CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.10. 12:43
vaskalap írta: ↑2025.06.10. 12:40
Én nem èrtem ezt a Bonnyt ki dobta be,és miért.Amikor néztem Parma meccset,(nem sokszor)fel sem tünt ,hogy játszik.20-25 egy ilyen játékosért,amikor Esposito kéznél van.Correa 2.0 át érzek.
Csak a szokásos szerencsétlenkedés a részünkről. Inzaghi anno Correát kérte, Chivu most Bonnyt. Majd tőle se fogunk szabadulni, csak 4 év múlva.
Szerintem nem azzal van a baj, hogy a fiatalokat akar Marotta.
Vegyuk oket, jojjenek, sokkal inkabb ez, mint ilyen 35 eves Immobile.
Egyszoval ez eddig rendben van.
Fizessuk 20 milliokat "kevesbe ismert fiatalokert", ha van penzunk.
Megegyszer mondom, ha van penzunk.
Mert ha mi vagyunk a Real, akkor megtehetjuk, hogy 60-70m-ert igazolunk 16 eves Brazil gyerekeket.
Chelsea detto...
Chelseanel holnapig lehetne sorolni a szinte ismeretlen, vagy nem eppen annyira ismert jatekosokert kifizetett 30-40-50, de meg 100 millio eurokat is.
Ha mi vagyunk a Real, MU, Chelsea, megtehetjuk azt, hogy igy inditjuk ezt a nyari mercatot, hogy -100m, meg -150m, mindezt ugy, hogy junius eleje van...
Viszont...
Ha nem vagyunk ebben az anyagi helyzetben, es minket Internek hivnak, akkor erdemes gondolkozni azon, hogy kire fizetunk ki 20m eurot.
Lasd tavaly nyar, amikor osszesen volt eladasbol 20m euronk, mi meg ezt a 20m eurot kolthettuk el osszesen.
Ezt pedig sikerult ugy elkotelni, hogy jott egy Monzaban is szanalmasan megbuko KH, aki nevetseg targya lett a teljes Serie A-t nezve,
valamint jott egy kapus, aki azert nem valoszinu, hogy az uj csodakapusunk lesz hosszu evekre...
Mikozbe akar ezt a 20m eurot mashogyan el ellehetett volna kolteni.
Es hat most is elertunk egy bizonyos helyzetbe, nyilvan jojjon Bonny, fejlodjon, es jovore ez a 20 millios ar legyen egy "ajandek", de ha ne adja a jo eg nem igy alakul, akkor nem tudom nem lenne e jobb otlet egy sajat jatekosunknak, aki raadasul ingyen van (Pio Esposito) megadni a bizalmat.