akár BL győzelemért mehetsz....Ezek az arcok a pénz mellett imádnak a sikerbe fürdeni és fotózkodni a kupákkal....kizárt, hogy ez ne legyen vonzó nekik. Amcsiknál is minden a sikerről meg a reklámról szól. Azokat nem úgy nyomod, hogy ennyi meg annyi a nyereség hanem úgy, hogy lefotózod magad akár tulajként a BL trófeával és kiírod mekkora király vagy és egy BL győztest csináltál belőlük. :) Pénzügyi sikerekkel egymás előtt lehet menőzni de a közvélemény, szurkolók és szponzorok is inkább a megnyert trófeákba érzik a sikert. ;) Én pl. szponzor akarnék lenni egy klubnál és lenne zsetonom akkor persze érdekelne ne a csőd szélén álljon az az adott csapat de ha lenne némi vesztesége viszont 2 év alatt a 2. BL döntőt játszaná akkor azért vonzó lenne megjelenni valamilyen felületen és a reklámjaimba beletenni az én termékeimet használja a BL menő Inter is. Valahogy ez így jobban tetszene mint a szépen pluszos Atalantát szponzorálni. :D ;)
Továbbra is tartom, hogy sport terén az igazi siker = megnyert kupák, címek, versenyek. ;)
interfan

Cupi írta: 2025.05.09. 08:44 Nem tudom....értem én, hogy csak a profitot nézik ezek az alapok de azért nehezen hiszem el, hogy nem vonzó egy vásárlásnál az is, hogy az adott csapattal /mondjuk a miénk/ minimálisa erősítéssel minden évben kupákért és akár BL győzelemért mehetsz....Ezek az arcok a pénz mellett imádnak a sikerbe fürdeni és fotózkodni a kupákkal....kizárt, hogy ez ne legyen vonzó nekik. Amcsiknál is minden a sikerről meg a reklámról szól. Azokat nem úgy nyomod, hogy ennyi meg annyi a nyereség hanem úgy, hogy lefotózod magad akár tulajként a BL trófeával és kiírod mekkora király vagy és egy BL győztest csináltál belőlük. :) Pénzügyi sikerekkel egymás előtt lehet menőzni de a közvélemény, szurkolók és szponzorok is inkább a megnyert trófeákba érzik a sikert. ;) Én pl. szponzor akarnék lenni egy klubnál és lenne zsetonom akkor persze érdekelne ne a csőd szélén álljon az az adott csapat de ha lenne némi vesztesége viszont 2 év alatt a 2. BL döntőt játszaná akkor azért vonzó lenne megjelenni valamilyen felületen és a reklámjaimba beletenni az én termékeimet használja a BL menő Inter is. Valahogy ez így jobban tetszene mint a szépen pluszos Atalantát szponzorálni. :D ;)
Továbbra is tartom, hogy sport terén az igazi siker = megnyert kupák, címek, versenyek. ;)
Nezd, ezeknek a befektesi alapoknak nincs arca, senki nem tudja ki a tulajdonos, kihez er el a vegso szal.
Ez mar nem a Moratti korszak, hogy szeret a sikerbe furdeni egy ember, szereti magat mutogatni, stb.
Itt nincs egy ember, itt egy magantoke alap van, ahol nem tudja senki ki a tulajdonos, ki az az egy ember, mivel nincs 1 ember, cserebe van 10 ezer.
Ezeknek pedig nem a siker fog szamitani, hanem a penz.
Ezek nem ertenek a focihoz, nem ertenek a sporthoz, nem is erdekli oket egyik sem.
Ezek egy dologhoz ertenek, egy dolog erdekli oket, a penz, semmi mas.
Innentol meg egyszeru a story, keresek vele penzt, vagy nem.
Ha azt latom egy csapat 6 ev alatt 165m nyereseget termelt, azt megfogom venni, mert latom van benne penz es keresek rajta.
Ha azt latom egy csapat 6 ev alatt majdnem 600m veszteseget termelt, nem fogom megvenni, mivel egy penztemeto.
hvmetal

Tv-s jogdíjakból, mezeladásból biztos nem jön be annyi pénz idővel , hogy ne az Atalantába gondolkodj. Ezt te sem hiszed el .
interfan

hvmetal írta: 2025.05.09. 20:09 Tv-s jogdíjakból, mezeladásból biztos nem jön be annyi pénz idővel , hogy ne az Atalantába gondolkodj. Ezt te sem hiszed el .
Mezeeladas sajnos a vilag legnagyobb tevhite.
Annyira minimalis bevetelt jelent, es nem sok szazalek a klube.
De ezt mar sokszor attargyaltuk.

Nyilvan eleve joval tobb a bevetelunk jelenleg is mint pl egy Atalantanak.
De sajnos a kiadasunk is tobb.
Ezert hiaba a magas bevetel, mi veszteseggel mukodtunk evekig, masok meg nyereseggel.
Es hat ez a donto.

Oaktree nem veletlenul mondta ki, elsoszamu es fo terv, hogy az Inter nyereseges legyen, ez a legfontosabb.
interfan

Azert nem semmi szezonunk van, talan elmondhato, hogy ennyire erdekes, es egyben meglepo eredmenyek amik szulettek az tortenelmi dolog.

- Bologna 51 ev utan nyert trofeat
- Newcastle 70 ev utan nyert trofeat
- Tottenham 17 ev utan nyert trofeat
- Crystal Palace tortenelme elso trofeajat szerezte meg

Es hat a PSG tortenelme elso BL gyozelmet arathatja, sot a halhatalanok koze is bekerulhet minden idok legjobbjai koze akik triplazni tudtak.
(MU, Barcelona, Inter, Bayern, City)

Ha nem mi lennenk az ellenfelek, kivannam is, hogy a PSG-nek meglegyen a tortenelmi BL gyozelem, es a futball csucsa a triplazas.
Ez a PSG maximalisan megerdemelne, mert amit csapatkent, szo szerint csapatkent csinalnak, az valami egeszen zsenialis es elkepeszto.

Viszont kivanom, hogy ne iden legyen meg a PSG BL gyozelme, es triplazasa, es iden mi erjunk a csucsra a BL-ben.
Egesz Europa legfiatalabb kerete a PSG, a top 5 bajnoksag 96 csapata kozul hetre hetre a legfiatalabb kezdo.
Neha egeszen beteg 22-23 eves atlageletkoru kezdovel.
Nekik meg lesz lehetoseguk BL-t nyerni, es ha igy maradnak egyben csapatkent, akkor fognak is, sot akar triplazni is.
Viszont nalunk nagyon sok jatekos van, akiknek ez lehet az utolso nagy dobasa, akik talan mar palyafutasuk soran tobb BL dontot nem jatszanak.
Sokan megerdemlenek az Internel, hogy ezzel teljesse valljon a palyafutasuk.

1mp-re nem sajnalnam a PSG-tol a triplat, BL gyozelmet, mert ha valakik ok iden raszolgaltak.
De most mi vagyunk az ellenfel, es ezt az idei BL-t, ha mar ennyire ratettunk mindent, meg kell nyerjuk.
Ki gondolta volna, hogy PSG-Inter donto lesz, es ki gondolta volna, hogy 90 percre vagyunk 15 ev utan egy ujabb BL gyozelemtol.
Nyerjuk meg, es vigyek el Milanoba a BL serleget.
Ugyanugy ahogy a PSG, ez az Inter is ugyanugy raszolgalt, es mi Inter szurkolok is annyi de annyi nehezseg utan.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Ezek közül számomra a legnagyobb meglepetés a Crystal Palace volt.
Szerintem ha mi nyerünk az most már nem lenne olyan meglepetést tekintve ,hogy a Bayernt is a Barcat is hazaküldtük.Azert ha szívemre teszem a kezem akkor egy kicsit a PSg esélyesebb a játékoskeret miatt így 60-40% miatt de nagyon remelem ,hogy Münchenben jövő héten egy òriasi kékfekete fesztivál szombat este 23 òta után.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2025.05.22. 13:56 Azert nem semmi szezonunk van, talan elmondhato, hogy ennyire erdekes, es egyben meglepo eredmenyek amik szulettek az tortenelmi dolog.

- Bologna 51 ev utan nyert trofeat
- Newcastle 70 ev utan nyert trofeat
- Tottenham 17 ev utan nyert trofeat
- Crystal Palace tortenelme elso trofeajat szerezte meg

Es hat a PSG tortenelme elso BL gyozelmet arathatja, sot a halhatalanok koze is bekerulhet minden idok legjobbjai koze akik triplazni tudtak.
(MU, Barcelona, Inter, Bayern, City)

Ha nem mi lennenk az ellenfelek, kivannam is, hogy a PSG-nek meglegyen a tortenelmi BL gyozelem, es a futball csucsa a triplazas.
Ez a PSG maximalisan megerdemelne, mert amit csapatkent, szo szerint csapatkent csinalnak, az valami egeszen zsenialis es elkepeszto.

Viszont kivanom, hogy ne iden legyen meg a PSG BL gyozelme, es triplazasa, es iden mi erjunk a csucsra a BL-ben.
Egesz Europa legfiatalabb kerete a PSG, a top 5 bajnoksag 96 csapata kozul hetre hetre a legfiatalabb kezdo.
Neha egeszen beteg 22-23 eves atlageletkoru kezdovel.
Nekik meg lesz lehetoseguk BL-t nyerni, es ha igy maradnak egyben csapatkent, akkor fognak is, sot akar triplazni is.
Viszont nalunk nagyon sok jatekos van, akiknek ez lehet az utolso nagy dobasa, akik talan mar palyafutasuk soran tobb BL dontot nem jatszanak.
Sokan megerdemlenek az Internel, hogy ezzel teljesse valljon a palyafutasuk.

1mp-re nem sajnalnam a PSG-tol a triplat, BL gyozelmet, mert ha valakik ok iden raszolgaltak.
De most mi vagyunk az ellenfel, es ezt az idei BL-t, ha mar ennyire ratettunk mindent, meg kell nyerjuk.
Ki gondolta volna, hogy PSG-Inter donto lesz, es ki gondolta volna, hogy 90 percre vagyunk 15 ev utan egy ujabb BL gyozelemtol.
Nyerjuk meg, es vigyek el Milanoba a BL serleget.
Ugyanugy ahogy a PSG, ez az Inter is ugyanugy raszolgalt, es mi Inter szurkolok is annyi de annyi nehezseg utan.
Na de az is kemény, hogy mi nyertünk 15 éve utoljára BL-t, előtte Milánnak volt egy duplája, Juventus pedig 96-ban.
Nyerünk akkor utolérjük az Ajax-t, akik 95-ben nyerték meg a sorozatot.
Jó csapat a PSG, de az ellenfelei nem Bayern, Barcelona kategória volt.
Aston Villa majdnem megtréfálta őket.
Minden jól és szépen alakul szerintem megnyerhetjük a kupát.
interfan

Tortenelmi rekord bevetelunk lett az UEFA-tol, majdnem 145m euro.

Lebontva:

Tortenelmi UEFA rekord bevetelnek koszonhetoen, a Gazzetta szerint az Inter a tortenelme soran eloszor nem lesz veszteseges, sot eleri a nyereseges mukodest a 24-25 gazdasagi evben.
Gazzetta szerint az teljes bevetelunk 515-520m korul varhato, a kiadasunk pedig 500m korul.
Gazzetta szerint 20-25m koruli nyeresegunk lehet az Inter tortelme soran eloszor.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

De még ehhez jön a klub vb is.
Ettől függetlenül illenék végre pénzt tenni a csapatba!
interfan

internaZIOnaLe írta: 2025.06.02. 08:20 De még ehhez jön a klub vb is.
Ettől függetlenül illenék végre pénzt tenni a csapatba!
Az mar nem.

Gazdasagi ev junius 30-an zarul, a FIFA KlubVB kb 20m euro csak a klub VB lezarulta utan erkezik.
Tehat az a 2025-26 gazdasagi evbe szamit majd.
interfan

matyinter írta: 2025.06.03. 18:29 Tényleg ez a klub vb, le tudja valaki írni, hogy van a lebonyolítása, akár másik topicba, mert szart se tudok az egészről. (Őszintén szólva valószínűleg nézni se fogom, csak ha mondjuk sok időm lesz, vagy sokáig jutunk)
8 darab 4 fos csoport van, 3 meccs egy csoportban.
Az elso es a masodik bejut a 16 koze, onnantol mar egyenes kieses szakasz van 1db meccsekkel.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Stankov írta: 2025.06.03. 19:31 https://www.facebook.com/share/p/15dQczCzmE/

Erről valaki hallott?
Most olvastam egy másik oldalon is, bár az sem egy GdS CdS vagy TS volt.
Lehet hogy idénre kikapcsolom az internetet, elég volt a "jó" hírekből! :D
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Baggio85 írta: 2025.06.04. 14:29

Erről valaki hallott?
Valamiért nem tudom megnnyitni, esetleg leírnátok miről van szó? Köszi
interfan

möszi írta: 2025.06.04. 14:51
Baggio85 írta: 2025.06.04. 14:29

Erről valaki hallott?
Itt megtudod nezni:

https://www.thebiglead.com/inter-milan- ... onsorships
möszi

interfan írta: 2025.06.04. 14:55 [quote=möszi post_id=177160 time=<a href="tel:1749041504">1749041504</a> user_id=240]
[quote=Baggio85 post_id=177151 time=<a href="tel:1749040188">1749040188</a> user_id=60]
[quote=Stankov post_id=177051 time=<a href="tel:1748971893">1748971893</a> user_id=150]
https://www.facebook.com/share/p/15dQczCzmE/

Erről valaki hallott?
[/quote]
[/quote]

Itt megtudod nezni:

https://www.thebiglead.com/inter-milan- ... onsorships
[/quote]
Köszi
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Egyre több helyen lejön már ez, jó lenne valami hivatalos cáfolat mert nem tesz jót a hírnevünknek sem meghát nem túl megnyugtató alapbol sem
Baggio85

Hogy jusson még egy jó hír mára :D (egyébként így a játékosokon látva messze nem akkora borzalom, mint a korábbi képeken, de az a türkizkék számozás...):
Kép
chester0921

Hozzászólás Szerző: chester0921 »

Mit lehet tudni erről az állítólagos 300 milliós tiltott finanszírozásról,szponzorálásról? Hatalmas kacsa, vagy az új calciopoli?
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Arra gondoltam, hogy nem lenne e kedvetek egy podcast-et csinálni az Interrel kapcsolatban, ami x rendszerességgel lenne és akár lehetne vetésforgóban is csinálni. Mondjuk azt nem tudom, hogy nincs e magyar Interes podcast, de érdekes lehetne hétről hétre kibeszélni a csapatot, pláne most, hogy Chivu lesz az edzőnk. Tegnap teljesen ad-hoc összeraktam az első részt, hogy nektek már ne kelljen, de egyedül tuti nem csinálnám középtávon sem. Ha valakit érdekel akkor esetleg beszéljünk róla, ha nem akkor sincs baj egy kérdést megért én meg elmondhattam a véleményemet a csapat szezonjáról a BL döntőről és Inzaghiról.
Ha valaki meg akarja hallgatni akkor megtaláljátok Spotify-on és az Apple podcasten is (KékFekete néven) Tematikai nincs ne is keressétek! ;)
Bocs ha off, majd tegyétek ahová való. Én még csak ahhoz sem ragaszkodok, hogy én (is) csináljam, de őszintén szólva szívesen hallgatnám, ha lenne. Viszont az összeegyeztetés az nem biztos, hogy egyszerű lenne.
möszi

Francesco írta: 2025.06.05. 17:37 Arra gondoltam, hogy nem lenne e kedvetek egy podcast-et csinálni az Interrel kapcsolatban, ami x rendszerességgel lenne és akár lehetne vetésforgóban is csinálni. Mondjuk azt nem tudom, hogy nincs e magyar Interes podcast, de érdekes lehetne hétről hétre kibeszélni a csapatot, pláne most, hogy Chivu lesz az edzőnk. Tegnap teljesen ad-hoc összeraktam az első részt, hogy nektek már ne kelljen, de egyedül tuti nem csinálnám középtávon sem. Ha valakit érdekel akkor esetleg beszéljünk róla, ha nem akkor sincs baj egy kérdést megért én meg elmondhattam a véleményemet a csapat szezonjáról a BL döntőről és Inzaghiról.
Ha valaki meg akarja hallgatni akkor megtaláljátok Spotify-on és az Apple podcasten is (KékFekete néven) Tematikai nincs ne is keressétek! ;)
Bocs ha off, majd tegyétek ahová való. Én még csak ahhoz sem ragaszkodok, hogy én (is) csináljam, de őszintén szólva szívesen hallgatnám, ha lenne. Viszont az összeegyeztetés az nem biztos, hogy egyszerű lenne.
Ciao! Meghallgatlak majd… :) Szerintem nagyon jó ötlet, pláne, hogy az Intert érintő podcastok nagy baromságokat képesek összehozni, szóval jó lenne egy kiegyensúlyozottabb tájékoztatás is :). Akár még örömmel is betársulnék, de sajnos nekem is problémás az időfaktor… :( Mindenesetre, ha lesz még érdeklődés, akkor lehet megfontolom az aktív részvételt is. :)
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Szerintem is nagyon jó ötlet!
Már hallgatom is. :D
Ha erre lenne igény, jelentkező, én mindenképp adnék neki/nektek platformot az oldalon és a social felületeken is (feltéve ha akarjátok)! :) Ezzel fixen hozzá tudnék járulni, hátha több emberhez eljut így, illetve lehet lenne olyan aki társulna. Én magam nem tartom magam egy nagy dumás embernek, de örülnék ha nálam kreatívabb tagokkal kialakulhatna valami hasonló. Tudtommal a juvésoknak, romásoknak is van podcastje itthon - talán az FB-s Grande Lazio-s admin is csinált már egy-egy ilyet, meg hát Benito podcastje ami még ismert - jó lenne ha nálunk is összejönne valami. :D
Cupi

Podcast jo otlet. En is benne lennek de nalam is az idohiany a fo problema. ;) Alkalmankent biztos,hogy benne lennek. :)
interfan

chester0921 írta: 2025.06.05. 17:24 Mit lehet tudni erről az állítólagos 300 milliós tiltott finanszírozásról,szponzorálásról? Hatalmas kacsa, vagy az új calciopoli?
Nem kell azert ettol annyira megijedni.
Konkretan nem is foglakoznak vele sehol, nem is irjak, nincs is temaban.
Es nem 1-2 helyen, hanem konkretan sehol.

Mindenki szamara egyertelmu volt, hogy undorito modon trukkozunk a Kinai szponzorokkal.
Mindig mutogattunk XY meg YX csapatokra, hogy huuu de gonoszok mert ok aztan huha, kozbe mi is ugyanezt csinaltuk, sot meg balfaszabb modjara.

Ott kiderul minden amikor jott a Covid, es hirtelen 1mp alatt kiderult, hogy 200m "behajhatatlan" szponzori penz van Kinabol, es azt azonnal le is irtuk, magyarul 1mp alatt ment is a kukaba.
Itt kiderult, hogy ezek mekkora kamu szerzodesek, es micsoda csalasok mennek itt a hatterben.

Na de a konkret sztorira.
Azon kivul, hogy senki, ismetlem senki nem foglalkozik vele (pedig aztan ilyen Inter "imado" Republica, Corriere, Tuttosport megtenne ezt 0/24-be, ha komoly lenne az ugy), konkretan ugy sincs mar.
UEFA nem inditott semmifele vizsgalatot, sem az Olasz Szovetseg.
Eleve 5 evnel regebbi, ami az UEFA szempontjabol elevult, tehat ok aztan foglalkozni sem fognak vele.
Olasz szovetseg meg lehet ejnye bejnyezik egyet ha egyaltalan ennyit megtesz.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Most zajlik éppen a bajnokság sorsolása.
Idén igen korán megejtik.
Baggio85

Az a jó, hogy a csapat most kicsit elmehet pihenni pár napra Amerikába, LA-be... Ahol éppen KIJÁRÁSI TILALMAT vezettek be!!! :D :D Biztos nyugodt légkör fogja körülvenni őket. Óriási, hogy az utóbbi években mi mindig bele tudunk esni az ilyen elhalasztott, félbeszakadt, újrajátszott meccsekbe meg körülményekbe...
möszi

Baggio85 írta: 2025.06.11. 10:58 Az a jó, hogy a csapat most kicsit elmehet pihenni pár napra Amerikába, LA-be... Ahol éppen KIJÁRÁSI TILALMAT vezettek be!!! :D :D Biztos nyugodt légkör fogja körülvenni őket. Óriási, hogy az utóbbi években mi mindig bele tudunk esni az ilyen elhalasztott, félbeszakadt, újrajátszott meccsekbe meg körülményekbe...
Egy jó pár alapember otthon maradt. Lehet ők a pótolhatatlanok, ha bármi történne. :)
Cupi

idén legalább nem költök mezre....ez is milyen már??? :cry:

https://store.inter.it/en-it/inter-away ... HI-iexnjrg
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Tényleg nem értem, hogy ez a mez tervezés/elfogadás hogyan működik. Mert a mezeink alapján olyan, mintha egy Juve szurkolónak lenne kiadva a design. Komolyan nem értem, hogy hogyan nem tudnak jó mezt csinálni. Legalább néha. Meddig van velük szerződésünk?
Válasz küldése