Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

gianluca

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: gianluca »

interfan írta: 2025.05.08. 13:44
Es folytatjak, van bor azon a bizonyos kepen...

Laporta is elmondta, a Barcelonat direkt ejtettek ki, es csakis a hibas biroi iteleteknek koszonheto, hogy a Barcelona nincs a BL dontoben.
Egy sokkal jobb csapatot direkt kiejtett az UEFA.

Inigo baratunk is elmondta, az UEFA ejtette ki a Barcelonat, a futball szegyene tortent, es mindent bevetettek azert hogy a Barcelona kiessen, ez pedig szegyen.

Gavi pedig elmondta, attol feltek, hogy a Barcelona triplazik, es tudtak, hogy ha bejutnak a dontobe azt meg is nyerik, es triplazni fognak, ezt pedig meg kellett akadalyozni az UEFA-nak, ezert kuldtek ezt a birot aki elcsalta a meccset, es kiejtette a sokkal jobb Barcelonat.

Hat igen...
Ahogy fogalmaztam, undorito es hanyinger az egesz.
Hogy egy nagy klasszikust idezzek némi parafrazissal: a Barcelona "két dolgot nem tud: nyerni, meg veszíteni." :D

Sose felejtem el a 2010-es elődöntő utáni ünneplést,amikor is valahogy véletlenül pont abban a pálya negyedben indult el a locsolorendszer,ahol az Inter ünnepelt
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Interfan1000 írta: 2025.05.08. 16:16 Mkhitaryan miért kapott sárgát? Nem emlékszem már, de a 68. percre írják és akkor szabálytalankodott Yamal-lal szemben, Pedri meg arról beszél, hogy az a 2. sárgája lett volna…
Na ezt kurvára nem értem, Mkhi a Yamal elleniért kapta a sárgát, nem volt neki előtte.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

gianluca írta: 2025.05.08. 21:54
interfan írta: 2025.05.08. 13:44
Es folytatjak, van bor azon a bizonyos kepen...

Laporta is elmondta, a Barcelonat direkt ejtettek ki, es csakis a hibas biroi iteleteknek koszonheto, hogy a Barcelona nincs a BL dontoben.
Egy sokkal jobb csapatot direkt kiejtett az UEFA.

Inigo baratunk is elmondta, az UEFA ejtette ki a Barcelonat, a futball szegyene tortent, es mindent bevetettek azert hogy a Barcelona kiessen, ez pedig szegyen.

Gavi pedig elmondta, attol feltek, hogy a Barcelona triplazik, es tudtak, hogy ha bejutnak a dontobe azt meg is nyerik, es triplazni fognak, ezt pedig meg kellett akadalyozni az UEFA-nak, ezert kuldtek ezt a birot aki elcsalta a meccset, es kiejtette a sokkal jobb Barcelonat.

Hat igen...
Ahogy fogalmaztam, undorito es hanyinger az egesz.
Hogy egy nagy klasszikust idezzek némi parafrazissal: a Barcelona "két dolgot nem tud: nyerni, meg veszíteni." :D

Sose felejtem el a 2010-es elődöntő utáni ünneplést,amikor is valahogy véletlenül pont abban a pálya negyedben indult el a locsolorendszer,ahol az Inter ünnepelt
Szerintem nem kell velük foglalkozni. Legnagyobb bajuk, hogy 86-87-ik percben a. 3-ik toljuk után elhitték, hogy sikerült. 100%-n koncentrálnak valószínű így is lett volna, de Dumfries és Acerbi is másképp gondolta.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Atosz írta: 2025.05.08. 22:45
Interfan1000 írta: 2025.05.08. 16:16 Mkhitaryan miért kapott sárgát? Nem emlékszem már, de a 68. percre írják és akkor szabálytalankodott Yamal-lal szemben, Pedri meg arról beszél, hogy az a 2. sárgája lett volna…
Na ezt kurvára nem értem, Mkhi a Yamal elleniért kapta a sárgát, nem volt neki előtte.
Én se értem, de szerintem elment már a maradék eszük is, ami egyébként se lehetett sok!
Interfan1000

Pedri-nek is arra volt esze, hogy 2-2-nél odamenjen Acerbi-hez és mutogasson neki aztán idegesítse, most meg sír, mint a fürdős kurva! Tipikus lúzer! :lol:
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Ez nekem is feltünt. Szerintem annyira faék a csávó, hogy Hakannal keverte össze, aki valóban kapott sárgát… Nem ismerte az ellenfél játékosait a csávó. :D Mikinek nem volt amúgy másik sárgás. Pedri az ékes példája annak, hogy szerintem azért a Barcások lenéztek minket, akárcsak az idióta szurkolóik. Az összes Barcás barátom azzal hívott fel, hogy megnyerte nekünk a bíró, meg Denzel szabálytalankodott a beadásnál stb. Mindenkinek azt mondom erre, hogy egyen sz.rt, annak legalább van némi értelme ahelyett, hogy Real szinten bírózzanak. Ez utóbbi összehasonlítás különösen fájó nekik. :)
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Interfan1000 írta: 2025.05.09. 07:35 Pedri-nek is arra volt esze, hogy 2-2-nél odamenjen Acerbi-hez és mutogasson neki aztán idegesítse, most meg sír, mint a fürdős kurva! Tipikus lúzer! :lol:
Ez a Barcelona, Inigo, Araujo, Pedri, Gavi, es meg Flick is semmibol nem all a meccs ota, csak a mocskoldasbol es az Inter szidasbol.
Laporta baratunk meg aztan foleg.
Undorito az egesz...
Szurkoloikat hagyjuk is, ok meg melyebben vannak.

Milyen erdekes, hogy tud mas csapat vezetese, edzoje, jatekosai a legnagyobb tisztelettel es alazattal beszelni az Interrol.
Sot meg a szurkoloi nagyon nagy resze is.
Ott a PSG tokeletes ellenpeldanak a Barcelonahoz kepest.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Jövőheti Lazio elleni meccs mikor lesz pontosan? Inter honlapján az van megerősítésre vár a pontos időpont.
Interfan1000

A Barcelona játékosok meg drukkerek nagy része egy nyálgép! Ezeket sose lehet legyőzni, csak szerencsével, meg játékvezetői segítséggel! :lol: Én kizárnám ezt a klubot a nemzetközi kupákból egy pár évre, aztán ha tudnak végre normálisan viselkedni elindulhatnak!
interfan

Interfan1000 írta: 2025.05.09. 09:48 A Barcelona játékosok meg drukkerek nagy része egy nyálgép! Ezeket sose lehet legyőzni, csak szerencsével, meg játékvezetői segítséggel! :lol: Én kizárnám ezt a klubot a nemzetközi kupákból egy pár évre, aztán ha tudnak végre normálisan viselkedni elindulhatnak!
Spanyolokra jellemzo ez, Real-Barca ugyanaz.

Nagykepesug, mindenkit lenezek, en vagyok a valaha volt legjobb, kikapni nem tudok, mindent megnyerek, ha meg ne adja eg kiesek nem nyerek, akkor az meg csak a masik szerencseje, a biro hibaja, elcsaltak a meccset, eladtak a meccset, vilag szegyene es a futball gyalazata, es meg folytathanak.

Ez a ket spanyol "gigaszra" egyenrant jellemzo.
Es hat igaz ez a szurkolokra, jatekosokra, aktualis edzore, elnokre, vezetesre.
möszi

interfan írta: 2025.05.09. 10:00
Interfan1000 írta: 2025.05.09. 09:48 A Barcelona játékosok meg drukkerek nagy része egy nyálgép! Ezeket sose lehet legyőzni, csak szerencsével, meg játékvezetői segítséggel! :lol: Én kizárnám ezt a klubot a nemzetközi kupákból egy pár évre, aztán ha tudnak végre normálisan viselkedni elindulhatnak!

Nagykepesug, mindenkit lenezek, en vagyok a valaha volt legjobb, kikapni nem tudok, mindent megnyerek, ha meg ne adja eg kiesek nem nyerek, akkor az meg csak a masik szerencseje, a biro hibaja, elcsaltak a meccset, eladtak a meccset, vilag szegyene es a futball gyalazata, es meg folytathanak.

Érthetetlen amúgy ez a gőg... A nagyobbik fiam kedvence Dimarco és egy mezt kért tőlem Milánóból, amit tegnap büszkén fel is vett a suliban. Mire a "Barcás" barátai (7 évesek bakker, ezek a gyerekek max szüleiktől hallanak ilyen baromságokat) azzal kezdék el piszkálni, hogy a mezén lévő csapat egy szar és amúgy a Barca a legjobb. Mire mondta szegény, hogy dehát az Inter megverte a Barcát a BL-döntőért, erre ez 2-3 szerencsétlen gyerkőc azt mondta, hogy hazugság. Tisztára mintha Trump fejében élnénk, hogy ami nem tetszik, amivel nem értek egyet az rögtön "fake news". Beszárás... Ma ráadtam a másik mezét és felkészítettem őt: odaadtam a meccsjegyemet és két nyomtatott papírt: az egyiken az Inter-Barca elődöntő 7-6-os végeredménye, a másikon a döntő párosítása, amelyen nem szerepel a Barca csak az Inter. :) Kíváncsian várom a ma délutáni fejleményeket. :D
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

möszi írta: 2025.05.09. 10:13

Érthetetlen amúgy ez a gőg... A nagyobbik fiam kedvence Dimarco és egy mezt kért tőlem Milánóból, amit tegnap büszkén fel is vett a suliban. Mire a "Barcás" barátai (7 évesek bakker, ezek a gyerekek max szüleiktől hallanak ilyen baromságokat) azzal kezdék el piszkálni, hogy a mezén lévő csapat egy szar és amúgy a Barca a legjobb. Mire mondta szegény, hogy dehát az Inter megverte a Barcát a BL-döntőért, erre ez 2-3 szerencsétlen gyerkőc azt mondta, hogy hazugság. Tisztára mintha Trump fejében élnénk, hogy ami nem tetszik, amivel nem értek egyet az rögtön "fake news". Beszárás... Ma ráadtam a másik mezét és felkészítettem őt: odaadtam a meccsjegyemet és két nyomtatott papírt: az egyiken az Inter-Barca elődöntő 7-6-os végeredménye, a másikon a döntő párosítása, amelyen nem szerepel a Barca csak az Inter. :) Kíváncsian várom a ma délutáni fejleményeket. :D
Az már tuti, hogy a gyerkőc kinek fog szurkolni egész életében, a nevelés nagy része kész :D
interfan

Luis Enrique ma is arrol beszelt, hogy a ket csapat akik legjobban megerdemeltek a dontot, az a PSG es az Inter.
Megprobaljak megnyerni a dontot, a PSG szurkoloi megerdemlenk ezt a sikert, nagyon fiatal a csapat de sosem voltak meg ennyire egyben( de az Inter egy nagyon eros csapat aki ezt mindenaron megakarja majd akadalyozni.
Kiemelte az Inter erosseget es erejet mutatja, hogy 3 even belul 2X is dontot jatszanak a BL-ben.

Mennyire mas hozzaallas ez mint a szeretett Barcelona eseteben.
Ezt hivjak tiszteletnek, amit meg a Barcelona-Real szintek csinalnak azt pedig a hatartalan nagykepusegnek es a masik lenezesenek.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

interfan írta: 2025.05.09. 14:05 Luis Enrique ma is arrol beszelt, hogy a ket csapat akik legjobban megerdemeltek a dontot, az a PSG es az Inter.
Megprobaljak megnyerni a dontot, a PSG szurkoloi megerdemlenk ezt a sikert, nagyon fiatal a csapat de sosem voltak meg ennyire egyben( de az Inter egy nagyon eros csapat aki ezt mindenaron megakarja majd akadalyozni.
Kiemelte az Inter erosseget es erejet mutatja, hogy 3 even belul 2X is dontot jatszanak a BL-ben.

Ezt hivjak tiszteletnek, amit meg a Barcelona-Real szintek csinalnak azt pedig a hatartalan nagykepusegnek es a masik lenezesenek.
Egyébként érdekes azért, hogy az ellenfél ilyenfajta tisztelete is valahol a Barcelona iskola része. Lásd Guardiolát vagy akár éppen Luis Enriquét, akik mindig csupa szépet és jót mondanak még a gyengébb ellenfelekről is.
möszi

matyinter írta: 2025.05.09. 12:06
möszi írta: 2025.05.09. 10:13

Az már tuti, hogy a gyerkőc kinek fog szurkolni egész életében, a nevelés nagy része kész :D
:D
interfan

Fan Gusto írta: 2025.05.09. 14:22
interfan írta: 2025.05.09. 14:05 Luis Enrique ma is arrol beszelt, hogy a ket csapat akik legjobban megerdemeltek a dontot, az a PSG es az Inter.

Egyébként érdekes azért, hogy az ellenfél ilyenfajta tisztelete is valahol a Barcelona iskola része. Lásd Guardiolát vagy akár éppen Luis Enriquét, akik mindig csupa szépet és jót mondanak még a gyengébb ellenfelekről is.
Teljesen igazad van, csak lehet ez mar a Barcelona iskola resze volt csak.
Lasd Xavi baratunkat aki meg a mai napig kopkod felenk...
Guardiola, Luis Enrique meg ez a korszak akik ismerik azt a szot, hogy tisztelet.
A Xavi fele vonal mar nem, es azota a helyzet csak rosszabb lesz.

Ha mar Guardiola, elovettek a BL donto utani nyilatkozatat a City gyozelemnel, amikor azt mondja, Inzaghi zsenialis edzo, az Inter fantasztikus csapat, es nagyon rovid idon belul visszaternek a BL dontobe.
Es milyen igaza lett Pepnek.
Meg is kerdeztek errol, es most is elmondta, Inzaghi szerinte a vilag egyik legjobb edzoje, az Intert pedig csodalja csapatkent barmire kepesek.
matyinter

Nekem a meccsek elottig egész szimpatikus volt a Barca, (nem láttam őket játszani X évig) de ugyanaz a patkány mentalitás maradt meg, azt hittem, hogy a Dani alves, buszkecc (a kacsintásáért azóta is üdvözlöm anyukát) elmarad es egy szimpatikus csapatot láthatok. Nem jött be. Vannak jó játékosaik nyilván.
De ez a Pedri, Inigo stb, ugyanaz a vonal.
Beképzelt nyalizos (hát a lengyel kománál lehet próbálkozni, csak minek), és utána megy a hiszti.
Próbálom nem elfogultan: azon szarakodnak, hogy, ami 17 méterre volt szabálytalanság, vagy az Acerbi kéz, vagy az első gól előtti kéz. Beszéltem több teljesen független ismerőssel, egyiket sem tartották rossz ítéletnek.
Pedri: te meg nyujtogasd a nyelved, hátha megtetszel valakinek, aki beadja hátulról a nyeles aszpkrint :D
interfan

Barcelona kozben ujabb feljelentest tett az Inter ellen az UEFA-nal.
Az elso feljelentest az elfogult biro kapcsan az UEFA hatarozottan elutasitotta, es semmiben nem adott igazat a Barcelonanak, igy az hamar lezarult.

Ez az ujabb most arrol szol, hogy a Barcelona vezetes nem kapta meg a kello es megfelelo banasmodot a San Siroban.
Laporta feljelenteseben azt kifogasolja az Inter ellen, hogy nem az ilyenkor nekik jaro elkulonitett VIP paholybol nezhettek a meccset, hanem az egyszeru szurkolok kozott kellek lenniuk, ahol o maga Laporta is, Deco is, es a serult Kounde is folymatos provokaciok es sertesek aldozatai lettek es voltak kenytelenek elviselni az Inter szurkolok reszerol.
Barcelona feljelentese szerint nem tortent fizikai aggresszio, de kozel allt a helyzet hozza, es sulyos biztonsagi aggalyokat vett fel a helyzet, es az hogy az Inter ennyire nem tisztelte meg a Barcelonat es ezzel is megalazta.
A Barcelona ellenben az Inter vezetesnek a VIP paholyt adta, ahogy ez a protokoll szerint kell, es teljes biztonsagban lehettek az Inter vezetoi, ellenben a San Siroban a Barcelona vezetes komoly veszelyben volt.
Barcelona kiemeli, az Inter sem a protokolt, sem a minimalis tiszteletet nem tartotta be ami ket europai klub kozott az alap lenne, de az Inter erre is keptelen volt.
Megfeleloen sulyos buntetest kert a Barcelona emiatt az UEFA-tol az Interre, es a biro ellen tett panasz es feljelentes utan, nem szeretnek, hogy ezt a feljelentest is elutasitssa az UEFA.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2025.05.10. 07:06 Barcelona kozben ujabb feljelentest tett az Inter ellen az UEFA-nal.
Az elso feljelentest az elfogult biro kapcsan az UEFA hatarozottan elutasitotta, es semmiben nem adott igazat a Barcelonanak, igy az hamar lezarult.

Ez az ujabb most arrol szol, hogy a Barcelona vezetes nem kapta meg a kello es megfelelo banasmodot a San Siroban.
Laporta feljelenteseben azt kifogasolja az Inter ellen, hogy nem az ilyenkor nekik jaro elkulonitett VIP paholybol nezhettek a meccset, hanem az egyszeru szurkolok kozott kellek lenniuk, ahol o maga Laporta is, Deco is, es a serult Kounde is folymatos provokaciok es sertesek aldozatai lettek es voltak kenytelenek elviselni az Inter szurkolok reszerol.
Barcelona feljelentese szerint nem tortent fizikai aggresszio, de kozel allt a helyzet hozza, es sulyos biztonsagi aggalyokat vett fel a helyzet, es az hogy az Inter ennyire nem tisztelte meg a Barcelonat es ezzel is megalazta.
A Barcelona ellenben az Inter vezetesnek a VIP paholyt adta, ahogy ez a protokoll szerint kell, es teljes biztonsagban lehettek az Inter vezetoi, ellenben a San Siroban a Barcelona vezetes komoly veszelyben volt.
Barcelona kiemeli, az Inter sem a protokolt, sem a minimalis tiszteletet nem tartotta be ami ket europai klub kozott az alap lenne, de az Inter erre is keptelen volt.
Megfeleloen sulyos buntetest kert a Barcelona emiatt az UEFA-tol az Interre, es a biro ellen tett panasz es feljelentes utan, nem szeretnek, hogy ezt a feljelentest is elutasitssa az UEFA.
Mindegy, már a helyükön vannak 💪
Amúgy volt közös ebéd a vezetőkkel (ahogy minden BL-meccs előtt szokott lenni a két csapat vezetői közt), nem tudom mire fel ez a nagy nyilvánosság előtti ekézés.
interfan

PellerG írta: 2025.05.10. 07:21
interfan írta: 2025.05.10. 07:06 Barcelona kozben ujabb feljelentest tett az Inter ellen az UEFA-nal.

Mindegy, már a helyükön vannak 💪
Amúgy volt közös ebéd a vezetőkkel (ahogy minden BL-meccs előtt szokott lenni a két csapat vezetői közt), nem tudom mire fel ez a nagy nyilvánosság előtti ekézés.
Jol irod:
meccs előtt

Akkor meg 100%-ig biztosak voltak a BL dontobe.
Csakhat a valosag mas lett, es hat azota megy ami megy toluk.
Ha nincs Acerbi utolso perces golja, es most a Barcelona keszulne a dontore, biztosak lehetunk bennek, hogy egyetlen 1db rossz szava, feljelentese, vagy barmilye lett volna a Barcelonanak.
Viszont kiestek, igy most aztan van minden.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Tudom, hogy a fórumon sok mindennek helye van, de közben meg azt is gondolom, hogy én egy Interes oldalon nem vagyok arra kíváncsi, hogy ki mit vergődik egy másik csapat oldaláról. Ez megmaradhatna a barca-real szurkerek és az nso fórum szintjének.
Kiestek, a meccs elmondhatatlan volt, kész. Legalább mi tudjunk továbblépni.
möszi

P-Inter írta: 2025.05.10. 10:51 Tudom, hogy a fórumon sok mindennek helye van, de közben meg azt is gondolom, hogy én egy Interes oldalon nem vagyok arra kíváncsi, hogy ki mit vergődik egy másik csapat oldaláról. Ez megmaradhatna a barca-real szurkerek és az nso fórum szintjének.
Egyetértek… felesleges ezzel foglalkozni. Semmi kirívó nem volt amúgy a meccsen, ezzel a vergődéssel meg Laporta és társai saját klubjukat minősítik. Spanyolban egyébként is csak egyetlen normális csapat van, az Atleti!
Festa

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)bél

Hozzászólás Szerző: Festa »

P-Inter írta: 2025.05.10. 10:51 Tudom, hogy a fórumon sok mindennek helye van, de közben meg azt is gondolom, hogy én egy Interes oldalon nem vagyok arra kíváncsi, hogy ki mit vergődik egy másik csapat oldaláról. Ez megmaradhatna a barca-real szurkerek és az nso fórum szintjének.
A normális Barcás haverok gratuláltak,de van akik nagyon beleélték magukat a a triplazásba.
Ez még egy két napig eltart utána meg csak az marad meg,hogy az Inter 4-3-ra verte a Barcát egy örökké emlékezetes elődöntőn. Bármi lesz is majd Münchenben bizonyítottuk,hogy a legnagyobb csapatokkal is felvesszük a versenyt.A két évvel ezelőtti BL meneteléshez képes most igazi nagy nevű top csapatokat küldtünk haza.
interfan

Pihenot kaphat ma gyakoratilag a teljes Inzaghi alapkezdo:
Sommer, Acerbi, Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco, Martinez, es Thuram is.

Ujra a szinte teljes B sor kezdhet ma.
Arnautovic tovabbra is eronleti gondokkal kuzd, igy o valoszinu csak cserekent lephet majd palyara.
Zalewski pedig uj poszton, a KP kozepen probalhatja ki Inzaghi.

Varhato kezdo:

J.Martinez
Bisseck-DeVrij-Bastoni
Darmian-Zalewski-Asllani-Zielinski-C.Augusto
Taremi-Correa
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2025.05.11. 08:22 Pihenot kaphat ma gyakoratilag a teljes Inzaghi alapkezdo:
Sommer, Acerbi, Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco, Martinez, es Thuram is.

Ujra a szinte teljes B sor kezdhet ma.
Arnautovic tovabbra is eronleti gondokkal kuzd, igy o valoszinu csak cserekent lephet majd palyara.
Zalewski pedig uj poszton, a KP kozepen probalhatja ki Inzaghi.

Varhato kezdo:

J.Martinez
Bisseck-DeVrij-Bastoni
Darmian-Zalewski-Asllani-Zielinski-C.Augusto
Taremi-Correa
A legnagyobb izgalom számomra Zalewski lesz. Ami egyebkent felvet néhány kérdést.
Esetleg Asllani távozik, és Sucic az ő helyére kerülne, így Zale (ha jól teljesít) mehetne Barella mögé, ezáltal Henrique Dimarco mögé, míg Carlos a védelembe? :think: :think:
Zalewskit én inkabb Correa helyén próbálnám ki, bár még a portásnak is jobban örülnék.
Bocsi, fáradtabb vagyok a kelleténél ma reggel…😅
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.05.11. 09:47 Esetleg Asllani távozik, és Sucic az ő helyére kerülne
Sucic nem regista, nem melysegi iranyito, o egy kozepso KP.
Ahogy irtak, o Barella moge, ugymond Frattesi helyere erkezhet.
Dinamo 4-2-3-1-et jatszik, ott a ket fos KP jobboldali posztja az ove.

Asllani tavozasa eseten Caviglia az akit allitolag szeretne Ausilio.
O a Venezia registaja.
Korabban aki meg regista posztra felmerult:
Perrone, Bernabe.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

A scudetto szerintem már elúszott, de persze a matek még esélyt jelent, drukkolok is ezerrel és valamelyik csapat igazán üthetné a Napolit.

FORZA INTER!!!
CsaSzi9294

Bravó Zaleeeee!!! :thumbup: :clap:
Meg kell tartani mindenképp!
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.05.11. 18:14 Bravó Zaleeeee!!! :thumbup: :clap:
Meg kell tartani mindenképp!
Eddig bejott az uj poszt.

Josep Martinez viszont tovabbra is kepes hajmereszto dolgokra...
Meg szerencse hogy megusztuk.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.05.11. 18:31
CsaSzi9294 írta: 2025.05.11. 18:14
Meg szerencse hogy megusztuk.
Szó szerint.. :crazy:
CsaSzi9294

Azért most Martinez elég nagyot fogott.
interfan

Legnagyobb pozitiv amit el sem hinnek ha nem latnam, nem 3-5-2 a taktika, hanem 3-4-2-1.
Inzaghi mondta a meccs elott Zalewski nem KP lesz, hanem a csatar mogott, hat ez tenyleg igy lett.
Ami meg pozitiv az Zalewski, lehet nem is kell 2 uj csatar, es eleg lesz egy is?
Lehet ez a poszt jobban fekszik neki mint a WB?
WB poszton total sulytalannak lattam vegig, most igy visszavont tamadokent mintha jobban elne.
Ezen kivul a vedelem is rendben van.

Azt leirni is ertelmetlen mar, hogy a Taremi-Correa parostol tobb kellene, mert ez ketezredik alkalommal is egy 0.
Josep Martinez a kapuba erosen Carrizos, o csinalta ezeket az amator hibakat, majd egy nagy vedest, lehet Carizzo is megfiatalodva.
Es hat sajnos Zielinski es Asllani sincs a helyzet magaslatan, mondhatni szokas szerint.
De Darmian es C.Augusto sem elete meccset jatssza finomam szolva sem.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.05.11. 18:53 Legnagyobb pozitiv amit el sem hinnek ha nem latnam, nem 3-5-2 a taktika, hanem 3-4-2-1.
Inzaghi mondta a meccs elott Zalewski nem KP lesz, hanem a csatar mogott, hat ez tenyleg igy lett.
Ami meg pozitiv az Zalewski, lehet nem is kell 2 uj csatar, es eleg lesz egy is?
WB poszton total sulytalannak lattam vegig, most igy visszavont tamadokent mintha jobban elne.

Azt leirni is ertelmetlen mar, hogy a Taremi-Correa parostol tobb kellene, mert ez ketezredik alkalommal is egy 0.
Josep Martinez a kapuba erosen Carrizos, o csinalta ezeket az amator hibakat, majd egy nagy vedest, lehet Carizzo is megfiatalodva.
Es hat sajnos Zielinski es Asllani sincs a helyzet magaslatan, mondhatni szokas szerint.
Ezek a srácok már reg nincsenek (Bologna óta) fejben a Seria A-ban. Így is csoda, hogy a B keretünk vezetést szerzett Torinóban. Én már nem hibáztatom oket emiatt.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.05.11. 19:00
interfan írta: 2025.05.11. 18:53 Legnagyobb pozitiv amit el sem hinnek ha nem latnam, nem 3-5-2 a taktika, hanem 3-4-2-1.

Ezek a srácok már reg nincsenek (Bologna óta) fejben a Seria A-ban. Így is csoda, hogy a B keretünk vezetést szerzett Torinóban. Én már nem hibáztatom oket emiatt.
Nezd, "ezek a sracok" amikor meg az 1.helyen alltunk is nullat hoztak sajnos, sot a teljes szezonban.
Pont ilyenkor kellene megmutatni az egesz szezonban harmatgyenge "B" jatekosoknak, hogy legalabb akarnak, meg ha tobbre nem is kepesek.
Na ez a legnagyobb baj, hogy sokukon meg ez sem latszik.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.05.11. 19:02
CsaSzi9294 írta: 2025.05.11. 19:00
interfan írta: 2025.05.11. 18:53
Nezd, "ezek a sracok" amikor meg az 1.helyen alltunk is nullat hoztak sajnos, sot a teljes szezonban.

Pont ilyenkor kellene megmutatni az egesz szezonban harmatgyenge "B" jatekosoknak, hogy legalabb akarnak, meg ha tobbre nem is kepesek.
Na ez a legnagyobb baj, hogy sokukon meg ez sem latszik.
A gond az, hogy a B csapat egy Fiorentina szintet képvisel. Ők ennyit tudnak, nem is lepődtem meg, mint ahogy írtad, egész szezonban hurkák. Ebből ma egyedül a védelem hoz egy kimagaslóbb szintet (Bastoni, DeVrij, Bisseck mondjuk nem is a gyengék között van), a többi mezőnyjátékos viszont ennyire képes. Ez van. Nem tudom mit vársz Asllanitól például, semmi extra a srác, alibi hátra passzokkal nem lehet kiemelkedni ma sem! Zalewski játéka viszont kifejezetten tetszik. Szerintem nyerni fogunk így is.
CsaSzi9294

Nem ertem miert kell kockáztatni Dimarcot és Dumfriest? Feleslegesen hozza be őket most.
CsaSzi9294

Ez miert nem piros?
2-0 :clap:
matyinter

Na, akkor hajrá Genoa :D
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

matyinter írta: 2025.05.11. 20:13 Na, akkor hajrá Genoa :D
Hajrá bizony de az a baj max 1% esélyt adok arra nyernek Nápolyba. :? X is csoda lenne kb.
De hátha. ;)
interfan

Cupi írta: 2025.05.11. 20:20
Hajrá bizony de az a baj max 1% esélyt adok arra nyernek Nápolyba. :? X is csoda lenne kb.
De hátha. ;)
Vieira ugyis azt mondta, hogy remeli a PSG triplazik es megnyerik a BL dontot is.
Ha mar ennyire hazabeszel, legalabb Olaszorszagban tegyen nekunk egy szivesseget az oreg Patrick ma este.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2025.05.11. 20:27
Cupi írta: 2025.05.11. 20:20
De hátha. ;)
Vieira ugyis azt mondta, hogy remeli a PSG triplazik es megnyerik a BL dontot is.
Ha mar ennyire hazabeszel, legalabb Olaszorszagban tegyen nekunk egy szivesseget az oreg Patrick ma este.
Ebben a Genoabán én sem nagyon bízom. Reális esély Napoli vereségre jövő vasárnap lesz Pármában.
sorger=giallo

cuchu11 írta: 2025.05.11. 20:44 Ebben a Genoabán én sem nagyon bízom. Reális esély Napoli vereségre jövő vasárnap lesz Pármában.
Nem kizárt. Ellenben, mi akkor majd a Laziot fogadjuk, akik még nem mondtak le a BL - ről, így biztos, hogy kemény dió lesz ellenük.

FORZA INTER!!!
CsaSzi9294

Nyomjad Genovaaaa!!! :clap:
CsaSzi9294

Hihetetlen, hogy ez a Napoli vezeti a bajnokságot. Vicc..
CsaSzi9294

Gyerünk Genova!! :wtf: :clap:
sorger=giallo

Egalizált a Genoa, de még nincs vége.

FORZA INTER!!!
CsaSzi9294

sorger=giallo írta: 2025.05.11. 22:32 Egalizált a Genoa, de még nincs vége.

FORZA INTER!!!
Ha valami csoda folytán 2-3 lenne, akkor tuti pareggio lesz.
CsaSzi9294

2 meccsből csak nem nyernek mindegyiken… de jó lenne ha Parmában is X-elnének.
sorger=giallo

1 pont a Napoli előnye.

FORZA INTER!!!
matyinter

Grat Genoa. Bár még hátrány van, viszont így pontegyenlőségre még kevesebb az esély.
Meglátjuk, de azért nem olyan hú de jó ez a Nápoly, még bukhatnak. Persze mi is.
Válasz küldése