interfan írta: ↑2025.06.02. 06:52
Baggio85 írta: ↑2025.06.02. 06:47
Régóta mondom, nem csak a döntő miatt, hogy Barellat nagyon szeretem, igazi interista, de ahogy Inzaghinál, lehet, hogy nála is eljött az idő, hogy új kihívások után nézzem még most 28 évesen. Ezzel lehet, hogy ő is és mi is jobban járnánk már.
Bastonit és Lautarot nem szabad elengedni
Nyilvan ilyen Inter vesztet mindig kivano Republica, Corriere, Tuttosport ebben erdekelt, de en nagyon meglepodnek, ha itt Barella-Bastoni-Martinez kozul egy is elmenne.
Es szerintem vilag legnagyobb hibaja lenne kozuluk barkit is eladni.
Uj era kell nekunk?
Ott van a 36+os vonal:
Acerbi, Darmian, Mkhitaryan, lehet veluk kezdeni a tavozok sorat.
Ott vannak a fogalmatlan nullak mint Taremi, Arnautovic, Correa.
Es ha annyira megakarunk ujulni, sokkal-sokkal hamarabb kellene eladni ilyen Calhanoglu-Pavard sort, mint barkit a Barella-Martinez-Bastoni sorbol.
Persze, de szerintem most nem is erről van szó. A felsoroltakból valószínűleg (sőt, biztosan) sokan tényleg nem lesznek, vagy már nincsenek is itt. Én most konkrétan Barella-ról beszélek. Szerintem ő ebbe a közegbe belekényelmesedett.
Ha nem Inter szurkoló lennék, már 2-3 éve azt mondtam volna, hogy el kell mennie valahova Angliába vagy Spanyolországba, hogy kiteljesedjen. Ő itt túl jól el van már szerintem. Nem tudom, hogy itt belőle ki fogunk-e tudni még többet hozni (természetesen az sem kevés, amit eddig ezekért a színekért tett.).
Azért a BL döntő ismeretében szívesen feltennék egy kérdést, ki, hogyan látja:
mikor játszotta igazán jó meccsét utoljára a Barella-Calha-Mkhitaryan középpályás sor? Nem együtt! Mert az szerintem kb. tavaly volt. Hanem egyenként. Melyik volt az a meccs, amire azt mondtuk, hogy "na igen, ez az A, B vagy C", akinek a játéka miatt bizakodhatunk a jó eredményben?