Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

lisznyai

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: lisznyai »

Ezt a gyalázatot nem mossa le rólunk senki. Ez nem meccs volt. Kivégzés.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Francesco írta: 2025.06.01. 01:11 Nem tudom, hogy láttam e valaha ilyen lélektelenül, ügyetlenül és bután futballozni a csapatot mióta nekik szurkolok (98), de szerintem soha. Ha más nem a “Pazza” jelző mindig meg volt, vagy a játék nem volt ennyire nulla. Ez nagyon bántó. Mint ahogyan az is, hogy hogyan tud egyszerre mindenki pofára esni a küszöbben. Ugyanakkor szeretném picit más perspektívába helyezni ezt az egészet. Inzaghi átvette a csapatot, pont akkor mikor a pénzcsapot elzárták és eladták a legjobbjait első lépésként. Onnantól vagy ingyen, vagy nagyon kevés pénzért jöhetett játékos, esetleg ha valakit eladtunk akkor azt részben befektethettük. Így lett 4 szezon alatt 2 BL döntő, 1 bajnoki cím, 2 kupagyőzelem és 3 szuperkupa győzelem. Mindezt egy teljes új unikális futballal.
Idén a legnagyobb baj az volt, hogy nem engedett el a csapat semmit. Pedig el kellett volna. 19 meccsel játszottunk többet, mint a Napoli.
A helyzet az, hogy egy csődközeli csapatnak hozta vissza a fényét és tette fel az európai futballtérkép legelőkelőbb szereplői közé. Szerintem ez minden dícséretet megérdemel, mert nehezített pályán mozgott. Inzaghi itt lett top edző. Nagyon sokat köszönhetünk neki mi is és a klub is. De…
Az idei év megmutatta, hogy ennyi pénzből, idős játékosokkal meddig lehet eljutni és mik a korlátok. Változásra, fiatalításra van szükség. És szerintem edzőcserére. Nem azért, mert kikaptunk 5-0-ra. Hanem azért mert Inzaghi top edző saját elképzelésekkel és filozófiával, ami nem a fiatalításról és a nevelésről szól. Ő kész játékosokkal és rutinos játékosokkal szeret és tud dolgozni. Valamint megérdemelné, hogy legyen egy olyan csapata majd, amelyeik megveszi neki azt, akit ő akar és nem kukáznak kizárólag.
Inzaghi a klub egyik legsikeresebb edzője, aki tényleg alkotni tudott, de most egy másfajta tudásra van szükség. Mindemellett pedig bár szégyenteljes volt a játékunk, nem kell szégyenkeznünk. Ha röhögnek rajtunk, tegyék, mi meg kérdezzünk vissza, hogy “a ti csapatotok hol nézte a BL döntőt?”. Lehet, hogy jobb lett volna egy 0-2, de lehet, hogy ez a pofon kellett ahhoz, hogy igazi változások legyenek. Szóval a lényeg, hogy Inzaghi eligazolása mindkét fél számára jó lehet. Harag nélkül, mindent megköszönve és egymás érdekeit szem előtt tartva el kel köszönniük egymástól. A klubnak meg igenis ki kell (!!!) kommunikálnia, hogy újjáépítünk. Nem hamis ábrándokba ringatni a szurkolókat. Nekem összességében nagyon sokat adott ez a szezon, de 19 meccs plusszal ez várható végkifejlet volt. Bosszankodni lehet, de ettől még Forza Inter!
Nagyon sokan, sokmindent írtatok, de talán Veled értek egyet legjobban Francesco - illetve Vivainter véleményével a becsapásról! Nem akarom tovább rúgdosni a földön fekvőt, szerintem nálunk már csak a játékosoknak volt szarabb éjszakája. Úgy voltam vele - írtam is pár hete - hogy bármi lesz a szezon vége, szép dolog amit elértünk, kupák nélkül is. Na ezt tartom, mert ahogy írtátok ti is, döntőbe jutni is hatalmas dolog volt, és ez még mindig az a csapat akik hősök lettek a Barca, Bayern ellen. De ez most tényleg egy olyan kijózanító pofon, amire reagálni kell, és lehet itt az ideje a nagyobb vérfrissítésnek. Nem akarom keresztre feszíteni Inzaghit. Pontosan tudtuk itt a fórumon is a korlátait. 10 éve nem volt itt semmi, a banter éra kellős közepén soha nem gondoltam volna hogy a 2020-as években 2x BL döntőzni fogunk. Spalletti, Conte, majd Inzaghi (és Marotta) vissza tettek minket a térképre, és játszottunk nagyon jó meccseket, ejtettünk ki nagyon jó csapatokat. Viszont úgy érzem, most mindkét félnek jót tehet a váltás - mert ha közösen folytatják, akkor ahhoz nagyon jó motivátornak kell lenni hogy egy ilyen csalódásból visszaépítse fejben a játékosokat. Illetve az sem ártana valóban, ha tudna a csapat meccs közben reagálni. Persze ehhez nem csak egy új edző kell új taktikával, hanem pénz is amiből ezeknek a megvalósítására megfelelő kispadot (kezdőt) szerzünk. Szóval a feladat adott, kiváncsi leszek a játékosok/Inzaghi sorsára, és bízom benne hogy jövőre - mint ahogy az előző elbukott BL döntő után - leuraljuk a bajnokságot.

Az tuti hogy mi szurkolók itt voltunk, itt vagyunk, és leszünk ezután is. :)

Forza Inter!!!🖤💙
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

"Ci sono giorni in cui essere interista facile, altri in cui doveroso e giorni in cui esserlo un Onore" -Giacinto Facchetti
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Baggio85 írta: 2025.06.01. 09:34 "Ci sono giorni in cui essere interista facile, altri in cui doveroso e giorni in cui esserlo un Onore" -Giacinto Facchetti
Milyen igaz!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Cupi írta: 2025.06.01. 07:45 Nagyon irigylem most azokat akik írják nincs semmi gond és szép szezon volt ez.
Szerintem ilyet senki nem írt. Úgy gondolom,
a csapat erőn felül teljesítve, rengeteg örömöt okozva jutott el a döntőig. A döntőben pedig kevésnek bizonyult és végül össze is roppant. Ennek az okait pedig még jó sokáig végtelen alkalommal fogják kutatni, de a lényeg örökre fájdalmas emlék marad.

FORZA INTER!!!
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Miért nem látom sehol, hogy Inzaghi a megalázó, csúfos és történelmi vereség után felmondott? :think: Rossz helyen keresem??? :problem:
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

sorger=giallo írta: 2025.06.01. 09:48
Cupi írta: 2025.06.01. 07:45 Nagyon irigylem most azokat akik írják nincs semmi gond és szép szezon volt ez.
Szerintem ilyet senki nem írt. Úgy gondolom,
a csapat erőn felül teljesítve, rengeteg örömöt okozva jutott el a döntőig. A döntőben pedig kevésnek bizonyult és végül össze is roppant. Ennek az okait pedig még jó sokáig végtelen alkalommal fogják kutatni, de a lényeg örökre fájdalmas emlék marad.

FORZA INTER!!!
Annyit módosítanék, hogy a bevonuláskor kevésnek bizonyult és a kezdő sípszót követően össze is roppant. A többi igaz!
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Enrique lemeccselte Inzaghit. Nem kell itt más okokat keresni! Innentől kezdve az összes csapat így fog játszani Inzaghi csapata ellen bármelyik is legyen az. Az persze kérdés hogy hány csapat tud így játszani Inzaghi csapata ellen?? Annyira nem sok, ezért fog ő sokáig eljutni a csapataival és ezért fog elbukni nagy százalékban mert egy sorozatban egyre jobb csapatok jönnek szemben! Ezért nem jó a rangadós mérlege sem!
És nincs alternatíva......
Szerintem nem megy el! Viszont ha marad és még mindig azokhoz a játékosokhoz fog ragaszkodni akikhez idén is, nagyot fog bukni!
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Intzaghi-t el kell engedni. Fiatal játékosokat nem hajlandó használni, sok selejtet igazolt akik a nyakunkon maradtak.
Nem fogadta el, hogy idei keret alkalmatlan, hogy 4 fronton is helytálljunk.
Először idén akkor remegett meg a bizalmam, amikor 2:0-ról buktunk a Milan ellen.
Baggio85

VInter101 írta: 2025.06.01. 10:33 Innentől kezdve az összes csapat így fog játszani Inzaghi csapata ellen bármelyik is legyen az.
Már nagyon régóta így játszottak ellenünk azok - ahogyan nagyon jól írtad -, akik tudtak. A Bayern és a Barca is ezt játszotta. Itt nem feltétlenül ez a probléma. Tegnap teljes mértékben hiányzott a hit, az akarat, a motiváció. Ez a nagy kérdés, hogy miért? Máskor is támádott már le minket erős csapat és mégis megoldottuk a labdakihozatalt. Kérdés, hogy ezt miért nem tudjuk megcsinálni már, tulajdonképpen hónapok óta. Pont ez a legfájóbb talán a tegnapi meccsben, hogy ez a PSG semmi extrát nem nyújtott. Vagy úgyis mondhatnám, hogy semmi extra feladat elé nem állítottuk őket.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Hangsúlyozom SZERINTEM, ez a nem látunk túl a kerítésen tipikus esete:

https://x.com/NicoSchira/status/1929083 ... DeEzA&s=19
VInter101

Baggio85 írta: 2025.06.01. 10:48
VInter101 írta: 2025.06.01. 10:33 Innentől kezdve az összes csapat így fog játszani Inzaghi csapata ellen bármelyik is legyen az.
Már nagyon régóta így játszottak ellenünk azok - ahogyan nagyon jól írtad -, akik tudtak. A Bayern és a Barca is ezt játszotta. Itt nem feltétlenül ez a probléma. Tegnap teljes mértékben hiányzott a hit, az akarat, a motiváció. Ez a nagy kérdés, hogy miért? Máskor is támádott már le minket erős csapat és mégis megoldottuk a labdakihozatalt. Kérdés, hogy ezt miért nem tudjuk megcsinálni már, tulajdonképpen hónapok óta. Pont ez a legfájóbb talán a tegnapi meccsben, hogy ez a PSG semmi extrát nem nyújtott. Vagy úgyis mondhatnám, hogy semmi extra feladat elé nem állítottuk őket.
Igen tudom hogy sokan támadtak le. Úgy látszik a PSG jobban csinálta mint a többiek + nem ment a játékosainknak!
Az totál Inzaghi sara hogy nem azt játszhatja aki jobb formában van hanem az ő alap csapatát! Meg az is hogy nincs semmi alternatíva!
Forza INTER!!
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Egyszerűen ragörcsöltek a meccsre, idegesek voltak, jött a korai gol es nem volt egy jo megindulasunk vagy lövesünk ami visszahozta volna az önbizalmat. Rögtön jött is a masodik gol es ott lelekben fel is adtak.
Raadasul a PSG tökeletesn tudta hogy nem szabad engedni hogy hatulrol Bastoni epitse a tamadast, a felpasszoknal rögtön tudtak hova megy a labda. Calhat is kivettek. Latni hogy nagyon rakeszültek a taktikankra.
Raadasul Dimarco honapok ota szetvan esve, nem tudom hanyadik golt kapjuk ugy rola hogy behatral a 16os környeken. Birom őt de a szezon vegere Carlos jobb megoldassa valt. Neki kellett volna kezdenie.
Itt a vereseg milyensege ami elfogadhatatlan nem az hogy nem lett meg a BL. Ez meltatlan volt a klub törtenelmehez es amit az előző parharcokban felepitettek. Mert lebecsült csapatbol egy eselyes, jo focit jatszo, szivvel lelekkel küzdő csapatkent neztek az Interre.
Engem ez bant nagyon de nagyon. A City elleni vereseg utan büszke voltam a csapatra most meg nem is tudom mit gondoljak.
VInter101

PellerG írta: 2025.06.01. 11:06 Hangsúlyozom SZERINTEM, ez a nem látunk túl a kerítésen tipikus esete:

Ti tényleg mást vártok??
PellerG

VInter101 írta: 2025.06.01. 11:18
PellerG írta: 2025.06.01. 11:06 Hangsúlyozom SZERINTEM, ez a nem látunk túl a kerítésen tipikus esete:

Ti tényleg mást vártok??
Tegnap?
Igen, csúszást-mászást minimum.

Hogy Marotta váltani akar-e?
Nem, nem gondolom.

Úgy egyszerűen azt gondolom, Inzaghi az az arc, aki ha be is jut döntőbe (nem Coppa Italiara gondolok), jó eséllyel alulmarad.
Ugyanez a bajnoki véghajrák, mikor már nyom a tét, dettó.
VInter101

PellerG írta: 2025.06.01. 11:22
VInter101 írta: 2025.06.01. 11:18

Ti tényleg mást vártok??
Tegnap?
Igen, csúszást-mászást minimum.

Hogy Marotta váltani akar-e?
Nem, nem gondolom.

Úgy egyszerűen azt gondolom, Inzaghi az az arc, aki ha be is jut döntőbe (nem Coppa Italiara gondolok), jó eséllyel alulmarad.
Ugyanez a bajnoki véghajrák, mikor már nyom a tét, dettó.
Szerintem nem a nyomás a fő probléma, inkább az ellenfél egyre jobban tudja azt játszani ami Inzaghi taktikája ellen jó! Alternatíva meg nincs!
Az edzőváltásra gondoltam!
Tegnap nyilván mindenki többet várt! Sokkal! Teljes lefagyás volt!
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

Jobb ha egy pár napig senki nem nyitja meg az internetet, szégyen ami megy mindenhol. Egy meme lettünk.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Mészáros Lölő is az Allianz Arénában nézte a meccset. Gyanús nekem ez az interfan :lol:
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

Aludva egyet a tegnapira sem igazán tud csitulni bennem az indulat. Nem kívánok a földön fekvőbe rúgni, különösen nem teszem ezt a 35 éve imádott klubommal. Nekem az Inter mindig a legcsodálatosabb klub lesz, akkor is, ha a rabruhások egymás után 10szer 10-0-ra aláznak (ilyen persze nem lesz). Ebben a mostani csapatban vannak nagyszerű játékosok, vannak képességeik határán, sőt azon túl teljesítő spílerek, vannak csupaszív imádni való futballisták. Rájuk, még ha ők hozták is össze ezt a tegnapi katasztrófát, nem szeretnék rosszat mondani. Van néhány kutyaütő persze, akinek az edzőközpont kapuján sem szabadna belépni, de őket sem kívánom bántani, mert egyetlen hibájuk, hogy képességtelenek. Mindenki besorolhatja a keretünket a fenti kategóriák valamelyikébe.

Aki viszont igenis kínálja, hogy komoly kritikával illessük az 1) a globalista pénzéhes tulajdonosunk, 2) Inzaghi, 3) sajnos ki kell mondani: Marrotta.
Ezek közül az első kettő, ha tegnapelőtt eltakarodott volna is késő lenne. Marrottát pedig felmenteni nem tudom, de ameddig lehet megtartanám (tudom, egy-két év múlva megy), ha tanul ebből az orbitális bukásból.

Sajnos a tegnapi Mohácshoz, Waterloohoz nagyon sok tényező vezetett és ezt nem lehet egyszerűen csak egy elbukott, borzalmasan kifutott meccsként kezelni. A háttérben meghúzódó okok hosszú távon fejtették ki a hatásukat és, félek tőle, hosszú távon fogják még éreztetni.
Nézzük sorban:
1. A kínaiak (akik azért elég ígéretesen indultak és hoztak is eredményeket) eladták a klubot egy olyan befektetőcsoportnak, akik abból élnek igazi parazitaként, hogy a magatehetetlen gazdatestből a lehető legtöbb profitot kifacsarják és aztán némi további nyereséggel továbbadják azt ami még megmaradt. Érteni értem, ilyen a fajtájuk, ez van a DNS-be kódolva. Elfogadni viszont nem tudom, mert beruházás nélkül nincs növekedés, csak vegetálás, majd lassú hanyatlás.
Mivel beruházás nincs (értsd értelmes, értékkel bíró játékosok megvásárlása), így csak alacsony értékű futballistákat veszünk, a keret értékben, képességekben amortizálódik.
2. Ez sem lenne feltétel baj, ha olyan - nem világsztárnak kikiáltott - fiatalokat veszünk, akikben van ambíció, potenciál a fejlődésre és arra, hogy később értelmes áron eladhatóak legyenek. A keretünkben viszont egyetlen ilyen van, Bisseck, aki meg is tudta mutatni magát. Mi viszont azt az utat választottuk - és itt jön képbe Inzaghi - hogy kiöregedőfélben levő futballistákkal töltjük fel a keretet, akik még az unokájuk érettségijét is a csapatban ünneplik. Sajnos a teljesítményük, terhelhetőségük folyamatosan csökken és elértéktelenednek. Ez Inzaghi legnagyobb bűne. Vén csatalovakkal rakta tele a csapatot, akik már most sem érnek (pénzben kifejezve) egy fabatkát sem. Kérdem én, miből fogunk pótolni egy komplett védelmet (Darmian, De Vrij, Acerbi)? Miből lesz alaphangon 60 millió eurónk arra, hogy vegyünk védőket? Miből fogjuk megerősíteni a középpályát, ha van egy 0 euró értékű 37 éves Mikink, egy közel semmit nem érő Zielinskink, meg egy soha nem játszatott, ezáltal beragadt és semmit nem érő Asslanink? Honnan kerítünk újabb 60 millió eurót? Miből fogunk venni csatárokat a Taremi, Arnautovic és Correa pótlására?
Ezek itt (és ebbe bejátszik Marrotta engedékenysége, hogy hagyta Inzaghit itt dúlni) összehoztak egy olyan keretet, aminek több mint a fele dobós. Legalább 180 millió euróra szükség lenne, hogy minimum közep szinten megerősítsük a keretet. Ez konkrétan kikövezett út a középszerűség felé ezzel a tulajdonosi háttérrel, mert rátették a klubot egy, a korszerkezet miatt fenntarthatatlan útra. És ez sajnos a vezetőség, Marrotta felelőssége is.
3. Az a mentalitás, hogy ezzel a korlátozott képességű kerettel mindenhol helyt kellett állni, szintén ehhez a végeredményhez vezetett. Nyilván nem egyszerű elengedni egy BL-t, ha megérzik a vér (pénz) szagát. Ahogy a szuperkupában is le kell játszani azt a plusz meccset a plusz milliókért (ugye-ugye a karvalyok a háttérben). De könyörgöm, nem látja senki, hogy ebből orbitális bukta lesz? Ha BL-t nem nézzük, akkor legalább 4 fölösleges meccset játszottunk a semmiért. És ez bizony Inzaghi és a vezetőink, tulajdonosaink felelőssége.
4. És végül: olvastam, hogy Inzaghi az egyik legsikeresebb edzőnk. Jaj, ne már. Mert nyert néhányszor a szaúd-arábiai bohóckodáson, meg a "futottak még" szintű Olasz kupában? Sajnos a Milan játékosok (elég undorító módon) az arcunkba törölték az igazságot anno: dugjátok fel magatoknak a kupátokat. Ez van. Inzaghi a semmit nem érő címek lovagja. Ami igazán számít, abban 8-ból 7-szer elbukott. Nekem igazából a bajnokságok az igazán fájóak, abból is az idei, meg a Milannak átengedett szezon. Nincs rá magyarázat, nem is lehet. Azt pedig nem bírom elfogadni, hogy "elengedtük" a BL-ért. Micsoda? A BL-ért, ami egy rohadt nagy lutri? Ahol legalább 5-6, egy szinttel jobb csapat van nálunk? Elfogadhatatlan.
Az meg, hogy a két BL-döntőt játszottunk? Persze, persze oda el is kell jutni, értem én, csak megnyerni sem ártana.
Ez kicsit olyan nekem, mintha a gimi legjobb nőjét elhívnánk randizni, aki el is jönne, de az este végén mégis az alfahím dugja meg helyettünk. Mi meg mehetünk haza és kiverhetjük magunknak. A 2023-as döntőnél legalább a kapuig hazakísérhettük a lányt, de most még nyilvánosan meg is alázott, hogy büdös a szánk meg kicsi a pöcsünk. Szóval még igazán kiverni se volt kedvünk utána otthon. Ha ez nem demoralizáló, akkor semmi.Bocs a plasztikus példáért. Szóval Inzaghi elmehet a búsba, mindezt Európa egyik legjobban fizetett edzőjeként.
5. A jövőben sem rózsásabb a kép. Ha az elmúlt évek silány színvonalú Serie A-iból egyet sikerült behúznunk, akkor mire számítunk jövőre meg az után? A története talán leggyatrább teljesítményét nyújtó Milanja oktatott minket. Az aranykorától fényévekre levő Juventust csak szökőévenként tudta megverni a Mister. Mitől lesz ez jobb jövőre? A Milan kap egy nagyon jó edzőt, akivel igenis bajnokesélyesek lesznek és Juve sem lesz ennél gyengébb. Miért gondolja bárki is, hogy az olyan magától értetődő, hogy megnyerjük a scudettót? Nem mondom, hogy nem nyerjük, sőt legyen így, de ezzel a lúzerrel nem látok érdemi esélyt.

Ha ő marad az edzőnk jövőre is, akkor kicsit csalódott leszek, de a pénzügy hátterünk miatt elfogadom. De ha emelünk neki, akkor mérhetetlenül csalódott leszek. Vele semmi esély a taktikai sokszínűségre, a keret fiatalítására, megújítására.

Összegezve én azért vagyok borúlátó, mert egyrészt egy fenntarthatatlan amortizációs útra tették a klubot meglátásom szerint (Inzaghi, menedzsment, tulajdonosok), másrészt egy olyan eredményességi és morális válságba sodorták a csapatot (Inzaghi), ami akár hosszú távon is éreztetheti a hatását.
Azért fel a fejjel és FORZA INTER PER SEMPRE.
PellerG

gianluca írta: 2025.06.01. 11:59 Ha ő marad az edzőnk jövőre is, akkor kicsit csalódott leszek, de a pénzügy hátterünk miatt elfogadom. De ha emelünk neki, akkor mérhetetlenül csalódott leszek. Vele semmi esély a taktikai sokszínűségre, a keret fiatalítására, megújítására.
Itt az egyik lényeg.
Ha az idei dupla bukta után még emelt pénzzel hosszabbítunk is... Az a részemről az elfogadhatatlan kategória lesz.
Szerintem most tisztán kiadta a gép, hogy ebben a ciklusban ennyi volt.
Baggio85

MOST kell megmutatnia MINDENKINEK, hogy mi van a két lába között! És aki erre nem képes, az igazából mehet is, ahova akar.
Nyilván ha Inzaghi leül Marottával és azt mondja neki, hogy ebben ő már nem érez motivációt és erőt, hogy itt eredményt érjen el, akkor el kell engedni. Ha Inzaghinak bármit számít is az önbecsülése meg a szakmai siker, akkor azt mondja, hogy feltételekkel (erősítések) marad és legalább egy bajnoki címet megcéloznak közösen jövőre, hogy ne így búcsúzzon. Azért bárhogy nézem, az Interrel eredményesnek lenni Olaszországban és Európában sokkal nagyobb kihívás, mint az Al-Hilalt vezetni.
Egyébként csak egy elméleti kérdés, melyik lett volna jobb: ez, ami most van vagy búcsúzni a 8-16 között a BLben, gyűjteni 50-70 millió euróval kevesebbet és bajnoknak lenni úgy, hogy nyáron megint nincs semmi esély, pénz megerősíteni a csapatot? Hát nem egyszerű, de nincs más választásunk mint elfogadni, hogy mi jelenleg ilyen gazdasági helyzetben vagyunk.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Ez egy TRAUMA volt.
Azt gondolom Én is,hogy ez ami történt feldolgozhatatlan egyelőre. Nekem ne jöjjön senki,hogy ez mekkora siker. Meg az út csodálatos volt ,meg elnézést kérünk, meg PsG mennyit költött .....blablabla.
Nekem a Milan elleni 0:3-as kupa meccsre emlékeztett a meccs,amint sajnos kint voltam és kivittem a Családot is. Azon a meccsen sem és most sem akartunk focizni. Mentálisan látszott a csapaton ,hogy nem tud felpörögnii. Statokat megnéztem ,siralmas . 65 százalékos passz pontosság DiMarconál Miki 10 passzott adott egész meccsen 62 percig .Hihetetlen. Ez az Inter nem volt ilyen....
Egy BL döntőn nem hajtanak a játékosok?
Ez mi? Többek,komoly pénzekért voltak ezen meccsen 1,5 es 3 Millió között volt a jegy ára a Ticombon , illetve 100 ezer ember ott vot a San Siroba amiért szintén elkértek 30-50 eurókat ezért. Szembekölték a szurkolókat és lerombolták amit eddig felépítettek a klubnál.
Inzaghinak meg kell köszönni és újra kell építeni a klubbot. De innen nagyon nehéz lesz, ez az eredmény nagyon sokáig el fog bennünket kisérni.
Ha marad Inzaghi eladtuk a jövőnket, hosszú -hosszú évekre,
Én nagyon el vagyok kesedve.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Hazaérkezése Münchenből még mindig tart a sokk.Nehéz ezt feldolgozni egyhamar és lehet el kell telnie egy két napnak amíg azt mondja az ember,hogy az is szép siker,hogy bejutottunk.
Az első perctől kezdve más sebességben közlekedett és gondolkodott a pályán.
Sajnálom ,mint általában optimista drukker,de 2-0 után már semmilyen esélyt nem láttam,hogy visszajövünk a meccsbe.Egyszerűen az érezték a játékosok ,hogy nincs esélyünk és jött le a testbeszédükből is.
Ez nagyjábòl olyan nagy pofon volt az Internek mint 1986-os VB-n a 6-0 a Szovjetek elleni veresség a Magyanokanak. Évekig fogunk erről beszélni és keresni az okát.Talán ha a héten bejelentik Inzaghi távozását akkor lesz egy érthető ok ami ide vezetett.Nyilván nagyon hálásak lehettünk az elmúlt évekért ,de valahogy ebbe a lowcost mercatos üzlet politikába is belefáradt.

A helyszínről nehéz jò mondani,mert bár a Odeonsplatzon találhatò Inter fanzone nem volt rossz,de a városban végig az volt érezhető,hogy nem készültek fel ennyi szurkolòra aki jegy nélkül érkezik.Többek között a hivatalos
Szurkolò meccsnézésére az Olympia parkba 17 után nem lehetett bejutni,mert,hogy elérte a befogadòképessége maximumát.Végül az egyik főtéren síkerül nagy képernyőhöz jutni ahol persze PSg és Inter drukkerek voltak vegyesen.Jò hangulatban kezdtük a meccset hol az egyik hol a másik tábor hangja volt a hangosabb aztán sajnos 20.perc után nem meglepő mòdon a kék fekete tábor elhalkult.3-0 után nagyon sokan hagyták el a fő tereket és a stadiont is.Erre senki nem volt felkészülve,hogy a BL fináléban történelmi verességet szenvedünk.
2013-bán az abban az évben triplazò Cityvel teljesen partiban voltunk és mindenki emlékszik mi lett volna ha nincs Lukaku.A 2 òriás azaz Barca,Bayern haza küldése után szerintem sokan elhitték,hogy újabb csoda jön,de ami történt arra talán még legpeszimistább drukkerek sem voltak felkészülve.

Szomorúan indultunk haza Müncehenből bár jò volt az egykor ikonokat Samuel,Cordoba vagy éppen Bobo Vierit látni a színpadon.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Egyre inkább îrjak Fabregast aki nyitott lenne egy Inter kalandra.
Szerintem amolyan nyitott karakter aki szereti a sok passzos támadò focit emiatt is méltò Inzaghi utòd lenne.
A tegnapi 5–0 komoly traumát okozhatott a játékosoknak (ahogy többen is írták) amit lehet csak egy új edzővel lehet feloldòzni.Inzgahinak hálásak lehetünk a BL döntőkért is a kupakért de lehet s váltás jò tenne mind két félnek.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Anonym alkesz írta: 2025.06.01. 11:38 Jobb ha egy pár napig senki nem nyitja meg az internetet, szégyen ami megy mindenhol. Egy meme lettünk.
Nem is egy hanem tobb....az a baj azt a tiszteletet es elismerest amit felepitettunk a dontoig azt le is romboltuk 1 meccsen....hihetetlen.... :( :(
Cupi

Festa írta: 2025.06.01. 14:07 Egyre inkább îrjak Fabregast aki nyitott lenne egy Inter kalandra.
Szerintem amolyan nyitott karakter aki szereti a sok passzos támadò focit emiatt is méltò Inzaghi utòd lenne.
A tegnapi 5–0 komoly traumát okozhatott a játékosoknak (ahogy többen is írták) amit lehet csak egy új edzővel lehet feloldòzni.Inzgahinak hálásak lehetünk a BL döntőkért is a kupakért de lehet s váltás jò tenne mind két félnek.
En orulnek neki. Igen van benne kockazat de ugy erzem ez Inzaghival veget ert es innen vele mar csak lejjebb lenne.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Cupi írta: 2025.06.01. 14:39
Anonym alkesz írta: 2025.06.01. 11:38 Jobb ha egy pár napig senki nem nyitja meg az internetet, szégyen ami megy mindenhol. Egy meme lettünk.
Nem is egy hanem tobb....az a baj azt a tiszteletet es elismerest amit felepitettunk a dontoig azt le is romboltuk 1 meccsen....hihetetlen.... :( :(
Én ezt nem így látom. Elbaxtuk? El! Vállalhatatlan volt? Igen. A többi csapat mit csinált tegnap közép európai idő szerint 21:00-kor?
Annyi örömöt kaptunk a csapattól ebben a BL kiírásban, hogy a semmi teljesítményük ellenére sem szabad ezt elfelejteni! Én ma Inter mezben vagyok, csak azért is, Forza Inter!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

en is megprobalnam fabregast
interfanatik88

Hozzászólás Szerző: interfanatik88 »

Sajnálom, hogy nem tudott a mester kilépni a testvere arnyekabol. Lathato volt az attitudjen is legtobbszor, hogy azt szeretne rola szoljon a show. Sajnos maskepp sikerult, mint ahogy remeltuk. Benne volt a vereség, de ennyire rossz teljesitmenyre senki nem gondolt. Az ilyen elvakult nonszensz dolgokat, hogy csak a gyozelem , nincs mas opcio dolgokat nem is ertettem. Kit akartak ezek a szurkolotarsak becsapni.
Itt az ido egy uj fejezetnek inzaghi es egy ket jatekos nelkul. Akiket itt vezernek gondolnak , azt ne kelljen mar barkinek is motivalni egy BL dontore. Eletuk egyik lehetosege lett volna.
Pioli

Hozzászólás Szerző: Pioli »

Letámadás meg Inzaghi a nyavaját. A psg tulaja a szponzorunk. Megmondta, kinek kell nyerni. Nem véletlen, hogy szinte unott arccal jöttek ki az focistáink a pályára, míg pl barella egy lecce elleni meccset is végig őrjöng.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Nehéz megszólalni vagy mondani bármit is egy ilyen este után. Nagyon csalódott vagyok mint ahogy itt mindenki.
Valahogy nekem az első perctől érződött valami és nem a brutális psg nyomás mert hiába játszottak nagyon jól azért ennél keményebb nyomást is elviseltünk már.
Nem akarok belelátni semmit de valahogy nem hagy nyugodni ez az egész. Ilyen meccs nem nagyon van, hogy momentumunk nincs. Mindenki lehetetlenül rosszul és akarat nélkül játszik. Semmi küzdés semmi szenvedély, szinte direkt eladogatott labdák....
Egyetlen párharcot nem nyertünk meg és felébredni is csak akkor mertünk mikor már mindegy volt.
Aztán a meccs végén 0 összeomlás vagy könnyek.
5-0 nál Frattesi ugy ül a kispadnál mintha egy felkészülési meccset nézne? 0 érzelem?
Nekem itt nagyon nem kerek valami attól függetlenül hogy szégyen ez az egész.
Lemeccselték Inzaghit vagy sem ekkora különbség nincs. Ilyen kép amit mutattunk nincs ok nélkül.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Hamarosan majd bejelentik a nagyobb összegű szponzorációt Qatarral, az Oaktree szarik a címekre nekik a lényeg a profit!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Francesco írta: 2025.06.01. 15:09 Én ma Inter mezben vagyok, csak azért is, Forza Inter!
Ez a beszéd.

FORZA INTER!!!
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Fel sem tudtam fogni tegnap,hogy 5-0ra kikaptunk,annyira szürreális,hogy nem is tűnt valóságosnak,de ma már kezdek rájönni,hogy ez tényleg megtörtént :roll:

Csak sikerült történelmet irni,de erre nagyon nem lehetünk büszkék...ezek után tényleg nem kéne itt tartani Simonet,le kell zárni ezt a korszakot,ebben ennyi volt..

Forza Inter!!!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Janicsár írta: 2025.06.01. 15:58 Nehéz megszólalni vagy mondani bármit is egy ilyen este után. Nagyon csalódott vagyok mint ahogy itt mindenki.
Valahogy nekem az első perctől érződött valami és nem a brutális psg nyomás mert hiába játszottak nagyon jól azért ennél keményebb nyomást is elviseltünk már.
Nem akarok belelátni semmit de valahogy nem hagy nyugodni ez az egész. Ilyen meccs nem nagyon van, hogy momentumunk nincs. Mindenki lehetetlenül rosszul és akarat nélkül játszik. Semmi küzdés semmi szenvedély, szinte direkt eladogatott labdák....
Egyetlen párharcot nem nyertünk meg és felébredni is csak akkor mertünk mikor már mindegy volt.
Aztán a meccs végén 0 összeomlás vagy könnyek.
5-0 nál Frattesi ugy ül a kispadnál mintha egy felkészülési meccset nézne? 0 érzelem?
Nekem itt nagyon nem kerek valami attól függetlenül hogy szégyen ez az egész.
Lemeccselték Inzaghit vagy sem ekkora különbség nincs. Ilyen kép amit mutattunk nincs ok nélkül.
Emésztve a tegnap történteket,és százszor végig pörgetve az eseményeket,átgondolva,mára már bennem is egyre erősebb a gyanú,hogy van valami a háttérben.Hamarosan ki fog derülni,hogy van e ennek alapja.
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

Van egy ilyen gyanúm nekem is, számomra már az is beszédes volt, ahogyan Inzaghi viselkedett a zónájában, finoman szólva sem ezt szokhattuk meg tőle, a játékosokon alig észrevehető szenvedély. Valóban mintha egy felkészülési meccs lett volna.
Ha nagyon konteózni akarok, akkor a következő történt: a Psg arab tulajdon, jó a kapcsolat az Inter és az ő vezetőségük között. "ha odaadjátok ezt a győzelem nekünk, elintézzük nektek, hogy vegyék meg a klubotokat"
Ezek nagyon szélsőséges gondolatok, és nagyon remélem hogy nem is ez a valóság. Lehet a fájdalom, a keserűség szüli ezeket.
Meglátjuk, hogy mi lesz, az biztos, nagyon hosszú évekig kísérteni fog ez az este minket.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Osszesegeben nem semmi elmenyekkel gazdagodva erkezik a beszamolom, hosszu lesz, szoval akit nem erdekel az most hagyja abba az olvasast, akit meg erdekel annak koszonom az idejet.
Csak a BL dontorol szol majd nem a szezonunkrol, es nem magunkat szeretnem szidni.

Hangulatra panasz nem lehetett, mindket szurkolo tabor kitett magaert.
Mar pentek este, de szombat reggeltol foleg lehetett erezni a meccs lazat.
Gyakorlatilag hasonlo szamban voltak jelen az Inter es a PSG szurkoloi, a ket szurkolotabor kozott is erzodott a masik iranti maximalis tisztelet es egy barati hangulat.
Talan kicsit tobb francia volt a helyszinen.
Barkivel beszeltem maximalis tisztelettel beszelt a masikrol, es kb kivetel nelkul mindenki nagyon szoros meccsre, es abszolult favorit nelkuli osszecsapasra szamitott.
(Nyilvan akadt par elvetemult olasz akik szerint 5-0, de ez kb 0,1%, remalmaiban nem gondoltam hogy ez bejon csak forditva)

Nekem ami erdekes erzest valtott ki mar az elejen, foleg ugy hogy szinten szemelyesen ateltem az Isztambuli dontot, a szurkoloi erzesek.
Isztambulban azt lattam kb minden Interesen, hogy boldog, felszabadult, orul, es barmi is lesz hatalmas sikerkent elni ez meg.
Ellenben most gyakorlatilag pont az ellenkezojet.
Nagyon feszultek voltak a szurkolok, arrol beszeltek (hiaba 50-50 az eselyek), hogy most vagy soha, ezt meg kell nyerjuk, BL-t kell mar innentol nyerni, stb.
Volt egyfajta feszultseg, nyomas, es elvaras.
Ezt a BL gyozelmet ugymond elhittuk elore.
Ellenben a PSG szurkoloin meg azt lattam amit az Intereseken 2023-ban, boldogsag, orom, felszabadultsag, es ha nyerunk fantasztikus minden, ha nem sem tortenik semmi, mert bitang jo csapatunk van.
Az Intereseken meg a nem nyerunk fel sem merulhetett, mert annyira tenyleg most erre a BL gyozelemre volt felteve minden, es inkabb a felelem/feszultseg volt a levegobe, a mivan ha nem, mikozben ez fel sem merulhetett szavakban, de valahogy a levegobe megis ott volt.
Szoval ez mar nekem nem igazan tetszett.

Na de az hogy a BL tortenelem legnagyobb aranyu gyozelme, es egyben veresege lesz ez a donto a PSG-nek, na ez az amit elkepzelni nem tudtam.
Agyonvertek minket, lefociztak minket, es mintha nem egy ligaban lett volna a ket csapat.
Mintha a profik lementek volna a megye 2-be tartani egy bemutatot tartani.

Amikor irtam itt dolgokat par napja, lehetett jonni, hogy igy meg ugy PSG ...zas, ez ahogy akkor is irtam, ez nem volt, hanem a tenyek.
Ez a PSG nem veletlenul:
- kapta a legkevesebb golt a BL kieses szakaszaban
-rugta legtobb golt a BL egyenes kieses szakaszban kiemelkedoen
-rugtak a legtobb golt a csatarai a BL-ben
-hoztak a legjobb vedekezo mutatot a csatarok, KP, vedelem
-hoztak a legtobb tamadasaepitest
-legtobb kapuraloves
-legtobb kaputeltalo loves
-legtobb varhato gol
-legtobb helyzetet
-legtobb cselt
-legtobb futas
-legtobb szereles

Es meg sorolhatnam holnapig...

Aki latta, hogy a PL utcahosszal megnyero Liverpoolt milyen szinten lefociztak, annak vilagos volt, hogy ez a PSG mennyire jo csapat.
CSAPAT a leheto legnagyobb betuvel.
Irta valaki hany jatekost fogadnak el ebbol a csapatbol, mert o kb alig valakit.
En erre nem akartam mar irni, mert igyis kaptam azt amit, de en kb mindenkit.
Teljesen mas szintu huszoneves kegyetlen jatekosok minden teren akik leuraltak 20 evesen a teljes futball vilagot.
Nyaron is irtam, tavaly nyaron is, elkepesztoen jol, okosan igazolnak, es hatalmas potencial jatekosokat vesznek.
Sokkal hamarabb fognak igy BL-t nyerni mint a "sztarokkal", haat ez be is jott...
Nem sztarokat, hanem focistakat.
Szinten irta valaki, hogy a Citybe milyen nevek voltak, PSG-be nincsenek, stb.
Na pont ezert a vilag jelenlegi kiemelkedoen legjobb csapata ez a PSG.
Nincsenek sztarok, nincsenek egyenek, nincsenek egok, egy csapat van, egy olyan egyseges csapat amit en meg a tortenelem soran nem lattam.
18-24 eves elkepeszto szinvonalu alazatos, elhivatott, elszant, jatekosok, akik nem egyenekent lettek a legjobbkak, hanem csapatkent.
Felesleges barkit is kiemelni, elmeny nezni oket, elkepeszto...
Szinten irta valaki, nincs kozepcsatar es ez nekunk jo.
Akkor is irtam, ez pont nem jo, lattuk a Barcelona ellen 2 meccs = 6 kapott gol.
Csak hat a Barcelona nem tud vedekezni, a PSG-ben meg abban is a legjobb mindenhol.
Na meg "szenvedtek" jol vedekezo csapatok ellen, dehogy szenvedtek, a jol vedekezo csapatokat ugyanugy kitomtek, vagy lefociztak.

Lehet itt ilyen nevetseges dolgokat irni, hogy "eladtuk" a meccset, az...
Na meg hogy Inzaghi miatt volt ez, mert pont a meccs elott mondta el elmegy, na persze...
(Inzaghi ezer eve tudja hogy megy vagy marad)
Egyszeruen ez ennyi volt.
Mi kimentunk ugy, hogy vedekezunk, ne kapjunk golt, probaltunk nyugodtak maradni, csakhat jott egy uthenger ami kilapitott minket az 1.perctol kezdve.
Eselyunk nem volt semmilyen formaban.
Teljesen legblokkoltunk, pont amit elmondott mindenki, hogy megdobbentunk az ellenfel erejen es jatekan.
PSG az egesz Europai futball legfiatalabb kerete, legfiatalabb kezdoje, mienk pedig a legidosebb, ez meg szepen kijott, es nem ugy ahogy mi gondoltuk.
Leggyorsabb keret is az ovek, olyan szintu sebesseg kulonbseg volt a ket csapat kozott, hogy kimondani is felesleges.
A PSG megmutatta a vilagnak azt ami senki nem gondolt, 18-19-20-22-24 eves jatekosokkal is szetudod verni az egesz vilagot, es mindent megnyerhetsz.
Legfiatalabb kezdo volt ez toluk a BL donto tortenelmeben, sot iden a legfiatalabb valaha letezo BL keret.

Vedelmunk, KP vedekezesunk azt sem tudta milyen rendezvenyen van.
Szetfutottak minket, szetpasszoltak, szetjatszottak, szetcseleztek, szetkontraztak, es teljes egeszen levettek a csapatunkat a palyarol.
Keptelen voltunk mit kezdeni a teljes letamadasukkal.
Ezt hivjak totalis megsemmisulesnek.
Egy ido utan mar galaztak is.
Tenyleg koszonjuk meg nekik, mert ha akarjak ez valoban 8-0, es ez nem vicc.
Mi vedelmunk, mi kezdonk, mi csapatunk nem ilyen huszoneves, szelveszgyors, vilag osszes cselet megcsinalo, hibatlanul vedekezo, es kegyetlenul tamado csapat ellen van kitalalva.

Egy dolgot emelnek ki, a sportszeruseget, a fair playt, es ahogyan tisztelt minket az ellenfel.
Lehet ezen rohogni, es gunyt uzni belole, de inkabb oruljunk neki.
Meccs elott a jatekosok vegig pacsiztak, beszelgettek, Luis Enrique is minden mozdulata a sportszeruseget tukrozte.
Meccs utan a PSG szurkoloi is megtapsoltak minket, es ez nem ennek a meccsnek szolt, hanem az Inter elmult eveinek.
PSG jatekosai vigasztaltak minket, Luis Enrique szinten rengeteg Inter jatekost olelgetett sot Inzaghit is, Al Khelaifi is vigasztlta a palyan az Inter jatekosokat, a legnagyobb tisztelet es koszonet mindenki fele.
Ugyanezt lattam a City ellen is, es szerintem ez egy nagyon fontos resze a sportnak.

PSG mennybe ment, vilagtortenelmet irt, triplazott, es a vilag jelenlegi egyertelmuen legjobb csapata.
Nem egyenenkent, csapatkent.
BL, bajnoksag, Kupa, es Szuperkupa, 4 trofea, mindent megnyertek 24/25-ben.
Luis Enrique is megmutatta, o valoban miert "top" edzo, es a vilag egyik legjobbja.
Gratulacio nekik, megerdemeltek, ezt toluk elvitatni nem lehet.
Luis Enrique kislanyanak emleke pedig egy elkepesztoen meghato pillanat volt.
Ez az ember mindent megerdemel, korunk egyik legjobbja, es ahhoz a szuk 1-2 fos elithez tartozik.

Szervezes ugy rendben volt, komoly balhe nem volt, pedig arrafele elofordulnak gyakran.
Igaz eddig ettol profibb szervezeseket mar tapasztaltam, de legalabb balhe nem volt, meccs elott sem utanna.
Szamomra ez a donto egy eletreszolo emlek es elmeny marad, ugyanugy mint a 2023-as donto, es ugyanugy mint a ket Barcelona meccs amit szinten helyszinen lathattam.

Mbappe meg kezet foghat Ibrahimovical.
Aki ugye elment a Realba BL-t nyerni es Aranylabdat, mert a PSG-ben sosem fog.
Az...
Megjarta ugyanazt az utat amit Ibrahimovic az Interrel.
Meg is erdemli mindketto.
Baggio85

Ha most eltekintek mindenféle összeesküvés elmélettől (katariak szerepe; Inzaghi mit mondhatott az öltözőben; a Curva Nord szerepe, akikről tudjuk, hogy kapcsolatban volt régóta több játékossal, edzővel stb. és nem jutottak jegyhez a döntőben), akkor én, mint Inter szurkoló, aki minden meccset látott idén, azt mondanám, hogy ez a csapat teljesen kiégett a végére! Minden szempontból!
Lehet most jönni ilyennel, hogy "de ez egy BL döntő", de sajnos ez nem ezen múlik. Voltak sajnos Inzaghinak már az elejétől kezdve rossz döntései, mert ha ő tudta, hogy ezt a visszaállós focit akarjuk az elején játszani, akkor teljesen egyértelmű, hogy nem az utóbbi hetekben rendre védekezési hibákat elkövető Dimarcot kellett volna kezdetni, hanem Carlos Augustot. De kb. ennél jobban nem is mennék bele szakmai elemzésekbe.
És igazából a jó kérdés, hogy mikor került a csapat ebbe a totálisan kiürült állapotba?! Mert nyílván nem szombaton. Mindenki, aki nézte a meccseinket, látta, hogy valami nincs rendben. Bizakodtunk, hogy a BL-re tartalékolunk és igazából így is volt. És furán fog hangazni, de a Barca elleni továbbjutást már senki nem tudta "feldolgozni" mentálisan. Nem fizikálisan, mert úgy már rég padlón voltunk. Láttuk a bajnokságban. A 20 perces játékunkat, ami min. a 2. félidőre teljesen átment "csak ezt éljük még valahogy túl" hozzáállásba.
És hát ilyen az élet, a futball! A szerencsénk elhagyott, jött egy nem is annyira kimondottan szombaton jól játszó PSG, de motiváltak voltak, FRISSEK voltak, formában voltak, nyilván kielemeztek minket és a gól, gólok után senki nem HITT már a pályán benne, hogy még egyszer, utoljára össze tudjuk úgy szedni magunkat, hogy megfordítsuk ezt.
Részemről egyébként teljesen tök mindegy, hogy 1-0 vagy 5-0. Jó, ez így nem teljesen igaz, de vasárnap nem keltem volna fel boldogabban, ha csak 1-0ra kapunk ki. Egy BL döntőt veszítettünk el, a többi nem annyira izgat. Persze, nagyon nem mutat szépen, de 3-0 után egy taktikailag, felállásban, fejben, mindben szétesett csapat volt a pályán. Hogy ilyet egy BL döntőben nem lehet? Az igaz! De a lényegen nem váloztatott volna a 2, 3-0 sem.
Szóval számomra az lenne érdekes kérdés, hogy melyik volt az a pont, ahol Inzaghi kb. felismerte (az elvárások ismeretében), hogy innentől nekünk csak a túlélésre játszás az egyetlen megoldás. Én valahova február, március környékére tenném ezt.

Sokakkal ellentétben, én most nagyon örülük, hogy lesz klub-vb, mert ha ezzel az élménnyel kellett volna elmenni játékosnak, szurkolónak, mindenkinek egy 1,5 hónapos szünetre... na az gyilkos lett volna! Nem kell túl komolyan venni, játszanak, akik eddig kevesebbet, játszanak az újak, inkább arra kell koncentrálni, hogy a jövő évre minél optimálisabb legyen a felkészülésünk. De most nagyon jó, hogy a nyáron még nem a szünet jön!

Szurkolói szempontból ez az idény lehet teljes csalódás. Gazdasági szempontból tény, hogy rekordbevételt értünk el és rendberaktuk a klub gazdasági helyzetét. Hogy ez a szurkolót nem érdekli (rövid távon), az teljesen normális. Hosszú távon viszont lehet, hogy ez az idény sorsfordító lehet. Ahhoz persze kell egy tulajdonosi szándék is...
Egy biztos, mi itt leszünk bárhogyan lesz!!!
FORZA INTER!!!
interfan

Baggio85 írta: 2025.06.02. 07:31 ezzel az élménnyel kellett volna elmenni játékosnak, szurkolónak, mindenkinek egy 1,5 hónapos szünetre... na az gyilkos lett volna!
Na ez az ami nem lesz...

Ez a bohockodas eltart junius vege/julius kozepeig.

Augusztus kozepen mar indul a Serie A.
Amielott egy kb 3 hetes felkeszules minimum lesz.

Egyszoval a szunet 2 max 3 het ha lesz.
Fantasztikus...
Baggio85

interfan írta: 2025.06.02. 07:48
Baggio85 írta: 2025.06.02. 07:31 ezzel az élménnyel kellett volna elmenni játékosnak, szurkolónak, mindenkinek egy 1,5 hónapos szünetre... na az gyilkos lett volna!
Na ez az ami nem lesz...

Fantasztikus...
Ok, hát pont ezért, úgy kell ezt a klub-VB-t kezelni, hogy július közepétől lehessen egy normális(abb) felkészülést csinálni. Nem lesz könnyű, nem azt mondtam. :D De jobb, hogy lesz most még 3 meccs, mint hogy várjunk augusztusig ezzel az érzéssel. Nyilván, elfelejteni teljesen nem fogjuk tudni.
interfan

Baggio85 írta: 2025.06.02. 07:51
interfan írta: 2025.06.02. 07:48
Na ez az ami nem lesz...

Fantasztikus...
Ok, hát pont ezért, úgy kell ezt a klub-VB-t kezelni, hogy július közepétől lehessen egy normális(abb) felkészülést csinálni. Nem lesz könnyű, nem azt mondtam. :D De jobb, hogy lesz most még 3 meccs, mint hogy várjunk augusztusig ezzel az érzéssel. Nyilván, elfelejteni teljesen nem fogjuk tudni.
Ennek a bohozatnak a csoportkore eltart junius legvegeig, ahonnan kiesni meg egy ifivel sem tudnank.
Julius elejeig ott leszunk minimum...
1,5 honap szunet helyett pedig lesz 2db het.
Oriasi otlet volt ez is, es hat persze jovore sima VB, dehat kit erdekel, pusztuljanak meg a jatekosok es legyen egy szezon 11,5 honapos, legyen 2 het szunet, es kezdodjon ujra.
Rohej...
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Képtelen voltam eddig bármit is írni, mert nagyon csalódott vagyok. Az az igazság, hogy ahogy már előttem is írtátok, átverve, megcsalva érzem magamat. És velem együtt több ezer (millió?) interisti is. Május 6-án este háromnegyed 11 körül Dumfries beadása után Acerbi elhitette velünk, hogy ez a csapat soha nem adja fel. Kb. 20 perccel később Frattesi pedig beleordította a milánói éjszakába, hogy ezt a BL-t csak mi nyerhetjük meg. Nyilván akaratlanul is túl nagy terhet helyeztünk magunkra, mindannyian tisztában voltunk vele, hogy a Barca párharcnál nehezebb már nem lehet. Voltak hőseink, a csapat egységes, élő szövetként dolgozott, egyetlen közös szívvel mentek előre. Elhittük, hogy a gyenge, dekoncentrált bajnoki produkció hátterében a BL-döntőre helyezett túlzott fókusz állt. Mindenki tudta, hogy csak még egy meccset kell lehoznunk és mennybe megy a csapat. Viszont ezen az egy meccsen az Inter nem volt a pályán. Dekoncentráltság, motiválatlanság, lélektelenség, reményvesztettség, melyekkel leírható a meccs első percétől a hozzáállásunk. Utólag sajnálom, hogy Yamal ziccerét Sommer a 85. perc környékén kifogta. Könnyebb lett volna, ha azon a csodálatos meccsen, emelt fővel búcsúzunk, mint hogy ezt a 0-5-öt szörnyű emlékként hurcoljuk magunkkal még évekig. :( Nehéz optimistának lenni most. Azzal egyetértek, hogy Inzaghinak lejárt az ideje. Ő itt már soha nem jut fel a csúcsra.
PellerG

möszi írta: 2025.06.02. 08:26 Azzal egyetértek, hogy Inzaghinak lejárt az ideje. Ő itt már soha nem jut fel a csúcsra.
Abszolút így gondolom én is.
A Milan biztos vagyok benne hogy nem lesz rossz Allegri célfocijával, heti egy meccsel, normális mercatoval.
A Napoli biztos, hogy a bajnokságban kemény lesz Contéval, nyári erősítésekkel.
Egyelőre ennyit tudunk biztosan, Juve, Roma, Atalanta, Lazio (Sarri ma ír alá) is tényezők lehetnek.
Kiélezett versenyben Inzaghi nem jó, ezt láttuk 2 éve is, láttuk most is a szezon hajrájában...
interfan

Nehez egy szezon volt ez, ezt ertekelnem sajat meglatasom szerint.

Nekem egyetlen egy nagy bajom van, pont amit irtam a meccs elott, ez a csapat nem erdemli meg, hogy vesztesnek, orok masodiknak, luzernek, balfasznak, es hasonlo "kedves" jelzoket kapjon.

Es hat most azt kapunk...

Mert bizony sajnos ez zero tituli lett.
Es hat gyonyoru a 2.hely, de sajnos a sportban a masodikra soha senki nem emlekszik, mindenki elfeljti oket, es csak a gyoztesek maradnak fenn.
Mi pedig semmit nem nyertunk...

Es nekem itt nem a BL a bajom, de nem is a kutyat nem erdeklo Coppa Italia, hanem a Scudetto.
Ezt a bajnoksagot egy ezer sebbol verzo, abszolult kozepszeru jatekosokkal felallo, sajat legjobbjait elado, tortenelmi alacsony pontszamu Napoli nyerte meg, es ez az en szemembe szegyen.
Ez a legszomorubb az egeszben, hogy ez a Napoli volt jobb tolunk, ez sajnos mindent elarul.
Ezt a bajnoksagot nem ok nyertek, hanem mi buktuk el.
Szamomra ez legalabb akkora szanalmas csalodas es pofaraeses mint a 21-22-es szezon elbukott bajnoki cime.

Nekunk kimondott kotelezo minimum cel volt a Scudetto.
Arrol ne is beszeljunk, hogy mindenki egyertelmuen es toronymagasan az Intertol vart Scudettot.
Erre elbuktunk ujra...
Mennyivel mashogy nezne ki most minden, ha ezt a bajnoksagot behuztuk volna.
Dehat nem sikerult...

Es hat 4 ev = 1db Scudetto, ebben az erossegu Serie A-ban, haaat erre sok mindent tudok lenni, de buszke nem.
Lehet itt magunkat vigasztalni Olasz kupakkal, de sajnos igaza van Gianluca forumtarsunknak, aki a Milan szurkoloi uzenetet irta meg az anno Kupagyozelmunk kapcsan.
Sajnos a kutyat nem erdekli az Olasz kupa...
Olyan nagynevu fantasztikus edzok Olasz Kupagyoztesek mint:
Gattuso, Pirlo, Mazzarri...

Irta Csaszi forumtarsunk, hogy ez a szezon "kudarc".
Amit aztan a Barcelona meccs miatt visszavont Csaszi, (bar ne tette volna).
Ezt a szezont a kudarc szo irja le szamonra.
Voltak persze oromok, hatalmas boldogsagok, hatalmas buszkesegek, de sajnos par ev mulva csak az fog megmaradni, hogy ebben a szezonban semmit nem nyertunk, es mindent elbuktunk.
Erre tenyleg nincs jobb szo, csakis a kudarc.

Es azt is kell mondjam tevedtem.
R9 forumtarsunk irta, Conte a Serie A legjobb edzoje, en leirtam hogy szerintem Inzaghi.
Ez a szezon vegkepp megmutatta, nem Inzaghi a Serie A legjobb edzoje.
Aki 4evbol 3 bajnoksagot elbukik ilyen "szintu" rivalisok ellen, az szamomra nem lehet egy bajnoksag legjobbja.
PellerG

A szeptembertől megalakuló Inter U23-nak valószínűleg Stefano Vecchi lesz az edzője (korábbanar beugrott pár meccsre a felnőtthöz, talán De Boer után).
Inzaghi menesztése után a lapok szerint elképzelhető, hogy a Klub VB-n ő lesz a megbízott edzőnk, és az újonnan kinevezett Mister csak a torna után kezd majd.

https://m.tuttomercatoweb.com/serie-a/i ... hi-2110268
interfan

Dumfries:
Nem tudtam meg feldolgozni mi tortent a BL donton.
Neha arra kelek fel ejszaka, hogy mi tortent.
Nagyon kellemetlen ez szamunkra, a PSG megsemisitett minket, megdobbentunk mennyire erosek, megerdemelten nyertek.
Nagyon nehez ezen a meccsen tultenni magunkat.
Meg mindig nem sikerult ezt feldolgoznom.
Cupi

interfan írta: 2025.06.09. 18:42 Dumfries:
Nagyon kellemetlen ez szamunkra, a PSG megsemisitett minket, megdobbentunk mennyire erosek, megerdemelten nyertek.
Nekem sem....jo sokaig nezegethetjuk a mémeket es hallgathatjuk az ekezeseket....hozzateszem jogosan mert ha a juve kapott volna igy ki akkor mi is rohognenk rajtuk....
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Cupi írta: 2025.06.09. 18:57
interfan írta: 2025.06.09. 18:42 Dumfries:
Nekem sem....jo sokaig nezegethetjuk a mémeket es hallgathatjuk az ekezeseket....hozzateszem jogosan mert ha a juve kapott volna igy ki akkor mi is rohognenk rajtuk....
Engem is kóstolgattak páran. De nagyon egszerű választ szoktam adni: ahhoz, hogy kikapj egy döntőben, ahhoz oda először el kell jutni. Akkor azért visszavesznek az arcból...

Nekem egyébként két kép villan be mindig a döntőböl. Az egyik, amikor a kezdőrúgásból kibikázták a labdát taccsra a 16-osunk vonalában. A másik meg a kirúgásainknál a 16-osunk vonalánál rajthelyzetben készültek letámadni. Szóval kegyetlenül presszingeltek.
Luis Enrique mesteri munkát végzett. Mi meg hitehagyottá váltunk.

Mondjuk arról továbbra is kevés szó esik, hogy a két klub gazdasági helyzete közötti különbséget zongorázni lehetne...
interfan

Ez a keret indult ma utnak a Klub VB-re:

Kapusok: Calligaris, Di Gennaro, J.Martinez, Sommer

Vedok: Acerbi, Bastoni, Bisseck, Cocchi, Darmian, Dimarco, Palacios, Re Cecconi

Kozeppalya: Barella, Berenbruch, Calhanoglu, Frattesi, Mkhitaryan, Sucic

Tamadok: Carboni, De Pieri, P. Esposito, S. Esposito.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: 2025.06.11. 13:46 Ez a keret indult ma utnak a Klub VB-re:

Kapusok: Calligaris, Di Gennaro, J.Martinez, Sommer

Vedok: Acerbi, Bastoni, Bisseck, Cocchi, Darmian, Dimarco, Palacios, Re Cecconi

Kozeppalya: Barella, Berenbruch, Calhanoglu, Frattesi, Mkhitaryan, Sucic

Tamadok: Carboni, De Pieri, P. Esposito, S. Esposito.
Ez érdekes. A többiek pihenőt kapnak? Lau, Thuram,Dumfries, Henrique stb.
Válasz küldése