Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
A kapuskerdes is egy erdekes tema.
En azon Olaszorszagi megszolokkal ertek egyet, akik szerint:
- El kellene adni Josep Martinezt, mert sosem lesz Inter 1.szamu kapus szint
- Sommer maradjon meg egy evet
- Es hozzuk el uj 1.szamu kapusnak Alissont a Poolbol.
Na most, a Poolba megy Mamaradashvili.
Nyilvan Alisson mar nem fiatal, nem a jovo.
De...
Belehet itt dobni ilyen Svilar nevet a Romabol, de mar most 50m-rol beszelnek vele kapcsolatban.
(Nyilvan nonszensz, de 30m alatt biztosan nem adnak)
Ez az Inter pedig nincs abban a helyzetben, hogy 30-40m-ert vegyen kapust, mikozben a fel keretet ki kellene cserelni mert kioregedett.
Ismetlem Alisson nem fiatal, nem a jovo, de ha nincs 20-30m egy kapusra, akkor sok mas lehetoseg nincs.
Latjuk 10-15m-ert mit kapunk, Josep baratunkat es a 0 szinvonalat.
Persze Alisson 5m-t keres, ami megint nem keves penz.
De ha azt nezzuk, hogy egy hulladek Taremi 3m, egy Correa 3,5m, akkor mar mindjart nem is olyan sok az az 5m egy Alisson kapcsan.
En biztosan meglepnem ezt a nyaron, mas kerdes, hogy nyilvan nem fogjuk, es folytatodik majd a foltozgatas, varva a 2026-ot, hatha erkezik egy tulajdonos aki penzt is hajlando lesz a klubba tenni.
En azon Olaszorszagi megszolokkal ertek egyet, akik szerint:
- El kellene adni Josep Martinezt, mert sosem lesz Inter 1.szamu kapus szint
- Sommer maradjon meg egy evet
- Es hozzuk el uj 1.szamu kapusnak Alissont a Poolbol.
Na most, a Poolba megy Mamaradashvili.
Nyilvan Alisson mar nem fiatal, nem a jovo.
De...
Belehet itt dobni ilyen Svilar nevet a Romabol, de mar most 50m-rol beszelnek vele kapcsolatban.
(Nyilvan nonszensz, de 30m alatt biztosan nem adnak)
Ez az Inter pedig nincs abban a helyzetben, hogy 30-40m-ert vegyen kapust, mikozben a fel keretet ki kellene cserelni mert kioregedett.
Ismetlem Alisson nem fiatal, nem a jovo, de ha nincs 20-30m egy kapusra, akkor sok mas lehetoseg nincs.
Latjuk 10-15m-ert mit kapunk, Josep baratunkat es a 0 szinvonalat.
Persze Alisson 5m-t keres, ami megint nem keves penz.
De ha azt nezzuk, hogy egy hulladek Taremi 3m, egy Correa 3,5m, akkor mar mindjart nem is olyan sok az az 5m egy Alisson kapcsan.
En biztosan meglepnem ezt a nyaron, mas kerdes, hogy nyilvan nem fogjuk, es folytatodik majd a foltozgatas, varva a 2026-ot, hatha erkezik egy tulajdonos aki penzt is hajlando lesz a klubba tenni.
-
INTER-1908
Hát én biztos nem költenek kapura nyáron
Sommernek meg van egy éve és szerintem Martinez egyáltalán nem volt rossz mikor védett. Szerintem maradhat ő is. Inkább kh kp és 2v3 csatár kéne!
Sommernek meg van egy éve és szerintem Martinez egyáltalán nem volt rossz mikor védett. Szerintem maradhat ő is. Inkább kh kp és 2v3 csatár kéne!
-
Interfan1000
Remélem most már tényleg költenek valamit erre a csapatra a BL döntő után, mert megérdemli mindenki! 
-
matyinter
Kapus kérdés? Nálunk a világ legjobbjaINTER-1908 írta: ↑2025.05.06. 14:58 Hát én biztos nem költenek kapura nyáron
- PellerG
Hihetetlen, hogy ennyire nem mer minket bevállalni egy pénzes befektető sem.Interfan1000 írta: ↑2025.05.07. 00:09 Remélem most már tényleg költenek valamit erre a csapatra a BL döntő után, mert megérdemli mindenki!![]()
Mit kéne még felmutatnunk?!
3 éven belül 2 BL döntő.
Amúgy durva, hogy hány éven keresztül BL közelében nem voltunk, és '99 óta, mióta Interes vagyok már a 3. döntő jön most
- PellerG
Igaza van Plettenbergnek:matyinter írta: ↑2025.05.07. 00:10Kapus kérdés? Nálunk a világ legjobbjaINTER-1908 írta: ↑2025.05.06. 14:58 Hát én biztos nem költenek kapura nyáron
Sommernek meg van egy éve és szerintem Martinez egyáltalán nem volt rossz mikor védett. Szerintem maradhat ő is. Inkább kh kp és 2v3 csatár kéne!![]()
https://x.com/Plettigoal/status/1919868640716857430
- PellerG
Di Marzio szerint Luis Henrique kb meg van jobb WB posztra, De Winter pedig esélyes KH érkező lehet.
A belga 23 éves, van 70 Serie A meccse, nem biztos, hogy rossz ez a vonal.
Meglátjuk.
https://www.transfermarkt.de/luis-henri ... ler/691316
https://www.transfermarkt.de/koni-de-wi ... ler/490384
Meglátjuk.
- Stankov
De Wintert már régebben is figyeltük de akkor még a markában tartotta a golyóit a vén szipirtyó.PellerG írta: ↑2025.05.07. 14:22 Di Marzio szerint Luis Henrique kb meg van jobb WB posztra, De Winter pedig esélyes KH érkező lehet.
Meglátjuk.
Őt amúgy inkább jkhnak tudom elképzelni mintsem középre, lehet Bisseck helyett jönne.
Luis Henrique meg nem értem, azért 20-30 között lesz az ára, nem vele van bajom, sőt jó ötlet egy támadóbb jellegű jobb wb de egy jó csere csatár fontosabb lenne
-
HerfortBalazs
Luis Henriquevel kapcsolatban azt olvastam par hete, hogy azert akarjuk ennyire mert csatart es jobb wingbacket is tud jatszani, ezert taktikailag jol jönne a rugalmassaga. Fiatal, jo szamai vannak amugy es Darmian se lesz fiatalabb. Bar en őt is a keretben tartanam mint csere közephatved esetleg neha mint wingback.
Felmerült egyebkent a közeppalyara Aleksandar Stankovic, aki a Luzernel van kölcsönben es eleg jol nyomja. Van a svajci csapatnak opcioja az Internek meg visszavasarlasi, amivel el is mindket csapat. Stankovic akar maradhat is jövőre a keretben, de a Klub VB-re mindenkepp menni fog, aztan kiderül.
Felmerült egyebkent a közeppalyara Aleksandar Stankovic, aki a Luzernel van kölcsönben es eleg jol nyomja. Van a svajci csapatnak opcioja az Internek meg visszavasarlasi, amivel el is mindket csapat. Stankovic akar maradhat is jövőre a keretben, de a Klub VB-re mindenkepp menni fog, aztan kiderül.
- interfan
Itt egyebkent en is azt erzem amit irt valaki, hozunk egy "dragabb" WB-t, ellenben Zalewskit nem vesszuk meg.Stankov írta: ↑2025.05.07. 17:15 De Wintert már régebben is figyeltük de akkor még a markában tartotta a golyóit a vén szipirtyó.
Őt amúgy inkább jkhnak tudom elképzelni mintsem középre, lehet Bisseck helyett jönne.
Luis Henrique meg nem értem, azért 20-30 között lesz az ára, nem vele van bajom, sőt jó ötlet egy támadóbb jellegű jobb wb de egy jó csere csatár fontosabb lenne
Igy egy Dumfries-Henrique, es egy Dimarco-C.Augusto sorral vagnak neki a jovoenek.
De Winter erdekes tema, egyebkent a Juventusnak van meg ra lehetosege, mivel ilyen 20-30%-os reszesedest kapnak az eladasbol.
De Winter erkezesenek is akkor van ertelme, ha nem Bisseck helyett jon, hanem a vedelem melyitesere.
Egyre tobb helyen bedobjak Caviglia nevet.
Ahogy Schira fogalmazott: "Ausilio nagyra ertekeli".
Tobb Venezia meccsen is voltak az Intertol Caviglia miatt.
Hirek szerint ha Zielinski vagy Asllani megy, akkor Caviglia az elsoszamu kiszemelt.
- interfan
Gazzetta szerint elorehaladottak a targyalasok a Napolival egy Frattesi-Raspadori egy az egyben csererol.
Az uzletnek egy komoly akadalya van, az maga Frattesi, aki koztudottan nagy Roma szurkolo, Roma szivu, es a Romaba szeretne hazaterni a nyaron.
Az uzletnek egy komoly akadalya van, az maga Frattesi, aki koztudottan nagy Roma szurkolo, Roma szivu, es a Romaba szeretne hazaterni a nyaron.
-
Interfan1000
Jajj Raspadori-t ne már…van 5 gólja egész szezonban!
- interfan
Azert mennyire beszedes Inzaghi apjanak nyilatkozata:
Az Inter vezetes azt mondta Simone fiamnak, hogy hozunk neked 2-3 fiatal huszoneves jatekost, te epitsd be oke, es jatszasd.
Simeone fiam valasza az volt, hogy akkor nem nyerunk semmit es ti kirugtok a szezon vegen?
Az Inter nem valaszolt.
-
matyinter
Biztos így történt 
- interfan
-
DM22
Forrás? Ennek annyi realitása van, minthogy Interfan leszokik a hangzatos túlzásokról és az önismétlésről.
- interfan
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.05.08. 14:58-kor.
-
DM22
interfan írta: ↑2025.05.08. 14:57Forras:
https://m.tuttomercatoweb.com/serie-a/p ... co-2100351
- interfan
Nem-nem, rosszul ertelmezed.
Nem a Tuttomercatoweb a forras, hanem Giancarlo Inzaghi aki interjut adott, es abban az interjuban mondja el a fenti reszletet.
A Tuttomercatoweb csak leirta az interjut.
Ha nagyon szeretned mas oldalrol is belinkelem a szoban forgo interjut akik szinten lehoztak Giancarlo Inzaghi interjut amit adott.
-
DM22
Másold kérlekinterfan írta: ↑2025.05.08. 15:00Nem-nem, rosszul ertelmezed.
Nem a Tuttomercatoweb a forras, hanem Giancarlo Inzaghi aki interjut adott, es abban az interjuban mondja el a fenti reszletet.
Ha nagyon szeretned mas oldalrol is belinkelem a szoban forgo interjut akik szinten lehoztak Giancarlo Inzaghi interjut amit adott.
![]()
- interfan
Keresed szamomra parancs, mar jonnek is a linkek azonnal.DM22 írta: ↑2025.05.08. 15:10Másold kérlekinterfan írta: ↑2025.05.08. 15:00Nem-nem, rosszul ertelmezed.
![]()
Még ha nyilatkozott is hasonlót, biztos vagyok benne, hogy eszméletlen módon ki lett színezve.
https://m.fcinternews.it/rassegna/gianc ... ona-981783
https://www.fcinter1908.it/news/intervi ... -proposta/
https://m.linterista.it/news/papa-inzag ... ina-160746
Mivel mindenhol szo szerint ugyanaz a mondat hangzik el az idezett Giancarlo Inzaghi interjubol, ezert ezen barmit "kiszinezni" lehetetlen.
Egyebkent en nem igazan ertem azt sem, hogy miert problema, hogy ezt kimondta Inzaghi apja.
Logikus es tiszta beszed.
-
DM22
Interfan, ne a Google fordítót használd, hanem az agyad.interfan írta: ↑2025.05.08. 15:14Keresed szamomra parancs, mar jonnek is a linkek azonnal.DM22 írta: ↑2025.05.08. 15:10Másold kérlekinterfan írta: ↑2025.05.08. 15:00
Nem-nem, rosszul ertelmezed.
![]()
Még ha nyilatkozott is hasonlót, biztos vagyok benne, hogy eszméletlen módon ki lett színezve.
Mivel mindenhol szo szerint ugyanaz a mondat hangzik el az idezett Giancarlo Inzaghi interjubol, ezert ezen barmit "kiszinezni" lehetetlen.
Egyebkent en nem igazan ertem azt sem, hogy miert problema, hogy ezt kimondta Inzaghi apja.
1. Simone első évéről van szó, már akkor kiütközött, hogy neki a tapsztaltabb játékosok jelentik a prioritást. Ezt te is leírtad szerintem legalább 9 milliárdszor.
2. Miért mondana egy BL-döntőbe kerülés után ilyesmit a saját édesapja, besározva ezzel az aktuális örömöt?
3. Ha nem is anyanyelvi szinten, de tudok olaszul, és egyszer nem hangzik el az, hogy az Inter nem válaszolt.
4. Marotta és mindenki arról beszél, hogy a lényeg Inzaghi megtartása a jövőre nézve.
5. Ne erőltesd, és ne vezess meg egy egész fórumot, mert rossz hatással van a közhangulatra.
Köszönöm!
- interfan
En nem google forditot hasznalok, hanem ott egy interju amit 250 helyrol kozoltek, es amiben szo szerint ugyanazt mondja.DM22 írta: ↑2025.05.08. 15:24Interfan, ne a Google fordítót használd, hanem az agyad.interfan írta: ↑2025.05.08. 15:14Keresed szamomra parancs, mar jonnek is a linkek azonnal.
1. Simone első évéről van szó, már akkor kiütközött, hogy neki a tapsztaltabb játékosok jelentik a prioritást. Ezt te is leírtad szerintem legalább 9 milliárdszor.
2. Miért mondana egy BL-döntőbe kerülés után ilyesmit a saját édesapja, besározva ezzel az aktuális örömöt?
Pont ez az "agyunk hasznalata", nem pedig az, hogy tagadjuk a ennek az interjunak a letet, amiben raadasul semmi rossz nincsen.
Es itt jon a kerdesem, ezzel miert sarozna be barmit Inzaghi apja?
Azert mert kimondja a nyilvanvalot.
Ebben mi a rossz, teljesen vilagos amit mond.
Amit Te magad is leirsz, Inzaghinak a tapasztaltabb jatekosok jelentik a prioritast.
Ez baj?
Ez gond hogy valaki kimondja?
Mikozben ezt mindenki tudja.
Nem ertem ezen mi a problema, es miert ront el Inzaghi apja barmilyen oromot azzal, hogy ezt kimondja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.05.08. 15:30-kor.
-
DM22
Atya ég Interfan... erre már nem tudok mit mondani komolyan... Mindegy, remélem mások nem dőlnek be ennek.interfan írta: ↑2025.05.08. 15:28En nem google forditot hasznalok, hanem ott egy interju amit 250 helyrol kozoltek, es amiben szo szerint ugyanazt mondja.DM22 írta: ↑2025.05.08. 15:24Interfan, ne a Google fordítót használd, hanem az agyad.interfan írta: ↑2025.05.08. 15:14
Keresed szamomra parancs, mar jonnek is a linkek azonnal.
Pont ez az "agyunk hasznalata", nem pedig az, hogy tagadjuk a ennek az interjunak a letet, amiben raadasul semmi rossz nincsen.
- interfan
Nezd, nem kell bedolni semminek, ott egy interju amit Inzaghi apja adott.DM22 írta: ↑2025.05.08. 15:30Atya ég Interfan... erre már nem tudok mit mondani komolyan... Mindegy, remélem mások nem dőlnek be ennek.interfan írta: ↑2025.05.08. 15:28En nem google forditot hasznalok, hanem ott egy interju amit 250 helyrol kozoltek, es amiben szo szerint ugyanazt mondja.DM22 írta: ↑2025.05.08. 15:24
Interfan, ne a Google fordítót használd, hanem az agyad.
Ebben az interjuban semmi rosszat nem mondott, senkinek az oromet nem rontotta el, foleg nem sarozott be semmit.
Kimondott egy dolgot amit szerintem nagyon sokan igy gondolnak, es valahol igaza van neki is, es a fianak is Simonenak ezzel.
-
DM22
Direkt megnéztem Google fordítóval, hogy mit dob ki. Az egy dolog, hogy még azt is megvariáltad kicsit, de közel sem hangzik el olyasmi, amiről te beszélsz. A kontextus annyi, hogy büszke a fiára, és az első évében be kellett volna építenie fiatalokat. Ez nem történt meg, és nem is nyertünk Scudettot, mégsem lett elküldve.. De lényegtelen. Mintha a falnak beszélnék.interfan írta: ↑2025.05.08. 15:31Nezd, nem kell bedolni semminek, ott egy interju amit Inzaghi apja adott.DM22 írta: ↑2025.05.08. 15:30Atya ég Interfan... erre már nem tudok mit mondani komolyan... Mindegy, remélem mások nem dőlnek be ennek.interfan írta: ↑2025.05.08. 15:28
En nem google forditot hasznalok, hanem ott egy interju amit 250 helyrol kozoltek, es amiben szo szerint ugyanazt mondja.
Ebben az interjuban semmi rosszat nem mondott, senkinek az oromet nem rontotta el.
- interfan
Nezd, Inzaghi apja elmondta azt amit tudtunk, es amit Te magad is irtal, hogy Inzaghi elonyben reszesiti a tapasztalt jatekosokat.DM22 írta: ↑2025.05.08. 15:34Direkt megnéztem Google fordítóval, hogy mit dob ki. Az egy dolog, hogy még azt is megvariáltad kicsit, de közel sem hangzik el olyasmi, amiről te beszélsz. A kontextus annyi, hogy büszke a fiára, és az első évében be kellett volna építenie fiatalokat. Ez nem történt meg, és nem is nyertünk Scudettot, mégsem lett elküldve.. De lényegtelen. Mintha a falnak beszélnék.
Es nezd meg, igaza van neki, igaza van Simone fianak?
Hozunk fiatalokat, de mi lesz akkor ha nem nyerunk?
Teljesen jogos gondolat.
Hanyan leirtuk itt mi is, hogy nem biztos, hogy igy lehet nyerni.
Egyszoval Inzaghi apja, es Inzaghi allaspontja, velemenye, es elkepzelese teljesen ertheto.
-
DM22
Arról beszélsz ember, hogy te lefordítottál valamit iszonyat tévesen, és ezt akarod alátámasztani 5 hozzászólás óta. Mindenesetre ezzel végeztem is, mert nem Internazionale fórumra írogatok, hanem Interfan fórumra.interfan írta: ↑2025.05.08. 15:38Nezd, Inzaghi apja elmondta azt amit tudtunk, es amit Te magad is irtal, hogy Inzaghi elonyben reszesiti a tapasztalt jatekosokat.DM22 írta: ↑2025.05.08. 15:34Direkt megnéztem Google fordítóval, hogy mit dob ki. Az egy dolog, hogy még azt is megvariáltad kicsit, de közel sem hangzik el olyasmi, amiről te beszélsz. A kontextus annyi, hogy büszke a fiára, és az első évében be kellett volna építenie fiatalokat. Ez nem történt meg, és nem is nyertünk Scudettot, mégsem lett elküldve.. De lényegtelen. Mintha a falnak beszélnék.
Teljesen jogos gondolat.
Egyszoval Inzaghi apja, es Inzaghi allaspontja, velemenye, es elkepzelese teljesen ertheto.
- interfan
Semmifele teves forditas nem volt, mivel Inzaghi apja ezt mondta, egy olyan dolgot amiben semmi rossz nem volt, sot inkabb pozitiv es erheto vilagos beszed.DM22 írta: ↑2025.05.08. 15:40Arról beszélsz ember, hogy te lefordítottál valamit iszonyat tévesen, és ezt akarod alátámasztani 5 hozzászólás óta. Mindenesetre ezzel végeztem is, mert nem Internazionale fórumra írogatok, hanem Interfan fórumra.interfan írta: ↑2025.05.08. 15:38Nezd, Inzaghi apja elmondta azt amit tudtunk, es amit Te magad is irtal, hogy Inzaghi elonyben reszesiti a tapasztalt jatekosokat.DM22 írta: ↑2025.05.08. 15:34
Direkt megnéztem Google fordítóval, hogy mit dob ki. Az egy dolog, hogy még azt is megvariáltad kicsit, de közel sem hangzik el olyasmi, amiről te beszélsz. A kontextus annyi, hogy büszke a fiára, és az első évében be kellett volna építenie fiatalokat. Ez nem történt meg, és nem is nyertünk Scudettot, mégsem lett elküldve.. De lényegtelen. Mintha a falnak beszélnék.
Teljesen jogos gondolat.
Egyszoval Inzaghi apja, es Inzaghi allaspontja, velemenye, es elkepzelese teljesen ertheto.Na bye, többieknek kitartást továbbra is.
Erhetetlen, hogy ez hogyan lehet "besarozsnak" nevezni.
Mikozben egy pozitiv dolgot mondott el, amivel szerintem a tobbseg egyetert, foleg ugy, hogy sokszor volt mar ez tema itt, es a velemeny ugyanez volt amirol Inzaghi apja beszelt.
Dehat kinek mi.
- interfan
Alapvetoen en is azt gondolom, es azt is, hogy Frattesit nem adnam el, dehat valakibol penz, vagy legalabb mozgaster kell, es ha nem szamit igazan Frattesire Inzaghi, akkor inkabb o menjen, mint pl Bisseck.
Raspadori nalam sem extra, es teny, hogy 5db bajnoki golja van.
De hany bajnoki golja van Correanak?
1db.
Hany bajnoki golja van Tareminek?
1db
Hany bajnoki golja van Arnautovicnak?
4db
Egyszoval harmuknak egy gollal van tobbje mint a szinten nem eppen klasszis Raspadorinak.
Ismetlem, en nagyon nem ot hoznam elore, de a jelenlegi harmashoz kepest egy Raspadori is elorelepes.
-
Interfan1000
Arnautovic-nak is jobb a gól/perc mutatója óriási előrelépés lesz!
- Cupi
De Bruyne lelep.Szerzodese lejar. 34 eves lesz es nincs atigazolasi dij. Marotta lehet hivogatja.
Jo a fizujan kicsit kene faragni.
Jo a fizujan kicsit kene faragni.
-
VInter101
- interfan
-
cuchu11
-
P-Inter
Én fontosnak tartottam volna inkább a xanax-os részt kiemelni, hisz így mindjárt érthetővé vált számomra, hogy Simone hogy is képes a meccsek után nyugalomba kerülni (apuci segíti bogyókkal).
Szerintem, fontos lenne a cikkek közlésénél maradni interfan, mintsem jószándékkal, de öncélúan, elkenve, kirakadni mondatokat és azt saját vélt vagy valós, de torzító tükrén visszaadni. Itt elég lett volna, hogy meginterjúvolták apukát, kész.
Mellesleg ez a raspadori hír egy vicc, kutyacsontnak is kevés.
- interfan
- interfan
Di Marzio es a Sky szerint a Napolitol mar el is utaztak Manchesterbe, ahol szemelyesen targyaltak DeBruynel.
Jelenlegi fizetese 13m, a Napoli 6m-t adna.
A Napoli bemutatta a projektet es az elkepzeleset.
Egyebkent ha fel is merulnenk, 6m fizetes nem a vilagvege, az is egyertelmu hogy DeBruyne az utobbi tizen evek legjobb KP-ja (volt).
De ne felejtsuk el, 34 eves.
Persze millio meg egy jatekos szuletett ujra miutan a PL mar sok volt nekik, es Serie A-ban meg tudtak kiemelkedoek lenni.
Ha egyaltalan felmerulne lenne itt pro es kontra is.
De en megmondom oszinten nem ezen az iranyvonalon mennek.
-
möszi
Isten őrizzen tőle. Amikor egészséges, akkor valóban tud kiemelkedőt, de a 20-as éveiben is állandóan lesérült, így lassan 35 évesen (amikor/ha idekerül) nem látom, miért ne lenne még zűrösebb a helyzet…interfan írta: ↑2025.05.09. 06:52Di Marzio es a Sky szerint a Napolitol mar el is utaztak Manchesterbe, ahol szemelyesen targyaltak DeBruynel.
Egyebkent ha fel is merulnenk, 6m fizetes nem a vilagvege, az is egyertelmu hogy DeBruyne az utobbi tizen evek legjobb KP-ja (volt).
Persze millio meg egy jatekos szuletett ujra miutan a PL mar sok volt nekik, es Serie A-ban meg tudtak kiemelkedoek lenni.
- interfan
Igazad van, a serules szamait ki is hagytam.möszi írta: ↑2025.05.09. 07:11Isten őrizzen tőle. Amikor egészséges, akkor valóban tud kiemelkedőt, de a 20-as éveiben is állandóan lesérült, így lassan 35 évesen (amikor/ha idekerül) nem látom, miért ne lenne még zűrösebb a helyzet…interfan írta: ↑2025.05.09. 06:52Di Marzio es a Sky szerint a Napolitol mar el is utaztak Manchesterbe, ahol szemelyesen targyaltak DeBruynel.
Az is valoban nagyon nem jo.
Nyilvan a Marotta altal sokszor emlitett kevesbe ismert low-cost fiatal irany sem az igazi, de ezt az ingyen 33+ nevek nagy fizetessel meg inkabb nem szerintem.
- PellerG
Mikor pár hete olvastam, hogy nem marad a Citynél, bennem is felmerült jó lehetne ide.interfan írta: ↑2025.05.09. 07:26Igazad van, a serules szamait ki is hagytam.möszi írta: ↑2025.05.09. 07:11Isten őrizzen tőle. Amikor egészséges, akkor valóban tud kiemelkedőt, de a 20-as éveiben is állandóan lesérült, így lassan 35 évesen (amikor/ha idekerül) nem látom, miért ne lenne még zűrösebb a helyzet…interfan írta: ↑2025.05.09. 06:52
Di Marzio es a Sky szerint a Napolitol mar el is utaztak Manchesterbe, ahol szemelyesen targyaltak DeBruynel.
Az is valoban nagyon nem jo.
Nyilvan a Marotta altal sokszor emlitett kevesbe ismert low-cost fiatal irany sem az igazi, de ezt az ingyen 33+ nevek nagy fizetessel meg inkabb nem szerintem.
De pont a sérülései miatt (2 hosszú mindig van nála / szezon) 34 évesen ezt már nem nálunk kéne erőltetni, erre a darálásra ami nálunk megy a KP-n, inkább hoznám akkor Pellegrinit aki itt új erőre kaphat.
Persze alapból abszurd az összevetés, hogy De Bruyne-Pellegrini, de a fent leírtak alapján talán érthető.
- Cupi
Nekem a korával nem lenne bajom mert mindigis egy olyan arc volt aki mindent belead és nem lazsál. 2 szezonra még simán lehetne erősítés. Inkább amit írtatok, a sérülékenysége. Az már gáz.
Viszont azért abban biztos vagyok, hogy nem a Frattesi által sokszor tapasztalt 12 labdaérintés és 6 jó passzos statokat hozná a középpályán.

Viszont azért abban biztos vagyok, hogy nem a Frattesi által sokszor tapasztalt 12 labdaérintés és 6 jó passzos statokat hozná a középpályán.
- interfan
Szerintem sem lenne ez egy rossz vonal.
Nagyon irjak most Henrique mellett ezt a De Winter nevet is.
Na most itt kerdes mi az elkepzeles.
Mert kozben arrol is irnak, hogy Acerbi biztosan marad meg egy evet.
Inenntol jon a kerdes, pl De Winter kinek a helyere jonne.
Bisseck?
DeVrij?
Vagy ok is maradnak?
Es amit valaki irt, hogy Zalewskit nem fogjuk megtartani?
Mert pl ebbe lehetne logika.
Zalewski out, es akkor C.Augusto visszatud terni a WB posztra ami neki az eredeti.
Igy egy Dumfries-Henrique, Dimarco-C.Augusto paros lenne, ami azert nem biztos hogy rossz.
Hatul meg ott lehetne a Pavard, Darmian, De Winter, Acerbi, DeVrij, Bastoni sor.
Kerdes az, lesz e erre keret.
Mert Henrique-DeWinter kb 50m.
Van kb 6m bevetelunk eddig Esposito + F.Stankovic.
De mar most van egy 14m kiadasunk Sucic.
Egyszoval ha csak ezen a logikan megyek, ez mar alapbol -58m.
Ez azert nagyon nem a Marotta altal emlitett onfinaszirozas.
Persze ott lehet Frattesi eladasa, esetleg Zielinski.
De latjuk ez a Caviglia is 15m korul biztosan lenne, Pellegrini is vagy 10m biztos.
Ez 25m, es egy Frattesi-Zielinski eladasbol sokkal tobb mint 40m nem igazan lenne.
Vegezetul pedig ott a talan mindenki altal legfontosabbnak jegyzett csatarkerdes, elmegy ez a 3 jomadar, de ide kell 2 uj tamado.
Szoval ahhoz hogy ezeket a fenti dolgokat veghez tudjuk vinni, legalabb 40-50m-t bekellene aldozni a mercatoba, es egy -40/50m merleget engedni 130 ev utan eloszor.
Ha ez nincs, akkor viszont eladas kell es nem csak ilyen Zielinski vagy Frattesi.
- interfan
Angol mediaban 1-2 kisebb helyen megjelent a Dumfries-Liverpool pletyka.
Arnold ugye megy, es a Pool uj jobbhatvedet keres.
Olasz forumokon sokan egyebkent ebben latjak a raciot Henrique kapcsan.
Ahogy irjak sokan, Dumfries az idei szezonja es a BL donto miatt nev lett, az Inter most kerhetne erte 30-35m-t is, egy jo BL donto eseten 40m-t is, es kiemelik Dumfries 29 eves.
Ebbol a penzbol pedig johetne olcsobban Henrique aki meg csak 23, es ha fejlodik, bevalik nagy ertek lenne.
Erdekes egyebkent ez az olaszok logikaja, lehet igazuk lesz?
Nem tudom.
Arnold ugye megy, es a Pool uj jobbhatvedet keres.
Olasz forumokon sokan egyebkent ebben latjak a raciot Henrique kapcsan.
Ahogy irjak sokan, Dumfries az idei szezonja es a BL donto miatt nev lett, az Inter most kerhetne erte 30-35m-t is, egy jo BL donto eseten 40m-t is, es kiemelik Dumfries 29 eves.
Ebbol a penzbol pedig johetne olcsobban Henrique aki meg csak 23, es ha fejlodik, bevalik nagy ertek lenne.
Erdekes egyebkent ez az olaszok logikaja, lehet igazuk lesz?
Nem tudom.
-
Interfan1000
Szerintem 3 embert fogunk eladni, meg jön 2 új csatár és megvagyunk!
Asllani -> Sucic
Bisseck -> De Winter
Dumfries -> Luis Henrique
Asllani -> Sucic
Bisseck -> De Winter
Dumfries -> Luis Henrique
-
matyinter
Ha Henrike jön, ráadásul 30-ert, akkor Dumi tuti megy. Padra ennyiért nem hozunk embert, tudom, tud előrébb is játszani, de ott nincs posztja.
Szerintem 1 embertől tuti meghalunk, ami nekünk fájni fog.(Dumi, Thuram a két tippem)
Szerintem 1 embertől tuti meghalunk, ami nekünk fájni fog.(Dumi, Thuram a két tippem)
-
matyinter
matyinter írta: ↑2025.05.09. 15:50 Ha Henrike jön, ráadásul 30-ert, akkor Dumi tuti megy. Padra ennyiért nem hozunk embert, tudom, tud előrébb is játszani, de ott nincs posztja.
Szerintem 1 embertől tuti meghalunk, ami nekünk fájni fog.(Dumi, Thuram a két tippem) Illetve Bisseck is szerintem kilövő listán van, a többi csak a neve sincs lesz kölcsönbe. Illetve remélem Correa kertészek, vagy szakácsnak, mert érte 10 labdát se kapunk
- vaskalap
Ez a De Bruyne vonal maradjon Nápolyba szerintem.A teljesítményén már nagyon látszik a kor,szezonról szezonra.Dumfries távozására szetintem van esély,és ahogy már írtam szerintem Bisseckre is,mivel ő korábban is felmerült,tuti van rá ajánlat.Egyébként őt szakmai szempontból nem értem miért kell eladni.
- interfan
Romano szerint az Inter nem aggodik Bisseck kapcsan, nemreg hosszabbitott, es elegedettek vele.
De tobb nemet es angol klub figyeli Bissecket, es Romano szerint ha megfelelo ajanlat erkezik az Inter ezt meghallgatja.
De tobb nemet es angol klub figyeli Bissecket, es Romano szerint ha megfelelo ajanlat erkezik az Inter ezt meghallgatja.
- interfan
Erdekes tema egyebkent ez a "megujulas", hogy mennyire van szukseg ra, kell e sok uj jatekos nyaron, kit erdemes megtartani, es kit nem, stb.
Eloszor is szogezzuk le, a jelenlegi helyzet nem a triplazos szezon.
1.
Nem fogunk triplazni ez mar teny, de arra is egyre nagyobb az esely, hogy mar duplazni sem.
2.
Ott kimondott cel volt a BL gyozelem, arra epitettuk fel a csapatot, azert hoztuk Mourinhot, azert rugtuk ki Mancinit.
Moratti akkor nyiltan, vilagosan, es kimondva is BL-t akart nyerni, es mint cel volt meghatarozva.
Iden senki nem beszelt celkent BL gyozelemrol, csakis alomkent emlegetette barki, es vezetoink azt is elmondtak mar a 8 kozott is, hogy tulteljesitettuk a vart eredmenyt a BL-ben.
3.
A triplazo csapatot, keretet, nagyon komoly penzugyi befektesekkel epitettuk fel.
A jelenlegi keretunkbe pedig 1 euro centet sem tettunk 2019 ota, csakis kivesszuk belole evre evre a sulyos milliokat.
Osszesen boven 100m feletti kivett penz van a mercatoba 2019 ota.
Na de visszaterve a lenyegre, Olaszorszagban forumokon elemzik, hogy nehogy ugyanabba a helyzetbe essunk, mint 2010-ben.
Es ebben egyebkent van valami...
Akkor is mi lett a vesztunk, hogy a triplazo csapat minden tagjahoz ragaszkodtunk, olyanokhoz is 30 felett akiket talan jobb lett volna eladni, es hozni a helyukre masokat.
Es hat 33+os jatekosainkhoz is ragaszkodtunk.
Nyilvan utolag nagyon okos az ember, de ott valamit nagyon elrontottunk, es a szivunkre hallgattunk es nem az eszunkre.
Olaszok tudnak erdekes dolgokat irni, mondani, de abban van valami, hogy nem biztos, hogy e teren erdemes ugyabba a hibaba beleesni.
Tegyuk fel megnyerjuk a BL-t, minden eselyunk megvan ra.
Ket dolog:
1.
Nyilvan 180 evesen oriasi amit csinalnak, es mindenkinek szobrot a Meazza melle, de...
Biztos hogy erdemes mindenkit megtartani a 36+os vonalbol?
(2010-ben inkabb 33+os vonal volt, most mar 36+os)
Ertem ez alatt:
Sommer, Acerbi, DeVrij, Darmian, Mkhitaryan.
Kerdes az, hogy biztos erdemes es szukseges e Mindenkit! megtartani?
2.
Es akkor ott a 30 koruli alapkezdo vonal mint anno 2010-ben, akikbol meg most talan utoljara (BL gyozelem eseten foleg), lehetne normalis penzt csinalni.
Itt is erdemes es szukseges Mindenkit! megtartani?
Nem lenne jobb eladni 1-2 embert, es hozni helyettuk olyanokat akik az Inter keret frissitesere, fiatalitasra, es hosszutavu jovojeben lennenek lehetosegek?