Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

HerfortBalazs

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Azert azt hozza kell tenni hogy Agoume eleg jol teljesit a Sevillaban, ezert is veszik vissza a viszonteladasi szazalekot 4 millioert.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Szóval ment Stankovic 10ért, Buchanan 9ért, Agoumé 4ért. Ez 23m és várható még Esposito ~8, Taremi ~8, Asllani ~15m-ért. Vagyis 50-55m lehet a bevétel ezekből a játékosokból. Azért az nem semmi.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

CsaSzi9294 írta: 2025.07.26. 20:57 Szóval ment Stankovic 10ért, Buchanan 9ért, Agoumé 4ért. Ez 23m és várható még Esposito ~8, Taremi ~8, Asllani ~15m-ért. Vagyis 50-55m lehet a bevétel ezekből a játékosokból. Azért az nem semmi.
És azért Arna, Taremi (ha megy), Correa fizetése is felszabadult ugye.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

CsaSzi9294 írta: 2025.07.26. 20:57 Szóval ment Stankovic 10ért, Buchanan 9ért, Agoumé 4ért. Ez 23m és várható még Esposito ~8, Taremi ~8, Asllani ~15m-ért. Vagyis 50-55m lehet a bevétel ezekből a játékosokból. Azért az nem semmi.
Én szeretem az optimista embereket, de ha Taremiért egy vasat is kapunk, akkor megeszem a kalapom!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

MLK írta: 2025.07.25. 20:59 Nekem eddig ez a mercato abszolút pozitív. Lehet költeni, már önmagában ez is óriási.
A három csodálatos cserecsatárunkból kettő már nincs itt.
Van egy tehetséges fiatal centerünk és számolunk vele, nem megy ingyen kölcsönnel sehová, nem bizniszelnek vele. Egy másik hasonlót igazoltunk pénzért, úgy hogy nem kellett érte eladni senkit.
Stankovicot visszavásárlási opcióval adtuk el egy jó "nevelőegyesületbe". Két év múlva bármi lehet még belőle, és a mai árak mellett 25 millió egy jó és fiatal középpályásért nem ökörösszeg, sőt.
Buchanan ha minden jól megy, nemsokára hivatalosan is a Villareal játékosa lesz. Nem kölcsönbe megy, megveszik! Többért mint amennyiért ide került, és 20 %-os részesedést is kapunk, a későbbi eladásaiból.
Ha így haladnak a dolgok továbbra is, minden jó lesz.
Ami aggaszt, az Chivu személye, és a vezetőség, edző igazolási folyamata.
Amit szeretnék, hogy a kezdőben több új ember is legyen. A tavalyi bukták után, mindenképpen kellene vérfrissítést/átömlesztést csinálni.

Andrey Santos tőlem azonnal jöhetne, de ha 25 fős lesz fixen a keret, akkor hova? Mert Lookman szerintem jönni fog. A kérdés még, hogy Leonival számolunk-e, és hogy valaki helyére jön, vagy marad még egy-két évet fejlődni?
Szerintem ez egy korrekt vélemény és összegzés.
A Chivus rész is.
Örültem volna, ha szerkezetet váltunk (4-2-3-1 pl), de ehhez Fabregas kellett volna.
Én félek ettől a Chivura erőltetett rendszermegtartástól, valamint magától Chivutól is, mivel teljesen rutintalan ezen a szinten.
Játékosként nagyon nem komáltam, de most szurkolok neki, hátha.
cuchu11

PellerG írta: 2025.07.26. 23:08 Szerintem ez egy korrekt vélemény és összegzés.
A Chivus rész is.
Örültem volna, ha szerkezetet váltunk (4-2-3-1 pl), de ehhez Fabregas kellett volna.
Én félek ettől a Chivura erőltetett rendszermegtartástól, valamint magától Chivutól is, mivel teljesen rutintalan ezen a szinten.
Játékosként nagyon nem komáltam, de most szurkolok neki, hátha.
Annyit tudok biztatásul mondani, hogy S.Inzaghi is a Lazioban kezdte és hamar belejött.

UI. most jut eszembe, hogy elhozhattuk volna Pippot edzőnek. Lehet, fel sem tűnt volna a különbség. 😄
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

cuchu11 írta: 2025.07.26. 22:50
Én szeretem az optimista embereket, de ha Taremiért egy vasat is kapunk, akkor megeszem a kalapom!
Na igen...

Egyebkent mar irjak is, hogy a Taremi-Botafogo uzletbol megsem lesz semmi.

Agoume kapcsan julius 31-ig van opcioja a Sevillanak, eddig nem tortent semmi.
Meglatjuk a maradek 4 napban.

Ami hivatalos eddig:
- A.Stankovic: 9,5m
- F.Stankovic: 1,5m

Ossz: 11m

Buchanan pedig a napokban lesz orvosin a Villarealnal, ahova 8,5m euroert mehet.
interfan

Sky es Di Marzio szerint az Inter ajanlata nem eri el a 45m eurot, 42/43m az Inter ajanlat, es ezt vagy elfogadja az Atalanta a keddi targyalason, vagy nem lesz uzlet.

Gazzetta szerint bonuszokkal egyutt erheti el a 45m eurot az Inter ajanlata.
43m fix + 2m bonusz.
Az Atalantanak csokkentenie kell az 50m fix + bonuszok keresen, hogy lezarhato legyen az uzlet.
Gazzetta is megerositi, jovoheten akar igy, akar ugy, de lezarul a Lookman ugy.

Sportmediaset es Romano is megerositi, Bisseck marad az Inter jatekosa, es az Inter vedelemben nem lesz mar valtozas (leszamitva a tavozo Palacios-Vanheusden).
Romano szerint az Inter sosem kapott piackepes ajanlatot Bisseck kapcsan, az Inter es a jatekos is ugy dontott, egyutt folytatjak.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

interfan írta: 2025.07.27. 06:14
cuchu11 írta: 2025.07.26. 22:50
Na igen...

Egyebkent mar irjak is, hogy a Taremi-Botafogo uzletbol megsem lesz semmi.

Agoume kapcsan julius 31-ig van opcioja a Sevillanak, eddig nem tortent semmi.
Meglatjuk a maradek 4 napban.

Ami hivatalos eddig:
- A.Stankovic: 9,5m
- F.Stankovic: 1,5m

Ossz: 11m

Buchanan pedig a napokban lesz orvosin a Villarealnal, ahova 8,5m euroert mehet.
nem csodalom, tareminel kevesebb rosszabb Inter jatekos volt :D tavaly meg correa is egy hajszallal jobb volt ami nagy szo
interfan

Corsera is megerositi, az Oaktree 43m fix + 2m bonuszt ajanlatot hagyott jova Lookman kapcsan.
Szinten megerositik a Gazzetta, Sportmediaset ertesuleseit, az Inter visszalepett Leoni kapcsan.

Sportmediset szerint ha Pavard tavozna, De Winter erkezhet.
Viszont Pavard tavozasa tobb okbol is valoszinutlen.

Bergamoi forrasok szerint is 43m fix + 2m bonusz az Inter ajanlata.
Keddig lezarulhat az ugy, vagy igy, vagy ugy.

Gazzetta szerint Asllani nemet mondott a Betisnek, az Inter hiaba adta volna el 15m-ert, Olaszorszagban akar maradni.
Viszont a problema az, hogy olasz klubok nem tudnak 15m eurot fizetni, sem kotelezo opciot vallalni ilyen osszeggel.
Gazzetta szerint ha nem sikerul megoldani a helyzetet, akkor sima ingyen kolcsonnel tavozhat Asllani.

Romano, Gazzetta, Sky, Di Marzio utan Moretto is megerositi, Bisseck marad az Inter jatekosa.

Botafogo elnoke hivatalosan bejelentette, Taremi nem lesz a Botafogo jatekosa, nem igazoljak le.
CsaSzi9294

Nem tudom amúgy, hogy azon az 5 millión mi múlik még Lookman kapcsán. Mit kell itt c**ánykodni? 45+5 bónusz, egy kis sodexo utalvány, 1 éves bérlet a Dómba, meg 8 karton Powerade és kész. Bőven 50m felett vagyunk. A 45re úgy is nemet fognak mondani, 100x elmondták, de nyilván el kell mondani 101x is. :problem:
A vége úgy is az lesz, hogy érkezik, de ez a töketlenkedés már idegesítő…
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.27. 16:31 Nem tudom amúgy, hogy azon az 5 millión mi múlik még Lookman kapcsán. Mit kell itt c**ánykodni. 45+5 bónusz, egy kis sodexo utalvány, 1 éves bérlet a Dómba, meg 8 karton Powerade és kész. Bőven 50m felett vagyunk. A 45re úgy is nemet fognak mondani, 100x elmondták, de nyilván el kell mondani 101x is. :problem:
A vége úgy is az lesz, hogy érkezik, de ez a töketlenkedés már idegesítő…
Igaz, az Atalanta fix 50m eurot + bonuszokat kert.

Hogy miert "tokeltenkedunk", arra meg valoszinu az lehet a valasz, hogy van egy mercatos koltegvetesunk amit nem lehet atlepni.

Most ez a mercato -40m, -50m, -60m, -70m lehet ezt nem tudjuk, de van egy pontos osszeg az biztos.
Ezt az osszeget pedig vezetoink biztosan kiszamoltak, hogyan jon ki, mi fer bele, meddig mehetunk, es meddig nem.

Latjuk azert az eladasok sem porognek tulsagosan...

- Taremi 8m eladasarol a Botafogoba mar hivatalosan letehetunk.
- Espositot ezer eve aruljuk, de senki nem nagyon akarja eddig azt a 6-7m eurot kifizetni.
- Asllani kapcsan latjuk a Gazzetta hireit, miszerint a Serie A-bol senki nem akar erte 15m-t fizetni, o viszont Olaszorszagban akar maradni.
- Ilyen hulla Palacios meg Vanheusden kapcsan 1 centet nem hinnem hogy kapnank.

Egyszoval valahol ertheto, hogy miert van ez a helyzet.

Heten kiderul Lookman, es lezarul a tortenet, akar jon, akar nem.
interfan

LInterista sajat forrasai szerint is az Inter ket taktikara epiti fel a 25 fos keretet: 3-5-2, 3-4-2-1.
Ha Lookman erkezeset sikerul lezarni, akkor az Inter erkezo oldalai mercato lezarulhat.

Igy nezhet ki a keret es a kezdo szerintuk:

Kezdo 3-5-2:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Martinez-Thuram

Cserek 3-5-2:

J.Martinez
Bisseck-DeVrij-Augusto
Henrique/Darmian-Frattesi-Sucic-Zielinski-Zalewski
Lookman-Bonny/Esposito

Kezdo 3-4-2-1:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Dimarco
Thuram-Lookman
Martinez
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ezek jol neznek ki, a lookmanes tamadobb felfogasu
interfan

R9. írta: 2025.07.28. 07:27 ezek jol neznek ki, a lookmanes tamadobb felfogasu
En azt gondolom, hogy a 3-5-2 marad a nagyobb csapatok ellen, es a kisebb meccseken johet (remelhetoleg) elo a 3-4-2-1, amikor a vedekezes nem annyira hangsulyos.
interfan

Gazzetta szerint Zielinksi tavozhat, az Inter nem szamit ra, es megkertek keressen uj csapatot maganak.
Semmifele erdeklodes nincs Zielinski kapcsan, akiert 10m eurot varunk, de Torok es Szaudi csapatoknak felajanlottuk.
Amennyiben sikerulne kitenni, a Gazzetta szerint a Parmabol Keita, vagy a Genoas Frendrup erkezhetne.
Mindket jatekos kapcsan 15-20m kozotti osszeget kernek.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2025.07.28. 06:39 LInterista sajat forrasai szerint is az Inter ket taktikara epiti fel a 25 fos keretet: 3-5-2, 3-4-2-1.
Ha Lookman erkezeset sikerul lezarni, akkor az Inter erkezo oldalai mercato lezarulhat.

Igy nezhet ki a keret es a kezdo szerintuk:

Kezdo 3-5-2:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Martinez-Thuram

Cserek 3-5-2:

J.Martinez
Bisseck-DeVrij-Augusto
Henrique/Darmian-Frattesi-Sucic-Zielinski-Zalewski
Lookman-Bonny/Esposito

Kezdo 3-4-2-1:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Dimarco
Thuram-Lookman
Martinez
Lookman még nincs meg..Amennyiben az Atalanta bekeményít akkor ott is marad ebben az esetben nem nagyon lesz 3-4-2-1.
CsaSzi9294

CdS szerint a holnapi nap megtörténik az Inter és az Atalanta következő találkozója. A lap szerint a 45m-ra emelt ajánlat nem biztos, hogy elég lesz az ügy lezárásához, viszont közelednek majd a nézőpontok a két csapat között. Röviden, ha holnap nem lesz egyezség, jó úton haladnak majd a tárgyalások. Amennyiben az Atalanta továbbra sem hajlandó engedni, úgy Lookman hozzáállása is változhat az Atalanta felé.
https://www.fcinter1908.it/news/rassegn ... -atalanta/

Szintén CdS és annak elnőke Ivan Zazzazroni szerint semmilyen érdeklődés nincs az ATM felől Lookmanért, egy csapat volt, aki képben volt, az a Napoli, de ők visszaléptek. Csak az Inter van képben.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... o-lookman/

Pedullá szerint ez a hét kulcsfontosságú lesz Lookmanért. Szerinte az Inter mindent meg fog tenni, hogy a héten egyezség szülessen a két csapat között, ezzel lezárja az átigazolást. Azt is hozzáteszi, nem tud 42+3 bónuszos ajánlatról, mint azt sokan mondják, ennél akár több is lehet.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... a-lookman/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2025.07.28. 08:29-kor.
CsaSzi9294

Festa írta: 2025.07.28. 08:21
interfan írta: 2025.07.28. 06:39
Lookman még nincs meg..Amennyiben az Atalanta bekeményít akkor ott is marad ebben az esetben nem nagyon lesz 3-4-2-1.
Nem valószínű, hogy keményítenek, sőt CdS szerint kezd "omladozni" az Atalana fala az 50+bónuszról. Nincs más kérője, a héten meg kell lennie Lookmannek, ha nem akarnak egy full motiválatlan és agyilag felk*rt játékost a csapatba.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Festa írta: 2025.07.28. 08:21 Lookman még nincs meg..Amennyiben az Atalanta bekeményít akkor ott is marad ebben az esetben nem nagyon lesz 3-4-2-1.
Ha 3-4-2-1-re nem, de 3412-re szerintem már eddig is megvolt a keret. Papíron legalábbis. Aztán Simone mit mit látott illetve mit tudott kihozni Hakanból és Frattesiből az egy másik dolog.
Sommer
Pavard - Acerbi - Bastoni
Dumfries - Barella - Mkhitaryan - Dimarco
Calhanoglu
Martinez-Thuram

Ebben a felállásban Frattesi lenne, illetve lehetett volna Hakan cseréje és nem Asllani. Hakan ha jól emlékszem (talán 4231-ben) hasonló poszton játszott a milanban. Végül nálunk meg inkább egy védekezőbb felállásban hátrébb került.

---------
Erre a felállásra kétlem, hogy visszaállnánk, főleg a mostani igazolásokkal.
Pl. Pio az elkövetkező idényünkben ebben a felállásban nem tudom hogyan működne. Nekem úgy tűnik, hogy egy befejező, egy-két érintéses azonnal gólra törő centerünk van vele a keretben. Egyébként Martinez miatt is (, csak ő már mezőnyben is képes, tud és dolgozik is.)
A három belső középpályás posztokon karcsúak vagyunk és ha jön Lookman, akkor egy abszolút támadó felállásra alkalmas csapat is kialakulhat a 3421-es felálláshoz.
CsaSzi9294

Gazzetta biztosra veszi, hogy Lookman leigazolása után (akiért mindent meg fog tenni az Inter) lesz még érkező a csapatba. Szerintük Leonit továbbra sem engedtük el, de a fentebb említett Zielisnki és Asllani távozása esetén Frendrup vagy Keita még megérkezhet az Interbe.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... i-profili/

Tuttosport szerint az Atalanta el fogja fogadni a 43+bónusz vagyis a 45m-s ajánlatot az Intertől.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -rilancio/

Romano szerint Nico González sosem volt az Inter B terve, illetve Xavi Simons pedig minden bizonnyal a Chelseabe igazol.
https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... sea-987842

GdS szerint egyre komolyabb Frendrup neve, aki a középpálya kulcsfigurája lehet. Dinamizmusa és a taktikai intelligenciája miatt Barella párja lehetne 3421-ben. A lap szerint a védelem kész, még egy labdaszerző középpáylást(a tavalyi szezonban egyébként a dán szerezte a legtöbb labdát a bajnokságban) szeretnénk Lookman mellett, ezért az érdeklődés. Vagyis a Gazzetta szerint a jövő kezdő Intere: Sommer---Pavard-Acerbi-Bastoni---Dumfries-Barella-Frendrup-Dimarco---Thuram-Lookman---Lautaro lehet.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ivu-inter/
interfan

interfan írta: 2025.07.28. 08:17 Gazzetta szerint Zielinksi tavozhat, az Inter nem szamit ra, es megkertek keressen uj csapatot maganak.
Semmifele erdeklodes nincs Zielinski kapcsan, akiert 10m eurot varunk, de Torok es Szaudi csapatoknak felajanlottuk.
Amennyiben sikerulne kitenni, a Gazzetta szerint a Parmabol Keita, vagy a Genoas Frendrup erkezhetne.
En egyebkent ezt tamogatnam.
Zielinksi sajnos hasznalhatatlan, raadasul 32 eves lesz, fizetese is magas.

Csak hat szerintem egy baj lesz, a kutya nem fog erte fizetni...
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.28. 10:36
interfan írta: 2025.07.28. 08:17 Gazzetta szerint Zielinksi tavozhat, az Inter nem szamit ra, es megkertek keressen uj csapatot maganak.

Frendrupot én nagyon bírom, egy kis agresszív kullancs (jó értelemben). :)
Zielinskinek nem sok haszna van sajnos, pedig 2-3 éve a liga egyik legjobb kp-ja volt. Mindegy, hátha egy arab csapatnak be lehet ajánlani. Asllani is úgy néz ki a nyakunkon marad, bár az Atalanta hátha elviszi még a mercato vége előtt..
Festa

Zielinski az olasz bajnokság egyik legjobb képessű focistája. Nem hiszek abban, hogy elfelejtett focizni viszont rosszul kezelte, hogy Inzaghinál a padra kerükt. 3-4 frontos harchoz rá is szükség van, de a motivációja erősen kérdéses.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.28. 10:40

Frendrupot én nagyon bírom, egy kis agresszív kullancs (jó értelemben). :)
Zielinskinek nem sok haszna van sajnos, pedig 2-3 éve a liga egyik legjobb kp-ja volt. Mindegy, hátha egy arab csapatnak be lehet ajánlani. Asllani is úgy néz ki a nyakunkon marad, bár az Atalanta hátha elviszi még a mercato vége előtt..
En nem vagyok elajulva Frendruptol sem, es foleg nem ezektol a Parmas "sztaroktol" nem.

De teny ami teny, nehezebben talalnak haszontalanabb jatekost mint Zielinski.

Egyszoval ha ratudnak valakire sozni, es hozni akar ezt a Frendrupot, rosszabbul nem jarnank.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Festa írta: 2025.07.28. 13:36

Zielinski az olasz bajnokság egyik legjobb képessű focistája. Nem hiszek abban, hogy elfelejtett focizni viszont rosszul kezelte, hogy Inzaghinál a padra kerükt. 3-4 frontos harchoz rá is szükség van, de a motivációja erősen kérdéses.
Az utolsó nápolyi évében már alig játszott, mivel DeLau száműzte őt a kezdőből, mert nem akart hosszabbítani.
Egy év kuka.
Plusz a tavalyi nálunk még egy.
Azóta meg nem lett fiatalabb.
Nagyon úgy tűnik, vége van.
cuchu11

interfan írta: 2025.07.28. 13:41
En nem vagyok elajulva Frendruptol sem, es foleg nem ezektol a Parmas "sztaroktol" nem.

De teny ami teny, nehezebben talalnak haszontalanabb jatekost mint Zielinski.

Egyszoval ha ratudnak valakire sozni, es hozni akar ezt a Frendrupot, rosszabbul nem jarnank.
Amennyiben 3-4-2-1 felállás (is) lesz, akkor szükség van egy védekező középpályásra.
És szerintem ebben az esetben jönni is fog valaki.
Számok alapján Frendrup jobbnak tűnik, mint a korábban felmerült Rovella.
Szerintem Zielinskiért pénzt nem fogunk látni, de talán nem elpasszolhatatlan.
interfan

Marotta:

Ez a het donto lesz Lookman kapcsan, meglatjuk hogy alakulnak a dolgok.
Jelenleg az Atalanta jatekosa, mi szeretnenk leigazolni, de nem szeretnek a jo kapcsolatot elrontani az Atalantaval, es tiszteletben kell tartani az Atalanta kereseit.
2-3 napon belul eldol sikerul e megegyezni, de nem Lookman az egyetlen nev, vannak mas jeloltek is.
Ha nem sikerul Lookman, mas jatekos fog erkezni.
Ausilio megfelelo alternativ nevekkel rendelkezik arra az esetre, ha Lookman nem erkezik.
2-3 nap es lezarul a Lookman ugy, akar erkezik, akar nem.

Leoni?

O a Parma jatekosa, biztosan sokak szamara hasznos lenne, de nekunk mas prioritasaink vannak.
Talan tulzott felhajtas van eleve Leoni korul.
Pio Esposito az Inter utanpotlasabol szarmozik, a celunk az, hogy az Inter utanpotlasabol megtalaljuk a sajat Leoninkat.
interfan

Marotta tegnap ugye bejelentette, 2-3 napon belul vagy erkezik Lookman, vagy mas jatekos utan nezunk.

Olasz sajto szerint ma dolhet el az ugy.

Romano szerint mindket lehetoseg erosen benne van.
Az Inter a 40m ajanlatot minimalisan megemeli.

Gazzetta szerint az Inter uj es egyben utolso ajanlata, 43m fix + 2m bonusz.
Ha az Atalanta csokkenti a fix 50m + bonuszok kereset, akkor a megallapodas azonnal lezarhato, es a levegoben van.

Sky es Di Marzio szerint az Atalanta megadna Lookmanek azt a fizetest amit az Inter ajanlott egy hosszabbitassal.
Lookman egyelore ezt elutasitotta, az Interbe szeretne igazolni.
Viszont ehhez az Atalantanak csokkenteni kell az 50m fix osszeg kereset.

Pedulla szerint is ma, legkesobb holnap eldol Lookman jovoje.
Pedulla szerint ennyi ido, es ilyen elozmenyek utan meglepetes lenne, ha nem az Interbe igazolna, es az Internek nagy blama is egyben.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

interfan írta: 2025.07.29. 06:40
Pedulla szerint ennyi ido, es ilyen elozmenyek utan meglepetes lenne, ha nem az Interbe igazolna, es az Internek nagy blama is egyben.
Ismerve az Atalantát az lenne a meglepetés ha bármennyit is engednének. Szerintem ha nem éri el az 50et nem fogják adni.

Majd jövőre egy zseniális Juric szezon után 5.-6. helyen ,lejáró szerződéssel örülnek ha kapnak érte 25m
interfan

Stankov írta: 2025.07.29. 08:09
interfan írta: 2025.07.29. 06:40
Ismerve az Atalantát az lenne a meglepetés ha bármennyit is engednének. Szerintem ha nem éri el az 50et nem fogják adni.

Majd jövőre egy zseniális Juric szezon után 5.-6. helyen ,lejáró szerződéssel örülnek ha kapnak érte 25m
Ma reggeli Gazzetta mar errol is ir, hogy az Atalanta hiresen ragaszkodik a sajat allaspontjahoz, amibol korabban a legritkabb esetben engedett.
Ez pedig Lookman esetben az ismert 50m fix + bonuszok.
Az Inter ajanlata az ismert 43m fix + 2m bonusz.
Gazzetta szerint ma lezarulhat az ugy, akar igy, akar ugy, es hamarosan kiderul eleg lesz e az Inter ajanlata.

Corriere szerint az Inter elment a falig, nem tud tovabb emelni a 45m euros ajanlaton, ez a maximum.
Ha az Atalanta tovabbra is ragaszkodik az 50m fix osszeghez + bonuszokhoz, akkor az uzlet meghiusul.
Csakis az Atalanta engedese eseten van az uzlet lezarasara esely.
Corriere szerint ha az Atalanta nem enged, akkor az Inter az alternativ celpontok fele veszi az iranyt a kovetkezo napokban, es Lookman leigazolasarol vegleg letesznek.

Gazzetta pedig ujra megerositi, ha sikerulne valakire rasozni Zielinskit, akire nem szamitunk, akkor a Parmas Keita, vagy a Genoas Frendrup erkezhetne.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Stankov írta: 2025.07.29. 08:09 .

Pontosan ezt írtam én is 1 hete kb. :) Tényleg esélyes ez lesz ha pár millió euro különbség miatt inkább nem adják el és marad. Szerintem nagyon hülyék lesznek ha így teszik.
CsaSzi9294

Cupi írta: 2025.07.29. 09:14

Pontosan ezt írtam én is 1 hete kb. :) Tényleg esélyes ez lesz ha pár millió euro különbség miatt inkább nem adják el és marad. Szerintem nagyon hülyék lesznek ha így teszik.
Szerintem ha az Atalanta nem enged Lookman se fog máshová menni és úgy bele fog szarni a szezonba, ahogy csak lehet. Ezt szerintem sejtik Bergamoban is. :think:
interfan

Szamomra par dolog biztos:

1.
Ha nem engedik el, es jovore tenyleg joval kevesebbert tavozik, akkor az Atalanta meg is erdemli a sorsat.

2.
Ez a 45m koruli penz finoman szolva sem keves.
Lookman ezzel az Inter tortenelemnek valaha volt 2.legdragabb igazolasa lenne.

3.
Ha nem sikerul Lookman, ennyi het utan, es ennyi minden utan, az az Inter szamara valoban nagy blama lesz.
Festa

interfan írta: 2025.07.29. 09:51

Szamomra par dolog biztos:

1.
Ha nem engedik el, es jovore tenyleg joval kevesebbert tavozik, akkor az Atalanta meg is erdemli a sorsat.

2.
Ez a 45m koruli penz finoman szolva sem keves.
Lookman ezzel az Inter tortenelemnek valaha volt 2.legdragabb igazolasa lenne.

3.
Ha nem sikerul Lookman, ennyi het utan, es ennyi minden utan, az az Inter szamara valoban nagy blama lesz.
2025 van a 45 illetve az 50 sem sok egy El döntőben mesterhármast szerző játékosért.
Azért volt egy kis infláció mondjuk a 90-és évek òta tehát R9 vásárlòértékben szerintem több volt akkor,
Szerintem nagyon gáz lett ez a Lookman sztori,ha még úgy sem reagáltunk,hogy hetek òta elmondta az Atalanta ,hogy 50 vagy semmi.
interfan

Milanoi Corsera szerint kesz a B opcio, amennyiben Lookman nem sikerul, az Inter leigazolja Nico Gonzalezt.
Gonzalez kapcsan a Juventus 30m koruli osszeget ker.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2025.07.29. 10:57 Milanoi Corsera szerint kesz a B opcio, amennyiben Lookman nem sikerul, az Inter leigazolja Nico Gonzalezt.
Amikro Marotta mondta megvannak Ausilio nevei arra az esetre ha mégsem Lookman jönne akkor sejtettem milyenek is lesznek azok a nevek. :D :?
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.29. 10:57 Milanoi Corsera szerint kesz a B opcio, amennyiben Lookman nem sikerul, az Inter leigazolja Nico Gonzalezt.
Szerintem ha nem jön Lookman inkább Frendrupot és Leonit hozzuk el (ez kb Lookman ára), Thuram párja meg lehetne Calha, az ő cseréje meg Frattesi. Többre mennénk, mint Gonzalezzel. De igazából mindegy is, mert Lookman jönni fog.

Tudom az Atalanta nem akar kölcsönt, de én egyébként kinézek egy 30m-s kölcsönt most, 15+5m-t pedig jövő nyáron.
CsaSzi9294

Di Marzio és a Sky szerint 43+bónusz az ajánlat Lookmanért, most az Atalanta válaszát várjuk.
Kérdezték Marottát bízik e sikerben, ő erre sokat mondó mosollyal azt válaszolta, hogy korai lenne megmondani mi fog történni, nem titok, hogy nagyon akarjuk őt.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -rilancio/

Repubblica szerint az Atalanta nem fog megelégedni a 43+2m ajánlattal, de hajlandó csökkenteni az igényt egy 45+5m bónuszra. A lap szerint az OT nem biztos, hogy nemet mondana erre.
https://www.fcinternews.it/focus/i-la-r ... che-987934
Festa

Cupi írta: 2025.07.29. 11:05
Amikro Marotta mondta megvannak Ausilio nevei arra az esetre ha mégsem Lookman jönne akkor sejtettem milyenek is lesznek azok a nevek. :D :?
Tehát Audit akartunk,de jò lesz a Duster is végül is annak is 4 kereke van.
Korábban felmerült Openda neve is aki nem lenne amúgy rossz mozgásù gyerek.
Nyilván egy Arnautovics után itt mindenki Messinek tűnik majd.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

CsaSzi9294 írta: 2025.07.29. 11:15 Repubblica szerint az Atalanta nem fog megelégedni a 43+2m ajánlattal, de hajlandó csökkenteni az igényt egy 45+5m bónuszra.
Lófaxt már a se@gükbe :evil:
Ennyiért hozzunk inkább egy elit középpályást. Vagy legalább lengessük be a dolgot hogy mehetnek a francba.
Ha Lookman valóban Interes akar lenni,majd leadnak az igenyekből.

Nico Gonzalezt meg hagyjuk már, úgy örültem hogy végre nem keresünk juve csicskákat, erre mégis?
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Valamelyik nap olvastam egy hírt hogy a gonzalez gyerek sose volt téma nálunk... szóval nem kell még a nyugtató srácok
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

interfan írta: 2025.07.28. 15:12 Chivu:
Sosem mondtam, hogy 3 tamadoval fogunk jatszani.
Ennek a csapatnak az alapja mindig is a 3-5-2.
3-5-2-bol konnyen valthatunk meccs kozben a 3-2-5, 4-2-4, 4-4-2-re.
Alkalmazkodni fogunk a meccs kozbeni helyzetekhez.
A lényeg az első mondaton lehet. Talán ez lehet a B opció, magyarán ha nem sikerül Lookman, akkor nem lesz támadó igazolva. 343, 3412, 3421 nem lesz.
De lehet, hogy ez a nyilatkozat csak egy üzenet volt a az atalante felé, hogy nem muszáj megvenni, és rekord összeget fizetni érte...
(Egyébként még S. Esposito is a keretben van, és az a 8 gól tavaly nagyon nem fest rosszul a részéről. Ezt januárig termelte, utána nem ment neki...)

Lookmannek, ha tavaly valóban adtak egy ígéretet a távozásra, és a 40 milliós árra, akkor én se indítanék +10-zel és még ezen felül az opciókkal... Kiderül mi lesz. Lehet még a pénzeszsák tartalmáról is lesz infó, legalábbis arról, hogy hol a határ.
Egyébként még 50-ért is, (a mai árakat nézve,) erősen jó igazolás lenne.
CsaSzi9294

Marotta egyébként most igazolhatja, hogy miért ő az egyik legjobb Olaszországban. Lezárulhatna már ez a Lookman saga, egyre unalmasabb ugyanazokat a híreket olvasni napok óta. Aztán rá lehetne fordulni az Asllani, Zielinski out, Frendrup in vonalra.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Őszintén szólva a 28 éves Lookman-ért 50millió elég rizikós, még ha a statjai jók is, de ha az alternatíva Nico Gonzalez, akkor inkább fizessünk 60-at Lookmanért! :D
Mondjuk már az is csoda, hogy az Oaktree belement a 40 milliós Lookman-üzletbe.
CsaSzi9294

CdS szerint az imént befejeződött a tárgyalás az Atalanta és az Inter között. Marotta hivatalos 40+5m-s ajánlatott tett és közölte nem hajlandó ezen tovább emelni. Az Atalanta térfelén a labda.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -concluso/

Biasin szerint jelenleg még nincs egyezség az ügyben, ami pár napig még eltarthat. Szerinte nem elég Marotta ajánlata, ezért húzódni fog még egy darabig.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... a-lookman/

Romano is megerősíti a 40+5m-s ajánlatot. Az Atalanta egyenlőre ezt nem fogadja el, további tárgyalások várhatóak az ügyben, még semmi sem dőlt el.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... r-lookman/
interfan

Biasin szerint az Atalanta elutasitotta az Inter mai ajanlatat Lookman kapcsan.
Nincs megoldas, es nem latszik az uzlet vege.

Romano is megerositi, nincs egyeszseg.

Bergamoi forrasok szerint pedig a targyalasok vegleg lezarultak, az Inter nem tesz tobb ajanlatot, az Atalanta semmit nem enged, az Inter mas tamado utan nez.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Ezekből a jó hír az, hogy van 45 milliónak egy játékosra! :) Csak akkor ne 30ért jöjjön valaki, aki teljesen más színvonal...
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Én rámennék Donnarummára a Lookman pénzből. 😁
interfan

interfan írta: 2025.07.29. 15:06 Biasin szerint az Atalanta elutasitotta az Inter mai ajanlatat Lookman kapcsan.
Nincs megoldas, es nem latszik az uzlet vege.

Romano is megerositi, nincs egyeszseg.

Bergamoi forrasok szerint pedig a targyalasok vegleg lezarultak, az Inter nem tesz tobb ajanlatot, az Atalanta semmit nem enged, az Inter mas tamado utan nez.
Sky es Di Marzio is megerositi, az Atalanta visszautasitotta az Inter ajanlatat.
Csakis 50m euro + bonuszok kifizetesevel lehet uzlet.
Válasz küldése