Persze a Scudetto meg BL kudarc ott lesz egy ideig, de új játékosokkal, új edzővel (aki bátrabban nyúl bele a meccsbe plusz nem ragaszkodik a nyuggerekhez), ezekkel mind-mind új impulzusokat is kapott a csapat. Az elején 1-2 győztes meccs vissza is adja majd az önbizalmat. City elleni bl döntő után is rottyon lehettünk volna, mi még is bajnokok lettünk a következő évben.hvmetal írta: ↑2025.08.07. 17:48Megbomlott a csapategység, egy évvel idősebb lett mindenki és még 1 ideig érezzük a párizsiak golyóit a szánkba?CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.07. 17:30Miért, a jelenlegi Inter miben szarabb, mint a tavalyi? Nehogy Inzaghit mond, konkrétan rajta ment el a Scudetto..
Interfan nehogy azt állítsd, hogy BL-t is nézve nem szállt el az önbizalom amit évekig szedtünk össze. Inzaghi nem bajnok edző, végét elcseszi, de odaértünk a végére ! Ezt Chivutól elvárni???
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- CsaSzi9294
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
- interfan
Sky es Di Marzio szerint ujabb fordulat van S.Esposito ugyeben, ujra a Cagliari kerult a jatekoshoz kozelebb.
A Cagliari uj ajanlatot tett, ingyen kolcson + 5m euros sima opcio, vagy ingyen kolcson + 6m euros feltetles kotelezo opcio (meccs es golszam fuggvenyeben).
S.Esposito a Cagliari ajanlatat fogadta el, a Parmat nem, igy most ha a Cagliari megegyezik az Interrel, az uzlet kesz.
(S.Espositonak eloszor az Interrel kell hosszabbitani az uzlethez)
Az Inter szeretne azonnali penzt, de a Cagliari ezt nem tudja garantalni, viszont vegezetul az Inter lehet elfogadja a Cagliari ajanlatat.
A Cagliari uj ajanlatot tett, ingyen kolcson + 5m euros sima opcio, vagy ingyen kolcson + 6m euros feltetles kotelezo opcio (meccs es golszam fuggvenyeben).
S.Esposito a Cagliari ajanlatat fogadta el, a Parmat nem, igy most ha a Cagliari megegyezik az Interrel, az uzlet kesz.
(S.Espositonak eloszor az Interrel kell hosszabbitani az uzlethez)
Az Inter szeretne azonnali penzt, de a Cagliari ezt nem tudja garantalni, viszont vegezetul az Inter lehet elfogadja a Cagliari ajanlatat.
- vaskalap
Ezekkel a nagy szerelmekkel rendre befürödtünk.Festa írta: ↑2025.08.07. 16:06Naingolann!!! Ahhoz képest amit a Romában mutatott,itt meg semmit.
Talán az egyik legnagyobb csalódás az elmúlt 10 évben.
Spaletti szerelme volt a ninja aki Milánói Zacher Gábor nagy haverja.
- hvmetal
City után nem kellett szégyenkeznünk. Ez durvább. Legyen igazad. Legalább nem tagadtad,"tagadjátok" , hogy 1 ember vagytok .CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.07. 18:18Persze a Scudetto meg BL kudarc ott lesz egy ideig, de új játékosokkal, új edzővel (aki bátrabban nyúl bele a meccsbe plusz nem ragaszkodik a nyuggerekhez), ezekkel mind-mind új impulzusokat is kapott a csapat. Az elején 1-2 győztes meccs vissza is adja majd az önbizalmat. City elleni bl döntő után is rottyon lehettünk volna, mi még is bajnokok lettünk a következő évben.hvmetal írta: ↑2025.08.07. 17:48Megbomlott a csapategység, egy évvel idősebb lett mindenki és még 1 ideig érezzük a párizsiak golyóit a szánkba?CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.07. 17:30
Miért, a jelenlegi Inter miben szarabb, mint a tavalyi? Nehogy Inzaghit mond, konkrétan rajta ment el a Scudetto..
Interfan nehogy azt állítsd, hogy BL-t is nézve nem szállt el az önbizalom amit évekig szedtünk össze. Inzaghi nem bajnok edző, végét elcseszi, de odaértünk a végére ! Ezt Chivutól elvárni???
Szeretném, ha Chivu jó lenne. Nehéz elfelejteni, mint játékost . Nehéz (ez most csúnya ,de :l) egy román edzőben bízni. Fejsérülése után sem volt épp egy bajnok alkat.
- CsaSzi9294
Jó persze a PSG durvább nyilván.hvmetal írta: ↑2025.08.07. 20:57
City után nem kellett szégyenkeznünk. Ez durvább. Legyen igazad. Legalább nem tagadtad,"tagadjátok" , hogy 1 ember vagytok .CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.07. 18:18Persze a Scudetto meg BL kudarc ott lesz egy ideig, de új játékosokkal, új edzővel (aki bátrabban nyúl bele a meccsbe plusz nem ragaszkodik a nyuggerekhez), ezekkel mind-mind új impulzusokat is kapott a csapat. Az elején 1-2 győztes meccs vissza is adja majd az önbizalmat. City elleni bl döntő után is rottyon lehettünk volna, mi még is bajnokok lettünk a következő évben.hvmetal írta: ↑2025.08.07. 17:48
Megbomlott a csapategység, egy évvel idősebb lett mindenki és még 1 ideig érezzük a párizsiak golyóit a szánkba?
Interfan nehogy azt állítsd, hogy BL-t is nézve nem szállt el az önbizalom amit évekig szedtünk össze. Inzaghi nem bajnok edző, végét elcseszi, de odaértünk a végére ! Ezt Chivutól elvárni???![]()
Szeretném, ha Chivu jó lenne. Nehéz elfelejteni, mint játékost . Nehéz (ez most csúnya ,de :l) egy román edzőben bízni. Fejsérülése után sem volt épp egy bajnok alkat.
Én bízom Chivuban, jó megérzésem is van vele kapcsolatban. Engem pont nem érdekel, hogy román, felőlem kenyai is lehet, én nem vagyok diszkriminatív... Engem az Inter érdekel, mert a csapatnak és nem személyeknek drukkolok.
A másik részét viszont nem értem, mit nem tagadok?
- drtie
Szerintem ezen már túljutottak a Srácok a klub vb PSG-s eredményei után. Azért egy Atleti, Real 4:0, vagy egy emberhátrányból lőtt gól a Bayernnek, vagy Messiéknek 45p alatt 4 gól -ami után edzői utasításra visszább vettek- igazi űrteljesítmény. Ennek fényében a BL döntő eredménye is könnyebben feldolgozható. Ettől függetlenül valószínűleg senki se vágyik a PSG-re sem.CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.07. 21:06Jó persze a PSG durvább nyilván.
- CsaSzi9294
Gazzetta szerint az Inter védelme hamarosan nagy változásokon megy majd át. Bisseck úgy tűnik marad, ezért Pavard helye egyre instabilabb a csapatnál.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... e-bisseck/
Biasin szerint Lookman sikerülni fog 50ért az Internek, de véleménye szerint abból a pénzből inkább Leonit kellene leigazolni és maradékból még egy hasonló kvalitású támadót is tudna igazolni mint a nigériai.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ni-prendi/
Biasin szerint Lookman sikerülni fog 50ért az Internek, de véleménye szerint abból a pénzből inkább Leonit kellene leigazolni és maradékból még egy hasonló kvalitású támadót is tudna igazolni mint a nigériai.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ni-prendi/
- Cupi
Olyat miért nem olvasok soha, hogy Acerbi helye egyre bizonytalanabb és kellene fiatalítani a posztján?CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.08. 08:38 Gazzetta szerint az Inter védelme hamarosan nagy változásokon megy majd át. Bisseck úgy tűnik marad, ezért Pavard helye egyre instabilabb a csapatnál.
Félreértés ne essék az öreg az egyik legnagyobb szívvel küzdő játékos aki többször is /BL-ben is/ ultra hero teljesítményt nyomott de könyörgök egy lassan 38 éves arcra ne számítsunk már megint alap kezdőként.
Ha marad tehermentesítésre akkor az ok. Még jól jöhet 1 évre hisz sok meccs lesz most is.
- CsaSzi9294
Hát mert ő a vezér te….Cupi írta: ↑2025.08.08. 08:51Olyat miért nem olvasok soha, hogy Acerbi helye egyre bizonytalanabb és kellene fiatalítani a posztján?CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.08. 08:38 Gazzetta szerint az Inter védelme hamarosan nagy változásokon megy majd át. Bisseck úgy tűnik marad, ezért Pavard helye egyre instabilabb a csapatnál.
![]()
Félreértés ne essék az öreg az egyik legnagyobb szívvel küzdő játékos aki többször is /BL-ben is/ ultra hero teljesítményt nyomott de könyörgök egy lassan 38 éves arcra ne számítsunk már megint alap kezdőként.![]()
Ha marad tehermentesítésre akkor az ok. Még jól jöhet 1 évre hisz sok meccs lesz most is.
- Festa
Acerbi öreg 38 évesen,,akkor Modric micsoda 40 évesen..Cupi írta: ↑2025.08.08. 08:51Olyat miért nem olvasok soha, hogy Acerbi helye egyre bizonytalanabb és kellene fiatalítani a posztján?CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.08. 08:38 Gazzetta szerint az Inter védelme hamarosan nagy változásokon megy majd át. Bisseck úgy tűnik marad, ezért Pavard helye egyre instabilabb a csapatnál.
![]()
Félreértés ne essék az öreg az egyik legnagyobb szívvel küzdő játékos aki többször is /BL-ben is/ ultra hero teljesítményt nyomott de könyörgök egy lassan 38 éves arcra ne számítsunk már megint alap kezdőként.![]()
Szerintem ő padot nem vállalna ,mert ahhoz túl büszke.
Viszont 18 Leoni meg hiába tehetséges ilyen terhet nem bírna el szóval kéne egy aranyközépút aki még mindig DeVrij lehetne.Viszont még mindig 3 hét van az augusztusból.
- hvmetal
2 Bl-t , 2 scudettot elbukó vezért le kell váltani .
Ha tényleg olyan tehetséges Leoni , és nem csak 1 fellángolás, akkor le kell igazolni .
Ha tényleg olyan tehetséges Leoni , és nem csak 1 fellángolás, akkor le kell igazolni .
- interfan
Olaszorszag mindig is igy mukodott, a rutint valasztja kb mindenki, nincs ebben semmi meglepetes.Festa írta: ↑2025.08.08. 09:03Acerbi öreg 38 évesen,,akkor Modric micsoda 40 évesen..Cupi írta: ↑2025.08.08. 08:51
Olyat miért nem olvasok soha, hogy Acerbi helye egyre bizonytalanabb és kellene fiatalítani a posztján?![]()
Szerintem ő padot nem vállalna ,mert ahhoz túl büszke.
Viszont 18 Leoni meg hiába tehetséges ilyen terhet nem bírna el szóval kéne egy aranyközépút aki még mindig DeVrij lehetne.Viszont még mindig 3 hét van az augusztusból.
3 het van a mercatbol, eltelt 9 het, es eddig gyakorlatilag semmi nem tortent.
Tavozott a tavalyi keretbol Correa es Arnautovic, akiket tudtuk lassan feleve.
Es erkezett egy Sucic, akit szinten tudtunk januar ota, rajta kivul meg egy Henrique es egy Bonny.
Ez a nyar minden, csak nem a "nagy valtozasok" nyara.
- CsaSzi9294
Mégis mi lenne a nagy változás? A 3412 szerintem az, amihez keressük a 3. támadót. Napját nem tudom mikor volt utoljára 3 támadó a kezdőbe.interfan írta: ↑2025.08.08. 09:11Olaszorszag mindig is igy mukodott, a rutint valasztja kb mindenki, nincs ebben semmi meglepetes.
Es erkezett egy Sucic, akit szinten tudtunk januar ota, rajta kivul meg egy Henrique es egy Bonny.
A fél padunk lecserélődött, minőségben sokkal jobb lett. Acerbi se lesz sokáig kezdő, amennyiben Pavard-Leoni csere megtörténik hamar Bisseck-Leoni-Bastoni hármas lesz a kezdő. Nem egy 38-39 éves játékossal leszünk bajnokok, szegény már tavaly is lassú volt.
Nálam azért ezek nem kis változások.
- interfan
Nalad ezek nagy valtozasok, nalam nem.CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.08. 09:18Mégis mi lenne a nagy változás? A 3412 szerintem az, amihez keressük a 3. támadót. Napját nem tudom mikor volt utoljára 3 támadó a kezdőbe.interfan írta: ↑2025.08.08. 09:11Olaszorszag mindig is igy mukodott, a rutint valasztja kb mindenki, nincs ebben semmi meglepetes.
A fél padunk lecserélődött, minőségben sokkal jobb lett. Acerbi se lesz sokáig kezdő, amennyiben Pavard-Leoni csere megtörténik hamar Bisseck-Leoni-Bastoni hármas lesz a kezdő. Nem egy 38-39 éves játékossal leszünk bajnokok, szegény már tavaly is lassú volt.
Nálam azért ezek nem kis változások.
"Fel padunk" ugy cserelodott le, hogy jott 3 uj igazolas, es elment egyelore 2 a tavalyi keretbol.
Ha ez "nagy valtozas", akkor rendben...
Mit mondjon akkor az a csapat, ahol nem 6db jatekosmozgas tortent, hanem 16...
Az meg hogy majd 3 tamado lesz a kezdobe, azt is varjuk meg.
Ezt senki nem mondta, csak par ujsagiro.
Maga Chivu is elmondta, o sosem mondta, hogy 3 tamadoval akar jatszani, es tovabbra is a 3-5-2 lesz az alap.
(Volt egy klub VB is Chivuval, ahol szinten 3-5-2 volt)
Varjunk meg ezzel, hogy "fix a taktika valtas", na meg majd megy Pavard.
Ez ismeros, 1,5 honapja Calhanoglu volt a "fix tavozo", majd Sommer, Dumfries, Thuram.
Mind itt vannak, es lesznek is...
Szoval bolcsebb dolog varni, es nem "fixre" kijelenteni teljesen hipotetikus dolgokat es joslatokat...
Eltelt 9 het, van meg 3 a mercatobol, es amiket eddig kijelentettek paran "fixre", abbol semmi nem lett, sot az ellenkezoje tortent.
- Cupi
Ezt a 3-4-1-2-őt miből gondolod? Jó lenne egy kis változatosság de Chivu azt mondta az első edzések egyike előtt tartott sajtótájékoztatón, hogy marad a 3-5-2.CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.08. 09:18
Mégis mi lenne a nagy változás? A 3412 szerintem az, amihez keressük a 3. támadót. Napját nem tudom mikor volt utoljára 3 támadó a kezdőbe.
-
Francesco
Itt nem az a kérdés, hogy kell változás vagy sem, mert ezt sok szemszögből lehet nézni. Itt a lényeg, hogy mi lett megint kommunikálva (ha lett egyáltalán). Újjáépítés!!! Na ahhoz képest tényleg nem történt semmi. Ennek oka van. Hogy Inzaghi meglepő (hahaha) távozása? Nem hiszem, hiszen vele egy újjáépítés már (!!!) lehetetlen lett volna, elmondta kész sztárokat akar. Nem tudtunk hozzá edzőt hozni (Cesc pl.) ? Lehet. Vagy egyszerűen üzleti megfontolás van a háttérben, esetleg hosszabb távon kívánunk fiatalítani, hiszen összességében egy versenyképes csapatunk van évek óta. Mindegy is. Chivu szempontjából így a legjobb, mert erős és tapasztalt kerete van, pár fiatallal és kiszórt felesleggel. A klubnak is így a legjobb, mert nem verték szét a csapatot, ha az Oak értékesíteni akarja így többet ér (rövid távon). Az meg, hogy idős játékosokkal számolunk, igen, Olaszországban ez egyfelől természetes, másfelől azért a végére mindig a legjobbak, vagy döntő momentumok letéteményesei lesznek, másrészt az átmenet után kellenek valakik a padra is. Hosszú távon mondjuk egy Bisseck, vagy Pavard nem fog padozni.
- Baggio85
Ezt így azért erős túlzásnak érzem, hogy nem történt semmi.
A lényeg, hogy már az eddigi változásokkal is ez egy versenyképes csapat, ahogy Te is emíltetted. Nyilván itt most Chivu a "gyenge láncszem", de én nagyon bízok és hiszek benne, és szurkolok neki!
- CsaSzi9294
Bocsánat elírás volt a 3412, 3421-et akartam írni. Abból, hogy 1,5 hónapja Lookman után kajtatunk és ő nem igazán illik a 352-be szerintem. 343, 3421. Persze a 352 alapja megmarad a 3 védővel meg a széleken való felfutással, de az, hogy Lookmant akarjuk az nálam 2-1-es felállás elől, vagy akár fix 3 támadós.Cupi írta: ↑2025.08.08. 09:28Ezt a 3-4-1-2-őt miből gondolod? Jó lenne egy kis változatosság de Chivu azt mondta az első edzések egyike előtt tartott sajtótájékoztatón, hogy marad a 3-5-2.CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.08. 09:18
Mégis mi lenne a nagy változás? A 3412 szerintem az, amihez keressük a 3. támadót. Napját nem tudom mikor volt utoljára 3 támadó a kezdőbe.
Persze lehet hazudik de nekem csak ez az infóm van amit hitelesnek kellene tartanom ha már ő az edzőnk.
![]()
- CsaSzi9294
Így gondolom én is. Ez most egy abszolút versenyképes csapat és még mindig várhatunk még akár egy Lookmant is. Chivu kellemes meglepetés lesz!Baggio85 írta: ↑2025.08.08. 09:45Ezt így azért erős túlzásnak érzem, hogy nem történt semmi.És hogy ki, mit ért újjáépítésen, az attól is függ, hogy itt a fórumon ki, hogyan írja le a "vágyait", meg hogyan idéz az egyik laptól, amelyik olvasta a másiknál, hogy Marotta állítólag azt mondta, hogy...
A lényeg, hogy már az eddigi változásokkal is ez egy versenyképes csapat, ahogy Te is emíltetted. Nyilván itt most Chivu a "gyenge láncszem", de én nagyon bízok és hiszek benne, és szurkolok neki!
-
cuchu11
Szerintem az már önmagában hatalmas változás, hogy állítólag többet költhetünk,CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.08. 09:48Így gondolom én is. Ez most egy abszolút versenyképes csapat és még mindig várhatunk még akár egy Lookmant is. Chivu kellemes meglepetés lesz!Baggio85 írta: ↑2025.08.08. 09:45Ezt így azért erős túlzásnak érzem, hogy nem történt semmi.És hogy ki, mit ért újjáépítésen, az attól is függ, hogy itt a fórumon ki, hogyan írja le a "vágyait", meg hogyan idéz az egyik laptól, amelyik olvasta a másiknál, hogy Marotta állítólag azt mondta, hogy...
mint amennyiért eladunk a mercaton.
Aki ennél többre számított, az valószínűleg nincs tisztában a csapat anyagi lehetőségeivel.
- interfan
Ez igy van.Francesco írta: ↑2025.08.08. 09:36 Itt nem az a kérdés, hogy kell változás vagy sem, mert ezt sok szemszögből lehet nézni. Itt a lényeg, hogy mi lett megint kommunikálva (ha lett egyáltalán). Újjáépítés!!! Na ahhoz képest tényleg nem történt semmi. Ennek oka van. Hogy Inzaghi meglepő (hahaha) távozása? Nem hiszem, hiszen vele egy újjáépítés már (!!!) lehetetlen lett volna, elmondta kész sztárokat akar. Nem tudtunk hozzá edzőt hozni (Cesc pl.) ? Lehet. Vagy egyszerűen üzleti megfontolás van a háttérben, esetleg hosszabb távon kívánunk fiatalítani, hiszen összességében egy versenyképes csapatunk van évek óta. Mindegy is. Chivu szempontjából így a legjobb, mert erős és tapasztalt kerete van, pár fiatallal és kiszórt felesleggel. A klubnak is így a legjobb, mert nem verték szét a csapatot, ha az Oak értékesíteni akarja így többet ér (rövid távon). Az meg, hogy idős játékosokkal számolunk, igen, Olaszországban ez egyfelől természetes, másfelől azért a végére mindig a legjobbak, vagy döntő momentumok letéteményesei lesznek, másrészt az átmenet után kellenek valakik a padra is. Hosszú távon mondjuk egy Bisseck, vagy Pavard nem fog padozni.
Sot mi lett kommunikalva?
Marotta, Ausilio, Chivu is elmondta: nem lesz forradalom, a leheto legkevesebb valtozast akarjuk, es egyben tartani a tavalyi keretet.
Ez eddig 100%-ban igy tortenik.
-
cuchu11
Az igazolások az utolsó hetekben kicsit megakadtak.
Ha még tényleg jön valaki, jövő héten gyorsan le kellene zárni,
mert az első meccsig már csak két hét van!
Ha még tényleg jön valaki, jövő héten gyorsan le kellene zárni,
mert az első meccsig már csak két hét van!
- CsaSzi9294
Kíváncsi vagyok mikor jönnek a hírek, hogy nem is kell nekünk Lookman, itt van Bonny a kezdőbe és jó lesz nekünk a padra a sérülékeny Chiesa is apró pénzért, majd a maradékból kifizetjük a Zielinski-Taremi kettőst plusz hozzuk ide Frendrupot. Kb benne is lenne ez az 50m-ba. Nem álmom ez, mert én Lookmant nagyon várom, de el tudok képzelni egy ilyen forgatókönyvet. 
-
MLK
Nemsokára úgyis kiderül mi lesz a Lookmanes történet vége.
Ami már biztos, hogy vannak csere csatárok a keretben. Ha valamelyiküktől venné el a helyet, akkor inkább ne jöjjön. Ha három támadó lesz, és formáció váltás, akkor viszont kell egy emberevő is a kp-ra.
Ami viszont ezen az egy szem meccsen is megmutatta magát, hogy a középpályán nem nézünk ki valami jól. Ha Sučić lesz a kezdő, az ő cseréje Mikhy, Hakannak maradni fog Asllani, Barellának pedig ki? Az egyébként (papíron, vagy régebben) jó képességű Zielinsky megint nem volt a keret tagja.
Ami bajom van még, hogy nincs kellő sebesség, gyorsaság. Ha jön egy könnyűléptű gyerek és ügyes is, akkor átszalad a csapaton.
Ami már biztos, hogy vannak csere csatárok a keretben. Ha valamelyiküktől venné el a helyet, akkor inkább ne jöjjön. Ha három támadó lesz, és formáció váltás, akkor viszont kell egy emberevő is a kp-ra.
Ami viszont ezen az egy szem meccsen is megmutatta magát, hogy a középpályán nem nézünk ki valami jól. Ha Sučić lesz a kezdő, az ő cseréje Mikhy, Hakannak maradni fog Asllani, Barellának pedig ki? Az egyébként (papíron, vagy régebben) jó képességű Zielinsky megint nem volt a keret tagja.
Ami bajom van még, hogy nincs kellő sebesség, gyorsaság. Ha jön egy könnyűléptű gyerek és ügyes is, akkor átszalad a csapaton.
- CsaSzi9294
Sky szerint továbbra sincs előrelépés Lookman ügyben. Az Inter továbbra is várja az Atalanta által megszabott árat, ez egyenlőre nem érkezett meg. Luca Marchetti átigazolási szakértő szerint lehetne egyezség a két csapat között, amennyiben sikerülne leülni tárgyalni. A játékosnak Portugáliában kellene lennie, de jelenleg senki sem tudja, hogy hol van. Lookman tehát továbbra is nyomás alatt próbálja tartani az Atalantát, hogy engedjék el az Interhez.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... nta-inter/
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... nta-inter/
- interfan
Sky es Di Marzio szerint az Internel egyertelmuen De Winter a jelolt, ha Bisseck vagy Pavard tavozna.
Leoni nem opcio, tul magas arat kernek erte, az Inter nem tud, es nem is akar erte ennyit fizetni, ezert De Winter a jelolt ha tavozna Bisseck vagy Pavard.
Leoni nem opcio, tul magas arat kernek erte, az Inter nem tud, es nem is akar erte ennyit fizetni, ezert De Winter a jelolt ha tavozna Bisseck vagy Pavard.
- Baggio85
Gyanús, hogy ezt a dolgot ennyire tolják (toljuk?), valószínű, hogy a 2 közül az egyik tényleg menni fog, de De Winterrel max gazdaságilag járunk jobban, szakmailag nem hiszem...
- Baggio85
AtMa vitte Raspadorit, valószínűleg ők Lookmanről lemondtak.
- PellerG
Aztán lehet mégis Acerbi távozhat?
Igaz csak egy Tuttosport cikk, de szerintük valóban csábítja a Mallorca.
Leoni drága, így lehet De Winter lenne képben középre...
Ki tudja.
Szerencsére már csak pár hét van hátra a mercatoból.
-
MLK
Lehet ill. valószínű, hogy vannak játékosok akiktől szeretne megválni a klub. Egy elejtett mondat, vagy direktbe lediktálva az újságíróknak, és már próbálnak is nyomást helyezni a játékosra "jó lenne, ha lépnél/nem kellesz".
A barcánál ezt csúcsra járatják, durván gusztustalan. Csak van aki beleáll, pl. most Ter Stegen.
A legjobb az lenne, ha valami épeszű kompromisszum kialakulna a fizetések és a teljesítmény között. Akkor tudná mindenki, hogy most ideje lenne a váltásnak. Illetve ha mindenki arra törekedne, hogy win win szituációk legyenek.
Lookmant már tavaly el kellett volna engedni. Az atalanta nem a real, hogy a csúcson lévő focista ott akarjon lenni, sztárként, nagy fizetésért.
Acerbitől nettó szégyenérzetem volt, amikor leigazolták, aztán jól leesett az állam, mindegy hány éves. Most viszont ha vagy ő, vagy De Vrij lépne, örülnék neki. Jó lenne, ha szépen átkerülne a staféta másnak. Leoninak örülnék ha jönne, fiatal, tehetséges, és felesbe ezt a nagy mennyiségű meccset letolhatná. Aztán pedig alap kezdő lehetne.
De annyi helyen kell frissíteni a kereten, hogy az egyszerre lehetetlen.
A barcánál ezt csúcsra járatják, durván gusztustalan. Csak van aki beleáll, pl. most Ter Stegen.
A legjobb az lenne, ha valami épeszű kompromisszum kialakulna a fizetések és a teljesítmény között. Akkor tudná mindenki, hogy most ideje lenne a váltásnak. Illetve ha mindenki arra törekedne, hogy win win szituációk legyenek.
Lookmant már tavaly el kellett volna engedni. Az atalanta nem a real, hogy a csúcson lévő focista ott akarjon lenni, sztárként, nagy fizetésért.
Acerbitől nettó szégyenérzetem volt, amikor leigazolták, aztán jól leesett az állam, mindegy hány éves. Most viszont ha vagy ő, vagy De Vrij lépne, örülnék neki. Jó lenne, ha szépen átkerülne a staféta másnak. Leoninak örülnék ha jönne, fiatal, tehetséges, és felesbe ezt a nagy mennyiségű meccset letolhatná. Aztán pedig alap kezdő lehetne.
De annyi helyen kell frissíteni a kereten, hogy az egyszerre lehetetlen.
- brecsinho
Kb. nekem is,érthetlen volt mit akarunk vele..aztán amit nyújtott itt "nyugdíjas" korára,az akkora csoda,mint ahogy visszatért a pályára a gyilkos kór utáni küzdelemből. A szememben egy igazi harcos,a pályán és az életben is,szerintem megérdemel egy búcsúszezont, még rutinból megoldja,nyilván nem végig kezdőként
Az biztos,hogy kell egy fiatal védő a helyére,kérdés Leoniból egy új Bastoni lehet majd vagy inkább Ranocchia
- sorger=giallo
Ha lenne érte ajánlat, én Pavard eladását szorgalmaznám, talán, pedig alapvetően örültem, amikor jött, de nem látom, hogy akár idén vezér lenne. Acerbit megtartanám, ha nem jelentkezik érte senki, mert vele már csak csereként számolnék. Még egy év és az érdemei megfelelő elismerése mellett el kell tőle búcsúzni. A francia ellenben kezdő akar lenni, de még emlékezhetünk hogyan jött el annak idején a bajoroktól, talán nem kellene megvárni, amíg itt is elkezdi a duzzogást. Persze az már egy másik kérdés, hogy lenne - e érte érdeklődés értékelhető összegért. Szerintem nem, de ez van... Leoniért mennék (de a legfrissebb hírek szerint őt a Milan is egyre inkább akarja, pláne, ha Thiaw megy) és ha sikerülne elhozni, akkor még hagynám egy évig a Genoa mezében, hogy pallérozódjon, vagy még inkább keresnék másik, szintén fiatal, agilis tehetséget (mert ez "csak így megy"). Addig lenne egy Bisseck - DeVrij - Bastoni kezdőtrió (cseresor Darmian - Acerbi - Carlos). Szerintem a holland megérdemelné, hogy a pályafutása zenitjén túl azért kapjon még ennyi bizalmat. Lookman helyett pedig inkább egy középső erő - középpályást keresnék, aki képes szűrni és legalább egyet passzolni pontosan előre. Mindezt persze csak én vizionálom, esélyes, hogy kb. semmi nem lesz belőle. Nyilván jó lenne egy kreatív, szervezni képes középpályás is, de pénz biztosan nem lesz rá.
De egyébként meg alig várom, hogy lezáruljon az átigazolási időszak, mert az idegeimre megy az állandó pletyka, meg a félhülye infóáradat.
Ja, és Frattesit csatárként játszatnám, pláne, mondjuk egy soha meg nem valósuló 3 - 4 - 3 - ban, vagy a csatárok mögött 3 - 4 - 1 - 2 -ben.
De én nem értek hozzá...
FORZA INTER!!!
De egyébként meg alig várom, hogy lezáruljon az átigazolási időszak, mert az idegeimre megy az állandó pletyka, meg a félhülye infóáradat.
Ja, és Frattesit csatárként játszatnám, pláne, mondjuk egy soha meg nem valósuló 3 - 4 - 3 - ban, vagy a csatárok mögött 3 - 4 - 1 - 2 -ben.
De én nem értek hozzá...
FORZA INTER!!!
- Stankov
- Baggio85
Thiaw közben 40 millióért a Newcastle-é. Milan lehet rámegy most Leonira.
Nem tudom, hogy csak nekem van olyan érzésem, hogy a Milan sokkal jobban ki tudja szórni a "selejtet" ráadásul úgy, hogy még jól is jönnek ki belőle anyagilag?
Nem irigykedem rájuk, csak fura.
Ezért a Thiaw-ért 40 milliót? Denzel meg 25ért nem kell senkinek? Jó, mondjuk én örülök, hogy maradt, de érdekes...
Még állítólag Musahért is több 10 milliót kapnak, aki még a milanisták szerint is totál homályban volt tavaly.
Nem tudom, hogy csak nekem van olyan érzésem, hogy a Milan sokkal jobban ki tudja szórni a "selejtet" ráadásul úgy, hogy még jól is jönnek ki belőle anyagilag?
Nem irigykedem rájuk, csak fura.
Ezért a Thiaw-ért 40 milliót? Denzel meg 25ért nem kell senkinek? Jó, mondjuk én örülök, hogy maradt, de érdekes...
Még állítólag Musahért is több 10 milliót kapnak, aki még a milanisták szerint is totál homályban volt tavaly.
- CsaSzi9294
Atya ég Thiaw 40???Baggio85 írta: ↑2025.08.09. 19:24 Thiaw közben 40 millióért a Newcastle-é. Milan lehet rámegy most Leonira.
Nem irigykedem rájuk, csak fura.![]()
Még állítólag Musahért is több 10 milliót kapnak, aki még a milanisták szerint is totál homályban volt tavaly.![]()
A selejt eladásához valóban értenek, de azok igazolásához is.
- CsaSzi9294
Sky szerint mozgalmas napok jönnek az Internél a bejövő és kimenő oldalon is. Eladásra kerülhet Esposito, a Cagliarival szinte minden kész, a játékos döntése a hétvégén várható. A bejövő oldalon pedig egyre közelebb De Winter, míg Lookmanre továbbra is várunk, a szitu ugyan az vele kapcsolatban. Inter-Lookman, Lookman-Inter, Atalanta kivár…
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -esposito/
- CsaSzi9294
Egyébként ez a 4-0-s Atalanta zakó talán elindíthat valamit a Lookman ügyben. Igazolniuk kell, mert se Retegui, se Lookman, Juric meg biztos, hogy őrjöng az erősítésért és annak beépítéséért. Talán Percassi is belátja lassan, hogy ebből ő csak akkor fog győztesként kijönni, ha elfogadja az Inter ajánlatát vagy legalábbis leül tárgyalni. 
- interfan
De Winter ugye a celpont ha tavozna Bisseck vagy Pavard.CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.09. 21:22 Sky szerint mozgalmas napok jönnek az Internél a bejövő és kimenő oldalon is. Eladásra kerülhet Esposito, a Cagliarival szinte minden kész, a játékos döntése a hétvégén várható. A bejövő oldalon pedig egyre közelebb De Winter, míg Lookmanre továbbra is várunk, a szitu ugyan az vele kapcsolatban. Inter-Lookman, Lookman-Inter, Atalanta kivár…
De ezt magyarazza mar el nekem valaki, hogy ez miert jo nekunk?
Na meg ezek a nevek elore...
Sancho, Garnacho, Musa, Nkunku...
Meg Nkunku csak-csak, de a tobbi...
- CsaSzi9294
Valami van a háttérben, más nem lehet.interfan írta: ↑2025.08.09. 21:33De Winter ugye a celpont ha tavozna Bisseck vagy Pavard.CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.09. 21:22 Sky szerint mozgalmas napok jönnek az Internél a bejövő és kimenő oldalon is. Eladásra kerülhet Esposito, a Cagliarival szinte minden kész, a játékos döntése a hétvégén várható. A bejövő oldalon pedig egyre közelebb De Winter, míg Lookmanre továbbra is várunk, a szitu ugyan az vele kapcsolatban. Inter-Lookman, Lookman-Inter, Atalanta kivár…
Én el tudom képzelni, hogy Acerbi tényleg elmegy a Mallorcába, és a helyére meg jön a belga. Bisseck most úgy érzem marad, de nála is ott lebeg a 40m-s angol ajánlat, amit az Inter elfogadna, csak a játékos akarata dönt. Lehet, hogy meg tudják győzni. Pavard kb senkinek nem kell, max ha befut egy Inzaghis arab ajánlat, esetleg oda fog elmenni.
Sancho és a többi nettó terelés, Lookman jönni fog, Percassinak nem lesz más választása, ezt ő is tudja. Most a fizuján spórol egy kicsit, de gyanús, hogy az utolsó napig is elhúzódhat az ügy, ez meg nekünk kb mindegy, mert 352-re, 3421-re is meg vannak a játékosok, Lookman csak egy nagy extra lehetne.
- interfan
Te azt realisan eltudod kepzelni, hogy Acerbi elmegy?CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.09. 21:41Valami van a háttérben, más nem lehet.interfan írta: ↑2025.08.09. 21:33De Winter ugye a celpont ha tavozna Bisseck vagy Pavard.CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.09. 21:22 Sky szerint mozgalmas napok jönnek az Internél a bejövő és kimenő oldalon is. Eladásra kerülhet Esposito, a Cagliarival szinte minden kész, a játékos döntése a hétvégén várható. A bejövő oldalon pedig egyre közelebb De Winter, míg Lookmanre továbbra is várunk, a szitu ugyan az vele kapcsolatban. Inter-Lookman, Lookman-Inter, Atalanta kivár…
Én el tudom képzelni, hogy Acerbi tényleg elmegy a Mallorcába, és a helyére meg jön a belga. Bisseck most úgy érzem marad, de nála is ott lebeg a 40m-s angol ajánlat, amit az Inter elfogadna, csak a játékos akarata dönt. Lehet, hogy meg tudják győzni. Pavard kb senkinek nem kell, max ha befut egy Inzaghis arab ajánlat, esetleg oda fog elmenni.
Sancho és a többi nettó terelés, Lookman jönni fog, Percassinak nem lesz más választása, ezt ő is tudja. Most a fizuján spórol egy kicsit, de gyanús, hogy az utolsó napig is elhúzódhat az ügy, ez meg nekünk kb mindegy, mert 352-re, 3421-re is meg vannak a játékosok, Lookman csak egy nagy extra lehetne.
Es ezt most teljesen oszinten kerdezem.
En ertem, hogy ilyen TS leirja, hogy Mallorca figyeli, ez gyonyoru, de utana ezt a Skytol kezdve, Sportmediaset, Di Marzio, Romano, aki el es mozog cafolja, es leirjak Acerbi marad.
Es meg hagyjan is, Chivu is elmondja Acerbi mennyire fontos szamara, es epit ra tovabbra is komolyan.
Majd ha ez sem lenne eleg, a tegnapi elso baratsagos meccsunkon ugyanugy kezdo Acerbi.
Es meg ez igy hagyjan, 80 percet a palyan is van.
Oszinten, ezeket latva, realisan ellehet kepzelni, hogy Acerbi elmegy.
Nyilvan barmi lehet, kitudja lehet 2 het mulva itt van a Yamal-Doue paros, dehat a realitasok...
Ezeket az Arab ajanlatokat is varjuk mindig jatekossink kapcsan, majd XY kapcsan, majd YX kapcsan, aztan (egy szem Brozovicot leszamitva) a valosagba valahogy soha nem erkeznek meg.
Ez a Lookman jonni fog is megint szep, de ezt irjak paran itt 3 hete, hogy 2 nap es itt lesz, jovoheten mar itt lesz, hetvegen mar nalunk lesz, jonni fog tuti biztos 100%.
Dehat csak telik az ido, eltelt ennyi meg annyi het, es Lookman nincs itt.
Mivan ha megsem erkezik?
Mivan ha a tuti es biztos jon megsem tortenik meg?
- CsaSzi9294
1, Te kérdezted, hogy mi lehet a magyarázat, én nem tettem kijelentést, csupán leírtam, hogy el tudom képzelni, hogy De Winter az ő helyére jönne, mert Bisseck maradni akar, Pavardért meg a lőtéri kutya se érdeklődik, erre írtam, hogy max egy arab klub jöhet szóba a maradék 3 hétben, ami szintén csak feltételezés részemről…interfan írta: ↑2025.08.09. 21:56Te azt realisan eltudod kepzelni, hogy Acerbi elmegy?CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.09. 21:41Valami van a háttérben, más nem lehet.
En ertem, hogy ilyen TS leirja, hogy Mallorca figyeli, ez gyonyoru, de utana ezt a Skytol kezdve, Sportmediaset, Di Marzio, Romano, aki el es mozog cafolja, es leirjak Acerbi marad.
Es meg hagyjan is, Chivu is elmondja Acerbi mennyire fontos szamara, es epit ra tovabbra is komolyan.
Majd ha ez sem lenne eleg, a tegnapi elso baratsagos meccsunkon ugyanugy kezdo Acerbi.
Nyilvan barmi lehet, kitudja lehet 2 het mulva itt van a Yamal-Doue paros, dehat a realitasok...
Ezeket az Arab ajanlatokat is varjuk mindig jatekossink kapcsan, majd XY kapcsan, majd YX kapcsan, aztan (egy szem Brozovicot leszamitva) a valosagba valahogy soha nem erkeznek meg.
Ez a Lookman jonni fog is megint szep, de ezt irjak paran itt 3 hete, hogy 2 nap es itt lesz, jovoheten mar itt lesz, hetvegen mar nalunk lesz, jonni fog tuti biztos 100%.
Mivan ha megsem erkezik?
Nem igazán érdekel Acerbi, mert tudom, hogy ha Bisseck marad, ki fogja szorítani…
2, Lookmanról is írtam a véleményem, de kimásolom, hátha nem láttad:
“ Sancho és a többi nettó terelés, Lookman jönni fog, Percassinak nem lesz más választása, ezt ő is tudja. Most a fizuján spórol egy kicsit, de gyanús, hogy az utolsó napig is elhúzódhat az ügy, ez meg nekünk kb mindegy, mert 352-re, 3421-re is meg vannak a játékosok, Lookman csak egy nagy extra lehetne.”
Vagyis szerintem ha jön ha nem, nekünk mindegy, mert kvázi kész a csapat, így amennyiben enged Percassi egy plusz lehetőség a taktikába. Ha jön király, ha nem, nem lesz helyette senki. Ennyi.
- Baggio85
Állítólag az Al-Hilal vinné...MOST KAPASZKODJ MEG!!!. Ausiliot!!! 
Látom közben interfan is megírta a másik topikban.
Látom közben interfan is megírta a másik topikban.
- interfan
Leoni mar meg is egyezett a Milannal, es elfogadta a Milan ajanlatat.Baggio85 írta: ↑2025.08.09. 19:24 Thiaw közben 40 millióért a Newcastle-é. Milan lehet rámegy most Leonira.
Nem irigykedem rájuk, csak fura.![]()
Még állítólag Musahért is több 10 milliót kapnak, aki még a milanisták szerint is totál homályban volt tavaly.![]()
Kovetkezo napokban a Milan hivatalos ajanlatot tesz erte a Parmanak.
Egyebkent ha mar eladasok, valahogy ez iden sem akar menni nekunk, valahogy nagyon nem.
- CsaSzi9294
- interfan
Latni lattam mit irtal, ezert irtam azt amit, hogy miota ez megy, hogy mar 100% jon Lookman, biztos, tuti, aztan azota is itt van.CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.09. 22:041, Te kérdezted, hogy mi lehet a magyarázat, én nem tettem kijelentést, csupán leírtam, hogy el tudom képzelni, hogy De Winter az ő helyére jönne, mert Bisseck maradni akar, Pavardért meg a lőtéri kutya se érdeklődik, erre írtam, hogy max egy arab klub jöhet szóba a maradék 3 hétben, ami szintén csak feltételezés részemről…interfan írta: ↑2025.08.09. 21:56Te azt realisan eltudod kepzelni, hogy Acerbi elmegy?CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.09. 21:41
Valami van a háttérben, más nem lehet.
Mivan ha megsem erkezik?
Nem igazán érdekel Acerbi, mert tudom, hogy ha Bisseck marad, ki fogja szorítani…
2, Lookmanról is írtam a véleményem, de kimásolom, hátha nem láttad:
“ Sancho és a többi nettó terelés, Lookman jönni fog, Percassinak nem lesz más választása, ezt ő is tudja. Most a fizuján spórol egy kicsit, de gyanús, hogy az utolsó napig is elhúzódhat az ügy, ez meg nekünk kb mindegy, mert 352-re, 3421-re is meg vannak a játékosok, Lookman csak egy nagy extra lehetne.”
Vagyis szerintem ha jön ha nem, nekünk mindegy, mert kvázi kész a csapat, így amennyiben enged Percassi egy plusz lehetőség a taktikába. Ha jön király, ha nem, nem lesz helyette senki. Ennyi.
De ertelek, szoval ha nincs Lookman, akkor nem is jon elore szerinted senki.
Akkor ebbol a 40-45m-bol mondjuk egy KP lesz?
Vagy senki?
Egyebkent igy legyen, szoritsa ki Bisseck, es legyen o a kezdo.
Remeljuk ez valoban igy lesz, es nem csak egy vagyakozas marad...
- Festa
Érdemei mellett köszönjük neki a munkáját.CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.09. 22:15Igaza lesz a Skynak, nagy lesz a jövés menés az Internél.![]()
Ausilio vihetne magával 1-2 játékost is. Na meg a noteszét se hagyja itt.![]()
Kéne a frissítés a vezetőségbe is,
Szerintem még van egy ütős név a tarsolyukban augusztus végére is,
Egy igazi MR.X Calhanoglu pedig még az utolsò pár hétben is leléphet.
- interfan
- CsaSzi9294
Ez egy jó kérdés. Ebben az esetben azt mondanám, hogy kirakjuk Taremit és Zielinskit, ami kb 20m. A maradékból meg Frendrupot vagy Keitát a kp-ra és ennyi.
Előre ott van Frattesi, de még akár Calha is, szóval nem biztos, hogy ilyen Chiesak meg Garnachok kellenek nekünk.
Amúgy ha Ausilio valóban megy, kisegítne minket és elvihetné legalább Zielinskit.
- CsaSzi9294
- interfan
Kar erte, lehet meg mindig hasznosabb lenne mint a Taremi-Correa paros.