Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

CsaSzi9294

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

vaskalap írta: 2025.08.02. 16:50 Ha már kp,írta már valaki,hogy egy igazi védekező típusú játékos kellene.Szerintem is ilyen típus hiányzik a csapatból,aki labdát szerez,és meg is játsza.
Úgy emlékszem ezért jött képbe Frendrup, mint a liga legjobb labdaszerzője, aki nem mellesleg még kreatív is.
CsaSzi9294

SportMediaset szerint a dortmundi Adeyemi is a célpontok között van.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... uggestivo/
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

CsaSzi9294 írta: 2025.08.02. 18:34
vaskalap írta: 2025.08.02. 16:50 Ha már kp,írta már valaki,hogy egy igazi védekező típusú játékos kellene.Szerintem is ilyen típus hiányzik a csapatból,aki labdát szerez,és meg is játsza.
Úgy emlékszem ezért jött képbe Frendrup, mint a liga legjobb labdaszerzője, aki nem mellesleg még kreatív is.
Nem hinnem, hogy akik "top KP-t" akarnak, azert Frendrup nevere gondolnak.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.08.02. 18:37 SportMediaset szerint a dortmundi Adeyemi is a célpontok között van.
Na meg Kulusevksi nevet is bedobta a Sportmediaset.

Itt a forumon vartunk ket nev, meg is kaptuk.
Sportmediaset tema Raspadori, Chiesa neve is.

Adeyemi is egy erdekes opcio lenne.
En ot tamogatnam.

Teljesseg igenye nelkul a mostani nevek:

Nkunku, Sancho, Openda, Kulusevski, Garnacho, Asensio, Adeyemi, Raspadori, Chiesa, Zirkzee
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2025.08.02. 18:52

En ot tamogatnam.

Nkunku, Sancho, Openda, Kulusevski, Garnacho, Asensio, Adeyemi, Raspadori, Chiesa, Zirkzee
Mi lenne, ha a teljesség igénye is megvolna? 😁
interfan

cuchu11 írta: 2025.08.02. 19:14

En ot tamogatnam.

Mi lenne, ha a teljesség igénye is megvolna? 😁
Akkor meg hozzajonne Nico Gonzalez baratunk is. :D
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.08.02. 18:49
Vaskalap írta a “top” szót?
Arra reagáltam, amit írt. Kérlek ne okoskodj már bele mindenbe… kicsit kezded megint túl tolni. :thumbup:
Egyébként meg top játékosokért nemigen tudunk versenybe szállni. Vagy sokba kerül, vagy a fizuja 2m-val több, mint Martinezé… szóval hagyjuk ezt a topozást inkább. Írj egy reklamáló e-mailt Marottának, hogy mi ez, hogy jött Bonny, Sucic, Henrique, és egyik se top!?? Mi extrákat gondoltunk. B*szd le nyugodtan.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.08.02. 19:24

Vaskalap írta a “top” szót?
Arra reagáltam, amit írt. Kérlek ne okoskodj már bele mindenbe… kicsit kezded megint túl tolni. :thumbup:
Egyébként meg top játékosokért nemigen tudunk versenybe szállni. Vagy sokba kerül, vagy a fizuja 2m-val több, mint Martinezé… szóval hagyjuk ezt a topozást inkább. Írj egy reklamáló e-mailt Marottának, hogy mi ez, hogy jött Bonny, Sucic, Henrique, és egyik se top!?? Mi extrákat gondoltunk. B*szd le nyugodtan.
Itt nem errol van szo, hanem a KP temarol ami az elozoekben volt tema, lasd:

"
Irtak itt joparan nalunk is, hogy ebbol a 40m-bol inkabb vegyunk egy komoly KP-t, es egy igazan kiemlekedo, minosegi kozeppalya az alapja mindennek.

Erdekesseg, hogy Olaszorszagban is nagyon erosen megvan ugyanez a velemeny, es nagyon sokan nem ertik, miert nem egy kozeppalyasat vesz az Inter 40m-bol.

Nehez kerdes ez, de olvasva ezen velemenyeket, lehet nem alaptalan dolog ez.
Miert is?

- Zielinski, Asllani kirugni akarjuk.

- Frattesi kerdes mire lesz kepes Chivuval, de egyelore egy nagy kerdojel.

- Meg nagyobb kerdojel Sucic.

- Mkhitaryan 37 eves lesz, tavaly sem birta mar igazan.

- Calhanoglu sem lesz mar fiatalabb, es tavaly azert mar annyira kiemelkedo sem volt.
Raadasul egyre tobbet jottek a serulesei.
Es hat itt volt ez a nyari kozjatek vele kapcsolatban, ami kapcsan nem tudjuk mi ment/megy a hatterbe, es ez milyen hatassal lesz az egeszre.

Magyarul eljutunk oda, hogy van egy szem Barella, aki kapcsan talan biztosan allithatjuk, hogy egy kiemelkedo, nagyon komoly minosegu jatekos.

Dehat a tobbiek kapcsan valoban nagyon nagy kerdojelek vannak.
Es hat tenyleg sokat elarul az a mondat, hogy mindennek az alapja egy eros KP.
"
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.08.02. 19:44

"
Irtak itt joparan nalunk is, hogy ebbol a 40m-bol inkabb vegyunk egy komoly KP-t, es egy igazan kiemlekedo, minosegi kozeppalya az alapja mindennek.

Erdekesseg, hogy Olaszorszagban is nagyon erosen megvan ugyanez a velemeny, es nagyon sokan nem ertik, miert nem egy kozeppalyasat vesz az Inter 40m-bol.

Miert is?

- Calhanoglu sem lesz mar fiatalabb, es tavaly azert mar annyira kiemelkedo sem volt.
Es hat itt volt ez a nyari kozjatek vele kapcsolatban, ami kapcsan nem tudjuk mi ment/megy a hatterbe, es ez milyen hatassal lesz az egeszre.

Magyarul eljutunk oda, hogy van egy szem Barella, aki kapcsan talan biztosan allithatjuk, hogy egy kiemelkedo, nagyon komoly minosegu jatekos.

"
Ez most csak terelés, olvasd el még egyszer Vaskalap kommentjét, ami senkiére sem volt válasz, egyszerűen írta, hogy egy vkp kellene, aki labdát szerez. Erre írtam, hogy erre került képbe Frendrup. De mindegy is, kár volt felcseszni magam. :problem:
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.08.02. 19:47
interfan írta: 2025.08.02. 19:44

"

Miert is?

"
Ez most csak terelés, olvasd el még egyszer Vaskalap kommentjét, ami senkiére sem volt válasz, egyszerűen írta, hogy egy vkp kellene, aki labdát szerez. Erre írtam, hogy erre került képbe Frendrup. De mindegy is, kár volt felcseszni magam. :problem:
En pedig errol beszeltem semmi masrol.
A "top" szo is idezojeles volt.

Te masra gondoltal, en erre, mindegy is, no problem, elnezest.
koviroland92

Hozzászólás Szerző: koviroland92 »

CsaSzi9294 írta: 2025.08.02. 18:37 SportMediaset szerint a dortmundi Adeyemi is a célpontok között van.

En ot tamogatnam.

Az én véleményem szerint:

Nkunku: egy érdekes opció lehet és 40 körül lehet már mozdítani is tudnánk.

Sancho: Amióta eljött a Dortmundból azóta sehova se kell. Se a MU-nak, se a Chelseanek és még a Dortmundnak se kellett mikor visszakölcsönözték. Szerintem Ő ennyi, ha angol kellett volna akkor Greenwoodot kellett volna leigazolni persze akkor nem volt pénzünk.

Openda, Kulusevski, Adeyemi: Szerintem egyik se mozdítható 40m-ért Kulusevski ráadásul egyszer már választotta a Juvét helyettünk.

Garnacho: Isten ments. Lehet lenne benne lehetőség de 40-et nem adnék egy ilyen lutri játékosért

Asensio: Pár évvel korábban jó lett volna ráadásul erősen a Fenerbe tart.

Raspadori: Inter a kedvenc csapata viszont szerintem többet kérnének érte mint amennyit ér ráadásul közepes játékos szerintem, pedig szimpatikus.

Chiesa: Én Őt bírnám, de max ilyen 4.-5. támadónak. A tehetsége tudjuk jól, hogy megvan de sérülékeny, formán kívül van viszont olcsó.

Zirkzee: Talán Ő lenne a legkézenfekvőbb. 40 millióért lehet mozdítani is lehetne és ügyesen tudja osztogatni a labdát is viszont Ő 3-4-2-1-es rendszerbe illene visszavont támadóként mint ahogy szerintem Thuramnak is jobban feküdne az a poszt, legalábbis hasznosabb tudna ott lenni, Lau meg ékként tudna nagyon hasznos lenni mellettük.

Aki még érdekes lehetne az Pedro Gonçalves a Sportingból, 27 éves 30m a piaci ára viszont a statja elképesztő:
Portugál ligában 171m 67g 47gp
Ráadásul a TM szerint tud játszani TKP-t, KK-t, VK-t, Jobb- és bal támadót és még bal oldali kp-t is.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Szerintem is megérne egy próbát. Nálam Castro is.
Ami bonyolítja a helyzetet az maga Chivu rutintalansága. Hozza is az eredményeket, illetve fejlessze tovább a fiatalokat. Külön-külön is nagyfalat lenne ez egy olyan edzőnek, akit most inkább gondolok Stramaccioni szintnek, mint Marescanak. Jó lett volna ezeket a fiatalokat tavaly nyáron megvenni. Ha nem úgy alakul a szezon télig, én nem írnék le még senkit. Ha nem fogunk csapatként funkcionálni (ami azért Inzaghi alatt ritka volt) , sokkal nehezebb lesz a fiataloknak is.
Én ezért sem tartom sokra Asslanit. Neki volt jó 2 éve, de baromi alibi a srác. Na pl őt bármikor elcserélném pl Frendrupra.
interfan

koviroland92 írta: 2025.08.02. 20:06

En ot tamogatnam.

Az én véleményem szerint:

Nkunku: egy érdekes opció lehet és 40 körül lehet már mozdítani is tudnánk.

Sancho: Amióta eljött a Dortmundból azóta sehova se kell. Se a MU-nak, se a Chelseanek és még a Dortmundnak se kellett mikor visszakölcsönözték. Szerintem Ő ennyi, ha angol kellett volna akkor Greenwoodot kellett volna leigazolni persze akkor nem volt pénzünk.

Openda, Kulusevski, Adeyemi: Szerintem egyik se mozdítható 40m-ért Kulusevski ráadásul egyszer már választotta a Juvét helyettünk.

Garnacho: Isten ments. Lehet lenne benne lehetőség de 40-et nem adnék egy ilyen lutri játékosért

Asensio: Pár évvel korábban jó lett volna ráadásul erősen a Fenerbe tart.

Raspadori: Inter a kedvenc csapata viszont szerintem többet kérnének érte mint amennyit ér ráadásul közepes játékos szerintem, pedig szimpatikus.

Chiesa: Én Őt bírnám, de max ilyen 4.-5. támadónak. A tehetsége tudjuk jól, hogy megvan de sérülékeny, formán kívül van viszont olcsó.

Zirkzee: Talán Ő lenne a legkézenfekvőbb. 40 millióért lehet mozdítani is lehetne és ügyesen tudja osztogatni a labdát is viszont Ő 3-4-2-1-es rendszerbe illene visszavont támadóként mint ahogy szerintem Thuramnak is jobban feküdne az a poszt, legalábbis hasznosabb tudna ott lenni, Lau meg ékként tudna nagyon hasznos lenni mellettük.

Aki még érdekes lehetne az Pedro Gonçalves a Sportingból, 27 éves 30m a piaci ára viszont a statja elképesztő:
Portugál ligában 171m 67g 47gp
Ráadásul a TM szerint tud játszani TKP-t, KK-t, VK-t, Jobb- és bal támadót és még bal oldali kp-t is.
Egyetertek, en is nagyon hasonloan latom.

Na meg igen, az egy nehez kerdes, hogy ki az aki ezert a negyven par millio euroert mozdihato.

Jo lenne vegre kicsit felgyorsitani a storyt, mert lassan 1 honapja szorakozunk.
Remelem hamarosan talalunk egy okos, jo megoldast.
interfan

Corriere kozben uj jelolt nevet dobott be: Greenwood.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

interfan írta: 2025.08.03. 08:20 Corriere kozben uj jelolt nevet dobott be: Greenwood.
Greenwood mint játékos szerintem kiemelkedő, sőt akár TOP szint. Emberileg kérdéses az igazolása, bár jogilag tiszta: https://www.manutdfanatics.hu/hirek/230 ... od-kapcsan
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

drtie írta: 2025.08.03. 09:09
interfan írta: 2025.08.03. 08:20 Corriere kozben uj jelolt nevet dobott be: Greenwood.
Greenwood mint játékos szerintem kiemelkedő, sőt akár TOP szint. Emberileg kérdéses az igazolása, bár jogilag tiszta: https://www.manutdfanatics.hu/hirek/230 ... od-kapcsan
Igen, szerintem őt az Oaktree nem fogja bevállalni.
CsaSzi9294

Bergomi a csapatról és a mercatoról nyilatkozott a Gazzettának:

“Lookman nagyszerű játékos, a liga egyik legjobbja. Ez vitathatatlan, 3 szezon alatt közel 50 gólt szerzett. Viszont meg kell találni az egyensúlyt. Gasperininél keveset ment hátra védekezni és ahhoz, hogy működhessen az új rendszer mindenképpen kell egy védekező középpályás is. Úgy gondolom Frendrup ehhez tökéletes. Fut, labdát szerez, blokkol. Olyan, mint Rómában Manu Koné vagy a Juvévan Thuram.”

Szóval át kell alakítani az Inter formációját Lookman miatt?

“Ismétlem, nem Lookman képességeivel van problémám. De ő nem olyan, mint Leao, aki a szélen felfut, neki kell olyan, aki közel van hozzá, szűk helyeken játszik. Ezért fontos, hogy újra legyen hangolva a rendszer az egyensúly miatt.”

Sucic ebben segíthet?

“Nagyszerű dolgokat láthattunk tőle a Világbajnokságon, szerintem tökéletes kiegészítő játékos. Reméljük a ligában is látunk majd tőle szép dolgokat.”

Esposito?

“Az Internek régóta kellett már egy erősebb testalkatú támadó, aki meg is tudja tartani a labdákat. Meg kell őt tartania a csapatnak.”

Eladnád Bissecket 40 millióért?

“Kedvelem a játékát, a szezonban sokat fejlődött, de ennyi pénzért eladhatja az Inter, lehetetlen erre nemet mondani.”

Koni De Winter jó helyettes lenne?

“Abszolút, tökéletes lenne. Fizikailag erős, jó a levegőben, és mindenekelőtt gyors. Az Internek szüksége van egy ilyen középhátvédre, aki képes gyorsan megállítani a kontratámadásokat. Tavaly nagyon küzdöttek ezekkel a helyzetekkel. A védelem elsőrangú, Bastonitól De Vrijig és Acerbiig, aki véleményem szerint a legjobb mind közül, de ha Bisseck távozna, én egy másik gyors játékost igazolnék. És De Winter az.”

https://www.fcinter1908.it/news/intervi ... -frendrup/
interfan

Baggio85 írta: 2025.08.03. 09:13
drtie írta: 2025.08.03. 09:09
Igen, szerintem őt az Oaktree nem fogja bevállalni.
Nalam is o az a kategoria akit nem hoznek.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Én rámennék kölcsönbe Chiesa és Zirksee kettősre ,egyik se kell a csapatának, megvenném Freudrupot és szerintem megvagyunk . Védelembe ,ha lenne mozgás akkor kellhet oda valaki. Meglátjuk,szerintem túl sok és túl hosszú volt ez a Lookman story és ami feltünt,hogy megint nem volt B terv,ahogy Inzaghi felmondása után sem.
CsaSzi9294

Romano szerint Lookman hivatalos kérelmet nyújtott be az Atalantának, hogy engedjék el az Interhez.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... man-inter/
koviroland92

Hozzászólás Szerző: koviroland92 »

Lookman az alábbi szöveget rakta ki a hivatalos Instagram oldalára:

"Három csodálatos bergamói év után úgy érzem, eljött az idő, hogy új fejezetet nyissak, és új kalandba kezdjek. Korábban is voltak klubok, amelyek érdeklődtek irántam, de mindig hű maradtam ehhez a mezhez. Ezúttal azonban a klubvezetéssel közösen úgy éreztük, hogy eljött az ideje a váltásnak, és világosan megmondták nekem, hogy ha méltányos ajánlat érkezik, akkor engedni fognak.
Sajnálatos módon, bár érkezett egy ajánlat, ami szerintem megfelel az elhangzottaknak, a klub most mégis akadályozza a távozásomat, olyan okok miatt, amelyeket nem értek.
Több hónapnyi be nem tartott ígéret és az engem ért – véleményem szerint – igazságtalan bánásmód után, emberként és profi sportolóként is, úgy érzem, nincs más választásom, mint nyíltan kimondani a véleményemet. Számomra most tényleg eljött az a pont, hogy azt mondjam: elég. Ezért megerősítem, hogy hivatalosan is benyújtottam az átigazolási kérelmemet.
Még a legnehezebb időszakokban is – amelyek többsége a nyilvánosság elől rejtve maradt – mindig igyekeztem a klubot, a szurkolókat és a csapatot mindenek elé helyezni, abban a reményben, hogy soha nem jutunk el idáig. De sajnos úgy érzem, már nincs más út.
A szurkolóknak – a klub dobogó szívének – azt szeretném mondani: mélységesen sajnálom, hogy idáig fajult a helyzet. Remélem, megértitek, milyen nehéz ez számomra. Számomra ez pusztán arról szól, hogy kiállok azért, amit igazságosnak és méltányosnak tartok. Az a támogatás, amit tőletek kaptam, hihetetlen volt, és a kapcsolat, amit együtt kialakítottunk, különleges.
Remélem, hogy sikerül együttműködni a klubbal, hogy mielőbb olyan megoldás szülessen, amely minden érintett fél számára pozitív.
Szeretettel és hálával:
Ademola"

A fordítást a Nerazzurri Hungary Facebook oldaláról másoltam be. De az alábbi linkre kattintva Lookman Instagram posztját is meg lehet tekinteni:

Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

CsaSzi9294 írta: 2025.08.03. 13:37 Romano szerint Lookman hivatalos kérelmet nyújtott be az Atalantának, hogy engedjék el az Interhez.
Eddig szóban kérte, de az nem volt elég.
Gondolom az ügynökei tanácsolták neki.
Kérdés hogy ettől miért változna az Atalanta álláspontja? Jó lenne lezárni már ezt a sztorit.
CsaSzi9294

Festa írta: 2025.08.03. 14:13
CsaSzi9294 írta: 2025.08.03. 13:37 Romano szerint Lookman hivatalos kérelmet nyújtott be az Atalantának, hogy engedjék el az Interhez.
Eddig szóban kérte, de az nem volt elég.
Gondolom az ügynökei tanácsolták neki.
Kérdés hogy ettől miért változna az Atalanta álláspontja? Jó lenne lezárni már ezt a sztorit.
Nyomás alatt tartja őket. Nem rabszolga, meg lett neki ígérve, hogy idén mehet, érkezett is érte korrekt és hivatalos ajánlat, most ő beadta a kérelmet. Nagyon nincs vége még ennek, gondoltam, hogy augusztusban is menni fog ez a sztori. De én bizakodom, hogy le fogjuk igazolni. A kifütyülés az Atalanta szurkolóktól garantált amennyiben sikerül elhozni.
CsaSzi9294

Biasin szerint az Inter legfontosabb nyári célpontja továbbra is Lookman, ahogy Lookmannak is az Inter, így nem zárult le semmi. Az Internek szimpatikus volt, hogy a játékos kérvényt nyújtott be, és most arra vár, hogy az Atalanta árat szabjon, mi az az összeg, amire igent mondanak?
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... viceversa/
interfan

SportItalia szerint az Atalanta tovabbra is 50m eurot ker legalabb fix osszeggel.
Az Inter ennyit nem tud fizetni.
interfan

Atalanta szurkoloi csoport uzenete:
Eleg volt.
Halatlan jatekosok, meltatlan ugynokok.
Tiszteljetek a szurkolokat, es a klubot ami hiresse tett titeket.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.08.04. 07:49 Atalanta szurkoloi csoport uzenete:
Eleg volt.
Nem is lehetett mást várni. :eh:
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.08.04. 07:53
Eleg volt.
En egyebkent megertem az Atalanta szurkoloit is.
Ha veluk kapcsolatban jatszodott volna ez le, kb mi is hasonloan velekednenk.

Mindig nagyon nehez es egyben kenyes ugy ez a "jatekos vs klub" kerdes.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.08.04. 07:58

Persze, azért mondtam, hogy várható volt, mindenki így reagálna. Hát még ha sikerül leigazolni, egy Atalanta-Interen mit fog kapni?
Ez már csak ilyen..
Baggio85

Azért itt mostanra kirajzolódni látszódik a történet: Lookmanéknak volt egy ígéretük az Atalanta részéről. Hogy pontosan mi és miről az csak találgatás. Nyáron a játékos ügynöke meg (gondolom főleg saját érdekből) elkezdte beajánlgatni Lookmant mindenhova, hogy az ígéret miatt majd sz..., h...ért el lehet vinni. Részünkről szerintem nincs is ezzel probléma, hogy rögtön bepróbálkoztunk. Nyilván így történhetett meg az is, hogy előbb egyeztünk meg Lookman-nel mint az Atalanta-val.
Az Atalanta meg gondolom meghallotta az Inter ajánlátát, aztán mondták, hogy "what the f*ck?" (jó, nem így, hanem olaszul :)), "mi nem is áruljuk Lookmant, főleg nem 40 millióért."
A mai helyzet alapján kis esélyét látom, hogy hozzánk jön. Az Atalantával biztosan vége, de majd kérnek érte valakitől 55-60 milliót, amit nem mi fogunk tudni kifizetni.
CsaSzi9294

Baggio85 írta: 2025.08.04. 08:08 Azért itt mostanra kirajzolódni látszódik a történet: Lookmanéknak volt egy ígéretük az Atalanta részéről. Hogy pontosan mi és miről az csak találgatás. Nyáron a játékos ügynöke meg (gondolom főleg saját érdekből) elkezdte beajánlgatni Lookmant mindenhova, hogy az ígéret miatt majd sz..., h...ért el lehet vinni. Részünkről szerintem nincs is ezzel probléma, hogy rögtön bepróbálkoztunk. Nyilván így történhetett meg az is, hogy előbb egyeztünk meg Lookman-nel mint az Atalanta-val.
Az Atalanta meg gondolom meghallotta az Inter ajánlátát, aztán mondták, hogy "what the f*ck?" (jó, nem így, hanem olaszul :)), "mi nem is áruljuk Lookmant, főleg nem 40 millióért."
A mai helyzet alapján kis esélyét látom, hogy hozzánk jön. Az Atalantával biztosan vége, de majd kérnek érte valakitől 55-60 milliót, amit nem mi fogunk tudni kifizetni.
Viszont az ne felejtsük, hogy Lookman elutasít mindenkit, csak az Interbe akar jönni. Kb 5m-n múlik a dolog, nem tudom ez megérné e az Atalantának, hogy 1 évet lelátózzon, majd 30 évesen ~20m-ért eladja. A tegnapi kérelem illetve bejegyzés nekem azt sugallja, hogy lesz egy utolsó ajánlat az Intertől, egy 45+2m-ra tippelek, amire az Atalanta igent fog mondani. Nagyon nem is kapkodunk se Nkunkuért se másért, így nekem ez a megérzésem. Lesz ebbe a dologba még egy csavar az Inter részéről.
interfan

Baggio85 írta: 2025.08.04. 08:08 Azért itt mostanra kirajzolódni látszódik a történet: Lookmanéknak volt egy ígéretük az Atalanta részéről. Hogy pontosan mi és miről az csak találgatás. Nyáron a játékos ügynöke meg (gondolom főleg saját érdekből) elkezdte beajánlgatni Lookmant mindenhova, hogy az ígéret miatt majd sz..., h...ért el lehet vinni. Részünkről szerintem nincs is ezzel probléma, hogy rögtön bepróbálkoztunk. Nyilván így történhetett meg az is, hogy előbb egyeztünk meg Lookman-nel mint az Atalanta-val.
En ebben nem vagyok biztos.

Jelenleg csak az Inter az aki erdeklodik.
Igy hiaba kernek 50-60m eurot, ha nincs senki aki kifizesse.
Halvany Atletico erdeklodesrol lehetett hallani, meg Napoli, de egyik sem volt eddig komoly, es egyik csapat sem tett meg ajanlatot sem.
Igy ugymond csak az Inter az aki leigazolna.

En nem zarom ki, hogy vegul marad.
Tavaly is eljatszotta ezt a hisztit, megis maradt.

Vagy enged az Atalanta, es elfogadjak a 42m-t tolunk.
Mondjuk ezek utan ez is egy erdekes forgatokonyv lenne.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.08.04. 08:03

Persze, azért mondtam, hogy várható volt, mindenki így reagálna.
Telelombardia foszerkesztoje Ravezzani ratapintott a lenyegre:

"A bizarr az egeszben, hogy Lookman donti el mi a megfelelo ajanlat az eladasra?"

Ez tenyleg mindent elmond a mai jatekosokrol, es a mai helyzetekrol...
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.08.04. 08:19
Baggio85 írta: 2025.08.04. 08:08
En nem zarom ki, hogy vegul marad.
Tavaly is eljatszotta ezt a hisztit, megis maradt.
És az kinek lesz jó? Az Atalantának, hogy megszivatta az Intert? Vagy hogy lesz egy full motiválatlan játékosa, akit a 45m töredékéért fognak majd eladni, ráadásul az egész tábora utálni fog? Én nem látom ebben az értelmet, de persze nem tudhatom mi van Percassi fejében.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.08.04. 08:24
CsaSzi9294 írta: 2025.08.04. 08:03

Persze, azért mondtam, hogy várható volt, mindenki így reagálna.
Telelombardia foszerkesztoje Ravezzani ratapintott a lenyegre:

"A bizarr az egeszben, hogy Lookman donti el mi a megfelelo ajanlat az eladasra?"

Ez tenyleg mindent elmond a mai jatekosokrol, es a mai helyzetekrol...
Persze, hogy nem ő dönti el, de nem is 20m-t ajánlottak érte. Hány olyan volt már a történelemben, hogy egy játékos kérte az eligazolását, és ezzel a klubja nem gördít akadályt elé? Valamint azt se tudhatjuk mi volt abban az ígéretben pontosan? Az Atalanta is játssza az eszet rendesen, valljuk be.

Nekem inkább arról szól ez az egész, hogy nekünk nem akarják eladni és húzzák az időt hátha valaki bejelentkezik (amivel sokra nem mennek), vagy ami valószínűbb, elengedjük a dolgot. Viszont ismerve Lookman álláspontját Marotta ki fog várni, amíg végleg kihisztizi Lookman.
Ha nem enged az Atalanta, ő veszít vele így is úgy is. Ha enged, lesz 45m-ja.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

CsaSzi9294 írta: 2025.08.04. 08:32

Persze, hogy nem ő dönti el, de nem is 20m-t ajánlottak érte.
Pontosan. Nem egy pofátlan 20-30 milliót ajánlottunk egy nyíltan elvágyodó játékosért hanem egy simán tárgyalható összeget.

Persze nem tudjuk hogy milyen ígéretet is kapott Lookman az Atalantatól,de ez a makacs gondolkodás mód hosszútávon mindig bukta
interfan

Gazzetta szerint a vedelem kesz, abban az esetben erkezhet De Winter, ha Bisseck tavozik.
Az Internel a KH jelolt Bisseck tavozasa esetere csakis De Winter.

Hiaba ajanlottuk Szaudi es Torok csapatoknak Zielinskit, nincs ott sem erdeklodes erte.
Az Inter szabadulna tole, de sehonnan semmifele erdeklodes nincs.

Szinten mindenkeppen szabadulni akarunk a Taremi-Palacios parostol, de egyik kapcsan sincs ajanlat, es komoly erdeklodes sem.
Palacios kapcsan 1m eurot varunk, az Avellinoval targyaltunk, akik nem tudnak fizetni, csakis ingyen kolcson + sima opcio.
Taremi kapcsan pedig ujra felmerult a szerzodesbontas, viszont ezt neheziti az, hogy Taremi nem mond le a fizeteserol, ezert vegkielegitest kellene neki fizetni.

Romano szerint az Atalanta semmit nem hajlando engedi, sem Lookman zsarolasanak, sem ugynokei zsarolasanak.
Ha kifizeti barki a fix 50m eurot mehet, ha nem marad.
Az Inter nem tud emelni a 42m euros ajanlaton.
Romano szerint az Inter mar felvette a kapcsolatot Nkunku ugynokevel, de egyelore a Chelseavel nem.
Baggio85

Stankov írta: 2025.08.04. 08:52

Pontosan. Nem egy pofátlan 20-30 milliót ajánlottunk egy nyíltan elvágyodó játékosért hanem egy simán tárgyalható összeget.

Persze nem tudjuk hogy milyen ígéretet is kapott Lookman az Atalantatól,de ez a makacs gondolkodás mód hosszútávon mindig bukta
Őszintén szólva, szerintem bennünk fel sem merült volna Lookman (főleg az ára miatt), ha az ügynöke nem kavar be. Azért az Atalanta-val eddig tényleg jó volt a kapcsolat, nem egy játékost igazoltunk már onnan (hogy milyeneket, azt most hagyjuk :D). Mondhatni, hogy nem akarják nekünk eladni, de azért ez valahol érthető, hogy a legjobbjukat nem bajnokságon belül szeretnék odaadni valakinek. Félek, hogy ez kicsit majd az Atalanta-Inter kapcsolatra is rányomja majd a bélyegét. Mert én jelen helyzetben pl. sokkal inkább Scalvinire mentem volna rá, csak kérdés, hogy ezek után hogyan áll hozzá az Atalanta velünk ezekhez a dolgkhoz.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2025.08.04. 09:02 Gazzetta szerint a vedelem kesz, abban az esetben erkezhet De Winter, ha Bisseck tavozik.
Az Internel a KH jelolt Bisseck tavozasa esetere csakis De Winter.

Hiaba ajanlottuk Szaudi es Torok csapatoknak Zielinskit, nincs ott sem erdeklodes erte.
Az Inter szabadulna tole, de sehonnan semmifele erdeklodes nincs.

Szinten mindenkeppen szabadulni akarunk a Taremi-Palacios parostol, de egyik kapcsan sincs ajanlat, es komoly erdeklodes sem.
Palacios kapcsan 1m eurot varunk, az Avellinoval targyaltunk, akik nem tudnak fizetni, csakis ingyen kolcson + sima opcio.
Taremi kapcsan pedig ujra felmerult a szerzodesbontas, viszont ezt neheziti az, hogy Taremi nem mond le a fizeteserol, ezert vegkielegitest kellene neki fizetni.

Romano szerint az Atalanta semmit nem hajlando engedi, sem Lookman zsarolasanak, sem ugynokei zsarolasanak.
Romano szerint az Inter mar felvette a kapcsolatot Nkunku ugynokevel, de egyelore a Chelseavel nem.
Atalanta sem normális, de ez várható volt. Szerintem a következő év nekik, totál kudarc lesz és játékosaik sem fognak annyit érni, amit kínálnak most értük.
Hiába akarnak 50-t, ha piac max 45-t hajlandó fizetni.
Legnagyobb bajuk, hogy nincs érdeklődés Lookman iránt. Tavaly valószínű volt az ígéret, de úgy volt vele a vezetőség, hogy x klub érdeklődik érte, szépen felverik az árát, de ez nem jött be és most megy a keménykedés. Szerintem 45 milla + bónuszok lesz a megoldás. Bármennyire nem akarja az Atalanta Lookmant el kell engedniük, és jobban járnak, ha keresnek csatárokat. Olaszt már így is elbukták, vagyis eladták. Amennyiben nem jön megfelelő pótlás újra középmezőnybe találhatják magukat, Juric erre megfelelő alany is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Tombi1986 2025.08.04. 09:35-kor.
Tombi1986

Baggio85 írta: 2025.08.04. 09:28
Stankov írta: 2025.08.04. 08:52

Őszintén szólva, szerintem bennünk fel sem merült volna Lookman (főleg az ára miatt), ha az ügynöke nem kavar be. Azért az Atalanta-val eddig tényleg jó volt a kapcsolat, nem egy játékost igazoltunk már onnan (hogy milyeneket, azt most hagyjuk :D). Mondhatni, hogy nem akarják nekünk eladni, de azért ez valahol érthető, hogy a legjobbjukat nem bajnokságon belül szeretnék odaadni valakinek. Félek, hogy ez kicsit majd az Atalanta-Inter kapcsolatra is rányomja majd a bélyegét. Mert én jelen helyzetben pl. sokkal inkább Scalvinire mentem volna rá, csak kérdés, hogy ezek után hogyan áll hozzá az Atalanta velünk ezekhez a dolgkhoz.
Scalvini esetében is menne a hiszti. Szerintem rájöttek, hogy elbaszták az egészet.
Jövőre “szarok” lesznek, az elmúlt 10 évet tehetik a kukába. Játékosok értékei esni fognak, és nem lesz olyan könnyű talpra állni.
Gasperini-t sem sikerült megfelelően pótolni.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Jajj szegény Atalanta átbaszta Lookmant mint szart a palánkon, így most sajnálni kell őket, mert 50 millió helyett, csak 42 milliót ajánlottunk a játékosért! Mi lesz most szegényekkel?

Lookman helyében az edzéseken 5%-ot adnék ki magamból, a meccsen pedig meg se mozdulnék csak álldogálnék! Mégis mit csinálnának velem? Jah, hogy semmit…max kispad!
Baggio85

Interfan1000 írta: 2025.08.04. 09:35 Jajj szegény Atalanta átbaszta Lookmant mint szart a palánkon, így most sajnálni kell őket, mert 50 millió helyett, csak 42 milliót ajánlottunk a játékosért! Mi lesz most szegényekkel?

Lookman helyében az edzéseken 5%-ot adnék ki magamból, a meccsen pedig meg se mozdulnék csak álldogálnék! Mégis mit csinálnának velem? Jah, hogy semmit…max kispad!
Azért valljuk be, ennél sokkal kevesebbért is elő volt itt véve zsoldosnak meg hálátlannak Skriniar, sőt még most is látok Interes oldalakat, akik röhögnek rajta, hogy végül Törökországban kötött ki.
Nem kell sajnálni senkit, de azért talán az Atalanta sem kell, hogy ehhez mosolygós arcot vágjon. Ahogyan mi sem vágnánk, ha pl. Calha csinálná ugyanezt, hogy miután beleállt mindenki, legyünk már szívesek 10 millióért elengedni. Szóval ezek mindig több nézőpontos kérdések...
Tombi1986

Baggio85 írta: 2025.08.04. 09:42
Interfan1000 írta: 2025.08.04. 09:35 Jajj szegény Atalanta átbaszta Lookmant mint szart a palánkon, így most sajnálni kell őket, mert 50 millió helyett, csak 42 milliót ajánlottunk a játékosért! Mi lesz most szegényekkel?

Azért valljuk be, ennél sokkal kevesebbért is elő volt itt véve zsoldosnak meg hálátlannak Skriniar, sőt még most is látok Interes oldalakat, akik röhögnek rajta, hogy végül Törökországban kötött ki.
Nem kell sajnálni senkit, de azért talán az Atalanta sem kell, hogy ehhez mosolygós arcot vágjon. Ahogyan mi sem vágnánk, ha pl. Calha csinálná ugyanezt, hogy miután beleállt mindenki, legyünk már szívesek 10 millióért elengedni. Szóval ezek mindig több nézőpontos kérdések...
30 vs 10, 50 vs 42 közben volt ígéret a 40-re. Mondom itt az baj, hogy csak mi akarjuk leigazolni. Atalanta vezetőség azt hitte, hogy sorban állnak érte és 40-rol indulhat a licit. Közben másképp alakult a történet. Valljuk be mi is hülyék lennénk egyből 50-t adni, ezért gondolom 45 lesz a vége a sztorinak.
Baggio85

Tombi1986 írta: 2025.08.04. 09:46
Baggio85 írta: 2025.08.04. 09:42

30 vs 10, 50 vs 42 közben volt ígéret a 40-re. Mondom itt az baj, hogy csak mi akarjuk leigazolni. Atalanta vezetőség azt hitte, hogy sorban állnak érte és 40-rol indulhat a licit. Közben másképp alakult a történet. Valljuk be mi is hülyék lennénk egyből 50-t adni, ezért gondolom 45 lesz a vége a sztorinak.
Én örülnék, ha jönne (mint a legtöbb Inter szurkoló gondolom), már amikor először felmerült is azt mondtam, hogy álomigazolás, de én attól félek, hogy az Atalanta most fog mondani egy olyan árat, ami mi megközelíteni sem akarunk (tudunk). És sajnos az sem teljesen igaz a hírek alapján, hogy csak mi akarjuk Lookman-t, mert a Napoli egyelőre kivár, mert Lookman már elígérkezett hozzánk. De ha mi visszalépünk, akkor biztos, hogy lesz más. Mind1, majd kiderül...
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Az Atalanta nem egy "nagycsapat", nem nagy fizetésekkel. Semmi rossz nincs abban, ha egy játékosnak jó a pályán, és felértékelődik, akkor onnan menni szeretne. Most tud nagyobb pénzt keresni, nem máskor. Bárkit igazolnak le, ezt a kubvezetésük is nagyon jól tudja, és a szurkolóknak is ezzel tisztában kell lenniük.
Ha ez a sor a valóságot fogalmazta meg "a klubvezetéssel közösen úgy éreztük, hogy eljött az ideje a váltásnak" akkor bizony teljesen rendben van, hogy próbál eligazolni. A mennyiért kérdésköre a nem mindegy. Ezt az ügynökével kellett volna tisztáznia az atalantának. Semmi felelősséget nem látok a játékos részéről, és én szurkolóként nem is mondanék rá kígyót, békát. A szerződés védi mind a két felet, de az első pár mondatomban amit megfogalmaztam, az bizony mérvadó és ebben az esetben mind a két fél érdeke a váltás, mert mind a két fél a nagyobb hasznot reméli.
A játékos befogott szájjal hozott egy jó szezont, ő megtette a maga részért. Az atalanta részéről viszont korrekt lett volna, már tavaly egy árcédulát rárakni, amihez utána tartja is magát, és a szurkolókkal szemben korrektül kifejteni a történteket.

Csak egy példa: Rodrit megpróbálta a reál leigazolni egy óriási fizetéssel. A city duplázta a fizetését, a kérdés le lett rendezve. Ha az anyagi részén kívül más ok nem volt, akkor nincs elvágyódás a játékos részéről.

Egy másik szegmense a dolgoknak. Retegui szerintem totál középszer, de mint a regnáló olasz gólkirály, kapott az atalanta érte egy rekord átigazolási összeget. Ezek után megfordulhatott a fejükben, hogy egy jó játékosért mi pénzt kaphatnának... Viszont egy ilyenhez, kell egy játékos hozzájárulása is. Nem egy zacskó szotyit árusítanak, nem egyoldalú a történet. A remélt haszon vezényli őket, a játékos pedig szívóágon van.

Kapja be az atalanta, én ráhagynám az egészet. Ők meg egyék meg amit főztek. Jövőre pedig jöhet feleennyiért.
Sőt a kapusuknak már most elkezdenék udvarolni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MLK 2025.08.04. 09:58-kor.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Szerintem meg az a normális hogy ha egy játékos aláírt X éves szerződést X fizetésért akkor az a játékos ezalatt az idő alatt a maximumát nyújtja! Ha érkezik érte egy ajánlat amiért a klub lemond róla akkor mehet ha ő maradna de a klubba érkezik ajánlat amiért a klub eladná de a játékos nem akar elmenni akkor marad az eredeti szerződés! És mindenki teszi a dolgát, a játékos a maximumot nyújtja a klub fizeti a szerződés szerinti bérét! Ilyen egyszerű ez!
És az Atalanta pont hogy így viselkedik normálisan! Hiszen nem enged a játékos "zsarolásának"! Lehet hogy most bukik valamennyit de a jövőben viszont jól fog járni és játékosok nem nőnek a fejükre! Tehát ez többet nem fog előfordulni!!
Az a nem normális hogy mi folyamatosan fizetünk hogy a játékosaink elmenjenek! Könyörgöm ki igazolta le azt a játékost olyan szerződéssel hogy azt a végén úgy kell elküldeni hogy fizetni kell neki?? Na az az ember nem jól végezte a munkáját!
Az hogy ki mit mond egy dolog, sajnos a mai világban nem sokat ér (bár szerződésnek minősül a bíróságon csak éppen bizonyítani nem lehet), értem ez alatt hogy ha az Atalanta és Lookman között volt bármiféle szóbeli egyezség!
Én az Inter helyében biztos hogy nem költenék jelenleg ilyen pozícióra! Középpályásra lenne szükség sokkal jobban! Hiába vannak jó csatáraink ha nem szerzünk labdát és/vagy nem jut el hozzájuk a labda.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Aláarta a szerződést egy fix időre egy fix keresetért, de ennek a klubnak értékesítenie is kell, ha létezni akar. Ezért a szerződés lejárta előtt, még a lehető legnagyobb összegért el kell adnia játékosokat.
Reteguinak lehet, hogy nem volt tervezve az eladása, főleg nem ekkora összegért. Onnantól pedig már lehet, hogy nem muszáj mást is eladniuk.
De ha Lookmannek ezt még előtte megígérték az lenne a korrekt, ha normál keretek között ez meg is valósulna. Itt már nem a szerződés a mérvadó.

pl. Calhának ugyancsak élő szerződése van, és semmiféle közös szándék nem volt kinyílvánítva az eligazolásával kapcsolatban. Ha ő egyoldalúan akart elmenni, azzal leverte az árát, és amúgyis nevetséges összegért vitték volna. Ebben az esetben ő bizony húzza be fülét farkát és játsszon a tudásához mérten legjobban. Egy-egy ilyen eset teljesen más.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Nem tudom az Atalanta mit keménykedik. Juric miatt akkor sem lesznek előrébb a 6-8. helynél ha marad Lookman és belead mindent. :D Szerintem fogadják el a pénzt és tegyék el jövőre és az új edzőnek majd igazolnak. ;)
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

A klub annyiért adja amennyiért akarja! Röviden tömören.
Ők azt mondták a 40 vagy 42 re hogy az nem elég. Megtehették? Meg. Már tudja mindenki Lookman árát!
Calhanoglu esetében meg a 10re vagy nem tudom mennyire mondtuk azt hogy nem ( ha volt ajánlat egyáltalán!). Megtehettük? Meg.
Az Atalanta hogy működik az nem a mi dolgunk. Lehet hogy nincs (számunkra) benne logika, valami oka mégis van hogy nem adják, ők tudják mi az!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2025.08.04. 09:02
Nagy szenvedés ez az ügy, de Lookman többet ér mint Nkunku.
Nem sérülékeny, és olaszban már hosszabban is bizonyított.
Korban egyformák.

Nkunku beválhat, de mellette ott egy nagy kérdőjel, 40 millióért túl kockázatos, főleg nekünk akik 10 évente tudnak ennyit költeni egyetlen játékosra.

Szóval inkább Lookman 47 millióért mint Nkunku 40-ért.
Válasz küldése