Totál szánalom....ízléstelen.
De ezek? Na mind1.....
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Totál szánalom....ízléstelen.
Igen, ezzel kapcsolatban volt itt hir par napja:Baggio85 írta: ↑2025.06.13. 20:01 https://m.fcinternews.it/focus/i-gds-i- ... rio-984635
Ezt a hírt tudná valaki értelmezni?![]()
Köszi! És azt tudni, hogy ezt a hitelt ki vette fel korábban, és miért jó, hogy visszafizetjük, ha közben felveszünk egy újat? A későbbi határidőn kívül.interfan írta: ↑2025.06.13. 20:12Igen, ezzel kapcsolatban volt itt hir par napja:Baggio85 írta: ↑2025.06.13. 20:01 https://m.fcinternews.it/focus/i-gds-i- ... rio-984635
"
Sole24 gazdasagi lap szerint az Oaktree azon dolgozik, hogy a 2027-ben lejaro 415m euros Goldman Sachs hitelt refinaszirozza a Bank of Americaval.
Amennyiben az Oaktree es a Bank of America megegyeznek, az uj hitel 2030-ig visszafizetesi datummal lenne, es 480m koruli ertekben.
Sole24 kiemeli, a refinaszirozas most letfontossag a stadion temaval egyutt egy kesobbi eladast illetoen.
Jelenleg semmifele erdeklodes nincs az Interert.
Viszont az Oaktree bizik benne, hogy az Inter tortenelmenek elso nyereseges eve, valamint ha sikerul rendezni a stadion temat, akkor jovore az erdeklodok megjelennek.
Az Oaktree szeretne minel nagyobb haszonnal eladni az Intert.
"
Zhang korszak...Baggio85 írta: ↑2025.06.13. 21:01Köszi! És azt tudni, hogy ezt a hitelt ki vette fel korábban, és miért jó, hogy visszafizetjük, ha közben felveszünk egy újat? A későbbi határidőn kívül.interfan írta: ↑2025.06.13. 20:12Igen, ezzel kapcsolatban volt itt hir par napja:Baggio85 írta: ↑2025.06.13. 20:01 https://m.fcinternews.it/focus/i-gds-i- ... rio-984635
"
Sole24 gazdasagi lap szerint az Oaktree azon dolgozik, hogy a 2027-ben lejaro 415m euros Goldman Sachs hitelt refinaszirozza a Bank of Americaval.
Amennyiben az Oaktree es a Bank of America megegyeznek, az uj hitel 2030-ig visszafizetesi datummal lenne, es 480m koruli ertekben.
Sole24 kiemeli, a refinaszirozas most letfontossag a stadion temaval egyutt egy kesobbi eladast illetoen.
Viszont az Oaktree bizik benne, hogy az Inter tortenelmenek elso nyereseges eve, valamint ha sikerul rendezni a stadion temat, akkor jovore az erdeklodok megjelennek.
"
Emlékeim szerint ez még a kínai örökség…Baggio85 írta: ↑2025.06.13. 21:01Köszi! És azt tudni, hogy ezt a hitelt ki vette fel korábban, és miért jó, hogy visszafizetjük, ha közben felveszünk egy újat? A későbbi határidőn kívül.interfan írta: ↑2025.06.13. 20:12Igen, ezzel kapcsolatban volt itt hir par napja:Baggio85 írta: ↑2025.06.13. 20:01 https://m.fcinternews.it/focus/i-gds-i- ... rio-984635
"
"
BL donto?
Nagyon megakartuk nyerni a BL dontot, de egyszeruen nem volt eselyunk sem.
Nem mi voltunk a hibasak, nem tudtunk csapatkent mukodni.
Egy bombaformaban levo PSG megsemmisitett minket, nagyon nehez lesz ezen a sulyos veresegen tultenni magunkat.
Az elet megy tovabb, eljutottunk a BL dontobe ami nagy eredmeny, egy jobb csapattol kaptunk ki.
Buszke vagyok a csapatra, nagyszeru munkat vegeztunk a szezon soran.
Az hogy nem nyertunk egy trofeat sem, nem jelenti azt, hogy rosszak voltunk.
Inzaghi tavozasat mikor tudtad meg, beszeltel vele?
Azutan tudtam meg miutan kozolte a BL donto utani heten az Inter vezetessel.
Kedden felhivott es elkoszont, nagyszeru ember, mindent koszonok neki, es sok sikert kivanok neki.
Sokat fejlodtunk Inzaghinak koszonhetoen csapatkent, es egyenkent is.
Rengeteget tanultam tole, o tett engem kapitannya, orokke halas leszek neki.
Chivu a 4. edzot az Internel, kapunk egy Lautaro 4.0-at?
Nagyon hasonlo elkepzelesei vannak mint Inzaghinak, meglatjuk mi lesz.
En minden edzonek bizonyitani akarok, es megmutatni mire vagyok kepes.
De nincs is olyan "nyari turne" aminek a bevetele szerepel az adott ev koltsegvetesebe.
Na ez egy jobb kerdes egyebkent.Interfan1000 írta: ↑2025.06.26. 14:11 Inzaghi fizujából tudják pótolni a kiesést, mivel azt írtad az se volt betervezve h lelép!
Arna, Taremi, Correa mind magas fizetésért voltak itt plusz Inzaghi és hogy ha esetleg megy Calha, Frattesi, Bisseck csak akikről erősen szó van.interfan írta: ↑2025.06.26. 14:14Na ez egy jobb kerdes egyebkent.Interfan1000 írta: ↑2025.06.26. 14:11 Inzaghi fizujából tudják pótolni a kiesést, mivel azt írtad az se volt betervezve h lelép!
Mivel Marotta szavai alapjan, az Oaktree iranymutasa az, hogy csokkenti kell a bereket, mivel tavaly ezek tulsagosan felmentek.
Kerdes hany szazalekos bercsokkentes van eloirva.
Ott is nagyon nem mindegy, hogy pl 10%, vagy 20%, esetleg 30% (igaz az mar eleg drasztikus lenne).
Jovore minden sorozatban foszereplok akarunk lenni, es nyerni akarunk.
Ez az Inter oroksege, ez az Inter tortenelme.
A bajnokságot szépen be fogja húzni Conte, ebben biztos vagyok.
Es pont ezekkel tamasztunk irrealis elvarosokat a szurkolok fele is, aztan persze megy a felhaborodas, minden temetes Olaszorszagban most.PellerG írta: ↑2025.07.01. 07:40A bajnokságot szépen be fogja húzni Conte, ebben biztos vagyok.
A Milan megszorongatja majd őket heti egy meccsel és az Allegri-féle célfocival.
JELENLEGI állapotok alapján nálunk és a Juvénál a kérdés, működik-e majd az új (finoman szólva nem minőségi) edző, kell-e már ősszel edzőt váltani.
Én így érzem.
Persze az Inter vagyunk, de ezek a nyilatkozatok...
Mikor a vak is látja amúgy...
Azt nem értem nem tanult a most véget ért szezonból az öreg?? Az sem jut az eszébe ehhez igazolni kellene és ténylegesen erősíteni a csapatot?
Igen. Most vagyunk ott, hogy jobb lenne csendben maradniuk egy kicsit. Negatívat ne mondjanak nyilván, de netto ökörséget se. Jót fog tenni a vakáció. Marotta meg erősítse meg a védelmet, majd a középpályát és szezon elején térjünk vissza a fogadkozásokra. Mert októberre nagyon könnyen új edzőt is kereshet, amivel a szezon mehet is a kukába és a legfőbb célunk a dobogó lesz, mert ezt a mentálisan és állományban erősebb Nápolyt jelenleg úgy tűnik nem fogjuk megfogni.Cupi írta: ↑2025.07.01. 08:38Azt nem értem nem tanult a most véget ért szezonból az öreg?? Az sem jut az eszébe ehhez igazolni kellene és ténylegesen erősíteni a csapatot?Persze ne mondjon olyat cél a 4. hely mert az sem mutatna jól de azért jó lenne ezeket a nyilatkozatokat kicsit átgondolni.
Nem olyan régen még jól belefutottunk a nagy nyilatkozatok után a zero tituliba egy jó nagy BL döntő égéssel megfűszerezve.
Picit én most visszavennék az arcból.
![]()
5 napja Dumfries, Thuram, Mkhitaryan arrol beszelt, hogy 2025-26 szezonban az Inter realisan BL-t nyerhet, es mar csak egy lepes hianyzik.Cupi írta: ↑2025.07.01. 08:38Azt nem értem nem tanult a most véget ért szezonból az öreg?? Az sem jut az eszébe ehhez igazolni kellene és ténylegesen erősíteni a csapatot?Persze ne mondjon olyat cél a 4. hely mert az sem mutatna jól de azért jó lenne ezeket a nyilatkozatokat kicsit átgondolni.
Nem olyan régen még jól belefutottunk a nagy nyilatkozatok után a zero tituliba egy jó nagy BL döntő égéssel megfűszerezve.
![]()
Teljesen rohej amit kommunikacio teren csinalunk.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.01. 08:44Igen. Most vagyunk ott, hogy jobb lenne csendben maradniuk egy kicsit. Negatívat ne mondjanak nyilván, de netto ökörséget se. Jót fog tenni a vakáció. Marotta meg erősítse meg a védelmet, majd a középpályát és szezon elején térjünk vissza a fogadkozásokra. Mert októberre nagyon könnyen új edzőt is kereshet, amivel a szezon mehet is a kukába és a legfőbb célunk a dobogó lesz, mert ezt a mentálisan és állományban erősebb Nápolyt jelenleg úgy tűnik nem fogjuk megfogni.Cupi írta: ↑2025.07.01. 08:38Azt nem értem nem tanult a most véget ért szezonból az öreg?? Az sem jut az eszébe ehhez igazolni kellene és ténylegesen erősíteni a csapatot?Persze ne mondjon olyat cél a 4. hely mert az sem mutatna jól de azért jó lenne ezeket a nyilatkozatokat kicsit átgondolni.
![]()
Én nem Marotta nyilatkozata alapján vázolom fel magamba az esélyeket.Baggio85 írta: ↑2025.07.01. 08:42 Szerintem teljesen felesleges ezeket a Marotta nyilatkozatokat egész évben 1000szerre is előhozni, hogy mit nyilatkozott 8 hónapja, meg 2 hete, meg ma stb. A szurkoló, aki nézi a meccseket pontosan látja, hogy az aktuális csapat mire képes. Nem Marotta elmondása alapján hiszek benne, hogy bajnokok lehetünk e vagy sem.
Ez a keret pl. abszolút nem esélytelen a bajnoki címre, de nyilván Chivuval a padon nem mi vagyunk az első számú, kimagasló esélyesei a bajnokságnak, még akkor sem, ha Marotta elmondja 100x, hogy de az Inter vagyunk és mi mindent meg akarunk nyerni. Aki ezt úgy állítja be, hogy Marotta félrevezeti a szurkolókat, az saját magát csapja be!
Akkor meg az lenne a baj, hogy miért nem kommunikálnak semmit...
Egy biztos, Szerintem az nem jo, hogy mi mindent megakarunk nyerni, es itt 25-26-ban BL gyozelem johet, es visszakel hoditani a Scudettot....
Valami ilyesmit érzek én is, de talán akiben most kell a leginkább bíznunk, az Marotta és (furán hangzik tudom) az OakTree.vaskalap írta: ↑2025.07.01. 13:02 A BL döntővel eltört valami.A játékosok sokkot kaptak,és mindenki másként dolgozta fel.Valaki már kifelé tekintget,míg mások az okokat keresik.A lényeg,hogy az egység megbomlott.Ezt tetézte Inzaghi távozása is.Chivu jött a padra,és bár tisztelem,de nem vele fogjuk zárni az évet szerintem.Teljesen előről kell kezdeni a csapat felépítését.Kérdés ez mennyire lesz sikeres,én bajnoki címről nem álmodom jövőre.Nehéz évre,vagy évekre számítok.
En oszinten kivanom, hogy valljon be, es legyen ez egy zsenialis Ausilio dontes Chivu kinevezese.vaskalap írta: ↑2025.07.01. 13:02 A BL döntővel eltört valami.A játékosok sokkot kaptak,és mindenki másként dolgozta fel.Valaki már kifelé tekintget,míg mások az okokat keresik.A lényeg,hogy az egység megbomlott.Ezt tetézte Inzaghi távozása is.Chivu jött a padra,és bár tisztelem,de nem vele fogjuk zárni az évet szerintem.Teljesen előről kell kezdeni a csapat felépítését.Kérdés ez mennyire lesz sikeres,én bajnoki címről nem álmodom jövőre.Nehéz évre,vagy évekre számítok.
Szerencsétlen Ausilio, őt mindig, mindenért elő lehet venni!interfan írta: ↑2025.07.01. 13:31En oszinten kivanom, hogy valljon be, es legyen ez egy zsenialis Ausilio dontes Chivu kinevezese.vaskalap írta: ↑2025.07.01. 13:02 A BL döntővel eltört valami.A játékosok sokkot kaptak,és mindenki másként dolgozta fel.Valaki már kifelé tekintget,míg mások az okokat keresik.A lényeg,hogy az egység megbomlott.Ezt tetézte Inzaghi távozása is.Chivu jött a padra,és bár tisztelem,de nem vele fogjuk zárni az évet szerintem.Teljesen előről kell kezdeni a csapat felépítését.Kérdés ez mennyire lesz sikeres,én bajnoki címről nem álmodom jövőre.Nehéz évre,vagy évekre számítok.
Legyen igy.
Viszont ha most kellene fogadni, en is hamarabb fogadnek arra amit irtal, mint hogy Scudettot nyerunk.
Nem kell itt elovenni senkit, maga Chivu mondta el, hogy Ausilio hozta ot most is az Interbe.Baggio85 írta: ↑2025.07.01. 13:33Szerencsétlen Ausilio, őt mindig, mindenért elő lehet venni!interfan írta: ↑2025.07.01. 13:31En oszinten kivanom, hogy valljon be, es legyen ez egy zsenialis Ausilio dontes Chivu kinevezese.vaskalap írta: ↑2025.07.01. 13:02 A BL döntővel eltört valami.A játékosok sokkot kaptak,és mindenki másként dolgozta fel.Valaki már kifelé tekintget,míg mások az okokat keresik.A lényeg,hogy az egység megbomlott.Ezt tetézte Inzaghi távozása is.Chivu jött a padra,és bár tisztelem,de nem vele fogjuk zárni az évet szerintem.Teljesen előről kell kezdeni a csapat felépítését.Kérdés ez mennyire lesz sikeres,én bajnoki címről nem álmodom jövőre.Nehéz évre,vagy évekre számítok.
Legyen igy.
Viszont ha most kellene fogadni, en is hamarabb fogadnek arra amit irtal, mint hogy Scudettot nyerunk.![]()
Nem véletlenül, addig volt jó nekünk, amíg a háttérben maradt.Baggio85 írta: ↑2025.07.01. 13:33Szerencsétlen Ausilio, őt mindig, mindenért elő lehet venni!interfan írta: ↑2025.07.01. 13:31En oszinten kivanom, hogy valljon be, es legyen ez egy zsenialis Ausilio dontes Chivu kinevezese.vaskalap írta: ↑2025.07.01. 13:02 A BL döntővel eltört valami.A játékosok sokkot kaptak,és mindenki másként dolgozta fel.Valaki már kifelé tekintget,míg mások az okokat keresik.A lényeg,hogy az egység megbomlott.Ezt tetézte Inzaghi távozása is.Chivu jött a padra,és bár tisztelem,de nem vele fogjuk zárni az évet szerintem.Teljesen előről kell kezdeni a csapat felépítését.Kérdés ez mennyire lesz sikeres,én bajnoki címről nem álmodom jövőre.Nehéz évre,vagy évekre számítok.
Legyen igy.
Viszont ha most kellene fogadni, en is hamarabb fogadnek arra amit irtal, mint hogy Scudettot nyerunk.![]()
Valószínűleg úgy, hogy mi innen nagyobb jelentőséget tulajdonítunk az ő szerepének, mint amennyi valójában van. Persze nem látok bele, lehet, hogy ő tényleg akkora antitalentum, hogy időközönként ennek megisszuk a levét.