Te egyébként kit hoztál volna edzőnek, aki biztosan előrelépés lett volna? Van olyan, elérhető edző most a piacon, aki elérhető és garantáltan beválik. Pláne úgy, hogy jövő héten már klub vb? Én nem nagyon látom a reális opciókat sajnos…interfan írta: ↑2025.06.11. 08:32Hat igen, es ult a lelaton a VIP paholyban es pezsgozott.segogabor írta: ↑2025.06.11. 08:25Én ezt nem értem,senki nem emlékszik ,hogy ez Buzi Kolarov ,hogy viselkedett az Interrel?
Az utolso utáni eurót is kifizetette, és nem volt hajlandó semmi komprumisszumra ,hogy felbontsuk a szerződését.
Egyszerűen katasztrófa,hogy ilyen emberek visszatérnek a klubhoz. Ez a szakmai stáb ugyanolyan kudarc ,mint az edzőkeresésünk sajnos.
Termeszetesen 1db eurol nem mondott le...
Ujabb Szanalmas dontes, ami sajnos minket minosit, hogy egy ilyen ember visszaterhet...
Kar hogy Vidal meg focizik, ha mar visszavonult volna, ezzel a "fantasztikus stabbal" o is biztosan erkezne...
A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
möszi
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
- interfan
En egy dolgot tudok, ha valaki azt mondja barmilyen Inter szurkolonak par honapja, hogy nyartol a 13db felnott meccsen 3db gyozelemmel rendelkezo Chivu lesz az Inter edzoje, haaat azt hiszem mindenki az embert a dilihazba kuldi...möszi írta: ↑2025.06.11. 08:42Te egyébként kit hoztál volna edzőnek, aki biztosan előrelépés lett volna? Van olyan, elérhető edző most a piacon, aki elérhető és garantáltan beválik. Pláne úgy, hogy jövő héten már klub vb? Én nem nagyon látom a reális opciókat sajnos…interfan írta: ↑2025.06.11. 08:32Hat igen, es ult a lelaton a VIP paholyban es pezsgozott.segogabor írta: ↑2025.06.11. 08:25
Én ezt nem értem,senki nem emlékszik ,hogy ez Buzi Kolarov ,hogy viselkedett az Interrel?
Az utolso utáni eurót is kifizetette, és nem volt hajlandó semmi komprumisszumra ,hogy felbontsuk a szerződését.
Egyszerűen katasztrófa,hogy ilyen emberek visszatérnek a klubhoz. Ez a szakmai stáb ugyanolyan kudarc ,mint az edzőkeresésünk sajnos.
Termeszetesen 1db eurol nem mondott le...
Ujabb Szanalmas dontes, ami sajnos minket minosit, hogy egy ilyen ember visszaterhet...
Kar hogy Vidal meg focizik, ha mar visszavonult volna, ezzel a "fantasztikus stabbal" o is biztosan erkezne...![]()
Dehat a valosag megis ez lett...
- internaZIOnaLe
Fejezzük már be a károgást. Semmit nem láttunk még Chivubol hogy mit tud. Miért nem lehet neki megadni az esélyt és 5-6 tétmeccs után véleményezni.
A többség sír és nyavalyog. Fog változni bármi? Nem!
Volt lehetőség jobb edzőre? Nem nagyon.
Majd ha esetleg jól sül el a román munkája akkor meg agyig lesz istenitve hogy mekkora nagy húzás volt.
Ez egyenlőre vagy-vagy szitu. De mindaddig míg nem látjuk mit tud (nem a klub vb első sorban) addig lehetne lapozni a sirankozasrol!
Majd ha esetleg jól sül el a román munkája akkor meg agyig lesz istenitve hogy mekkora nagy húzás volt.
Ez egyenlőre vagy-vagy szitu. De mindaddig míg nem látjuk mit tud (nem a klub vb első sorban) addig lehetne lapozni a sirankozasrol!
- interfan
Meg jo hogy nem latod mi megy Olaszorszagban, ahhoz kepest itt nalunk unnnep van.internaZIOnaLe írta: ↑2025.06.11. 09:32 Fejezzük már be a károgást. Semmit nem láttunk még Chivubol hogy mit tud. Miért nem lehet neki megadni az esélyt és 5-6 tétmeccs után véleményezni.
Egyebkent persze ertheto, hogy sokak szerint Chivu nem eli meg a decembert, benne van valljuk be.
Aztan legyen pozitiv csalodas, es legyen a D vagy F terv es a 5-6. opcio a legjobb megoldas, es valljon be Chivu.
Egy biztos, ezt a hazassagot a kenyszer szulte minden teren es szempontbol, de ettol fuggetlenul lehet a kenyszerbol lesz a legjobb megoldas.
- Baggio85
Én továbbra is azt gondolom, hogy a keretünk nem lesz rossz, sőt! Bár azt várom, hogy lesz 1-2 játékos, akin látszódik majd, hogy ebben az utolsó 1-2 évben kiégett teljesen, főleg így, hogy nem sok idő lesz pihenni, de ennél a keretnél sokkal erősebb nem nagyon lesz a bajnokságban.Ha beáll mindenki a sorba, akkor Chivuval is lehetünk sikeresek szerintem.
Az viszont biztos, hogy ha nem határozzuk meg pontosan és reálisan a célokat, akkor itt katasztrofális összeomlás is jöhet télen, tavasszal.
Az viszont biztos, hogy ha nem határozzuk meg pontosan és reálisan a célokat, akkor itt katasztrofális összeomlás is jöhet télen, tavasszal.
- CsaSzi9294
Nem kötekedés tényleg, de ha elvárjuk mi szurkolók, hogy egy olyan nagy múltú klubnak, mint az Inter, "Inter szintű" játékosai legyenek, akkor az edzőtől is elvárhatjuk ugyan ezt. És hát Chivu semmit nem tett le kb az asztalra, így sajnos jogos az aggodalom azoknál, akik félnek tőle.internaZIOnaLe írta: ↑2025.06.11. 09:32 Fejezzük már be a károgást. Semmit nem láttunk még Chivubol hogy mit tud. Miért nem lehet neki megadni az esélyt és 5-6 tétmeccs után véleményezni.
- internaZIOnaLe
Inzaghi mivel tett le többet mikor ide jött? Nem tudom pontosan de max lehetett egy olasz kupája...és nyilván több seria meccs volt a háta mögött mint a románnak...CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.11. 11:12Nem kötekedés tényleg, de ha elvárjuk mi szurkolók, hogy egy olyan nagy múltú klubnak, mint az Inter, "Inter szintű" játékosai legyenek, akkor az edzőtől is elvárhatjuk ugyan ezt. És hát Chivu semmit nem tett le kb az asztalra, így sajnos jogos az aggodalom azoknál, akik félnek tőle.internaZIOnaLe írta: ↑2025.06.11. 09:32 Fejezzük már be a károgást. Semmit nem láttunk még Chivubol hogy mit tud. Miért nem lehet neki megadni az esélyt és 5-6 tétmeccs után véleményezni.
Összességében ő se tűnt egy hű de jó választásnak a parokas (őt utalom a mai napig)után... mégis bevallt
- interfan
Na jo, hat azert Inzaghi mas kaliber volt.internaZIOnaLe írta: ↑2025.06.11. 11:33Inzaghi mivel tett le többet mikor ide jött? Nem tudom pontosan de max lehetett egy olasz kupája...és nyilván több seria meccs volt a háta mögött mint a románnak...CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.11. 11:12Nem kötekedés tényleg, de ha elvárjuk mi szurkolók, hogy egy olyan nagy múltú klubnak, mint az Inter, "Inter szintű" játékosai legyenek, akkor az edzőtől is elvárhatjuk ugyan ezt. És hát Chivu semmit nem tett le kb az asztalra, így sajnos jogos az aggodalom azoknál, akik félnek tőle.internaZIOnaLe írta: ↑2025.06.11. 09:32 Fejezzük már be a károgást. Semmit nem láttunk még Chivubol hogy mit tud. Miért nem lehet neki megadni az esélyt és 5-6 tétmeccs után véleményezni.
Összességében ő se tűnt egy hű de jó választásnak a parokas (őt utalom a mai napig)után... mégis bevallt
O ugy erkezett az Interhez, hogy volt mogotte konkretan 250 meccs egy Lazio padon.
Ebben BL meccsek, EL meccsek.
5 teljes bajnoki szezont vegig vitt.
Chivu 13db felnott merkozessel erkezik, amin elert 3 gyozelmet.
Eg es fold a "tapasztalat" igy osszehasonlitva.
- internaZIOnaLe
Mondtam is hogy neki több meccse volt. Nem ez volt a kiinduló pont. Viszont tőle se volt hanyatt esve senki és kellemes csalódás lett belőle.interfan írta: ↑2025.06.11. 12:18Na jo, hat azert Inzaghi mas kaliber volt.internaZIOnaLe írta: ↑2025.06.11. 11:33Inzaghi mivel tett le többet mikor ide jött? Nem tudom pontosan de max lehetett egy olasz kupája...és nyilván több seria meccs volt a háta mögött mint a románnak...CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.11. 11:12
Nem kötekedés tényleg, de ha elvárjuk mi szurkolók, hogy egy olyan nagy múltú klubnak, mint az Inter, "Inter szintű" játékosai legyenek, akkor az edzőtől is elvárhatjuk ugyan ezt. És hát Chivu semmit nem tett le kb az asztalra, így sajnos jogos az aggodalom azoknál, akik félnek tőle.
O ugy erkezett az Interhez, hogy volt mogotte konkretan 250 meccs egy Lazio padon.
Ebben BL meccsek, EL meccsek.
5 teljes bajnoki szezont vegig vitt.
Chivu 13db felnott merkozessel erkezik, amin elert 3 gyozelmet.
Eg es fold a "tapasztalat" igy osszehasonlitva.
Azon lenne a fókusz hogy ,, jó magyar szokashoz híven,, ne temessunk már előre valakit úgy hogy még első edzését tartotta a csapatnak.
- interfan
Sole24 gazdasagi lap szerint az Oaktree azon dolgozik, hogy a 2027-ben lejaro 415m euros Goldman Sachs hitelt refinaszirozza a Bank of Americaval.
Amennyiben az Oaktree es a Bank of America megegyeznek, az uj hitel 2030-ig visszafizetesi datummal lenne, es 480m koruli ertekben.
Sole24 kiemeli, a refinaszirozas most letfontossag a stadion temaval egyutt egy kesobbi eladast illetoen.
Jelenleg semmifele erdeklodes nincs az Interert.
Viszont az Oaktree bizik benne, hogy az Inter tortenelmenek elso nyereseges eve, valamint ha sikerul rendezni a stadion temat, akkor jovore az erdeklodok megjelennek.
Az Oaktree szeretne minel nagyobb haszonnal eladni az Intert.
Amennyiben az Oaktree es a Bank of America megegyeznek, az uj hitel 2030-ig visszafizetesi datummal lenne, es 480m koruli ertekben.
Sole24 kiemeli, a refinaszirozas most letfontossag a stadion temaval egyutt egy kesobbi eladast illetoen.
Viszont az Oaktree bizik benne, hogy az Inter tortenelmenek elso nyereseges eve, valamint ha sikerul rendezni a stadion temat, akkor jovore az erdeklodok megjelennek.
- interfan
Marotta:
Chivu:Nagyon hirtelen es rovid ido alatt kellett potoljuk a tavozo Inzaghit, Chivuban megfelelo profilt talaltunk.
Olyan dontest hoztunk amit a tulajdonosokkal is megosztottunk.
Nem egy atmeneti megoldasnak gondoljuk Chivut amit sokan irnak, hirtelen dontes volt egy varatlan helyzet utan, de bizunk a sikerekben.
Nem csak Olaszorszagot ismeri, hanem az Intert is ami fontos szempont.
Indul az U23 csapatunk is, mercaton is fiatalokat igazolunk, Chivu is igazodik ehhez az iranyhoz.
Chivu a triplazo csapat tagja, igy pontosan tudja hogy kell nagy dolgokat nyerni.
Meglepetes volt szamomra Inzaghi tavozasa, mint senki mas en sem szamitottam ram.
Ugy terveztem maradok Parmaban, de Inzaghi tavozasa utan par nappal kaptam egy hivast az Intertol.
Celunk hogy az Inter a legmagasabb szinten legyen.
Sok onbizalomra es onbecsulesere van szuksegunk.
Pontosan ismerem az Inter jatekosokat az utanpotlas edzos korszakokbol, szamitok a jelenlegi keretre, nagyon tapasztalt es fontos jatekosaink vannak.
Nem szamit szamomra a kor, a kor csak egy szam.
Az emberi tulajdonosagok szamitanak, nem helyes Mkhitaryan korarol beszelni, mert amit o edzeseken nyujt, az vitathatlan.
Mindegy ki hany eves, lenyeg hogy kemenyen dolgozzon.
Nem csak a megszerzett trofeak alapjan kell megitelni a most zarulo szezont.
En szerintem nem volt kudarc a szezon, ez az Inter nemreg vezette az Olasz bajnoksagot, olyan csapatokat ejtett ki mint a Bayern es Barcelona, es bejutott a BL dontobe.
Szerintem nincs olyan szo a futballban, hogy kudarc.
Kudarc csak akkor van ha kifogasokat keresel, es en testkozelbol latom a csapatot, nem keresnek kifogasokat.
- interfan
Al Hilal elnoke elmondta, Inzaghi megkerte oket, hogy mindent halasszanak el a BL donto utanra.
Szerinte Inzaghi mar korabban eldontotte, hogy az Al Hilalhoz szerzodik, de nem irt ala a BL donto miatt es csak utana irta ala a szerzodeset, az Interrel is csak a BL donto utan kozolte a donteset.
Szerinte Inzaghi mar korabban eldontotte, hogy az Al Hilalhoz szerzodik, de nem irt ala a BL donto miatt es csak utana irta ala a szerzodeset, az Interrel is csak a BL donto utan kozolte a donteset.
- interfan
Olaszok kozben azt is kikutattak, hogy Pioli volt az utolso Inter edzo 2016-ban aki nem gyozelemmel debutalt elso tetmeccsen Inter padon.
Most 9 ev elteltevel a kovetkezo Chivu.
Sot meg inkabb visszamentek a multba es az elmult 26 ev osszesen 20 edzoje kozul, 5 edzo van aki nem gyozelemmel debutalt elso Interes tetmeccsen.
Nev szerint:
Chivu, Pioli, De Boer, Gasperini, Mancini, Zaccheroni
Sot meg inkabb visszamentek a multba es az elmult 26 ev osszesen 20 edzoje kozul, 5 edzo van aki nem gyozelemmel debutalt elso Interes tetmeccsen.
Nev szerint:
- internaZIOnaLe
interfan írta: ↑2025.06.18. 22:54 Olaszok kozben azt is kikutattak, hogy Pioli volt az utolso Inter edzo 2016-ban aki nem gyozelemmel debutalt elso tetmeccsen Inter padon.
Nev szerint:
És???
- hvmetal
Nem értem 2025-ben Te , hogy nem látsz jelentőséget az ilyen dolgokba . Még jó ,hogy Medárdkor játszottuk az első meccset !!!internaZIOnaLe írta: ↑2025.06.18. 23:55interfan írta: ↑2025.06.18. 22:54 Olaszok kozben azt is kikutattak, hogy Pioli volt az utolso Inter edzo 2016-ban aki nem gyozelemmel debutalt elso tetmeccsen Inter padon.
Nev szerint:
És???
- internaZIOnaLe
hvmetal írta: ↑2025.06.19. 07:47Nem értem 2025-ben Te , hogy nem látsz jelentőséget az ilyen dolgokba . Még jó ,hogy Medárdkor játszottuk az első meccset !!!internaZIOnaLe írta: ↑2025.06.18. 23:55interfan írta: ↑2025.06.18. 22:54 Olaszok kozben azt is kikutattak, hogy Pioli volt az utolso Inter edzo 2016-ban aki nem gyozelemmel debutalt elso tetmeccsen Inter padon.
Nev szerint:
És???
És a vállig érő kopasz hajú kék szemű edzők hangja sokkal inkább irritálta a nádi poszátát minek következtében a mez eladás stagnálni kezdett
-
Fan Gusto
Mondjuk viszonylag kevés olyan edző volt az Inter történenében, aki:interfan írta: ↑2025.06.18. 22:54 Olaszok kozben azt is kikutattak, hogy Pioli volt az utolso Inter edzo 2016-ban aki nem gyozelemmel debutalt elso tetmeccsen Inter padon.
Nev szerint:
- egy 5-0-ra elvesztett, letaglózó BL-döntős vereség után ült először a kispadon tétmeccsen.
- júniusban vette át a csapatot és egyből tétmeccset játszott, akkor, amikor a keret legszívesebben nemhogy tétmeccset nem játszana, de még a labdára sem nézne rá.
- a megújult rendszerű, remekül kitalált klubvilágbajnokság egy meccsével nyitott.
Egy szó, mint száz; érdekes statisztika és én aláírom, hogy Chivu egyelőre nem top edző - lehet, hogy soha nem is lesz az -, de szerintem kár lenne egy ilyen blőd adatból messzemenő következtetéseket levonni. Btw. Mancini, Zaccheroni és Pioli sem volt azért teljesen kutyaütő az Interes időszakában, hiába nem nyertek az első meccsükön.
-
Francesco
Amúgy Guardiola egyenesen kikapott első tétmeccsén a Bayern kispadján, de Klopp sem nyert a Pool-al, ahogyan Tornyi sem a Bonyháddal, csak mondom.
- interfan
Nincs "es", ez egy egyszeru statisztikai teny volt.internaZIOnaLe írta: ↑2025.06.18. 23:55interfan írta: ↑2025.06.18. 22:54 Olaszok kozben azt is kikutattak, hogy Pioli volt az utolso Inter edzo 2016-ban aki nem gyozelemmel debutalt elso tetmeccsen Inter padon.
Nev szerint:
És???
Olaszok szeretnek ilyenekkel foglalkozni, es ilyeneknek utanna nezni.
- hvmetal
Továbbra is szarnak gondolnám az anyagi helyzetünket, lehetőségeinket. Inzaghis korszakban a sikerek mellett nekem a stabilitás tetszett .
Én hagynám Chivut, ha a BL helyet eléri .
Én is 3 védő fólbiás voltam, de azt is nézem az utóbbi 15 évben sikeresebbek voltunk ezzel a rendszerrel, mint 4 védőssel . Nyilván lehet mondani , hogy nem ugyanolyan feltételek voltak a 2 rendszer között .
F.ság a mercato előtti esélylatolgatás. Inzaghival sem tudtunk nyerni ezzel a kerettel. Nem biztos erősítést jelentő érkezőkkel, még idősebb állománnyal, egy kezdő edzővel , egy történelmi vereség után meg elvárás, úgy , hogy körülöttünk sokan erősödnek is ?
Ha pár fiatalt sikerülne beépíteni, bl hely megvan, már oké. Contéval is azzal számolnék, hogy újra nem leszünk tényezők nemzetközi szinten. Nem gondolnám, hogy reális elvárás az sem , hogy akár az elődöntőig is eljussunk.
Hogy , ha így lesz , remélem számolunk, hogy a pénz sem fog jönni.
Én hagynám Chivut, ha a BL helyet eléri .
Én is 3 védő fólbiás voltam, de azt is nézem az utóbbi 15 évben sikeresebbek voltunk ezzel a rendszerrel, mint 4 védőssel . Nyilván lehet mondani , hogy nem ugyanolyan feltételek voltak a 2 rendszer között .
F.ság a mercato előtti esélylatolgatás. Inzaghival sem tudtunk nyerni ezzel a kerettel. Nem biztos erősítést jelentő érkezőkkel, még idősebb állománnyal, egy kezdő edzővel , egy történelmi vereség után meg elvárás, úgy , hogy körülöttünk sokan erősödnek is ?
Ha pár fiatalt sikerülne beépíteni, bl hely megvan, már oké. Contéval is azzal számolnék, hogy újra nem leszünk tényezők nemzetközi szinten. Nem gondolnám, hogy reális elvárás az sem , hogy akár az elődöntőig is eljussunk.
Hogy , ha így lesz , remélem számolunk, hogy a pénz sem fog jönni.
- hvmetal
Ér annyit , mint Manyika néni statisztikái, mikor könyököl ki a kerítésen nyilatkozva, hogy qmúgy mindig köszönt , rendes embernek ismerte a gyilkost .interfan írta: ↑2025.06.19. 08:44Nincs "es", ez egy egyszeru statisztikai teny volt.internaZIOnaLe írta: ↑2025.06.18. 23:55interfan írta: ↑2025.06.18. 22:54 Olaszok kozben azt is kikutattak, hogy Pioli volt az utolso Inter edzo 2016-ban aki nem gyozelemmel debutalt elso tetmeccsen Inter padon.
Nev szerint:
És???
Olaszok szeretnek ilyenekkel foglalkozni, es ilyeneknek utanna nezni.
- interfan
Olaszorszag mar csak ilyen...
Majd verjuk a meltan hires es bitang erosx Japan 120. helyezett, 19m teljes keret erteku Urawat es egybol Chivu lesz az Isten, es jonnek a statisztikak, hogy ekkora aranyu gyozelmet Inter edzokent 2. meccsen meg senki nem ert el.
Juventus is unneplik mar, mert megverte a Monterreyel hasonlo szintu Emirsegeki csapatot 5-0-ra, es mar egybol a Klub VB egyik fo eselyese lett a Juventus ezert.
- CsaSzi9294
Én abban sem vagyok biztos, hogy sokáig szeretnénk húzni ezt a vb-t. Vagyis simán benne van, hogy telibef*ssuk ezt a japán meccset, ami "jót" tehet a statisztikáknak. Másszóval semmi értelme ezeknek.interfan írta: ↑2025.06.19. 08:57Olaszorszag mar csak ilyen...
Majd verjuk a meltan hires es bitang erosx Japan 120. helyezett, 19m teljes keret erteku Urawat es egybol Chivu lesz az Isten, es jonnek a statisztikak, hogy ekkora aranyu gyozelmet Inter edzokent 2. meccsen meg senki nem ert el.![]()
![]()
- interfan
Na en ettol nem "tartok".CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.19. 09:03Én abban sem vagyok biztos, hogy sokáig szeretnénk húzni ezt a vb-t. Vagyis simán benne van, hogy telibef*ssuk ezt a japán meccset, ami "jót" tehet a statisztikáknak. Másszóval semmi értelme ezeknek.
Igy is mar most szetszedik Chivut a Monterrey elleni botlas utan.
Kepzeljuk egy kiesnek ebbol a csoportbol...
Nyilvanos kivegzes kb...
Nagyon minimum a legjobb 8 amit teljesitenunk kell, hogy ne legyen itt hatalmas felhaborodas az olasz kozegben.
-
möszi
Röhej... Aki látta a meccset, két dolgot elég egyértelműen levonhat: 1. ha Klopp van a kispadon és Pep Guardiola a másodedző (vagy fordítva, tök mindegy), akkor sem rúg gólt ez a csapat, akár 6 órás meccsen sem; egyszerűen van ilyen; 2. teljesen fáradt, kifacsart (fejben, lélekben és fizaikailag is) Inter játszott egy "felkészülési meccset." Nem hiába, hogy a meccs előtt is, több játékos még mindig a májusi 0-5-ről és az azóta felgyülemlett traumáról beszélt. Jó lett volna, ha motiválja a csapatot ez a torna, de látható, hogy sajnos még mindig poszttraumás a keret. Ezen mondjuk valóban segítene, ha a "müncheni veszedelem" kezdői helyett, valóban a kevesebbet játszókat próbálgatná Chivu. Megjegyzem azt is megértem, ha kb. 2 hetes munka után ő is szeretné megnézni, hogy mire képes az ún. Inzaghi "alapkezdő."interfan írta: ↑2025.06.19. 09:09Na en ettol nem "tartok".CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.19. 09:03Én abban sem vagyok biztos, hogy sokáig szeretnénk húzni ezt a vb-t. Vagyis simán benne van, hogy telibef*ssuk ezt a japán meccset, ami "jót" tehet a statisztikáknak. Másszóval semmi értelme ezeknek.
Igy is mar most szetszedik Chivut a Monterrey elleni botlas utan.
Kepzeljuk egy kiesnek ebbol a csoportbol...
Nyilvanos kivegzes kb...
Nagyon minimum a legjobb 8 amit teljesitenunk kell, hogy ne legyen itt hatalmas felhaborodas az olasz kozegben.
- vaskalap
Vannak klubok,akik ha nyernek az egekig emelik őket,és vannak akiket csak megemlítenek egy győzelem alkalmával.Pont az ilyen klubokat rühellem a legjobban,akik előtérbe vannak tolva,csak ők léteznek,és ők a legjobbak.Általában ezeknek a kluboknak vannak az "igazi"szurkolói.
- interfan
Csak nem a Real, Barcelona, Juventus sorsa gondolsz?vaskalap írta: ↑2025.06.19. 09:46 Vannak klubok,akik ha nyernek az egekig emelik őket,és vannak akiket csak megemlítenek egy győzelem alkalmával.Pont az ilyen klubokat rühellem a legjobban,akik előtérbe vannak tolva,csak ők léteznek,és ők a legjobbak.Általában ezeknek a kluboknak vannak az "igazi"szurkolói.
- vaskalap
+Mu.Pontosan.interfan írta: ↑2025.06.19. 10:08Csak nem a Real, Barcelona, Juventus sorsa gondolsz?vaskalap írta: ↑2025.06.19. 09:46 Vannak klubok,akik ha nyernek az egekig emelik őket,és vannak akiket csak megemlítenek egy győzelem alkalmával.Pont az ilyen klubokat rühellem a legjobban,akik előtérbe vannak tolva,csak ők léteznek,és ők a legjobbak.Általában ezeknek a kluboknak vannak az "igazi"szurkolói.![]()
- interfan
Azota mar hivatalosak is a dolgok.interfan írta: ↑2025.06.11. 23:53 Sole24 gazdasagi lap szerint az Oaktree azon dolgozik, hogy a 2027-ben lejaro 415m euros Goldman Sachs hitelt refinaszirozza a Bank of Americaval.
Azert ez a hitel-hitel hatan sztory sem volt semmi...
2015-ben vett fel Thohir 230m eurot a GS-tol.
Ezt kamatokkal egyutt (osszesen) 260m euro 2018-ig kellett volna visszafizetni.
Viszont ez a visszafizetes nem tortent meg mivel az akkor mar uj tulajdonos Zhang csalad ezt nem tette meg.
Helyette a Zhang csalad tovabbi 40m euro hitelt vett fel, es az eredeti hitel visszafizetesi hataridejet 2022-re tolta.
A hitel osszeg igy mar elerte a 300m eurot, kamatokkal egyutt 360m eurot.
2022-ben a Zhang csalad termeszetesen nem tudta visszafizetni a 360m euros GS hitelt, helyette uj osszeggel 2027-ig kitolta a visszafizetest, igy mar az osszeg itt elerte a 430m eurot.
Magyarul 2018-2022 kozott igy csinalt a Zhang csalad az eredeti 260m eurobol, 430m euros hitel osszeget.
Viszont a mostani hivatalos tajekoztatas szerint, mivel 2 evvel korabban visszafizetjuk a Goldman Sachs fele a hitelt, igy majdnem 20m euro kamatot sporolunk meg, tehat a most visszafizetendo osszeg 410m.
Ezt a 410m eurot ahogy mar szerepelt itt a Bank of Americatol kapjuk, es 2031-ig kell majd visszafizetni, evi 4% koruli kamattal.
Tehat az ossz visszafizetendo osszeg 2031-ben kb 480m euro lesz.
Hogy ez miert jo az Oaktreenak?
Azert mert igy az Inter likvidtasi rataja jobb lett.
Valamint nincs ugymond "rovid lejaratu" hitelunk, es egy akar jovore erkezo uj tulajdonosnak nem kell a hitel visszafizetessel foglalkozni a kovetkezo 5-6 evben.
Sole24 gazdasagi lap szerint az Oaktreenak 3 lepcsot kell teljesiteni, hogy a kovetkezo evekben talaljon uj tulajdonost:
- 1.
2027-ben lejaro GS hitelt rendezni (megtortent)
- 2.
Rendezi a stadion temat a nagyobb bevetel erdekeben.
- 3.
Stabilan es folyamatosan nyereseges mukodest produkaljon az Inter.
Visszafizettunk 410m eurot a Goldman Sachsnak, igy felejuk lejart a kotelezetseg.
Az uj hitelt a Bank of America adta, mindezt 350m euro ertekben, evi 4,5%-os kamattal, es 2030-as visszafizetesi datummal.
Az ossz visszafizetendo osszeg 430m euro lesz igy a Bank of Americanak.
- interfan
Genoa sportigazgatoja elmondta, az Inter valoban akarta Vieirat, es normalis dolog, hogy Vieira gondolkozott az ajanlaton.
Viszont vegul elutasitotta az Intert, a maradas mellett dontott, es mi a legjobb felteleket probaljak neki biztositani.
Viszont vegul elutasitotta az Intert, a maradas mellett dontott, es mi a legjobb felteleket probaljak neki biztositani.
- interfan
Egy meglehetosen erdekes SportItalia vezercikk Criscitiello irasa:
Az egesz Inter kerdes kenyes.
Az elso kerdes Ausilioval es Marottaval kapcsolatos.
Meg mindig teljes az osszhangban vannak, mint az elmult evekben?
Ki valasztotta Chivut? Ausilio valasztasa volt, vagy mindkettejuk valasztasa?
Komoly ketsegesek merulnek fel itt is.
A tulajdonos Marottaban, vagy inkabb Ausilioban bizik a mercatot illetoen?
Nem tudjuk a valaszokat, de ezt a sor kerdest igen.
Egyre tobb spontan kerdes es ketseg merul fel az Interrel kapcsolatban.
Az elmult honapok valsaga nem nyugtatta meg a szurkolokat.
Egyes lemondtak mindenrol, masok aggodnak.
Az Inter hadat uzent a Nordnak, az uj edzo teljesen tapasztalatan, es a mercato sem ugy alakul ahogy azt vartak.
A tavozo jatekosok esetben nem talalnak megoldast, hetrol hetre megbuknak a korabban mar biztosan gondolt uzletek.
Kozeledik a nyari felkeszules, es az oltozo vegletekig megosztott.
Akik tavozasra vannak itelve, visszatasitjak a lehetosegeket, tovabbi erkezoket viszont az Inter addig nem tud, amig tavozok nem lesznek.
Ez egy kaosz, es akkor is az, ha Ausilionak es Baccinak van meg ideje megoldani a problemakat.
Az Inter nem tud atmeneti evre gondolni, miutan mindent elveszitettek majus es junius kozott, az Intertol elvaras, azonnal talpra alljon.
Inzaghi talan onmagaban nevet, igaz a palya fogja megmondani kinek volt igaza.
Ujabb het kezdodott, es Auilionak cselekednie kellene, es megkotnie uzleteket.
Az Internel jelenleg tul sok a beszed, es tul keves a cselekves.
A klub lassusaganak pedig egy ember fogja megfizetni az arat, az edzo.
Meg mindennek az elejen vagyunk, de az elmult evekben megszokhattuk, hogy az Inter mindig jol teljesit.
Viszont most eljott az ideje, hogy a leheto legkevesebb hibat kovessek el a tavalyi szezon bukasai utan.
- interfan
Pont tegnap volt Chivuval kapcsolatban Palmerinek egy irasa.PellerG írta: ↑2025.07.26. 23:08Szerintem ez egy korrekt vélemény és összegzés.
A Chivus rész is.
Örültem volna, ha szerkezetet váltunk (4-2-3-1 pl), de ehhez Fabregas kellett volna.
Én félek ettől a Chivura erőltetett rendszermegtartástól, valamint magától Chivutól is, mivel teljesen rutintalan ezen a szinten.
Játékosként nagyon nem komáltam, de most szurkolok neki, hátha.
Ahogy fogalmaz:
- Pozitiv:
Ismeri a kozeget, belulrol ismeri az Intert, jo kapcsolatot apol a jatekosokkal.
Valamint megertette, hogy Inzaghi iranyat, taktikajat, elkepzeleset kell tovabbvinnie, a leheto legkevesebb valtoztatassal.
- Negativum:
Teljesen tapasztalatan, es meg a legnagyobb edzoknek is szuksege volt idore es bemelegitesre.
Az Internel pedig ha eljonnek a nehez idok, amik az Internel kulonosen nehezek, akkor Chivu karrierje legnagyobb nehezsegeivel es kihivasaval fog szembenezni, amit nagyon hamar meg kell oldania, kulonben vege.
Nekem ott kezdodnek a problemak, hogy mik is az elvarasok.
Az hogy egyes jatekosaink a 25/26 szezonra BL gyozelmet fogalmaznak meg, hogy majd most, haat mit ne mondjak...
De ami meg nagyobb problema, az a masik topicba szereplo Ausilio nyilatkozat:
"
Az Internek mindig is a legmagasabb szinten es celokert kell kuzdenie.
Tavalyi szezonban nem volt meg a hab a tortan, de most egy uj szezon kezdodik, es iden feltehetjuk ezt.
Chivuval kozosen hoztuk meg minden mercatos dontest.
A celjaink tovabbra is ugyanazok, csakis a legnagyobb trofeakat elerni.
Iden sem fogunk prioritast tenni egyik sorozat mellett sem, az Internek minden trofeat meg kell probalni megnyerni.
Semmi mas nem szamit, csak hogy iden nagy dolgokat erjunk el.
Nekunk a feladatunk most az, hogy egy nagyon eros es versenykepes csapatot adjuk Chivunak, amivel ellehet erni a vegso sikert a legnagyobb sorozatokban is.
"
En ertem hogy igazolunk, ne adja a jo eg jol igazolunk, de egy Chivutol varni a csodat, akinek 13db felnott profi meccse volt edzokent, es 45 percen mulott, hogy kiessen a Serie B-be a Parmaval...
Nyilvan triplazzunk, nyerjunk meg mindent, de En nem latom jo otletnek, hogy ekkora elvarasokat tamasztunk egy gyakorlatilag nulla kilometeres edzo fele, akinel egy hajszalon mulott az, hogy most eppen nem a Parma edzoje a Serie B-be.
Es itt van Palmeri elemzese, az Interrol es a nehez idoszakrol...
Pont a vezetoseg altal tamasztott elvarasok miatt nem lesz ez egyszeru tortenet.
- CsaSzi9294
Szerintem Chivu megítélésével várjunk még legalább 5 bajnokit…
Igazából nekünk soha nem volt jó egy edző sem.
- Jött Conte, az volt a baj, hogy juvés, BL-ben szar, nézhetetlen a játék. -> Hosszú idő után bajnokok lettünk.
- Jött Inzaghi, “ez nem a Lazio”. -> nem kis eredményeket értünk el.
- Most jött Chivu, aki szemmel láthatóan ki akarja javítani Inzaghi hibáit egy minimális változtatással, most az a baj, hogy 45 percre volt kieséstől azzal a Parmával, amelyiknek értéke töredéke az Interhez képest, ráadásul a végén Scudettohoz is segíthetett volna minket a Napoli ellen, ha nem csesszük el a Lazio meccset.
Nekem speciel tök tetszik, ahogy látom a csapat edzős képeit, hogy együtt röhög a csapattal, nincs befeszülve, mint elődje, ami a csapatra is kihathatott. Igen rutintalanabb, de a nehezebb időket egy edző se szereti. Neki viszont lesz tőke berakni mondjuk Piot, ha Martinez láthatatlan. Amit Ausilio mondott, hogy 3 front meg Inter meg minden…ezt Chivu nagyon jól tudta amikor megkeresték. Szerintem egyáltalán nem lesz olyan beszari, mint mondjuk Inzaghi, és ha megkapja Lookmant a támadó szekció a Lau, Thuram, Lookman, Pio, Bonny sorral liga szinten is top lesz, amire tud támaszkodni ha szarba vagyunk. Simán benne van, hogy az első 1-2 meccs gyászosabb lesz, de ez még egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem fog összeállni a csapat.
Nem tudom Interfan, nem is rosszból, de egy kicsit unalmas Chivu szapulása, meg hogy hány első osztályú bajnoki van mögötte. Nyilván az újdonság mindig “ilyesztő”, de ennyire ne akarjuk már Chivu vesztét előre vetíteni. Nem Inzaghi 352-jét akarja tovább vinni ez már most pozitív.
- Jött Conte, az volt a baj, hogy juvés, BL-ben szar, nézhetetlen a játék. -> Hosszú idő után bajnokok lettünk.
- Most jött Chivu, aki szemmel láthatóan ki akarja javítani Inzaghi hibáit egy minimális változtatással, most az a baj, hogy 45 percre volt kieséstől azzal a Parmával, amelyiknek értéke töredéke az Interhez képest, ráadásul a végén Scudettohoz is segíthetett volna minket a Napoli ellen, ha nem csesszük el a Lazio meccset.
Nekem speciel tök tetszik, ahogy látom a csapat edzős képeit, hogy együtt röhög a csapattal, nincs befeszülve, mint elődje, ami a csapatra is kihathatott. Igen rutintalanabb, de a nehezebb időket egy edző se szereti. Neki viszont lesz tőke berakni mondjuk Piot, ha Martinez láthatatlan. Amit Ausilio mondott, hogy 3 front meg Inter meg minden…ezt Chivu nagyon jól tudta amikor megkeresték. Szerintem egyáltalán nem lesz olyan beszari, mint mondjuk Inzaghi, és ha megkapja Lookmant a támadó szekció a Lau, Thuram, Lookman, Pio, Bonny sorral liga szinten is top lesz, amire tud támaszkodni ha szarba vagyunk. Simán benne van, hogy az első 1-2 meccs gyászosabb lesz, de ez még egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem fog összeállni a csapat.
Nem tudom Interfan, nem is rosszból, de egy kicsit unalmas Chivu szapulása, meg hogy hány első osztályú bajnoki van mögötte. Nyilván az újdonság mindig “ilyesztő”, de ennyire ne akarjuk már Chivu vesztét előre vetíteni. Nem Inzaghi 352-jét akarja tovább vinni ez már most pozitív.
- interfan
Ha figyelmesen elolvasod, ez az iras nem Chivu "szapulasarol" szolt, hanem arrol, hogy egyesek benne latjak a legnagyobb kockazatot, es ez a velemeny nem csak nalunk, hanem Olaszorszagban is igy van.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.27. 08:44 Szerintem Chivu megítélésével várjunk még legalább 5 bajnokit…![]()
![]()
- Most jött Chivu, aki szemmel láthatóan ki akarja javítani Inzaghi hibáit egy minimális változtatással, most az a baj, hogy 45 percre volt kieséstől azzal a Palmaval, amelyiknek értéke töredéke az Interhez képest.
Nekem speciel tök tetszik, ahogy látom a csapat edzős képeit, hogy együtt röhög a csapattal, nincs befeszülve, mint elődje, ami a csapatra is kihathatott. Igen rutintalanabb, de a nehezebb időket egy edző se szereti. Amit Ausilio mondott, hogy 3 front meg Inter meg minden…ezt Chivu nagyon jól tudta amikor megkeresték. Szerintem egyáltalán nem lesz olyan beszari, mint mondjuk Inzaghi, és ha megkapja Lookmant a támadó szekció a Lau, Thuram, Lookman, Pio, Bonny sorral liga szinten is top lesz, amire tud támaszkodni ha szarba vagyunk. Simán benne van, hogy az első 1-2 meccs gyászosabb lesz, de ez még egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem fog összeállni a csapat.
Amit en irtam, es amire en celoztam, az a vezetosegi nyilatkozatok, es egyben elvarasok.
Mert ilyen elvarasokat tamasztani egy teljesen kezdo edzovel szemben, haat szamomra finoman szolva sem optimalis.
Ha en valakit "szapultam" az a vezetoseg volt, mert nem latom realisnak, es ertelmesnek az ilyen mindent meg kell nyerjunk nyilatkozatokat, es elvarosokat.
Vegezetul pedig irod, hogy nem Inzaghi fele 3-5-2 viszi tovabb.
Ez szep, de ezt ki mondta?
Azon kivul, hogy a lapok leirtak, hogy tobb taktikara kesziti fel a vezetoseg a keretet, azaz 3-5-2 is, es 3-4-2-1 is lesz.
Chivunak eddig 4db Inter meccse volt, azon mind 3-5-2 volt a taktika.
- CsaSzi9294
Ugyan, hiába fogod az olaszokra meg a lapokra, rendszeresen írod a 45 perces Serie B-t meg, hogy hány bajnokija van.interfan írta: ↑2025.07.27. 08:48Ha figyelmesen elolvasod, ez az iras nem Chivu "szapulasarol" szolt, hanem arrol, hogy egyesek benne latjak a legnagyobb kockazatot, es ez a velemeny nem csak nalunk, hanem Olaszorszagban is igy van.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.27. 08:44 Szerintem Chivu megítélésével várjunk még legalább 5 bajnokit…![]()
![]()
- Most jött Chivu, aki szemmel láthatóan ki akarja javítani Inzaghi hibáit egy minimális változtatással, most az a baj, hogy 45 percre volt kieséstől azzal a Palmaval, amelyiknek értéke töredéke az Interhez képest.
Nekem speciel tök tetszik, ahogy látom a csapat edzős képeit, hogy együtt röhög a csapattal, nincs befeszülve, mint elődje, ami a csapatra is kihathatott. Igen rutintalanabb, de a nehezebb időket egy edző se szereti. Amit Ausilio mondott, hogy 3 front meg Inter meg minden…ezt Chivu nagyon jól tudta amikor megkeresték. Szerintem egyáltalán nem lesz olyan beszari, mint mondjuk Inzaghi, és ha megkapja Lookmant a támadó szekció a Lau, Thuram, Lookman, Pio, Bonny sorral liga szinten is top lesz, amire tud támaszkodni ha szarba vagyunk. Simán benne van, hogy az első 1-2 meccs gyászosabb lesz, de ez még egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem fog összeállni a csapat.
Amit en irtam, es amire en celoztam, az a vezetosegi nyilatkozatok, es egyben elvarasok.
Mert ilyen elvarasokat tamasztani egy teljesen kezdo edzovel szemben, haat szamomra finoman szolva sem optimalis.
Azon kivul, hogy a lapok leirtak, hogy tobb taktikara kesziti fel a vezetoseg a keretet, azaz 3-5-2 is, es 3-4-2-1 is lesz.
Ausilionak meg mit kellene nyilatkoznia? Érjük el a BL helyeket? Na azzal aztán motiválna mindenkit. Teljesen normális nyilatkozatok ezek. A keret most is alkalmas a Scudettora, hát még ha Lookman is érkezik. Az Inter vagyunk, mindig ott kell lennünk az esélyesek között. Ki tudja ezt jobban, mint Chivu?
- interfan
Ezek tenyek, pont ezen dolgok miatt, nem kellene ekkora terhet, ekkora elvarosokat megfogalmazni Chivuval szemben.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.27. 08:52Ugyan, hiába fogod az olaszokra meg a lapokra, rendszeresen írod a 45 perces Serie B-t meg, hogy hány bajnokija van.interfan írta: ↑2025.07.27. 08:48Ha figyelmesen elolvasod, ez az iras nem Chivu "szapulasarol" szolt, hanem arrol, hogy egyesek benne latjak a legnagyobb kockazatot, es ez a velemeny nem csak nalunk, hanem Olaszorszagban is igy van.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.27. 08:44 Szerintem Chivu megítélésével várjunk még legalább 5 bajnokit…![]()
![]()
Ha en valakit "szapultam" az a vezetoseg volt, mert nem latom realisnak, es ertelmesnek az ilyen mindent meg kell nyerjunk nyilatkozatokat, es elvarosokat.
Ausilionak meg mit kellene nyilatkoznia? Érjük el a BL helyeket? Na azzal aztán motiválna mindenkit. Teljesen normális nyilatkozatok ezek. A keret most is alkalmas a Scudettora, hát még ha Lookman is érkezik. Az Inter vagyunk, mindig ott kell lennünk az esélyesek között. Ki tudja ezt jobban, mint Chivu?
Ez nem az o hibaja, de akarhonnan is nezzuk, o egy totalisan kezdo edzo.
Egy kezdo edzore meg nem rakok olyan terhet, hogy itt bizony fel kell tenni a habot a tortara, vissza kell szerezni a bajnoki cimet, meg mindent meg kell nyerni.
Ezek butasagok.
Nem vagyunk sem olyan anyagi helyzetbe, sem olyan minosegi helyzetben, hogy ilyen kijelenteseket kellene tenni.
Pont ez a teher nem jo egy kezdo edzo szamara...
Senki nem arrol beszel, hogy mondjuk azt ne essunk ki.
De ezek a tulzasok, es ezek a mindent meg kell nyerni dolgok szamomra minden, csak nem okos megszolalasok.
-
P-Inter
Szerintem van itt egy erős túllihegése Chivu (még el sem indult) edzőségének:
1.) teher/nyomás -> top4-es bajnokság, top4-es csapatának az edzőjéről beszélünk, ha nem is fog megroppani az elméje, tudja, hogy ez bizony nagy feladat/felelősség önmagában is
2.) a klub az elmúlt évek sikereinek felbuzdulásán joggal kommunikálja kifelé a bajnoki cím elhódítását, a kupagyőzelmet és a BL győzelmet is akár (igaz, utóbbi hangozhat röhejesnek, de hát 2x eljutottunk oda igen rövid időn belül, úgy hogy, messze nem mi voltunk a favoritok (sose)). A nemzetközi versenysorozatok bizony nagyon más kávéházak, ezt is tudjuk. Aki érti, az érti, hogy ezek bizony nem arról szólnak, hogy mekkora arca van a klubnak. Hozzá teszem, van mire.
3.) látjuk, hogy a bizalom maximálisan megvan Chivu felé, nem nulláról kell indítania, az átigazolási pletykák és/vagy eddigi tranzakciók is azt mutatják, hogy próbálják az új projekt alá minél jobban adni a lovat, hogy minél zökkenőmentesebb legyen az átmenet.
4.) örüljünk, hogy nem valami sehonnai sokadrangú az összes olasz klubot megjárt edző kötött ki nálunk.
1.) teher/nyomás -> top4-es bajnokság, top4-es csapatának az edzőjéről beszélünk, ha nem is fog megroppani az elméje, tudja, hogy ez bizony nagy feladat/felelősség önmagában is
2.) a klub az elmúlt évek sikereinek felbuzdulásán joggal kommunikálja kifelé a bajnoki cím elhódítását, a kupagyőzelmet és a BL győzelmet is akár (igaz, utóbbi hangozhat röhejesnek, de hát 2x eljutottunk oda igen rövid időn belül, úgy hogy, messze nem mi voltunk a favoritok (sose)). A nemzetközi versenysorozatok bizony nagyon más kávéházak, ezt is tudjuk. Aki érti, az érti, hogy ezek bizony nem arról szólnak, hogy mekkora arca van a klubnak. Hozzá teszem, van mire.
3.) látjuk, hogy a bizalom maximálisan megvan Chivu felé, nem nulláról kell indítania, az átigazolási pletykák és/vagy eddigi tranzakciók is azt mutatják, hogy próbálják az új projekt alá minél jobban adni a lovat, hogy minél zökkenőmentesebb legyen az átmenet.
4.) örüljünk, hogy nem valami sehonnai sokadrangú az összes olasz klubot megjárt edző kötött ki nálunk.
- tomika431
P-Inter írta: ↑2025.07.27. 15:43 Szerintem van itt egy erős túllihegése Chivu (még el sem indult) edzőségének:
- interfan
SportItalia szerint az Al Hilal uj sportigazgatot keres, es 3 jelolt van, az egyik pedig Ausilio.
Majd a Szaudi media is bejelentette, az Al Hilal elorehaladott targyalasokat folytat egy nagy Olasz klub sportigazgatojaval, aki csatlakozni akar az Al Hilalhoz.
Majd a Szaudi media is bejelentette, az Al Hilal elorehaladott targyalasokat folytat egy nagy Olasz klub sportigazgatojaval, aki csatlakozni akar az Al Hilalhoz.
-
cuchu11
Ki mondta, hogy nem tudunk eladni?
- PellerG
- interfan
Ausilio:
Milyen erzes volt amikor az Inter hivott?
Nagyszeru, 1997-ben keresett meg Moratti, es az Inter ifjusagi szektorahoz csatlakoztam.
Vegig jartam mindent az Internel, 4 tulajdonossal is dolgoztam, nagyszeru iskola volt, vegig fejlodtem.
Sok nagyszeru jatekost igazoltal, kire vagy a legbuszkebb?
Kovacic es Brovozic.
De Onana is nagy igazolas volt, ingyen, majd egy ev mulva 50m-ert adtuk el.
De ott van Martinez, Thuram, Bisseck neve is.
Legnehezebb?
Teli atigazolasi szezon volt, es el kellett adni egy jatekost kufoldre, hogy szabaduljon fel a fizetese, kuszkodtunk az anyagi nehezsegekkel.
Felesege viszont valni akart, ez az utlevel problemat eredmenyezett, es mondtam nekik zarkozzanak be egy szobaba, es oldjak meg a valoperes dolgokat.
Nem tudom, hogy ez volt e a legfontosabb eladasunk, de a legnehezebb az biztos.
Legnagyobb hibad?
Kvaratskhelia.
De nem csak en hibaztam, sok mas olasz klubnak felajanlottak ot.
3-5-2 taktikat jatszunk, ugy iteltem meg o ebbe nem alkalmas, es o egy 4-3-3 jatekos.
Gyerekeid szeretik a focit?
Giulia teljesen mas utat valasztott.
Viszont Niccolo tobb ezer meccset nez, es ismer rengeteg jatekost.
Most peldaul leszidott, amikor Jashari a Milanba igazolt.
Miert?
Azt mondta nekem, ajanlottam szamodra mar amikor a Luzern jatekosa volt, te meg hagytad kicsusszon a kezeid kozul.
Igaza van, de nem tudunk minden jo jatekost megvenni.
- Cupi
Itt azért még lehet, hogy mindannyian tudnánk olyan igazolásait mondani akikből hatalmas flop lett a 2010-es években.
- PellerG
- interfan
Marotta hivatalosan is 2%-os tulajdonos lett az Interben, mindezt 20m euro ertekben.
Carlo Festa es a Sole24 szerint az Oaktree a jovoevi elasdra torekszik, es ez Marottanak is haszonnal jarhat, mert tobbet kaphat a 2%-ert mint 20m euro.
SportItalia szerint Ausiliot erdekli a Szaudi ajanlat, es szivesen menne oda.
Az Inter jelenleg Ausilio dontesere var.
Amennyiben Ausilio tavozna, az eddigi Ausilio helyettes, Ausilio tanitvany Baccin lehetne az uj sportigazgato.
Carlo Festa es a Sole24 szerint az Oaktree a jovoevi elasdra torekszik, es ez Marottanak is haszonnal jarhat, mert tobbet kaphat a 2%-ert mint 20m euro.
SportItalia szerint Ausiliot erdekli a Szaudi ajanlat, es szivesen menne oda.
Az Inter jelenleg Ausilio dontesere var.
Amennyiben Ausilio tavozna, az eddigi Ausilio helyettes, Ausilio tanitvany Baccin lehetne az uj sportigazgato.
-
R9.
Jobban jart volna ha allampapirt vesz rajta
Meglepodnek ha 1milliard EUR felett adna valaki az Interert 
- lucky0
- PellerG
Betolta ezt a 20 milliót az idei mercatoba.
Majd ebből kipótolva jön Lookman és Kone.
- interfan
Mar ha pl 1,1 milliardert adja el az Oaktree a klubot, akkor Marotta 22m eurot kap, azaz 2m eurot.
- interfan
Biasin szerint is Ausilio a nyari mercato vegevel tavozik a Szaudi Al Hilal csapatahoz.interfan írta: ↑2025.08.19. 22:54 Szaudi allami media bejelentette, az Al Hilal megallapodott egy europai top klub jelenlegi sportigazgatojaval, aki szeptembertol csatlakozik az Al Hilalhoz.
SportItalia utan a Sky is megerositi, Ausilio szivesen csatlakozna az Al Hilalhoz, es elvallalna a Szaudi klub sportigazgatoi posztjat.