Jelenleg igen, de én úgy értettem, hogy nem lenne ellenemre, ha itthon is ők közvetítenének és akkor nem kellene VPN. Engem baromira zavart ahogyan az Inter meccseket közvetítették, pláne hogy legtöbbször stúdió sem volt.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Francesco
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- PetR
- Kapcsolat:
Jaja, ezzel egyetértek, én is nagyon örülnék neki.Francesco írta: ↑2025.06.27. 11:28Jelenleg igen, de én úgy értettem, hogy nem lenne ellenemre, ha itthon is ők közvetítenének és akkor nem kellene VPN. Engem baromira zavart ahogyan az Inter meccseket közvetítették, pláne hogy legtöbbször stúdió sem volt.
- interfan
4 jatekosunk is tavozott a klub VB-rol es visszatertek Olaszorszagba, mivel seruleseik olyan sulyosak, hogy nem epulnek fel a kovetkezo 1 honapban.
Bisseck, Zielinski, Pavard, Calhanoglu
Bisseck, Zielinski, Pavard, Calhanoglu
- interfan
Sajnos ujra megserult Pio Esposito, a kihagyas hosszat a kovetkezo orakban tudhatjuk meg a muszeres vizsgalatok utan.
Thuram viszont felepult, de nem tudni tudja e vallalni a jatekot holnap kezdokent.
Amennyiben nem, ez esetben S.Esposito kezdhet elol.
Jelenleg ket kerdes van a holnapi kezdot illetoen.
Darmian es Thuram tud e kezdeni, ha nem akkor DeVrij es S.Esposito kezdhet.
Varhato kezdo:
Sommer
Darmian/DeVrij-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Asllani-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram/S.Esposito-Martinez
Thuram viszont felepult, de nem tudni tudja e vallalni a jatekot holnap kezdokent.
Varhato kezdo:
Sommer
- Atosz
Ohh baszki miért pont szegény srác… remélem rapid felépülés lesz, nagyon jó nézni a pályán.interfan írta: ↑2025.06.29. 06:36 Sajnos ujra megserult Pio Esposito, a kihagyas hosszat a kovetkezo orakban tudhatjuk meg a muszeres vizsgalatok utan.
Varhato kezdo:
Sommer
- interfan
Veszelyben a mi holnapi meccsunk is...
https://www.calciomercato.com/notizie/i ... go/1610793
https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... col-985817
Mondjuk az is oriasi, hogy helyi ido szerint delutan 3 orakor jatszunk, az elorejelezesek szerint 35 fokba...
https://www.calciomercato.com/notizie/i ... go/1610793
https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... col-985817
Mondjuk az is oriasi, hogy helyi ido szerint delutan 3 orakor jatszunk, az elorejelezesek szerint 35 fokba...
- interfan
Frattesi szamara is befejezodott a Klub VB, visszater Olaszorszagba.
Igy most mar a Pavard, Bisseck, Frattesi, Calhanoglu, Zielinski sornak ert veget a klub VB.
Igy most mar a Pavard, Bisseck, Frattesi, Calhanoglu, Zielinski sornak ert veget a klub VB.
- PellerG
- interfan
Optimalis esetben julius elejen kezdodne a felkeszules.
Na most ez minden, csak nem optimalis eset.
Augusztus 23-an mar Serie A 1.fordulo.
1-2 het szunet lesz kb, attol fugg meddig tart szamunkra a klub vb.
Turazas nem nagyon lesz, ez a klub vb-vel most megvan.
- interfan
Szerencsere Pio Esposito nem utazott haza, igy ha tovabbjutunk remelhetoleg meg kap lehetoseget.Atosz írta: ↑2025.06.29. 12:30Ohh baszki miért pont szegény srác… remélem rapid felépülés lesz, nagyon jó nézni a pályán.interfan írta: ↑2025.06.29. 06:36 Sajnos ujra megserult Pio Esposito, a kihagyas hosszat a kovetkezo orakban tudhatjuk meg a muszeres vizsgalatok utan.
Varhato kezdo:
Sommer
Viszont Chivu megerositette, a mai meccset serules miatt kihagyja.
Egyebkent ezen a mai meg tul kell lepni, es onnantol hoztuk az elvart sportszakmai, es remelhetoleg a gazdasagi elvarasokat is.
Ez a 8 koze jutas ugymond egy egyertelmu minimum cel volt, igazabol ezert meg sem kellett szakadni, es mar csak a mai van hozza.
Ha a 8 kozott a City jon, szerintem senki nem minket fog eselyesnek tartani.
Persze ha az Al Hilal meglepi a Cityt (amit en nem zarok ki) az egy uj helyzet onnantol.
Ma nyerjunk, legyunk a 8 kozott, es akkor azok az extra kritikus, elegedetlen olasz hangok is kicsit legalabb elhallgatnak.
-
Francesco
Bár nem ismerem az arabokat, de meglepne ha nem gólokkal nyerne a City. Gazdasági célokat főleg, hogy ez a változó bevételekbe esik nyilván teljesítjük ezzel, de a sporszakmait nem, mert mi vagyunk az Inter, mindent meg akarunk nyerni. (Ezt a baromságot…)
Mindenesetre szerintem először jussunk tovább ma, nem biztos hogy ez olyan egyértelmű lesz.
Azért egy Inter PSG visszavágót és egy picike győzelmet megnéznék a döntőben. Akkor lehete mondani, hogy az EB-t megnyertèk, de a VB már a miénk, ráadásul többet keresnénk, mint ők e két sorozatot figyelembe véve, vagy nem?
Mindenesetre szerintem először jussunk tovább ma, nem biztos hogy ez olyan egyértelmű lesz.
Azért egy Inter PSG visszavágót és egy picike győzelmet megnéznék a döntőben. Akkor lehete mondani, hogy az EB-t megnyertèk, de a VB már a miénk, ráadásul többet keresnénk, mint ők e két sorozatot figyelembe véve, vagy nem?
- Baggio85
Biztosan nem lesz az!
Persze, tudom, a Flu kerete nem ér 3 Ft-t se és Serie B élmezőny, de szerintem 50-50% az esélye a két csapatnak. Tényleg az lesz a kérdés, hogy mi mennyire maradtunk frissek. Azért az többnyire látszik a vb-n az Európa-Dél Amerika párharcoknál, hogy az európiai csapatok teljesen más tempóban futballoznak. A 2. félidőre ezt már kevésbé szokták bírni a brazil, argentin, mexikói csapatok. De topon sajnos mi sem vagyunk.
- Cupi
Lehet engem ezért savazni de én egyáltalán nem bánnám ha mai kiesnénk és mennénk haza. Ha egy nagy menetelés lesz az szép meg jó de akkor a szezon elejét be is áldozzuk mert kb. semmit nem fognak pihenni a kezdés előtt a játékosok akik már alapból szét vannak hatjva....ők is emberek, mentálisan és fizikailag is fel kell töltődniük. Emlékezzetek vissza, hogy Martinez a Copa America miatt jóval kevesebbet tudott pihenni tavaly és kb. az ősz nagyrészébe teljesen hulla és nulla volt.....Baggio85 írta: ↑2025.06.30. 09:05Biztosan nem lesz az!Kb. ugyanolyan hangulat várható, mint a River elleni meccsen, nagyon meleg lesz, a fél csapat már otthon van és most már tényleg tele van a t*ke mindenkinek ezzel az idénnyel!
Persze, tudom, a Flu kerete nem ér 3 Ft-t se és Serie B élmezőny, de szerintem 50-50% az esélye a két csapatnak. Tényleg az lesz a kérdés, hogy mi mennyire maradtunk frissek. Azért az többnyire látszik a vb-n az Európa-Dél Amerika párharcoknál, hogy az európiai csapatok teljesen más tempóban futballoznak. A 2. félidőre ezt már kevésbé szokták bírni a brazil, argentin, mexikói csapatok. De topon sajnos mi sem vagyunk.
- Baggio85
Az a szerencsénk, hogy az első két bajnoki otthon lesz, tehát az egész augusztust még tulajdonképpen lehet a felkészülésre/alapozásra fordítani. Valószínűleg a felkészülés már mindenképpen eltolódik. Nem lesz optimális az biztos. Meg hát a hazai pálya sem garancia igazából semmire...Cupi írta: ↑2025.06.30. 11:43Lehet engem ezért savazni de én egyáltalán nem bánnám ha mai kiesnénk és mennénk haza. Ha egy nagy menetelés lesz az szép meg jó de akkor a szezon elejét be is áldozzuk mert kb. semmit nem fognak pihenni a kezdés előtt a játékosok akik már alapból szét vannak hatjva....ők is emberek, mentálisan és fizikailag is fel kell töltődniük. Emlékezzetek vissza, hogy Martinez a Copa America miatt jóval kevesebbet tudott pihenni tavaly és kb. az ősz nagyrészébe teljesen hulla és nulla volt.....Baggio85 írta: ↑2025.06.30. 09:05Biztosan nem lesz az!Kb. ugyanolyan hangulat várható, mint a River elleni meccsen, nagyon meleg lesz, a fél csapat már otthon van és most már tényleg tele van a t*ke mindenkinek ezzel az idénnyel!
- Cupi
Igen. Mindig előttem van tavaly ősszel Martinez. Gyenge volt nagyon, hulla fáradt és mindenki mondta persze, hogy az hisz alig volt ideje pihenni a Copa miatt....ugye ott a döntőig meneteltek és meg is nyerték. Na most ha mi is eljutnánk addig akkor az egész csapatra lehet majd mondani ugyanezt. Az meg végzetes lehet majd a bajnokság szempontjából. Gondoljátok el szinte az egész csapat olyan fizikai és mentális szinten lenne majd mind Martinez volt tavaly.Baggio85 írta: ↑2025.06.30. 12:12
Az a szerencsénk, hogy az első két bajnoki otthon lesz, tehát az egész augusztust még tulajdonképpen lehet a felkészülésre/alapozásra fordítani. Valószínűleg a felkészülés már mindenképpen eltolódik. Nem lesz optimális az biztos. Meg hát a hazai pálya sem garancia igazából semmire...
- interfan
Azert ezt az egeszet vegig menni valami szeduletesen durva...Cupi írta: ↑2025.06.30. 11:43
Lehet engem ezért savazni de én egyáltalán nem bánnám ha mai kiesnénk és mennénk haza. Ha egy nagy menetelés lesz az szép meg jó de akkor a szezon elejét be is áldozzuk mert kb. semmit nem fognak pihenni a kezdés előtt a játékosok akik már alapból szét vannak hatjva....ők is emberek, mentálisan és fizikailag is fel kell töltődniük. Emlékezzetek vissza, hogy Martinez a Copa America miatt jóval kevesebbet tudott pihenni tavaly és kb. az ősz nagyrészébe teljesen hulla és nulla volt.....
Mindig előttem van tavaly ősszel Martinez. Gyenge volt nagyon, hulla fáradt és mindenki mondta persze, hogy az hisz alig volt ideje pihenni a Copa miatt....ugye ott a döntőig meneteltek és meg is nyerték. Na most ha mi is eljutnánk addig akkor az egész csapatra lehet majd mondani ugyanezt. Az meg végzetes lehet majd a bajnokság szempontjából. Gondoljátok el szinte az egész csapat olyan fizikai és mentális szinten lenne majd mind Martinez volt tavaly.![]()
Csak hogy Martineznel maradjunk.
Elkezdte emberunk 2023 julius elejen a felkeszulest az Interrel.
2023 julius es 2024 julius kozepe, konkretan tobb mint 1 even at megallas nelkul jatszott.
Lejatszott emberunk konkretan 1 ev alatt 60db meccset.
Majd 1 ev folyamatos jatek utan elment ketto, azaz 2db het szunetre.
Augusztus elejen mar az Internel volt es kezdte a felkeszulest, es az uj szezont.
Azota emberunk ugyanugy megallas nelkul jatszik 11 honapja szunet nelkul.
11 honap alatt lejatszott eddig 58 meccset (ma lesz az 59.)
Roviden:
-2023 julius-2024 julius 12 honap folyamatos jatek megallas nelkul = 60 meccs
2db het szunet...
-2024 augusztus-2025 julius 11 honap folyamatos jatek megallas nelkul = 59.meccse erkezik majd.
Osszegezve:
-24 honap = 2 db het piheno
Ez minden, csak nem normalis.
Lehet itt szidni Kloppot, hogy miket pofazik, stb, de ezeket az idezeteket erdemes elolvasni tole:
"klubvilágbajnokság a futballban valaha megvalósított legrosszabb ötlet” – jelentette ki a német tréner. A korábban a tornán szintén részt vevő Borussia Dortmundot is irányító szakember szerint a probléma gyökere abban rejlik, hogy „olyan emberek találnak ki dolgokat, akiknek soha nem volt vagy már nincs közük a napi gyakorlathoz”.
"Súlyos félelmeim vannak, hogy a játékosok a következő szezonban olyan sérüléseket fognak elszenvedni, amilyeneket korábban soha” – figyelmeztetett Klopp a játékosok jövőbeli állapotát illetően.
„Ha nem a következő szezonban, akkor a világbajnokságon vagy utána fog ez megtörténni” – tette hozzá, rámutatva a túlzott terhelés veszélyeire.
„Tavaly a Copa América és az Európa-bajnokság volt, idén a klub-vb, jövőre pedig a világbajnokság. Ez azt jelenti, hogy az érintett játékosoknak nincs valódi pihenőjük, sem fizikailag, sem mentálisan” – emelte ki a jelenlegi naptár abszurditását.
A német tréner szerint folyamatosan azt várjuk el a játékosoktól, hogy úgy menjenek bele minden meccsbe, mintha az lenne az utolsó.
„Ezt mondjuk nekik évente 70-75 alkalommal. De ez így nem mehet tovább” – hangsúlyozta, kijelentve, a túlterhelés végül biztosan kontraproduktív lesz.
„Biztosítanunk kell számukra a szüneteket, mert ha nem kapják meg azokat, nem lesznek képesek csúcsteljesítményt nyújtani – és ha ezt már nem tudják elérni, akkor az egész termék értéket veszít.”
- interfan
Thuram tudta vallalni a jatekot, igy o kezd elol.
Meglepetesre DeVrij es Augusto is kezd, es Acerbi-Dimarco padon van csak.
Hivatalos kezdo:
Sommer
Darmian-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Asllani-Mkhitaryan-Augusto
Thuram-Martinez
7 jatekosunk is sargaveszelyes:
Barella, Augusto, Dumfries, Bastoni, Asllani, S.Esposito, Martinez.
Ha sargat kap barmelyik, es tovabbjutunk, a 8 kozott nem jatszhatnak.
Meglepetesre DeVrij es Augusto is kezd, es Acerbi-Dimarco padon van csak.
Hivatalos kezdo:
Sommer
Darmian-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Asllani-Mkhitaryan-Augusto
Thuram-Martinez
7 jatekosunk is sargaveszelyes:
Barella, Augusto, Dumfries, Bastoni, Asllani, S.Esposito, Martinez.
Ha sargat kap barmelyik, es tovabbjutunk, a 8 kozott nem jatszhatnak.
- interfan
En nem tudom mekkora szamot fog hazudni a FIFA, de valami szanalmasan ures ez a stadion...
Latni is fajdalmas...
Latni is fajdalmas...
- Baggio85
Hát az első 3 perc alapján mi már legszívesebben a félidőben hazamennénk. 
-
Tombi1986
- Dan-i-nter
Kimentem mosdóba pár percre már 0-1, mi történt
- Baggio85
Első 10 percben volt vagy 1.5 percnyi tiszta játékidő...
-
Francesco
Ez a vaktában baxxunk bele a labdába amerre állunk ez remélem nem Chivu iránymutatása, gyorsan el kéne felejteni…
- Baggio85
Borzasztóan játszunk! 
- interfan
Inzaghi orult viselkedese utan azert nem semmi kontraszt Chivu unott arcat latni a padon ami mindjart sirasra all. 
Kozben majdnem 0-2, ezt megusztuk...
Kozben majdnem 0-2, ezt megusztuk...
- Dan-i-nter
Ez egyelőre ma is abszolút nulla.
-
VInter101
- Baggio85
Thuram k*rvára nincs rendben. Semmi értelme erőltetni.
-
Tombi1986
Ennek nincs túl sok értelme, játékosok is unják…
- CsaSzi9294
Bastoni, Dumfries, Asllani, Thuram jöhet is le,
Carlos, Henrique, Sucic, Esposito/Zalewski be
Carlos, Henrique, Sucic, Esposito/Zalewski be
- interfan
Ezt is megusztuk...
Azert nem semmi, hogy ez a nulla Fluminense 3-0-ra vezethetne ellenunk egy felido utan.
Nem tudom, hogy ezen inkabb sirni erdemes, vagy nevetni.
Azert nem semmi, hogy ez a nulla Fluminense 3-0-ra vezethetne ellenunk egy felido utan.
Nem tudom, hogy ezen inkabb sirni erdemes, vagy nevetni.
- Baggio85
Most vagy tényleg menjünk haza a szünetben, vagy szedjük már össze magunkat, mert ez kabaré! 40 éves védelem van az ellenfélnél!
- interfan
Inzaghi amenyire egyuttelt a jatekkal, na Chivu pont annyira nem.
Mintha szegenyt Chivut kinoznak ugynezki, es mint akinek elete fajdalma lenne ott lenni a padon.
Mondjuk ezt a klub VB "jatekot" latva amit produkalunk, hat nem is csoda ez a pokoli szenvedes.
- CsaSzi9294
Nahát Miki, hogy bevadult.
Mekkora csicska csapat ez…
Mekkora csicska csapat ez…
- interfan
Es ez a csapat szivat minket...
Na ez a nem semmi...
- interfan
Nezzuk a dolgok jo oldalat, legalabb csak 1-0, es nem 3-0. 
Jon majd 2 beadas, forditunk, es minden happy.
Valami dobbenetes szarok vagyunk ismet, amit ezen a klub VB nyujtunk, haat az alulmulni sem lehet annyira melyen van.
Jon majd 2 beadas, forditunk, es minden happy.
Valami dobbenetes szarok vagyunk ismet, amit ezen a klub VB nyujtunk, haat az alulmulni sem lehet annyira melyen van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.06.30. 21:55-kor.
- Baggio85
Fú, de idegesítő egy meccs!
Sajnos mi az extra meleg mellett extra tompák és fáradtak vagyunk és akkor még sikerül megsz*patnunk magunkat egy ilyen góllal...
Sajnos mi az extra meleg mellett extra tompák és fáradtak vagyunk és akkor még sikerül megsz*patnunk magunkat egy ilyen góllal...
- CsaSzi9294
- interfan
- Cupi
Szar meccs....rohadt sokat áll a jatek es ezek a brazilok is full favagok.....
Chivu feje sokszor olyan a kispadon mint amikor egy jo munkas ember hazafele 5 utan még beter a kocsmaba es faradtan nezi a sörét.
Chivu feje sokszor olyan a kispadon mint amikor egy jo munkas ember hazafele 5 utan még beter a kocsmaba es faradtan nezi a sörét.
- hvmetal
- lucky0
Thuram elképesztően gyenge. Ha lenne érte ajánlat én belőle csinálnék pénzt. Kiváló játékos, extra képességekkel, de ha nincs kedve focizni akkor nagyon ki tud lógni lefelé. Eddig a tavaszi formáját hozza.
Augusto,.Sucic, és Zalewski is jöhetne. De Vrij helyett is Acerbi mert a holland ma botrány, ahogy Darmian is.
Augusto,.Sucic, és Zalewski is jöhetne. De Vrij helyett is Acerbi mert a holland ma botrány, ahogy Darmian is.
- CsaSzi9294
Hallod, tényleg.
Kicsit tényleg világtalan feje van, de hát ez van.
Egyébként Inzaghi agyérgörcs közeli fejét sem volt jobb nézni. Legalábbis nekem.
- interfan
Szerencsetlen a siras kerulgeti, mondjuk engem is latva ezt az elkepesztoen unott arcot.
Indulhatna egy gyujtes Chivu megsegitesere, annyira szenved szegeny, es annyira unja, hogy mar megsajnaltam szegenyt, hogy ott kell lennie.
Eletkedvet elveszi az egesz vilagnak ezzel az unott, sirasra allo arccal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.06.30. 22:01-kor.
- CsaSzi9294
Egyet értek. Szerintem Bonny hamar ki fogja szorítani a kezdőből ha nem javul fel. Bár ne feledjük, talán még nem 100%os.lucky0 írta: ↑2025.06.30. 21:59 Thuram elképesztően gyenge. Ha lenne érte ajánlat én belőle csinálnék pénzt. Kiváló játékos, extra képességekkel, de ha nincs kedve focizni akkor nagyon ki tud lógni lefelé. Eddig a tavaszi formáját hozza.
- PellerG
- vaskalap
Attól függetlenül,hogy ez egy jóval gyengébb csapat,helyzeteik nekik voltak.A védelem botrány,Di Marco folyton lemarad védekezésnél,De Vrij meg azt sem tudja hol van.Játék kép nincs is,néha egy Inzaghis támadás érezhető,de nem több.Talán elfáradnak a brazilok,és hátha.
- Baggio85
Biztos, hogy nem az! Húzza a lábát, csak a vak nem látja. Megmondom őszintén, így, hogy a csapat fele már hazament, nem tudom, hogy van e értelme beleszaladni megint egy pofonba a City ellen. De még az Al-Hilal ellen sem...CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.30. 22:01Bár ne feledjük, talán még nem 100%os.lucky0 írta: ↑2025.06.30. 21:59 Thuram elképesztően gyenge. Ha lenne érte ajánlat én belőle csinálnék pénzt. Kiváló játékos, extra képességekkel, de ha nincs kedve focizni akkor nagyon ki tud lógni lefelé. Eddig a tavaszi formáját hozza.
- lucky0
Biztos, hogy nem az! Húzza a lábát, csak a vak nem látja. Megmondom őszintén, így, hogy a csapat fele már hazament, nem tudom, hogy van e értelme beleszaladni megint egy pofonba a City ellen. De még az Al-Hilal ellen sem...
[/quote]
Dehogy húzza ő így fut. Ez eddig nem jött neked le? Néha olyan a mozgása, mintha valaki vissza húzná futás közben.
[/quote]
Dehogy húzza ő így fut. Ez eddig nem jött neked le? Néha olyan a mozgása, mintha valaki vissza húzná futás közben.
- CsaSzi9294
Reméljük Bonny levesz egy kis terhet róla. Nem értem miért nem hozza le, Seba vagy Carboni mehetne be. Bar gondolom el lesznek adva, epp emiatt nem játszanak.Baggio85 írta: ↑2025.06.30. 22:05Biztos, hogy nem az! Húzza a lábát, csak a vak nem látja. Megmondom őszintén, így, hogy a csapat fele már hazament, nem tudom, hogy van e értelme beleszaladni megint egy pofonba a City ellen. De még az Al-Hilal ellen sem...