Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

cuchu11

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2025.06.17. 11:20
VInter101 írta: 2025.06.17. 11:13 Ha idén valaki ér 15M et jövőre meg 0át akkor óriási pazarlás nem eladni! Teljesen mindegy hogy jövőre lesz e pénz avagy sem! Calhanoglu jó játékos de bőven benne van a korban, jöhet egy forma hanyatlás, sérülés és akkor majdnem ott vagyunk mintha most eladjuk csak -15M!!
Én bírom őt egyébként, vitathatatlan hogy ha egészséges és jó formában van akkor alapjátékos, de a fentiek miatt én eladnám ha igazak a hírek!
Chivu meg azért van ott meg a többi klub alkalmazott hogy megoldja valahogy a pótlását! Ne feledjük Inzaghi már nincs lehet teljesen mást játszunk majd! A védekezést illene rendbe tenni amúgy is!
32 lesz jovore, nem jar le a szerzodese, azert a nullat er majd nyilvan tulzas.
10 milliot miert ne lehetne jovore is kapni erte.
Most adnanak erte 15-20m-t?
Mire megyunk belole?
Nyilvan azert vannak az alkalmazottak, hogy "megoldjak", ez ok, de 15-20 milliobol hogy oldja meg barki?
Minosegileg...

Nem hinnem, hogy teljesen mast jatszunk majd.
Chivu el is mondta, marad a taktika, es szamit a jelenlegi keretre.
Hát igen. 15-20 millióbol Calhat pótolni, na az nem lesz egyszerű.
De ha a játékos menni akar, akkor ezt a feladatot kell megoldani Marottáéknak.
Mindenestre a fizetési kiadás legalább csökkenhet.

A legfontosabb szerintem továbbra is az, hogy az öt legnagyobb értékű játékosunkból
kellene valakit elengedni, hogy legyen forrás a keret többi részének átalakítására.
És a 2 cserecsatár, a 35+ éves játékosok kérdése (Acerbi, Miki, Darmian) mellett most
már itt van a Calha pótlás feladata is.
Természetesen a mutatvány alapfeltétele, hogy a "nagy ötös" valamelyik tagjáért érkezzen korrekt ajánlat...
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

internaZIOnaLe írta: 2025.06.17. 11:30 Azt mondta Chivu hogy az alapok maradnak...arra építkezik de sokkal rugalmasabbá akarja tenni a csapatot!!! Ebből nekem az jön leh hogy lehet az elején még 3-5-2 lesz de dolgozik a csapat más taktikán is
Szerintem azok alapjan amit elmondott, sot amit pl Mkhitaryan kapcsan is mondott, nem erdemes azt varni, hogy majd itt mekkora ujitasok lesznek es pl tavozna az Acerbi, Darmian, Mkhitaryan sor.
Szerintem ez egyaltalan nem varhato.

Most hogy ez jo e, vagy rossz e, haat azt mindenki sajat belatasa szerint tudja ertekelni.
interfan

cuchu11 írta: 2025.06.17. 11:37
interfan írta: 2025.06.17. 11:20
VInter101 írta: 2025.06.17. 11:13 Ha idén valaki ér 15M et jövőre meg 0át akkor óriási pazarlás nem eladni! Teljesen mindegy hogy jövőre lesz e pénz avagy sem! Calhanoglu jó játékos de bőven benne van a korban, jöhet egy forma hanyatlás, sérülés és akkor majdnem ott vagyunk mintha most eladjuk csak -15M!!
Én bírom őt egyébként, vitathatatlan hogy ha egészséges és jó formában van akkor alapjátékos, de a fentiek miatt én eladnám ha igazak a hírek!
Chivu meg azért van ott meg a többi klub alkalmazott hogy megoldja valahogy a pótlását! Ne feledjük Inzaghi már nincs lehet teljesen mást játszunk majd! A védekezést illene rendbe tenni amúgy is!
32 lesz jovore, nem jar le a szerzodese, azert a nullat er majd nyilvan tulzas.
10 milliot miert ne lehetne jovore is kapni erte.
Most adnanak erte 15-20m-t?
Mire megyunk belole?
Nyilvan azert vannak az alkalmazottak, hogy "megoldjak", ez ok, de 15-20 milliobol hogy oldja meg barki?
Minosegileg...

Nem hinnem, hogy teljesen mast jatszunk majd.
Chivu el is mondta, marad a taktika, es szamit a jelenlegi keretre.
Hát igen. 15-20 millióbol Calhat pótolni, na az nem lesz egyszerű.
De ha a játékos menni akar, akkor ezt a feladatot kell megoldani Marottáéknak.
Mindenestre a fizetési kiadás legalább csökkenhet.

A legfontosabb szerintem továbbra is az, hogy az öt legnagyobb értékű játékosunkból
kellene valakit elengedni, hogy legyen forrás a keret többi részének átalakítására.
És a 2 cserecsatár, a 35+ éves játékosok kérdése (Acerbi, Miki, Darmian) mellett most
már itt van a Calha pótlás feladata is.
Természetesen a mutatvány alapfeltétele, hogy a "nagy ötös" valamelyik tagjáért érkezzen korrekt ajánlat...
En a hirek alapjan azt gondolom, hogy a Bisseck-Frattesi paros tavozhat.

Na most ha igaz (remeljuk) a -40m mercato, akkor az most mar megvan a Sucic-Henrique parossal.
Tehat innentol kezdve maradna ugymond az az elv, hogy amennyiert eladunk, annyiert vasarolhatunk.

Frattesi-Bisseck lenne kb 60m.
60m-bol kellene 2 csatar, egy KH.

Vagy ha Calhanoglu is menne pl 20m-ert, akkor 80m-bol 2 csatar, egy KH, es egy Calhanoglu utod.
cuchu11

interfan írta: 2025.06.17. 11:42 En a hirek alapjan azt gondolom, hogy a Bisseck-Frattesi paros tavozhat.

Na most ha igaz (remeljuk) a -40m mercato, akkor az most mar megvan a Sucic-Henrique parossal.
Tehat innentol kezdve maradna ugymond az az elv, hogy amennyiert eladunk, annyiert vasarolhatunk.

Vagy ha Calhanoglu is menne pl 20m-ert, akkor 80m-bol 2 csatar, egy KH, es egy Calhanoglu utod.
Nem látszik megugorhatatlan feladatnak az általad vázolt mercato.
Persze a 40millát be kell tolni ehhez...

Ennek ellenére is tartom, hogy az öt legnagyobb értékű játékosunkból
És amíg gazdaságilag nem vagyunk egy "súlycsoportban" a Premier League élcsapatok, PSG,
Bayern , Real sorral addig ennek hosszútávon is így kell lennie.
És nem csak a mercatos egyenleg, hanem a fizetési kiadások miatt is.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Azt próbálom mondani hogy folyamatosan görgetjük a problémákat évről évre. És hiába görgetjük a probléma marad csak egyre nagyobb lesz! Lehet remélni hogy majd jövőre talán(khm) lesz pénz de jelen állás szerint nem úgy néz ki hogy kapkodnának a vevők az Interért(ezt egyébként nem értem, kérlek Interfan ne mond el hogy eddig milyen veszteségeket termeltünk!)
És igen nem lehet Calhanoglut pótolni 15-20 millióból! De jövőre sem fogjuk tudni ennyiből! Elméletben nagyon jól hangzik hogy jövőre kaphatnánk érte akár 10et is, csak elméletben kaphatnánk jövőre 50et is érte...... De mi most kaptunk érte ajánlatot(ha kaptunk) nem jövőre! Ha pl lesérül 3-4 hónapra akkor
1: semmi hasznát nem vesszük és ugyanúgy kell valaki a helyére
2: a jövő évi értéke jelentősen csökken ami amúgy sem magas egy 32 éves játékosnak akinek 1 év van a szerződéséből! Nem tudom de a fizetése sem kevés mivel annak idején ugye lejáró szerződéssel érkezett!
És akkor még nem beszéltünk arról sem hogy esetleg már nem akkora elánnal játszik ne adj isten nem olyan formában!
Még egy dolog, hogy Chivunak hívják az edzőt és nem Inzaghinak! Értem én hogy a felállás valószínűleg ugyanaz lesz de valószínűleg egy kicsit(minimum)biztos más lesz minden, ugyanolyan nem tud lenni, akárki akármit mond!
Nem azért adnám el mert lehet őt pótolni, nem azért mert jobb lenne a csapat nélküle hanem azért mert az Internek így éri meg! Szerintem!
interfan

cuchu11 írta: 2025.06.17. 11:49
interfan írta: 2025.06.17. 11:42 En a hirek alapjan azt gondolom, hogy a Bisseck-Frattesi paros tavozhat.

Nem látszik megugorhatatlan feladatnak az általad vázolt mercato.
Persze a 40millát be kell tolni ehhez...

Ennek ellenére is tartom, hogy az öt legnagyobb értékű játékosunkból
És amíg gazdaságilag nem vagyunk egy "súlycsoportban" a Premier League élcsapatok, PSG,
Bayern , Real sorral addig ennek hosszútávon is így kell lennie.
És nem csak a mercatos egyenleg, hanem a fizetési kiadások miatt is.
Mivel nagy valtozasok szerintem nem varhatoak a nyilatkozatok es a hirek alapjan, ez a 60m eladas (Bisseck + Frattesi) akar boven eleg is lehet egy:
- Mosquera/Leoni
- Bonny
- Hojlund

Kerdes minosegben erosodnek e vagy sem.
Persze ilyen Palaciost hiaba arulunk, kutyanak nem kell, de ha valoban eladjuk a 2 Esposito testvert, es Carbonit az meg lehet tovabbi 20-30m.
interfan

Torok forrasok szerint a Galatasaray nem tud, es nem is akar 30m eurot fizetni Calhanogluert, az Inter pedig 15m euroert nem adja.
Szinten ezen forrasok szerint az Inter egy Calhanoglu-Gabriel Sara egy az egyben cseret javasolt, de a Galata ezt visszautasitotta mivel sokkal tobbre ertekelik Gabriel Sara arat mint Calhanogluet.
Torok forrasok szerint a targyalasok kezdenek igy elhalni, Calhanoglu az Interben maradhat, es a Galata a City altal tavozasra itelt Gundogant kozelithetik meg.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

A csúfosan elbukott BL döntő és Inzaghi távozása egy projekt végét jelenti, így remélem bátran belenyúlnak a dolgokba. Ha csak egy-két játékos lesz lecserélve, úgy megint abszolút győzelmi kényszer lesz a csapaton és a kezdő edzőn. Pedig ahogy állunk, korántsem leszünk favoritok az elkövetkező bajnoki cím elnyerésében.
Részemről bárki mehet(ne, ha lenne rá kérő).

Mani kell, és azt lehet Bisseckből próbálják meg kiszedni. A helyére pedig szerintem nem lesz igazolás.
Ha jól sejtem inkább átcsoportosítások várhatóak. Tele vagyunk olyan játékosokkal akik több posztot is tudnak játszani. A védelembe pl. Carlos átsorolható. Szélsőknél pedig gondolom marad Zalevski és jött Henrique.
Darmian eladhatatlan, minimális játékpercekkel a védelemben lesz számszakilag. Ide igazolás lehet, hogy csak akkor lesz, ha más is távozik.
Pavard+De Vrij+Bastoni (kezdő), Darmian+Acerbi+Carlos (csere)

Asllani nem hinném, hogy előrébb fog lépni. Lehet, hogy el is szeretne menni. Zielinskivel és Frattesivel sem számolhatnak. Ide eddig csak Sucic jött, és Mikit sem hinném, hogy idén is kezdő posztra tervezik. Calhában nem tudom mennyi van még. Idén nem veregetném meg a vállát... Ha marad már kifutóban lévő játékosról van szó, ha megy akkor már kettő kezdő poszt üresedne meg. Itt egyelőre csak Barellát látom fix pontnak. A cserék között nincs minőségi pótlás. Ide kell nagyon a pénz.

Thuram nekem idén abszolút csalódás volt, és Martinez is erősen alulteljesített. Ha kell valahol erősíteni az a csatársor, mert rajtuk kívül más nem is volt. Hojlundot semmire sem tartom, de ha a fele bepattan róla, mint aminek kellett volna az előző cserecsatárainkról, már óriási igazolás lenne. A kérdés, hogy ezt egy ifi megtudná-e tenni, pénz befektetés nélkül. Remélem lesz igazolás is, és lesz fiatal beépítés is egyaránt (Hojlund + pl.: Pio E.).
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

MLK írta: 2025.06.17. 15:35 A csúfosan elbukott BL döntő és Inzaghi távozása egy projekt végét jelenti, így remélem bátran belenyúlnak a dolgokba. Ha csak egy-két játékos lesz lecserélve, úgy megint abszolút győzelmi kényszer lesz a csapaton és a kezdő edzőn. Pedig ahogy állunk, korántsem leszünk favoritok az elkövetkező bajnoki cím elnyerésében.

Mani kell, és azt lehet Bisseckből próbálják meg kiszedni. A helyére pedig szerintem nem lesz igazolás.
Ha jól sejtem inkább átcsoportosítások várhatóak. Tele vagyunk olyan játékosokkal akik több posztot is tudnak játszani. A védelembe pl. Carlos átsorolható. Szélsőknél pedig gondolom marad Zalevski és jött Henrique.
Darmian eladhatatlan, minimális játékpercekkel a védelemben lesz számszakilag. Ide igazolás lehet, hogy csak akkor lesz, ha más is távozik.

Asllani nem hinném, hogy előrébb fog lépni. Lehet, hogy el is szeretne menni. Zielinskivel és Frattesivel sem számolhatnak. Ide eddig csak Sucic jött, és Mikit sem hinném, hogy idén is kezdő posztra tervezik. Calhában nem tudom mennyi van még. Idén nem veregetném meg a vállát... Ha marad már kifutóban lévő játékosról van szó, ha megy akkor már kettő kezdő poszt üresedne meg. Itt egyelőre csak Barellát látom fix pontnak. A cserék között nincs minőségi pótlás. Ide kell nagyon a pénz.

Thuram nekem idén abszolút csalódás volt, és Martinez is erősen alulteljesített. Ha kell valahol erősíteni az a csatársor, mert rajtuk kívül más nem is volt. Hojlundot semmire sem tartom, de ha a fele bepattan róla, mint aminek kellett volna az előző cserecsatárainkról, már óriási igazolás lenne. A kérdés, hogy ezt egy ifi megtudná-e tenni, pénz befektetés nélkül. Remélem lesz igazolás is, és lesz fiatal beépítés is egyaránt (Hojlund + pl.: Pio E.).
Nem vagyok abban biztos, hogy ha Zielinski vagy Frattesi megkapja a kellő mennyiségű játékidőt nem tudná felvenni Mikhi vagy Calha szintjét egy új edző kezei alatt aki bízik bennük. Azt láthattuk, hogy Inzaghi kezei alatt esélyük se volt annyira Mikhit tolta pedig pl Zielinski míg ide nem került jobb kp volt mint Mikhi a Rómában. Frattesiben meg ugyanúgy ott lenne a lehetőség ha hagyná valaki fejlődni. Véleményem szerint a Mikhi dolgot kell lassan elfelejteni és bár tud nagyon de szerintem inkább már cserének kellene lennie.

Csatárposzton is látszik, hogy próbálunk korrigálni elengedtük a semmirekellő Arnát, áruljuk Taremit és 2 olyan fiatalt akarnánk hozni helyettük akikben van azért potenciál.

Egy szezon alatt biztos, hogy nem fogunk tudni minden idősődő játékosunkat lecserélni akiknek pénzügyileg már nincs értéke viszont az bíztató, hogy eddig a jó korban lévő mag nem akar lépni.

Azt viszont remélem, hogy ebben a szezonban rámegyünk a Scudettóra.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

k.tomi880421 írta: 2025.06.17. 19:57
MLK írta: 2025.06.17. 15:35 A csúfosan elbukott BL döntő és Inzaghi távozása egy projekt végét jelenti, így remélem bátran belenyúlnak a dolgokba. Ha csak egy-két játékos lesz lecserélve, úgy megint abszolút győzelmi kényszer lesz a csapaton és a kezdő edzőn. Pedig ahogy állunk, korántsem leszünk favoritok az elkövetkező bajnoki cím elnyerésében.

Nem vagyok abban biztos, hogy ha Zielinski vagy Frattesi megkapja a kellő mennyiségű játékidőt nem tudná felvenni Mikhi vagy Calha szintjét egy új edző kezei alatt aki bízik bennük. Azt láthattuk, hogy Inzaghi kezei alatt esélyük se volt annyira Mikhit tolta pedig pl Zielinski míg ide nem került jobb kp volt mint Mikhi a Rómában. Frattesiben meg ugyanúgy ott lenne a lehetőség ha hagyná valaki fejlődni. Véleményem szerint a Mikhi dolgot kell lassan elfelejteni és bár tud nagyon de szerintem inkább már cserének kellene lennie.

Csatárposzton is látszik, hogy próbálunk korrigálni elengedtük a semmirekellő Arnát, áruljuk Taremit és 2 olyan fiatalt akarnánk hozni helyettük akikben van azért potenciál.

Egy szezon alatt biztos, hogy nem fogunk tudni minden idősődő játékosunkat lecserélni akiknek pénzügyileg már nincs értéke viszont az bíztató, hogy eddig a jó korban lévő mag nem akar lépni.

Azért Frattesi fejlődése felől erős kétségeim vannak; egy középső kp, aki képes 6-8 passzal lehozni 90 percet… vállalhatatlan kategória, a fontos góljai ellenére is. Arról nem is beszélve, hogy csak a belső kp jobb oldalán képes játszani, ahol Barella is egyértelműen a legjobb formáját tudja hozni.
Meg kell válni tőle, főleg ha van csapat, aki 30-35 körül kicsengetne érte.
MLK

Atosz írta: 2025.06.17. 22:13
k.tomi880421 írta: 2025.06.17. 19:57

Azért Frattesi fejlődése felől erős kétségeim vannak; egy középső kp, aki képes 6-8 passzal lehozni 90 percet… vállalhatatlan kategória, a fontos góljai ellenére is. Arról nem is beszélve, hogy csak a belső kp jobb oldalán képes játszani, ahol Barella is egyértelműen a legjobb formáját tudja hozni.
Meg kell válni tőle, főleg ha van csapat, aki 30-35 körül kicsengetne érte.
Frattesit szeretem a góljai miatt, és ezt a játékot arra játszák, de szemrebbenés nélkül megválnék tőle ha valaki ajánlana érte egy vállalható összeget. Nálam csereszint.
Asllani ugyancsak, és mostmár Mikhi is. Calhával nem tudom mi lesz, és mi van még benne... Ha menni akar, hiszti lesz, és nulla teljesítmény.
Sucic ismeretlen, valószínűleg padozni fog, Zielinskit pedig még nem is láttuk itt játszani. Barellán kívül itt nincs alapember, és nem látok olyat aki tartós minőséget is jelentene. Nagyon karcsúnak látom a csapatot ebben a szekcióban, és még pletykák sincsenek ide.
Ha egy minőségi és egy fiatal agilis csatár jön, akkor tavalyhoz képest ott már erőlelépés lesz. A védelem még éppen megvan, de mind a kettő, minden frontra karcsú. Viszont a három kulcsfontosságú középpályásnál én eddig egy megbízható, minőségi játékost látok. Ha az a szekció ennyire nincs rendben, akkor bukó minden.
Ha marad kezdőnek Mikhi ennyi idősen és Calha a sérüléseivel akkor én nem ábrándozok Scudettóról.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Több helyen is irjak hogy Bonny egy lepesre az Intertől, a következő par napban lezarjak az ületet. Kb 25 millio euro.
interfan

HerfortBalazs írta: 2025.06.18. 05:17 Több helyen is irjak hogy Bonny egy lepesre az Intertől, a következő par napban lezarjak az ületet. Kb 25 millio euro.
Valoban.
Sky, Di Marzio, es a Gazzetta is megerositi, Bonny leigazolasa hamarosan lezarulhat.
Az Inter 22m eurot ajanlott, a Parma 25m-t ker, minimalis a tavolsag, egy lepesre az uzlet lezarasa.
Bonny jelenleg 450 ezer eurot keres, az Inter 2m euros fizetest ad neki, es 5 eves szerzodest irhat ala.

Marotta is megerositette, figyeljuk ot, rajta van a nevsoron akiket akarunk, de jelenleg tobbet nem mond.
MLK

interfan írta: 2025.06.18. 05:45
HerfortBalazs írta: 2025.06.18. 05:17 Több helyen is irjak hogy Bonny egy lepesre az Intertől, a következő par napban lezarjak az ületet. Kb 25 millio euro.
Valoban.
Sky, Di Marzio, es a Gazzetta is megerositi, Bonny leigazolasa hamarosan lezarulhat.
Az Inter 22m eurot ajanlott, a Parma 25m-t ker, minimalis a tavolsag, egy lepesre az uzlet lezarasa.
Bonny jelenleg 450 ezer eurot keres, az Inter 2m euros fizetest ad neki, es 5 eves szerzodest irhat ala.

Marotta is megerositette, figyeljuk ot, rajta van a nevsoron akiket akarunk, de jelenleg tobbet nem mond.
Nem tudom Bonny milyen lesz, csak bízom benne, hogy végre lesz egy gólképes csatárunk a cserék között is.
Seria B-ben amit hozott, azt kb. hozta rákövetkező évben a Seria A-ban is. Nálam az erős fejlődés. Viszont ebből a csapatból ennyiért igazolni....
De csak példaként egy hasonló szituációban, Inzaghi "hozta" Correát 30+ért és tízszer ekkora fizuért.
A Chivu / Bonny kombóval remélem jobban járunk.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Semmi bajom nem lenne Bonny érkezésével ha kölcsön jönne vagy apróért. Ez a 25 kicsit sok ebben a spórolós időkben. Van benne kockázat. Parmaban sem éreztem extrának a srácot és itt azért kicsit nagyobbak az elvárások és a nyomás is. Remélem jó lesz. ;)
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Gondolom ezt 22-25 milliot S. Esposito es Carboni eladasabol probaljuk nagyreszt összehozni.
Seba 6-7-8, Carboni 10 körül. Kedvező esetben egy 6-7 millios befektetes lehet Bonny. Annyit meg meger, de akar 10 is.
interfan

HerfortBalazs írta: 2025.06.18. 10:05 Gondolom ezt 22-25 milliot S. Esposito es Carboni eladasabol probaljuk nagyreszt összehozni.
Seba 6-7-8, Carboni 10 körül. Kedvező esetben egy 6-7 millios befektetes lehet Bonny. Annyit meg meger, de akar 10 is.
Pio Esposito is elado.

Kerdes itt ket dolog:

30m-ert lenne e jobb jatekos?

Jobban megerne e sajat jatekosainkank bizalmat adni?
MLK

interfan írta: 2025.06.18. 10:07
HerfortBalazs írta: 2025.06.18. 10:05 Gondolom ezt 22-25 milliot S. Esposito es Carboni eladasabol probaljuk nagyreszt összehozni.
Pio Esposito is elado.

Kerdes itt ket dolog:

Az elmúlt idényben a padon három csatárfenomén volt. Bárkit be lehetett volna építeni, vagy kipróbálni helyettük. Semmivel sem lett volna rosszabb a játék képe, vagy kevesebb a gólok száma. Nem így történt.
Bonny még 21 éves, fizetni is fogunk érte és valószínűleg Chivu kérhette, így játszani is fog. Én már egyelőre ennek is örülök, mert ha ő beválik akkor lehet, hogy mernek a meglévő fiatalokhoz is nyúlni. Ha ő jön, Sebastiano tuti nem marad. Pio-ra jövőre még hátha lesz esély, hacsak el nem viszi valaki...
interfan

MLK írta: 2025.06.18. 11:58
interfan írta: 2025.06.18. 10:07
Pio Esposito is elado.

Kerdes itt ket dolog:

Az elmúlt idényben a padon három csatárfenomén volt. Bárkit be lehetett volna építeni, vagy kipróbálni helyettük. Semmivel sem lett volna rosszabb a játék képe, vagy kevesebb a gólok száma. Nem így történt.
Bonny még 21 éves, fizetni is fogunk érte és valószínűleg Chivu kérhette, így játszani is fog. Én már egyelőre ennek is örülök, mert ha ő beválik akkor lehet, hogy mernek a meglévő fiatalokhoz is nyúlni. Ha ő jön, Sebastiano tuti nem marad. Pio-ra jövőre még hátha lesz esély, hacsak el nem viszi valaki...
Aruljuk mindket Espositot, es Carbonit is, hogy toluk ez a Bonny jobb e 25m-ert?
Hat jelenleg lehetetlen megmondani.
Fejlodjon, valjon be, mutassam meg nalunk.
Mindenki ezzel jarna jol.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Rovella hivatalos ára 50 m euro!
Ez hihetetlen egy ilyen gyenge képességű játékosért!
cuchu11

tabi.csaba írta: 2025.06.18. 12:56 Rovella hivatalos ára 50 m euro!
Ez hihetetlen egy ilyen gyenge képességű játékosért!
Fiatal játékosok esetében azért ez egy érdekes kérdés.
Pl. Transfermarkt szerint:
Bonny egy éve 8m, most 20m euro.
Rovella tavaly 18m, most 30m euro.
Na most akkor jövőre mennyi lesz az értékük?
Ezekhez az igazolásokhoz kellenek a megfelelő szakemberek, no meg némi szerencse.

Egyébként állítólag 50m euro kivásárlási záradék szerepel a játékos
szerződésében. Gondolom ezt takarja a "hivatalos ár".
interfan

Sportmediaset is bejelentette, az Inter nem el visszavasarlasi opciojaval Fabbian kapcsan, igy Fabbian innentol veglegesen a Bologna jatekosa, eladhatjak barhova, es az Internek innentol nincs koze hozza.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Bonny egy lépésre az Intertől. GdS szerint 22-25m között lesz a vége a vételárának. Viszont a Parmát érdekli S. Esposito, aki még az is lehet, hogy az üzlet része lesz 8-10m körüli összegben.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... mbio-nome/
CsaSzi9294

Én egyébként bízom benne, hogy Pio villant valamit a vb-n és Hojlund helyett inkább megtartanánk őt 4. számú támadónak.
CsaSzi9294

CorSeara szerint a Galata 15m-ra emelte az ajánlatot Calhanoglouért.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ato-inter/

Római források szerint ahogy már szó volt róla, Rovella után érdeklődik az Inter Calha távozása esetén, benne látjuk az utódot.
Mint tudjuk a Lazio nem hajlandó engedni az 50m-s kivásárlási árból, viszont Sarri szeretné a csapatba tudni Frattesit, aki így bevonható lenne az üzletbe. Probléma lehet, hogy a két játékos fizetése között közel 1m-s különbség van Frattesi javára, amit a Lazio jelenleg nem tudna teljesíteni.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -frattesi/
interfan

Romano es Moretto szerint a Fiorentina is elenken erdeklodik Pio Esposito irant.
Az Inter nyitott az eladasara, de 20m koruli osszeget ker erte.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2025.06.19. 13:29 Romano es Moretto szerint a Fiorentina is elenken erdeklodik Pio Esposito irant.
4 csatár lesz csak? A harmadik Bonny lesz,de kellenne egy erő felépítésű center.
20 milliòert kit kapunk?Pavolettit?
interfan

Festa írta: 2025.06.19. 14:24
interfan írta: 2025.06.19. 13:29 Romano es Moretto szerint a Fiorentina is elenken erdeklodik Pio Esposito irant.
4 csatár lesz csak? A harmadik Bonny lesz,de kellenne egy erő felépítésű center.
20 milliòert kit kapunk?Pavolettit?
Ausilio nemreg elmondta, o elve a minden posztra ket jatekos, tavaly ez egyeb okok miatt nem sikerult, de iden visszakarunk erre terni.

Hirek alapjan egyebkent Hojlundot szeretnek es Bonnyt.
Tehat egy Martinez, Thuram, Hojlund, Bonny tamadonegyest kepzelhetunk el.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Rohadjak meg én ezt nem értem.
Itt van a két Esposito , itt van Carboni , meg ez a nyomorék Taremi.
Miért kellene csatár? Főleg Bonny aki még két éve a nagy nevű Cheterlaux-ból vagy honnan jött mint okos nigguska 0 euróért . Miért kéne nekünk , amikor a 10 gólos idényt nem ismeri ,de még a 6 gól is csücskös.
Miért nem tudunk a saját játékosainknak lehetőséget adni?
Miért nem hoztuk vissza Fabbiant ,annyit tudna mint öregapó Mikhitarian ,aki már lépni nem tud.
Ez olyan mint Correa , hogy tudtuk,hogy kudarc lesz , vagy Arnautovic aki szintén katasztrófa.
De itt ez a Hojlund , a Manchester selejtje , miért gondoljuk ,hogy itt újból jó lesz ?
Nézzék már meg egy két meccsét a United-ban kérem szépen! Esik kell a pali , olyan impotens a kapura,hogy fájdalmas.
Egész vezetőség bekaphatja az Oaktree-val együtt, nekem ez a véleményem.
CsaSzi9294

segogabor írta: 2025.06.19. 15:36 Rohadjak meg én ezt nem értem.
Miért kellene csatár? Főleg Bonny aki még két éve a nagy nevű Cheterlaux-ból vagy honnan jött mint okos nigguska 0 euróért . Miért kéne nekünk , amikor a 10 gólos idényt nem ismeri ,de még a 6 gól is csücskös.
Miért nem hoztuk vissza Fabbiant ,annyit tudna mint öregapó Mikhitarian ,aki már lépni nem tud.
Ez olyan mint Correa , hogy tudtuk,hogy kudarc lesz , vagy Arnautovic aki szintén katasztrófa.
De itt ez a Hojlund , a Manchester selejtje , miért gondoljuk ,hogy itt újból jó lesz ?
Nézzék már meg egy két meccsét a United-ban kérem szépen! Esik kell a pali , olyan impotens a kapura,hogy fájdalmas.
Fhu, de jól írtad! :thumbup:
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

segogabor írta: 2025.06.19. 15:36 Rohadjak meg én ezt nem értem.
-S. Espositonak nem egy balhéja volt már. Baselben volt már valami komolyabb balhéja így én se számítanék rá. Nyilván a korlátait is látja a vezetőség.
-Pio Espositot valószínű visszavásárlásival fogják/akarják eladni, hogy tudjon fejlődni és meglátják mi lesz belőle.
-Bonny 2 éve valóban egy Cheterlaux-ben volt viszont akkor volt 18/19 éves, hol kellett volna lennie? Ez a "nigguskázás" meg abszolút degradáló és elítelendő kifejezés. Volt azért már nem egy és nem kettő "nigguska" a csapatunknál és van jelenleg is akiket nem "nigguskázunk". Nőj fel.
-Mikhitaryan pont, hogy bírja még a tempót persze nyilván nem sokáig viszont gondolom a vezetőség és azt látja Fabbian nem az aki Inter szinten tudná Őt pótolni.
-Correáról senki nem tudta, hogy kudarc lesz mivel a Lazioban elég jó volt max az átigazolsi összeget vonták kétségbe általa
- Arnautovic se volt rossz a Bolognában viszont róla valóban tudni lehetett, hogy már idős ide viszont Inzaghi ragaszkodott hozzá
-Hojlund épp csak 22 múlt nem hinném, hogy a MU-s karrierje miatt kellene pálcát törni a feje felett mert a MU-ban az addigi egyik világ legjobb VKP-ja Casemiro vagy az addigi egyik legjobb KH-ja Varane is csődött mondott, stb-stb. Viszont Hojlund még menthető az Atalantában és a Serie A-ban nem volt rossz és van benne lehetőség, még akkor is ha nekem sem szimpatikus az ötlet.
Jim

Hozzászólás Szerző: Jim »

ha Pio Espositonak nem tudunk lehetőséget adni, kipróbálni legalább 1 évig, akkor kb be lehet zárni az utánpótlást...
mekkora tehetségre várnak, aki felkerülhet az első csapathoz?
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Jim írta: 2025.06.19. 21:23 ha Pio Espositonak nem tudunk lehetőséget adni, kipróbálni legalább 1 évig, akkor kb be lehet zárni az utánpótlást...
Ha eladjuk nagyon megharagszom a vezetőségre, amit valószínűleg leszarnak nagyívben. De akkor is. Itt van nekünk egy ilyen tehetség és megint jó szokáshoz híven elherdáljuk. Ezeknek a visszavásárlási opcióknak sincs sok értelme. Nem emlékszem olyanra hogy éltünk volna ilyennel valamikor is. Bonny és Hojlund. Vicc!
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

lucky0 írta: 2025.06.19. 22:45 [quote=Jim post_id=177843 time=<a href="tel:1750361008">1750361008</a> user_id=1208]
ha Pio Espositonak nem tudunk lehetőséget adni, kipróbálni legalább 1 évig, akkor kb be lehet zárni az utánpótlást...
Ha eladjuk nagyon megharagszom a vezetőségre, amit valószínűleg leszarnak nagyívben. De akkor is. Itt van nekünk egy ilyen tehetség és megint jó szokáshoz híven elherdáljuk. Ezeknek a visszavásárlási opcióknak sincs sok értelme. Nem emlékszem olyanra hogy éltünk volna ilyennel valamikor is. Bonny és Hojlund. Vicc!
[/quote]

Mintha DiMa ilyen lett volna, de nem vagyok benne biztos. Amúgy ja, mi kb soha nem veszünk vissza senkit.
möszi

Meg is cáfolva magamat: a transfermarkt szerint kölcsönből jött vissza 4 éve.
interfan

Sky szerint teljes a megallapodas Bonny ugyeben.
Az Inter ajanlata elerte a 25m eurot, 23m fix + 2m bonusz.
A Parma szeretne kicsit meg tobbet kapni, es 25m fix + 3m bonusz.
Parma szakmai vezetoje is elismerte, Bonny kozel az Interhez, de az Internek fizetnie kell erte amennyit kernek.

Napoli mas iranyba mehet mint Pio Esposito, viszont a Bologna es a Fiorentina erdeklodese komoly.
A Napoli kitudta volna fizetni az Inter altal kert 20m eurot, ellenben a Fiorentina-Bologna parosnal mar ez kerdes.
Pio Esposito kesz a tavozasra, ha az Inter nem szamit ra, az Inter pedig kesz az eladasra, de 20m eurot szeretnenk minimum.
möszi

interfan írta: 2025.06.20. 06:36 Sky szerint teljes a megallapodas Bonny ugyeben.
Parma szakmai vezetoje is elismerte, Bonny kozel az Interhez, de az Internek fizetnie kell erte amennyit kernek.

Napoli mas iranyba mehet mint Pio Esposito, viszont a Bologna es a Fiorentina erdeklodese komoly.
A Napoli kitudta volna fizetni az Inter altal kert 20m eurot, ellenben a Fiorentina-Bologna parosnal mar ez kerdes.
Pio Esposito kesz a tavozasra, ha az Inter nem szamit ra, az Inter pedig kesz az eladasra, de 20m eurot szeretnenk minimum.
Remélem holnap kezdő lesz, rúg vagy 3 gólt és elfelejtjük ezt a “készek vagyunk eladni” dolgot. :) A tesó engem nem annyira győzött meg, ő belőle és Carboniból csináljunk inkább pénzt.
interfan

möszi írta: 2025.06.20. 06:46
interfan írta: 2025.06.20. 06:36 Sky szerint teljes a megallapodas Bonny ugyeben.

Remélem holnap kezdő lesz, rúg vagy 3 gólt és elfelejtjük ezt a “készek vagyunk eladni” dolgot. :) A tesó engem nem annyira győzött meg, ő belőle és Carboniból csináljunk inkább pénzt.
Hat igen, csak ertuk van es lesz e ajanlat?
Mert ha akkora erdeklodes lesz ertuk mint egy Palacios kapcsan aki meg 1m-ert se kell a kutyanak se, akkor sokra nem megyunk.
Persze mas szint az emlitett ket jatekos, de kerhetunk mi ertuk 6-7 milliot, ha azt nem fizeti ki senki.
interfan

Gazzetta szerint a Galata tesz egy utolso ajanlatot az Internek, amire vegleges valaszt adnak, ha nem akkor a City altal tavozasra itelt Gundogan fele veszik az iranyt.
A Galata utolso ajanlata 15m + 5m euros bonusz, tehat bonuszokkal egyutt 20m.
Ez a maximum amit a torok csapat fizetni tud, e fele az ajanlat fele nem mennek, es nem is tudnak menni.
Calhanoglu tobb forras szerint elfogadta a Galata 10m euros eves fizetesi ajanlatat, most az Interen a sor, hogy mit mondanak az utolso 15m + 5m bonusz ajanlatra.

Gazzetta is megerositi amit a Sky, 25m euroert erkezik Bonny.
Egy kerdes van, a Parma ker e tovabbi 2-3m bonuszt a 25m euron felul.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.06.20. 08:09 Gazzetta szerint a Galata tesz egy utolso ajanlatot az Internek, amire vegleges valaszt adnak, ha nem akkor a City altal tavozasra itelt Gundogan fele veszik az iranyt.
Ez a maximum amit a torok csapat fizetni tud, e fele az ajanlat fele nem mennek, es nem is tudnak menni.
Calhanoglu tobb forras szerint elfogadta a Galata 10m euros eves fizetesi ajanlatat, most az Interen a sor, hogy mit mondanak az utolso 15m + 5m bonusz ajanlatra.

Calha menni fog, biztos vagyok benne. Kérdés, hogy valóban Rovellára megyünk e majd rá vagy lesz más a kalapban? Asllani is mehetne, nem sok köze van az Interhez. A Firoentina az ő szintje. :roll:
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.06.20. 08:33
interfan írta: 2025.06.20. 08:09 Gazzetta szerint a Galata tesz egy utolso ajanlatot az Internek, amire vegleges valaszt adnak, ha nem akkor a City altal tavozasra itelt Gundogan fele veszik az iranyt.

Calha menni fog, biztos vagyok benne. Kérdés, hogy valóban Rovellára megyünk e majd rá vagy lesz más a kalapban? Asllani is mehetne, nem sok köze van az Interhez. A Firoentina az ő szintje. :roll:
Erdekes hir, hogy Asllanira allitolag szamitunk.
Ellenben Frattesire annyira nem.
Nem tudom ez igy lesz e, es ez jo dontes e, de mindenkeppen erdekes.

Az a baj Calhanoglu kapcsan, hogy latjuk ez a 15m + bonuszok a max.
Es most oszinten, kit veszunk 15-20m-ert?
Maradjunk annyiban hogy nem sok mindenkit...

Tenyleg itt max ilyen lehet, hogy Calhanoglu 15-20m, Frattesi 25m, es akkor 40/45m = Rovella.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.06.20. 08:38
CsaSzi9294 írta: 2025.06.20. 08:33
interfan írta: 2025.06.20. 08:09
Erdekes hir, hogy Asllanira allitolag szamitunk.
Ellenben Frattesire annyira nem.
Nem tudom ez igy lesz e, es ez jo dontes e, de mindenkeppen erdekes.

Az a baj Calhanoglu kapcsan, hogy latjuk ez a 15m + bonuszok a max.
Es most oszinten, kit veszunk 15-20m-ert?
Maradjunk annyiban hogy nem sok mindenkit...

Tenyleg itt max ilyen lehet, hogy Calhanoglu 15-20m, Frattesi 25m, es akkor 40/45m = Rovella.
Asllani valószínű azért maradhat, mert nem lenne pénz őt is pótolni, így meg marad cserének.
Tudom nem sokat számít a véleményem, de én akkor is hagynám a 352-t és Calha távozása esetén Pazra mennék rá átállva 3-4-3-ra. Paz-Martinez-Thurammal elöl. De nyilván ilyen nem lesz, mert Chivu is fanatikus 352es...
Még a keret is alkalmasabb lenne.

Pavard-Musqera-Bastoni
Dumfries-Barella-Sucic-Dimarco
Paz-Martinez-Thuram

DeVrij-Acebi-Carlos
Darmian-Asllani-Zielinski-Zalewski
Henrique-Pio-Bonny
Festa

Kevés pénzből is lehetne jókat igazolni.
Tudjátok kire lenne szükségünk?
Arra az embere aki Kvicha Kvaratskheliat kinézte a Dinamo Batumiból??
A semmiből lett egy 100 milliós játékos.
Ilyen Scout sokat érne egy Zero budgetes csapatnak.

Én örök optimista vagyok,de kicsi az esély,hogy Bonnyból egyszercsak Mbappbé vagy Yamal lesz.
interfan

Festa írta: 2025.06.20. 08:54 Kevés pénzből is lehetne jókat igazolni.

Én örök optimista vagyok,de kicsi az esély,hogy Bonnyból egyszercsak Mbappbé vagy Yamal lesz.
Pont a kozeppalya es Calhanoglu esetleges potlasa kapcsan irtam par hete, hogy egyszer egy Vitinha is 40m volt, egyszer egy Bruno Guimaraes is 40m volt.
Egy Gravenberch is volt egyszer 40m, de elotte 20m is.
De ha Serie A-n belul maradunk, nalunk is volt egyszer egy Barella 40m, egy Tonali is 20m, egy Reijnerds is 20m, sot meg K.Thuram is 20m, Ederson is 20m, sot meg egy Fabian Ruiz is volt 20m.

Egyszoval kilehet ezt fogni, dehat-dehat.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.06.20. 09:22

Pont a kozeppalya es Calhanoglu esetleges potlasa kapcsan irtam par hete, hogy egyszer egy Vitinha is 40m volt, egyszer egy Bruno Guimaraes is 40m volt.
De ha Serie A-n belul maradunk, nalunk is volt egyszer egy Barella 40m, egy Tonali is 20m, egy Reijnerds is 20m, sot meg K.Thuram is 20m, Ederson is 20m, sot meg egy Fabian Ruiz is volt 20m.

Persze, csak ahhoz az kell, hogy olyat nézzünk ki, aki nem 10 éve van a ligában és üti a 35-40-et. Mert ugye a rutin mindenek felett..
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.06.20. 09:34
interfan írta: 2025.06.20. 09:22

Persze, csak ahhoz az kell, hogy olyat nézzünk ki, aki nem 10 éve van a ligában és üti a 35-40-et. Mert ugye a rutin mindenek felett..
Ez igy van, ilyen uzletekhez kell egyfajta kockazatvallalas.
Anelkul nem tud senki ilyen neveket kifogni es talalni.

Remeljuk iden vegre mi is kincseket talalunk az ilyen Bonny, Sucic, Henrique sorral, es vegre elfelejtuk a Palacios, Buchanan es tarsaik fele hulladek vonalat.
Festa

Nagyon bízom Sucicban aki az első meccsen majdnem adott egy gólpasszt az ellenfélnek.
Jó lesz csak el kell nézni neki ha az elején még hibázik.
CsaSzi9294

CdS szerint Leoni az elsőszámú jelölt a védelem fiatalítására, de mivel a Parma elég magas összeget kér érte (30m), így a már szóba került valenciai Mosquera lehet az alternatíva. 21 éves, 1 év van vissza a szerződéséből, így jóval olcsóbb lehet, mint az olasz.
https://www.fcinter1908.it/news/rassegn ... ternativa/
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Fabbian-t a Lazio szeretné. Júli. 1-ig visszavásárolhatjuk 12 millióért. Azt nem tudom, hogy lehet e 2x igazolni átigazolási-időszakban, meg ha visszahozzuk, az minek minősül, de 12ért visszahozni és 20ért eladni nem rossz üzlet...
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Baggio85 írta: 2025.06.20. 13:37 Fabbian-t a Lazio szeretné. Júli. 1-ig visszavásárolhatjuk 12 millióért. Azt nem tudom, hogy lehet e 2x igazolni átigazolási-időszakban, meg ha visszahozzuk, az minek minősül, de 12ért visszahozni és 20ért eladni nem rossz üzlet...
Vagy mehet még Calha is 20 ért és a Fabbian 8 misi különbözet plusz a török 20 milla elég lehet Rovellara akár...
28ert már szerintem mozdítható a Laziobol. Ha meg nem, akkor annyiból lehet hozni egy jó kis középpályást
Válasz küldése