Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Baggio85

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

matyinter írta: 2025.05.24. 15:49 Mindhárom baromi nagy 0, annyi előnye van Arnának, hiába gyűlölöm 15 éve, és egy nagyképű fasz is, neki 4 jó meccse volt 1 év alatt, a másik kettőnek 2-2. Illetve rajta látom, hogy akar. Sokkal tehetsegtelenebb akár Tareminél, akár Correánál mégis többször volt hasznos. (Jó, az más kérdés, hogy Acerbi vagy Bastoni csatárként több gólt szerzett volna, mint a 3 jomadar összesen
Érdekes egyébként mindhárom játékos:
Taremi - az előszezon után óriási rejtély, hogy ő "hova lett"?! Ok, azok csak edzőmeccsek voltak, de abszolút úgy tűnt, hogy a támadójátékban ő nagyon hasznos lehet a befejezéseknél. Azt rémálmomban sem gondoltam, hogy ekkora flop lesz. Viszont! Az kiderült róla, hogy nagyon jól védekezik, jobb hátvédként vagy szűrőként lehet, hogy több hasznát vettük volna. :D

Correa - ő neki egyébként a képességei nem rosszak, de annál inkább is botrány, hogy ő ennyit tudott csak kihozni Interes pályafutásából. Nem tudom, hogy ez a mentalitáson vagy valami máson múlt, de ő itt nálunk nagyon jól elvegetált, főleg ennyi pénzből.

Arna - megmondom őszintén, én benne nem csalódtam, mert kb. ennyit vártam tőle.

Sajnos az a gond, hogy irgalmatlan különbség volt a ThuLa kettőshöz képest mind minőségben, mind típusban és ez döntő volt a bajnokságban.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Reméljük Arnautovic barátunk az idei év végén végképp nem nevezheti majd magát az új Ibrahimovicnak ha lesz 2 BL győzelme. Ráadásul korban is utoléri lassan a balkáni kung fu mestert.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Nagyon kemeny amit ez a PSG ma is muvel, hihetetlen milyen erosek csapatkent.
Ezek a pofatlanul fiatal jatekosok teljesitmenye meg egeszen zsenialis.
Tenyleg orom oket nezni, ami ott felepult az tenyleg mindent megerdemel.
Jol mondta Enrique, iden az Inter es a PSG erdemelte meg legjobban a BL dontot.

PSG igy is tortenelemi szezont fut, a dupla mar megvan, es a BL donto is.
Hogy meglesz e nekik a tortenelmi triplazas, amivel a hallhatatlanokhoz csatlakoznak, az innentol mar csak rajtunk mulik.
Ha nem mi lennek az ellenfel, kivannam legyen meg nekik a triplazas.
De ennek a PSG-nek meg lesz lehetosege triplazni kesobb, es fog is ha ennyire egyseges, alazatos, fiatal csapatunk van a szo legszorosabb ertelmeben.
Iden ne legyen meg a tripla nekik, a mi jatekosaink, a mi szeretett klubunk, es mi szurkolok vegre erdemlunk most egy nagy sikert.
Baggio85

Őszintén szólva, ettől a döntőtől jobban is félek, mint a City ellenitől. Ott mindenki azt mondta a meccs előtt, hogy kapunk mi is 4et, 5öt.
Most viszont a Bayern, Barca kiverése után inkább minket tartanak esélyesnek, pedig ez a PSG két meccsen lefocizta a legnagyobb esélyesnek tartott, angol bajnok Liverpoolt.
Itt a 99% nem lesz elég..
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Baggio85 írta: 2025.05.24. 22:03 Őszintén szólva, ettől a döntőtől jobban is félek, mint a City ellenitől. Ott mindenki azt mondta a meccs előtt, hogy kapunk mi is 4et, 5öt.
Most viszont a Bayern, Barca kiverése után inkább minket tartanak esélyesnek, pedig ez a PSG két meccsen lefocizta a legnagyobb esélyesnek tartott, angol bajnok Liverpoolt.
Jò csapat ez a PSG,de nem erősebb mint a Barca vagy a Bayern.Nem annyira kimagaslòak mint a City volt 2 éve amit 4-0-rá verte a Realt.Egy momentum dönthet majd.
Egy Sommer bravúr vagy egy Lautaro gòl vagy ziccer.A legnehezebb azt lenne megélni ha megszereznénk a vezetést,de mégsem tudnánk nyerni..
interfan

Festa írta: 2025.05.24. 22:38
Baggio85 írta: 2025.05.24. 22:03 Őszintén szólva, ettől a döntőtől jobban is félek, mint a City ellenitől. Ott mindenki azt mondta a meccs előtt, hogy kapunk mi is 4et, 5öt.
Jò csapat ez a PSG,de nem erősebb mint a Barca vagy a Bayern.Nem annyira kimagaslòak mint a City volt 2 éve amit 4-0-rá verte a Realt.Egy momentum dönthet majd.
Egy Sommer bravúr vagy egy Lautaro gòl vagy ziccer.A legnehezebb azt lenne megélni ha megszereznénk a vezetést,de mégsem tudnánk nyerni..
Ez a PSG fenyevekkel jobb csapat mint a Bayern, sot csapatkent jobbak mint egy Barcelona.
A futball pedig egy csapatsport.
Iden mar nyertek 3 trofeat, amire senki de senki mas nem volt kepes a top futballban.

Ha ezt a PSG-t letudjuk gyozni, az egy hatalmas dolog lesz.
Janicsár

Azért nem kell annyira elájulni szerintem. Persze jó csapat nagyon és megnyerték a bajnokságot amit meg szoktak nyerni, behúzták a kupát egy lehet kieső Reims ellen, elverték az Arsenalt akiket mi is elvertünk és kiejtették a nagyon erős Liverpoolt igen.
Egyben vannak mint csapat, erősek, egyénileg is kiemelkedő dolgokat tudnak produkálni stb.de azért nem egy verhetetlen brigád. Nem gondolnám hogy olyan nyomás alatt kéne játszunk mint a Barca ellen, de ha hibázunk jobban meg fogják bosszulni. Ahogy elől sem lesz olyan "könnyű" dolgunk de ha sikerül gólt szereznünk sokkal jobban meg fogja majd őket mint a Barcát. Pláne hogy egy döntő.
A Barca meccs előtt mondtam minden cimborának, lehet rosszul hangzik de meg kell kicsit faragni a fiatalokat érezzék a határokat, bizonytalanodjanak el kicsit, ne fickándozzanak, inkább panaszkodjanak a bírónak. Ez az első meccsen nekem hiányzott kicsit a visszavágón ezzel kezdtünk és látszott is a hatása.
Azt mondom itt is nekünk kell lenni a rossz fiunak.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Festa írta: 2025.05.24. 22:38
Én is arra számítok, hogy pár momentum dönthet, amiben nem vagyunk jók, de ha bejön, akkor nyerhetünk is. Nagyon fontos lesz a helyzetkihasználás, mert szerintem nem lesz sok. Szerintem lesz majd 3 ziccerunk, azon kívül a védelem a lényeg, hogy mennyire bírja, szinte tuti, hogy sokkal többet jönnek a kapunkra. Én egy 65-35%-ot látok a Párizs javára, de, lesz pár lehetőség, amit ki kell használni. Végülis vertük a német, spanyol bajnokot, miért ne vernenk a Franciát is? Több helyen is olvastam (itt is), hogy mi vagyunk az esélyesek. Nem értem miért is? 2.3 VS 3.3 a szorzó, és ez reális is szerintem.
De nyerni kell!!!
interfan

matyinter írta: 2025.05.25. 06:53 Több helyen is olvastam (itt is), hogy mi vagyunk az esélyesek. Nem értem miért is? 2.3 VS 3.3 a szorzó, és ez reális is szerintem.
De nyerni kell!!!
Par dolgot azert semmikeppen sem szabad elfelejteni.

- Ez a PSG kapta az egyeneses kieses szakaszban a legkevesebb golt a BL-ben.

- Ez a PSG rugta a 2.legtobb golt az idei BL-ben, csak a Barcelona elozi meg oket.

- Rugtak iden 57 meccsen 155 golt, mikozben alig 59 golt kaptak, ami alig tobb mint a mi kapott golszamunk.

- BL egyeneses kieses szakasz ota ez a PSG kapta a legkevesebb golt a top 5 bajnoksag osszes csapatat nezve

- PSG tamadosora rugott laza 100 golt es kiosztott laza 66 golpasszt, ezt a legtobb a top 5 bajnkoksag osszes csapatat nezve a tamadokat nezve.
Mindezt ugy, hogy a PSG tamadosorat eletkor szerint:
19, 22, 24, 17, 23, 28, 24 eves jatekosok alkotjak, ez 22.4 eves atlagetkor, ami termeszetesen kiemelkedoen a legfiatalabb egesz Europat nezve.

- PSG KP szinten rugott laza 26 golt, es kiosztott laza 30 golpasszt.
Mindezt eletkort nezve egy 20, 25, 19, 29, 19 jatekosokkal, ez 22.4 eves atlageletkor, ami termeszetesen kiemelkedoen a legfiatalabb az egesz vilagon.

- Es a vedelemuket sem szabad elfelejteni, ami a fentebb emlitett egyik legjobb vedekezes mellett, szinten rugott 18 golt, es kiosztott 22 golpasszt.
Szinten pofatlanul fiatal 24.4 eves atlageletkorral.

- PSG tamadoi hozzak a legjobb vedekezo mutatokat kiemelkedoen a top 5 bajnoksag tekintve.
Doue valami egeszen elkepeszto, olyan mutatokat hoz csatarkent, amit mashol egy vedo sem.

- Joao Neves a top 5 bajnoksagot nezve a legjobb vedekezo mutatokat hozza.

- Mint ahogy a PSG KP is a legjobbak kozott van a top 5 bajnoksagot nezve mind vedekezesben, mind tamadasban.

Nyomas lesz rajtunk, ez teny.
Mi keretunk nagyreszenek valoszinu utolso nagy dobasa lehet, ez is teny.
Mas a helyzet mint a City ellen, ez is teny.
De...
Az eselyek nagyon hasonloak, nem vagyunk a bukiknal, szakertoknel favoritok, csak ha mi nyernenk, az mar nem lenne meglepetes.
Gyakorlatilag minimalis kulonbsegek vannak az eselyek kozott.
Itt ha valaki "favoritnak" allit be minket, az ugy sajnos Olaszorszag...
A szurkoloink, a media, a szakertok, ez pedig nem feltetlenul jo, mert ez a PSG-t lebecsulni elkepesztoen nagy hiba lenne.
Ez a PSG a jelenlegi top futball egyik, hanem a legegysegesebb, legelhivatotabb, legalazatosabb, es emiatt legjobb csapata.
Talan csak mi vehetjuk fel veluk e teren a versenyt, amit meg is kell tenni, es legyozni oket.
Ez a PSG mar igyis tortenelmet irt, nyilvan a triplazas es a BL siker lenne a vilagtortenelmi esemeny, de nekik nagyon sok lehetoseguk lesz meg ra, es meg is fogjak csinalni.
Ellenben a mi keretunk utolso nagy dobasa lehet, es jopar jatekosunk karrierjenek melto megkoronozasa.
Janicsár

Nem vitázni akarok veled Interfan de a francia csak a PSG miatt a top5 bajnokság tagja egy kis tulzással.
Nem elvitatva az érdemeket de azért a BL en kívüli statisztikákat annyira nem találom riasztónak.
A BL-ben ez a PSG kikapott az Aston villától, a Liverpooltól és a Bayern től is.
interfan

Janicsár írta: 2025.05.25. 07:38 Nem vitázni akarok veled Interfan de a francia csak a PSG miatt a top5 bajnokság tagja egy kis tulzással.
Nem elvitatva az érdemeket de azért a BL en kívüli statisztikákat annyira nem találom riasztónak.
A BL-ben ez a PSG kikapott az Aston villától, a Liverpooltól és a Bayern től is.
Nyilvan, csak ezek ugyanugy igazak a BL-re.

- Barcelona utan a 2. legtobb golt rugtak a BL-ben.

- Egyenes kieses szakaszban a legkevesebb golt kaptak a BL-ben.

- Tamadoik, KP legeredmenyesebb a BL-ben kiemelkedoen.
Vedekezo, tamado statisztikak szinten legeredmenyesebb a BL-ben.

BL-t nem osszel kell nyerni, lasd 2010-ben kb 1 percre voltunk a kiesestol, ha nincs az Sneijder gol...
A veget ismerjuk.
Ha az egyenes kieses szakaszt nezzuk, akkor a PSG kb hibatlan.
Egy sima 3-1-es Villa gyozelem utan kaptak ki, ugy hogy 0-2 volt a 27. percben nekik (osszesites 5-1), amikor totalisan belekenyelmesedtek, es kb leszartak, csak a tovabbjutas legyen meg.

En nagyon szeretem a Liverpoolt, de el kell ismerni, a PSG oda-vissza lefocizta oket, elkepeszto mod felulmultak oket sajnos minden teren.

En tartom, nagyon nehez lesz ellenuk, es nagyon nehez lesz megnyerni a dontot, nehezebb mint eddig barki ellen.
Aztan persze tevedjek, es legyen egy 3-0 gala nekunk.
Festa

Hmm.
Nagyon jò csapat ez a PSg,de nem legyőzhetetlen.
Az Arsenalt mindkét meccsen verték,de mind a két esetben az Arsenalnak volt magasabb az XG-je.
Tudom kit érdekel utòlag.Az Aston Villa elleni idegenbeli meccsen 0-2-ről kaptak ki 3-2-re ùgy,hogy ebből két gòlt kaptak az 55. és az 57.percben.
Persze továbbjutottak és ez a legfontosabb,de ahogy Interfan írja ez a PSG most toronymagasan a legjobb csapat a világon,ami viszont ebben a formában túlzás.
Esélyesebbek kétsegtelen,de nem jobbak mint a 2023-as City ezt tartom.

Mi ebben a sorozatban játszottunk a Cityvel,Arsenalal kétszer a Bayernnel illetve kétszer a Barcaval és egyszer sem szenvedtünk verességet.Fejben mindig is a BL-re koncentráltunk igazan nem a scudettora.
Lehet jobb a kerete a PSG-nek lehet nagy skalpokat szereztek ők is,de van egy hetünk reménykedni.
Ez az egy hét ròlunk is fog szòlni.
interfan

Festa írta: 2025.05.25. 08:10 Nagyon jò csapat ez a PSg,de nem legyőzhetetlen.
ez a PSG most toronymagasan a legjobb csapat a világon,ami viszont ebben a formában túlzás.
Esélyesebbek kétsegtelen,de nem jobbak mint a 2023-as City ezt tartom.
Senki sem legyozhetetlen, pont ezert futball a futball.
Ki gondolta volna, hogy nem az ultraszupersztar gigasztar Real nyeri a BL-t?
Vagy a City?
Vagy a Pool?
Ehhez kepest van egy PSG a dontobe akit mindenki leirt amikor kiraktak a sztarokat, es elkezdtek csakis fiatalokra epitve csapatot alkotni, akikte volt idoszak amikor 62X szorzo volt a BL gyozelemre.
Es mi, akikre szinten legtobbszor 20X szorzo volt.

Szinte egyenloek az eselyek, es pont ezert gyonyoru a donto.
A ket legjobb Csapat!! jutott a dontobe, akit csapatkent tudtak a legjobbak lenni.
Barmelyik nyer, toluk jobban senki nem fogja megerdemelni.
Ez az idei szezon a PSG szezonja, de mi tehetunk rola, hogy ez az idei szezon a PSG-Inter szezonjakent es tortenelmi cselekedeivel vonuljon be a tortenelembe.
Elkepeszto megleptesek szezonja ez, es erre a pelda a PSG, es persze mi is a BL-ben.

En amit irtam tartom, piszok nehez lesz, es nagyon nem tartom jo dolognak, hogy az olasz media, olasz szurkolok ekkora nyomast tesznek rank, hogy ezt mar megnyerjuk, mi vagyunk a jobbak, eselyesek, stb.
Ez szerintem nincs igy, nem vagyunk eselyesek.
Mint latszik az oddsokbol is, az eselyek gyakorlatilag egyenloek.
Ha ezt a PSG-t leakarjuk legyozni, akkor 110% kell, es nehezebb lesz ezt megtenni mint a Barcelonat kiutni.
Ismetlem, tevedjek, nyerjunk 3-0-ra, de en nagyon nehez meccsre szamitok, amit csakis akkor nyerhetunk meg, ha maximunonal is tobbet nyujtunk, es alazattal, elhivatosaggal allunk neki a meccsnek.
Festa

Nyomás az van rajtuk,de ezt el kell bírni fejben.
Kérdés az Inzaghi arab szál mennyit segít ezen ,mert szerintem nem sokat.
El kell hinni hogy megtudjuk nyerni és akkor bármi lehet.Persze inkább én se élem bele magam.
Úgy közelítsék meg,hogy már az is nagy dolog,hogy bent vagyunk.Ezt is értékelni kell kis sikerként.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Janicsár írta: 2025.05.25. 07:38 Nem vitázni akarok veled Interfan de a francia csak a PSG miatt a top5 bajnokság tagja egy kis tulzással.
Pontosan.
Azért attól ne essünk hasra, hogy a 16. Reims ellen megnyerték meggyőző játékkal a francia kupát. :) ;) Az, meg, hogy abból a gyenge francia ligát szintén megnyerik azt sem érzem félelmetesnek.
Nagyon egybe vannak csapatként, fiatalok és ők is a BL döntőbe vannak ami azt mutatja erősek. Biztos, hogy nehéz lesz ellenük /ahogy mondjuk mindenki ellen az lenne egy BL döntőbe/ de azért ne szarjuk össze magunkat. ;)
interfan

Festa írta: 2025.05.25. 08:22 Nyomás az van rajtuk,de ezt el kell bírni fejben.
Kérdés az Inzaghi arab szál mennyit segít ezen ,mert szerintem nem sokat.
El kell hinni hogy megtudjuk nyerni és akkor bármi lehet.Persze inkább én se élem bele magam.
Úgy közelítsék meg,hogy már az is nagy dolog,hogy bent vagyunk.Ezt is értékelni kell kis sikerként.

Egy biztos, ha BL-t akarunk nyerni, akkor a legjobb csapatot is meg kell verni.

Es valoban, birni kell a nyomast, azt a nyomast amit 3X se birtunk az elmult 4 evben a bajnoksagban, es agyonyomott minket.

Nagyon sok jatekosunk utolso nagy dobasa lehet ez, es palyafutasuk megkoronazasa.
Remeljuk ez plusz energiakat, koncentraciot szabadit fel (es nem nyom ossze minekt), es akar ezzel is, de meglesz a BL serleg.
chester0921

Hozzászólás Szerző: chester0921 »

Ahogy latom hosszasan kifejtésre került, hogy a PSG miért kb. a világ legjobbja. És ez a statisztikák alapján több meccsre vetítve, összességében vélhetően így is van. De! Itt elég egy meccsen jobbnak lenni,elég egy góllal többet rúgni. Kapjuk el őket olyan olaszosan, zárjuk le a védelmet, és abból a pàr kontrából verjünk be amennyit tudunk. A csapatunk pont nem fogja bokán f*sni magát tőlük, úgy, hogy kiejtettük a Barcat és a Bayernt, és pariban voltunk mindenkivel. Nekem jó előérzetem van. Győzelemre fel!
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

A döntő kapujában azt hiszem csodás csapatunkat nem igazán érdekli a PSG "elképesztő statisztikája". Mondjuk, engem sem tud izgatni. :D A lényeg, szét kell őket csapni! ;)
Viszont azt gondolom, hogy a döntőben Barella fogja a különbséget jelenteni. Nagyon elkéne egy ihletett formában játszó Bare. Hiányában vagyunk már egy ideje. :(
matyinter

chester0921 írta: 2025.05.25. 13:12 Ahogy latom hosszasan kifejtésre került, hogy a PSG miért kb. a világ legjobbja. És ez a statisztikák alapján több meccsre vetítve, összességében vélhetően így is van. De! Itt elég egy meccsen jobbnak lenni,elég egy góllal többet rúgni. Kapjuk el őket olyan olaszosan, zárjuk le a védelmet, és abból a pàr kontrából verjünk be amennyit tudunk. A csapatunk pont nem fogja bokán f*sni magát tőlük, úgy, hogy kiejtettük a Barcat és a Bayernt, és pariban voltunk mindenkivel. Nekem jó előérzetem van. Győzelemre fel!
"Minden szavaddal egyetértek"
Küldd el Inzaghinak és a játékosoknak is.
Nyilván nem mi vagyunk Európa legjobb csapata, és mondjuk lenne legalább 8 csapat, aki 10 párharcból 7-et nyerne. DE. Ez egy meccs, és nyerni fogunk.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Hát én nem tudom miért kell hasra esni ettől a psgtol nem tudom mitől a volag legjobb csapata...
Az egesz Bl ben csak vergődtek 11 esekkel kivertek a poolt aztán a rettegett Aston Villat (Ha jól emlékszem osszesitesben 1 góllal) és végül az Arsenalt akik kb 20 éve nem jártak a legjobb 4-ben
Azért ez szerintem nem egy Bayern Barca kategória úgy hogy az egész BL ben 1x kaptunk ki...
Értem én hogy ott a pénz meg a pokolian erős francia bajnokságot márciusban behuztak de azért szerintem nem kell tőlük hasraesni sőt azt se merném kijelenteni hogy mondjuk 10 meccsből idén nem mi nyernenk többet ellenük...
interfan

chester0921 írta: 2025.05.25. 13:12 Ahogy latom hosszasan kifejtésre került, hogy a PSG miért kb. a világ legjobbja. És ez a statisztikák alapján több meccsre vetítve, összességében vélhetően így is van. De! Itt elég egy meccsen jobbnak lenni,elég egy góllal többet rúgni. Kapjuk el őket olyan olaszosan, zárjuk le a védelmet, és abból a pàr kontrából verjünk be amennyit tudunk. A csapatunk pont nem fogja bokán f*sni magát tőlük, úgy, hogy kiejtettük a Barcat és a Bayernt, és pariban voltunk mindenkivel. Nekem jó előérzetem van. Győzelemre fel!
Egy meccsen barmi lehet, foleg egy dontoben.
Az eselyek kb egyenloek.
Egy biztos, lebecsulni nagyon nem szabad a PSG-t, es elbizni magunkat, mert akkor nagy csalodas lesz a vege.
Csakis akkor nyerhetunk ha 200%-ot hozunk.
Nagyon sok jatekosunk talan utolso BL dontoje lehet ez, meg kell koronazni ezt a ciklust.
Ezt csakis ugy lehet, ha maximalis tisztelettel, alazattal, es elhivatossaggal allunk a meccshez.
matyinter

INTER-1908 írta: 2025.05.25. 23:25 Hát én nem tudom miért kell hasra esni ettől a psgtol nem tudom mitől a volag legjobb csapata...
Az egesz Bl ben csak vergődtek 11 esekkel kivertek a poolt aztán a rettegett Aston Villat (Ha jól emlékszem osszesitesben 1 góllal) és végül az Arsenalt akik kb 20 éve nem jártak a legjobb 4-ben
Azért ez szerintem nem egy Bayern Barca kategória úgy hogy az egész BL ben 1x kaptunk ki...
Értem én hogy ott a pénz meg a pokolian erős francia bajnokságot márciusban behuztak de azért szerintem nem kell tőlük hasraesni sőt azt se merném kijelenteni hogy mondjuk 10 meccsből idén nem mi nyernenk többet ellenük...
Én nem is rájuk gondoltam. De egy pool, reál, és akár Barca, Bayern stb
interfan

matyinter írta: 2025.05.26. 06:26 Én nem is rájuk gondoltam. De egy pool, reál, és akár Barca, Bayern stb
En nem ertem ezt az idei Bayernt miert gondoljak erosnek.
Teljes langyosviz...
Ha lett volna egy tavalyi Leverkusen akkor meg a bajnoksagot is elbukjak...
BL-ben sem voltak jok, a Kupaban meg csufos kieses.

Real meg kiteheti a sztarjait a kiratkba, nem tudtak csapat lenni, ezaltal buktak.
Teljesen mindegy mennyi sztarod van, ha nincs csapatod cseszheted az egeszet, idei szezon ezt tokeletesen megmutatta.
Nem abbol lesz csapatod, hogy a sztarokat osszevasarolod.
Konkretan semmit nem nyert ez a Real iden, tehat kozel sem voltak sem erosek, sem jok, csapatkent megbuktak minden teren.

Barcelona, Liverpool mas szint, ahogy a PSG is veluk van egy szinten, es mi is, sot a PSG es mi csapatkent jobbak mint a Barcelona es a Liverpool is.
chester0921

interfan írta: 2025.05.26. 06:01
Az eselyek kb egyenloek.
Egy biztos, lebecsulni nagyon nem szabad a PSG-t, es elbizni magunkat, mert akkor nagy csalodas lesz a vege.
Nagyon sok jatekosunk talan utolso BL dontoje lehet ez, meg kell koronazni ezt a ciklust.
Ezt csakis ugy lehet, ha maximalis tisztelettel, alazattal, es elhivatossaggal allunk a meccshez.
Egyetértünk. Bár szerintem ilyen sem a játékosok részéről (lásd a Reina felé mutatott tiszteletet), sem a szurkolók oldán nem merül fel, mindenki elismeri a PSG csapategységét és dinamizmusát, és tisztában van azzal, hogy a franciák kiemelkedő szezont futnak,én csak azt szerettem volna hangsúlyozni, hogy az esélyeket alaposan kiveséztétek, most már a bizakodásé a főszerep,ami nem egyenlő az alàzat hiányával.
interfan

chester0921 írta: 2025.05.26. 07:55
interfan írta: 2025.05.26. 06:01
Az eselyek kb egyenloek.
Egyetértünk. Bár szerintem ilyen sem a játékosok részéről (lásd a Reina felé mutatott tiszteletet), sem a szurkolók oldán nem merül fel, mindenki elismeri a PSG csapategységét és dinamizmusát, és tisztában van azzal, hogy a franciák kiemelkedő szezont futnak,én csak azt szerettem volna hangsúlyozni, hogy az esélyeket alaposan kiveséztétek, most már a bizakodásé a főszerep,ami nem egyenlő az alàzat hiányával.
Igy van, bizni kell, es remenykedni a legjobbkba.
Ellenben lebecsulni az ellenfelet egy BL dontobe, foleg egy ilyen ellenfelet oriasi hiba lenne.
Barmelyik csapat is nyeri az idei BL-t, maximalisan raszolgalt mar most, es mindketto maximalisan megerdemli.
Cupi

Ez az info sokkolt,hogy a sarga mezbe jatszuk a dontot. :cry:
matyinter

Cupi írta: 2025.05.26. 20:45 Ez az info sokkolt,hogy a sarga mezbe jatszuk a dontot. :cry:
Én imádom azt a mezt, szerintem baromi jól néz ki, de jogos, a klasszikusban kéne játszani.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

matyinter írta: 2025.05.27. 05:29
Cupi írta: 2025.05.26. 20:45 Ez az info sokkolt,hogy a sarga mezbe jatszuk a dontot. :cry:
Én imádom azt a mezt, szerintem baromi jól néz ki, de jogos, a klasszikusban kéne játszani.
Nekem is tetszik amúgy. Én tegnap express szállítással meg is rendeltem a BL-döntős versiont. Horror az ára, de ha már élőben nem láthatom a meccset, legalább ebben nézném a tv előtt. :)
chester0921

Én egy kicsit csalódottan vettem tudomásul,azt értem, hogy a PSG a kisorsolt pályaválasztó, de az ő mezük mellé a mi fehérünket simán el tudtam volna képzelni. Van ilyenkor valami furcsa szabály, ami a 3. számú mezünket jelölte ki, vagy mi választottuk?

Más: a Nord panaszkodott, hogy nem nagyon jutott jegyekhez, és koreoval se tudnak nagyon készülni. Ez igaz? A hangulatból eléggé visszavenne, ha nem lenne szervezett szurkolás.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

chester0921 írta: 2025.05.27. 08:39
Én egy kicsit csalódottan vettem tudomásul,azt értem, hogy a PSG a kisorsolt pályaválasztó, de az ő mezük mellé a mi fehérünket simán el tudtam volna képzelni. Van ilyenkor valami furcsa szabály, ami a 3. számú mezünket jelölte ki, vagy mi választottuk?

Más: a Nord panaszkodott, hogy nem nagyon jutott jegyekhez, és koreoval se tudnak nagyon készülni. Ez igaz? A hangulatból eléggé visszavenne, ha nem lenne szervezett szurkolás.
Csak tipp, de el tudom képzelni, hogy van vmi megállapodás a gyártóval, hogy mennyi meccsen kell 3. számúban játszani. Ha már van. (Csak minek?)
Cupi

Konkrétan pár napja azt írták nem mennek.....
interfan

Mourinho:
Remeltem hogy az Inter nem triplazik, az tripla az enyem.
Most az Inter elveszitett 2 trofeat, orulnek ha megnyernek a BL-t, de akkor is orulnek ha a PSG lenne a BL gyoztes.
Luis Enrique elkepeszto munkat vegzett, teljes atalakitast csinalt, es igazi csapatot epitett.
Don Vittorio

Hozzászólás Szerző: Don Vittorio »

möszi írta: 2025.05.27. 07:10
Nekem is tetszik amúgy. Én tegnap express szállítással meg is rendeltem a BL-döntős versiont. Horror az ára, de ha már élőben nem láthatom a meccset, legalább ebben nézném a tv előtt. :)
Van tapasztalatod, hogy mennyi idő alatt érkezik meg a csomag? Pénteken rendeltem mezt expressz szállítással Magyarországra, de még mindig feldolgozás alatt áll a rendelés státusza :shock:

Nagyon csalódott lennék ha nem érne ide a döntőig :(
Baggio85

Don Vittorio írta: 2025.05.29. 06:50
möszi írta: 2025.05.27. 07:10
Van tapasztalatod, hogy mennyi idő alatt érkezik meg a csomag? Pénteken rendeltem mezt expressz szállítással Magyarországra, de még mindig feldolgozás alatt áll a rendelés státusza :shock:

Nagyon csalódott lennék ha nem érne ide a döntőig :(
Nagyon-nagyon szurkolok, hogy időben megjöjjön a mezeteket, de azt sajnos tudnotok kell, hogy az Inter hivatalos online store-jában vásárolt termékek esetén az expressz szállítás akkortól számítódik, amikor feladták a csomagot, nem pedig azt, hogy gyorsabban dolgozzák fel. Nyáron én nagyon megszívtam ezt... De remélem, hogy a Ti esetetek más lesz azzal, hogy remélhetőleg a mezekből van is elég raktáron. Bár az én mezem azért késett állítólag heteket, mert a szponzorlogóból nem volt elég...
interfan

Vitinha:

Mit gondolsz az Interrol?

Az Inter a legmagasabb szinten van.
Soha nem adjak fel, legmagasabb szinten jatszanak, hatalmas tapasztalattal rendelkeznek, nem csak technikai es taktikai szinten kivaloak, hanem mentalisan is az egyik legerosebbek.
Kivalo merkozes lesz.

Inter nyer majd a tapasztalat miatt?

Nyilvan mi sokkal fiatalabb csapat vagyunk.
De azt sem gondolta senki, hogy egy ilyen fiatal csapat eljuthat a BL dontobe.
A BL-t sem mindig a legtapasztaltabb nyeri meg.
Az Inter egy nagyszeru csapat, rendkivul nehez dolgunk lesz, de keszen allunk barmi is lesz a vege.

Dembele vagy Lautaro Martinez nyeri az Aranylabdat?

Martinezt nem ismerem szemelyesen, de kimagaslo jatekos.
Dembelet egesz evben latom, elkepeszto szinten van, megerdemelne.
Viszont a szezon meg nem ert veget, a BL donto is eldontheti ezt a kerdest.

Ki a favorit a BL dontoben?

Egy dontoben nincsenek eselyesek.
Ket nagyszeru csapat fog jatszani, tiszteljuk egymast, es mindket csapat mindent belead majd a gyozelemert.
Egy dolgot mondhatok, hogy mindent beleadunk majd, hogy valora valtsuk ezt a felfoghatatlan almot.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Egyelőre úgy tűnik, nincs sérültünk szombatra.
Lautaro és Pavard is rendesen edzenek már, kezdeni fognak.
Az Inzaghi alapcsapat várható:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Lautaro-Thuram

https://www.fcinternews.it/rassegna/i-c ... tta-983297
interfan

PellerG írta: 2025.05.29. 09:18 Egyelőre úgy tűnik, nincs sérültünk szombatra.
Lautaro és Pavard is rendesen edzenek már, kezdeni fognak.
Az Inzaghi alapcsapat várható:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Lautaro-Thuram
PSG-nel meg egy kerdes van, Kvaratskhelia vagy Barcola.
Kvara is elkepeszto szintu jatekos, de en most lehet jobban orulnek ha o kezdene es nem Barcola.
Barcola most rugott 2 golt es adott 1 golpasszt a 3-0 kupadonton.
Ezen kivul van iden laza 21 golja es 18 golpassza, mindezt 22 evesen.
Jobb lenne ha o padon lenne, valahogy Kvarat jobban foghatonak gondolom.

Donnarumma
Hakimi-Marquinhos-Pacho-N.Mendes
J.Neves-Vitinha-F.Ruiz
Doue-Dembele-Kvara/Barcola
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Volt (bal)szerencsém nézni idén jó néhány PSG meccset, amikor jól védekezni tudó csapat ellen mentek ezzel a klasszikus center nélküli játékkal, akkor azért eléggé szenvedtek, szóval ez eléggé mellettünk szól.

Egyébként nem tudom érdemes-e Pavardot erőltetni kezdőként ekkora kihagyás után, főleg hogy Bisseck kulcs szerepet játszott a BL menetelésünkben.. De az mindenképp jó hír hogy mindenki elérhető, egy egészséges Thuram-Lautaro duóra nagy szükségünk van.
interfan

Dan-i-nter írta: 2025.05.29. 10:58 Volt (bal)szerencsém nézni idén jó néhány PSG meccset, amikor jól védekezni tudó csapat ellen mentek ezzel a klasszikus center nélküli játékkal, akkor azért eléggé szenvedtek, szóval ez eléggé mellettünk szól.

Egyébként nem tudom érdemes-e Pavardot erőltetni kezdőként ekkora kihagyás után, főleg hogy Bisseck kulcs szerepet játszott a BL menetelésünkben.. De az mindenképp jó hír hogy mindenki elérhető, egy egészséges Thuram-Lautaro duóra nagy szükségünk van.
Szerintem pont hogy akkor is eltek nagyon is.
Akar a bajnoksagban, akar a BL egyenes kieses szakaszt nezve.
Jol vedekezo csapatoknak is rugdostak sajnos szepen a golokat.

En egyebkent pont ezt erzem problemanak, mert amikor klasszikus csatarok ellen alltunk fel a BL-ben, akkor jol mentunk.
Ellenben amikor ilyen agilis, gyors, inkabb szelso jatekosok ellen kellett jatszanunk, akkor nagy problemakba utkoztunk.
Lasd a 2 Barcelona meccs = 6 kapott gol...

Nem szabad golt kapni, es utana biztosan feszultebbek lesznek a fiatal jatekosok a PSG-nel.
Nekunk meg valahogy be kell gyotorni egyet es lehuzni a rolot hatul.

En ugy erzem, hogy az 1. gol donto lehet a meccs alakulasat illetoen.
Festa

Hagyjuk már Interfan a Psg ajnározást..
Lassan inkább fel se jövök a fórumra,mert minden második hozzászólásod ez,hogy ilyen jók meg olyan jók.
Tudjuk,de egy Inter fórumon én a kékfekete szeretett csapatomról akarok olvasni.
Mekkora esélyesek meg milyen egységes csapat.Megynerték a nagyon színvonalas francia bajnokságot,ami ott minimum elvárás.A Barca meg a Bayern kiverése után nekünk nem kell tartani tőlük se.
interfan

Festa írta: 2025.05.29. 11:30 Hagyjuk már Interfan a Psg ajnározást..
Lassan inkább fel se jövök a fórumra,mert minden második hozzászólásod ez,hogy ilyen jók meg olyan jók.
Tudjuk,de egy Inter fórumon én a kékfekete szeretett csapatomról akarok olvasni.
Mekkora esélyesek meg milyen egységes csapat.Megynerték a nagyon színvonalas francia bajnokságot,ami ott minimum elvárás.A Barca meg a Bayern kiverése után nekünk nem kell tartani tőlük se.
Festa en senkit nem "ajnarozok" hiaba probalsz igy beallitani.
Volt egy iras, miszerint "szenvedtek a jol vedekezo csapatok ellen", erre en leirtam, hogy ez nem igy van.
Ez nem "ajnarozas", hanem egy teny.
Erdemes megnezni a dolgokat.
Es erdemes azt is megnezni, hogy mi szenvedtunk e klasszikus csatar nelkuli csapat ellen vedekezes teren.

Es leirtam 200X, leirom neked Festa 201X is, En Szerintem egyik csapat sem eselyes, nincs favorit.
Az eselyek kb ugyanazok.
Soha Senki nem irta azt le, hogy ennek a BL dontonek ekkora meg akkora eselyese egyik, vagy masik csapat.
Es ez nem csak ram igaz, hanem a bukikra, szakertokre, es kb mindenkire.
Az eselyek szinte teljesen egyenloek.
Ha ezek utan sem sikerul ezt elolvasni, akkor mar nem tudok tobbet tenni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.05.29. 11:37-kor.
Baggio85

Szerintem itt kb. mindannyian tudjuk, hogy EZ az Inter mire képes, milyen játékot, milyen teljesítményt tud nyújtani. Idén valamiért ebből elég keveset láttunk, de én hiszem, hogy továbbra is bennünk van!
Én azt gondolom (a City elleni döntővel ellentétben), hogy a kezdőcsapatok alapján semmivel nem erősebb a PSG, mint a jelenlegi Inter. 2 éve azért egy DeBruyne, Rodri, Haaland sor (és még 1-2 nevet mondhatnék) még más szintet képviselt hozzánk képest is. Most ezt nem érzem. Legalább van annyi félni valójuk tőlünk, mint nekünk tölük. De itt 100% fog kelleni!!! Itt nem lesz elég, ha csak kivárunk!! Itt meg kell mutatni, hogy valóban a jobbik csapat vagyunk, játékban is!! Itt "meg kell halni" a pályán!!! Pokoli nehéz lesz, de ha mindent kiteszünk a pályára, ami bennünk van, akkor több esélyünk van mint 2 éve. De itt és most nem lehet hibázni!!
interfan

Baggio85 írta: 2025.05.29. 11:37 Szerintem itt kb. mindannyian tudjuk, hogy EZ az Inter mire képes, milyen játékot, milyen teljesítményt tud nyújtani. Idén valamiért ebből elég keveset láttunk, de én hiszem, hogy továbbra is bennünk van!
Én azt gondolom (a City elleni döntővel ellentétben), hogy a kezdőcsapatok alapján semmivel nem erősebb a PSG, mint a jelenlegi Inter. 2 éve azért egy DeBruyne, Rodri, Haaland sor (és még 1-2 nevet mondhatnék) még más szintet képviselt hozzánk képest is. Most ezt nem érzem. Legalább van annyi félni valójuk tőlünk, mint nekünk tölük. De itt 100% fog kelleni!!! Itt nem lesz elég, ha csak kivárunk!! Itt meg kell mutatni, hogy valóban a jobbik csapat vagyunk, játékban is!! Itt "meg kell halni" a pályán!!! Pokoli nehéz lesz, de ha mindent kiteszünk a pályára, ami bennünk van, akkor több esélyünk van mint 2 éve. De itt és most nem lehet hibázni!!
2 eve vilagraszolo meglepetes lett volna ha verjuk a Cityt.
Ettol fuggetlenul a City es a jatekosai maximalis tisztelettel, alazattal, es elhivatosaggal alltak a meccshez, semmifele lenezes nem volt, sot...

Iden viszont ha szombaton BL-t nyerunk, abban semmifele meglepetes nem lesz mar most.
(Nyilvan osszel senki nem gondolta volna, hogy ilyen donto lesz, de az egy mas kerdes)
Olaszok pedig mar lassan el is varjak a BL gyozelmet, nyilvan ismerjuk oket, szeretik a dramat.

Barmelyik csapat is nyeri szombaton a BL-t, egyik sem lenne most mar meglepetes.
Nincs itt mar egyertelmu eselyes, nincs itt favorit.
Idei szezon ket talan legjobb csapatnak a meccse kovetkezik a BL trofeart.
(Nyilvan nalunk bajnoksag, emiatt sokan szidnak minket, de a BL-t nezve keves jobb csapatot lehetne talani mint az idei Inter)
Cupi

Egyetértek. Interfan szerintem PSG mezben nézi majd a döntőt. Utálom a franciákat. :D ;)
Egy döntő mindenképpen nehéz. Lehetne meglepetésre az Aston Villa is az ellenfél akkoris azt mondanám nehéz lesz.
Feladat az, hogy le kell győzni őket. ;)
interfan

Cupi írta: 2025.05.29. 11:47

Egyetértek. Interfan szerintem PSG mezben nézi majd a döntőt. Utálom a franciákat. :D ;)
Egy döntő mindenképpen nehéz. Lehetne meglepetésre az Aston Villa is az ellenfél akkoris azt mondanám nehéz lesz.
Szinvonaltalan es kezd mar meglehetosen rohejes lenni...

Cupi akkor a te kedvetert is 202. alkalommal.

"
En senkit nem "ajnarozok" hiaba probalsz Te is igy beallitani.
Volt egy iras, miszerint "szenvedtek a jol vedekezo csapatok ellen", erre en leirtam, hogy ez nem igy van.
Ez nem "ajnarozas", hanem egy teny.
Erdemes megnezni a dolgokat.
Es erdemes azt is megnezni, hogy mi szenvedtunk e klasszikus csatar nelkuli csapat ellen vedekezes teren.

Jojjon akkor 202. alkalommal...
En Szerintem egyik csapat sem eselyes, nincs favorit.
Az eselyek kb ugyanazok.
Soha Senki nem irta azt le, hogy ennek a BL dontonek ekkora meg akkora eselyese egyik, vagy masik csapat.
"
interfan

Hirek szerint mi magunk valasztottuk a dontore a 3.szamu mezt.

https://m.fcinternews.it/focus/i-gds-i- ... ori-983285
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2025.05.29. 11:49
Az eselyek kb ugyanazok.
"
Nagyon sok múlik egy döntőn a pszichológiai tényezőkön.
Magyarul azon, hogy ki szarja magát össze kevésbé a téttől. 8-)
interfan

cuchu11 írta: 2025.05.29. 12:11
interfan írta: 2025.05.29. 11:49
Az eselyek kb ugyanazok.
Nagyon sok múlik egy döntőn a pszichológiai tényezőkön.
Magyarul azon, hogy ki szarja magát össze kevésbé a téttől. 8-)
Pontosan igy van, es nagyon sok jatekosunk utolso nagy dobasa lehet ez, palyafutasuk megkoronazasa.
Ez is adhat egy plusz lelektani loketet.

Nyilvan 50-50 az eselyek a meccs elott.
Meccs alatt en ugy gondolom, hogy ha nem a PSG szerez vezetest, akkor ez a BL a mienk lesz.
Festa

Cupi írta: 2025.05.29. 11:47
Jól van Interfan hiszek neked.Csak kérlek ne írd le többet,hogy Dembele meg Vitinha milyen nagy World class playerek.
Engem az Inter érdekel és bármi lesz is én büszke leszek a csapatomra,hogy ott van a fináléban.Közel 30 éve szurkolok a csapatnak és eddig most lesz harmadik alkalommal ,hogy a klubfutball legfontosabb mérközésén szerepelhetünk.

Személy szerint a sárga mez által tőlem legmesszebb,de most még ezt is elviselem valahogy.
Intefan a legakatívabb fórum tag,de egy kicsit túl sokat írtál az ellenfélről. ;)
interfan

Festa írta: 2025.05.29. 13:13 Személy szerint a sárga mez által tőlem legmesszebb,de most még ezt is elviselem valahogy.
Jatekosaink valasztottak ezt a mezt, ha ebben BL-t nyerunk, akkor aki nem szereti a 3.szamu mezunket az is egy eletre megszereti szombat este.
Válasz küldése