Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

CsaSzi9294

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

lucky0 írta: 2025.06.12. 08:39 Az egész hihetetlen hogy nálunk a saját nevelésű fiatal játékosoknak esélye sincs a keretbe kerülni. Nagyon szomorú ez! :roll:
Ráadásul Pio ha jól emlékszem gólkirály lett a Speziában és az egyik legértékesebb játékos volt a B-ben. . Mi kell még?
CsaSzi9294

Baggio85 írta: 2025.06.12. 08:41
CsaSzi9294 írta: 2025.06.12. 08:38
Cupi írta: 2025.06.12. 08:38
Abban bízok, hogy a vb-n hoz valami extrát. Kb ez az egyetlen esélyünk, hogy maradjon.
Sajnos térdsérülése van, lehet, hogy nem is fog tudni játszani a vb-n egyáltalán, max. ha döntőt játszunk! :D
Elvileg, ha nem lett volna sérült, akkor ment volna az U21-el EB-re.
Ezt nem tudtam. :roll:
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2025.06.11. 23:21 Sportmediaset szerint az Al Hilal figyeli Calhanoglut, Inzaghi akar donthet ugy, hogy magaval viszi a Szaudiakhoz.
Az Inter nyitott lenne az eladasra, 25-30m koruli osszeg merulhet fel.
Amennyiben sikerulne, az Internel egy utod nev van, megpedig Rovella.
Egy gond van, az 50m euros kivasarlasi ara a Lazional, ennyit az Inter nem tud fizetni.
Abszolút támogatnám az eladását, 31 éves, kezd gyakran megsérülni.
Idén szerintem nem volt jó.
25-30 szerintem nagyon rendben van, az egyedüli gondom a pótlása...
Ez a Rovella... Semmit nem látok benne.
Ez egy fontos poszt, nézzünk már körül külföldön is, vagy akkor Ricci, aki körül azért nagyobb a hype.
PellerG

Kíváncsi leszek, Chivu érkezésével mi lesz a középső KH poszttal.
De Vrij szerződése lejár, még nem lett meghosszabbítva.
Acerbi vajon marad-e továbbra is...
Év közben voltak pletykák, hogy itt erősítenénk.
Nekem nagyon tetszett Beukema a Bolognából, őt viszont úgy tűnik viszi a Napoli.
Leonit már tavaly meg akartuk venni, de végül a Parma vitte el.
Spalletti be akarta hívni már a válogatottba is, nem tudom mennyi van benne 18 évesen.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

De Vrijre van + 1 éves opció a szerződés hosszabbításra ,az csak egy tollvonás szerintem azért nincs különösebb hír róla.

Furcsa volt hogy Tah nem is jött szóba akkor sem mikor kiderült hogy a Barca még se tudja leigazolni pedig tökéletes lett volna középre, erős magas ismeri a rendszert. Meg akartam nézni végül mekkora fizut kapott ,de nem találtam azt viszont igen hogy csak az aláírásért kapott 15m .

Középre biztos hogy nem egy 18 éves srácot fog berakni
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Torok forrasok szerint a Galatasaray 30m euros hivatalos ajanlatot tett Calhanoglu kapcsan.
Calhanoglu evenkenti 10m euros fizetest kapna, es ezen forrasok szerint Calhanoglu ezt az ajanlatot elfogadta, es szeretne tavozni az Interbol.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.06.12. 18:49 Torok forrasok szerint a Galatasaray 30m euros hivatalos ajanlatot tett Calhanoglu kapcsan.
Calhanoglu evenkenti 10m euros fizetest kapna, es ezen forrasok szerint Calhanoglu ezt az ajanlatot elfogadta, es szeretne tavozni az Interbol.
Én elfogadnám..
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Én úgy olvastam 10et fizetnének érte most és a további évekbe érné el ez a vételi ár az össz 30at
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

internaZIOnaLe írta: 2025.06.12. 19:06 Én úgy olvastam 10et fizetnének érte most és a további évekbe érné el ez a vételi ár az össz 30at
Az ebben az esetben mindegy. Az idei év költségvetésébe számítana bele. A pénz pedig nem kenyérre kell, még ha csórónak is számítunk a foci világában.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.06.12. 19:02
interfan írta: 2025.06.12. 18:49 Torok forrasok szerint a Galatasaray 30m euros hivatalos ajanlatot tett Calhanoglu kapcsan.
Én elfogadnám..
Egyetertek, 31 eves, idei eve mar nem eppen volt annyira jo, o mar fejlodni nem fog.
Talan most utoljara kaphatunk erte komoly penzt, ha valos a 30m euros ajanlat, en is elfogadnam.
interfan

FcInternews sajat forrasai szerint hiaba a tagja a klub VB keretnek, nem tervez az Inter Sebastiano Esposito maradasaval, az Inter elakarja adni.
7-8m eurot kerunk erte, es a Comoval targyalunk az eladasat illetoen.

Pio Esposito viszont elso korben ugynezki nem vevo a Parmara, igy a Bonny-Pio Esposito uzlet ebben a formaban nem valoszinu, hogy sikeres lesz.
Pio Esposito sokkal inkabb a Napoliba menne, de a Bologna is alternativa szamara.
Az Inter ettol fuggetlenul Bonny uzletet leakarja zarni juliusba, de fizetni kell erte 20m korul, mivel az Inter altal ajanlott 15m + Palacios uzletet visszadobtak, mivel nem kell nekik Palacios.
Valamint masik opciokent Pio Espositot hiaba akarta a Parma cserebe, Pio Esposito nem szeretne a Parmaba igazolni.

Kozben elorehaladott targyalasokat folytatunk a River Plate csapataval Valentino Carboni eladasat illetoen.
10-15m koruli osszeget kerunk erte.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

interfan írta: 2025.06.12. 19:26 FcInternews sajat forrasai szerint hiaba a tagja a klub VB keretnek, nem tervez az Inter Sebastiano Esposito maradasaval, az Inter elakarja adni.
7-8m eurot kerunk erte, es a Comoval targyalunk az eladasat illetoen.

Pio Esposito viszont elso korben ugynezki nem vevo a Parmara, igy a Bonny-Pio Esposito uzlet ebben a formaban nem valoszinu, hogy sikeres lesz.
Pio Esposito sokkal inkabb a Napoliba menne, de a Bologna is alternativa szamara.
Az Inter ettol fuggetlenul Bonny uzletet leakarja zarni juliusba, de fizetni kell erte 20m korul, mivel az Inter altal ajanlott 15m + Palacios uzletet visszadobtak, mivel nem kell nekik Palacios.
Valamint masik opciokent Pio Espositot hiaba akarta a Parma cserebe, Pio Esposito nem szeretne a Parmaba igazolni.

Kozben elorehaladott targyalasokat folytatunk a River Plate csapataval Valentino Carboni eladasat illetoen.
10-15m koruli osszeget kerunk erte.
Hát sokminden nem változott, hiába az új irány meg Chivu...
Hozzunk mégtöbb zsákbamacska arcot mint Palacios volt, essünk pofára aztán kezdjük előről. Oké én végignézem megint de amúgy lesz majd olyan is hogy a jó példát akarjuk követni? Nem vagyok annyira idős de csak remélni tudom hogy megélem..
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Szerintem azt várni, hogy egy ablakban kicseréljük a csapatot és mindenki 20 éves lesz teljesen irreális. Ez egy folyamat, ami el fog tartani 2-3 évig, már ha közben nem lesz pl. tulajdonos- és ezzel teljes szemléletváltás. Én is örülnék, ha olyan játékosokat tudnánk idehozni a megfigyelő-hálózat munkája nyomán, mint a Porto, Benfica, vagy a francia csapatok nagy része, de nem szabad elfelejteni, hogy bár irigykedünk emiatt rájuk, mikor találkozunk velük a mi kis elfuserált ideológiánkkal, mindig bucira verjük őket. Ezek klub modellek és ha fiatalítunk sem lesz ilyen a modellünk.
Nem rossz dolog most Inter szurkolónak lenni! ;)
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Bonny 6 gol 4 golpassz, 21eves van mar első osztalyu tapasztalata, talan 2 szezon. 20 millio

Sebastiano Esposito 8 gol, golpassz nincs, 22 eves. Szinten van első osztalyu tapasztalata. 7-8 millio?????

Pio Esposito, 19 gol, 3 golpassz, 19 eves. Nincs elsőosztalyu tapasztalata. 20-25 milliot er mar most.

Valahogy nem ertem Bonny mivel jobb a ket Espositonal. Oke hogy ezek csak statisztikak, de itt van 2 gyerek aki az Intere, miert jobb a mas csapat tehetseges csatara?
Ebből a Parmabol csak Barnabe akiert erdemes lenne fizetni.
Szerintem.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

HerfortBalazs írta: 2025.06.12. 20:23 Bonny 6 gol 4 golpassz, 21eves van mar első osztalyu tapasztalata, talan 2 szezon. 20 millio

Sebastiano Esposito 8 gol, golpassz nincs, 22 eves. Szinten van első osztalyu tapasztalata. 7-8 millio?????

Pio Esposito, 19 gol, 3 golpassz, 19 eves. Nincs elsőosztalyu tapasztalata. 20-25 milliot er mar most.

Valahogy nem ertem Bonny mivel jobb a ket Espositonal. Oke hogy ezek csak statisztikak, de itt van 2 gyerek aki az Intere, miert jobb a mas csapat tehetseges csatara?
Ebből a Parmabol csak Barnabe akiert erdemes lenne fizetni.
Szerintem.
Mert megy ide oda a pénz amiből le lehet picit csípni!
Más értelmes magyarázatot erre nem nagyon lehet találni!
interfan

Gazzetta szerint Bonny utan Chivu kerese a csatarposztra nem Hojlund, hanem Nick Woltemade.
Stuttgart viszont 40m eurot ker, ez az Internek sok, ezert csokkenteni kell a Stuttgartnak a kereset.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

HerfortBalazs írta: 2025.06.12. 20:23 Valahogy nem ertem Bonny mivel jobb a ket Espositonal. Oke hogy ezek csak statisztikak, de itt van 2 gyerek aki az Intere, miert jobb a mas csapat tehetseges csatara?
Itt van egy frissen kinevezett, aki nemrég még utánpótlásban dolgozó edző.
Erre áruljuk a fiataljainkat, rohadt idegesítő amit csinálunk.

Mindkét Espositot és Carbonit is megtartanám, legalább adjuk meg az esélyt nekik.
CsaSzi9294

GdS szerint miután júliusban leigazoljuk Bonnyt, Hojlund szerepel az első helyen a csatárposzt megerősítésére, mögötte van Woltemade. A Stuttgart 40m-ra értékeli a 198 cm-es támadót.
https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... rda-984570

Pedullá szerint a Parma-Inter találkozón leginkább Leoni volt a téma. A Parma 22-23m dollárt kér a játékosért, valamint még egy évet, hogy ott játsszon. Rajta kívül szóba került még Bonny és Bernabe is, akiket szintén szeretne az Inter leigazolni.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... erzo-nome/
interfan

Sky szerint semmifele Galatasaray ajanlat nincs eddig Calhanoglu kapcsan.

Pedulla megerositi, Chivu szemelyes kerese Bonny, ezert akarja ot az Inter ennyire.
interfan

mike írta: 2025.06.13. 05:27
HerfortBalazs írta: 2025.06.12. 20:23 Valahogy nem ertem Bonny mivel jobb a ket Espositonal. Oke hogy ezek csak statisztikak, de itt van 2 gyerek aki az Intere, miert jobb a mas csapat tehetseges csatara?

Mindkét Espositot és Carbonit is megtartanám, legalább adjuk meg az esélyt nekik.
Teljesen erthetetlen...

Tipikus szomszed fuje eset...

Ezt a nagy Parma lazat es hypeot sem ertem, ugy csinalunk mintha a 6.helyen vegeztek volna.
A valosag ezzel szemben az, hogy ez a Parma ugy ment neki az utolso fordulnak, hogy meg ki is eshettek volna.
45 percen mulott a kiesesuk, ennyire "siman" maradtak bent...

Mi meg innen tervezzuk a bevasarlast, hat igen...
Egy olyan csapatbol ahol 45 percen mulott a Serie B.
Akkor is ekkora "hype" lenne Bonny korul, akkor is Chivu lenne az edzonk ha kiesnek a Serie B-be?
Es akkor is 20-25m arak repkednenek Leoni, Bonny, Bernabe kapcsan?
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.06.13. 06:30

Teljesen erthetetlen...

Ezt a nagy Parma lazat es hypeot sem ertem, ugy csinalunk mintha a 6.helyen vegeztek volna.
A valosag ezzel szemben az, hogy ez a Parma ugy ment neki az utolso fordulnak, hogy meg ki is eshettek volna.

Akkor is ekkora "hype" lenne Bonny korul, akkor is Chivu lenne az edzonk ha kiesnek a Serie B-be?
Nem kell ezen meglepődni. Chivu őket ismeri a legjobban, 13 Serie A-s meccsel a háta mögött, olyat akar igazolni, akivel már dolgozott együtt ezen a szinten és mert Leoni, Bonny, Bernabe és esetleg Keita volt az, aki kimagaslik a Parmából, így őket akarja. Ő meg nyilván kihasználta a kapkodás adta helyzetet és gondolom úgy írt alá, ha megadnak neki 1-2 játékost.

Leonit és Bernabét még csak-csak megértem, mert tényleg van bennük potenciál, ellenben 20-25 millióért venni egy Bonnyt...nekem full Correa 2.0 és kidobott pénz az ablakon. Nyilván a legtöbbünk nézett róla videót, ahol amúgy is a legjobb momentumok vannak, de én ott nem láttam jobbnak, mint anno NZolát a Speziából. Szerintem vele nem leszünk előrébb.
Akarjuk Hojlundot, oké, nem volt rossz Bergamoban, egy kölcsönnel nem veszíthetünk sokat. Itt van a Serie B 19 éves gólkirálya a keretben, el akarjuk herdálni. Kvázi 0 euróból meg lehetne erősíteni a támadósort ráadásul mindezt a fiatalítás jegyében. Marotta is csak árnyéka önmagának.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.06.13. 07:06

Teljesen erthetetlen...

Nem kell ezen meglepődni. Chivu őket ismeri a legjobban, 13 Serie A-s meccsel a háta mögött, olyat akar igazolni, akivel már dolgozott együtt ezen a szinten és mert Leoni, Bonny, Bernabe és esetleg Keita volt az, aki kimagaslik a Parmából, így őket akarja. Ő meg nyilván kihasználta a kapkodás adta helyzetet és gondolom úgy írt alá, ha megadnak neki 1-2 játékost.

Leonit és Bernabét még csak-csak megértem, mert tényleg van bennük potenciál, ellenben 20-25 millióért venni egy Bonnyt...nekem full Correa 2.0 és kidobott pénz az ablakon. Nyilván a legtöbbünk nézett róla videót, ahol amúgy is a legjobb momentumok vannak, de én ott láttam jobbnak, mint anno NZolát a Speziából. Szerintem vele nem leszünk előrébb.
Akarjuk Hojlundot, oké, nem volt rossz Bergamoban, egy kölcsönnel nem veszíthetünk sokat. Itt van a Serie B 19 éves gólkirálya a keretben, el akarjuk herdálni. Kvázi 0 euróból meg lehetne erősíteni a támadósort ráadásul mindezt a fiatalítás jegyében. Marotta is csak árnyéka önmagának.
Pio Esposito, sot Sebastiano Esposito is boven erdemelne eselyt, dehat mivel ok a mieink, ezert ez fel sem merul igazan.
Inkabb aruljuk a P.Esposito, S.Esposito, V.Carboni sort, es most tapsolunk oromunkbe, ha kapunk ertuk pl ossz 40m eurot...
Jo lesz ez a 40m euro az utolso forduloban majdnem kieso hype Parma jatekosokra...

Egyebkent ilyen Bernabe meg Keita is...
Ott lenne konyorgom Fabbian.
12m euroert visszavasarolhatnak, sokkal tobbet tett le az asztalra egy valoban ertelmezheto csapatba (Bologna), nem pedig a kieses torkaban levo Parmaban.
Ehhez kepest fel sem merul igazan, hogy visszavasaroljuk Fabbiant.
Nem baj, julius elejen ugyis lejar vegleg a visszavasarlasi opcio, utanna mar ilyen gondunk sem lesz tobbet...
Jo lesz inkabb Bernabe 25m-ert...
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: 2025.06.13. 07:11

Teljesen erthetetlen...

Leonit és Bernabét még csak-csak megértem, mert tényleg van bennük potenciál, ellenben 20-25 millióért venni egy Bonnyt...nekem full Correa 2.0 és kidobott pénz az ablakon. Nyilván a legtöbbünk nézett róla videót, ahol amúgy is a legjobb momentumok vannak, de én ott láttam jobbnak, mint anno NZolát a Speziából. Szerintem vele nem leszünk előrébb.
Pio Esposito, sot Sebastiano Esposito is boven erdemelne eselyt, dehat mivel ok a mieink, ezert ez fel sem merul igazan.
Inkabb aruljuk a P.Esposito, S.Esposito, V.Carboni sort, es most tapsolunk oromunkbe, ha kapunk ertuk pl ossz 40m eurot...
Jo lesz ez a 40m euro az utolso forduloban majdnem kieso hype Parma jatekosokra...

12m euroert visszavasarolhatnak, sokkal tobbet tett le az asztalra egy valoban ertelmezheto csapatba (Bologna), nem pedig a kieses torkaban levo Parmaban.
Nem baj, julius elejen ugyis lejar vegleg a visszavasarlasi opcio, utanna mar ilyen gondunk sem lesz tobbet...
Értjük, mi sem értenénk egyet ezzel. De szépen kérlek fejezd már be a hangulatkeltést tényként kezelt pletykákkal a tarsolyodban…
CsaSzi9294

Az eligazolási oddsok a fogadóirodák szerint:

Frattesi: 1,50
Bisseck: 1,70-2,00
Dumfries: 2,00-2,50
Calhanoglou: 2,25-2,75
Zielinski: 2,50-3,00
Thuram: 6,00
Barella: 6,50
Dimarco: 6,50
Bastoni: 7,50
Pavard: 7,50
Lautaro: 7,50
interfan

möszi írta: 2025.06.13. 07:17
interfan írta: 2025.06.13. 07:11

Értjük, mi sem értenénk egyet ezzel. De szépen kérlek fejezd már be a hangulatkeltést tényként kezelt pletykákkal a tarsolyodban…
Senki nem kezel semmit tenykent.
Egyszeruen csak erthetetlen, hogy ezek a nevek miert temak az egyik oldalon, es miert nem temak a masik oldalon.
CsaSzi9294

Egyébként ez a Woltemde gyerek érdekes lehet. Legutóbb mesterhármast szerzett az U21-es Németetország-Szlovénia meccsen.
Amit tudni lehet róla:
A Bundesligában 35 meccsen17 gólig jutott, 198 cm magas és azon kívül, hogy egy erőcsatár, még rendkívül gyors és technikás is.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... woltemade/
Az ilyen játékosokat sokkal szívesebben olvasom még ha csak egy felröppent hír is.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.06.13. 07:26 Egyébként ez a Woltemde gyerek érdekes lehet. Legutóbb mesterhármast szerzett az U21-es Németetország-Szlovénia meccsen.
Amit tudni lehet róla:
A Bundesligában 35 meccsen17 gólig jutott, 198 cm magas és azon kívül, hogy egy erőcsatár, még rendkívül gyors és technikás is.
Az ilyen játékosokat sokkal szívesebben olvasom még ha csak egy felröppent hír is.
Kicsit pontosabban, Woltemade 69 Bundesligaba meccsen 14 golt lott eddig.
Iden 28 meccs 12 gol a Bundesben.

Most hogy ez a Woltemade lenne a "jobb" vagy Hojlund jo kerdes.

Woltemade 23 eves, Hojlund 22 eves, egyszoval korban ugyanaz.
Nyilvan Hojlund "tapasztaltabb".

Egy biztos, kelleni fog egy darab ertelmezheto tamado, mert hiaba marad a 3-5-2, hiaba nem lesz "forradalom", csatarok nelkul vegunk.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

interfan írta: 2025.06.13. 07:39
CsaSzi9294 írta: 2025.06.13. 07:26 Egyébként ez a Woltemde gyerek érdekes lehet. Legutóbb mesterhármast szerzett az U21-es Németetország-Szlovénia meccsen.
Amit tudni lehet róla:
Most hogy ez a Woltemade lenne a "jobb" vagy Hojlund jo kerdes.

Woltemade 23 eves, Hojlund 22 eves, egyszoval korban ugyanaz.
Nyilvan Hojlund "tapasztaltabb".

Egy biztos, kelleni fog egy darab ertelmezheto tamado, mert hiaba marad a 3-5-2, hiaba nem lesz "forradalom", csatarok nelkul vegunk.
Hojlund-ot a MU-s ismerőseim kb annyira imádják mint mi Correat. Kb pezsgőt bontanak ha elmegy...és nála nagyobb nullát csatár poszton nem nagyon láttak még.

Ok, hogy MU és ott jó pár éve mindenki befurdik....de azért ez beszédes információ.

Én nem ujjongok ha Hojlund jonne. Max akkor ha kölcsön és elé 3. szamunak még érkezik valaki. De akkor inkább már jöjjön egy jobb név és maradjon negyediknek a kis Esposito!
interfan

Azert vannak nagyon komoly "pletykak". :D

Ha megy Calhanoglu, akkor Chivu a Parmabol Keitat szeretne.
Oriasi. :D

Azert ezt aki leirja es komolyan gondolja, haat van baj. :D
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

CsaSzi9294 írta: 2025.06.13. 07:06 Marotta is csak árnyéka önmagának.
Gyerekek, azért senki szakértelmét ne az újságírók által bedobott nevek szerint ítéljük meg. Lehet semmi sem úgy lesz...
Eddig Susic és Henrique érkezett. Szerintem legfeljebb ez alapján törjünk pálcát valaki felett.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

cuchu11 írta: 2025.06.13. 10:51
Gyerekek, azért senki szakértelmét ne az újságírók által bedobott nevek szerint ítéljünk meg. Lehet semmi sem úgy lesz...
Eddig Susic és Henrique érkezett. Szerintem legfeljebb ez alapján törjünk pálcát valaki felett.
Én sem vagyok elégedett ezeket a neveket olvasva de az tény a mercato még el sem kezdődött. Várjuk ki a végét. ;)
Ha majd a fél Parma itt lesz akkor lehet morogni. :)
Chivu kapcsán is vannak félelmeim de az is igaz ha már ő lett az esélyt megérdemli. Meglátjuk tud e élni vele.
CsaSzi9294

Corriere della Sera szerint a Galata tárgyalt Calhanoglouval, akinek 10m-s fizetést adna . Az Inter legalább 25m-t szeretne érte kapni.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ta-acerbi/
A Sky Sport szerint is egyre erősebbek a pletykák a Galata-Calha vonalról.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... one-inter/
interfan

Gyerekek, azért senki szakértelmét ne az újságírók által bedobott nevek szerint ítéljük meg. Lehet semmi sem úgy lesz...
En nem tudom kinek a "szakertelme" volt a 2024 januari, a 2024 nyari mercato, de 2023 nyara ota gyakorlatilag nem volt normalis igazolasunk.
Fogalmam sincs, hogy errol ki tehet, de egy biztos, ezen a nyaron ezen surgosen valtoztatni kell.
CsaSzi9294

Ja én nem csak a mostani "pletykákra" gondolok. Elég ha csak a Taremi, Arnautovic kettőst említem a múlt szezonról, de ide lehetne sorolni Buchanan, Zielinski, J. Martinez, vagy Palacios nevét is vagy akár Lukaku 2.0-t is. Előtte Correaét. Fabbian, Casadei és most jó eséllyel Pio elherdálását. Ezek mind bűn rossz igazolások voltak, és nem egy Scudetto ment el többek között ezek miatt is.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Jó azért mielőtt tényleg elővennénk Marottát, azért azt lássuk tisztán, hogy nem az edző, de még csak nem is Ő mondj(t)a meg, hogy 0-s mercatonak kell lennie, meg el kell adni 1-2 alapembert... Nyilván, ha az utóbbi éveket vesszük figyelembe. Majd idén augusztus végén lehet "újraértékelni" Marottát. :)
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

Elképesztően kíváncsi vagyok, idén ki lesz kipécézve, most hogy a fiatalokat leszaró, a vénembereket erőltető Inzaghi, és a “dupla nulla” Arnautovic, Correa kettős távozik. Taremi ugye nem lesz elég, de látom Marotta alatt melegszik a talaj már a fórumon. :D :D
interfan

DM22 írta: 2025.06.13. 15:15 Elképesztően kíváncsi vagyok, idén ki lesz kipécézve, most hogy a fiatalokat leszaró, a vénembereket erőltető Inzaghi, és a “dupla nulla” Arnautovic, Correa kettős távozik. Taremi ugye nem lesz elég, de látom Marotta alatt melegszik a talaj már a fórumon. :D :D
Ugyis mar csak 2 eve van, es hivatalosan is tavozik, 2 ev szidast csak elvisel valahogyan. :D :D :D
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Videók alapján megérne 1 próbát Bernabé .
interfan

Hirek szerint igy all a jelenlegi helyzet a keretet nezve:

Akikre nem szamitunk es szabadulni akarunk toluk:

Palacios, Buchanan, Taremi, S.Esposito, V.Carboni

Akiknek kerdeses a helyzete es jovoje:

Acerbi, Bisseck, Zielinski, Calhanoglu, Frattesi, Asllani, Pio Esposito
interfan

Egymasnak teljesen ellentmondo hirek vannak Calhanoglu ugyeben.
Torok forrasok szerint kesz a hivatalos ajanlat (30m), Calhanoglu pedig mar jelezte az Inter vezetesnek, tavozni akar es a Galata jatekosa akar lenni, ahol 10m euros eves fizetest kapna.

Ellenben a Gazzetta szerint semmifele ajanlat nem erkezett Calhanoglu kapcsan.
Szinten megerositi Romano is, nincs ajanlat Calhanogluert, az Inter megtartja Calhanoglut.

Ha megis a Torok forrasoknak lenne igaza, a Calhanoglu "utod" posztra aztan van minden.
- Mint "alom" nev Ederson, de az Inter szamara elerhetetlen.
- Az 50m euros kivasarlasi arral rendelkezo Rovella.
- A Parmas vonal Keita vagy Bernabe.
- Valamint a Hjulmand, Stiller nevet is bedobtak mar.

Gazzetta szerint az Inter ujra megfogja probalni a Pio Esposito-Bonny egy az egyben cseret, ehhez a jatekost kellene meggyozni, fogadja el a Parma ajanlatat.

Szinten a Gazzetta szerint Chivu mindenkeppen szeretne Keita leigazolasat a Parmabol.
Ha lesz tavozo a KP-rol, Frattesi/Zielinski/Calhanoglu-Asllani kozul barki, akkor Chivu Keita leigazolasat szorgalmazza.
A gond az ara, mivel a Parma 25m korul ker erte is.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

interfan írta: 2025.06.14. 14:56 - Mint "alom" nev Ederson, de az Inter szamara elerhetetlen.
- Az 50m euros kivasarlasi arral rendelkezo Rovella.
- A Parmas vonal Keita vagy Bernabe.
- Valamint a Hjulmand, Stiller nevet is bedobtak mar.
Ederson,Rovell és Bernabe nem mélységi irányító vagy vkp, Keita nem vágom, Stiller meg nem a Realba megy?

Hjulmandot gondoltam bedobják, őt már Leccéből is írták, de Sporting is elég drágán vette , szerintem 50 alatt nem nagyon mozdítható, mondjuk a feldobott nevek alapján őt még el is tudnám képzelni itt
interfan

DAZN szerint viszont van Galata ajanlat Calhanoglu kapcsan, de nem 30m, hanem 15m.
15m eurot fizetne a Galata az Internek Calhanogluert.
Az Inter ezt kevesnek talalja.

DAZN szerint amennyiben Calhanoglu tavozik, az Internek Rovella a fo celpont, de az 50m ara nagyon magas az Internek.
interfan

FcInternews sajat forrasai szerint 5 eves szerzodest, es evenkenti 2m euros fizetest kaphat az Internel Bonny.
Teljes a megallapodas a jatekossal.
Parma tovabbra is 20m eurot ker, a Pio Esposito-Bonny csere nem valoszinu, hogy mukodne.
Az Inter jelenleg egy S.Esposito (7-8m ertekeljuk), + Berenbruch + 5m euro = Bonny uzletet szeretne.
De elokerulhet Topalovic neve is.
Az eredeti terv es Palacios bevonasa nem volt sikeres, mivel a Parmanak nem kell Palacios.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

interfan írta: 2025.06.14. 22:09 FcInternews sajat forrasai szerint 5 eves szerzodest, es evenkenti 2m euros fizetest kaphat az Internel Bonny.
Teljes a megallapodas a jatekossal.
Parma tovabbra is 20m eurot ker, a Pio Esposito-Bonny csere nem valoszinu, hogy mukodne.
Az Inter jelenleg egy S.Esposito (7-8m ertekeljuk), + Berenbruch + 5m euro = Bonny uzletet szeretne.
De elokerulhet Topalovic neve is.
Az eredeti terv es Palacios bevonasa nem volt sikeres, mivel a Parmanak nem kell Palacios.
Sebastiano Espositot 7-8 m-ra értékeljük persze viszont 1 év van csak vissza a szerződéséből. 10m a piaci ára am a TM szerint.
Pio Espositot meg nem szeretnék akiben nagyobb potenciál van mint a bátyjában viszont itt el tudom képzelni azt, hogy mi mindenképpen visszavásárlási opciót raknánk bele Pio szerződésébe tekintve, hogy a TM 25m EUR-ra értékeli Őt. Az már alapból több mint Bonny 20m Eurós TM értéke.
interfan

k.tomi880421 írta: 2025.06.14. 22:34 visszavásárlási opciót
Nagyon sajnalom, hogy fel sem merul Fabbian kapcsan, hogy elnenk a visszavasarlasi opcionkal.
Kifejezetten biztato volt eddig a Bolognaba.
Dehat nem baj, julius elejen lejar az opcio, aztan tobbet nem lesz ilyen gondunk...
interfan

interfan írta: 2025.05.16. 14:02 megint elojott a tobbet hiszek magamrol mint ami vagyok story.
Elmondja o mekkora Barcelona szurkolo, Barcelona akar igazolni, ez az alma, vagya mindene.
Kiderul a Barcelona nem igazan akarja...
Majd elmondja, ha nem a Barcelona, akkor csakis a Premier Leagube tudja magat elkepzelni.
Haat onnan sem kapdodnak erte...
Most a Napolival targyal, haat igen.
Fenti iras majus 16-os, azota eltelt egy honap es a helyzet meg szebb lett. :D

Most mar Torok csapatokkal targyal J.David.
Hat igen... :D

Mar ugynoki jutalekot nem ker ami 10m lett volna, es a 9m fizetes helyett "csak" 5m eurot ker, de a 15m euros alairasi penzhez ragaszkodik barmi is tortenik.

Ugynezki nem csak a Napoli, hanem a Juventus is visszalephet a korabban mar visszalepo Inter utan.
Hat igen, igy jutsz el a Barcelona, majd csakis PL top csapat, ezekutan Inter, Napoli, Juventus, es most mar Fenerbache es Galatahoz.
Nem semmi. :D
interfan

Gazzetta biztos benne, az Inter Hojlundot valasztotta mint ugymond "3.szamu tamado".
Bonny mellett az Inter ot akarja, igy a Martinez, Thuram, Hojlund, Bonny sorral kepzeljuk el a csatarsorunkat.
Hojlund nyitott a valtasra, a MU pedig mindenkeppen szabadulni akar tole.
A problema tovabbra is az uzlet keplete.
A MU 40m-t ker, vagy kolcson + 40m euros kotelezo opcio.
Ellenben az Inter sima opciot akar amire a MU nemet mondott.
Gazzetta szerint most egy kolcson 15m + 25m euros sima opcios ajanlat mehet a MU-nak.

Kicsit mas, de akit en nagyon sajnalok, az Ekitike.
Nagyon sokszor irtam ot anno, hogy megkellene probalni mert van benne lehetoseg.
20m-ert ajandek lett volna tavaly...
Most meg 100 milliok repkednek erte es MU, Real, Chelsea, Arsenal, Liverpool sor...
PSG is kaszal rajta most a tavalyi 20 million kivul, mivel 30% reszesedes az ovek ha eladja a Frankfurt.
PellerG

interfan írta: 2025.06.15. 08:47 Gazzetta biztos benne, az Inter Hojlundot valasztotta mint ugymond "3.szamu tamado".
Bonny mellett az Inter ot akarja, igy a Martinez, Thuram, Hojlund, Bonny sorral kepzeljuk el a csatarsorunkat.
Gazzetta szerint most egy kolcson 15m + 25m euros sima opcios ajanlat mehet a MU-nak.

Nagyon sokszor irtam ot anno, hogy megkellene probalni mert van benne lehetoseg.
Most meg 100 milliok repkednek erte es MU, Real, Chelsea, Arsenal, Liverpool sor...
PSG is kaszal rajta most a tavalyi 20 million kivul, mivel 30% reszesedes az ovek ha eladja a Frankfurt.
Kizártnak tartom, hogy Hojlund eljönne mint 3. számú támadó.
Márpedig nálunk Lautaro és Thuram előtte lennének.
Szerintem ebből a dealből semmi nem lesz.
interfan

PellerG írta: 2025.06.15. 09:16
interfan írta: 2025.06.15. 08:47 Gazzetta biztos benne, az Inter Hojlundot valasztotta mint ugymond "3.szamu tamado".

Ha Chivu egy minimalisan tobbet rotal mint Inzaghi, akkor boven-boven kaphatna perceket, es akkor miert ne jonne?
Eleve hova menne meg kinek kell most o?
Nem egy piackepes jatekosrol beszelunk.

Inzaghinal is kapott meg egy Taremi is 2000 percet...
Ha Chivu kicsit tobbet rotal ugymond lehet 1-2.szamu egyszerre Martinez, Thuram, es Hojlund, Bonny meg egy kiegeszito.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

PellerG írta: 2025.06.15. 09:16

50+ meccs lesz jövőre is.... Lautaro és Thuram is lesz sérült /sajna minden szezonban voltak/ és szar forma is lesz mindkettőnél ami szintén minden szezonban volt náluk 1-2 hónapig. Szóval ha Hojlundnak van egy kicsi esze tudni fogja bőven fog kapni játékpercet. ;) Bizonyítson és akár szorítsa ki az egyiket. Thuram 1-2 meccset leszámítva egész tavasszal nulla volt....Martinez meg ősszel. :?
Válasz küldése