Én sem írhattam volna szebben!gianluca írta: ↑2025.05.31. 23:23 Sajnos ez a meccs mindent kihozott:
- Inzaghi taktikailag és motivátorként egy nulla szar
- a mindent meg akarok nyerni mentalitása is csődöt mondott
- a matuzsálemi korú ingyenes csatalovak favorizálása a fiatalokkal szemben szintén befuccsolt. Az hogy fiatal focistákat a csapat közelébe sem enged az pedig bűn. ilyen 35-38 éves vén faszokkal, akiket ingyen sem lehet majd eladni, teljesen leamortizálta a csapat értékét. Hogy a francba fogjuk Acerbit, Mkhitaryant, Darmiat, Sommert, Arnautovicot, Taremit pótolni?
- nem szabad a klubot valami amerikai zsidóknak eladni, mert azok azt csinálják mint velünk. Kiveszik az összes lóvét a csapatból, nem érdekli őket az eredmény csak a pénz, mint az összes metéltet.
Sajnos ez a rohadék a nyakunkon marad még egy évig, hacsak az arabok el nem viszi, mert a tulajunk biztos nem költ a végkielégítésére. Csak könyörgöm, nehogy nagyobb pénzt adjanak ennek a majomnak, aki amellett, hogy az idén mindent elbukott, elérte hogy
- a Milan 2-0-ról leszopasson minket a Szuperkupa döntőben
- számtalan meccset kétgólos előnyről leadott
- egy megnyert "bajnoki döntőt" nem tudott lemenedzselni és egy megnyert bajnokságot bukott el
- minden idők legnagyobb zakóját szedte be a BL/BEK döntők történetében
- hagyta, hogy a Milan rommá alázzon az Olasz Kupában
- 5-ször képtelen volt megverni azt a nulla, hígfos Milánt
Elnézést, nem is csalódott vagyok, hanem végtelenül dühös erre a lúzer szarra.
A csapatra Arnautovicostól, Acerbistől büszke. FORZA INTER!
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- CsaSzi9294
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- CsaSzi9294
Interfan, még mindig reménykedsz, hogy marad ez a kókler? Igen, annak nevezem. Mert AZ! 
- tomika431
Van olyan érzésem hogy Inzaghi Igen-t mondott az Araboknak
- CsaSzi9294
- Baggio85
Ezért féltem ettől az eredménytől, mert tudtam, hogy akkor ez fog következni...
Megértek mindenkit. Akinek az Interért dobog a szíve, annak ez most nagyon fáj!
De nem érdemlik meg ezek a játékosok és Inzaghi sem ezt, amit a SAJÁT szurkolóitól kapnak most. Hagyjuk ezt meg másoknak!!
De nem érdemlik meg ezek a játékosok és Inzaghi sem ezt, amit a SAJÁT szurkolóitól kapnak most. Hagyjuk ezt meg másoknak!!
- Cupi
Pont ezen gondolkodtam, hogy buktunk már el kupákat, bajnokságokat és fontos meccseket is de valahogy nem emlékszem ennyire megalázó vereségre...amikor ennyire nulla teljesítményt tettünk ki egy fontos meccsen.vaskalap írta: ↑2025.05.31. 23:27 Hát nehéz mit írni ilyenkor.El lehet bukni egy BL döntőt,de nem így.Totál nb2 szint minden téren.Ha nem megy legalább hajts,küzdj.Sajnos ma ez sem volt.Totál homályba voltunk.23 éve vagyok Inter szurkoló,de így megalázva még nem éreztem magam.Csalódott vagyok nagyon.
Ha valaki rákérdezne mi írja le a legjobban a szégyen szót akkor majd évek múlva is ezt a BL döntőt hozhatjuk fel neki.
- vaskalap
Valószínű,hogy a Lazio ellen elbukott bajnokság,most visszacsúszik a 2.helyre.Cupi írta: ↑2025.05.31. 23:31Pont ezen gondolkodtam, hogy buktunk már el kupákat, bajnokságokat és fontos meccseket is de valahogy nem emlékszem ennyire megalázó vereségre...amikor ennyire nulla teljesítményt tettünk ki egy fontos meccsen.vaskalap írta: ↑2025.05.31. 23:27 Hát nehéz mit írni ilyenkor.El lehet bukni egy BL döntőt,de nem így.Totál nb2 szint minden téren.Ha nem megy legalább hajts,küzdj.Sajnos ma ez sem volt.Totál homályba voltunk.23 éve vagyok Inter szurkoló,de így megalázva még nem éreztem magam.Csalódott vagyok nagyon.
Ha valaki rákérdezne mi írja le a legjobban a szégyen szót akkor majd évek múlva is ezt a BL döntőt hozhatjuk fel neki.![]()
- Cupi
De mit kapnak?Baggio85 írta: ↑2025.05.31. 23:31 Ezért féltem ettől az eredménytől, mert tudtam, hogy akkor ez fog következni...
Szerintem van az a pont amikor már védhetetlen a szitu. Ez most sajna az.
Egyébként meg lehet ezt csűrni és csavarni de a szomorú tény az, hogy a szezonban minden trófeát elbuktunk. Ezt is nehéz vitatni.
Ja és ne vedd magadra. Ez nem támadás csak leírtam amit gondolok.
-
VInter101
Kíváncsi vagyok mit nyilatkozik Inzaghi! Nagyon! Vajon azt hogy igazából nem számítottunk rá hogy készülnek a jatekunkbol, fogalmam sem volt hogy akadalyozzuk meg a PSG játékosok mozgásait! Változtatni nem tudtam mert az elmúlt években nem készültünk másra csak egy játékra! Nem vettem észre hogy a kispadon lévő játékosaink mint pl C.Agusto és DeVrij jobb formában van hetek, hónapok óta mint azokon a posztokon lévő kezdő játékosaink! Tudják van egy kezdő csapatom amin akkor sem változtatok ha egyiküknek az egyik lába hiányzik! Értsék meg így nem kell évek óta dolgoznom! Cserék? Csak posztra! Semmi értelme változtatni a jól bevált taktikán! Ja 2 gólos hátrány esetén kellett volna? Hát erre nem tudtunk ilyen rövid idő alatt felkészülni. Jövőre? Ismét döntőben leszünk Acerbi lesz a vezérünk, már csak pár hónap van neki a nyugdíjig addig nincs szívem elküldeni!
- CsaSzi9294
+1Cupi írta: ↑2025.05.31. 23:35De mit kapnak?Baggio85 írta: ↑2025.05.31. 23:31 Ezért féltem ettől az eredménytől, mert tudtam, hogy akkor ez fog következni...
De nem érdemlik meg ezek a játékosok és Inzaghi sem ezt, amit a SAJÁT szurkolóitól kapnak most. Hagyjuk ezt meg másoknak!!Egy ilyen meccs után mit lehetne írni? Hogy nem baj minden oké és rendben van ez így? Kimész egy BL döntőre ilyen motiválatlan elképzelés nélküli beszari játékkal és akkor dicsérjük meg őket?
![]()
Szerintem van az a pont amikor már védhetetlen a szitu. Ez most sajna az.![]()
Egyébként meg lehet ezt csűrni és csavarni de a szomorú tény az, hogy a szezonban minden trófeát elbuktunk. Ezt is nehéz vitatni.![]()
Ja és ne vedd magadra. Ez nem támadás csak leírtam amit gondolok.![]()
Ezt tényleg nem lehet emelt fővel elengedni. Az összes riválisunk, sőt az egész világ rajtunk röhög, és teljes joggal. 2-0s állásnál nem Darmiant hozom be hanem minél támadóbb szellemű játékost. Be volt szarva mindenki, legfőképp Inzaghi. Megaláztak minket, és még csak meg sem izzadtak a franciák. Hozzáteszem full sportszerűek voltak. Ha akarták volna ez nem 5-0 hanem 8. Nem szabad most védeni az edzőt, mert a felkészítés, a szezon mind mind kudarc volt.
És az igazi szurkolók most igenis bűnbakot keresnek, az pedig mind tudjuk, hogy ki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2025.05.31. 23:42-kor.
-
gianluca
Inzaghi tökéletesen megérdemli, mert ezt az idei szezont ez a lúzer szar hozta össze. Ez képzeli magát egy 10 milliós edzőnek??????Baggio85 írta: ↑2025.05.31. 23:31 Ezért féltem ettől az eredménytől, mert tudtam, hogy akkor ez fog következni...
- Audipower
Erre a mai teljesítményre én sem tudok más magyarázatot.
Mourinho egy kicsit jobban menedzselte a lelépését, nem mellékesen hozott egy BL győzelmet a klubnak.
Rendkívül amatőr volt ez a hangulatkeltés az arabokkal az utóbbi egy hétben. Ha lett volna egy kis esze, kiáll a nyílvánosság elé és elmondja, hogy nem igaz az egészből semmi, levéve ezzel a terhet a csapatról.( Még ha lelép akkor is).
- tomika431
Igy van. Szerintem ő már megegyezett velük korábban az a nyilatkozata hogy most csak is a BL döntőre koncentrál csak ködösítés volt tőle. Ő már tudta hogy lesz bármi az eredmény távozik.Audipower írta: ↑2025.05.31. 23:42Erre a mai teljesítményre én sem tudok más magyarázatot.
Mourinho egy kicsit jobban menedzselte a lelépését, nem mellékesen hozott egy BL győzelmet a klubnak.
Rendkívül amatőr volt ez a hangulatkeltés az arabokkal az utóbbi egy hétben. Ha lett volna egy kis esze, kiáll a nyílvánosság elé és elmondja, hogy nem igaz az egészből semmi, levéve ezzel a terhet a csapatról.( Még ha lelép akkor is).
- CsaSzi9294
Én most még azon sem csodálkoznék, ha Lautaro elmenne az Atletibe aki amúgy hívja. Csk-ként neki ez most még nehezebb. Simán megérteném, bevallom őszintén.
- Cupi
Marotta már nyilatkozta, hogy továbbra is az a cél Inzaghi maradjon az edzőnk és jövőhéten leülnek vele tárgyalni. Az elmúlt 4 év alapján teljesen megérdemli a bizalmat.
Gondolom megkapja a 10 milliót és aláírunk vele 2028-ig.....
Gondolom megkapja a 10 milliót és aláírunk vele 2028-ig.....
- Audipower
+1.gianluca írta: ↑2025.05.31. 23:42Inzaghi tökéletesen megérdemli, mert ezt az idei szezont ez a lúzer szar hozta össze. Ez képzeli magát egy 10 milliós edzőnek??????Baggio85 írta: ↑2025.05.31. 23:31 Ezért féltem ettől az eredménytől, mert tudtam, hogy akkor ez fog következni...
Ezek után, ha van egy kis gerinc benne, önként lemond holnap reggel. Az egész világ rajtunk röhög.
- CsaSzi9294
Hacsak nem áll fel ő maga. Bár ha tényleg hosszabbítani akarnak vele 10m-ért, nagyobb a baj, mint ez a mai 5-0.
- Baggio85
Nem azt mondom, hogy ma mindenkinek meg kell simogatni a fejét és megdicsérni, csak viseljük méltósággal a vereséget, ahogy a győzelmeket is! Mert amikor legyőzi ugyanez a csapat a Bayernt, Barcelonat, amikor megnyeri a 20. Scudettot szinte ugyanez a csapat, akkor másnap kihúzom magam, hogy "na látjátok, ez az én csapatom, ezeknek szurkolok én", de egy ilyen eredmény után meg beállok a sorba és még rúgok egyet beléjük!
De természetesen ezt mindenki úgy dolgozza fel, ahogy akarja. Még egyszer mondom, én megértek mindenkit, azzal sincs problémám, ha máshogy gondoljátok.
De természetesen ezt mindenki úgy dolgozza fel, ahogy akarja. Még egyszer mondom, én megértek mindenkit, azzal sincs problémám, ha máshogy gondoljátok.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2025.05.31. 23:57-kor.
- Audipower
Marotta sem százas. Nem nézte a mai meccset?
- tomika431
Marotta szerintem ezzel a nyilatkozattal csak ködösít vagyis el akarja terelni Inzaghi távozását. Ő szerintem tudja hogy Inzaghi távozni fog csak Inzaghi szerintem megkérte hogy ezt Ő maga akarja elmondani a szurkolóknak ne ő tegye meg.
Marotta majd csak annyit fog nyilatkozni hogy meglepett minket Inzaghi döntése mert hosszabitani akartunk vele továbbra is élvezte bizalmunkat...bla bla bla....
Marotta majd csak annyit fog nyilatkozni hogy meglepett minket Inzaghi döntése mert hosszabitani akartunk vele továbbra is élvezte bizalmunkat...bla bla bla....
-
VInter101
-
INTER-1908
Hagyjuk már mi van itt szégyen!!!
Kikaptunk a psg tol akik egy hét alatt többet költenek mint mi 3 év alatt
Erre kiskapuk és az egész csapat szar edző is vezető is mindenki. ..
Ne már...
Ez van grat a PSG nek de akkor is köszönöm a szezont a csapatnak.
Soha rosszabbat!
Forza Inter
Ne már...
Soha rosszabbat!
Forza Inter
- Cupi
Konkrétan lealáztak minket egy laza 5-0-al ami történelmi különbség a BL döntőkbe....INTER-1908 írta: ↑2025.06.01. 00:01 Hagyjuk már mi van itt szégyen!!!
Ne már...
Soha rosszabbat!
Forza Inter
De persze mások vagyunk. Valakinek elég a menetelés de nem kellenek a kupák a végén van aki meg baromi csalódott lesz ha nem nyerünk semmit a szezon végén.
-
P-Inter
Én dühös vagyok és egyben értetlenül fekszem itt, (mármint az ágyamban). Úgy érzem, hogy becsaptak. Szépen elhúzták előttem a mézesmadzagot, nem csak ezzel a produktummal, hanem úgy minden sorozatban. Azt könnyebben fel tudom dolgozni, hogy idén semmit se nyertünk, inkább a hogyanja fáj. De az nagyon.Baggio85 írta: ↑2025.05.31. 23:49 Nem azt mondom, hogy ma mindenkinek meg kell simogatni a fejét és megdicsérni, csak viseljük méltósággal a vereséget, ahogy a győzelmeket is! Mert amikor legyőzi ugyanez a csapat a Bayernt, Barcelonat, amikor megnyeri a 20. Scudettot szinte ugyanez a csapat, akkor másnap kihúzom magam, hogy "na látjátok, ez az én csapatom, ezeknek szurkolok én", de egy ilyen eredmény után meg beállok a sorba és még rúgok egyet beléjük!
A két bayern és barca meccs után nem bírtam aludni, úgy felment bennem az adrenalin. Itt meg a pulzusom sem tudott megemelkedni.
És most is büszke vagyok, mert a BL döntő az mégis csak vmi, de amit láttam, na az minden, csak nem megdicsérendő.
Fáj, hogy a legnagyobb momentum az volt számomra, hogy a Zalewski gyerek, aki fél éve sincs itt, képes volt felrúgni vkit legalább a nagy akarásában. A többiekben még ennyi se volt. Na, ez gáz.
-
HerfortBalazs
Ki lehet kapni egy BL döntőben, de nem igy.
Mentalisan teljesen szetesett a csapat mar az első gol utan.
Inzaghi meg sose tudott meccselni, se valtoztatni. Ismerjük a korlatait.
Szep meneteles volt, csunya befejezessel. Ez a csapat a tudasa 10% at se mutatta ma meg.
Mentalisan teljesen szetesett a csapat mar az első gol utan.
Inzaghi meg sose tudott meccselni, se valtoztatni. Ismerjük a korlatait.
Szep meneteles volt, csunya befejezessel. Ez a csapat a tudasa 10% at se mutatta ma meg.
- Cupi
Lehet mondani a PSG ennyivel meg annyival gazdagabb nálunk de könyörgöm azért játszottunk ennyire nulla akarattal, elképzelés nélkül mert ők gazdagabbak? Na ne már....semmit de semmit nem láttam abból az Interből aki miatt itt lehettünk a döntőbe....
Nehéz ezt feldolgozni.
Nehéz ezt feldolgozni.
-
pazso
Igen, ez baj, hogy a tűz hiànyzott az első perctől a csapatból, ès nem értem mièrt. Pedig sok embernek az utolsó esèlye volt Bl- t nyerni. Mintha előre feladtuk volna a meccset. Jó ez a Psg, de azèrt nem feltartott kèzzel kellett volna kimenni. Egyèbkènt ez max edzőmeccs volt, mert a màsik csapat el sem jött, nem voltunk a pàlyàn. A fiatal lengyel gyerekben több akarat volt mint 5-6 emberben összesen. Szegèny Sommer meg kapott 5 gólt úgy hogy egyikről sem nagyon tehetett.
- Atosz
Nekem ide jön egy +1!Baggio85 írta: ↑2025.05.31. 23:49 Nem azt mondom, hogy ma mindenkinek meg kell simogatni a fejét és megdicsérni, csak viseljük méltósággal a vereséget, ahogy a győzelmeket is! Mert amikor legyőzi ugyanez a csapat a Bayernt, Barcelonat, amikor megnyeri a 20. Scudettot szinte ugyanez a csapat, akkor másnap kihúzom magam, hogy "na látjátok, ez az én csapatom, ezeknek szurkolok én", de egy ilyen eredmény után meg beállok a sorba és még rúgok egyet beléjük!
Én értem a csalódottságot, a dühöt, de srácok, ne bassza már meg, hogy mindenkit a csapatból - nyilván főleg Inzaghit - a kurva annyukba külditek el. Én értem, hogy fáj, kibaszott megalázó volt ez a BL-döntő, de tényleg ne csináljuk azt, amit innentől kezdve nagyon sok médiumtól, megmondóembertől, vagy akárkitől hallani fogunk. Erőn felül teljesítve jutottunk ide, ez a csapat minden dícséretet megérdemel, az, hogy a vége így sült el, az sajnos egy nagyon szomorú helyzet, de ne baszkodjunk már mindenkibe tőröket, főleg így ne, hogy nagyon sokan fogják ezt megtenni.
Acerbi pár hete még isten volt, mikor középcsatárokat megszégyenítő módon érkezett, és egyenlített a barca ellen, amikor már a legtöbb szurkolóban tartás sem volt, ma meg le nyugger szarozzuk? Vagy Mkhit ugyanígy? Ez a hozzáállás és kinyilatkoztatás legalább annyira szrgyenteljes, mint a mai eredmény…
Nem ők a posztjukon a világ legjobbjai, ez tény, viszont ők azok, akik tudtak kurvasok helyzetben annak tűnni, és (részben) nekik is köszönhetjük, hogy nullforinttal nem a 2010es éveket éljük újra, hanem ehelyett BL döntő(K)ben szerepelünk.
-
Francesco
Nem tudom, hogy láttam e valaha ilyen lélektelenül, ügyetlenül és bután futballozni a csapatot mióta nekik szurkolok (98), de szerintem soha. Ha más nem a “Pazza” jelző mindig meg volt, vagy a játék nem volt ennyire nulla. Ez nagyon bántó. Mint ahogyan az is, hogy hogyan tud egyszerre mindenki pofára esni a küszöbben. Ugyanakkor szeretném picit más perspektívába helyezni ezt az egészet. Inzaghi átvette a csapatot, pont akkor mikor a pénzcsapot elzárták és eladták a legjobbjait első lépésként. Onnantól vagy ingyen, vagy nagyon kevés pénzért jöhetett játékos, esetleg ha valakit eladtunk akkor azt részben befektethettük. Így lett 4 szezon alatt 2 BL döntő, 1 bajnoki cím, 2 kupagyőzelem és 3 szuperkupa győzelem. Mindezt egy teljes új unikális futballal.
Idén a legnagyobb baj az volt, hogy nem engedett el a csapat semmit. Pedig el kellett volna. 19 meccsel játszottunk többet, mint a Napoli.
A helyzet az, hogy egy csődközeli csapatnak hozta vissza a fényét és tette fel az európai futballtérkép legelőkelőbb szereplői közé. Szerintem ez minden dícséretet megérdemel, mert nehezített pályán mozgott. Inzaghi itt lett top edző. Nagyon sokat köszönhetünk neki mi is és a klub is. De…
Az idei év megmutatta, hogy ennyi pénzből, idős játékosokkal meddig lehet eljutni és mik a korlátok. Változásra, fiatalításra van szükség. És szerintem edzőcserére. Nem azért, mert kikaptunk 5-0-ra. Hanem azért mert Inzaghi top edző saját elképzelésekkel és filozófiával, ami nem a fiatalításról és a nevelésről szól. Ő kész játékosokkal és rutinos játékosokkal szeret és tud dolgozni. Valamint megérdemelné, hogy legyen egy olyan csapata majd, amelyeik megveszi neki azt, akit ő akar és nem kukáznak kizárólag.
Inzaghi a klub egyik legsikeresebb edzője, aki tényleg alkotni tudott, de most egy másfajta tudásra van szükség. Mindemellett pedig bár szégyenteljes volt a játékunk, nem kell szégyenkeznünk. Ha röhögnek rajtunk, tegyék, mi meg kérdezzünk vissza, hogy “a ti csapatotok hol nézte a BL döntőt?”. Lehet, hogy jobb lett volna egy 0-2, de lehet, hogy ez a pofon kellett ahhoz, hogy igazi változások legyenek. Szóval a lényeg, hogy Inzaghi eligazolása mindkét fél számára jó lehet. Harag nélkül, mindent megköszönve és egymás érdekeit szem előtt tartva el kel köszönniük egymástól. A klubnak meg igenis ki kell (!!!) kommunikálnia, hogy újjáépítünk. Nem hamis ábrándokba ringatni a szurkolókat. Nekem összességében nagyon sokat adott ez a szezon, de 19 meccs plusszal ez várható végkifejlet volt. Bosszankodni lehet, de ettől még Forza Inter!
Idén a legnagyobb baj az volt, hogy nem engedett el a csapat semmit. Pedig el kellett volna. 19 meccsel játszottunk többet, mint a Napoli.
A helyzet az, hogy egy csődközeli csapatnak hozta vissza a fényét és tette fel az európai futballtérkép legelőkelőbb szereplői közé. Szerintem ez minden dícséretet megérdemel, mert nehezített pályán mozgott. Inzaghi itt lett top edző. Nagyon sokat köszönhetünk neki mi is és a klub is. De…
Az idei év megmutatta, hogy ennyi pénzből, idős játékosokkal meddig lehet eljutni és mik a korlátok. Változásra, fiatalításra van szükség. És szerintem edzőcserére. Nem azért, mert kikaptunk 5-0-ra. Hanem azért mert Inzaghi top edző saját elképzelésekkel és filozófiával, ami nem a fiatalításról és a nevelésről szól. Ő kész játékosokkal és rutinos játékosokkal szeret és tud dolgozni. Valamint megérdemelné, hogy legyen egy olyan csapata majd, amelyeik megveszi neki azt, akit ő akar és nem kukáznak kizárólag.
Inzaghi a klub egyik legsikeresebb edzője, aki tényleg alkotni tudott, de most egy másfajta tudásra van szükség. Mindemellett pedig bár szégyenteljes volt a játékunk, nem kell szégyenkeznünk. Ha röhögnek rajtunk, tegyék, mi meg kérdezzünk vissza, hogy “a ti csapatotok hol nézte a BL döntőt?”. Lehet, hogy jobb lett volna egy 0-2, de lehet, hogy ez a pofon kellett ahhoz, hogy igazi változások legyenek. Szóval a lényeg, hogy Inzaghi eligazolása mindkét fél számára jó lehet. Harag nélkül, mindent megköszönve és egymás érdekeit szem előtt tartva el kel köszönniük egymástól. A klubnak meg igenis ki kell (!!!) kommunikálnia, hogy újjáépítünk. Nem hamis ábrándokba ringatni a szurkolókat. Nekem összességében nagyon sokat adott ez a szezon, de 19 meccs plusszal ez várható végkifejlet volt. Bosszankodni lehet, de ettől még Forza Inter!
-
Interfan1000
Szerintem mi ezt a meccset eladtuk az araboknak meg a QAtar Airwaysnek…ekkor bundát én még életemben nem láttam és túl jól sikerült!
-
lisznyai
Muhi, Mohács, Majtény, Világos. Mégis itt vagyunk, és maradunk.
- Baggio85
Hát igen, ebbe innentől kezdve elég sok mindent bele lehet magyarázni/látni (pl. hogy Inzaghi a meccs előtt mondta el, hogy elmegy, bár elvileg ez annyira nem kellene, hogy befolyásoljon egy BL-ért harcoló játékost, de megzavarhatja a fejeket), főleg a motiváció és a szív hiánya miatt, amit még Barella is elismert.Interfan1000 írta: ↑2025.06.01. 02:32 Szerintem mi ezt a meccset eladtuk az araboknak meg a QAtar Airwaysnek…ekkor bundát én még életemben nem láttam és túl jól sikerült!
Meg hirtelen ez az arab érdeklődés Inzaghi iránt az utolsó pillanatban, pont a döntő előtt...
Ez a tegnapi PSG annyira nem mutatott lehengerlő játékot, hogy ilyen eredmény szülessen. Ehhez mi is "kellettünk".
Na mind1, nyilván ez már csak utólagos okoskodás...
-
lisznyai
„Köszönjük, fiúk!”
Hát ez… emlékezetes volt. BL-döntő, világszínpad, reflektorfény – és mi úgy estünk neki, mintha egy szerdai edzőmeccs lenne az U17-esek ellen.
Az ellenfél? Hát ők eljöttek játszani. Mi? Elküldtük az árnyékunkat, az se volt túl meggyőző. 5–0. Igen, nem elírás, öt. Mint a kézfej ujjai. Mint a gólkülönbség egy FIFA-karriermód első meccsén. Mint a pofon, amit kaptunk – fejenként.
De legalább nem kaptunk hatot. Ez is valami, nem?
A taktika zseniális volt: „álljunk be, várjuk a csodát, aztán kapjunk egyet, kettőt, majd szokjunk hozzá.” A középpálya? Átjáróház. A védelem? Nyitott könyv. A kapus? Szegény, mintha paintball-meccsen lett volna célpontként.
De hé! BL-döntőn voltunk! Ez is valami, igaz? Végül is nem mindenki mondhatja el, hogy Európa legjobb csapata 90 perc alatt tönkretette egy klub identitását.
Forza Inter – most már tényleg csak iróniával lehet kibírni.
Hát ez… emlékezetes volt. BL-döntő, világszínpad, reflektorfény – és mi úgy estünk neki, mintha egy szerdai edzőmeccs lenne az U17-esek ellen.
Az ellenfél? Hát ők eljöttek játszani. Mi? Elküldtük az árnyékunkat, az se volt túl meggyőző. 5–0. Igen, nem elírás, öt. Mint a kézfej ujjai. Mint a gólkülönbség egy FIFA-karriermód első meccsén. Mint a pofon, amit kaptunk – fejenként.
De legalább nem kaptunk hatot. Ez is valami, nem?
A taktika zseniális volt: „álljunk be, várjuk a csodát, aztán kapjunk egyet, kettőt, majd szokjunk hozzá.” A középpálya? Átjáróház. A védelem? Nyitott könyv. A kapus? Szegény, mintha paintball-meccsen lett volna célpontként.
De hé! BL-döntőn voltunk! Ez is valami, igaz? Végül is nem mindenki mondhatja el, hogy Európa legjobb csapata 90 perc alatt tönkretette egy klub identitását.
Forza Inter – most már tényleg csak iróniával lehet kibírni.
- mike
Én nem szidom Inzaghit, mert ahogy írtad, igenis hozott szép eredményeket.Francesco írta: ↑2025.06.01. 01:11 Inzaghi átvette a csapatot, pont akkor mikor a pénzcsapot elzárták és eladták a legjobbjait első lépésként. Onnantól vagy ingyen, vagy nagyon kevés pénzért jöhetett játékos, esetleg ha valakit eladtunk akkor azt részben befektethettük. Így lett 4 szezon alatt 2 BL döntő, 1 bajnoki cím, 2 kupagyőzelem és 3 szuperkupa győzelem. Mindezt egy teljes új unikális futballal.
Két BL döntőt harcolt ki a csapattal, ami nem piskóta.
A másik viszont hogy két bajnokságot és lét BL döntőt is elvesztett, ami meg nagyon rosszul mutat.
Itt menedzselési hiba is volt: "nem engedtünk el semmit", pedig el kellett volna
Kellett a pénz, az pedig a BL-ből jött, azt nyomtuk, ennek oltárán elment minden sorozat, elbuktunk mindent.
Inzaghi is elcseszte, de a klubvezetés legalább annyira benne van az egészben.
Holnap lesütött szemel megyek dolgozni, mert ez igenis szégyen a klubra nézve.
Inkább buktuk volna a Braca meccset, és nyertük volna meg a bajnokságot.
-
HerfortBalazs
Hat aludva ra egyet sem lett jobb. Kicsit olyan mintha megcsalt volna az asszony a legjobb baratoddal.
Nagyon sajnalom hogy a döntőben nem tudtak megmutatni hogy milyen jo csapat is ez, mert az.
A jatekosok nagyon megvoltak lepődve azon hogy a PSG pontosan tudja ki kihez fog passzolni, ki hova fut majd. Latszott rajtuk hogy ketsegbe estek hogy nem működik a megszokott taktika. Nemtudom nalunk mi volt a felkeszüles a francia csapatbol, mert semmi nem latszott.
A PSG meg izekre szedte a jatekunkat. Ezutan mar a mentalisan is szetestek.
Es itt jön az hogy Inzaghi nem tud valtani, se jol cserelni sajnos.
Probalta erőltetni a megszokott dolgokat.
Jo edző Inzaghi de megvannak a sajat korlatai es ezekben semmit nem fejlődőtt.
Lehet jot tenne egy uj edző, egy szemleletvaltas a csapatnak, 1-2 alapembert kicserelni, kicsit frissiteni a keretet hogy kimozduljanak a komfortzonabol.
Nagyon fajo hogy ennyire szetszedtek a jatekunkat tegnap es szetestek fejben a fiuk.
Nagyon sajnalom hogy a döntőben nem tudtak megmutatni hogy milyen jo csapat is ez, mert az.
A jatekosok nagyon megvoltak lepődve azon hogy a PSG pontosan tudja ki kihez fog passzolni, ki hova fut majd. Latszott rajtuk hogy ketsegbe estek hogy nem működik a megszokott taktika. Nemtudom nalunk mi volt a felkeszüles a francia csapatbol, mert semmi nem latszott.
A PSG meg izekre szedte a jatekunkat. Ezutan mar a mentalisan is szetestek.
Es itt jön az hogy Inzaghi nem tud valtani, se jol cserelni sajnos.
Probalta erőltetni a megszokott dolgokat.
Jo edző Inzaghi de megvannak a sajat korlatai es ezekben semmit nem fejlődőtt.
Lehet jot tenne egy uj edző, egy szemleletvaltas a csapatnak, 1-2 alapembert kicserelni, kicsit frissiteni a keretet hogy kimozduljanak a komfortzonabol.
Nagyon fajo hogy ennyire szetszedtek a jatekunkat tegnap es szetestek fejben a fiuk.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára HerfortBalazs 2025.06.01. 08:20-kor.
-
R9.
tegnap az egyetlen szep momentum az volt mikor Hakimi elnezest kert az Inter szurkoloktol hogy golt lott
barmikor visszahoznam
barmikor visszahoznam
- Cupi
Aludtam egy 4 órát és baromi csalódott és szomorú vagyok.
Most is azt írom amit tegnap, hogy ki lehet kani de nem így. Nem tudom hova tenni ezt az akaratgyenge tűz és taktika nélküli semmit amit kitettünk egy BL döntőbe a pályára.
Nagyon irigylem most azokat akik írják nincs semmi gond és szép szezon volt ez. Én sajna nem így érzem. Minden sorozatot elbuktunk és nézhettük a végén ahogy más ünnepel nekünk meg maradt a csalódottság.
Játékosoknak még nagyobb csalódottság lehet ez mert azért izzadtak és szenvedtek egész idényben, hogy a végén éppen hogy lemaradjanak a trófeákról.
Több milanos, juvés haverom is van és írták tegnap nekünk szurkolnak mert a PSG-t nagyon nem kedvelik. Végén írtak, hogy ez mi volt? Őszinte leszek még most sem tudom rá a választ. Sokat kattogtam rajta éjszaka de teljesen tanácstalan vagyok.
Ezt a PSG sokkal gazdagabb nálunk dumát hagyjuk mert a mi tegnapi lélektelen szar játékunkra az nem ad magyarázatot.
Mondanám, hogy fel a fejjel és és majd jövőre a bajnoki címet minimum visszaszerezzük de most még túl friss a tegnap esti csalódás, hogy ebbe őszintén tudjak hinni. Majd talán pár hét múlva.
Nagyon irigylem most azokat akik írják nincs semmi gond és szép szezon volt ez. Én sajna nem így érzem. Minden sorozatot elbuktunk és nézhettük a végén ahogy más ünnepel nekünk meg maradt a csalódottság.
Több milanos, juvés haverom is van és írták tegnap nekünk szurkolnak mert a PSG-t nagyon nem kedvelik. Végén írtak, hogy ez mi volt? Őszinte leszek még most sem tudom rá a választ. Sokat kattogtam rajta éjszaka de teljesen tanácstalan vagyok.
Ezt a PSG sokkal gazdagabb nálunk dumát hagyjuk mert a mi tegnapi lélektelen szar játékunkra az nem ad magyarázatot.
Mondanám, hogy fel a fejjel és és majd jövőre a bajnoki címet minimum visszaszerezzük de most még túl friss a tegnap esti csalódás, hogy ebbe őszintén tudjak hinni. Majd talán pár hét múlva.
-
lisznyai
Ezt a gyalázatot sohasem mossuk le magunkról.
-
vivainter
A tegnapi meccset nyilván kicsit szét kell választani az egész szezon értékelésétől, de nagyon nehéz.
Minket, szurkolókat becsapva érzem most! Elengedtünk mindent és a BL-nek rendeltük alá a teljes szezont. A mutatott játék és az eredmények tükrében egyre nagyobb volt a különbség a BL javára, és a végén (barca meccs után) már joggal hitte az ember, hogy megnyerik. A vezetőség a jó pénz reményében nyilván ezt adta ki parancsba aztán amikor egyre tovább meneteltünk úgy hittük vagy hitték ők maguk is el ,hogy ezt a BL t meg lehet nyerni. És meg is lehetett volna...
A bajnokságban hetek óta vérszegény játékot mutattunk , a kupát is elengedtük mondván hétvégén bajnoki, aztán BL... és most a két szék közé estünk.
Igen, átverve érzem magam, mint szurkoló, mert ugyan nem a BL megnyerése a realitás, de az oda vezetett szenvedélyes, sokszor csodás játék és az a sok áldozat ami a többi cím elengedését mutatta elhitette velem, hogy ezek a fiúk mindent a BL re tettek fel. A döntőben viszont semmit nem láttam abból amit ezek a fiúk korábban megmutattak. Egy lélektelen, akaratlan nulla focit láttam és ez óriási csalódás volt számomra. Az első perctől kezdve érződött hogy mi fejben valahol nagyon máshol vagyunk és ezt nagyon bántó volt látni.
Jó csapat a PSG, gratulálok is nekik, nagyszerű idényük volt, de ma bárki lett volna az ellenfél simán kikaptunk volna ezzel a játékkal.
Rengetegen elutaztak, akár csak a városba, ha már jegyet nem is kaptak, hogy ott legyenek és büszkén képviseljék a klub színeit, de egy ilyen meccs után csak düh és keserűség jutott nekik, nekünk..
A szezon.. nem tudom, biztos szép dolog eljutni idáig, mindenhol a végsőkig harcolni, de ha valakitől megkérdezem, hogy melyik jobb, harcolni a végsőkig de nem nyerni semmit, vagy nyerni pl egy bajnoki cimet, akkor valószínűleg mindenki az utóbbira szavaz. És ezzel szerintem meg is válaszoltam az idei szezon értékelését..
Ez nem csak Inzaghi hibája, valószínűleg bele lett ő is hajszolva ebbe a BL pénzbe, de sajnos ő is sokat hibázott taktikailag.
Erről a klub vb ről meg nem is akarok hallani, nem várok tőle semmit, ez nem nekünk van kitalálva, pihenje mindenki ki magát inkább, és töltődjön fel az új szezonra és végre nyerjük meg újra a bajnokságot! A vezetőség pedig találja meg az egyensúlyt a realitások között.
Forza inter!
Minket, szurkolókat becsapva érzem most! Elengedtünk mindent és a BL-nek rendeltük alá a teljes szezont. A mutatott játék és az eredmények tükrében egyre nagyobb volt a különbség a BL javára, és a végén (barca meccs után) már joggal hitte az ember, hogy megnyerik. A vezetőség a jó pénz reményében nyilván ezt adta ki parancsba aztán amikor egyre tovább meneteltünk úgy hittük vagy hitték ők maguk is el ,hogy ezt a BL t meg lehet nyerni. És meg is lehetett volna...
A bajnokságban hetek óta vérszegény játékot mutattunk , a kupát is elengedtük mondván hétvégén bajnoki, aztán BL... és most a két szék közé estünk.
Igen, átverve érzem magam, mint szurkoló, mert ugyan nem a BL megnyerése a realitás, de az oda vezetett szenvedélyes, sokszor csodás játék és az a sok áldozat ami a többi cím elengedését mutatta elhitette velem, hogy ezek a fiúk mindent a BL re tettek fel. A döntőben viszont semmit nem láttam abból amit ezek a fiúk korábban megmutattak. Egy lélektelen, akaratlan nulla focit láttam és ez óriási csalódás volt számomra. Az első perctől kezdve érződött hogy mi fejben valahol nagyon máshol vagyunk és ezt nagyon bántó volt látni.
Jó csapat a PSG, gratulálok is nekik, nagyszerű idényük volt, de ma bárki lett volna az ellenfél simán kikaptunk volna ezzel a játékkal.
Rengetegen elutaztak, akár csak a városba, ha már jegyet nem is kaptak, hogy ott legyenek és büszkén képviseljék a klub színeit, de egy ilyen meccs után csak düh és keserűség jutott nekik, nekünk..
A szezon.. nem tudom, biztos szép dolog eljutni idáig, mindenhol a végsőkig harcolni, de ha valakitől megkérdezem, hogy melyik jobb, harcolni a végsőkig de nem nyerni semmit, vagy nyerni pl egy bajnoki cimet, akkor valószínűleg mindenki az utóbbira szavaz. És ezzel szerintem meg is válaszoltam az idei szezon értékelését..
Ez nem csak Inzaghi hibája, valószínűleg bele lett ő is hajszolva ebbe a BL pénzbe, de sajnos ő is sokat hibázott taktikailag.
Erről a klub vb ről meg nem is akarok hallani, nem várok tőle semmit, ez nem nekünk van kitalálva, pihenje mindenki ki magát inkább, és töltődjön fel az új szezonra és végre nyerjük meg újra a bajnokságot! A vezetőség pedig találja meg az egyensúlyt a realitások között.
Forza inter!
- PellerG
Mindennel egyetértek a leírtakból.HerfortBalazs írta: ↑2025.06.01. 07:30 Lehet jot tenni egy uj edző, egy szemleletvaltas a csapatnak, 1-2 alapembert kicserelni, kicsit frissiteni a keretet hogy kimozduljanak a komfortzonabol.
Nagyon fajo hogy ennyire szedszedtek a jatekunkat tegnap es szetestek fejben a fiuk.
Nem kell rögtön itt a dráma, hogy most vereség és egyből a csapat ellen vagyunk.
Nem.
Igenis szép dolog a BL-döntő.
De nekem pl nem elég ez a Cuper-effekt, hogy meg vannak a döntők, de rendre kikapunk, kb esélytelen módjára, mert az edzőnk nem győztes típus (Coppa Italiához nagyon ért, ez tény, csak pont ez a sorozat a legkevésbé érdekes számomra).
Akárhogy is nézzük, Inzaghi 4 év alatt minimum 3 Scudettot hozhatott volna, kettőt nagyon csúnyán buktunk el, magunkat megverve.
Írtam tegnap a podcastet, ami szerint micsoda nagy meccselő... Hat nagyon nem, szerintem pont ez az, amihez nem ért és nem lép előre benne.
Komoly meccseken már ki-kihúzzák a rendszerének a méregfogát (idei Milan meccsek, rangadók, tegnapi meccs), és vége is a dalnak, mivel váltani nem tudunk.
A keret tele öregekkel, ami vonalat ő kimondottan megkövetel, aztán komoly meccseken meg egyszerűen szétfutnak minket.
Szerintem most fordulóponthoz érkeztünk, most tudnánk új impulzust adni a csapatnak, kicsit más irány, nagyon jól volt fent megfogalmazva, kimozdítva magunkat a sablon 3-5-2 komfortzónánkból.
Erre most van lehetőség.
Nem tartom jó ötletnek úgy továbbmenni most, hogy fiatalabb vonalat akarunk és ezt majd erőltetnénk Inzaghira.
Ez úgysem fog menni, és csak elhúzzuk még pár hónappal a már most levegőben lógó váltást.
- Cupi
Jól összefoglaltad. Szerintem sokan hasonlóan érzünk most.vivainter írta: ↑2025.06.01. 07:51 A tegnapi meccset nyilván kicsit szét kell választani az egész szezon értékelésétől, de nagyon nehéz.
Forza inter!
Egész idényben sajnos az erőforrás menedzselés is elég szarul ment. Kupát is, hogy engedtük el? Lazio ellen tovább megyünk majd jön a Milan elleni 2 meccs. Elsőn még egy x és van esély majd a visszavágón már rájövünk fáradtak vagyunk nem bírjuk így sima 3-0-al kiesünk....
Minden tiszteletem Acerbi, Mikhy és Darmian sornak de ha a következő szezonban is úgy indulunk ők alapemberek akkor még addig sem jutunk el mint most. Én megkedveltem Acerbit is tehát ez nem ellenük szól hanem egyszerűen muszáj elkezdeni tényleg fiatalítani.
- PellerG
Így van.Én megkedveltem Acerbit is tehát ez nem ellenük szól hanem egyszerűen muszáj elkezdeni tényleg fiatalítani.
Valaki kezdte fent, hogy vereség és Acerbi (és Mikhi) rögtön mekkora szarok.
Nem, nem.
De 38. és 37. évükben vannak.
Nálunk nyíltan újabb BL döntőről beszéltek már az isztambuli vereség óta.
De top meccseken nem állhatsz fel így, hogy kirobbanthatatlanok a nagy öregek, láttuk ezt többször is a szezonban, láttuk tegnap is.
Az utolsó mondat nagyon helyes: "muszáj elkezdeni fiatalítani", mert szerintem így most görcsösen ragaszkodunk a jelenhez.
-
Tombi1986
Egyetértek, de ki legyen az új edző?PellerG írta: ↑2025.06.01. 08:12Mindennel egyetértek a leírtakból.HerfortBalazs írta: ↑2025.06.01. 07:30 Lehet jot tenni egy uj edző, egy szemleletvaltas a csapatnak, 1-2 alapembert kicserelni, kicsit frissiteni a keretet hogy kimozduljanak a komfortzonabol.
Nagyon fajo hogy ennyire szedszedtek a jatekunkat tegnap es szetestek fejben a fiuk.
Nem kell rögtön itt a dráma, hogy most vereség és egyből a csapat ellen vagyunk.
Nem.
De nekem pl nem elég ez a Cuper-effekt, hogy meg vannak a döntők, de rendre kikapunk, kb esélytelen módjára, mert az edzőnk nem győztes típus (Coppa Italiához nagyon ért, ez tény, csak pont ez a sorozat a legkevésbé érdekes számomra).
Akárhogy is nézzük, Inzaghi 4 év alatt minimum 3 Scudettot hozhatott volna, kettőt nagyon csúnyán buktunk el, magunkat megverve.
Írtam tegnap a podcastet, ami szerint micsoda nagy meccselő... Hat nagyon nem, szerintem pont ez az, amihez nem ért és nem lép előre benne.
Komoly meccseken már ki-kihúzzák a rendszerének a méregfogát (idei Milan meccsek, rangadók, tegnapi meccs), és vége is a dalnak, mivel váltani nem tudunk.
A keret tele öregekkel, ami vonalat ő kimondottan megkövetel, aztán komoly meccseken meg egyszerűen szétfutnak minket.
Szerintem most fordulóponthoz érkeztünk, most tudnánk új impulzust adni a csapatnak, kicsit más irány, nagyon jól volt fent megfogalmazva, kimozdítva magunkat a sablon 3-5-2 komfortzónánkból.
Erre most van lehetőség.
Nem tartom jó ötletnek úgy továbbmenni most, hogy fiatalabb vonalat akarunk és ezt majd erőltetnénk Inzaghira.
Ez úgysem fog menni, és csak elhúzzuk még pár hónappal a már most levegőben lógó váltást.
- PellerG
Annak ellenére, hogy egyetértek azzal amit írt valaki a héten, hogy Fabregas a rutintalansága miatt akár hamar bukhatna is nálunk, most azt mondom nem biztos, hogy rossz lenne egy teljes irányváltás és kimozdulás a 3-5-2 gyúrásából.Tombi1986 írta: ↑2025.06.01. 08:28Egyetértek, de ki legyen az új edző?PellerG írta: ↑2025.06.01. 08:12Mindennel egyetértek a leírtakból.HerfortBalazs írta: ↑2025.06.01. 07:30 Lehet jot tenni egy uj edző, egy szemleletvaltas a csapatnak, 1-2 alapembert kicserelni, kicsit frissiteni a keretet hogy kimozduljanak a komfortzonabol.
Nem.
Erre most van lehetőség.
Hátha találunk egy saját Luis Enrique-t.
- vaskalap
Ilyen szar éjszakám rég volt.Alig aludtam.Inzaghinak egy ilyen világ égés után le kell mondania.Minden Inter szurkolót meggyaláztak,egyesével.Szégyen tábla lettünk,mindenki számára.Az élet megy tovább,de ezt sose mossuk le.Mi voltunk a csapat,aki egy ötöst kapott BL döntőben.
- Baggio85
Egyrészről, ha reálisabban, szakmai szempontból akarnám a tegnapi meccset elemezni, akkor azt mondanám, hogy elhagyott a szerencsénk. Találkoztunk egy friss, formában lévő, motivált(!) topcsapattal, aki az elején kihasználta két hibánkat és innentől ebben a fizikálisan és mentálisan fáradt Interben már nem volt erő semmire. Jól kihasználták a gyengepontjainkat, sajnos Dimarco március óta padlón van, már korábban is sok gólt kaptunk róla, de nem szeretek egyébként egy embert kiemelni, csak, aki nézte az Inter meccseit az látta, tehát ez nem csak a tegnapi meccsen volt így. Ahogy az sem csak a tegnapi meccsen volt így, hogy a csapat messze nem hozta ki magából azt, amit mi a tavalyi év és az idei BL szereplés alapján feltételeztünk, hogy benne van.
Másrészről viszont, az kicsit furcsa, hogy mennyire nyugodtan vették ezt a meccs után a játékosok. Az látszott, ami a meccsen is: ezt ők már RÉG elengedték. Nem vagyok az összeesküvés elméletek híve, de az Inzaghi körüli dolog, a Curva Nord távolléte, a katariak szerepe... Ezek mind olyan dolgok, ami miatt az ember felteszi magának a kérdést, hogy hogyan lehet, hogy egy játékos egy BL döntő után azt nyilatkozza, hogy nem volt szív és motiváció???
Lehet, hogy ez a PSG van olyan jó csapat, hogy egy jó Internek is lő 3 vagy 4 gólt. De a tegnapi PSG egy "nem létező" Internek lőtt 5öt!
Szerintem Inzaghi maradása kedden fog eldőlni. Marotta ugyan lenyilatkozta, hogy továbbra is bízik Inzaghiban, de szerintem ez benne is nyomot hagy. Azt tudom elképzelni, hogy Inzaghi, ha "kell" marad, ha nem muszáj neki, akkor inkább elmegy. Csak kérdés, hogy akkor ki lesz az edző. Mert ha a Pioli, Motta, Fabregas sorból valaki, akkor nem kell tartani tőle, hogy a következő években 5öt kapnánk egy BL döntőben...
Másrészről viszont, az kicsit furcsa, hogy mennyire nyugodtan vették ezt a meccs után a játékosok. Az látszott, ami a meccsen is: ezt ők már RÉG elengedték. Nem vagyok az összeesküvés elméletek híve, de az Inzaghi körüli dolog, a Curva Nord távolléte, a katariak szerepe... Ezek mind olyan dolgok, ami miatt az ember felteszi magának a kérdést, hogy hogyan lehet, hogy egy játékos egy BL döntő után azt nyilatkozza, hogy nem volt szív és motiváció???
Lehet, hogy ez a PSG van olyan jó csapat, hogy egy jó Internek is lő 3 vagy 4 gólt. De a tegnapi PSG egy "nem létező" Internek lőtt 5öt!
Szerintem Inzaghi maradása kedden fog eldőlni. Marotta ugyan lenyilatkozta, hogy továbbra is bízik Inzaghiban, de szerintem ez benne is nyomot hagy. Azt tudom elképzelni, hogy Inzaghi, ha "kell" marad, ha nem muszáj neki, akkor inkább elmegy. Csak kérdés, hogy akkor ki lesz az edző. Mert ha a Pioli, Motta, Fabregas sorból valaki, akkor nem kell tartani tőle, hogy a következő években 5öt kapnánk egy BL döntőben...
-
Tombi1986
Curva Nod miért nem volt? Nekem az volt a fura, hogy semmi molino nem volt a bevonuláskorBaggio85 írta: ↑2025.06.01. 08:58 Egyrészről, ha reálisabban, szakmai szempontból akarnám a tegnapi meccset elemezni, akkor azt mondanám, hogy elhagyott a szerencsénk. Találkoztunk egy friss, formában lévő, motivált(!) topcsapattal, aki az elején kihasználta két hibánkat és innentől ebben a fizikálisan és mentálisan fáradt Interben már nem volt erő semmire. Jól kihasználták a gyengepontjainkat, sajnos Dimarco március óta padlón van, már korábban is sok gólt kaptunk róla, de nem szeretek egyébként egy embert kiemelni, csak, aki nézte az Inter meccseit az látta, tehát ez nem csak a tegnapi meccsen volt így. Ahogy az sem csak a tegnapi meccsen volt így, hogy a csapat messze nem hozta ki magából azt, amit mi a tavalyi év és az idei BL szereplés alapján feltételeztünk, hogy benne van.
Szerintem Inzaghi maradása kedden fog eldőlni. Marotta ugyan lenyilatkozta, hogy továbbra is bízik Inzaghibab, de szerintem ez benne is nyomot hagy. Azt tudom elképzelni, hogy Inzaghi, ha "kell" marad, ha nem muszáj neki, akkor inkább elmegy. Csak kérdés, hogy akkor ki lesz az edző. Mert ha a Pioli, Motta, Fabregas sorból valaki, akkor nem kell tartani tőle, hogy a következő években 5öt kapnánk egy BL döntőben...
- Baggio85
Nem jutottak (elég) jegyhez. Volt is tűntetés hétfőn a székház előtt.Tombi1986 írta: ↑2025.06.01. 09:01Curva Nod miért nem volt? Nekem az volt a fura, hogy semmi molino nem volt a bevonuláskorBaggio85 írta: ↑2025.06.01. 08:58 Egyrészről, ha reálisabban, szakmai szempontból akarnám a tegnapi meccset elemezni, akkor azt mondanám, hogy elhagyott a szerencsénk. Találkoztunk egy friss, formában lévő, motivált(!) topcsapattal, aki az elején kihasználta két hibánkat és innentől ebben a fizikálisan és mentálisan fáradt Interben már nem volt erő semmire. Jól kihasználták a gyengepontjainkat, sajnos Dimarco március óta padlón van, már korábban is sok gólt kaptunk róla, de nem szeretek egyébként egy embert kiemelni, csak, aki nézte az Inter meccseit az látta, tehát ez nem csak a tegnapi meccsen volt így. Ahogy az sem csak a tegnapi meccsen volt így, hogy a csapat messze nem hozta ki magából azt, amit mi a tavalyi év és az idei BL szereplés alapján feltételeztünk, hogy benne van.
Szerintem Inzaghi maradása kedden fog eldőlni. Marotta ugyan lenyilatkozta, hogy továbbra is bízik Inzaghibab, de szerintem ez benne is nyomot hagy. Azt tudom elképzelni, hogy Inzaghi, ha "kell" marad, ha nem muszáj neki, akkor inkább elmegy. Csak kérdés, hogy akkor ki lesz az edző. Mert ha a Pioli, Motta, Fabregas sorból valaki, akkor nem kell tartani tőle, hogy a következő években 5öt kapnánk egy BL döntőben...
-
R9.
Inzaghi tobbet nem ulhet le a padra
5:0 utan nem
5:0 utan nem
- Don Vittorio
Barella nyilatkozta a meccs előtt, hogy a megfelelő taktikánál is fontosabb, hogy a szívüket, lelküket kitegyék a pályára. Hát pont a szív hiányzott a legjobban a játékunkból. Sokkoló volt látni, hogy mennyire nem találjuk a helyünket a pályán. Sokan írták már, hogy ki lehet kapni egy döntőben, de erre az erőtlen, lélek nélküli játékra nincs magyarázat, hatalmas szégyen! Most nem bánnám, ha augusztus végéig nem kéne Inter meccset néznem