Pontosan, Inzaghi kapott volna 10m fizut, es akkor "nincs penz uj edzore".
Ugyan, ne vicceljunk....
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Pontosan, Inzaghi kapott volna 10m fizut, es akkor "nincs penz uj edzore".
Szerintem nem a pénzről van itt szó. Nincs szabad edző…PellerG írta: ↑2025.06.06. 06:17Itt van valami a háttérben, ez fix.
Gondolom a szponzoros dolog.
Aztán lehet az még akkorát robban, hogy Chivu érkezése lesz a legkisebb gondunk...
tavaly is oktoberre igertek h mar nem lesz a napoli edzoje aztan scudetto meg bekoszont
Szóval azt mondod, hogy Chivut lehet, hogy tényleg a Seria C-s csapat élére választottuk?PellerG írta: ↑2025.06.06. 06:17Itt van valami a háttérben, ez fix.
Gondolom a szponzoros dolog.
Aztán lehet az még akkorát robban, hogy Chivu érkezése lesz a legkisebb gondunk...
Én úgy gondolom, hogy az a baj, hogy a gazdasági helyzetünk csak egy (fontos!) dolog abban, hogy érdeklődik-e a valaki a klub iránt. Sajnos az egész olasz futballra jellemző infrastuktrúra hiány, a folyamatos botrányok, a közvetítési jogok mértéke mind olyan dolog, ami jelenleg nem túl vonzó, még akkor sem, ha a klub egyébként éppen jó állapotban van.
Sajnos ez is igaz. Az is egy vicc, hogy sokszor 1-2 hétre előre nincs még meg a kiírás a meccsek pontos időpontjára....tervezzen így a szurkoló, főleg aki nem Milánó és környékén él....Baggio85 írta: ↑2025.06.06. 10:11
Plusz vegyünk ide egy olyan szövetséget, aki nem készül fel rá, hogy mi van akkor, ha az egyik csapatuk BL döntőt is játszik, meg esélyes, hogy bajnoki döntőt is kell játszania. És akkor megy a matek meg kapkodás az utolsó 1,5 hétben, hogy hogyan kellene 4 meccs lejátszatni... Borzasztó amatőr szinten van sajnos az olasz futball ilyen szempontból (is?).
Az egy lehetőség, hogy én esetleg hülye vagyok.
A futballt a kiszamithatalnsag jellemzi, es nem csak a palyan, hanem a kispadon is.
Mi ezt eltuk at, amikor Inzaghi kedden kozolte velunk, nem folytatja.
Nem szamitottunk erre, megprobaltuk meggyozni ne tavozzon, de o igy dontott es ezt nekunk el kellett fogadni.
Felkeszuletlenul ert minket Inzaghi tavozasa, nem szamitottunk ra.
Inzaghi het elejen tudatta velunk a donteset, es mi masra szamitottunk.
Inzaghi tavozasa utan kulonfele neveket lehetett olvasni, Fabregast valoban akartuk, de nem erkezett hozzank.
Chivu egyaltalan nem veszmegoldas, kozos terveink vannak es elkepzelesunk az Interrel kapcsolatban.
Ugy gondoljuk Chivu megfelelo valasztas, es kepes lesz folytatni az utat, es sikereket tudunk elerni.
Nem a zavar es a panik miatt neveztuk ki Chivut, hanem en ugy fogalmaznek, hogy ez batorsag.
De majd interfan leírja, hogy a BL győzelemre PSG esetén is volt 70x odds, amit mondjuk akkor sem értettem.cuchu11 írta: ↑2025.06.06. 14:18Az egy lehetőség, hogy én esetleg hülye vagyok.
De úgy nézem, hogy akkor velem együtt a fogadóirodák is hülyék.
Serie A győztesére az oddsok:
Inter 2.5x
Napoli 3x
AC Milan 3,5x
Juventus 5x
Roma 9x
Atalanta 22x
Lazio 33x
Fiorentina 50x
Bologna 80x.
De abban azért egyetértünk, hogy bárkinek jogában áll hülyének lenni!![]()
Azért az tiszteletre méltó, hogy az öreg nem beszél mellé. A többit meg úgyis meglássuk...interfan írta: ↑2025.06.06. 18:54 Marotta:
A futballt a kiszamithatalnsag jellemzi, es nem csak a palyan, hanem a kispadon is.
Nem szamitottunk erre, megprobaltuk meggyozni ne tavozzon, de o igy dontott es ezt nekunk el kellett fogadni.
Inzaghi tavozasa utan kulonfele neveket lehetett olvasni, Fabregast valoban akartuk, de nem erkezett hozzank.
Chivu egyaltalan nem veszmegoldas, kozos terveink vannak es elkepzelesunk az Interrel kapcsolatban.
Ugy gondoljuk Chivu megfelelo valasztas, es kepes lesz folytatni az utat, es sikereket tudunk elerni.
Nem a zavar es a panik miatt neveztuk ki Chivut, hanem en ugy fogalmaznek, hogy ez batorsag.
Akkor nem jött át . Nem volt cél a megbántásod,sőt !cuchu11 írta: ↑2025.06.06. 14:18Az egy lehetőség, hogy én esetleg hülye vagyok.
Inter 2.5x
Napoli 3x
AC Milan 3,5x
Juventus 5x
Roma 9x
Atalanta 22x
Lazio 33x
Fiorentina 50x
Bologna 80x.
hvmetal írta: ↑2025.06.06. 20:27Akkor nem jött át . Nem volt cél a megbántásod,sőt !cuchu11 írta: ↑2025.06.06. 14:18Az egy lehetőség, hogy én esetleg hülye vagyok.
Inter 2.5x
Napoli 3x
AC Milan 3,5x
Juventus 5x
Roma 9x
Atalanta 22x
Lazio 33x
Fiorentina 50x
Bologna 80x.
Azzal kell főzni , amink van. Szerintem irreális elvárás a scudetto, és nem is lenne fair Chivuval szemben. Mindegy milyen a talpa , fejvédőbe is sokat tett a klubbért. Nem kedveltem , örültem, hogy van egy Zanettink. Hamarabb gondoltam Cambiassot lehetséges edzőnknek, mint őt, de ez van .
Nem gondolnám,hogy fénylény vagy, vagy , hogy Attissal Te más frekcencian rezegnélés remélem Neked lesz igazad .
Viszont ezt a fogadó irodás dolgot nem értem . Szeptember van ? Addig érkezhet ide Yamal is , vagy léphet le az elit . Ez most még komolytalan .
Ez nekem homály,hogy ez hogy megy. Inzaghinak szerződése van akkor miért távozhat ingyen? Az arabok kértek engedélyt Tőlünk? Csak ránk vonatkoznak szabályok ? Vagy csak hülyének vagyunk nézve ,és színjáték az egész?interfan írta: ↑2025.06.06. 18:54 Marotta:
Vieirával kapcsolatban szerintem 2 lehetőség van:k.tomi880421 írta: ↑2025.06.06. 21:41 Én is pont attól félek, hogy 1 EL és 2 BL elveszített döntő után csalódott egy két játékos és úgy fogja érezni ideje új kihívásokat keresni. A mag 4-5 éve együtt van bármilyen környezetben előfordul az, hogy ennyi idő után új kihívást keres az ember főleg ha, egy Inzaghi után egy Chivu érkezik edzőnek.
És akkor beszédes az is, hogy Fabregas de még Vieira is elutasította az Intert miután felvázolták az Inter jövő projektjét nekik.
Ok Fabregas volt Como játékos, játékos-edző és most edző kb többet költenek mint mi. Tudja jól, hogy most minden szuper számára a Comoban kb istenként néznek rá megvan a csapata és az anyagi lehetőségeik is egyetlen egy számára rossz döntés rombadönthetné az egész jövőbeli karrierjét. Na de Vieira?! Tudja jól, hogy a Genoa kb. jövőre is a kiesés ellen fog menekülni és így is elutasította az Intert. Most vagy az a helyzet, hogy nem tartja magát alkalmasnak erre a pozira, vagy annyira gyászos az amit felvázoltunk, hogy akkor inkább maradt a Genoában.
Egyelőre nem tudom mit gondoljak.
Latjuk azert mashol is hasonloan mukodik ez sok esetben.segogabor írta: ↑2025.06.06. 21:45Ez nekem homály,hogy ez hogy megy. Inzaghinak szerződése van akkor miért távozhat ingyen? Az arabok kértek engedélyt Tőlünk? Csak ránk vonatkoznak szabályok ? Vagy csak hülyének vagyunk nézve ,és színjáték az egész?interfan írta: ↑2025.06.06. 18:54 Marotta:
De egy borzalmas korszak kezdete volt az...
Szerintem egyértelmű, a kármentés miatt (nincs pénz/lehetőség minőségibb edzőre) meg akarják tartani az alapot Chivuval (3-5-2), minél kevésbé kelljen hozzányúlni a jelenlegi rendszerhez, igazolnak pár új nevet a fiatalítás keretében, aztán hátha működni fog a dolog.interfan írta: ↑2025.06.07. 06:48De egy borzalmas korszak kezdete volt az...
Remeljuk nem hasonlo kovetkezik most.
Marotta elmondta, hogy Chivu erkezese miatt mindenki aggodik, hogy elindul a leepules az Internel.
De Marotta szerint az ambiciok es a tervek nem valtoztak.
Olaszorszagban azert most elkepesztoen nagy a panik, es dobbenet Chivu miatt...
Penz biztos lett volna, mivel Inzaghival 10m fizetessel hosszabbitottunk volna...PellerG írta: ↑2025.06.07. 07:32Szerintem egyértelmű, a kármentés miatt (nincs pénz/lehetőség minőségibb edzőre) meg akarják tartani az alapot Chivuval (3-5-2), minél kevésbé kelljen hozzányúlni a jelenlegi rendszerhez, igazolnak pár új nevet a fiatalítás keretében, aztán hátha működni fog a dolog.interfan írta: ↑2025.06.07. 06:48De egy borzalmas korszak kezdete volt az...
Remeljuk nem hasonlo kovetkezik most.
Marotta elmondta, hogy Chivu erkezese miatt mindenki aggodik, hogy elindul a leepules az Internel.
De Marotta szerint az ambiciok es a tervek nem valtoztak.
Olaszorszagban azert most elkepesztoen nagy a panik, es dobbenet Chivu miatt...
Ez oké , de akkor Fabregasnál miért nem így működött . Miért kértük a Como engedélyét ,amikor senki nem kér engedélyt senkitől? Egyébként szerintem meglepődtek Marottáék,hogy mekkora felzúdulás lett Chivu kinevezéséből.interfan írta: ↑2025.06.07. 06:38Latjuk azert mashol is hasonloan mukodik ez sok esetben.
Xabi Alonsonak is eloszerzodese volt, megsem fizetett erte a Real.
Ancelotti-Brazil valogatott story detto.
Sot Chivu baratunknak is 2026-ig eloszerzodese volt a Parmaval, megsem fizetunk erte.
Gasperininek detto szerzodese volt 26-ig, megsem fizetett erte a Roma.
Es most ezek csak az aktualis peldak voltak.
Fabregas jonni sem akart.segogabor írta: ↑2025.06.07. 08:22Ez oké , de akkor Fabregasnál miért nem így működött . Miért kértük a Como engedélyét ,amikor senki nem kér engedélyt senkitől? Egyébként szerintem meglepődtek Marottáék,hogy mekkora felzúdulás lett Chivu kinevezéséből.interfan írta: ↑2025.06.07. 06:38Latjuk azert mashol is hasonloan mukodik ez sok esetben.
Sot Chivu baratunknak is 2026-ig eloszerzodese volt a Parmaval, megsem fizetunk erte.
Fabregasnak még edzői licence sincs meg… ne kezeljük már úgy a csávót, mintha ő lett volna a tökéletes választás, míg Chivu egy elcseszett döntés. Utóbbinak nagyobb tapasztalata is van ráadásul.interfan írta: ↑2025.06.07. 08:26Fabregas jonni sem akart.segogabor írta: ↑2025.06.07. 08:22Ez oké , de akkor Fabregasnál miért nem így működött . Miért kértük a Como engedélyét ,amikor senki nem kér engedélyt senkitől? Egyébként szerintem meglepődtek Marottáék,hogy mekkora felzúdulás lett Chivu kinevezéséből.interfan írta: ↑2025.06.07. 06:38
Latjuk azert mashol is hasonloan mukodik ez sok esetben.
Hat igen, azert most nagyon komoly felhaborodas van odakinn Chivu miatt...
Azert az hogy "tobbieknel pedig nincs jobb edzo mint Chivu", azert ez eleg komolytalan...Tombi1986 írta: ↑2025.06.07. 09:34 Továbbra is tartom, hogy veszélyes lett volna 10 millát odaadni egy másik edzőnek.
Chivu milyen lesz majd eldől, szerintem messze nem lesz olyan rossz, mint ahogy sokan gondolják.
Allegri felett eljárt az idő, Conte duplán/tripla fontot nem tudja kezelni, többieknél pedig nincs jobb edző, mint Chivu.
Inzaghi? Ne felejtsük el, hogy idén mikor kellett volna nyerni, sem tudtunk. Szuperkupa 2:0-s vezetés vagy a Lazio ellen….
Es Chivu eredmenyei "kiscsapatok" ellen:
Ezt Ausilioval én is így gondolnám, de Marottával neminterfan írta: ↑2025.06.07. 09:43Azert az hogy "tobbieknel pedig nincs jobb edzo mint Chivu", azert ez eleg komolytalan...Tombi1986 írta: ↑2025.06.07. 09:34 Továbbra is tartom, hogy veszélyes lett volna 10 millát odaadni egy másik edzőnek.
Chivu milyen lesz majd eldől, szerintem messze nem lesz olyan rossz, mint ahogy sokan gondolják.
Allegri felett eljárt az idő, Conte duplán/tripla fontot nem tudja kezelni, többieknél pedig nincs jobb edző, mint Chivu.
Inzaghi? Ne felejtsük el, hogy idén mikor kellett volna nyerni, sem tudtunk. Szuperkupa 2:0-s vezetés vagy a Lazio ellen….
Ahogy a felhaborodott Olaszok irjak, egy olyan edzorol beszelunk, akinek van 13db felnott meccsen 3db gyozelme.
Ha barki barkinek ezt mondjak 2 honapja, hogy itt egy Chivu lesz az edzo, haaat azt hiszem teljesen idiotanak es elmehabordottnak neztuk volna...
Ugyanezt gondolom en is, ez itt nem a penzrol meg a sporolasrol szolt, nem azert lett egy Chivu, mert nem volt penz masra.Cupi írta: ↑2025.06.07. 12:21 Én azt a részét nem értem írják sajna nem is lett volna pénzünk komolyabb edzőkre. Nyílt titok, hogy Inzaghi kapott volna új szerződést több pénzzel ha marad. 9-10 körül ha jól tudom. A román meg jött 2,5-ért....oké spórolás meg minden de el nem hiszem, hogy ne lett volna legalább egy 6-7 milliónk ha lett volna komolyabb jelölt. Szerintem ez nem a pénzről szólt. Gondolom Marotta gyorsan akart valakit akit ismer, aki nem változtat a taktikán mert jön a klub VB és akivel nem kell hetekig tárgyalnia.
Drukkolok Chivunak mert ez az érdekünk. De a megérzésem az, hogy októbernél tovább nem lesz.![]()
Allegri megbukik október/november körül akkor nekünk miért is lenne jó?Pityuinter írta: ↑2025.06.07. 11:55 Lehet úgy számolnak a fejesek, hogy novemberre a Conte/Allegri kettős egyike szabad lesz (tudom, hogy Conte esetében mar tavaly is mindenki ezt várta).