A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- vaskalap
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Hát ez a Fabregas nekem nagyon meleg.Bár hozzá teszem fogalmam sincs,kit lehetne leültetni a padra.
- mike
Na akkor legalább ez már tuti.
Összességében Inzaghi nem nyújtott kevesebbet mint azt 4 éve vártam.
Lehetett volna több is, kevesebb is.
Az egyetlen Scudettot nagyon kevesellem. Főleg a Serie A ezen periódusában, mikor hármat is nyerhettünk volna.
Akkor hát Fabregas?
Tőle se várok többet, lepjen meg.
- CsaSzi9294
Fabregas kikötötte, hogy fiatalokkal akar dolgozni, olyanokkal akikkel tudja a taktikáját játszani. Új rendszer, 5-6 új igazolás. Sucic, Henrique, esetleg Höjlund, Bonny és ki tudja még ki lesz az érkező. Mi ez ha nem új csapat építés?Baggio85 írta: ↑2025.06.03. 18:04Na ne vicceljünk! Ez a keret annyit nem fog változni, azon túl, hogy a sokat szidott 35+os elmennek és a támadósor sem lehet állítólag gyengébb, mint idén. Ha Inzaghinak bajnokságot kellett nyernie, akkor az őt követőnek is kell!CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.03. 18:01Már miért kellene? Valószínűleg nem ugyan az lesz a keret, mint jelenleg és a liga is erősödik. Plusz az edző sem fog (Fabregas?) annyi rutinnal rendelkezni, mint ő.
Az viszont nagyon nagy felelőtlenség lenne, ha ebben a helyzetben jövőre megint a 3 frontos harc lenne az "előírás"!
Biztos nem 3 front lesz a cél, de a Scudetto egy Internek a minimum. Ezért írtam pár napja, hogy szerintem simán benne van, hogy nagy lesz/lehet a kabát Fabregasnak, de nyilvan olyan edzőt akarunk hozni, aki nem 9 millióba kerül évente. Bárkit hozunk rizikós lesz.
-
Janicsár
Én totálisan egyet értek veled, viszont ez után a bukta után fel kellett állnia. Nem azért mert szégyen ami történt hanem mert látszott a játékosokon hogy ez a hajó elment. Innen nem álltunk volna fel vele.VInter101 írta: ↑2025.06.03. 17:45Itt a lényeg!interfan írta: ↑2025.06.03. 17:30Nezd, pont ezt irtam par napja, teljesen realis, hogy inkabb a Milant valasztotta.CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.03. 17:26 Az is kérdés, hogy Allegri miért nem minket választott, mert ő is tudta, hogy új edzőt kell majd keresnünk. Miért ment inkább egy lezüllött Milánba?Csak a bajnoki cím miatt, mert csak heti 1 meccs lesz? Fura ez az egész.
Miert?
Kap vagy 100m-t igazoln.
Inzaghit lehet szidni de befektetés nélkül ért el olyan eredményeket amiket! Egyébként furcsa hogy sokak által elképesztő jó edzőnek tartott Conte úgy húzott el innen mint a vad liba mert úgy látta reménytelen a helyzet, ilyen anyagi feltételek mellett nem lehet eredményt elérni. Na ő vajon mikor jut el aktuális csapatával egy BL döntőbe? 1be!?!?
Erre jött Inzaghi aki nem hogy erősítést nem kapott hanem inkább gyengítették a csapatát. Ennek ellenére elvárás lett hogy x bajnokságot nyerjen...... Csak 1szer sikerült bónuszként 2szer BL döntőt játszottunk!!
Igen kikaptunk, igen a szombati az nagyon nem volt szép! De a BL a legmagasabb dolog egy európai klub életében!!
Térjünk vissza rá sok év múlva mennyire nehéz odáig eljutni! Pénz nélkül.......
Inzaghit egy csökönyös, hibáit be nem látó és abból nem tanuló edzőnek tartok, de majdnem minden (olasz)edző ilyen! Igenis sokat köszönhetünk neki! Csak még nem látjátok!
Sok pénzt kellene költeni a csapatra! Kellene már egy tulajdonos!! De nagyon! Nem kókler típusú!
De emlékezzünk azért arra hogy minuszos volt a kassza és minden mercato, hogy hiába nem nyertünk minden meccset jó volt nézni, hogy volt szenvedély, volt pazza Inter, volt izgalom és voltak eredmények.
Nekem nem Fabregas személyével van gondom hanem azzal hogy 2 hónap és újra jönnek majd az "azonnal eredmény kell" "inog a kispad" "melyik lesz Fabregas utolso meccse" tipusu hirek.
Mert ez az Inter itt nem lesz ideje. Senkinek nem volt ...
-
VInter101
Egy szóval nem mondtam hogy Inzaghinak maradnia kéne!
Ha csak egy picit rugalmasabb akkor talán talán sok minden másképp alakul! Persze lehet hogy nem a jó irányban!
Egy korszak lezárult, jön a következő! Reméljük jobb lesz!
Egy dolgot várok már de nagyon mert talán ez lenne a legfontosabb! Tulajdonos!!
Ha csak egy picit rugalmasabb akkor talán talán sok minden másképp alakul! Persze lehet hogy nem a jó irányban!
Egy korszak lezárult, jön a következő! Reméljük jobb lesz!
Egy dolgot várok már de nagyon mert talán ez lenne a legfontosabb! Tulajdonos!!
- interfan
Inzaghi:
Marotta:
Kedves Inter csalad!
Eljott az ideje, hogy elbucsuzzak ettol a klubtol egy negyeves utazas utan, amely soran mindent beleadtam.
Mindennap az Internek szenteltem az elso es utolso gondolatom.
A jatekosok, a vezetok, es a klub minden egyes alkalmazotja szenvedellyel viszonozta ezt.
A hat megnyert trofea, koztuk a masodik csillag, valamint a 2023-as es a mostani BL donto kezzelfoghato bizonyiteka annak, hogy mennyire tamogattak a munkam, a stabommal es az Inter minden egyes tagjaval.
Koszonom a tulajdonosnak a bizalmat, amely soha nem hianyzott, az elnoknek, es a munkatarasknak a mindennapi segitseget, parbeszedet.
Egy ilyen nehez napon mint a mai, ki kell fejezzem a halamat, ezert a rovid megbeszelesert amit folytattunk a vezetokkel.
Oszintek voltunk mindig, es egyutt dontottuk ugy, hogy befejezzuk ezt a nagyszeru utazast.
Vegul szeretnek szolni az Inter millio szurkoloinak, akik szurkoltak nekem, sirtak es szenvedtek a nehez pillanatokban, es egyutt unnepeltek velem a 6 trofea megnyeresenel.
Soha nem felejtelek titeket, Forza Inter!
Marotta:
Az egesz klub neveben szeretnem megkoszonni Inzaghi 4 eves munkajat, a szenvedelyt, es az oszinteseget ahogy mindig allt hozzank.
Kozos dontes volt ez mi es az o reszerol, hogy kulon utakon folyatatjuk.
- interfan
-
matyinter
Motta nálam is elfogadható lenne, az, hogy a csalókkal milyen volt, az elég irreleváns. Ott is vannak bajok, csak mindent az ő nyakába varrtak.chester0921 írta: ↑2025.06.03. 17:59 Motta neve miért nem merül fel? Inter kötődésű, és több tapasztalata van mint a Fabregas, Chivu sornak, és a fiatalokkal is tud bánni.
Bár biztos vagyok benne, hogy a vezetőség már tudja ki lesz az új edző, csak hát mi még nem.
-
möszi
Ha ennyire tudtad, hogy márciusban aláírt, akkor miért nem osztottad meg velünk? Ne legyél már ennyire fellengzős, nyilván ez is egy teória, miként az is, hogy a meccs hetében közölte a játékosokkal…
- interfan
Nem En tudtam, hanem Szaudi forrasok, es sokak altal imadott Romano is arrol beszel, hogy marcius-aprilisban megvolt a megegyezes.möszi írta: ↑2025.06.03. 18:58Ha ennyire tudtad, hogy márciusban aláírt, akkor miért nem osztottad meg velünk? Ne legyél már ennyire fellengzős, nyilván ez is egy teória, miként az is, hogy a meccs hetében közölte a játékosokkal…
- interfan
Az egyebkent erdekes, hogy Fabregas visszautasitotta a Leverkusen, Lipcse, Roma sort.matyinter írta: ↑2025.06.03. 18:24Motta nálam is elfogadható lenne, az, hogy a csalókkal milyen volt, az elég irreleváns. Ott is vannak bajok, csak mindent az ő nyakába varrtak.chester0921 írta: ↑2025.06.03. 17:59 Motta neve miért nem merül fel? Inter kötődésű, és több tapasztalata van mint a Fabregas, Chivu sornak, és a fiatalokkal is tud bánni.
Bár biztos vagyok benne, hogy a vezetőség már tudja ki lesz az új edző, csak hát mi még nem.
Most meg arrol irnak, hogy mar hetekkel ezelott mar targyaltunk Fabregassal, es ajanlottuk neki az Inter padot.
Kitudja a fenti harom csapat visszautasitasa nem e miattunk tortent meg.
- interfan
Pedulla szerint a Como De Rossival targyal, es o lehet Fabregas utodja.
Egyebkent egy erdes szavazas van Daniele Mari (FcInter1908 ujsagiroja) Twitter oldalan.
Fabregas vagy De Zerbi?
Fabregas: 90%
De Zerbi: 10%
Mindez laza 7400 szavazat utan.
Olasz Inter forumkon is rettentoen De Zerbi ellen vannak.
Szo szerint Gasperinit inkabb akarnak az olaszok mint De Zerbit, es ez nem vicc.
Konkretan De Zerbi az utolso a sorban.
Egyebkent egy erdes szavazas van Daniele Mari (FcInter1908 ujsagiroja) Twitter oldalan.
Fabregas vagy De Zerbi?
Fabregas: 90%
De Zerbi: 10%
Mindez laza 7400 szavazat utan.
Olasz Inter forumkon is rettentoen De Zerbi ellen vannak.
Szo szerint Gasperinit inkabb akarnak az olaszok mint De Zerbit, es ez nem vicc.
Konkretan De Zerbi az utolso a sorban.
- interfan
Pistocchi szerint ne vegyuk biztosra Fabregas erkezeset, es szerinte Xavi is kepben van, valamint Motta nevet se zarjuk ki.
-
segogabor
De Zerbi full bilános, döntőről kérdezték a meccs előtt,hogy kinek szurkol meg ilyenek ,kijelentette ,hogy Őt nem érdekli egyik csapat se ,és nem is fogja nézni.
Xavi könyörgöm neeéee.
Bizzunk Fabregasba inkabb ,sokkal jobb alternatíva nincs most a piacon.
Xavi könyörgöm neeéee.
Bizzunk Fabregasba inkabb ,sokkal jobb alternatíva nincs most a piacon.
-
HerfortBalazs
Xavi, jezusisten.
Jatekosnak elmeny volt latni de edzőnek szanalmas egy alak. Mindig a birok a hibasak neki.
Jatekosnak elmeny volt latni de edzőnek szanalmas egy alak. Mindig a birok a hibasak neki.
- mike
- PellerG
Pici összefoglaló saját érzésekkel, véleményekkel az edzőváltásról:
- Inzaghi az Inter történelmének egyik legsikeresebb edzője, ez elvitathatatlan.
A statjai nagyon rendben vannak, 217 meccsen 141 győzelem és 35 vereség.
Ha kijött a lépés, ellenállhatatlanul játszottunk, a gond az, hogy ebből idén már csak keveset kaptunk.
Ahogy a napokban írtam, örülök a váltásnak.
Mert összességében úgy érzem, az itt töltött 4 éve könnyen sokkal sikeresebb is lehetett volna, mivel érzésem szerint 2 Scudettot csúnyán elbuktunk, és szerintem ha még 1 BL döntőt össze is hozott volna, ott is kikaptunk volna.
Valahogy tényleg azt éreztem, komoly tétnél ő vesztes arc.
- Én alapvetően úgy gondolom, most bárki jön Inzaghi után, a projektváltás és az akklimatizálódás miatt csak sikertelenebb lehet a közeljövőben.
Mégis úgy gondolom, ezt az irányváltást most meg kellett lépni, mert ha maradt volna, maximum 1 évvel kitoltuk volna ezt, a keret viszont semmit sem épült, szépült volna közben.
Az biztos, bárki jön, nagy türelem kell majd a részünkről, és szinte biztos vagyok benne, hamar lesz olyan pont, amikor írnánk majd rögtön, hogy bukta volt a váltás.
Szerintem egy év most minimum rámegy arra, hogy keressük majd a helyünket, ráállunk egy új útra.
Szerintem senki ne várja, hogy itt toronymagas esélyesként megyünk a Scudettoért, mint az elmúlt x évben.
- Inzaghi focija jó volt, de mivel teljesen egydimenziós, ezt mostanra már sok csapat kiismerte, letaktikázza (lásd idén a bárkitől kikapni képes Milan, már nagyobb tét alatt játszott meccsek, mint pl a Lazio elleni otthoni meccs, valamint a BL-döntő).
Abszolút nem volt más elképzelése, meccselni szerintem nagyon-nagyon ritkán tudott jól, valamint engem most már tényleg borzasztóan zavart a pálya széli toporzékolása (a BL-döntőn is hárman kellett lefogják a bíróval szemben, ez most már rendszeres lett kb, több sárgát kap szezononként, mint bármelyik játékosunk).
Nem kell, hogy az edzőnk bealudjon a padon, de ez a másik véglet sem tetszik.
Az pedig nyilvánvaló volt, hogy ami irányt az Oaktree és Marotta elképzelt a fiatalítással, arra Inzaghi nem lesz alkalmas.
Örülök, hogy nem erőltették ezt rá most.
Ő egy Arnautovicot, Correat valóban komoly erősítésnek gondolt, azért ez sokat elmond.
Acerbi bejött, ez tény, de látni kell, hogy most elfáradt, szerintem tavaszra már kiadta a gép, hogy nem kell tovább vakon vinni ezt vele 38. évében.
Simán el tudom képzelni, hogy Acerbi és Mkhitaryan is mennek ezek után, pedig hogy Inzaghinál jövőre is kezdők lettek volna, az szerintem fix.
- Felüdülés lesz (várhatóan) újra 4 védős taktikát látni.
6 éve megy a 3-5-2, semmi más, csakis ez.
Én annyira megnéznék egy Fabregas-féle 4-2-3-1-t, ha mondjuk még ezt a Paz gyereket is be tudnánk zsákolni hozzá...
Nekem izgalmas ez a fiatal tehetség vonal.
Persze az, hogy fiatal valaki, önmagában nem elég.
Bízzunk benne, hogy rendben vannak a Scoutjaink.
- Inzaghi az Inter történelmének egyik legsikeresebb edzője, ez elvitathatatlan.
A statjai nagyon rendben vannak, 217 meccsen 141 győzelem és 35 vereség.
Ha kijött a lépés, ellenállhatatlanul játszottunk, a gond az, hogy ebből idén már csak keveset kaptunk.
Ahogy a napokban írtam, örülök a váltásnak.
Mert összességében úgy érzem, az itt töltött 4 éve könnyen sokkal sikeresebb is lehetett volna, mivel érzésem szerint 2 Scudettot csúnyán elbuktunk, és szerintem ha még 1 BL döntőt össze is hozott volna, ott is kikaptunk volna.
Valahogy tényleg azt éreztem, komoly tétnél ő vesztes arc.
- Én alapvetően úgy gondolom, most bárki jön Inzaghi után, a projektváltás és az akklimatizálódás miatt csak sikertelenebb lehet a közeljövőben.
Mégis úgy gondolom, ezt az irányváltást most meg kellett lépni, mert ha maradt volna, maximum 1 évvel kitoltuk volna ezt, a keret viszont semmit sem épült, szépült volna közben.
Az biztos, bárki jön, nagy türelem kell majd a részünkről, és szinte biztos vagyok benne, hamar lesz olyan pont, amikor írnánk majd rögtön, hogy bukta volt a váltás.
Szerintem egy év most minimum rámegy arra, hogy keressük majd a helyünket, ráállunk egy új útra.
Szerintem senki ne várja, hogy itt toronymagas esélyesként megyünk a Scudettoért, mint az elmúlt x évben.
- Inzaghi focija jó volt, de mivel teljesen egydimenziós, ezt mostanra már sok csapat kiismerte, letaktikázza (lásd idén a bárkitől kikapni képes Milan, már nagyobb tét alatt játszott meccsek, mint pl a Lazio elleni otthoni meccs, valamint a BL-döntő).
Abszolút nem volt más elképzelése, meccselni szerintem nagyon-nagyon ritkán tudott jól, valamint engem most már tényleg borzasztóan zavart a pálya széli toporzékolása (a BL-döntőn is hárman kellett lefogják a bíróval szemben, ez most már rendszeres lett kb, több sárgát kap szezononként, mint bármelyik játékosunk).
Nem kell, hogy az edzőnk bealudjon a padon, de ez a másik véglet sem tetszik.
Az pedig nyilvánvaló volt, hogy ami irányt az Oaktree és Marotta elképzelt a fiatalítással, arra Inzaghi nem lesz alkalmas.
Örülök, hogy nem erőltették ezt rá most.
Ő egy Arnautovicot, Correat valóban komoly erősítésnek gondolt, azért ez sokat elmond.
Acerbi bejött, ez tény, de látni kell, hogy most elfáradt, szerintem tavaszra már kiadta a gép, hogy nem kell tovább vakon vinni ezt vele 38. évében.
Simán el tudom képzelni, hogy Acerbi és Mkhitaryan is mennek ezek után, pedig hogy Inzaghinál jövőre is kezdők lettek volna, az szerintem fix.
- Felüdülés lesz (várhatóan) újra 4 védős taktikát látni.
6 éve megy a 3-5-2, semmi más, csakis ez.
Én annyira megnéznék egy Fabregas-féle 4-2-3-1-t, ha mondjuk még ezt a Paz gyereket is be tudnánk zsákolni hozzá...
Nekem izgalmas ez a fiatal tehetség vonal.
Persze az, hogy fiatal valaki, önmagában nem elég.
Bízzunk benne, hogy rendben vannak a Scoutjaink.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2025.06.03. 21:26-kor.
- Baggio85
Érdekes lesz, mi fog következni 2 szempontból is:
- ok, hogy idén gazdaságilag nagyon sikeresek voltunk, de szerintem az Oaktree nem engedheti meg magának, hogy egy évet kidobjon a kukába, ha tényleg vevőt akar találni rövid időn belül. Márpedig az sem szakmailag, sem gazdaságilag nem lesz optimális, hogy átmeneti időszaknak felfogva mondjuk a bajnokságban a BL helyért küzdünk (vagy még rosszabb)
- Marotta sem az a fajta vezető, aki a sikertelenséget elfogadja, legyen bármennyire új a helyzet
Ezek mondjuk lehetnek biztosítékok a köv. szezonra, csak az a baj, hogy azok az edzők, akikkel ez teljesíthető lenne nagy valószínűséggel, számomra most elég elérhetetlennek és esélytelennek tűnnek.
Azért jó, jó Fabregas meg Chivu, de azért képzeljük el, hogy oda kell állniuk ezek a játékosok elé, akik eddig a bajnoki címért meg BL-ért küzdöttek. Ők meg kb, hogy benntartsák a csapataikat a Serie A-ban (még ha erről nem is ők tehettek feltétlenül). Szóval szerintem DeLaurentis is itt rontotta el, amikor Spalletti után azt hitte, hogy bárki lehet az edző. A játékos megérzi, ha itt nem komolyak a célok...
Az egycsatáros felállással nekem még az a gondom, hogy akkor a Thuram-Lautaro kettős nem tud együtt játszani. Thuram még csak-csak eljátszana egy szélsőt, de nem az az igazi posztja. Lau meg sose lő gólt, ha mindig visszavontam kéne játszania. Már idén se ment olyankor...
- ok, hogy idén gazdaságilag nagyon sikeresek voltunk, de szerintem az Oaktree nem engedheti meg magának, hogy egy évet kidobjon a kukába, ha tényleg vevőt akar találni rövid időn belül. Márpedig az sem szakmailag, sem gazdaságilag nem lesz optimális, hogy átmeneti időszaknak felfogva mondjuk a bajnokságban a BL helyért küzdünk (vagy még rosszabb)
- Marotta sem az a fajta vezető, aki a sikertelenséget elfogadja, legyen bármennyire új a helyzet
Ezek mondjuk lehetnek biztosítékok a köv. szezonra, csak az a baj, hogy azok az edzők, akikkel ez teljesíthető lenne nagy valószínűséggel, számomra most elég elérhetetlennek és esélytelennek tűnnek.
Azért jó, jó Fabregas meg Chivu, de azért képzeljük el, hogy oda kell állniuk ezek a játékosok elé, akik eddig a bajnoki címért meg BL-ért küzdöttek. Ők meg kb, hogy benntartsák a csapataikat a Serie A-ban (még ha erről nem is ők tehettek feltétlenül). Szóval szerintem DeLaurentis is itt rontotta el, amikor Spalletti után azt hitte, hogy bárki lehet az edző. A játékos megérzi, ha itt nem komolyak a célok...
Az egycsatáros felállással nekem még az a gondom, hogy akkor a Thuram-Lautaro kettős nem tud együtt játszani. Thuram még csak-csak eljátszana egy szélsőt, de nem az az igazi posztja. Lau meg sose lő gólt, ha mindig visszavontam kéne játszania. Már idén se ment olyankor...
- Festa
Láttam egy két Como meccset és nagyon a látványos támadófoci,de ez az Inter ami egy teljesen másik szint.
Motta esetében a Bologna edzőjeként nagyon ment mert ott nem volt elvárás,de zebrák padja már túl nagy volt neki és sok rossz döntést hozott.
Fabregas viszont nagyok komoly topjátékos volt Barca és főleg az Arsenal színeiben kicsit egy korai Barella volt akkoriban.
Az eddigi jelöltek közül neki adnék esélyt még úgy is,hogy van benne kockázat,de Zidane mikor leült első alkalommal a Real padjára milyen edzői tapasztalattal rendelkezett.Remélem hamar kiderül és ezzel eldőlt,hogy a klub Vb felkészülési meccsekre alkalmas.Szinte tét nélkül.
Inzaghinak köszönünk mindent és sokat tett az Interért ,bár szomorú,hogy az utolsó meccse a Bl döntő volt.
Motta esetében a Bologna edzőjeként nagyon ment mert ott nem volt elvárás,de zebrák padja már túl nagy volt neki és sok rossz döntést hozott.
Fabregas viszont nagyok komoly topjátékos volt Barca és főleg az Arsenal színeiben kicsit egy korai Barella volt akkoriban.
Az eddigi jelöltek közül neki adnék esélyt még úgy is,hogy van benne kockázat,de Zidane mikor leült első alkalommal a Real padjára milyen edzői tapasztalattal rendelkezett.Remélem hamar kiderül és ezzel eldőlt,hogy a klub Vb felkészülési meccsekre alkalmas.Szinte tét nélkül.
Inzaghinak köszönünk mindent és sokat tett az Interért ,bár szomorú,hogy az utolsó meccse a Bl döntő volt.
- Baggio85
Most már azért felmerült Stefano Vecchi neve ideiglenesen a klub-VB-re. Na az lenne a totál amatőr dolog, ha kiderülne, hogy tényleg most kezdtünk el kapkodni edzőkérdésben, mert abszolút nem készültünk rá, hogy mi van, ha Inzaghi elmegy.
Egy ilyen BL döntő után odamenni egy klub-vbre megbízott edzővel óriási blama lenne, legyen bármekkora kabaré ez a klub-vb.
Nagyon bízom benne, hogy legyen bárki is az, de a vb kezdetére meglesz az új edző.
Egy ilyen BL döntő után odamenni egy klub-vbre megbízott edzővel óriási blama lenne, legyen bármekkora kabaré ez a klub-vb.
Nagyon bízom benne, hogy legyen bárki is az, de a vb kezdetére meglesz az új edző.
- lucky0
Többen írtátok, hogy a keretünk nem alkalmas a 4-3-3-as taktikára. Én ezt nem gondolom így.
Belső védőkkel megvagyunk, Bastoni, De Vrij, Bisseck, Pavard.
Bal hátvéd C. Augusto és Dimarco. Dima egyébként alapból bal oldali szárny védő volt, én még emlékszem arra amikor 16 évesen debütált egy felkészülési meccsen anno bal oldali védőként nálunk. Egy szélső védőnek az sem kell, hogy magas legyen, sokan ezért is féltik őt, illetve a kondija miatt. Ha nem kell annyit támadnia sztem simán lehozza majd azt a posztot is.
Jobb oldali védő Pavard, Dumfries.
Középen Calha, Sucic, Frattesi, Asllani, Barella, Zielinski.
Bal oldali támadónak Thuram, (ez az eredeti posztja) Zalewski. Csatár Lau és Pio Esposito. Jobb oldali támadó Henrique és én elhoznám Berardit aki köztudottan Inter szurkoló. Aprópénzért lehetne hozni, van benne még 2-3 jó év. De ott van még Carboni illetve Seba Esposito is akiket lehetne használni.
Edzőként nálam Motta van az első helyen aztán Fabregas. Nagyon kíváncsi vagyok kit ültet a padra Marrotta papa.
Nekem izgalmas az új irány, a fiatalítás. Ott van a primavera. Nem hiszem el, hogy nincs ott egyetlen egy olyan játékos sem, akit be lehetne építeni. Szinte majdnem minden top csapatnak europában van saját nevelésű fiatalja a KEZDŐBEN legalább egy. Jó lenne már nekünk is kinevelni valakit.
Miky, Acerbi, Darmian (
), Arna, Correa, Taremi (
) köszönjük, a mester viheti magával őket Arábiába.
Belső védőkkel megvagyunk, Bastoni, De Vrij, Bisseck, Pavard.
Bal hátvéd C. Augusto és Dimarco. Dima egyébként alapból bal oldali szárny védő volt, én még emlékszem arra amikor 16 évesen debütált egy felkészülési meccsen anno bal oldali védőként nálunk. Egy szélső védőnek az sem kell, hogy magas legyen, sokan ezért is féltik őt, illetve a kondija miatt. Ha nem kell annyit támadnia sztem simán lehozza majd azt a posztot is.
Jobb oldali védő Pavard, Dumfries.
Középen Calha, Sucic, Frattesi, Asllani, Barella, Zielinski.
Bal oldali támadónak Thuram, (ez az eredeti posztja) Zalewski. Csatár Lau és Pio Esposito. Jobb oldali támadó Henrique és én elhoznám Berardit aki köztudottan Inter szurkoló. Aprópénzért lehetne hozni, van benne még 2-3 jó év. De ott van még Carboni illetve Seba Esposito is akiket lehetne használni.
Edzőként nálam Motta van az első helyen aztán Fabregas. Nagyon kíváncsi vagyok kit ültet a padra Marrotta papa.
Nekem izgalmas az új irány, a fiatalítás. Ott van a primavera. Nem hiszem el, hogy nincs ott egyetlen egy olyan játékos sem, akit be lehetne építeni. Szinte majdnem minden top csapatnak europában van saját nevelésű fiatalja a KEZDŐBEN legalább egy. Jó lenne már nekünk is kinevelni valakit.
Miky, Acerbi, Darmian (
- interfan
Pedulla es a SportItalia szerint Inzaghi megis csak kapott vegkielegitest.
1,5m eurot fizet neki az Inter.
Pedulla szerint nem halad a Fabregas targyalas, Chivu es Vieira nem meggyozo, De Zerbi nem akar az Inter edzoje lenni, ezert Farioli neve egyre eselyesebb.
Farioli kesz atvenni az Intert.
Di Marzio es a Sky szerint Inzaghi a tavozasrol szolo dontest a kudarcos BL donto utan hozta meg de ezt nem kozolte senkivel.
Az Inter vezetes tudott az Al Hilal erdeklodesrol es targyalasokrol, de mindvegig ugy gondoltak Inzaghi marad.
Varatlanul es felkeszuletlenul erte Di Marzio szerint az Inter vezetest Inzaghi tavozasa, es csak most kezdtek edzokeresni a helyere, es most tortentek meg az elso kapcsolatfelvetelek.
Ezert is merulhetett fel Vecchi neve is.
Di Marzio szerint a jatekosok sem szamitottak Inzaghi tavozasara, es ok is csak a mediabol ertesultek Inzaghi szamunkra meglepo donteserol.
Szinten Di Marzio szerint Fabregas nincs meggyozve az Inter projekrol, tegnap volt az elso targyalas, de nem gyoztek meg.
Emiatt egyre inkabb kepbe kerul Vieira vagy Chivu mint B es C opciok.
Inzaghi felesege elmondta, a BL donto utan hozta meg a dontest Simone, es ezt csak vele es a csaladjaval kozolte.
Az Inter vezetes ezt csak tegnap tudta meg.
Gyonyoru Szaud Arabia, alig varjak az uj kalandot, de fajo szivvel bucsuznak az Intertol.
Kozos dontes volt, 4 ev sok ido egy helyen, szuksege van Inzaghinak uj impulzusra, megujulasra, es egy uj helyre.
Pedulla szerint nem halad a Fabregas targyalas, Chivu es Vieira nem meggyozo, De Zerbi nem akar az Inter edzoje lenni, ezert Farioli neve egyre eselyesebb.
Di Marzio es a Sky szerint Inzaghi a tavozasrol szolo dontest a kudarcos BL donto utan hozta meg de ezt nem kozolte senkivel.
Az Inter vezetes tudott az Al Hilal erdeklodesrol es targyalasokrol, de mindvegig ugy gondoltak Inzaghi marad.
Varatlanul es felkeszuletlenul erte Di Marzio szerint az Inter vezetest Inzaghi tavozasa, es csak most kezdtek edzokeresni a helyere, es most tortentek meg az elso kapcsolatfelvetelek.
Di Marzio szerint a jatekosok sem szamitottak Inzaghi tavozasara, es ok is csak a mediabol ertesultek Inzaghi szamunkra meglepo donteserol.
Szinten Di Marzio szerint Fabregas nincs meggyozve az Inter projekrol, tegnap volt az elso targyalas, de nem gyoztek meg.
Inzaghi felesege elmondta, a BL donto utan hozta meg a dontest Simone, es ezt csak vele es a csaladjaval kozolte.
Gyonyoru Szaud Arabia, alig varjak az uj kalandot, de fajo szivvel bucsuznak az Intertol.
Kozos dontes volt, 4 ev sok ido egy helyen, szuksege van Inzaghinak uj impulzusra, megujulasra, es egy uj helyre.
- vaskalap
Egyre borusabban látom az Inzaghi utáni korszakot.A felmerült nevek hozzá képest más kategória.
-
R9.
viccesek ezek az ujsagirok
az egyik szerint inzaghi mar hetekkel ezelott eldöntötte, a masik szerint meg most jutott dűlőre
fabregast is vagy mar reg uldozzuk, vagy csak most jutott eszunkbe hogy letezik

remelem ma este vegre bejelentik fabregast, aztan lehet tovabblepni
mert az eleg szanalmas lenne, ha nem tudnank meggyozni egy como edzojet, hogy jojjon a vilag masodik legjobb klubjahoz
az egyik szerint inzaghi mar hetekkel ezelott eldöntötte, a masik szerint meg most jutott dűlőre
mert az eleg szanalmas lenne, ha nem tudnank meggyozni egy como edzojet, hogy jojjon a vilag masodik legjobb klubjahoz
- PellerG
Ez a végkielégítés most megint mire fel?interfan írta: ↑2025.06.04. 05:57 Pedulla es a SportItalia szerint Inzaghi megis csak kapott vegkielegitest.
Mivel Conténál is volt anno, szerintem bele van foglalva valami konkrétan a szerződésekbe erre vonatkozóan az edzőket "védve".
Azt aláírom, hogy volt szóbeli egyezség Inzaghi és az Al Hilal között, viszont szerintem az biztos, hogy ezt ő csak tegnap kommunikálta fixen Marottáék felé.
Nem most kezdtünk volna el engedélyt kérni a Comotól, hogy tárgyalhassunk Fabregassal, ahogy írja Di Marzio és Pedulla is.
Ilyen nincs.
Látszik, hogy felkészületlenül ért minket, inkább számítottak arra a vezetők, hogy maradni fog.
Lehet, hogy Inzaghi fejében ez már korábban eldőlt (nem biztos), de hogy kommunikálva ez csak a BL-döntő után, abban én biztos vagyok.
Nem véletlen írt alá Allegri is a Milanhoz, mivel nálunk még semmi sem volt eldöntött és biztos, ő meg kapott egy jó lehetőséget máshol.
Én nem hinném, hogy ő olyat mérlegelt volna, hol bukhat enyhébbet.
Marotta neki egy biztos pont, ahogy igaz ez fordítva is.
Szerintem egyszerűen bizonytalan volt nálunk az edzőkérdés ténye, a Milan beerősített, ő meg nem akart tovább várni.
Mi meg most kezdünk el körbenézni...
Nagyon kár, hogy egy Kloppot meg sem próbálunk.
(Interfan, nem kell idehozni a soha nem lesz edző Olaszban sztoryt, egy próbát minden megér).
Amúgy Farioli kizárt szerintem, az Ajaxnál is voltak nézeteltérései a vezetőséggel, játékosokkal, nem hinném, hogy bevállalnánk.
Pedig jó lenne egy váratlan név, aki minőséget képvisel.
- interfan
Ha bejelentunk ma uj edzot, akkor a marcius/aprlisi megegyezes volt az igaz.R9. írta: ↑2025.06.04. 07:14 viccesek ezek az ujsagirok
Ha napokig huzodik, akkor viszont az, hogy Inzaghi valoban csak a BL donto utan dontott, es nem mondta ezt el tegnapig senkinek csak a csaladnak (ahogy a felesege mondta)
- interfan
Nem tudjuk mire fel, de mi imadunk vegkielegiteseket fizetni.PellerG írta: ↑2025.06.04. 07:16Ez a végkielégítés most megint mire fel?interfan írta: ↑2025.06.04. 05:57 Pedulla es a SportItalia szerint Inzaghi megis csak kapott vegkielegitest.
Mivel Conténál is volt anno, szerintem bele van foglalva valami konkrétan a szerződésekbe erre vonatkozóan az edzőket "védve".
Azt aláírom, hogy volt szóbeli egyezség Inzaghi és az Al Hilal között, viszont szerintem az biztos, hogy ezt ő csak tegnap kommunikálta fixen Marottáék felé.
Nem most kezdtünk volna el engedélyt kérni a Comotól, hogy tárgyalhassunk Fabregassal, ahogy írja Di Marzio és Pedulla is.
Ilyen nincs.
Látszik, hogy felkészületlenül ért minket, inkább számítottak arra a vezetők, hogy maradni fog.
Lehet, hogy Inzaghi fejében ez már korábban eldőlt (nem biztos), de hogy kommunikálva ez csak a BL-döntő után, abban én biztos vagyok.
Nem véletlen írt alá Allegri is a Milanhoz, mivel nálunk még semmi sem volt eldöntött és biztos, ő meg kapott egy jó lehetőséget máshol.
Én nem hinném, hogy ő olyat mérlegelt volna, hol bukhat enyhébbet.
Marotta neki egy biztos pont, ahogy igaz ez fordítva is.
Szerintem egyszerűen bizonytalan volt nálunk az edzőkérdés ténye, a Milan beerősített, ő meg nem akart tovább várni.
Mi meg most kezdünk el körbenézni...
Amúgy Farioli kizárt szerintem, az Ajaxnál is voltak nézeteltérései a vezetőséggel, játékosokkal, nem hinném, hogy bevállalnánk.
Pedig jó lenne egy váratlan név, aki minőséget képvisel.
Es oruljunk, hogy nem 7m eurot kellett mint Contenak, hanem "csak" 1,5m eurot Inzaghi baratunknak.
Lehet tenyleg ez lesz az igaz, amit Inzaghi felesege is mondott, na meg Pedulla, Di Marzio is ir, hogy Inzaghi tegnap tudatta csak a donteset a vezetessel/jatekosokkal, es ugy eleve az Interrel.
Minket ez meg felkeszuletlenul ert, mert hittunk Inzaghi maradasaban.
Most meg kapkodunk...
Ez a Farioli is egy erdekes story, nem tudom o mennyire lenne alkalmas Inter edzonek.
- interfan
Vannak itt azert "varatlan" nevek:
Ott volt tegnap Xavi.
Ma meg:
Pioli, Mourinho
Es ez nem vicc, ezt komolyan leirtak.
Mondjuk egy Chivu, Vieira szint ugyanolyan vicc, pedig aztan roluk is van szo boven.
Palladino is tema, es Farioli is, na meg Motta is kezd feljonni.
- tomika431
Edin Terzic lenne nekem a váratlan név.
Erről a Faraoli-ról lenne valakinek valami infó?Eredményei,sikerei?Köszi
Erről a Faraoli-ról lenne valakinek valami infó?Eredményei,sikerei?Köszi
-
Interfan1000
Inzaghi csak a BL döntő után hozta meg a döntést, a családja meg pusztán a véletlennek köszönhetően volt már kint Szaúd-Arábiában a BL döntő előtt/alatt is! 
- PellerG
Ebben egyetértünk.interfan írta: ↑2025.06.04. 07:16Ha bejelentunk ma uj edzot, akkor a marcius/aprlisi megegyezes volt az igaz.R9. írta: ↑2025.06.04. 07:14 viccesek ezek az ujsagirok
Ha napokig huzodik, akkor viszont az, hogy Inzaghi valoban csak a BL donto utan dontott, es nem mondta ezt el tegnapig senkinek csak a csaladnak (ahogy a felesege mondta)
Ha 1-2 napon belül bejelentik Fabregast, fel voltunk készülve.
Ha ilyen Chivu, Vieira irány lesz, esetleg elhúzódik a keresés, akkor egyértelmű, hogy most kezdtünk lépni.
- PellerG
Ezt írtam feljebb.Interfan1000 írta: ↑2025.06.04. 07:34 Inzaghi csak a BL döntő után hozta meg a döntést, a családja meg pusztán a véletlennek köszönhetően volt már kint Szaúd-Arábiában a BL döntő előtt/alatt is!![]()
Az egy dolog, hogy Inzaghi felmérte a terepet előtte és fejben akár már döntött is.
De nagyon úgy tűnik, hogy az Inter felé ez a döntés csak BL-döntő után, esetleg csak tegnap lett nyíltan kommunikálva.
- interfan
Edzoi palyafutasat 31 evesen kezdte a Torok Karagumruk csapataban.
Fel ev alatt ki is rugtak...
27 meccs 11 GY 8X 8V.
43 rugott gol 39 kapott gol
Masodik csapata a szinten torok Alanyaspor volt.
Itt kicsit tobb mint 1 evig huzta amig ki nem rugtak.
48 meccs 21X 11X 16 V.
87 rugott 79 kapott gol.
Harmadik csapata a Nizza volt, itt 1 evet toltott el, majd lemondott.
38 meccs 18 GY 10X 10V.
57 rugott 37 kapott gol.
Majd jott most az Ajax, szinten 1 evre.
Jol kezdett, am a kudarcok itt sem maradtak el.
Kieses AZ Alkmaar ellen a Kupabol.
EL 16 kozott 6-2 osszesitesben kieses a Frankfurt ellen.
Vegezetul pedig 5 forduloval a vege elott 9 pontos elonnyel alltak a bajnoksagban.
De 5 forduloval a vege elott 9 pontos elonyrol sikerult elbuknia a bajnoki cimet.
Ami utan lemondott, allitolag az Ajax vezetes eros rahatasara.
- Baggio85
Aludva így egyet a tegnapi eseményekre, tényleg az lesz a kérdés, hogy az Oaktree és Marotta mennyire számol egy átmeneti, eredménytelenebb évvel. Szerintem részükről nem nagyon fog beleférni és a BL indulás kötelező lesz jövőre a bajnokságban. Ezek alapján nem biztos, hogy Chivu olyan rossz választás lenne. Egyrészről az Inter hősök egyike, van tekintélye, BL győztes, van több, mint 150 meccse az Interben, a Primaverat már edzette és most már felnőtt csapata is volt. Ismeri a Serie A-t játszott benne, edzői tapasztalata is van. Védő volt, tehát tudja, hogyan kell egy védelmet összerakni és lehet, hogy sz*r védekezőbb stílusú futballt játszanánk, de az olasz bajnokságokat állítólag ezek a csapatok nyerik többnyire, nem?
Az egyetlen "probléma" vele kapcsolatban, hogy lehet, hogy úgy járunk, mint a Milan Pippoval, hogy túl hamar kap ilyen esélyt, amivel nem tud élni és utána már nem lesz neki visszaút soha.
A másik jelöltem nekem, és most sokan ki fogtok lehet röhögni, de José lenne. Ok, ő már nem ugyanaz mint 2010-ben volt, de tegyük hozzá, hogy ő évek óta olyan csapatoknál volt edző, ahol a keret minősége az adott bajnokságban nem volt az első 4-5 között. Itt azért más lenne a helyzet. Conte-val és Allegrival szerintem pont ő lenne az, aki tapasztalatban, rutinban fel tudná venni a versenyt. Ráadásul most Inzaghi után a játékosok mentális állapota is a padlón van, José meg pont az, aki éreztetni tudja egy játékossal, hogy mennyire fontos. Szerintem nagyot szólna...
Joséval kapcsolatban is az a kérdés viszont, hogy beáldoznánk-e az ő Interes hírnevét egy ilyen helyzetben. Valószínűleg nem.
Az egyetlen "probléma" vele kapcsolatban, hogy lehet, hogy úgy járunk, mint a Milan Pippoval, hogy túl hamar kap ilyen esélyt, amivel nem tud élni és utána már nem lesz neki visszaút soha.
A másik jelöltem nekem, és most sokan ki fogtok lehet röhögni, de José lenne. Ok, ő már nem ugyanaz mint 2010-ben volt, de tegyük hozzá, hogy ő évek óta olyan csapatoknál volt edző, ahol a keret minősége az adott bajnokságban nem volt az első 4-5 között. Itt azért más lenne a helyzet. Conte-val és Allegrival szerintem pont ő lenne az, aki tapasztalatban, rutinban fel tudná venni a versenyt. Ráadásul most Inzaghi után a játékosok mentális állapota is a padlón van, José meg pont az, aki éreztetni tudja egy játékossal, hogy mennyire fontos. Szerintem nagyot szólna...
Joséval kapcsolatban is az a kérdés viszont, hogy beáldoznánk-e az ő Interes hírnevét egy ilyen helyzetben. Valószínűleg nem.
- interfan
Nala nagyobb lejton szerintem nincs ember a vilagon.Baggio85 írta: ↑2025.06.04. 07:49 A másik jelöltem nekem, és most sokan ki fogtok lehet röhögni, de José lenne. Ok, ő már nem ugyanaz mint 2010-ben volt, de tegyük hozzá, hogy ő évek óta olyan csapatoknál volt edző, ahol a keret minősége az adott bajnokságban nem volt az első 4-5 között. Itt azért más lenne a helyzet. Conte-val és Allegrival szerintem pont ő lenne az, aki tapasztalatban, rutinban fel tudná venni a versenyt.
Elkepesztoeket bukik barmerre is jar, es borzalmas leepiti a jatekosokat es ugy mindent.
Roma story finoman szolva is bukas lett, ugy vartak a szurkolok a tavozasat es kirugasat mint a megvaltast.
Fenerbachet megkapta, erre sikerult meg egy Torok bajnoksagot is elbuknia, pedig mindenki bajnoki cimet vart tole.
Most mar onnan is kiakarjak rugni.
Szerencsetlen ember onmaga parodiaja mar minden teren.
Akkor mar tenyleg hamarabb Pioli.
- Baggio85
interfan írta: ↑2025.06.04. 07:55Nala nagyobb lejton szerintem nincs ember a vilagon.Baggio85 írta: ↑2025.06.04. 07:49 A másik jelöltem nekem, és most sokan ki fogtok lehet röhögni, de José lenne. Ok, ő már nem ugyanaz mint 2010-ben volt, de tegyük hozzá, hogy ő évek óta olyan csapatoknál volt edző, ahol a keret minősége az adott bajnokságban nem volt az első 4-5 között. Itt azért más lenne a helyzet. Conte-val és Allegrival szerintem pont ő lenne az, aki tapasztalatban, rutinban fel tudná venni a versenyt.
Elkepesztoeket bukik barmerre is jar, es borzalmas leepiti a jatekosokat es ugy mindent.
Roma story finoman szolva is bukas lett, ugy vartak a szurkolok a tavozasat es kirugasat mint a megvaltast.
Fenerbachet megkapta, erre sikerult meg egy Torok bajnoksagot is elbuknia, pedig mindenki bajnoki cimet vart tole.
Most mar onnan is kiakarjak rugni.
Szerencsetlen ember onmaga parodiaja mar minden teren.
Akkor mar tenyleg hamarabb Pioli.![]()
Várni sok mindent lehet, csak kicsit párhuzamot lehet vonni, hogy le kellett volna győzni a 39 éves Dzekoval, mint a csapat sztárjával az Oshimen-nel felálló Galatasarayt. Az a Róma keret sem volt annál sokkal többre predesztinálva, mint, amit elért velük.
Szerintem ő pont az a - Conte típusú - edző, aki erős keretből ki tudja hozni, ami benne van. Ettől függetlenül én sem gondolnám, hogy ő lesz az edzőnk jövőre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2025.06.04. 08:05-kor.
- tomika431
Edin Terzic? Szerintem egy fiatal projekthez nem lenne rossz ötlet. Viszont nekem fura az hogy egy csapatnál sem merült fel a neve komolyan.
- Baggio85
- Baggio85
Zero minutes wasted on the economic aspect: the consensual resolution arrived immediately with all the serenity of the case. Inzaghi left the 7 million euros of the last year of his contract on the table - because the increase of 500 thousand euros compared to the 6.5 million would have been triggered automatically - without demanding any severance pay . And without Inter, for their part, asking Al Hilal for any compensation to free their coach.
An important detail that the pink paper underlines: Inzaghi has assured that he will not put Inter in difficulty by approaching the big names in the squad , his now ex-players, with tempting offers.
Tehát Inzaghi nem kapott 1 eurót sem tőlünk és mi sem fogunk kapni az Al-Hilaltól. Az utolsó évre maradt 7 millió eurós fizetését sem kell kifizetni.
An important detail that the pink paper underlines: Inzaghi has assured that he will not put Inter in difficulty by approaching the big names in the squad , his now ex-players, with tempting offers.
Tehát Inzaghi nem kapott 1 eurót sem tőlünk és mi sem fogunk kapni az Al-Hilaltól. Az utolsó évre maradt 7 millió eurós fizetését sem kell kifizetni.
- interfan
Egyebkent ha mar bedobtak Pioli es Mourinho nevet is, lehetne itt meg par "rejtett tartalek". 
Southgate, Sahin, Tedesco, Juric, Klinsmann, Cioffi, Benitez, Tata Martino, Gotti

De ott lenne meg Conceicao is, hatha nalunk meg nagyobbat tudni bukni.
Vagy esetleg egy Amorim, hatha benntudna minket is tartani egy jo 15.helyen.
Southgate, Sahin, Tedesco, Juric, Klinsmann, Cioffi, Benitez, Tata Martino, Gotti
De ott lenne meg Conceicao is, hatha nalunk meg nagyobbat tudni bukni.
Vagy esetleg egy Amorim, hatha benntudna minket is tartani egy jo 15.helyen.
-
R9.
Zenga meg nem jelentkezett? O az abszolut dupla 0 edzo 
- interfan
- Marco
- interfan
Romano szerint amennyiben Fabregas nemet mond, Vieira lehet az Inter uj edzoje.
-
Rolinter
Szerintem nagyon vissza fogjuk sírni Inzaghit. A jelenlegi olasz labdarúgás nem sokkal jobb mint a nb1, tehát nem vonzó egy top edzőnek. A top edzők közül is sokan eredménytelenek. Amit felépített az példa értékű. Egyet hibát róvok fel neki , hogy a fiatalokra nem épített. Neki az eredmény számít. Most elkezdünk építkezni az kb 2-3-4 év. A jelenlegi helyzetben akkor is maradásra bírtam volna . A hibái ellenére akkor is szerették a játékosai , és igen , a szurkolói magatartás ami vele szemben ment az gyalázatos . A következő 4 év nem lesz ilyen eredményes az biztos. Bár ne legyen igazam . Minden edzőnek van egy nagyobb buktája , csak az övé sajnos rosszkor jött.
- PellerG
- mike
- Baggio85
Attól tartok, hogy ez egy nagyon fontos akadály lesz, bárki számára, aki most utána jön azzal a céllal, hogy majd most az eredmény "másodlagos", mert újjáépítünk: ez az F.C. Internazionale Milano!!! Írtam már tegnap, szép dolog itt fiatalításról beszélni, meg nyilván kell is, de ismerjük az itteni (ottani!!!) közeget, hogy novemberben senkit nem fog érdekelni, hogy mi a projekt, meg ki, mikor jött ide, ha lesz 4-5 vereségünk. Mert ez egy ilyen közeg, egy ilyen klub, annak minden előnyével és hátrányával. Ha itt nem lesznek minimális eredmények FOLYAMATOSAN, akkor itt nem lehet egy ilyen projektek hosszú távra becélozni, mert NINCS RÁ IDŐ! Itt mindenkinek az eredmény számít. Max. ha azok nem jönnek, akkor előkerül, hogy hát lehet, hogy máshogy is lehetne...
Jó, mind1, a bukta igazából mindenkiben benne van, az is igaz... Csak azért elővenni Inzaghit, mert az eredmény érdekében beáldozott mindent és mindenkit... Szerintem butaság lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2025.06.04. 08:44-kor.
- interfan
En nagyon remelem, hogy ilyen Chivu, Vieira szintu nevek max valami rossz viccnek vannak, de igazabol meg annak is rosszak.
- interfan
Gazzetta is megerositi, De Zerbi nem jelolt, es De Zerbi nem lesz az Inter edzoje.
Szinten a Gazzetta szerint Marotta a mai napon leakarja zarni a Fabregas ugyet.
Fabregas jelenleg otthon van Londonban, az Inter videohivason keresztul beszelt vele.
B opcio a Gazzetta szerint is Vieira.
Szinten a Gazzetta szerint Marotta a mai napon leakarja zarni a Fabregas ugyet.
Fabregas jelenleg otthon van Londonban, az Inter videohivason keresztul beszelt vele.
B opcio a Gazzetta szerint is Vieira.