Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

hvmetal

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Micsoda nevek .
Legalább ti jól elvagytok :thumbup:
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

hvmetal írta: 2025.07.06. 09:13 Micsoda nevek .
Mihez vagy kihez kepest?

Mert nyilvan mihez viszonyitok, de pl szerintem egy Ter Stegen nem visszalepes Sommerhez kepest.

Nyilvan papiron egy Calhanoglu-Frattesi out, Rios/Frendruo-Sucic in story eleg erdekes...
De pl ott van Ederson, akire ha sikerult a Calhanoglu-Frattesi-Stankovic-Esposito sor eladasa, akkor lehet penz.
(Kerdes er e ennyit Ederson, es nala is ott van e az Atalanta faktor)

Az hogy menjen Bisseck, es jojjon helyette ilyen Leoni meg De Winter, az viszont inkabb no comment kategoria.

Dumfries-Thuram meg maradjon szepen, mert ilyen Vlahovic story hasonlo lenne mint anno Vucinic Thohir idejen...
Henriquet en meg Dalbertezem meg Jonathanozom, de egyelore azert valoban messze el Dumfriestol.
Darmian meg minden mar, csak nem WB.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

jovore a top 4 is nehez lesz
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

R9. írta: 2025.07.06. 11:33
Jelenlegi trend szerint akár ez is benne van.
De közel 2 hónap van még a mercatoból, most még tényleg ne temessünk semmit.
Elég sok még a képlékeny pont...
hvmetal

PellerG írta: 2025.07.06. 11:47
R9. írta: 2025.07.06. 11:33
Jelenlegi trend szerint akár ez is benne van.
De közel 2 hónap van még a mercatoból, most még tényleg ne temessünk semmit.
Elég sok még a képlékeny pont...
Jelenlegi állapotról van szó . Ha azt nézem , nem látom mitől lennénk annyival jobbak , mint Tudorral a Juve . 2010es Inter nem ment szét, de siker után mennyit romlott Benitezzel a helyzet.
Ez az Inter viszont világi alázást kapott. Jött Chivu , ne kelljen gondolkodni és ezeket a fiatalokat olvasva.. 3 védő , pár húzó játékos , sok fiatal ugye ? Rossz leírni , de Gasperini ? Nekem kicsit olyan , mintha elengedte volna a vezetőség a dolgot.
Barellakon látszik fiatalon a potenciál . Dambrosiok,Darmianok később beérnek, de velük scudettoért menni ? Se a keret, se az edző , se a kollektív hangulat nem ad felhatalmazást ilyen elvárásoknak.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Én pl szándékosan nem is követem a híreket, mert nem akarom minden nap felcseszni az agyam.
Sucic és Bonny akiknek nagyon örülök, fiatalok, sok van bennük.
Henrique kicsit talány nekem, főleg hogy saját magunkhoz mérten csengettünk is érte.

Kicsit visszaolvasva, visszatérve a kiszemeltekre: Kik ezek ??? :D
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

mike írta: 2025.07.06. 15:39
Én pl szándékosan nem is követem a híreket, mert nem akarom minden nap felcseszni az agyam.
Sucic és Bonny akiknek nagyon örülök, fiatalok, sok van bennük.
Henrique kicsit talány nekem, főleg hogy saját magunkhoz mérten csengettünk is érte.

Kicsit visszaolvasva, visszatérve a kiszemeltekre: Kik ezek ??? :D
Nem vitaindítónak szánom, de évekig az volt a problémánk, hogy 30+osokat meg kiöregedett rutinos játékosokat hozunk, meg nullás vagy épp pluszos mercato a cél. Most elkezdtünk fiatalítani nagyon helyesen, pénz továbbra sincs annyi mint csillag az égen, de végre nem kell eladni Bastonit vagy Barellát, hogy fent tudjunk maradni. Az új nevek, mint Sucic, Henrique, Bonny, Pio, netán Leoni… alig láttuk őket játszani, mert fiatalok és nem top csapatból jöttek. Eddig nem az volt a profilunk, hanem Acerbi, Dzeko, Arnautovic meg Miki féle játékosok. Vagy fiatal játékos jön kis vagy középcsapatból aki fejlődni fog, vagy nyuggerek, akikkel csak tüzet oltunk. Bízom Marottában annyira, hogy ha azt mondja Leoni nagy játékos lesz, akkor elhiszem neki és örülni fogok neki még ha 18 éves is, mert fiatalodik a védelem is.

Én is szeretnék hinni Edersonban, hogy érkezik, de nem fogok a kardomba dőlni, ha netán Frendrup lesz a török utódja. És ahogy mondtad is, van még 2 hónap a mercatoból. ;)
Kelleni fog 1-2 év, mire összeszokik a banda, ez egyértelmű, de a gerinc Calhán kívül egybemaradni látszik, ami jó! :thumbup:

Szórjuk ki azt, aki menni akar, ha kell Thuramot és Pavardot is, fogjuk tudni pótolni őket. Főleg Thuram utolsó fél éves teljesítményét.. Bissecket sajnálnám, de biztos oka van, hogy miért áruljuk. :eh:

Én nem látom annyira gyászosan a helyzetet (pedig én inkább a negatívak közé tartozom sajnos), talán Chivut, de amíg nem ment le 3-4 bajnoki és nem látom a játékot, addig megadom neki az esélyt. Az eddigi érkezőknek is örülök, főleg Pionak, és még messze a mercato vége. Jöjjön TerStegen, Ederson, Leoni, Ndoye (bárcsak) meg ha Thuram megy és nem lesz már cash, akkor Vlahovic és én elégedett leszek a mercatoval. ;)
Forza Inter!
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

CsaSzi9294 írta: 2025.07.06. 15:53 Bissecket sajnálnám, de biztos oka van, hogy miért áruljuk. :eh:
Szerintem csak azért áruljuk, mert jelenleg rajta van a legnagyobb profit. Két év alatt kb 30M-t kereshetünk rajta, ami nem mutat rosszul. Bár én ennek ellenére megtartanám.
hvmetal

Marottaval is jó szokásunk, hogy igazán nagy pénzt full hülyékre adunk ki.

Továbbra is Barella, Bastoni, Tonali példát említeném. Rajtuk egyből látod . Ők sem lettek top3 játékosok , de bőven qz elitben vannak.

Oké , eddig vénemberekkel operáltunk és most pedig fiatalokkal. De nem lehetne jó fiatalokkal?
Bellanova, Lazaro, Dalbert . Remélem Henrique nem ezt a sort fogja erősíteni.
Azt el kell ismerni, hogy Acerbi, Miki és idén még Arna is hasznos volt , ellenben Bellanova , Asllani, Correa, Buchanen pedig marhára kuka szint .
Thuram, Barella nálam más kategória .
Javultunk sokat , de kicsit túl van tolva ez a Marottás dolog. Igazolások egy nagy része besült.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Jonathan Daviest sajnos átengedtük a Juventusnak,aki szerintem így nagyot fog menni.
Ezen a szinten ő lehet a nagy húzás,de nem tudjuk,hogy ízlik neki az olasz liga.

Minden más ligábol érkező játékoknál megvan ez a dilemma,hogy egy új környezetben milyen teljesítményt nyújt majd és egyáltalán miként passzol majd a játékunkhoz.
Minden igazolásnak időt kell adni,de itt sajnos abbòl kevés van.
Sucic biztatò volt a klub VB-n,de nem kezdett egyszer sem illetve L.Henrique sokak szerint már biztosan flop lesz.
Emlékeztetőûl Correa az első Interes tétmeccsén duplázott a Verona ellen illetve Dumfries az első pár meccsén borzasztòan esetlenül mozgott.Mindenki tudja,hogy alakult a 2 játékos Interes mùltja.
Dumfries idei G/A mutatója olyan impozáns,hogy a 25 milliò bagò érte.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Érdeklődünk a Sportingbol Hjulmand iránt? Róla tud valaki valamit? 365scores a forrás amit láttam
PellerG

internaZIOnaLe írta: 2025.07.06. 22:27 Érdeklődünk a Sportingbol Hjulmand iránt? Róla tud valaki valamit? 365scores a forrás amit láttam
Én nem hiszem, hogy a Sporting szoba állna velünk az évek óta tartó pereskedés után Joao Mario kapcsán.
PellerG

A hírek szerint Dodo-t néztük ki a Fiorentinából, amennyiben távozna Dumfries...
Nagyon nem bírom ezeket az 1,66 mély játékosokat.
Remélem nem rá mennénk rá.
CsaSzi9294

PellerG írta: 2025.07.06. 22:37 A hírek szerint Dodo-t néztük ki a Fiorentinából, amennyiben távozna Dumfries...
Nagyon nem bírom ezeket az 1,66 mély játékosokat.
Remélem nem rá mennénk rá.
Volt már Dodónk, nem jött be. :)
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

A city meg bejelentkezett Dumfriesert....
CsaSzi9294

internaZIOnaLe írta: 2025.07.06. 22:50 A city meg bejelentkezett Dumfriesert....
Dumfries, Calha, Frattesi, Bisseck mind idő kérdése.
Ehhez a sorhoz csatlakozHAT Sommer, Pavard és Thuram is.

Henrique sem véletlenül jött 23 millióért, tudtuk, hogy Dumfries eligazol, ez nagyjából a holland ára is.

Jó lenne minél hamarabb letudni a távozókat, hogy az utódok mihamarabb be tudjanak illeszkedni.
interfan

Gazzetta szerint az Inter azonsitotta a Calhanoglu utodot, aki Frendrup.
Hasonlo profil mint Ederson, de sokkal olcsobb, ezert az Internek jo lehetoseg.

Gazzetta kiemeli, az Inter amennyiben Bisseck tavozik, az Inter penz + Carboni = De Winter ajanlatot tehet.
De Winter az elsoszamu jelolt, amennnyiben Bisseck tavozna.

Szinten a Gazzetta szerint 5 nev merult fel, ha Dumfries tavozna:

- Henrique mint kezdo, kerdes mennyire epitunk ra kezdokent.

Amennyiben nem tovabbi nevek:

- Ansgar Knauff:
15m euro korul kernek erte.

- Ismaila Sarr:
O egy sokkal nehezebb lehetoseg, mert 25-30m-t kernek erte.
Nem klasszisuk WB, sokat tamadokent jatszik.

- Dilane Bakwa:
Az o ara is magasabb, 25-30m koruli.

- Bellanova:
O a legkevesbe valoszinu, mivel az Atalanta 40m felett kerne erte.

Spanyol forrasok kiemelik, a Barcelona nem akarja leigazolni Dumfriest.
Jelenleg Angol csapatoknak ajanlja ugynoke Dumfriest, de konkret erdeklodes nincsen.
Dumfries maradasa a legvaloszinubb.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.07. 06:03 Gazzetta szerint az Inter azonsitotta a Calhanoglu utodot, aki Frendrup.

Gazzetta kiemeli, az Inter amennyiben Bisseck tavozik, az Inter penz + Carboni = De Winter ajanlatot tehet.

….

Jelenleg Angol csapatoknak ajanlja ugynoke Dumfriest, de konkret erdeklodes nincsen.
Frendrup lesz szerintem is a befutó. Ügyes fiú a dán, 24 évesen talán a legjobb korban van szintet lépni. :thumbup:
Ederson nagyon drága lenne, így ő kb álom kategória.
Viszont így Asllani tuti távozik, az ő helyére is kell majd valaki.

Carboni + pénzt napokkal ezelőtt “megjósoltam” De Winterért. Számomra nem kérdés ez az üzlet. Még az is lehet, hogy csomagban hozzuk a belgát Frendruppal.

Dumfries szerintem is inkább PL lesz, talán a City elviszi. A felsorolt 5 névből én bevallom egyet sem ismerek (nyilván Bellanovat igen), így véleményt sem mondanék.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.07. 08:45
interfan írta: 2025.07.07. 06:03 Gazzetta szerint az Inter azonsitotta a Calhanoglu utodot, aki Frendrup.

….

Frendrup lesz szerintem is a befutó. Ügyes fiú a dán, 24 évesen talán a legjobb korban van szintet lépni. :thumbup:
Ederson nagyon drága lenne, így ő kb álom kategória.
Viszont így Asllani tuti távozik, az ő helyére is kell majd valaki.

Carboni + pénzt napokkal ezelőtt “megjósoltam” De Winterért. Számomra nem kérdés ez az üzlet. Még az is lehet, hogy csomagban hozzuk a belgát Frendruppal.

Dumfries szerintem is inkább PL lesz, talán a City elviszi. A felsorolt 5 névből én bevallom egyet sem ismerek (nyilván Bellanovat igen), így véleményt sem mondanék.
Attol fugg, mert ha Frattesi marad, es pl Asllani tavozik, akkor ugymond nem kell senki, mert Sucic mar erkezett.

Dumfriest minden evben ajanljuk, meg ajanljak mindenhova, aztan kiderul senkinek nem kell.
En nem tudom ot elviszi e barki.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.07. 08:59
CsaSzi9294 írta: 2025.07.07. 08:45
interfan írta: 2025.07.07. 06:03
Attol fugg, mert ha Frattesi marad, es pl Asllani tavozik, akkor ugymond nem kell senki, mert Sucic mar erkezett.

Dumfriest minden evben ajanljuk, meg ajanljak mindenhova, aztan kiderul senkinek nem kell.
En nem tudom ot elviszi e barki.
Frattesi szerintem menni fog olyan helyre, ahol fix kezdő lesz, ahogy Asllani is. Sucic posztja meg szerintem Mikié lesz októberre, addigra ki fogja szorítani a kezdőből.
Nekem az az érdekes, hogy Zielinski nincs még hírbe hozva más klubbal. Mondjuk én nem is adnám el, a kp-n több poszton is bevethető, rutinja is van, de még sem trottyos.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Nem tudom, ha Dumfries elmegy, akkor lehet, hogy tényleg hagyni kell végleg a 3-5-2-t.
Teljesen feleslegesnek érzem, hogy 50 milliót elköltsünk azért, hogy legyen abban a pozícióban egy L.Henrique-Dodo kettősünk.
interfan

Gazzetta szerint Vlahovic felajanlotta magat a Milannak es az Internek is.
Egyelore sehonnan semmilyen erdeklodes nincs erte, egyedul a Fenerbache az aki erdeklodik.
PellerG

Baggio85 írta: 2025.07.07. 11:28 Nem tudom, ha Dumfries elmegy, akkor lehet, hogy tényleg hagyni kell végleg a 3-5-2-t.
Teljesen feleslegesnek érzem, hogy 50 milliót elköltsünk azért, hogy legyen abban a pozícióban egy L.Henrique-Dodo kettősünk.
Ez a Dodo nekem egy vicc.
Tipik Ausilio-név, valakit olaszból aki ismeri a közeget, tökfaszmindegy a felépítése, képességei, stb...
Én nagyon adnám a 4-2-3-1, 4-3-3-t.
Csak random egy verzió:

Sommer
Pavard-Bisseck-Bastoni-Dimarco
Barella-Sucic
L.Henrique-Asensio-Ndoye
Lautaro
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Dodoval kapcsolatban egyetértek. De nem csak az a vicc.
Henriquét ennyi pénzért megvenni, vagy hogy Dumfriest nem lehet eladni, ugyancsak vicc.
Ez van, ez a mai foci.
Ndoye témát nem értem. Amit én eddig láttam tőle, akkor inkább támadó, vagyis inkább csak támadó skilleket mutatatott. Ha formációt váltanánk, akkor ok, de ha nem, akkor azt se értem hogyan jön szóba. Ráadásul abszolút felszálló ágon van, vastagon fog majd a ceruza, ha meg akarja venni bárki.

Vlahovic témát ugyancsak nem értem. Thuram menni fog?
Egyébként tud gólt lőni, de cserébe ott van a magával ragadó személyisége is.

Pavard gyakoroljon Mea culpát, és maradjon. Szerintem most nem tudjuk pótolni.
Calha menjen, de oda igazolni kell. Ha lesz mani, remélem ügyes, sztárjelölt játékos jön.
Ha nem lesz, mondanám, hogy akkor pofára esünk, de a rutinosabb kategóriában is szét lehet nézni.
Casemiro ha versenyképesebb csapat tagja szeretne lenni, jöhetne ide kevesebb fizetésért.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

PellerG írta: 2025.07.07. 11:52
Baggio85 írta: 2025.07.07. 11:28 Nem tudom, ha Dumfries elmegy, akkor lehet, hogy tényleg hagyni kell végleg a 3-5-2-t.
Ez a Dodo nekem egy vicc.
Tipik Ausilio-név, valakit olaszból aki ismeri a közeget, tökfaszmindegy a felépítése, képességei, stb...
Én nagyon adnám a 4-2-3-1, 4-3-3-t.
Csak random egy verzió:

Sommer
Pavard-Bisseck-Bastoni-Dimarco
Barella-Sucic
L.Henrique-Asensio-Ndoye
Lautaro
Dumfries nagyon nem Hakimi vagy egy R.Carlos alkatilag meg mozgásban sem,de kíváncsi vagyok,hogy hány WB hozott ilyen G/A arányt Euròpában.Ami leginkább kiemeli DD-t az a fejjátéka a pontrúgásoknál.
A mai árak mellett 25 milliò nagyon kedvezményes ár érte.
A legjobb az lenne ha maradna.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Festa írta: 2025.07.07. 12:29 Dumfries nagyon nem Hakimi vagy egy R.Carlos alkatilag meg mozgásban sem,de kíváncsi vagyok,hogy hány WB hozott ilyen G/A arányt Euròpában.Ami leginkább kiemeli DD-t az a fejjátéka a pontrúgásoknál.
A mai árak mellett 25 milliò nagyon kedvezményes ár érte.
A legjobb az lenne ha maradna.
Egyetértek veled.
A 25 millió valóban jutányos ár.
Viszont az Internél kapott 4 milliós fizetése az kb. ugyanannyi, mint amennyit egy angol középcsapatban kereshet. Gondolom ö több pénzért szeretne távozni. Akkor viszont csak az európai topcsapatok jöhetnek szóba (gondolom arabokhoz még nem akar menni).
Szóval ebből az következik, ahogy interfan is írta, ogy valószínüleg marad.
És szerintem is így járunk a legjobban.
cuchu11

interfan írta: 2025.07.03. 08:59
Gazzetta szerint az Inter 30m-ra csokkentette a kereset Calhanoglu kapcsan, de ez meg mindig dupla annyi amennyit a Galata tud fizetni.
Galata állítólag 50+5 milláért akarja vinni Osimhent. Akiért persze az arabok kifizetnék a 75 millás kivásárlási árat, csak azt meg a játékos nem akarja...
Szóval csak azt szeretném mondani, hogy ezek szerint a törökök tudnának 15 milliónál többet is adni Calhaert, csak nem akarnak...
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

cuchu11 írta: 2025.07.07. 19:11
interfan írta: 2025.07.03. 08:59
Gazzetta szerint az Inter 30m-ra csokkentette a kereset Calhanoglu kapcsan, de ez meg mindig dupla annyi amennyit a Galata tud fizetni.
Galata állítólag 50+5 milláért akarja vinni Osimhent. Akiért persze az arabok kifizetnék a 75 millás kivásárlási árat, csak azt meg a játékos nem akarja...
Szóval csak azt szeretném mondani, hogy ezek szerint a törökök tudnának 15 milliónál többet is adni Calhaert, csak nem akarnak...
Galata legdrágább igazolása ever az Jardel volt a maga 17 milliójával, ami ma egy majdnem 30 milliós igazolásnak lenne megfeleltethető. Van ott pénz csak más a model. Plusz Calha már 31 szóval nyilván nem akarnak fizetni túl sokat.
Dumfries amúgy remélem az Al-hilal játékosa lesz. :D
interfan

Sky szerint egyelore semmifele ajanlat, sot erdeklodes sincs Dumfries kapcsan, hiaba a 25m euros kivasarlasi zaradek.
Sky kiemeli, Dumfries a legnagyobb valoszinuseg szerint marad az Inter jatekosa.

Romano es Moretto kiemeli, ma ejfelkor lejar Thuram 85m euros kivasarlasi zaradek, sem ajanlat, sem erdeklodes nincs erte senki reszerol.

Belga forrasok szerint kezdetleges targyalasok vannak csak a Brugge es az Inter kozott A.Stankovic kapcsan.
A belga csapat csakis abban az esetben venne meg a jatekost, ha nincs visszavasarlasi zaradek.
Brugge a 10 millios arat is sokalja, maximum 5m eurot adnanak a jatekosert, es csakis akkor ha nincs visszavasarlasi zaradek.
interfan

interfan írta: 2025.07.07. 20:43 Sky szerint egyelore semmifele ajanlat, sot erdeklodes sincs Dumfries kapcsan, hiaba a 25m euros kivasarlasi zaradek.
Sky kiemeli, Dumfries a legnagyobb valoszinuseg szerint marad az Inter jatekosa.

Romano es Moretto kiemeli, ma ejfelkor lejar Thuram 85m euros kivasarlasi zaradek, sem ajanlat, sem erdeklodes nincs erte senki reszerol.

Belga forrasok szerint kezdetleges targyalasok vannak csak a Brugge es az Inter kozott A.Stankovic kapcsan.
A belga csapat csakis abban az esetben venne meg a jatekost, ha nincs visszavasarlasi zaradek.
Brugge a 10 millios arat is sokalja, maximum 5m eurot adnanak a jatekosert, es csakis akkor ha nincs visszavasarlasi zaradek.
Sky es Di Marzio szerint mivel Ederson ara tul magas, ezert Rios erkezhet az Interbe amennyiben Calhanoglu tavozik.

Romano szerint elorehaladottak a targyalasok a Palmeiras es az Inter kozott Rios ugyeben, aki a Calhanoglu utod lehet.
30m eurot kernek a brazilok, ezt az Inter csokkentene.

Szinten Sky es Di Marzio szerint egyelore valoszinubb Frattesi es Asllani maradasa.

Milanoi Corsera szerint az Intert egyaltalan nem gyozte meg Frendrup, igy az o leigazolasat elvetette az Intert, ezert Rios kerult eloterbe.

LInterista sajat forrasai is kiemelik, nincs ajanlat, sem erdeklodes Dumfries kapcsan hiaba a 25m kivasarlasi zaradek.
Az Inter nem keres Dumfries utodot, mivel Dumfries maradasaban biztos.

Szinten a LInterista sajat forrasai szerint egyaltalan nem szamitunk Josep Martinezre, foleg nem elsoszamu kapuskent, igy ha Sommer tavozna, az Inter biztosan uj 1.szamu kapust venne.
Az Inter ingyen elengedne Sommert, az akadaly jelenleg Sommer fizetesi kerelme, aki 7-8m fizetest ker a torokoktol, akik csak 2-3m korul adnanak neki.
Bisseck tavozasa eseten pedig nem DeWinter vagy Leoni kerulne elo, hanem egy tapasztaltabb nev, meghozza Kim.

Rai szerint az Inter nem tervez eladasokat, es a ugy szamol, es maradhat a Dumfries, Frattesi, Thuram sor is, ajanlat es erdeklodes hianyaban, valamint az Inter sem szeretne megbontani a keretet.
Sot meg Calhanoglu maradasat is szeretne elerni az Inter vezetes es az edzo, es tovabbra is ragaszkodnak a 30m euros arhoz, aminek maximum csak a felet tudna a Galata kifizetni.
Rai szerint egy vedo tavozhat, aki Bisseck lehet, helyere pedig erosen felmerult Kim.

Sportmediaset megerositi, nincs buntetes az Intertol Pavard ugyeben, sot meg figyelmezetetes sem.
Az Inter es Chivu szamol Pavardal, nem szeretnenk a tavozasat, es a helyzet rendezese erdeben az Inter semmifele figyelmeztetest sem kuld Pavard fele a kialakult helyzet miatt.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.08. 06:30
interfan írta: 2025.07.07. 20:43
Sportmediaset megerositi, nincs buntetes az Intertol Pavard ugyeben, sot meg figyelmezetetes sem.
Az Inter es Chivu szamol Pavardal, nem szeretnenk a tavozasat, es a helyzet rendezese erdeben az Inter semmifele figyelmeztetest sem kuld Pavard fele a kialakult helyzet miatt.
Ez mekkora gáz. Félünk, hogy oda is igazolni kellene, így becsicskultunk? :)
A klub mindenek felett nem?
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.08. 07:39
interfan írta: 2025.07.07. 20:43
Ez ilyen ketoldalu dolog.

Mert egyertelmu, hogy mi is azon vagyunk minel kevesebb valtozas, minel kevesebb tavozo/erkezo legyen.
Ezt ki is mondtak vezetoink.

Na meg ott a masik oldal, amirol ir Romano, Di Marzio, Moretto, Sky, es meg sorolhatnank holnapig, hogy nincs komoly erdeklodes, ajanlat meg foleg nem Dumfries, Thuram, Frattesi, Asllani eseteben sem, ezert maradhatnak.
(Sot meg Calhanoglu tavozasa, es az utod jelolr Rios erkezese sem biztos, sot)
Ugyanez a helyzet igaz lehet egyebkent Pavardra is.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.08. 07:53

Mert egyertelmu, hogy mi is azon vagyunk minel kevesebb valtozas, minel kevesebb tavozo/erkezo legyen.

Na meg ott a masik oldal, amirol ir Romano, Di Marzio, Moretto, Sky, es meg sorolhatnank holnapig, hogy nincs komoly erdeklodes, ajanlat meg foleg nem Dumfries, Thuram, Frattesi, Asllani eseteben sem, ezert maradhatnak.
Akkor is gáz. Patkányság volt tőle. Na de biztos így van rendjén ha még egy lebszást sem kap… én látom rosszul.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.08. 07:55
interfan írta: 2025.07.08. 07:53

Akkor is gáz. Patkányság volt tőle. Na de biztos így van rendjén ha még egy lebszást sem kap… én látom rosszul.
Nyilvan jogosan irod azt amit, de a klub cselekedetei is erthetoek jelen helyzetben, latva a hatteret minden mogott.
interfan

interfan írta: 2025.07.08. 06:30 Sky es Di Marzio szerint mivel Ederson ara tul magas, ezert Rios erkezhet az Interbe amennyiben Calhanoglu tavozik.

Romano szerint elorehaladottak a targyalasok a Palmeiras es az Inter kozott Rios ugyeben, aki a Calhanoglu utod lehet.
30m eurot kernek a brazilok, ezt az Inter csokkentene.

Milanoi Corsera szerint az Intert egyaltalan nem gyozte meg Frendrup, igy az o leigazolasat elvetette az Intert, ezert Rios kerult eloterbe.
Moretto is megerositi, az Internel elsoszamu jelolt Calhanoglu tavozasa eseten Rios.
Az Internel prioritas az o neve, es a Palmeiras 30m euros kereset kellene csokkenteni.
interfan

Szinten a Corsera szerint Chivu egyertelmuen Calhanoglu maradasat akarja, sot megvan gyozodve arrol, hogy megtudja gyozni a torok jatekost a maradasrol.

Tegnap 2 oras mercatos ertekezlet volt Chivu, Ausilio, Baccin kozott.
Itt Chivu es az Inter vezetes is kifejtette a prioritast, gyakorlatilag az osszes fontos jatekos maradasa, es a legminimalisabb valtozasok.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.08. 09:24 Szinten a Corsera szerint Chivu egyertelmuen Calhanoglu maradasat akarja, sot megvan gyozodve arrol, hogy megtudja gyozni a torok jatekost a maradasrol.

Tegnap 2 oras mercatos ertekezlet volt Chivu, Ausilio, Baccin kozott.
Itt Chivu es az Inter vezetes is kifejtette a prioritast, gyakorlatilag az osszes fontos jatekos maradasa, es a legminimalisabb valtozasok.
Én meg abban bízom, hogy megy. Egyre sérülékenyebb, plusz menni is akar, 30+-os is. Had mennyen.
A fontosabb játékosok, mint Pavard, Calha, Denzel, Thuram kétséges, hogy mennyire fogják oda tenni magukat a szezonban. Én nem kockáztatnék Chivu helyében sem, mert így is arra van nagyobb esély, hogy meg fog bukni, hát még ha link, sértődött játékosok fogják körül venni…

Dehát ők biztos jobban tudják, jobban értenek hozzá. :thumbup:

Ez a “Chivu meggyőzi” dolog meg simán lehet, hogy a Galatának szól. Nem kizárt, hogy augusztusig végéig fog tartani ez a Calha saga.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Ha igazak a hírek akkor nagy baj van!
1. Mi az hogy Pavard ot nem büntetjük? Csak hogy összegezzük: Kamu sérülést jelentett aztán elment a haverokkal padelezni, tehát nem volt sérült! Valószínűleg erre is utalt Lautaro a nyilatkozatával, aki a büntetés elmaradása miatt fogalmam sincs mit gondolhat, de ha én lennék a csapatkapitány haaaaaat nagyot néznék hogy itt mindent meg lehet csinálni büntetlenül, ráadásul úgy hogy én felhívtam a figyelmet rá, tehát akik megszakadnak annak a szava semmit nem ér aki meg kamu beteg és kivonja magát a csapatból és bulizik annak megsimogatjuk a buksiját hogy hát nem baj! Ezek után hogy várhatjuk el hogy mindenki odategye magát???
2. Ha Calha menni akar el kell engedni, szó szerint akármennyiért mert nála ez a Galata érdeklődés nem a pénzről szól hanem arról hogy ő török! Egyáltalán nem fogja odatenni magát és akkor mit csinálunk??? Én emiatt adnám el nem azért mert van nála jobb opció, illetve annál minden jobb opció hogy egy beleszarok, kedvetlen Calha szaladgáljon az egyik legfontosabb pozícióban, ja és persze úgy hogy majd jövőre fizetünk neki csak menjen.......
A másik dolog hogy mi az akadálya annak hogy ezek után mondjuk Calhanoglu azt mondja hogy sérült vagyok ha nincs kedve játszani????

Véleményem szerint így normális klub nem működhet! Lennie kell egy normának amit ha törik ha szakad betartanak! Ha nincs norma akkor van az hogy még mi fizetünk a játékosoknak hogy elmenjenek ami amúgy szerintem egyedülálló a maga nemében!
CsaSzi9294

VInter101 írta: 2025.07.08. 09:50 Ha igazak a hírek akkor nagy baj van!
1. Mi az hogy Pavard ot nem büntetjük? Csak hogy összegezzük: Kamu sérülést jelentett aztán elment a haverokkal padelezni, tehát nem volt sérült! Valószínűleg erre is utalt Lautaro a nyilatkozatával, aki a büntetés elmaradása miatt fogalmam sincs mit gondolhat, de ha én lennék a csapatkapitány haaaaaat nagyot néznék hogy itt mindent meg lehet csinálni büntetlenül, ráadásul úgy hogy én felhívtam a figyelmet rá, tehát akik megszakadnak annak a szava semmit nem ér aki meg kamu beteg és kivonja magát a csapatból és bulizik annak megsimogatjuk a buksiját hogy hát nem baj! Ezek után hogy várhatjuk el hogy mindenki odategye magát???
2. Ha Calha menni akar el kell engedni, szó szerint akármennyiért mert nála ez a Galata érdeklődés nem a pénzről szól hanem arról hogy ő török! Egyáltalán nem fogja odatenni magát és akkor mit csinálunk??? Én emiatt adnám el nem azért mert van nála jobb opció, illetve annál minden jobb opció hogy egy beleszarok, kedvetlen Calha szaladgáljon az egyik legfontosabb pozícióban, ja és persze úgy hogy majd jövőre fizetünk neki csak menjen.......
A másik dolog hogy mi az akadálya annak hogy ezek után mondjuk Calhanoglu azt mondja hogy sérült vagyok ha nincs kedve játszani????

Véleményem szerint így normális klub nem működhet! Lennie kell egy normának amit ha törik ha szakad betartanak! Ha nincs norma akkor van az hogy még mi fizetünk a játékosoknak hogy elmenjenek ami amúgy szerintem egyedülálló a maga nemében!
Jól van akkor, örülök, hogy nem csak én látom így. :thumbup: :thumbup:
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Egyrészt Pavard esetében nem ismerjük PONTOSAN sem az előzményeket, sem azt, hogy utána mi történt a klub és Pavard között.
Azt viszont teljességel kizártnak tartom, hogy azért nem bűntettük csak meg, mert mi lesz, ha megsértődik... Azért arra szerintem mindenki emlékszik, hogy Marotta itt még egy bizonyos Mauro Icardit is "kidobott, mint macskát...".
Calhat meg valóban el kell engedni, ha menni akar, de azért ez nem igazán így van, hogy minden áron. Egyrészt 2 év van a szerződéséből, jövőre vb. Azért olyan nagyon ő sem sz*rhat bele az egészbe, ha jó formában akar lenni. De szerintem nem is ilyen mentalitású játékos. Neki nem a szurkolókkal van baja. Ha egyáltalán van valakivel. Másrészt meg egy 35-40 milliós játékos. El lehet adni 15ért, csak akkor a különbözetet valahol máshol vissza kell hozni...
interfan

FcInternews sajat forrasai szerint a torok Rizespor erdeklodik Palacios irant.
Az Inter vegleg eladna Palaciost 2m euroert, de a Rizespor nem tud ennyit fizetni, tul nagy kiadast jelentene ez nekik, ezert csak ingyen kolcsonnel vinnek Palaciost.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

interfan írta: 2025.07.08. 10:40 FcInternews sajat forrasai szerint a torok Rizespor erdeklodik Palacios irant.
Az Inter vegleg eladna Palaciost 2m euroert, de a Rizespor nem tud ennyit fizetni, tul nagy kiadast jelentene ez nekik, ezert csak ingyen kolcsonnel vinnek Palaciost.
Török középcsapatnak nem lehet gond 2 millió euró. Minket mindenki hülyének akár nézni. A fizetése is aprópénznek mondható.
interfan

lucky0 írta: 2025.07.08. 11:17
interfan írta: 2025.07.08. 10:40 FcInternews sajat forrasai szerint a torok Rizespor erdeklodik Palacios irant.
Török középcsapatnak nem lehet gond 2 millió euró. Minket mindenki hülyének akár nézni. A fizetése is aprópénznek mondható.
Egy Rizespornak?
Dehogynem okoz problemat.

Valaha volt tortenelemi legdragabb igazolasuk 2m euro.
Masodik legdragabb 1,5m euro.
Harmadik meg 1,2m.

Egy ilyen csapatnak hogy persze problemat okoz.
Valoszinu nem egy Palacios kapcsan akarnak tortenelmi rekord osszegu igazolast csinalni a sajat szintjukon.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Ennyi pénzért kit vesznek szerinted a saját szintjükön? Nekik egy Palacios nagy dolog lenne. Akár fizethetnének is érte történelmi rekord átigazolási díjat. A Fradiból Adama Traoret szemelte ki egy éve a Trabzon, 4 misiröl szóltak a hírek, 28 éves volt akkor. Magyar bajnokságból... Akkor nehogy már megmagyarázzuk a hülyeséget. Ha kell nekik fizessenek ilyen egyszerű. Galatanak sincs pénze szerinted, Osimhenért 50 misit kínaltak bónuszokkal együtt lehet 55 is. Oké ők a bajnok csapat, de mikor írtam hogy Calhaért csengessenek 25 misit akkor is jöttél az eddigi rekord igazolásaikkal, meg hogy ők 18nál többet senkiért nem fizettek stb. De mindenre van magyarázatod csak te lehetsz okos itt a fórumon ezt jól tudom.
interfan

lucky0 írta: 2025.07.08. 12:10 Ennyi pénzért kit vesznek szerinted a saját szintjükön? Nekik egy Palacios nagy dolog lenne. Akár fizethetnének is érte történelmi rekord átigazolási díjat. A Fradiból Adama Traoret szemelte ki egy éve a Trabzon, 4 misiröl szóltak a hírek, 28 éves volt akkor. Magyar bajnokságból... Akkor nehogy már megmagyarázzuk a hülyeséget. Ha kell nekik fizessenek ilyen egyszerű. Galatanak sincs pénze szerinted, Osimhenért 50 misit kínaltak bónuszokkal együtt lehet 55 is. Oké ők a bajnok csapat, de mikor írtam hogy Calhaért csengessenek 25 misit akkor is jöttél az eddigi rekord igazolásaikkal, meg hogy ők 18nál többet senkiért nem fizettek stb.
Az a baj, hogy mindenki annyit er amennyit fizetnek erte.

Mi kerhetunk Calhanoglu kapcsan 35-40m-t, ha a Galata csak 15m-t adna.
Innenntol vagy mi engedunk, es eladjuk kevesebbert, vagy nem engedunk es marad Calhanoglu.

Palacios kapcsan is kerhetunk 2m-t, ha ok 1 center se akarnak erte fizetni.
Lattuk a kieso Monzaba se kellett 1m euroert.

Egyszoval kerni barmit lehet, de hogy mit kapsz, az sajnos egy masik kerdes.

Trabzon meg a maga szintjen mas szint, ott azert top 4 legdragabb igazolas mind 6-7m koruli.
Ez egy Rizespornal 1-2m kozottiek.
interfan

Gazzetta szerint tovabbra is hianyzik a megallapodas a Fiorentina es az Inter kozott S.Esposito ugyeben.
Az Inter 7-8m eurot ker fix osszeggel, a Fiorentina ajanlata viszont bonuszokkal egyutt sem eri el a 7m eurot.

Thuram 85m euros kivasrlasi ara tegnap lejart, semmifele ajanlat nem erkezett erte, sot meg erdeklodo csapat sem.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Az kulcsmondat, hogy mindenki annyit ér, amennyit adnak érte, és ez valóban így is van. De hülyének nem kell lenni.
Calhának élő szerződése van, jövőre vb., és bejelenti, hogy menni akar.!? Ezzel pedig leveri az árát, ami nettó árulás a klubbal szemben. Bármennyire is mondja, hogy ő micsoda teljesítményt és jó hozzáállást tett le az asztalra, ezzel azt annullálta.
Védekezésben, szervezésben, és kanadai pontokban konkrétan ember nincs akivel pótolnánk. Nemhogy még azon az áron, amiért el lehet adni.... A felmerülő nevek közül, Frendrup szerintem Barella típusú, Edersonból ezt a sokoldalúságot ugyancsak nem nézem ki, és mélyen a zsebbe kellene nyúlni érte. Rios pedig egy Palmeirasból jönne, vagy beválik vagy nem...
A klub senki tyúkszemére nem szokott rálépni, és egy megint Bl döntős keret élére egy kezdő edzőt hoz. Ha gond van, elsősorban a vezetésben van. A játékosok egy részénél pedig emiatt jönnek elő a maguk kis dolgai.
Ha szándékosan megy így, még a Lautaro féle nyilatkozat is, akkor legyen úgy. Viszont akkor tessék végig játszani, tyúkszemekre lépni és végül a keretet megújítani. Kerül amibe kerül.
Másik része, hogy a klub mindenek felett kell legyen. Ha valaki az egyéni céljait helyezi előtérbe, lehet azt is, de akkor példát kellene statuálni. Írtam már a Psg és Rabiot esetét. Van amit nem szabad tolerálni és van amiért retorzióval kell élni.
Tele vagyunk válogatott játékosokkal, ha valaki menni akar a vébére, jó teljesítményt kell a klubjában is produkálni. Ha az nincs meg, egy hosszas padoztatással a tornán való részvétel elszállhat.
cuchu11

interfan írta: 2025.07.08. 06:30 Szinten a LInterista sajat forrasai szerint egyaltalan nem szamitunk Josep Martinezre, foleg nem elsoszamu kapuskent, igy ha Sommer tavozna, az Inter biztosan uj 1.szamu kapust venne.
Az Inter ingyen elengedne Sommert, az akadaly jelenleg Sommer fizetesi kerelme, aki 7-8m fizetest ker a torokoktol, akik csak 2-3m korul adnanak neki.
Szóval egyrészt a játékost az Inter ingyen elengedné (igaz két éve ~7 m euróért igazolta, jelenlegi TM értéke 4 m).
Másrészt a jelenleg 2.5 milliót kereső Sommernek a törökök egy vassal sem adnának több fizetést.
Hűha, egyes újságíróknál azért vannak bajok :lol:
cuchu11

Egyébként, ha már kapusok.
A brazil Brazao, akit 18 évesen igazoltunk 6 millió euroért,
aztán a fél világnak kölcsönadtuk (Albacete, Real Oviedo, Cruzeiro, SPAL, Ternana),
míg végül tavaly februárban ingyen került a Santoshoz (akkori TM értéke 0,3 m euro volt).
Nos Brazaonak jelenleg 6 milla a Transfermarkt értéke (azaz perpill meredeken ível felfelé)...
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Ebből is látszik h tök felesleges ez a kölcsönadogatás az esetek nagy többségében! Semmi érdekük nincs játszatni és bizalmat szavazni az adott játékosnak!
Válasz küldése