Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

CsaSzi9294

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2025.07.29. 15:06 Biasin szerint az Atalanta elutasitotta az Inter mai ajanlatat Lookman kapcsan.
Nincs megoldas, es nem latszik az uzlet vege.

Romano is megerositi, nincs egyeszseg.

Bergamoi forrasok szerint pedig a targyalasok vegleg lezarultak, az Inter nem tesz tobb ajanlatot, az Atalanta semmit nem enged, az Inter mas tamado utan nez.
Bergamoi forráson kívül senki nem mond ilyet. Megy tovább az ügy…
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

CsaSzi9294 írta: 2025.07.29. 16:00
interfan írta: 2025.07.29. 15:06 Biasin szerint az Atalanta elutasitotta az Inter mai ajanlatat Lookman kapcsan.
Nincs megoldas, es nem latszik az uzlet vege.

Romano is megerositi, nincs egyeszseg.

Bergamoi forrasok szerint pedig a targyalasok vegleg lezarultak, az Inter nem tesz tobb ajanlatot, az Atalanta semmit nem enged, az Inter mas tamado utan nez.
Bergamoi forráson kívül senki nem mond ilyet. Megy tovább az ügy…
Di Marzio szerint sincs megegyezes, az Atalanta elutasitotta az Inter ajanlatat, nem tudni mi a kovetkezo lepes.
Atalanta csakis 50m + bonuszok eseten engedi.

Corrriere szerint az Inter legutolso ajanlata volt a mai, nem tesznek tobb ajanlatot.

Fogadoirodak szerint ha Lookman nem, akkor Nkunku, Paz, Gonzalez az eselyesek akik kozul kikerulhet az uj erkezo.
interfan

Legalabb vannak meg jo hirek is, Buchanan eladasa hivatalos 9m euroert.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Állítólag 47-48 millióra már lehet, hogy igent mondana az Atalanta, ha ebből 45 a fix. Legyen 47,5 aztán haladjunk! :D
Azért Lookman-nek 2 éves szerződése van, "papíron" 60 milliót ér, plusz bajnokságon belül váltana csapatot, szóval az Atalanta álláspontja is érthető.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2025.07.29. 16:12 Legalabb vannak meg jo hirek is, Buchanan eladasa hivatalos 9m euroert.
Kaptunk érte a tavalyi kölcsönnel együtt egy tízest.
Lehet, hogy van benne több, de nem nálunk a mi taktikánkban.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

interfan írta: 2025.07.29. 16:02
Di Marzio szerint sincs megegyezes, az Atalanta elutasitotta az Inter ajanlatat, nem tudni mi a kovetkezo lepes.
Atalanta csakis 50m + bonuszok eseten engedi.

Corrriere szerint az Inter legutolso ajanlata volt a mai, nem tesznek tobb ajanlatot.

Fogadoirodak szerint ha Lookman nem, akkor Nkunku, Paz, Gonzalez az eselyesek akik kozul kikerulhet az uj erkezo.
[/quote]

Nkunku, Paz, és Gonzalez nem alternatívái Lookmannek. Nálam legalábbis.
Nkunku biztosan mozdítható ebből a Chelsea-ből, de mi pénzért, és mekkora fizetéssel. Biztosan jól is játszana, amikor játszik, és nem sérült. Óriási hiba lenne leigazolni. Mondok rá egy alternatívát: Chiesa...
Paz-nak még jövő ilyenkorig van egy kivásárlási záradéka a real részére. Szerintem mozdíthatatlan, ráadásul ott állandó kezdő lehet. Neki most az kell, nem hinném, hogy bárhova menne, mehetne...
A harmadik számú versenyző statjait, pedig a csere játékosaink közül tudná más is hozni.
Ezek nekem kacsaszagú pletyik. Legalábbis bízom benne.

Egyébként, ha három támadós játékot akarunk, a középpályásainkkal, már most is megoldható a felállás.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Kövezzetek meg de nekem eszembe nem jutna Lautarot befejező csatárként játszatni. A távoli lövései életveszélyesek miközben a kapu torkában sokat bénázik. Nagy melós a középpályán elöl meg elveszik a sok védő között. Nálam Pio a csatár mögötte Thu-Lau és Esposito cseréjének néznék valakit.
Sőt a nagytesót is meghagynám Lautaroék cseréjének (de itt elfogult vagyok mert fifában nagy kedvencem a srác). Ettől még jó lehet azon a poszton egyébként.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

MLK írta: 2025.07.29. 17:14
Nkunku, Paz, és Gonzalez nem alternatívái Lookmannek. Nálam legalábbis.
Nkunku biztosan mozdítható ebből a Chelsea-ből, de mi pénzért, és mekkora fizetéssel. Biztosan jól is játszana, amikor játszik, és nem sérült. Óriási hiba lenne leigazolni. Mondok rá egy alternatívát: Chiesa...
Paz-nak még jövő ilyenkorig van egy kivásárlási záradéka a real részére. Szerintem mozdíthatatlan, ráadásul ott állandó kezdő lehet. Neki most az kell, nem hinném, hogy bárhova menne, mehetne...
A harmadik számú versenyző statjait, pedig a csere játékosaink közül tudná más is hozni.
Ezek nekem kacsaszagú pletyik. Legalábbis bízom benne.
Csodálom, hogy Raspadori nevét nem dobták be újra az újságírók.
interfan

Sky es Di Marzio szerint az Inter hivatalos ajanlata 42m fix + 3m bonusz volt Lookman kapcsan.

Megerositi ezt a Sportmediaset, valamint az FcInter1908 sajat forrasai is.

Ha az Atalanta a delutani megbeszelesen tett szobeli ajanlat utan, a hivatalosan irasban benyujtott ajanlatra is nemet mond, a targyalas vegleg lezarul, es Lookman nem lesz az Inter jatekosa.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2025.07.29. 20:02 Sky es Di Marzio szerint az Inter hivatalos ajanlata 42m fix + 3m bonusz volt Lookman kapcsan.

Megerositi ezt a Sportmediaset, valamint az FcInter1908 sajat forrasai is.

Ha az Atalanta a delutani megbeszelesen tett szobeli ajanlat utan, a hivatalosan irasban benyujtott ajanlatra is nemet mond, a targyalas vegleg lezarul, es Lookman nem lesz az Inter jatekosa.
Ez is több mint a korábban Lookman által szòba hozott 40 milliò ,így aztán kiváncsi vagyok ,hogy a nigériai mit fog reagálni ha az Atalanta megint nemet mond.
interfan

FcInternews sajat forrasai is megerositik, ha ma nem sikerul lezarni a Lookman uzletet, az Inter az alternativakkal kezd el holnaptol targyalni.

Az Internek az elvarasai egyertelmuek:
- Olasz bajnoksagban kell jatszania
- Megfelelo tapasztalattal es Serie A rutinnal kell rendelkeznie
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

interfan írta: 2025.07.29. 20:26 FcInternews sajat forrasai is megerositik, ha ma nem sikerul lezarni a Lookman uzletet, az Inter az alternativakkal kezd el holnaptol targyalni.

Akkor felkészül Gonzalez? Vagy ki lehet még opció akinek megfelelő Serie A rutinja van? Egyébként az argentin nem lenne rossz megoldás, ha elkerülnék a sérülések, illetve úgy tudnánk elhozni, hogy maradna pénz még valakire, aki minőséget képvisel. De azért remélem Lookman lesz belőle csak ő meg nehogy Suazo legyen.
interfan

Francesco írta: 2025.07.29. 20:31
interfan írta: 2025.07.29. 20:26 FcInternews sajat forrasai is megerositik, ha ma nem sikerul lezarni a Lookman uzletet, az Inter az alternativakkal kezd el holnaptol targyalni.

Akkor felkészül Gonzalez? Vagy ki lehet még opció akinek megfelelő Serie A rutinja van? Egyébként az argentin nem lenne rossz megoldás, ha elkerülnék a sérülések, illetve úgy tudnánk elhozni, hogy maradna pénz még valakire, aki minőséget képvisel. De azért remélem Lookman lesz belőle csak ő meg nehogy Suazo legyen.
Nekem ez a Gonzalez remalom kategoria...

Egyebkent ott lenne Castro.
Sokaig mennyit irtak, mint uj Martinez, mint mekkora lehetoseg.
40-45m korul szerintem boven mozdihato lenne.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ha Lookman nem akar maradni,úgyse fog.Szerintem ez a story még nem lefutott.Most kell egy kis hiszti.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Tènyleg ennyire nulla a padra Gonzales?
Inkább a középpályára szánnám a pénzt, ha nem jön Lookman.
Egy kezdő edzőnek szerintem egy beton kp fontosabb bárminél. Az egész játék alapja.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Akkor nincs nagy merítési lehetőség.
-Dovbyk: Napokban jelent meg, hogy 40m-ba határozta meg az árát a Róma, Ő akkor lenne jó ha marad a 3-5-2.
És kb. ennyi is azoknak a támadóknak a névsora aki még talán hasznos is lehetne ilyen áron és ilyen feltételek mellett.

Tökömnek nem kellene Nico Gonzalez aki 112 serie a-s meccsén képes volt 28 gólt rúgni...
Akkor maradjon a 3-5-2 Lau-Thuram-Bonny-Pio csatár négyessel a 40m-t meg forgassuk be egy fiatalabb KH-ba mint pl Antonio Silva.

De Nico Gonzaleznél még Zikrzeet vagy Hojlundot is szívesebben látnám nálunk és remélem is, hogy inkább arra fogunk hajlani.

30m egy teljesen középszer Nico Gonzalezért te jóég... Ráadásul ezt az összeget a Juvénak fizetnénk akiknek nincs rá szükségük... Remélem győz a józan ész.
CsaSzi9294

Én nem tudom elképzelni, hogy az Atalanta ne fogadja el ezt a 45m-t. Olyan hiszti lesz abból Lookman felől, hogy szerintem többet az edzőközpont közelébe se megy, pláne a tavaly kapott ígéret után. 1-2 nap és itt lesz… :thumbup:
interfan

k.tomi880421 írta: 2025.07.29. 21:00

-Dovbyk: Napokban jelent meg, hogy 40m-ba határozta meg az árát a Róma, Ő akkor lenne jó ha marad a 3-5-2.
És kb. ennyi is azoknak a támadóknak a névsora aki még talán hasznos is lehetne ilyen áron és ilyen feltételek mellett.

Tökömnek nem kellene Nico Gonzalez aki 112 serie a-s meccsén képes volt 28 gólt rúgni...
Akkor maradjon a 3-5-2 Lau-Thuram-Bonny-Pio csatár négyessel a 40m-t meg forgassuk be egy fiatalabb KH-ba mint pl Antonio Silva.

De Nico Gonzaleznél még Zikrzeet vagy Hojlundot is szívesebben látnám nálunk és remélem is, hogy inkább arra fogunk hajlani.

30m egy teljesen középszer Nico Gonzalezért te jóég... Ráadásul ezt az összeget a Juvénak fizetnénk akiknek nincs rá szükségük... Remélem győz a józan ész.
Egyetertek, jo lenne valami ertelmezheto nevet nezni, es nem ilyen Gonzalez mint B opcio.

Zirkzee egyebkent szerintem jo opcio lenne.
De akar Paz, Castro is hasznalhato nevek, ha mindenkeppen szukseges a Serie A tapasztalat.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

CsaSzi9294 írta: 2025.07.29. 21:23 Én nem tudom elképzelni, hogy az Atalanta ne fogadja el ezt a 45m-t. Olyan hiszti lesz abból Lookman felől, hogy szerintem többet az edzőközpont közelébe se megy, pláne a tavaly kapott ígéret után. 1-2 nap és itt lesz… :thumbup:
Legyen így,Amúgy én is azt érzem,hogy sok múlik Lookman reakcióján.
interfan

Pedulla es a SportItalia bejelentette, az Atalanta elutasitotta az Inter hivatalos irabali ajanlat ami 42m + 3m bonusz volt.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.29. 21:48 Pedulla es a SportItalia bejelentette, az Atalanta elutasitotta az Inter hivatalos irabali ajanlat ami 42m + 3m bonusz volt.
És így múlik el a jó viszony a két csapat között… :shifty: :)
Már csak Gagliardini miatt is elengedhetnék azt az 5m-t, Schelottoról nem is beszélve. :)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

interfan írta: 2025.07.29. 20:26
Lavezzi
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

interfan írta: 2025.07.29. 21:26

Egyetertek, jo lenne valami ertelmezheto nevet nezni, es nem ilyen Gonzalez mint B opcio.

De akar Paz, Castro is hasznalhato nevek, ha mindenkeppen szukseges a Serie A tapasztalat.
Paz valóban jó lenne de látjuk, hogy mennyire tele van pénzzel a Como. Egyrészről nem eladni akarnak hanem építkezni (Fabregast se engedték el) ill. ott van a Real visszavásárlási opciója Paz-ra még idén.
Szerintem ezek fejében ez a transfer megvalósítása kb lehetetlen főleg, hogy Fabregas ragaszkodik hozzá akinek bármit megtenne a Como vezetősége.

Castro is egy jó opció lenne de ugyanúgy 40m min és sokat nem bizonyított igazából még.

Jó lenne elfelejteni ezt a S. Inzaghi berögződést a fejekből, hogy mindenképp Serie A-s tapasztalattal rendelkező játékost igazoljunk le mert ez nagyon behatárolja a lehetőségeinket.
interfan

k.tomi880421 írta: 2025.07.29. 22:02
interfan írta: 2025.07.29. 21:26

Paz valóban jó lenne de látjuk, hogy mennyire tele van pénzzel a Como. Egyrészről nem eladni akarnak hanem építkezni (Fabregast se engedték el) ill. ott van a Real visszavásárlási opciója Paz-ra még idén.
Szerintem ezek fejében ez a transfer megvalósítása kb lehetetlen főleg, hogy Fabregas ragaszkodik hozzá akinek bármit megtenne a Como vezetősége.

Castro is egy jó opció lenne de ugyanúgy 40m min és sokat nem bizonyított igazából még.

Jó lenne elfelejteni ezt a S. Inzaghi berögződést a fejekből, hogy mindenképp Serie A-s tapasztalattal rendelkező játékost igazoljunk le mert ez nagyon behatárolja a lehetőségeinket.
Na igen, ha elfelejtenek ezt az elvet, hogy olasz tapasztalat kell, akkor szinten lennenek nem rossz nevek.
Lasd a mar felmerult Openda.
De akar G.Ramos vagy Arda Guler.
De a Juventusnak is odalehetne utni egy nagyot pl Kolo Muani kapcsan.
interfan

interfan írta: 2025.07.29. 21:48 Pedulla es a SportItalia bejelentette, az Atalanta elutasitotta az Inter hivatalos irabali ajanlat ami 42m + 3m bonusz volt.
Gazzetta is megerositi, az Atlanta elutasitotta a 42m + 3m bonusz Inter ajanlatot.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Castro-t szívesen látnám, amúgy is állítólag barátok Lautaro-val! Illene a fiatalításos projektbe is!
MLK

Teljesen lényegtelen, hogy mi kiket szeretnénk... Én egy "emberevőt" szeretnék a középpályára. Támadókkal szerintem már most is megvagyunk.
Gondolom, hogy egy-két alaptaktikához mérten próbálnak igazolni, Lookman pedig egy jó vételnek tűnt. Bár szerintem még nincs ez letudva.
Ezután fog majd elválni, hogy Chivu amiket nyilatkozott, az komolyan is mondta-e, vagy csak Lookman megszerzése miatt taktikáztak:
"Sosem mondtam, hogy 3 tamadoval fogunk jatszani.
Ennek a csapatnak az alapja mindig is a 3-5-2.
3-5-2-bol konnyen valthatunk meccs kozben a 3-2-5, 4-2-4, 4-4-2-re.
Alkalmazkodni fogunk a meccs kozbeni helyzetekhez."
interfan

Pedulla:
"Egy katasztrofa az Inter szamara, ha mas nev erkezik es nem Lookman.
Erthetetlen amit az Inter csinal az elmult hetekben, es ugy csinalnak mintha Percassi 10 napja lenne a futballban.
Kozben o es az Atalanta vezetes egesz eletukbe ok diktaltak a szabalyokat.
Felajanlasz 40m-t, majd 41m, majd 42m + 3m bonusz, mi ertelme ennek?
Az Atalanta egy olyan aki diktal, 50m vagy semmi, mindig is ilyen volt az Atalanta.
Oket nem erdekli ha a jatekos marad, es nem erdekli oket mi lesz jovore, vagy kifizeted a penzt amit kernek, vagy semmifele uzlet nincs.
Arra szamitottoam, hogy az Inter vezetes, Marotta, Ausilio kifizeti a kert osszeget, pontosan azert mert ismerniuk kell az Atalantat.
Lookman ara 50m es kesz pont.
Ez az ara, ha nincs ra penzed, minek mesz a kozelebe?
Ha azt hiszed kedvezmenyt kapsz az Atalantatol es Percassitol, akkor nem ismered oket."

Romano pedig osszefoglalta a tegnapot.

Delelott targyalt Marotta es Percassi, itt az Inter szoban 40m fix + 5m bonuszt ajanlott, ezt Percassi azonnal visszautasitotta, es elmondta, csakis 50m.
Oaktree estere elment a falig, tovabbi 2m fixel emeltek az ajanlatot, 42m + 3m bonusz hivatalos irasbeli ajanlatot kuldott tegnap este az Inter.
Az Atalanta ezt is elutasitotta, csakis 50m.
Romano szerint az Inter mar semmilyen formaban nem tud feljebb menni, ez a bonuszokkal egyutt 45m a maximum, ez az Oaktree diktatuma, ezert tobb ajanlat nem lesz.
Az Intert meglepeteskent erte, hogy az ajanlat nem volt eleg, es hogy az Atalanta ennyire kitart az 50m mellett.
Miutan az Atalanta visszautasitotta az ajanlatot, az Inter pedig kozolte nem tud feljebb menni, es nincs tobb ajanlat, Lookman es ugynokei probaltak kicsikarni, hogy eladjak ot ennyiert az Interbe.
Az Atalantat ez sem erdekli.
Az Atalanta kitart az allaspontja mellett, es semmit nem hajlando engedni.
Interfan1000

Konklúzió: Az Atalanta és Percassi totál segghülye! :D Na nézzünk más játékost, nem csak Lookman van a világon! Legalább jól odabasztunk nekik és lesz egy motiválatlan emberük elől!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Interfan1000 írta: 2025.07.30. 06:56 Konklúzió: Az Atalanta és Percassi totál segghülye! :D Na nézzünk más játékost, nem csak Lookman van a világon! Legalább jól odabasztunk nekik és lesz egy motiválatlan emberük elől!
Konklúzió:
Van egy "kis" gond a vezetésünkben, akik teljesen tévúton voltak Inzaghival kapcsolatban is, teljesen váratlanul érte őket a távozás, miközben itt egy fórumon is 5/3 tudtuk, hogy erősen efféle tendál a dolog...
Legjobb opcióként előszedték a 0 km-es Chivut, hogy majd ő jó lesz tovább a 3-5-2-re, nehogy bármihez is hozzá kelljen nyúlni kreatívan (új taktika, új irány), pedig mint látjuk, pénz azért állt annyi a házhoz, hogy ezt meg lehessen tenni, el lehessen kezdeni...

Calhanoglu kapcsán szintén a beszarás és hátrálás, egy Rovelláig jutott el Ausilio (...), majd jó Interes módon még új szerződést is kínálunk hamarosan a távozni akaró töröknek...

Bónusz meg a Lookman-ügy, ahol Ausilio azt hitte haveri alapon simán meggyőzi Percassit a 40-ről (2 héttel ezelőtti Ausilio-nyilatkozatok), majd miután ez bedőlt, Marotta is futott még egy kört most...
Közben az egész helyzet úgy gáz ahogy van, ahogy azt Pedulla le is írta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2025.07.30. 07:53-kor.
Interfan1000

A mi szempontunkból mi gáz? Megígérték Lookman-nek, hogy elengedik 40 millió Euro-ért, aztán mikor az Inter letette az összeget egyből meggondolták magukat, hogy mégse! Akik itt totál amatőrök, azok az Atalanta fejesek, mert kaptak jövőre egy “szarok bele mindenbe” Lookmant!

Én nem emeltem volna nekik egy centet sem a 40 millión felül!
MLK

Diaz 75 millió. Ekiteke 95 millió. Olyan összegek repkednek, hogy...

Itt pedig lehet, hogy tényleg elérte a plafont az átigazolási díj. Egy tavalyi, a játékosnak tett ígéretre alapozva pedig bepróbálkoztak. Én sem ajánlottam volna többet. Ha sikerül, sikerül, ha nem, akkor meg nem. Ennyi. A mi vezetésünk itt nem hunyó, legrosszabb esetben is csak "haszonleső".

Amennyiben tavaly beígérték Lookmannek, hogy 40-ért mehet, akkor megszegték a szavukat (már, ha volt ilyen ígéret..).
A játékos biztosan nem fog maradni, de 40-től nagyobb ajánlatot pedig csak akkor fognak kapni, ha sok jelentkező lesz, és egymásra licitálnak. Kívánok neki sok szerencsét, remélem nem az araboknál öt ki.

Itt pedig, ha ennyi pénz valóban van, sok mindent lehet vele kezdeni mert nem csak egy játékos van a világon
Interfan1000

Lookman egyébként is idén októberben 28 éves lesz, így ez volt az utolsó éve az Atalantának, hogy normális pénzt csináljon belőle! (Bár véleményem szerint egy Euro-t se fognak látni belőle a jövőben) Ennyiből simán lehetett volna pótolni, én röhögve eladtam volna, csak azt hitték még jobban lehúzhatják az Intert, de tévedtek!

Calhanoglu esete teljesen más volt, mert konkrét ajánlatot sose küldött a Galatasaray, csak puhatolóztak, hogy esetleg nevetséges 10 millió Euro-ért vihető-e! Ilyen nevetséges összegért felejtsék el, mert lehetetlen lett volna pótolni, de ha valaki lerakott volna 25-öt, akkor mehetett volna ő is Isten hírével!
CsaSzi9294

Azért ez az év eléggé a lúzerségről szól eddig. Mármint a 2025. Elcsesszük a 93. percben a Scudettot, a BL döntőben kitömnek mint Kiara Lordot a pizzafutár, a klubvébén egy 40 éves védelemmel rendelkező Fluminance ellen zúgunk ki, majd egy olyan liga szinten lévő top játékost, mint Lookman, 1,5 hónapig könyörög, hogy ide akar jönni és 5 millión elcsúszunk. :lol: :lolno:
De legalább 25m-ért jött az 5 gólos Bonny, illetve 23-ért az új Dalbert! Mi a picsa folyik itt? Grazie Marotta! :thumbup:
CsaSzi9294

GdS szerint az Atalanta fix 45m és egy kis bónusz ajánlatra már igent mondana. Vagyis egy 47-48m-s Inter ajánlat ha érkezik, az Atalanta nem biztos, hogy vissza dobná.
https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... sta-987983
interfan

MLK írta: 2025.07.30. 07:23 Amennyiben tavaly beígérték Lookmannek, hogy 40-ért mehet, akkor megszegték a szavukat (már, ha volt ilyen ígéret..).
Ez is csak egy talalgatas semmi, de semmi mas.
Ha volt is ilyen "igeret", az a 40m csak a kulfoldi klubokra vonatkozott.
Egyszoval ha valoban volt egyaltalan "igeret", az minket nem erintett, es ugymond megsem szegtek a szavukat.

Nyilvan nem csak Lookman van a vilagon, ez teny.
De konyorgom, miota szorakozunk vele?
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.30. 07:29 Azért ez az év eléggé a lúzerségről szól eddig. Mármint a 2025. Elcsesszük a 93. percben a Scudettot, a BL döntőben kitömnek mint Kiara Lordot a pizzafutár, a klubvébén egy 40 éves védelemmel rendelkező Fluminance ellen zúgunk ki, majd egy olyan liga szinten lévő top játékost, mint Lookman, 1,5 hónapig könyörög, hogy ide akar jönni és 5 millión elcsúszunk. :lol: :lolno:
De legalább 25m-ért jött az 5 gólos Bonny, illetve 23-ért az új Dalbert! Mi a picsa folyik itt? Grazie Marotta! :thumbup:
Nezd, ha Marottanak megkoszonjuk ezeket, akkor ugyanugy jar a "koszonet" Ausilionak, Inzaghinak, es akar Chivunak is (Bonny az o maniaja volt).

Lookman kapcsan nem az a baj, hogy nem jonne, hanem hogy ennyi idot pazaroltunk ra.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.30. 07:37
MLK írta: 2025.07.30. 07:23 Amennyiben tavaly beígérték Lookmannek, hogy 40-ért mehet, akkor megszegték a szavukat (már, ha volt ilyen ígéret..).
Egyszoval ha valoban volt egyaltalan "igeret", az minket nem erintett, es ugymond megsem szegtek a szavukat.

Szarrágó klub vagyunk, ennyi. Persze már az is csoda, hogy nem 0-s mercato kell, ez tény. Viszont ha Bonnyra és Henriquére, két cserejátékosra eldurrantottunk közel 50m-t, akkor Marottánál van a gond, mert nem tudott rendesen gazdálkodni a pénzzel, amivel lehetett. Jó még simán benne van Lookmna is, hogy érkezik, nincs vége a sztorinak, de akkor is. Gáz amit csinálunk.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.30. 07:40

Szarrágó klub vagyunk, ennyi. Persze már az is csoda, hogy nem 0-s mercato kell, ez tény. Viszont ha Bonnyra és Henriquére, két cserejátékosra eldurrantottunk közel 50m-t, akkor Marottánál van a gond, mert nem tudott rendesen gazdálkodni a pénzzel, amivel lehetett.
Marotta lathatoan a hatterbe huzodott, irta itt valaki ezt, hogy az elnoksegevel sokkal kevesbe van jelen a napi munkaban, lasd mercato.
Ezt kesobb maga Marotta is megerositette.
Pl az elso mercatos csucs is Chivu-Ausilio kozt zajlott, Marotta ott sem volt.
Nyilvan ezeket a neveket o is leokezza, de kezd o mar a hatterbe huzodni, lassan mar tavozik is.

Persze Marotta is hibas sok mindenben, ez megint egy teny.
De nem biztosan nem egyszemelyben az o nyakaba varnek mindent, mert legalabb ekkora hibasok masok is, sot...
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.30. 07:39
CsaSzi9294 írta: 2025.07.30. 07:29 Azért ez az év eléggé a lúzerségről szól eddig. Mármint a 2025. Elcsesszük a 93. percben a Scudettot, a BL döntőben kitömnek mint Kiara Lordot a pizzafutár, a klubvébén egy 40 éves védelemmel rendelkező Fluminance ellen zúgunk ki, majd egy olyan liga szinten lévő top játékost, mint Lookman, 1,5 hónapig könyörög, hogy ide akar jönni és 5 millión elcsúszunk. :lol: :lolno:
Nezd, ha Marottanak megkoszonjuk ezeket, akkor ugyanugy jar a "koszonet" Ausilionak, Inzaghinak, es akar Chivunak is (Bonny az o maniaja volt).

Lookman kapcsan nem az a baj, hogy nem jonne, hanem hogy ennyi idot pazaroltunk ra.
Az a gond, hogy Lookmannel több az esélyünk megfogni a Napolit, mint nélküle. Ha nem jön egy nagyobb név ehhez a 3421-hez, és ne adj Isten ilyen González lesz Thuram párja, akkor meg is érdemeljük a sorsunkat, mert a Scudettoba is kerülhet.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.30. 07:44
Szarrágó klub vagyunk, ennyi. Persze már az is csoda, hogy nem 0-s mercato kell, ez tény. Viszont ha Bonnyra és Henriquére, két cserejátékosra eldurrantottunk közel 50m-t, akkor Marottánál van a gond, mert nem tudott rendesen gazdálkodni a pénzzel, amivel lehetett.
Marotta lathatoan a hatterbe huzodott, irta itt valaki ezt, hogy az elnoksegevel sokkal kevesbe van jelen a napi munkaban, lasd mercato.
Nyilvan ezeket a neveket o is leokezza, de kezd o mar a hatterbe huzodni, lassan mar tavozik is.

De nem biztosan nem egyszemelyben az o nyakaba varnek mindent, mert legalabb ekkora hibasok masok is, sot...
Ő az elnök. Elvileg egy félisten a mercatokon, amióta csak ismerjük. Ausilio, meg ugyan olyan, suta, mint Branca volt.
Persze az OT is ott van, de őket nem hibáztatom. Marotta és Ausilio az, aki ezekért az igazolásokért felelnek. Ha jön Lookman visszaszívom, de akkor is nevetségesek vagyunk ezzel a Lookman sagával.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.30. 07:45

Az a gond, hogy Lookmannel több az esélyünk megfogni a Napolit, mint nélküle. Ha nem jön egy nagyobb név ehhez a 3421-hez, és ne adj Isten ilyen González lesz Thuram párja, akkor meg is érdemeljük a sorsunkat, mert a Scudettoba is kerülhet.
Chivu azt mondta, hogy o sosem mondta, hogy 3 tamados taktikank lesz.
Alap a 3-5-2, es ha szukseges meccs kozben tudunk valtani 4-4-2, 4-2-4-re.

Meglatjuk, de az azert fixnek tunik, hogy a 3-5-2 marad mint egy alap.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.30. 07:47

Ő az elnök. Elvileg egy félisten a mercatokon, amióta csak ismerjük. Ausilio, meg ugyan olyan, suta, mint Branca volt.
Persze az OT is ott van, de őket nem hibáztatom. Marotta és Ausilio az, aki ezekért az igazolásokért felelnek. Ha jön Lookman visszaszívom, de akkor is nevetségesek vagyunk ezzel a Lookman sagával.
Nyilvan o az elnok, es jovahagyja a neveket, de a napi munkabol mar sokkal kevesbe veszi ki a reszet.
(Lasd fent)

Ismetlem, o is hibas, de feleslegesnek tartom, mindent egyszemelyben Marotta nyakaba varni.
Mikozben masok legalabb annyira hoznak rossz donteseket...
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.30. 07:48
CsaSzi9294 írta: 2025.07.30. 07:45
Chivu azt mondta, hogy o sosem mondta, hogy 3 tamados taktikank lesz.
Alap a 3-5-2, es ha szukseges meccs kozben tudunk valtani 4-4-2, 4-2-4-re.

Meglatjuk, de az azert fixnek tunik, hogy a 3-5-2 marad mint egy alap.
Ahogy azt is mondta, hogy többször fog variálni egy meccsen a felállások közül. Persze, hogy a 352 az alapja ennek a 3421-nek. Ebből bármikor lehet 352/ 343/ 3412. Ez pozitív Chivu fele abszolút, nem berögződött Inzaghi felfogás. De pont ez az, ehhez kell Lookman.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.30. 07:50
CsaSzi9294 írta: 2025.07.30. 07:47
Nyilvan o az elnok, es jovahagyja a neveket, de a napi munkabol mar sokkal kevesbe veszi ki a reszet.
(Lasd fent)

Ismetlem, o is hibas, de feleslegesnek tartom, mindent egyszemelyben Marotta nyakaba varni.
Mikozben masok legalabb annyira hoznak rossz donteseket...
Én még bizakodó vagyok Lookmannel, sőt továbbra is tartom, hogy meg lesz, csak ez a cirkusz zavar. :think:
interfan

Corriere is megerositi, az Atalanta minden ajanlatot visszautasitott, vegehez ertek a Lookman targyalasok, es lealltak azok.
Az Internel keszen all a B terv.
A kezdeti szakadek csokkent mivel az Inter emelte az ajanlatot, de az Internel ez a hatar, nem tud tovabbmenni.
Az Atalanta pedig ha nem csokkenti a kereset, az uzlet eselytelen.

Gazzetta is megerositi, az Atalanta az osszes Inter ajanlatot visszautasitotta, nem lesz tobb Inter ajanlat.
Mai napon var meg az Inter, ha Lookman megis kitudna zsarolni az eladasat, ha nem, megkezdodnek az alternativakkal a targyalasok.

Milanoi Corsera szerint is lezarult a Lookman ugy, a ket klub nem tudott megegyezni.
Lookman nem lesz az Inter jatekosa, az Inter megkezdi a targyalasokat az eddigi alternativ nevekkel.

Republica is bejelentette, nincs megegyezes.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Csak ne az a taho Nico Gonzalez legyen a B-terv.
Asensio jo megoldas lehetne, es ha van 40 millio igazolni a meg maradna is bőven egy közeppalyasra.
interfan

Gazzetta szerint a Crystal Palace 32m euros ajanlattal keszul Bisseck kapcsan.
Az Inter legalabb 35-40m eurot ker.
Amennyiben Bisseck tavozna, De Winter erkezhetne a helyere 20-25m korul.
Ez esetben a maradek penzt egy KP-ra szannak, aki Keita vagy Frendrup lehetne, es nem lenne szukseg Zielinskiert penzt kapni, ingyen is kilehetne ot tenni.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

interfan írta: 2025.07.30. 08:18 Gazzetta szerint a Crystal Palace 32m euros ajanlattal keszul Bisseck kapcsan.
Ez esetben a maradek penzt egy KP-ra szannak, aki Keita vagy Frendrup lehetne, es nem lenne szukseg Zielinskiert penzt kapni, ingyen is kilehetne ot tenni.
Ha Bissecket eladják... főleg ennyiért és nem egy valóban visszautasithatatlan extra összegért (pl 60 fölött)...akkor elmennek a kva anyjukba Marottaek.
interfan

internaZIOnaLe írta: 2025.07.30. 08:21
interfan írta: 2025.07.30. 08:18 Gazzetta szerint a Crystal Palace 32m euros ajanlattal keszul Bisseck kapcsan.
Ha Bissecket eladják... főleg ennyiért és nem egy valóban visszautasithatatlan extra összegért (pl 60 fölött)...akkor elmennek a kva anyjukba Marottaek.
Minden szavaddal.

Raadasul ilyen total kozepszer nevek: De Winter, Keita, Frendrup.

Jo lenne eszhez terni, es eszrevenni nem a Parma vagy Genoa vagyunk.

En bizok benne, ez a hir is csak valami rossz vicc.
Válasz küldése