Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

PetR
Kapcsolat:

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: PetR »

Hű mekkora meccs volt... 3-1-re számítottam de így is jó. Visszavágtunk az előző 1-0-ért... Hihetetlen, hogy ennyit tett egy edzőváltás. Burdisso hogy lehet ekkora lúzer, letagadnám hogy valaha Inter mezt viselt... :D Sneijder visszatért egyenlőre úgy tűnik... Már csak Militonak kell visszanyerni a formáját és nagyon jó lesz ez a csapat. Kis Nagatomo hajtott ezerrel majdnem gólpasszt is adott. :D Cambiasso ahogy mondtátok nem volt tökéletes, és kövezzetek meg de nekem Kharja játéka se tetszik annyira. Cserének tökéletes lesz ha Stanko felépül. Védelem se a legjobb, de Ranocchia játékára szerintem nem lehetett panasz. Juvét jó lenne elverni...
Na jó éjt mindenkinek Forza Inter!!!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Nem bírtam aludni, megnéztem a Leo érkezése óta elért bajnoki eredményeket.
3-1, 2-1, 4-1, 3-2, 1-3, 3-2, 3-0, 5-3
7 győzelem 1 vereség, 24-13-as gólarány - imponáló mérleg :D

A milan ezalatt
3 győzelem,3 döntetlen 1 bukta, 11-7-es gólarány.
Így tovább :)
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

intertomega írta:Győzelem !!!!!!! :D

De volt itt valaki aki nekem nagyon nem volt oké . Csucsu. Super , hogy lőtt gólt, de a játéka ....Szerintem valami nála sincs rendben. Vagy csak én láttam
gyengének ?

FORZA INTER !!!

Nem,voltak hibái.Bár engem nem nagyon tud felhúzni .Csak 4-3-nál egyszer.Aztán lőtt egy gólt és már nem is rémlett:)
Biztos most jön ki nála a válás :)Lehetnek neki is rossz meccsei.

Szép,szeretem mikor nem nyer a Róma.Az 5-3-at még úgy is.De ,4-1ről...Ááá,bár ha azt nézzük két pontrúgásból,az meg benne van.De jobb lenne máskor figyelni.Alig várom,hogy Stankovic is legyen,még 9-10 nap :)
Egy valami emelte a vérnyomásomat.A kommentátor.Milyen lesről beszélt ott a kiállításnál a lúzer?
Szép volt.Vesztett pontok tekintetében,már csak 2-vel jobb a Milán.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

PetR írta: és kövezzetek meg de nekem Kharja játéka se tetszik annyira. Cserének tökéletes lesz ha Stanko felépül.
Forza Inter!!!

Akkor én kezdeném a kövezést :D Nagyon nem értünk egyet, mert Kharja iszonyatosan sokat szerelt, és támadásokba is nagyon besegített, gondoljunk csak a sárga lapjára ott is mekkora sprintet lenyomott és ott is labdát talált....
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Maicon-Sneijder-Eto'o tengely a kulcs.
Lucio nélkül a védelmük szar. Az első kapott gól kabaré volt.
Milito nem egyszezonos csatár, de be kell látni nála a tavalyi szezon volt a zenit. Nem lesz Ő már azon a szinten, bárhogy is tiszteljük Őt.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Nem akarok forradalmat kiváltani itt a fórumon, de én egyelőre nem vagyok elájulva brekitől! Persze nem játszik rosszul, de remélem nem "csak" ennyit tud... mert akkor csalódott lennék.
Külön figyeltem őt már a bari ellen is...
Sokszor csak kocog a labda felé és mintha kicsit meg lenne szeppenve... félre ne értsetek, de nincs meg benne az a tűz mondjuk mint pl Lucioba mikor szerel. Lucio fején látszik, hogy na itt nem lesz kérdés ki nyeri a párharcot... míg a fiatal olaszén nem nagyon. Persze ez betuható az új közegnek és a fiatal korának...

Nem bántani akarom, mert eddíg nem lehet rá panasz... csak mint apró észrevétel megosztottam veletek.

Szép volt a tegnapi meccs... kár a 3 bekapott gólért... de belefért még ez is.
PetR
Kapcsolat:

jdanika írta:
PetR írta: és kövezzetek meg de nekem Kharja játéka se tetszik annyira. Cserének tökéletes lesz ha Stanko felépül.
Forza Inter!!!

Akkor én kezdeném a kövezést :D Nagyon nem értünk egyet, mert Kharja iszonyatosan sokat szerelt, és támadásokba is nagyon besegített, gondoljunk csak a sárga lapjára ott is mekkora sprintet lenyomott és ott is labdát talált....

:) Nem rossz volt, de nekem annyira nem tűnt ki a mezőnyből. Persze az eredményei igazolják (gólpasszok, gól) de valahogy nem érzem olyan jónak. Bár lehet túl sokat vártam el tőle.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Kezd olyan lenni ez a tavaszi szezon, mintha Leo helyett Zeman lenne az edzőnk :lol:
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

20recoba írta:Kezd olyan lenni ez a tavaszi szezon, mintha Leo helyett Zeman lenne az edzőnk :lol:

Van benne valami.Zeman-nak is az volt a futbalfiliziófiája,hogy amíg egy góllal többet rúgunk mint az ellenfelünk addig nincs baj. ;) Remélem ez minden meccsen össze fog jönni.
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Zeman nekem is eszembe jutott, de szerencsére mi 4 védővel játszunk. Habár ha eszembe jut az a helyzet ahol Nagatomo labdáját Cambiasso átlépte Maiconnak, az a 4 inkább kettő. :D

Ranocchia tegnap a 2. félidőben mindenből jól jött ki! Az első félidőben egyszer mellécsúszott, ennyi hibát láttam összesen. Az első gólnál mindenki hibás volt a védelemből csak ő nem, a szögletnél megvolt az embere, annál a Vucinicos belebotlásnál meg nem hiszem, hogy tehetett volna akármit is.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Ranocchia szerintem nagyon jó, egyre jobban kezd belelendülni.. Lúcioval nagyon jó párost fognak alkotni, és az olaszról még egy gólt sem kaptunk.. Egyedül 1 meccsén hibázott nagyot a Genoa elleni kupameccsen, mikor összehozott egy tizenegyest, de azóta semmi komoly hiba. Néha amugy tényleg elég szerénynek tűnik, meg túl "finomnak" de pont ezért tartják őt az uj nestának, tényleg nagyon hasonló a játékstílusuk, és még felépítésük is hasonló, teljesen más típusú középhátvéd mint Matrix vagy Lúcio, minden tekintetben.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Sztem Brekivel az ég világon semmi baj nincs,még nem annyira határozott ez látszik de van még ideje max 1 év és el sem tudjuk majd nélküle képzelni a kezdőt.
Tegnap sok minden tetszett volt ami nem(2 köcsög farkas gól) de ami a legnagyobb volt számomra az nem Wes tökéletes lövése vagy Maicon óriási csele saját 16osán belül hanem
Cuchu "ujj lövése" mikor valamelyik romai eljátszotta a nagyhalált :lol:
percekig röhögtem,ezt keresem youtube-on de nem találom sajna
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Tegnap is látszott, hogy az egy dolog, hogy sok gólt kapunk Leo alatt, de sok helyzetet is dolgoz ki az ellenfél. Ennek több oka is lehet. Az egyik, hogy a 2 belső védő folyamatosan cserélődik, hogy hol Cordoba játszik, hol Matrix, amikor Lucio volt akkor is cserélődtek mellette az emberek Samuel sérülése miatt, és azon a poszton nagyon fontos az összhang, összeszokottság. A másik pedig, hogy Leonardo látványos támadó focit nyomat ami jó is, de szerintem még nincs meg az egyensúly a védekezés és a támadások között. Vagy nagyon támadunk és akkor sebezhetőek vagyunk hátul vagy sehogy. Ezt kell még csiszolni és akkor tényleg még jobbak leszünk. Na meg nem ártana ha a Lucio - Ranocchia páros zsinorban több meccset is együtt tudna játszani. ;)
Tényleg jó ha mindig eggyel több gólt lövünk mint az ellenfél, de ebben azért mindig nem bízhatunk. Na meg az Internek a múltja miatt a génjeiben van a tökéletes védekezés, azért jó lenne ha ebből is megmaradna valami. :) ;)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Mindenki másképp látja az új szerzemények eddigi teljesítményt :-)
Talán csak Pazzininél vagy teljes egyetértés, viszont az ő esetében meg én vétózok :-)
Egy csatárt a góljai minősítik, ő az a játékos, akit ha közvetlenül a kapu előtt megtalálnak ziccerben, berúgja. Viszont mezőnyben nem tetszik. Ahogy "cipelnie" kéne kicsit a labdát, egyből hanyatt vágódik, valahogy nem áll jól neki a laszti. Nem látni tőle nagy passzt, akció felépítést, indítást. Más kérdés, hogy eddig ez az esdeklés már 2x bejött, de mindig nem fog, és akkor már többünknek fel fog tűnni, hogy mindig elvágódik.
Nálam hendikeppel indult, mert nem szerettem, de már jó úton jár! Szerintem Milito amúgy lesz még a régi!
Ranocchia láttán az első meccsen nagyon megijedtem, rögtön 11-es, és bizonytalankodások, de azóta nagyon rendben van hátul.
Kharja-t alapból nem értettem hogyan kerülhet hozzánk, de ahhoz képest eddig ő is pozitív. Bár én pont azt látom, hogy lassú, és körülményes, nem mint közületek sokan, hogy villámléptű, de küzdeni eddig nagyon tudott. De sztem cserének jó lesz, Muntarinál jobb már most, ez volt a cél!
PetR
Kapcsolat:

PellerG írta:Kharja-t alapból nem értettem hogyan kerülhet hozzánk, de ahhoz képest eddig ő is pozitív. Bár én pont azt látom, hogy lassú, és körülményes, nem mint közületek sokan, hogy villámléptű, de küzdeni eddig nagyon tudott. De sztem cserének jó lesz, Muntarinál jobb már most, ez volt a cél!

Na nem fogalmaztam előbb meg ilyen jól, de én is erre gondoltam. :)
Tommy

PellerG írta:Viszont mezőnyben nem tetszik. Ahogy "cipelnie" kéne kicsit a labdát, egyből hanyatt vágódik, valahogy nem áll jól neki a laszti. Nem látni tőle nagy passzt, akció felépítést, indítást.

Hát ilyet nem is fogsz látni tőle, ő egy tipikus befejező csatár akit ki kell szolgálni, nem a passzolás meg az indítások az erőségge. A góllövéshez ért de ahoz nagyon, olyan mint Pippo, róla is bepatta mindenhonnan a labda, bár technikailag jobb játékos Pazzini szerintem. Sajnáltam, hogy Leo lecserélte a roma ellen, ha fent hagyja tuti lőtt volna egy gólt.. Ő az a fajta csatár ha semmit nem csinál akkor is benne van a gól.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

már csak azért is megérte volna fenthagyni, mert akkor legalább Milito nem sérül le :(
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Tommy írta:ő egy tipikus befejező csatár akit ki kell szolgálni, nem a passzolás meg az indítások az erőségge. A góllövéshez ért de ahoz nagyon, olyan mint Pippo, róla is bepatta mindenhonnan a labda, bár technikailag jobb játékos Pazzini szerintem.

Egyetértek veled!

Samp játékosként nagyon nem tetszettek a "nagyhalálai", de azt mondom, kellett egy ilyen "olaszos" játékos is a csatáraink közé.

Sneijder volt a kulcs, ő jelentette a különbséget.

Kharja meg még nem bír 90 percet, ami nem csoda, ez más szint, mint amihez ő szokott.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

A baloldalunk eléggé hiányos. Sem a rombuszban nincs meg a tökéletes megoldás, és akkor még enyhén foglamaztam, és a balhátvéd poszt is kérdöjeles. Én drukkolok hogy a kis japán beváljon, mert nagyon szükségünk van egy ütös bal oldalra is. Egy Cezar-Maicon-Ranocchia-Lucio-Nagatomo(Zanetti)-Stankovic-Cambiasso-Zanetti(Motta)-Sneijder-Eto'o-Pazzini kezdö nem is lenne rossz. Kár hogy a BL-ben nem játszik Pazzini és ugy néz ki Milito sem.
Komax

Inter101 írta:Kár hogy a BL-ben nem játszik Pazzini és ugy néz ki Milito sem.
A BLben 4231 működik a legjobban, míg a Serie A-ban a 4312, azaz a blben Eto'ot centerben kell játszatni.
Tommy

Süti írta:
Tommy írta:ő egy tipikus befejező csatár akit ki kell szolgálni, nem a passzolás meg az indítások az erőségge. A góllövéshez ért de ahoz nagyon, olyan mint Pippo, róla is bepatta mindenhonnan a labda, bár technikailag jobb játékos Pazzini szerintem.

Egyetértek veled!

Samp játékosként nagyon nem tetszettek a "nagyhalálai", de azt mondom, kellett egy ilyen "olaszos" játékos is a csatáraink közé.

Sneijder volt a kulcs, ő jelentette a különbséget.

Kharja meg még nem bír 90 percet, ami nem csoda, ez más szint, mint amihez ő szokott.

Engem nem zavarnak a "nagyhalálai" addig amíg minden meccsen egy tizit befújnak nekünk emiatt. :D
Süti

Inter101 írta:Kár hogy a BL-ben nem játszik Milito.

Ezt a szezont már nehezen tudja megmenteni, ez egy csőd neki.

Talán a bajnokság hajrájára még összeszedheti magát.
Süti

Tommy írta:Engem nem zavarnak a "nagyhalálai" addig amíg minden meccsen egy tizit befújnak nekünk emiatt. :D

Engem sem, viszont amikor ellenünk csuklott össze mint egy rongybaba, az eléggé irritáló volt. :)

Pazzini jó vétel volt.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Végre sikerült ismét hazai pályán, a helyszínen megtekinteni egy Inter meccset, ráadásul rangadót, nem is akármilyen győzelemmel. Fantasztikus volt! A csapat (a hibákról most inkább nem!), a stadion, a közönség, az atmoszféra, egyszerűen leírhatatlan.

FORZA INTER!!!
Cupi

Már csak pár nap és indul a zebra vadászat. :)
Megnéztem az utolsó 6 juve - Inter bajnoki végeredményeit: 2-1, 1-1, 1-1, 2-0, 0-1, 1-3 (az első a tavalyi)
Az az 1-3 az jó kis meccs volt, Cruz duplájával és Martins góljával.
Az a baj hiába vagyunk jobbak, erősebb kerettel, nehéz lesz mert mindig vért isznak ellenünk és nem lesz könnyű. De azért bízok minimum egy egy gólos győzelemben. ;)
Nagatomo kezdhetne, juve két oldala elég ratyi a védekezés tekintetében, Zanetti meg mehetne a középpályára.
Komax

Jövő szerdán a digisport 18.15-től előben adja a Fio-Intert.
Inter101

Komax írta:Jövő szerdán a digisport 18.15-től előben adja a Fio-Intert.

Kicsit off. Az Inter miatt elöfizettem a Digire, amugy külföldön lakom. Erre adtak egy használt beltérit ami 4 hónapig birta a heti 2-szer bekapcsolom cimü történetet. Most küldhetem vissza magyarországra és ki tudja még mi lesz a vége. Van UPC-m az hibátlanul müködik x éve! Ennyit a digi-röl!
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Valaki nem tudja véletlenül hol lehet majd nézni a meccset?
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Inter101 írta:
Komax írta:Jövő szerdán a digisport 18.15-től előben adja a Fio-Intert.

Kicsit off. Az Inter miatt elöfizettem a Digire, amugy külföldön lakom. Erre adtak egy használt beltérit ami 4 hónapig birta a heti 2-szer bekapcsolom cimü történetet. Most küldhetem vissza magyarországra és ki tudja még mi lesz a vége. Van UPC-m az hibátlanul müködik x éve! Ennyit a digi-röl!

A digi egy szar.Nálam a felszerelt tányéros tv nem működött mert nem látta a jelet a tájolás miatt.
Nem is érdekelnek. Felmegyek az internetre aztán itt nézem.
Vagy itt:
http://www.myp2p.eu/

Vagy itt:
http://www.fromsportcom.com/

A digis juvés Juhár tamás szövege helyett meg inkább a román kommentátorokat hallgathatom.
Süti

Keret holnapra:

Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino;

Midfielders: 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Juhár lesz este?
remélem nem,Vasasban bírtam a palit,tavaly viszont először néztem digin meccset,ő is ott volt.azóta megtudtam,hogy juvés meg ahogy beszél az Interről is.igazi címeres barom
vele az egész színvonaltalan lesz.remélem elkenjük őket,hadd legyen csak szar kedvű
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Már megint ez a győzelmi kényszer ...de hát ez van . Sajna de még a döntetlen is szinte elfogadhatatlan.
Derby a javából és nekünk nyerni kell! Persze , hogy mint egy oroszlán fog küzdeni a Juventus, de a 3 pont a mienk lesz !! ;)
vagyis remélem. Ja és mindegy , hogy nem szép játékkal - csak győzzünk.
Lelkileg is nagyot dobna - mindenkin, csapaton , szurkolókon- pl. a 2 :0 ide! :D
Remélem sokan utaznak Torinóba , buzdítani a fiúkat . FORZA INTER !!!
Nia

Szerintem nem elfogadhatatlan az X.Ahogy 2 pont - sem lenne az ebben a hónapban.
hvmetal

ebben az évben csak másnaposan láttam még Inter meccset :D de akkor mindig nyertünk.Udineset végig aludtam valahogy.bízom a csapatban,de nem mertem pont most abba hagyni,azt hiszem ez vmi babonává kezd kinőni nálam,de eddig bejött,mint,hogy ha nem otthon tudom meg a bilán meccs eredményét akkor nem nyernek.
szóval elméletileg ma mindenképp Inter győzelem lesz :)
Forza!
realevil

Nia írta:Szerintem nem elfogadhatatlan az X.Ahogy 2 pont - sem lenne az ebben a hónapban.

Azért jobb lenne nyerni ma este!! Inkább a Milánt verje majd meg otthon, mintsem az Intert... és ebben az esetben eléggé értékes 3 pont lenne a mai.
Nia

realevil írta:
Nia írta:Szerintem nem elfogadhatatlan az X.Ahogy 2 pont - sem lenne az ebben a hónapban.

Azért jobb lenne nyerni ma este!! Inkább a Milánt verje majd meg otthon, mintsem az Intert... és ebben az esetben eléggé értékes 3 pont lenne a mai.

Naná,hogy nyerjünk persze.De azért nem kell majd temetni semmit ha nem jön össze .(A Milán ingadozó formáját elnézve)

Jó meccsnézést.És hajrá fiúk.Ez után a hét után szükségem van a győzelemre :)
hvmetal

csak a győzelem az elfogadható ma is
tőlem nyerhetün megint 5-3ra is,de abban is benne vagyok,hogy jogtalanul kiállítanak tőlünk valakit,11est kapnak a 2.félidőben,Pazzini a 87.ben kiegyenlít majd Capitano a 93ban be***a 8-)
Milán bztos fog még nagyok ellen botlani,szval nekünk a derbikre 2szer jobban kell koncentrálni.jobb csapat vagyunk. ha x lenne,akkor sem veszne semmi,csak hát csak a juve ellen Torinóban
Tommy

Ha ezt a meccset is megnyerjük az még nagyobb lökést adhat a csapat számára.. Nyerni kell!
JUVENTINO PEZZO DI MERDA! FORZA INTER!
mike

csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Melo egy kö.... aljas ott sem volt a labda!! :evil:
mike

buzi gyuve :evil:
mike

Ja és persze hogy Cordoba futott a labda alá, nem ide való már ....
realevil

a semmiből kaptunk egy gólt, fantasztikus. mondjuk a támadásunk egyenlő eddig a nagy büdös nullával. :|
mike

Hát remélem fel tudunk pörögni, ez eddig elég zsenge : (
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

nagy nullák vagyunk.... remélem vmi változtatás lesz mert ez semmi
3-1re átkéne állni
realevil

nemtudom volt e 2db kapura lövésünk 45perc alatt?!
Inter101

Fel kéne pörögni, mert eddig senki sem nyujtott még csak jó teljesitményt sem! Semmi veszély a Juve kapujára! A védekezés meg megint egy kalap ....
Cupi

Bari - Inter első félidős érzése van eddig ennek a meccsnek. :evil: kb 0 támadás. Változtatni kell, mert ez a juve egy nagy 0. Gól is, ilyen egyedül fejelni hagyni.... :cry:
Inter101

realevil írta:nemtudom volt e 2db kapura lövésünk 45perc alatt?!

Szerintem 1 kaput eltalálo lövésünk sem volt. Buffon egyszer felvett egy beadást.
realevil

szerintem annyira nem gáz a védelmünk. tény, hogy cordoba csunyán bealudt matri goljánál. az már fájóbb, hogy 0 a támadásunk. sneijder sem az igazi... kicsit befostam, hogy csere lesz mikor melo arrébbrakta.
Válasz küldése