A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

internaZIOnaLe

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Azért én meg emlékszem mikor Inzaghit is az első évében december körül kb elzavarták volna a legtöbben. Köztük én is. Zhang nem tette és bejött a lépés. Hátha az új edző is kap legalább egy teljes szezont
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Az átigazolásoknál látva a neveket, és életkorukat, itt egy új projekt kezdődik. Amihez új edző is lesz (szerintem már van is).
Simone is biztos vagyok benne, hogy már régen elköszönt. Hogy a játékosok ebből mit tudtak és mit nem, azt nem biztos, hogy megtudjuk de nekem ez a történet egy Mou 2.0-nak tűnik.
A bajnokság nem megnyerését nem kívánom a játékosok nyakába varrni, hiszen ilyen csatársorral csoda, hogy versenyben voltunk. De a BL döntős hozzáállás miatt nálam nincs érinthetetlen játékos.
Bízom benne, hogy az edzőt mielőbb bejelentik és a projekt is le lesz tisztázva. Luis Henrique, Sucic, Bonny kaliberek nálam cserejátokosok lennének (aztán persze lehet, hogy kincset fogunk egy-egy hasonszőrű játékossal...). De gondolom, próbálják majd a csapatot lehetőségekhez mérten egyben tartani.
Csak egy ilyen fenomenálisan sikerült döntő, és egy új projekt kikiáltása után lehet, hogy lesz(nek) olyan(ok) is aki(k) menni akar(nak). Még annak ellenére is, hogy szeretnék megtartani. Abból viszont pénz sem lesz annyi.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2025.06.04. 07:47
tomika431 írta: 2025.06.04. 07:32 Erről a Faraoli-ról lenne valakinek valami infó?Eredményei,sikerei?Köszi
Edzoi palyafutasat 31 evesen kezdte a Torok Karagumruk csapataban.
Fel ev alatt ki is rugtak...
27 meccs 11 GY 8X 8V.
43 rugott gol 39 kapott gol

Masodik csapata a szinten torok Alanyaspor volt.
Itt kicsit tobb mint 1 evig huzta amig ki nem rugtak.
48 meccs 21X 11X 16 V.
87 rugott 79 kapott gol.

Harmadik csapata a Nizza volt, itt 1 evet toltott el, majd lemondott.
38 meccs 18 GY 10X 10V.
57 rugott 37 kapott gol.

Majd jott most az Ajax, szinten 1 evre.
Jol kezdett, am a kudarcok itt sem maradtak el.
Kieses AZ Alkmaar ellen a Kupabol.
EL 16 kozott 6-2 osszesitesben kieses a Frankfurt ellen.
Vegezetul pedig 5 forduloval a vege elott 9 pontos elonnyel alltak a bajnoksagban.
De 5 forduloval a vege elott 9 pontos elonyrol sikerult elbuknia a bajnoki cimet.
Ami utan lemondott, allitolag az Ajax vezetes eros rahatasara.
Atyaég....egy igazi lúzer....ne már, hogy ilyen egyáltalán felmerül....az az Ajax-os bukó főleg szarul mutat...9 pontról ha elveszíted a bajnokságot akkor nehéz lemosni magadról, hogy vesztes típus vagy....
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Gondolom akkor a héten már meg lesz az új edzőnk annyi biztos
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Cupi írta: 2025.06.04. 09:30
interfan írta: 2025.06.04. 07:47
tomika431 írta: 2025.06.04. 07:32 Erről a Faraoli-ról lenne valakinek valami infó?Eredményei,sikerei?Köszi
Edzoi palyafutasat 31 evesen kezdte a Torok Karagumruk csapataban.
Fel ev alatt ki is rugtak...
27 meccs 11 GY 8X 8V.
43 rugott gol 39 kapott gol

Masodik csapata a szinten torok Alanyaspor volt.
Itt kicsit tobb mint 1 evig huzta amig ki nem rugtak.
48 meccs 21X 11X 16 V.
87 rugott 79 kapott gol.

Harmadik csapata a Nizza volt, itt 1 evet toltott el, majd lemondott.
38 meccs 18 GY 10X 10V.
57 rugott 37 kapott gol.

Majd jott most az Ajax, szinten 1 evre.
Jol kezdett, am a kudarcok itt sem maradtak el.
Kieses AZ Alkmaar ellen a Kupabol.
EL 16 kozott 6-2 osszesitesben kieses a Frankfurt ellen.
Vegezetul pedig 5 forduloval a vege elott 9 pontos elonnyel alltak a bajnoksagban.
De 5 forduloval a vege elott 9 pontos elonyrol sikerult elbuknia a bajnoki cimet.
Ami utan lemondott, allitolag az Ajax vezetes eros rahatasara.
Atyaég....egy igazi lúzer....ne már, hogy ilyen egyáltalán felmerül....az az Ajax-os bukó főleg szarul mutat...9 pontról ha elveszíted a bajnokságot akkor nehéz lemosni magadról, hogy vesztes típus vagy....
Ilyen Chivuk meg Vierak mellett es utan nem csoda...

En hiszem, hogy ezek a teljesen noname nevek csak az elterelesnek szolnak, es mar megvan a megegyezes Fabregassal.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Jah , hány ilyen volt már az elmúlt években .
Ennyire szarok nem lehetünk, és voltunk .
Elég csak a mercatokra, vagy az új , nem létező tulajdonosokra gondolni .
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Nem igazán értem ezt a nagy Fabregas lázat. Egyszerűen semmit nem tett még le az asztalra, ami figyelemreméltó lenne, pusztán annyi, hogy a Comoval volt egy jól kifutott szezonja. Hány ilyet lehetne még mondani? Zéró tapasztalattal bír a csávó, félek ez az új spanyol edzős hype következménye, mert nála Motta, Chivu és még Vieira is "tapasztaltabb." Utóbbiak sajnos szintén nem érettek még egy ekkora klubhoz. Ha ezek a nevek mennek, akkor már tényleg inkább Mourinho, hátha motiválja őt a visszatérés lehetősége. Vagy még inkább Pioli. De ezekkel a nevekkel szeptember végén megint edzőt fogunk keresni, jöjjön bármelyikük is. Egész egyszerűen azért, mert összecsinálják magukat az első teltházas meccsünkön. Persze jöjjön Fabregas, ha ennyire benne látják a jövőnket és mutassa meg, hogy nem véletlen a hype most körülötte, de nagyon aggódom amiatt, hogy nekem lesz igazam. :(
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Mitől ekkora ász az 1 szezonos Fabragas és mitől ekkora balfasz pl Chivu,aki első felnőtt csapattal simán bent tartotta a Parmat?
interfan

Romano, Gazzetta, Pedulla utan a Sportmediaset is megerositi, amennyiben Fabregas nemet mond, az Inter uj edzoje Vieira lehet.
Vieira kesz az Inter ajanlatat elfogadni, de egyelore varnia kell, mi lesz a Fabregas story vege.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

interfan írta: 2025.06.04. 10:05 Romano, Gazzetta, Pedulla utan a Sportmediaset is megerositi, amennyiben Fabregas nemet mond, az Inter uj edzoje Vieira lehet.
Vieira kesz az Inter ajanlatat elfogadni, de egyelore varnia kell, mi lesz a Fabregas story vege.
ez ijeszto
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Azért Allegri szerepe is érdekes. Őt most vagy nem akartuk egyáltalán, vagy "elkapkodta"? Lehet mondani, hogy a Milan-nal nem tud bukni (mondjuk szerintem nem az a típusú edző, aki ezt a "nem bukás" szemszögéből nézi, sokkal inkább, hogy hogyan lehet győzni), meg hogy lesz(?) 100 millió erősítésekre, de ha a Reijnders, Theo, Leao sort elengedik, akkor azért ott a 100 millió nem lesz elég felépíteni egy olyan csapatot, ami jelenleg sincs a topon. Szóval a BL döntő előtt még, ő lehet, hogy valahogyan olyan infokat kapott, hogy Inzaghi marad. Vagy tudta, hogy ebben az esetben sem ő lesz az első választás...
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

brecsinho írta: 2025.06.04. 10:01 Mitől ekkora ász az 1 szezonos Fabragas és mitől ekkora balfasz pl Chivu,aki első felnőtt csapattal simán bent tartotta a Parmat?
Ez csak interfannál van így.
Én próbáltam leírni, hogy a 13 Serie A meccsével eddig abszolút jól mutatkozott be és tartott bent egy szétesett Parmát.
De persze ez is meg lett mondva, hogyan kéne ezt gondolni valójában :D
interfan

PellerG írta: 2025.06.04. 10:23
brecsinho írta: 2025.06.04. 10:01 Mitől ekkora ász az 1 szezonos Fabragas és mitől ekkora balfasz pl Chivu,aki első felnőtt csapattal simán bent tartotta a Parmat?
Én próbáltam leírni, hogy a 13 Serie A meccsével eddig abszolút jól mutatkozott be és tartott bent egy szétesett Parmát.
PellerG-nel meg Vieira az nyugi. ;)
Aki egyebkent semmivel nem hozott rosszabb mutatokat Olaszorszban mint a PellerG altal kedvelt Chivu.
Sot meg Vieira jobb mutatokat is hozott minimalisan, egy legalabb annyira "szetesett" Genoa padjan.
Dehat ez is lenyegtelen, mert valakit kedvelunk, valakit meg nem. :D
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

tomika431 írta: 2025.06.04. 09:30 Gondolom akkor a héten már meg lesz az új edzőnk annyi biztos
Nagyon meglepődnék ha nem Fabregas lenne az új edző és szerintem ma már hivatalos lesz.
Azért érdekes,hogy 2 igazolás már úgy érkezik ,hogy inkább Marotta döntött ezekről mint Inzaghi.

Ha SI tudta,hogy menni fog már döntő előtt akkor talán ez az 5-0 már nem is meglepő.
Inzaghinak 2 döntőt scudetott és kukákat köszönhettünk és lehet a következő idényben még ennyi esélyünk sem lesz.
Viszont ami igazán fáj nekem,hogy ennyi alkalommal és ráadásul a riválisok ellen is buktunk 2 gólos előnyöket .
A bajnokságot pedig egy kicsit jobb rotálással hozni lehetett volna.
A Bl döntő pedig a 30 éves Inter szurkolói létem egyik legnagyobb csalódása ami valahol ugyanúgy megfog maradni mint 2002.05.05.
interfan

Baggio85 írta: 2025.06.04. 10:15 Azért Allegri szerepe is érdekes. Őt most vagy nem akartuk egyáltalán, vagy "elkapkodta"? Lehet mondani, hogy a Milan-nal nem tud bukni (mondjuk szerintem nem az a típusú edző, aki ezt a "nem bukás" szemszögéből nézi, sokkal inkább, hogy hogyan lehet győzni), meg hogy lesz(?) 100 millió erősítésekre, de ha a Reijnders, Theo, Leao sort elengedik, akkor azért ott a 100 millió nem lesz elég felépíteni egy olyan csapatot, ami jelenleg sincs a topon. Szóval a BL döntő előtt még, ő lehet, hogy valahogyan olyan infokat kapott, hogy Inzaghi marad. Vagy tudta, hogy ebben az esetben sem ő lesz az első választás...
En is kezdem azt gondolni, hogy igaz amit Inzaghi felesege mond, es az amit Di Marzioek irnak, hogy Inzaghi a donto utan dontott, az Inter nem szamitott erre, es varatlanul erte oket Inzaghi tavozasa.

Ez magyarazat lenne Allegri "dontesere" is...
PellerG

interfan írta: 2025.06.04. 10:26
Aki egyebkent semmivel nem hozott rosszabb mutatokat Olaszorszban mint a PellerG altal kedvelt Chivu.
Sot meg Vieira jobb mutatokat is hozott minimalisan, egy legalabb annyira "szetesett" Genoa padjan.
Chivut kimondottan rühelltem játékosként, ahogy Vieirát is.
Ezek alapján egyiket sem szeretném edzőnkként látni.
Én annyit próbáltam kibontani, hogy Chivu eddig nem szolgált rá a "hulladék" titulusra edzőként, amit előszeretettel osztogatsz.
Vieira x csapatnál sokszáz meccsel többet a padon töltve engem egyáltalán nem győzött meg.
interfan

PellerG írta: 2025.06.04. 10:58
interfan írta: 2025.06.04. 10:26

Chivut kimondottan rühelltem játékosként, ahogy Vieirát is.
Ezek alapján egyiket sem szeretném edzőnkként látni.
Én annyit próbáltam kibontani, hogy Chivu eddig nem szolgált rá a "hulladék" titulusra edzőként, amit előszeretettel osztogatsz.
Vieira x csapatnál sokszáz meccsel többet a padon töltve engem egyáltalán nem győzött meg.
Megint masrol sikerul beszelni, en sosem irtam azt, hogy Chivu vagy Vieira "hulladek".

En annyit irtam, hogy egyiket sem szeretnem az Internel latni, es vicc kategoria nekem, hogy egyaltalan felmerultek.

Aki barkit is "kozepszarozott" az Te voltal, mivel
ezt irtad Vieira kapcsan.
Ha ot "kozepszarozzuk", akkor Olaszorszagban mutatott teljesitmenye alapjan Chivut is "kozepszarozhatod", mivel a ket ember a Serie A-ban ugyanolyan teljesitmenyt nyujtott.
Megegyszer mondom, en nem "kozepszaroztam" egyiket sem, hanem ez Te voltal...
Cupi

Festa írta: 2025.06.04. 10:28
A Bl döntő pedig a 30 éves Inter szurkolói létem egyik legnagyobb csalódása ami valahol ugyanúgy megfog maradni mint 2002.05.05.
ez a 5-0 ebben a dátumban is benne van. :D
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Simone Inzaghi lehetséges utódjaként Cesc Fàbregas tűnik a legesélyesebb jelöltnek. A La Repubblica információi szerint Beppe Marotta már hetek óta figyelemmel kíséri a spanyol edző munkásságát, és eltökélt szándéka, hogy Milánóba csábítsa. A döntés akár már ma megszülethet. A Hartono családdal kiváló a kapcsolat, ráadásul egy úriember-megállapodás is született: ha egy nagy klub jelentkezik Fàbregasért, az elengedése nem ütközik akadályba – Suwarso sem gördítene elé gátat.

Fàbregas személye jól illeszkedik az Oaktree irányvonalába, amely a fiatal játékosok szerepeltetésére, értéknövelésére és a nemzetközi porondon való sikeres szereplésre épít. Hátránya ugyanakkor a tapasztalat hiánya: csak a jövő héten fejezi be edzői tanulmányait Covercianóban. Az Inter azonban hajlandó vállalni a kockázatot – különösen abban az esetben, ha magával hozná a nagy tehetségnek tartott Assane Diaót is.

A többi név közül Roberto De Zerbi nem szerepel az opciók között. Továbbra is képben van Cristian Chivu, míg Patrick Vieira és Thiago Motta esélyei csökkenni látszanak, utóbbi Atalantához kerülhet. A lap egy érdekességre is felhívja a figyelmet: José Mourinho esetleges visszatérésének esélyei hirtelen megnőttek – igaz, ez inkább figyelmeztető jelzés, mintsem reális forgatókönyv.
interfan

möszi írta: 2025.06.04. 09:42 Nem igazán értem ezt a nagy Fabregas lázat. Egyszerűen semmit nem tett még le az asztalra, ami figyelemreméltó lenne, pusztán annyi, hogy a Comoval volt egy jól kifutott szezonja. Hány ilyet lehetne még mondani? Zéró tapasztalattal bír a csávó, félek ez az új spanyol edzős hype következménye, mert nála Motta, Chivu és még Vieira is "tapasztaltabb." Utóbbiak sajnos szintén nem érettek még egy ekkora klubhoz. Ha ezek a nevek mennek, akkor már tényleg inkább Mourinho, hátha motiválja őt a visszatérés lehetősége. Vagy még inkább Pioli. De ezekkel a nevekkel szeptember végén megint edzőt fogunk keresni, jöjjön bármelyikük is. Egész egyszerűen azért, mert összecsinálják magukat az első teltházas meccsünkön. Persze jöjjön Fabregas, ha ennyire benne látják a jövőnket és mutassa meg, hogy nem véletlen a hype most körülötte, de nagyon aggódom amiatt, hogy nekem lesz igazam. :(
En sokakkal ellentetben optimista vagyok.
Persze lehet hatalmas csalodas lesz ennek a vege, es az lesz amit irnak sokan, hogy evekre kiszallunk mindenbol, stb, edzovaltas mar osszel, es sorolhatnank.
De en nem igy gondolom...

Mai modern futball megmutatja a jelent es a jovot.
Kb mindenhol erre a Guardiola tanitvanyok, es iskolara mennek ra.
Luis Enrique, Arteta, Xabi Alonso, es jott ehhez tavaly Maresca es Kompany is.
(Igaz o nem Guardiola tanitvany, de Flick is ugyanez az irany)
Es azert azt mondani, hogy a mai modern fociban ez az irany ne lenne sikeres, na azt nem lehet.
Nemzetkozi szinten (BL) emberemelkezet ota nem nyert "antifutballt" jatszo csapat.

Es nezzuk meg ezeket az edzoket, ezeket az edzoket egyszer valaki leultette gyakorlatilag 0 tapasztalattal.
Ott egy Arteta, Pep segitoje volt semmi mas, es leultettek egy Arsenal kispadra.
Xabi Alonsot egy Spanyol 3.osztalybol ultettek le a Leverkusen padjara.
Maresca is Pep segitoje, majd 1db masodosztalyu szezon, es o lett a Chelsea edzoje, es emberemelkezet ota az egyetlen barmire valo Chelsea edzo.
Kompany kiesett a Burnlyeval, es ezutan leultettek a Bayernhez, ahol persze nincs sikerstory, de azert total bukas sincs.
(Most azt hagyjuk, hogy ilyen Guardiola-Zidane szo szerint a semmibbol jottek es kaptak egy top padot)
Ismetlem Flick mas, de o is egy segededzo volt, konkretan 0 vezetedzoi tapasztalattal, majd leult a Bayern padra es triplazott.

Nyilvan itt senki nem triplazast var, de latjuk igenis van racio ebben az iranyban, es igenis mostansag ez tud lenni a siker.
Persze, bukhat Fabregas, lehet o egy 0 lesz, es szeptemberben mar uj edzot keresunk ahogy te irtad, de en szerintem ez egy mukodokepes, es egyben jo irany lehet.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

A megmaradt nevek közül egyértelműen a spanyol, de azért elég gáz, hogy őt leszámítva milyen edzőket írnak.

Motta még vállalható kategória (Juve évek óta középszerű sz*r szóval ott bukni nem feltétlen jelent sokat), az, hogy egy Viera/Chivu előtte vannak azért elég kemény.

Engem őszintén meglepett, hogy Allegri nem várt ki, de nem tudjuk, mi ment a háttérben.
Cupi

Dan-i-nter írta: 2025.06.04. 11:46

Engem őszintén meglepett, hogy Allegri nem várt ki, de nem tudjuk, mi ment a háttérben.
Szerintem itt a válasz az, hogy Marotta biztos volt benne Inzaghi marad és mivel jóba van Allegrivel ezért gondolom jelezte neki ne várjon és ha lesz lehetősége írjon alá ahova lehetősége lesz.
Biztos vagyok benne, hogy ha Marotta tudta volna, hogy Inzaghi lelép akkor már Allegri lenne az edzőnk. ;)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Cupi írta: 2025.06.04. 11:50

Szerintem itt a válasz az, hogy Marotta biztos volt benne Inzaghi marad és mivel jóba van Allegrivel ezért gondolom jelezte neki ne várjon és ha lesz lehetősége írjon alá ahova lehetősége lesz.
Biztos vagyok benne, hogy ha Marotta tudta volna, hogy Inzaghi lelép akkor már Allegri lenne az edzőnk. ;)
Szerintem meg egyáltalán nem.akart ide jönni, akkor kívárt volna még egy hetet, ahogy kiderült Conte marad Napolinal már el is fogadta a Milan ajánlatát.

Nincs Bl nyugodtan építkezhet egy évet heti egy meccsel, lehet több pénzt is kap

Szerintem nem kell azt élből elvetni hogy van hogy Milan padja csábítobb valakinek
interfan

Pasquale Guarro aki az FcInter1908 es a TeleLombardia ujsgiroja, az Internek Unai Emery kell megprobalnia a kispadra hozni.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

interfan írta: 2025.06.04. 12:16 Pasquale Guarro aki az FcInter1908 es a TeleLombardia ujsgiroja, az Internek Unai Emery kell megprobalnia a kispadra hozni.
Mondjuk ő sem egy rossz edző szerintem. Ha jól tudom olyan európai kupa specialista kicsit vagyis ért ahhoz.
interfan

tomika431 írta: 2025.06.04. 12:35
interfan írta: 2025.06.04. 12:16 Pasquale Guarro aki az FcInter1908 es a TeleLombardia ujsgiroja, az Internek Unai Emery kell megprobalnia a kispadra hozni.
Mondjuk ő sem egy rossz edző szerintem. Ha jól tudom olyan európai kupa specialista kicsit vagyis ért ahhoz.
Emery minden teren rutinos edzo, es a maga modjan boven sikeres is.

Dehat neki a realitasa kb 0....
Festa

Amúgy ideig òráig nem is lenne rossz,de nem tudom mikor jön Ranieri neve újra vagy Simeone aki nem akar elmenni a Madridbòl. Persze lehetne még sorolni akár a neveket,Zola,Di Francesco,De Rossi illetve nem Capello is lehet unja a szakkomentátorkodást.

Remélem hamarosan UFFICALE lesz Fabregas is akkor végre nem hoznak össze minket minden földön futòval.
Festa

Stankov írta: 2025.06.04. 12:11
Cupi írta: 2025.06.04. 11:50

Szerintem meg egyáltalán nem.akart ide jönni, akkor kívárt volna még egy hetet, ahogy kiderült Conte marad Napolinal már el is fogadta a Milan ajánlatát.

Nincs Bl nyugodtan építkezhet egy évet heti egy meccsel, lehet több pénzt is kap

Szerintem nem kell azt élből elvetni hogy van hogy Milan padja csábítobb valakinek
Rejinders már távozott is a Ctibybe.Maignanért a Chelsea megy gőzerővel.
Szerintem ott a cél a 4.hely lehet kb.
interfan

Pedulla es a SportItalia szerint Ausilio Londonba utazik ahol Fabregassal targyal majd, es megprobalja meggyozni az Interrol.
Legkesobb holnapig varjuk Fabregas valaszat, amennyiben nemet mond, akkor Vieira fele fordul az Inter.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2025.06.04. 12:56 Pedulla es a SportItalia szerint Ausilio Londonba utazik ahol Fabregassal targyal majd, es megprobalja meggyozni az Interrol.
Legkesobb holnapig varjuk Fabregas valaszat, amennyiben nemet mond, akkor Vieira fele fordul az Inter.
Mindjárt gondoltam, hogy ismét Piero barátunk személyes varázsa lesz a döntő! :clap: :lol:
interfan

Footmercato szerint Fabregas igent mondott az Internek.

Ellenben a Como elnoke (Mirwan Suwarso) bejelentette:

Fabregas nem hagyja el a Comot, o marad a Como edzoje, es egy hosszu kozos projekt van ami Fabregas kore epul.
Baggio85

interfan írta: 2025.06.04. 13:53 Footmercato szerint Fabregas igent mondott az Internek.

Fabregas nem hagyja el a Comot, o marad a Como edzoje, es egy hosszu kozos projekt van ami Fabregas kore epul.
Szerintem ez részünkről akkor bukta. Marotta veheti elő a következő nevet!
interfan

Baggio85 írta: 2025.06.04. 13:56
interfan írta: 2025.06.04. 13:53 Footmercato szerint Fabregas igent mondott az Internek.

Csak azt ne...
Mert a B opcio a hirek szerint Vieira...

Szerintem csak kapalozik a Como elnok.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2025.06.04. 14:02

Csak azt ne...

Szerintem is. Fabregas pénteken be lesz jelentve. Ez a tippem..
interfan

Di Marzio es a Sky szerint a kovetkezo orakban kiderul Fabregas jovoje.
Como magabiztos a megtartasat illetoen, erre utal az elnokuk bejelentese is, hogy Fabregas marad a Como edzoje.

Az Internel kesz a B es C terv, Vieira es Chivu.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.06.04. 14:33 Di Marzio es a Sky szerint a kovetkezo orakban kiderul Fabregas jovoje.
Como magabiztos a megtartasat illetoen, erre utal az elnokuk bejelentese is, hogy Fabregas marad a Como edzoje.

Fhu, de nem tudom Vieirát elképzelni a pálya mellett Inter oldalon. Ahogy Chivut sem. Komolyan akkor már inkább Mourinho.
Festa

Tehát több pénzt akarnak.Amennyiben Fabregas jönni akar akkor jönni is fog.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.06.04. 14:34
interfan írta: 2025.06.04. 14:33 Di Marzio es a Sky szerint a kovetkezo orakban kiderul Fabregas jovoje.

Fhu, de nem tudom Vieirát elképzelni a pálya mellett Inter oldalon. Ahogy Chivut sem. Komolyan akkor már inkább Mourinho.
Akkor mar hamarabb Pioli...
interfan

Dan-i-nter írta: 2025.06.04. 11:46 Motta még vállalható kategória (Juve évek óta középszerű sz*r szóval ott bukni nem feltétlen jelent sokat), az, hogy egy Viera/Chivu előtte vannak azért elég kemény.
Nem teljesen ertem, hogy Motta miert nem merul fel.
Ilyen Chivu-Vieira szintekhez kepest 250X tobbet bizonyitott es tett le az asztalra.

Eleg nagy kaosznak es kapkodasnak nez ki ez az edzokerdes, mint akik 100%-ig biztosak voltak Inzaghi maradasaban.
Ugynezki lehet igazat mondott Inzaghi felesege...
PellerG

CsaSzi9294 írta: 2025.06.04. 14:32
interfan írta: 2025.06.04. 14:02

Csak azt ne...

Szerintem is. Fabregas pénteken be lesz jelentve. Ez a tippem..
Egy kis kivásárlási árat kipengetve...
De igen.
PellerG

interfan írta: 2025.06.04. 14:35

A Milan tetkójával...

https://x.com/MohanadACM/status/1545090045996048384
interfan

PellerG írta: 2025.06.04. 14:50
interfan írta: 2025.06.04. 14:35

A Milan tetkójával...

https://x.com/MohanadACM/status/1545090045996048384
Volt itt mar Juventus tetkos Vidal.
Volt mar itt osJuves Grande Antonio, mi nekunk mar egy Milan tetovalas. :D :D
interfan

Egyik "kedvencem" a Republica szerint az Inter kifizetheti Vieira 500 ezer euros kivasarlasi arat, es o lehet az Inter edzoje, miutan Fabregas ugyneki marad Comoban.
interfan

Fabregas is megszolalt es nyilatkozott:
Hosszu tavu projektben gondolkozom a Como edzojekent.
Nem akarok olyan klubnal lenni, ahol csak 1-2 evet gondolkoznak, a Como es az en terveim hosszutavuak.
Jatekoskent erkeztem, most edzo vagyok, es ugy dolgozok ahogy en szeretnek, elkotelezett vagyok a Como irant, es hiszek a hosszutavu sikeres kozos projektben.
Elnok mindenben tamogat, kozosek a celok, kozos a jovo, a Comot a leheto legmagasabb szintre akarjuk emelni.
Egyutt egy jo csapatta valtunk egy kisvarosban, meg mindig kiscsapat vagyunk, de nagy ambicioinink es terveink vannak Comoban.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

interfan írta: 2025.06.04. 15:06 Fabregas is megszolalt es nyilatkozott:
Nem akarok olyan klubnal lenni, ahol csak 1-2 evet gondolkoznak, a Como es az en terveim hosszutavuak.
Jatekoskent erkeztem, most edzo vagyok, es ugy dolgozok ahogy en szeretnek, elkotelezett vagyok a Como irant, es hiszek a hosszutavu sikeres kozos projektben.
Elnok mindenben tamogat, kozosek a celok, kozos a jovo, a Comot a leheto legmagasabb szintre akarjuk emelni.
Egyutt egy jo csapatta valtunk egy kisvarosban, meg mindig kiscsapat vagyunk, de nagy ambicioinink es terveink vannak Comoban.
Egy jó Chivu érkezhet.
Nagyon nagy szarban vagyunk, ennél még Allegri is jobb lett volna. Nem lennék meglepve, hogy pár kulcsjátékos tiplizne.
PellerG

interfan írta: 2025.06.04. 15:06 Fabregas is megszolalt es nyilatkozott:
Itt akkor el is dőlt, hogy Inzaghi csak a döntő után, esetleg tegnap kommunikálta döntését a távozásáról a vezetőség felé.
Ennyire nem kretének nálunk, hogy el sem kezdtek nézelődni.
Szerintem Marotta tényleg azt hitte, marad Inzaghi, ezért még az Allegri-szál sem lett forró.
Baggio85

Mondjuk, ha a másik topikban lévő hírnek van bármi alapja (bár a forrást nem tudom), akkor lehet, hogy már nincs is szükség új edzőt keresni, csak egy jó ügyvédet! :D

Fabregast meg nehogy már mi győzködjük, hogy az INTER edzője lehet! Ha ennyire egymásba vannak "szeretve" a Comoval, akkor nyugodtan maradjon ott, ne válasszuk szét őket!
CsaSzi9294

Baggio85 írta: 2025.06.04. 15:26
Fabregast meg nehogy már mi győzködjük, hogy az INTER edzője lehet! Ha ennyire egymásba vannak "szeretve" a Comoval, akkor nyugodtan maradjon ott, ne válasszuk szét őket!
+1
interfan

LInterista sajat forrasai szerint az Inter most Vieira fele fordul, es o a kovetkezo jelolt.

Tuttomercatoweb is megerositi, Vieira lett most az elsoszamu cel.
Motta, Pioli, Chivu, Palladino nevek a hatterben vannak csak Vieirahoz kepest.

Kozben a DAZN is bejelentette, Fabregas nemet mondott az Internek, nem o lesz az Inter uj edzoje.
DAZN szerint az Inter most Vieiraval targyal, es szeretne ot az Inter padra.
Ha Vieira sem sikerul, akkor kerulhet elo Motta vagy Chivu neve.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Hát Viera,Motta,Chivu sor.Mit mondjak,Inzaghi után nem túl veretes,bár az anyagi korlátok miatt,nem is lehet másra számítani.Bármelyik lesz,sztem annyi időt,mint Inzaghi,egyik se fog itt tölteni.A többit majd meglátjuk.Nem tudom,hogy pl mondjuk Sarrival mi van?Fel sem merül csak olyan,aki jelenleg is dolgozik?
Válasz küldése