Nekem is, szégyenletes ez a döntő.
Inkább be se jutottunk volna, mint hogy így reklaámozzuk magunkat.
5 éven belül a harmadik elbukott nemzetközi kupadöntő.
Lehet Conténak van igaza, gyors kiesni és mindent egy lapra, Scudettot nyerni
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Nekem is, szégyenletes ez a döntő.
Lehet, hogy kinevettek, de én hoznám Fabregast.
Sajtócsend? Inzaghit vissza sem engedném Milanóba. Takarodjon a szaudiakhoz, az pont elég messze van.
Ennyire még Contéval a BL mágussal sem égtünk volna be, kikaptunk volna 1-0-ra és Jó Napot!CsaSzi9294 írta: ↑2025.05.31. 22:51 Köszi Pista, legalabb nem lett meg a 6.
Katasztrófa. Szégyen. 5-0 egy bl döntőben.
Amúgy azt nem értem, tavaly tudtunk védekezni. Nagyon. Idén miért nem? Ugyanazok a játékosok.
Akárhogy is rövid keret, ez idén így a végére kimondottan kínos.
Contet ne tegyuk egy lapra InzaghivalAudipower írta: ↑2025.05.31. 22:54Ennyire még Contéval a BL mágussal sem égtünk volna be, kikaptunk volna 1-0-ra és Jó Napot!CsaSzi9294 írta: ↑2025.05.31. 22:51 Köszi Pista, legalabb nem lett meg a 6.
Miki, Calha, Acerbi kora és Barella formája elvitte az egészet. Valószínűleg motivációs problémák is voltak. Tavaly megnyerték a bajnokságot! Nem olyan egyszerű ez hogy amikor elérsz valamit azután még odatedd magad a következő szezonban! A BL ben persze volt akarat motiváció!
Szerintem radikális nem lesz, mert nincs rá pénz! Nem is értem hogy lehet hogy egy ilyen csapatnak mint az Inter nincs egy normális tulajdonosa!!sorger=giallo írta: ↑2025.05.31. 23:00 Radikális újratervezésre lesz szükség több vonatkozásban is. A mai estén (meg az idei több frontos bukásokon) nehéz lesz túllépni. A gazdasági tényezőkön túl, ami a covid óta felépült, most semmivé lett.
FORZA INTER!!!
Mindenki ezzel jött! Aki nézett idén pár Inter meccset az tudja, látja hogy nem tudunk védekezni! Azokon a meccseken kijött a lépés
Télen kellett volna igazolni. De senki nem akart csak foltozni. Mindenki láthatta, hogy baj lesz, főleg csatár poszton. De nekunk 5 “nagyszeru” tamadonk van, igy is egyel több, mint a mester akart. Hát a mester bekaphatja a rigolyáival egyutt az arab tevék pélóját. Azt még triplázásról mert beszélni. Lúzer!
Conte tipikusan a heti egy meccsre való edző.R9. írta: ↑2025.05.31. 22:58Contet ne tegyuk egy lapra InzaghivalAudipower írta: ↑2025.05.31. 22:54Ennyire még Contéval a BL mágussal sem égtünk volna be, kikaptunk volna 1-0-ra és Jó Napot!CsaSzi9294 írta: ↑2025.05.31. 22:51 Köszi Pista, legalabb nem lett meg a 6.
Conte egy gyoztes edzo, inzaghi egy luzer
Persze de minek? Elhozod majd egy ilyet megalázó játékot nyomsz? Nem kicsit ez is az edző felelőssége. Hogy készítette fel őket? Itt nem az volt éppen nyertek...nulla amit kitettünk a pályára....
Nem vitatkozni akarok! Ezen a meccsen csúnyán lemeccseltek az edzőnket! Meg lehet nézni a mozgásokat az első gól előtt! Viszont döntőben voltunk! Majd beszéljünk évek múlva róla a következő alkalomkor.... Ha lesz egyáltalán!
Pontosan leírtál szerintem is mindentgianluca írta: ↑2025.05.31. 23:23 Sajnos ez a meccs mindent kihozott:
- Inzaghi taktikailag és motivátorként egy nulla szar
- a mindent meg akarok nyerni mentalitása is csődöt mondott
- a matuzsálemi korú ingyenes csatalovak favorizálása a fiatalokkal szemben szintén befuccsolt. Az hogy fiatal focistákat a csapat közelébe sem enged az pedig bűn. ilyen 35-38 éves vén faszokkal, akiket ingyen sem lehet majd eladni, teljesen leamortizálta a csapat értékét. Hogy a francba fogjuk Acerbit, Mkhitaryant, Darmiat, Sommert, Arnautovicot, Taremit pótolni?
- nem szabad a klubot valami amerikai zsidóknak eladni, mert azok azt csinálják mint velünk. Kiveszik az összes lóvét a csapatból, nem érdekli őket az eredmény csak a pénz, mint az összes metéltet.
Sajnos ez a rohadék a nyakunkon marad még egy évig, hacsak az arabok el nem viszi, mert a tulajunk biztos nem költ a végkielégítésére. Csak könyörgöm, nehogy nagyobb pénzt adjanak ennek a majomnak, aki amellett, hogy az idén mindent elbukott, elérte hogy
- a Milan 2-0-ról leszopasson minket a Szuperkupa döntőben
- számtalan meccset kétgólos előnyről leadott
- egy megnyert "bajnoki döntőt" nem tudott lemenedzselni és egy megnyert bajnokságot bukott el
- minden idők legnagyobb zakóját szedte be a BL/BEK döntők történetében
- hagyta, hogy a Milan rommá alázzon az Olasz Kupában
- 5-ször képtelen volt megverni azt a nulla, hígfos Milánt
Elnézést, nem is csalódott vagyok, hanem végtelenül dühös erre a lúzer szarra.
A csapatra Arnautovicostól, Acerbistől büszke. FORZA INTER!