Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
MLK
- Baggio85
- vaskalap
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
-
Janicsár
Pont annyira rossz a helyzet amennyire az eredmenyek.com on látszik? 
-
VInter101
Barátságos meccsen kiállítás az első félidőben???
Úgy néz ki Calhanoglu nem fog beleszarni..... Egyébként a francia rúgott bele.....
Úgy néz ki Calhanoglu nem fog beleszarni..... Egyébként a francia rúgott bele.....
- Baggio85
Mi értelme van egy egyszerű felkészülési meccsre ideküldeni egy ilyen idiótát???
-
VInter101
Ezt szépen csinálták mákunk volt hogy kimaradt!
-
VInter101
- interfan
-
MLK
Felkészülési időszak. Eddig én nem látok semmi rosszat a piros lapon kívül.
Az előtt is vehemens volt már egyszer Hakan (az első sárgája alkalmával). Nem tetszett neki hogy elrobogtak mellette... vagy bikavért ivott meccs előtt. Ha ilyen hévvel megy egész évben nekem azzal nem lesz bajom, csak ne állíttassa ki magát.
Az előtt is vehemens volt már egyszer Hakan (az első sárgája alkalmával). Nem tetszett neki hogy elrobogtak mellette... vagy bikavért ivott meccs előtt. Ha ilyen hévvel megy egész évben nekem azzal nem lesz bajom, csak ne állíttassa ki magát.
- PetR
- Kapcsolat:
Most értem haza, milyen volt eddig? Hakan mire kapott pirosat? 
- interfan
Nem jatszottunk jol, sot kifejezetten gyengen, kiallitasig is alarendelt szerepben voltunk, szerencsere csak 1 golt kaptunk, es megusztuk 1 golos hatranyban.
2. felido mar jobban nezett ki, elkezdtuk csapatra emlekezteto dolgokat csinalni.
Jol jott Martinez golja, cserek is kellettek, jol szalltak be, es most szerencsere Bonny goljaval mar vezetunk.
- PetR
- Kapcsolat:
Köszi!interfan írta: ↑2025.08.08. 21:47Nem jatszottunk jol, sot kifejezetten gyengen, kiallitasig is alarendelt szerepben voltunk, szerencsere csak 1 golt kaptunk, es megusztuk 1 golos hatranyban.
2. felido mar jobban nezett ki, elkezdtuk csapatra emlekezteto dolgokat csinalni.
Jol jott Martinez golja, cserek is kellettek, jol szalltak be, es most szerencsere Bonny goljaval mar vezetunk.
Azt mondjuk még mindig nagyon szokni kell, hogy Palombo és Kolarov sertepertél a kispadnál...
- CsaSzi9294
Még a végén kiderül, hogy Bonnyval kincsre leltünk és a 25m ajándék volt. 
-
koviroland92
Amúgy szerintem Bonny tehetséges. Nyilván eddig sokan nem ismertük de nem véletlen, hogy egy év alatt 3,5m-ról 20m-ra növekedett a TM szerint az ára. 21 éves és ahogy néztem róla videókat egy picit Adrianos játékstílusa van. Ha Pio ha Bonny jó lenne ha valamelyik játékos berobbanna. Az Arna-Taremi párosnál csak jobbak lehetnek.interfan írta: ↑2025.08.08. 21:47Nem jatszottunk jol, sot kifejezetten gyengen, kiallitasig is alarendelt szerepben voltunk, szerencsere csak 1 golt kaptunk, es megusztuk 1 golos hatranyban.
-
MLK
Alapozás van, én nem látom ezt ennyire szörnyűnek. Ami tetszett, hogy a két gólunkat, a csatárok egy az egyben megoldották. Ha nem megy az összjáték kellenek majd az ilyen megmozdulások is.
Egyébként voltak szépen kidolgozott momentumok is.
Egyébként voltak szépen kidolgozott momentumok is.
- Festa
Elsőre nem volt rossz.Nyilván ez csak egy meccs volt,de ő tud futni is csatár létére nem úgy mint Arnautovic.CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.08. 22:01 Még a végén kiderül, hogy Bonnyval kincsre leltünk és a 25m ajándék volt.![]()
Egyébként nem volt rossz a csapat mozgása.Sokkal több minőségi ziccerünk volt mint a Monaconak.
Emberhátrányban nyerni 2-1-re szerintem több mint elfogadható.
- brecsinho
Első negyed órát nem láttam,de első félidő elég nyögvenyelős volt,majd jött Calha pirosa (ezt a bírót mondjuk nb3ba se küldeném..). Mindezek után 10emberrel megfordítottuk,azért ezt nem gondoltam volna, van tartás a csapatban 
- sorger=giallo
Jó volt látni a csatárokat gólokat rúgni és emberhátrányban fordítani, az mindig derék dolog. A török szerintem már nem érzi jól magát kék - fekete mezben. Felhozó meccs volt, nem kell túlreagálni, de azért alakul ez. Kolarovtól a hideg kiráz jelenleg.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- interfan
Ujak kozul o mozgott egyedul jol ma az fix.CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.08. 22:01 Még a végén kiderül, hogy Bonnyval kincsre leltünk és a 25m ajándék volt.![]()
Henrique tovabbra is rettentoen testidegen a csapatba.
Acerbi kapcsan meg nem ertem, hogy miert kell meg mindig eroltetni, ma sem volt a helyzet magaslatan...
- PellerG
Mit alkotott megint?
- sorger=giallo
-
möszi
Engem nem lehet azzal vádolni, hogy állandóan csesztetlek, de ezek a játékos fóbiáid… hihetetlen vagy. Acerbi messze jobb még mindig mint Pavard, ami szerintem utóbbira nézve nagyon problémás.interfan írta: ↑2025.08.08. 22:19Ujak kozul o mozgott egyedul jol ma az fix.CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.08. 22:01 Még a végén kiderül, hogy Bonnyval kincsre leltünk és a 25m ajándék volt.![]()
Henrique tovabbra is rettentoen testidegen a csapatba.
Acerbi kapcsan meg nem ertem, hogy miert kell meg mindig eroltetni, ma sem volt a helyzet magaslatan...
- mike
Én ezt már hetekkel ezelőtt leírtamCsaSzi9294 írta: ↑2025.08.08. 22:01 Még a végén kiderül, hogy Bonnyval kincsre leltünk és a 25m ajándék volt.![]()
Nagy igazolás, és még csak 21 éves.
- brecsinho
Nekem is jó megérzesem van Bonyval kapcsolatban,itt az ideje, hogy Thuram összeszedje magát..
Pio is biztató,kell egy ilyen tamadó,akinek fizikai jelenléte van,végre lesz komolyabb konkurencia a csatársorban
Pio is biztató,kell egy ilyen tamadó,akinek fizikai jelenléte van,végre lesz komolyabb konkurencia a csatársorban
- Atosz
Ja, Bonny, Pio meg Sucic fasza lesz, ellenben Henrique nagyon meglepne már azzal is, ha egy átlag szintet tudna hozni. Remélem rám cáfol…
-
koviroland92
Saját véleményem szerint nem véletlen szeretnénk még egy csatárt igazolni. Nyilván a média Lookman pletykákkal kapcsolatban lehozta a lehetséges 3-4-2-1-es felállást de Chivu sose tervezett ilyet. Szerintem azért szeretnénk még egy csatárt mert egyelőre Pio ott lenne a keretben és megkaphatja a lehetőséget viszont szerintem all-int nem mernek rárakni a srácra. És ez jogos is. Tehetséges a srác de fiatal fejlődnie kell még mindig simán benne van, hogy januárban kölcsön lesz adva ha nem hoz egy nagyon kiugró teljesítményt mint amit Lau vagy Thuram és amivel Chivut meggyőzi. Márpedig egy Interben elég magasan van a léc.
A jó jel viszont az, hogy nem bánunk végre mostohán a saját fiunkkal és legalább az esélyt megadjuk neki. Legutóbb Balottellivel és Santonnal volt így az meg már 17 éve volt kb.
- CsaSzi9294
Én úgy gondolom, hogy ha befut végre Lookman 3421 lesz, ha nem, marad a 352. Pio Lautaro cseréje lesz, ez fix, szóval max ilyen 20 perceket fog kapni, ahol azért mutathat valamit és ha idén is megtörténik az a pár hét Martineznél, ami mindig, vagyis, hogy gödörbe kerül, akkor az majd Esposito ideje lesz. Thuram pedig ha az elmúlt fél éves teljesítményét hozza, akkor Bonny hamar ki fogja szorítani.koviroland92 írta: ↑2025.08.09. 20:12Saját véleményem szerint nem véletlen szeretnénk még egy csatárt igazolni. Nyilván a média Lookman pletykákkal kapcsolatban lehozta a lehetséges 3-4-2-1-es felállást de Chivu sose tervezett ilyet. Szerintem azért szeretnénk még egy csatárt mert egyelőre Pio ott lenne a keretben és megkaphatja a lehetőséget viszont szerintem all-int nem mernek rárakni a srácra. És ez jogos is. Tehetséges a srác de fiatal fejlődnie kell még mindig simán benne van, hogy januárban kölcsön lesz adva ha nem hoz egy nagyon kiugró teljesítményt mint amit Lau vagy Thuram és amivel Chivut meggyőzi. Márpedig egy Interben elég magasan van a léc.
A jó jel viszont az, hogy nem bánunk végre mostohán a saját fiunkkal és legalább az esélyt megadjuk neki. Legutóbb Balottellivel és Santonnal volt így az meg már 17 éve volt kb.
Amennyiben Lookman jön, szerintem ez lesz a felállás:
Lookman-Thuram—Lauti
Frattesi-Bonny—Pio
Én kitartok ez mellett. Vagyis Lookman jön és 3421 lesz, abból forgatva szituációtól függően, 352 vagy 343.
- interfan
Ugynezki Chivu amikor ezt mondta, nem a levegobe beszelt:
"Sosem mondtam, hogy 3 tamadoval fogunk jatszani.
Ennek a csapatnak az alapja mindig is a 3-5-2.
3-5-2-bol konnyen valthatunk meccs kozben 4-2-4, 4-4-2-re.
Alkalmazkodni fogunk a meccs kozbeni helyzetekhez."
Tegnap ne feletjsuk el, az alap 3-5-2 utan, a masodik felidore egy 4-3-2 taktikara valtottunk (10 emberrel ugye)
Mennyire elfelejtjuk mi itt a forumon Chivu szavait, es mennyire elfeletjuk a 4 vedot.
Pont errol ir sok helyen az Olasz media, hogy a kezdeti 3-5-2 utan, amiben semmi nem mukodott, es totalis kudarc volt az Inter, a 4-3-2 taktikaban hirtelen elkezdett az Inter mukodni.
Tegnap ne feletjsuk el, az alap 3-5-2 utan, a masodik felidore egy 4-3-2 taktikara valtottunk (10 emberrel ugye)
Mennyire elfelejtjuk mi itt a forumon Chivu szavait, es mennyire elfeletjuk a 4 vedot.
Pont errol ir sok helyen az Olasz media, hogy a kezdeti 3-5-2 utan, amiben semmi nem mukodott, es totalis kudarc volt az Inter, a 4-3-2 taktikaban hirtelen elkezdett az Inter mukodni.
- CsaSzi9294
Nem is lenne baj, ha elfelejtenénk már ezt a fos 352t.interfan írta: ↑2025.08.09. 22:33 Ugynezki Chivu amikor ezt mondta, nem a levegobe beszelt:
- interfan
Klub VB-n sem ment, nagyon nem, tegnap az elejen a Monaco ellen sem.CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.09. 22:43Nem is lenne baj, ha elfelejtenénk már ezt a fos 352t.interfan írta: ↑2025.08.09. 22:33 Ugynezki Chivu amikor ezt mondta, nem a levegobe beszelt:
Muszaj lenne ujjitani, mert ez mar nem fog menni annyival, hogy vigyuk tovabb a Conte majd Inzaghi fele eredmenyes 3-5-2 taktikat.
- interfan
En szerintem most hogy uj edzo, aki relative kezdo profi felnott szinten, nagyon fontos lesz a jo rajt, es az onbizalom epitese ezaltal.
Igazabol a sorsolas adott, es jo szamunkra ehhez.
Nyilvan senkit nem lebecsulve, de ket hazai meccsel kezdeni a Torino, Udinese paros ellen azert nem rossz.
Utana nyilvan jon egy nagyon nehez, Juventus-Inter, es jon ra 3-4 napra az elso BL fordulo is.
Viszont utana egy Sassuolo, Cagliari, Cremonese sor ami megint tobb mint barati.
(Kozben meg egy BL meccs)
En azt gondolom, ha ezeken a meccseken sikerul hozni, akkor felepulhet egy onbizalom, ami megalapozhatja a szezont.
Oktober elejeig ezeket a meccseket jol kezeljuk, akkor a szunet utani oktober vegi/november eleji nehez idoszakot is konnyebben vehetjuk.
Szoval nagyon fontos lesz most a jo rajt, es igazabol akar szinte minden adott is lehet hozza.
Nyilvan senkit nem lebecsulve, de ket hazai meccsel kezdeni a Torino, Udinese paros ellen azert nem rossz.
Utana nyilvan jon egy nagyon nehez, Juventus-Inter, es jon ra 3-4 napra az elso BL fordulo is.
Viszont utana egy Sassuolo, Cagliari, Cremonese sor ami megint tobb mint barati.
En azt gondolom, ha ezeken a meccseken sikerul hozni, akkor felepulhet egy onbizalom, ami megalapozhatja a szezont.
Oktober elejeig ezeket a meccseket jol kezeljuk, akkor a szunet utani oktober vegi/november eleji nehez idoszakot is konnyebben vehetjuk.
Szoval nagyon fontos lesz most a jo rajt, es igazabol akar szinte minden adott is lehet hozza.
- hvmetal
Ez minden csak nem egyszerű. Toro, Udine utána Juve. Ez szerintem épp , hogy nehéz. 3 meccs, simán benne lehet , hogy 4 pont lesz belőle.interfan írta: ↑2025.08.11. 16:23 En szerintem most hogy uj edzo, aki relative kezdo profi felnott szinten, nagyon fontos lesz a jo rajt, es az onbizalom epitese ezaltal.
Ha az utána lévő 3 meccsel kezdenénk még érteném is.
Legyen igazad, 6ponttal verjük meg a Juvét !
- interfan
A Juventus pont az, hogy szerintem nagyon nehez lesz.hvmetal írta: ↑2025.08.11. 17:18Ez minden csak nem egyszerű. Toro, Udine utána Juve. Ez szerintem épp , hogy nehéz. 3 meccs, simán benne lehet , hogy 4 pont lesz belőle.interfan írta: ↑2025.08.11. 16:23 En szerintem most hogy uj edzo, aki relative kezdo profi felnott szinten, nagyon fontos lesz a jo rajt, es az onbizalom epitese ezaltal.
Ha az utána lévő 3 meccsel kezdenénk még érteném is.
Legyen igazad, 6ponttal verjük meg a Juvét !
Viszont ket hazai meccsel kezdeni a bajnoksagot, egy Torino, Udinese paros ellen, szerintem idealis es barati, es boven ad lehetoseget egy jo kezdesre, ami most ebben az uj helyzetben nagyon fontos lesz.
- hvmetal
Chivuból sok minden lehet. A következő Inzaghink, vagy november táján az a személy aki átadja a helyét a következő edzőnek.
Nem kéne az elmúlt évekből kiindulni. BL-ben nagyon nem. Inzaghi nálunk egy jobb Cuper volt, amit lehetett elbukott, de azért alatta nem csak azért voltunk tényezők bárki ellen, mert volt jó 11 játékosa. Ő tényleg elit edző lett itt.
Román barátunk ettől nagyon messze van. Nekem az lenne a legjobb , ha vele összeállna télre a csapat. 22 éve szurkolok a csapatnak. Bár nem ez volt a legsikeresebb korszak, de az állandóság miatt nagyon szerethető volt. Nem szeretnék edző bukást, csak , hogy Klopp hátha jön. Az Internek az lenne a legjobb , ha Chivuból jó edző lenne .
Én Motta párti vagyok , de ez lényegtelen.
Ha a foci visszabutul arra a szintre , hogy 10 hülye szaladgálva kerget 1 labdát , komoly lehet ilyen állapotban az , hogy scudettot várnak a csapattól.
Baromira fontos az edző tudása, személyisége , és akkor még a stábjáról nem is beszéltünk.
Lehet 15 penge játékosod, ha az erőnlétiek kóklerek,a fél csapatod novemberre kidől.
Első pár meccs akkor lehet tuti , ha Martinezék hozzák magukat. Juve ellen sem edzői zsenialitás fog dönteni. 2 tanuló edzővel. Az a meccs lehet könnyebb is lesz , mint az 1,6-1,7 oddsos első 2 meccs otthon. Teher miatt.
Nem kéne az elmúlt évekből kiindulni. BL-ben nagyon nem. Inzaghi nálunk egy jobb Cuper volt, amit lehetett elbukott, de azért alatta nem csak azért voltunk tényezők bárki ellen, mert volt jó 11 játékosa. Ő tényleg elit edző lett itt.
Román barátunk ettől nagyon messze van. Nekem az lenne a legjobb , ha vele összeállna télre a csapat. 22 éve szurkolok a csapatnak. Bár nem ez volt a legsikeresebb korszak, de az állandóság miatt nagyon szerethető volt. Nem szeretnék edző bukást, csak , hogy Klopp hátha jön. Az Internek az lenne a legjobb , ha Chivuból jó edző lenne .
Én Motta párti vagyok , de ez lényegtelen.
Ha a foci visszabutul arra a szintre , hogy 10 hülye szaladgálva kerget 1 labdát , komoly lehet ilyen állapotban az , hogy scudettot várnak a csapattól.
Baromira fontos az edző tudása, személyisége , és akkor még a stábjáról nem is beszéltünk.
Lehet 15 penge játékosod, ha az erőnlétiek kóklerek,a fél csapatod novemberre kidől.
Első pár meccs akkor lehet tuti , ha Martinezék hozzák magukat. Juve ellen sem edzői zsenialitás fog dönteni. 2 tanuló edzővel. Az a meccs lehet könnyebb is lesz , mint az 1,6-1,7 oddsos első 2 meccs otthon. Teher miatt.
-
möszi
Kb az esélytelenség elfogadásával kérdezem, hogy esetleg a mai meccsünket nem adja valami olyan platform, ami nem rakja tele orosz kémprogramokkal a gépemet? Köszi előre is!
- interfan
Meglett a szinte teljes sorcsere a Monza ellen, egyedul a 3-5-2 maradt.
Hivatalos kezdonk:
J.Martinez
Darmian-DeVrij-C.Augusto
Henrique-Sucic-Asllani-Mkhitaryan-Dimarco
Bonny-Esposito
Hivatalos kezdonk:
J.Martinez
Darmian-DeVrij-C.Augusto
Henrique-Sucic-Asllani-Mkhitaryan-Dimarco
Bonny-Esposito
- CsaSzi9294
- interfan
Ugy legyen...
- Festa
Ti hol nézitek?
- CsaSzi9294
- Festa
Akkor marad ez.
https://livetv.sx/enx/eventinfo/290931773_monza_inter/
- Festa
Aki ilyenkor a Fradi meccset nézi az annyit is ér. 
-
möszi
A sportitalia honlapján olasz vpn-el tökéletesen megy.
https://www.sportitalia.it/
Mondjuk éppen most kaptunk egyet…:(
-
möszi
Bonny azért megint mutatott 1-2 olyat amiért úgy tűnik megérte befektetni rá. Sajnos Pio most nem az igazi.
- interfan
Barki aki a Fradi meccset nezi az jobban jar, mert ez valami boduletesen gyenge eddig.
(Persze baratsagos meccs nyilvan)
Sok elkepzeles a jatekunkban tovabbra sincs.
Jatekosaink kozul felesleges kiemelni barkit, hogy mennyire gyenge, mert egyik mulja alul a masikat.
Asllani es Dimarco akikben latszik valami jatek, valami elkepzeles, es valami focista ma.
Johet egy sorcsere a 2.felidore, jojjon valami taktikavaltas, es nyerjuk mar meg.
Johet egy 4-3-3 vagy barmi, Martinez, Thuram, Bastoni, Barella es huzzuk be ahogyan azt kell.
- Baggio85
Felkészülési meccs, nem kell belelátni semmit (mondjuk ebbe a maiba tényleg nehéz bármit is
) ha nyerünk, ha veszítünk. Egyedül kicsit az aggasztó, hogy a védelmünk hogyan fog összeállni kezdésre.
- Festa
A Fradi tétmeccset játszik,nyilván az is megy a háttérban.interfan írta: ↑2025.08.12. 21:53Barki aki a Fradi meccset nezi az jobban jar, mert ez valami boduletesen gyenge eddig.
(Persze baratsagos meccs nyilvan)
Sok elkepzeles a jatekunkban tovabbra sincs.
Jatekosaink kozul felesleges kiemelni barkit, hogy mennyire gyenge, mert egyik mulja alul a masikat.
Asllani es Dimarco akikben latszik valami jatek, valami elkepzeles, es valami focista ma.
Johet egy sorcsere a 2.felidore, jojjon valami taktikavaltas, es nyerjuk mar meg.
Johet egy 4-3-3 vagy barmi, Martinez, Thuram, Bastoni, Barella es huzzuk be ahogyan azt kell.
Nekem nem volt meglepetés a fantáziatlan játék Asslani játékot látni ahhoz komoly optimizmus kell.
Szerintem a másodikat simán behúzzuk .Közben 3-0 a Fradi javára.
- CsaSzi9294
A velünk hírbe hozott Colpani hogy játszik?
- interfan
Ma a mieinkhez kepest klasszisan.
Colpani szerintem minden, csak nem Inter szint, de meg csak kozepcsapat szint sem.