Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
koviroland92
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Manu Koné egy nagyon jó kis játékos, már a Gladbachban is nagy tehetség volt majd full kezdője volt Ranieri Rómájának amely egy kisebb csodaként szerepelt Ranieri kezei alatt a Serie A-ban. Mielőtt leigazolta a Róma Őt, a Milan, Liverpool, Newcastle, Bayern, PSG sor érdeklődött iránta. 8-szoros francia válogatott és 24 éves. Én nem bánnám ha leigazolnánk mert egy olyan játékos Ő aki igazából tud középpályásként védekezni is. Ha Calha formahanyatlását nézzük az utóbbi időben nagyon is jó lehetne ez az igazolás.
Viszont így a kp-ra a fix 6 ember Barella, Calha, Mikhi, Sucic, Manu Koné, Frattesi lenne és bele kellene húzni Asllani és Zielinski értékesítésének folyamatába is.
Nem bánnám ha az értük befolyt összegből tudnánk találni egy csiszolatlan gyémánt hátvédet is de nyilván ez már álmodozás kategóriája.
Viszont így a kp-ra a fix 6 ember Barella, Calha, Mikhi, Sucic, Manu Koné, Frattesi lenne és bele kellene húzni Asllani és Zielinski értékesítésének folyamatába is.
Nem bánnám ha az értük befolyt összegből tudnánk találni egy csiszolatlan gyémánt hátvédet is de nyilván ez már álmodozás kategóriája.
- Baggio85
Állítólag a Roma ajánlotta fel nekünk Konét, mert nekik kell a pénz.
- CsaSzi9294
- CsaSzi9294
Koné érkezésével egy 3421 esetén szerintem Calha lesz Thuram társa.
- interfan
Vegezetul pedig Romahoz kozel allo forrasok szerint Kone erkezese az Interbe nagyon rovid idon belul lezarulhat.interfan írta: ↑2025.08.14. 18:40Ujabb megerositesek erkeznek:interfan írta: ↑2025.08.14. 18:14Corriere is megerositi, az Internel teljesen megvaltoztattak a strategiat, es tamado helyett, minosegi kozeppalyast akarnak igazolni, aki Kone lenne.interfan írta: ↑2025.08.14. 16:41 Sky es Di Marzio szerint az Internel hatalmas iranyvaltas johet.
Miutan Lookman ugy teljesen leallt, az Inter most egy magasabb szintu KP leigazolasat helyezheti eloterbe abbol a penzbol amit tamadora szant volna.
Ez esetben nem erkezne csatar, Sky szerint az Inter vezetes elegedett is a 4 tamadoval, es a 4 tamado eleg is lehet a 3-5-2-hoz.
Magas szintu kozeppalyas celpont pedig Kone a Romabol.
40-45m akar eleg is lehet az o leigazolasahoz.
Roma 45m eurot ker Kone kapcsan.
Francia RMC Sport is megerositi, hivatalos targyalas kezdodott a Roma es az Inter kozott Kone ugyeben.
Az Inter letett Lookman szerzodteteserol, es tamadot nem is igazol, es a penzt a kozeppalya megerositesere forditjak.
Roma 50m eurot ker, az Inter 40m + bonuszok hivatalos ajanlatot tehet, es szeretnek napokon belul lezarni az uzletet.
Tuttomercatoweb is megerositi, az Inter mar nem tamadot keres, hanem kozeppalyast, es a valasztas Konera esett.
45m eurot ker a Roma, az Inter hamarosan hivatalos ajanlatot tesz.
Interen kivul a Nottingham erdkelodik.
Biasin is megerositi, a targyalasok a legnagyobb titokban 10 napja tartanak Kone kapcsan.
Az Inter megvaltoztatta a stragetiat, es tamado helyett kozeppalyast akarnak igazolni a 40m koruli osszegbol.
Francia L'Equipe is megerositi, a targyalasok elorehaladottak Kone kapcsan, jelenleg a penzugyi reszletek utolso tisztazasa zajlik.
Roma kezdeti kerese 50m euro volt, az Inter 40m euros ajanlattal kezdett.
Az Inter most ugyanazt az ajanlatot teheti meg, amit Lookman kapcsan visszautasitottak:
42m fix + 3m = Kone.
Sportmediaset is megerositi, az Inter nyari uj "nagy neve" Kone, es a sikertelen Lookman uzlet utan, most Kone megszerezeset akarja lezarni az Inter a leheto legrovidebb idon belul, es a keretet kesznek nyilvanitani.
A Romanal az Inter hivatalos irasbeli 42m fix + 3m bonusu ajanlatara varnak.
Kone mar jovoheten orvosira erkezhet az Interhez.
-
koviroland92
De nem lesz 3-4-2-1CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.14. 19:23 Koné érkezésével egy 3421 esetén szerintem Calha lesz Thuram társa.
Ez a formáció csak pletykaként merült fel amiért Lookmant le akartuk igazolni. Chivu is kitért már erre, hogy az Inzaghi féle 3-5-2-t akarja továbbvinni nyilván mert nem kockáztathat ha sikeres akar lenni.
- CsaSzi9294
Jolvan…koviroland92 írta: ↑2025.08.14. 19:27De nem lesz 3-4-2-1CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.14. 19:23 Koné érkezésével egy 3421 esetén szerintem Calha lesz Thuram társa.
Ez a formáció csak pletykaként merült fel amiért Lookmant le akartuk igazolni. Chivu is kitért már erre, hogy az Inzaghi féle 3-5-2-t akarja továbbvinni nyilván mert nem kockáztathat ha sikeres akar lenni.
- CsaSzi9294
Ámen.
Bevallom kicsit csalódott vagyok, hogy Lookman nem jön, de Koné egy logikus és szükséges erősítés.
Gondolom Asllani így hamarosan lelép Torinóba vagy Bolognába és már csak Zielinskit kell kitenni valahogy és kvázi kész a keret.
Sommer—Pavard-Acerbi-Bastoni—Dumfries-Barella-Calha-Koné-Dimarco—Thuram-Lautaro
Martinez—Bisseck-DeVrij-Carlos—Lajos-Frattesi-Sucic-Miki-Zalewski—Bonny-Pio
+Darmian
A pad sokat erősödik tavalyhoz képest. Nekem egyedül a védelem nem tetszik, jó lett volna oda egy frissítés (a kezdőbe), de hát ez van..
- vaskalap
Ha Kone az általam vízionált bika kp,akkor logikus döntés.Bár őszintén bevallom,nem sokat tudok róla.
- interfan
Di Marzio es a Sky szerint hivatalos ajanlatot tettuk Kona kapcsan a Romanak.
Ez az ajanlat 40m euro fix + bonuszok.
Az Inter varja a Roma valaszat.
Romano szerint a targyalasok folynak az Inter es a Roma kozott Kone kapcsan.
Gasperini nem szivesen engedne el Konet, es alapemberkent szamolna vele.
-
koviroland92
Romano szerint a Róma hivatalosan is küldött egy 20m eur+~3m eur bónusz ajánlatott Sanchoért a MU-nak illetve szeretnék kölcsönvenni Leon Baileyt vásárlási opcióval az Aston Villától.interfan írta: ↑2025.08.14. 20:13 Di Marzio es a Sky szerint hivatalos ajanlatot tettuk Kona kapcsan a Romanak.
Most már tudjuk akkor hova kell a pénz nekik amit Manu Kone eladásából szánnának.
- Stankov
Mikhy,Barella,Fratessi,Calha,Zielinski,Sucic,Asllani + Kone az 8 játékos a 3 posztra.
Ebből minimum 1 de inkább 2 lehet hogy távozik.
Kérdés ki?
Ebből minimum 1 de inkább 2 lehet hogy távozik.
Kérdés ki?
- interfan
- PellerG
Őt egyébként már a Gladbachnál is figyeltük, úgyhogy régebb óta radaron van.interfan írta: ↑2025.08.14. 20:13 Di Marzio es a Sky szerint hivatalos ajanlatot tettuk Kona kapcsan a Romanak.
Megmondom őszintén nem vagyok képben vele, milyen típusú KP ő.
De ahogy írtam korábban, ha esetleg 3-4-2-1 lesz, oda Barella mellé mindenképpen kell valaki, mert ez így most nagyon vékony.
Amúgy statjai alapján mi mondható el róla, milyen KP ő?
-
koviroland92
Nincs olyan keretünk ami képes lenne 3-4-2-1-et játszani. 4 db támadónk van Lau, Thuram, Bonny és Pio. Ez a témadólétszám pont a 3-5-2-höz felel meg amit Chivu már nem egyszer lenyilatkozott, hogy így fog felállni. Ellenben van 7 db kp-nk ha jönne Manu Koné akkor pont 8-an lennének a kp-ra 3-4-2-1-es formációban a 2 db kp-ra. Nyilván cél az lenne ha jön Kone, hogy 2 db kp-t eladjunk (Zielinski és Asllani) és akkor meg is lesz a 3-5-2-es formációhoz a 3 középpályás posztra a 6 db középpályás. Ebből kifolyólag teljesen logikusnak tűnik a 3-5-2-es felállás.PellerG írta: ↑2025.08.14. 21:06Őt egyébként már a Gladbachnál is figyeltük, úgyhogy régebb óta radaron van.interfan írta: ↑2025.08.14. 20:13 Di Marzio es a Sky szerint hivatalos ajanlatot tettuk Kona kapcsan a Romanak.
Megmondom őszintén nem vagyok képben vele, milyen típusú KP ő.
De ahogy írtam korábban, ha esetleg 3-4-2-1 lesz, oda Barella mellé mindenképpen kell valaki, mert ez így most nagyon vékony.
Amúgy statjai alapján mi mondható el róla, milyen KP ő?
Véleményem szerint nem lesz Lookman és nem lesz 3-4-2-1.
- Stankov
Hát ez az,eddig csak Asllaniért volt valami érdeklődés de egyik sem volt komoly.
Nem ismerem Konet max annyit hogy régebben is figyeltük meg hogy vkp ez mondjuk gyanús, Calha posztja.
Azért jobban örülnék ha Thuram meggyőzné a kisöcsit hogy jobb nálunk
-
MLK
Hakan más pozíciót kaphatna így, a támadók mögött (hasonlóan mint anno a milanban). Ez védekezésben 352, támadásban viszont 3412! Én erre vártam, és erre alkalmas lesz így a keret.
Hakan és Frattesi (akit így kvázi új igazolásnak tekinthetünk) tudná vinni a támadók mögötti posztot. A kisebb csapatok ellen meg lehet hogy az olasz lesz a kezdő.
Hakan és Frattesi (akit így kvázi új igazolásnak tekinthetünk) tudná vinni a támadók mögötti posztot. A kisebb csapatok ellen meg lehet hogy az olasz lesz a kezdő.
- interfan
Romano is megerositi, az Inter hivatalos ajanlatot tett a Romanak Kone kapcsan, 40m fix + bonuszok.
Az Inter gyors valaszt var a Romatol, a Roma jelenleg ertekeli a beerkezett hivatalos Inter ajanlatot.
Az Inter gyors valaszt var a Romatol, a Roma jelenleg ertekeli a beerkezett hivatalos Inter ajanlatot.
- CsaSzi9294
Így van, én is erre gondoltam. De még 3421-gyel is működhet szerintem. Úgy néz ki végre nem csak egy taktikánk lesz. Ez abszolút pozitívum.MLK írta: ↑2025.08.14. 21:56 Hakan más pozíciót kaphatna így, a támadók mögött (hasonlóan mint anno a milanban). Ez védekezésben 352, támadásban viszont 3412! Én erre vártam, és erre alkalmas lesz így a keret.
- CsaSzi9294
Olvasva az olasz Róma szurkolók kommentjét, hát első körben lehetetlennek tartják, sőt konkrétan kiröhögik, hogy Konét 40-45ért eladják az Internek, másrészről pedig ki vannak akadva, hogy mi Frattesit minimum 50re áraztuk be, amikor el akarták vinni, mi meg most 10zel kevesebbért akarjuk vinni azt a Konét, aki szerintük minimum 60-80. Már az elnökük lemondását is akarják, ha ez összejön…:crazy: 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2025.08.14. 22:47-kor.
- internaZIOnaLe
Hát nekem 45 millabol valami nagyobb nevű és komolyabb kp játékost kellene.
Sose hallottam még erről a Kone-rol. Attól persze még lehet nagy fogás..
Többnyire az ember képben van a riválisok húzó neveivel kapcsolatban...de ő valahogy sose volt szem előtt nekem pl.
Biztos hogy ő kell nekünk?
Többnyire az ember képben van a riválisok húzó neveivel kapcsolatban...de ő valahogy sose volt szem előtt nekem pl.
- CsaSzi9294
Szerintem ha Konét hozzuk 40+bónuszért, és sikerül eladni Asllanit olyan 10-15ért, valaki még jönni fog előre. Chiesara vagy Sanchora tippelek.
- interfan
Nehez kerdes ez, es valoban sokan nem teljesen ertik, hogy miert pont Kone.internaZIOnaLe írta: ↑2025.08.14. 22:47 Hát nekem 45 millabol valami nagyobb nevű és komolyabb kp játékost kellene.
De valamit biztosan latunk benne, es bizzunk abban, hogy tudjak a vezetoseg mit csinal.
-
MLK
Nekem lényegtelen a személy, a poszt és a minőség + a kor ami döntő. Kifejezetten örülnék, ha a kp. lenne erősítve.
Szóval nálam ő rendben van, és sokkal nyugodtabban várnám a szezont (csak ne ramadanozzon).
Bár én olyan típusú, védekező kp-t kerestem volna, aki még a védelem közepén is bevethető.
Ami még tetszik, és erről is írtam, hogy innentől Asllani és Zieliński ha akar még pályára lépni, akkor el kell igazolnia. Kettejükön kívül még Palacios és Taremi aki létszám feletti.
Frattesi a műtét miatt most nem értékesíthető, és így lesz ideje bizonyítani az új edzőnél, és reményeim szerint már olyan szerepkörben, ami neki jobban feküdne.
A: Sommer
Pavard - Acerbi - Bastoni
Dumfries - Barella - Sučić - Koné - Dimarco
Lautaro - Thuram
B: Sommer
Dumfries - Barella - _ - Koné - Dimarco
Çalhanoğlu
Lautaro - Thuram
C: Josep Martínez
Bisseck - de Vrij - Darmian
Luis Henrique - Sučić - _ - Mkhitaryan - Carlos
Frattesi
Pio - Bonny
D: Sommer
Dumfries - Barella - Koné - Carlos
Lautaro - Thuram
Pio
Szóval nálam ő rendben van, és sokkal nyugodtabban várnám a szezont (csak ne ramadanozzon).
Bár én olyan típusú, védekező kp-t kerestem volna, aki még a védelem közepén is bevethető.
Ami még tetszik, és erről is írtam, hogy innentől Asllani és Zieliński ha akar még pályára lépni, akkor el kell igazolnia. Kettejükön kívül még Palacios és Taremi aki létszám feletti.
Frattesi a műtét miatt most nem értékesíthető, és így lesz ideje bizonyítani az új edzőnél, és reményeim szerint már olyan szerepkörben, ami neki jobban feküdne.
A: Sommer
Dumfries - Barella - Sučić - Koné - Dimarco
Lautaro - Thuram
B: Sommer
Dumfries - Barella - _ - Koné - Dimarco
Çalhanoğlu
Lautaro - Thuram
C: Josep Martínez
Bisseck - de Vrij - Darmian
Luis Henrique - Sučić - _ - Mkhitaryan - Carlos
Frattesi
Pio - Bonny
D: Sommer
Dumfries - Barella - Koné - Carlos
Lautaro - Thuram
Pio
-
INTER-1908
Hat nálam ez a Kone egy kidobott pénz en nem látok benne semmit egy szűrő kp semmi több sokat fut szerel de tamadasban -1 ember 25 nel többet nem er szerintem...
De ez van en csatárt már nem hoznek ott szerintem megvagyunk inkább védőt.
Solet nevét olvastam Udinebol na ő nekem tetszene
Szerintem o lenne a legjobb erős gyors védő
Leoni (nem értem miért olyan nagy szam) de Winter (azt se tudom hogy o ki egy langyos Genovaban volt egy átlagos szezonja)
Nem tudom hogy felmerult e o valóban...
De ez van en csatárt már nem hoznek ott szerintem megvagyunk inkább védőt.
Solet nevét olvastam Udinebol na ő nekem tetszene
Szerintem o lenne a legjobb erős gyors védő
Leoni (nem értem miért olyan nagy szam) de Winter (azt se tudom hogy o ki egy langyos Genovaban volt egy átlagos szezonja)
Nem tudom hogy felmerult e o valóban...
- interfan
Sky szerint 24-48 oran belul akar le is zarulhat Kone erkezese.
A hivatalos 40m fix + 5m euro bonusz ajanlatunk utan varunk a Roma valaszara.
FcInter1908 sajat forrasai szerint az Inter egyaltalan nem tetlenkedett, es vart a semmire az elmult 2 hetben.
Amint Lookman kapcsan megerkezett az utolso nem, az Inter strategia valtasa meg is tortent, es tamado helyett, kozeppalyas leigazolasat tettek eloterbe.
FcInter1908 sajat forrasai szerint Ausilio masik komoly jeloltje Kessie volt, aki kapcsan tobbszor targyalt a jatekossal, es az Szaudiakkal is, am vegul a kora, es a fizetese miatt, Konera esett a valasztas.
Kone alkalmas a KP harmas kozepen is jatszani, azaz Calhanoglu helyen, valamint alkalmas Mkhitaryan helyen is jatszani a KP sorban.
Gazzetta szerint par hete Zielinskivel is kozoltuk, nem szamitunk ra, kiakarjuk tenni, keressen maganak uj csapatot.
Tovabbra is a problema az, hogy Zielinski kapcsan semmifele erdeklodes nincs, es Zielinski ragaszkodik a nagyon magas fizeteshez amit az Internel kap.
Felmerult a vegkielegiteses szerzodesbontas is, de Zielinski nem hajlando egy eurorol sem lemondani, ezert majdnem 15m euros vegkielegites eseten hajlando csak tavozni.
Taremi kapcsan sincs egyelore elorelepes.
Az Inter ingyen elengedi, de Taremi tovabbra sem talalt maganak olyan csapatot aki legalabb 3m euros fizetest adna neki.
Fulhamel targyal, de kevesebb fizetest ajanlottak neki, ezert Taremi idot ker, es ujra Szaudi es Torok csapatoknak ajanlotta fel magat, viszont ugynezki onnnan is kikosarazzak, es senki nem akar neki 3m
euros fizetest adni.
Az Inter hiaba engedne el ingyen, Taremi szinten nem mond le a fizeteserol, jelenleg 6m euros vegkielegitest kellene neki fizetni a szerzodesbontashoz.
A hivatalos 40m fix + 5m euro bonusz ajanlatunk utan varunk a Roma valaszara.
FcInter1908 sajat forrasai szerint az Inter egyaltalan nem tetlenkedett, es vart a semmire az elmult 2 hetben.
Amint Lookman kapcsan megerkezett az utolso nem, az Inter strategia valtasa meg is tortent, es tamado helyett, kozeppalyas leigazolasat tettek eloterbe.
FcInter1908 sajat forrasai szerint Ausilio masik komoly jeloltje Kessie volt, aki kapcsan tobbszor targyalt a jatekossal, es az Szaudiakkal is, am vegul a kora, es a fizetese miatt, Konera esett a valasztas.
Kone alkalmas a KP harmas kozepen is jatszani, azaz Calhanoglu helyen, valamint alkalmas Mkhitaryan helyen is jatszani a KP sorban.
Gazzetta szerint par hete Zielinskivel is kozoltuk, nem szamitunk ra, kiakarjuk tenni, keressen maganak uj csapatot.
Tovabbra is a problema az, hogy Zielinski kapcsan semmifele erdeklodes nincs, es Zielinski ragaszkodik a nagyon magas fizeteshez amit az Internel kap.
Felmerult a vegkielegiteses szerzodesbontas is, de Zielinski nem hajlando egy eurorol sem lemondani, ezert majdnem 15m euros vegkielegites eseten hajlando csak tavozni.
Taremi kapcsan sincs egyelore elorelepes.
Az Inter ingyen elengedi, de Taremi tovabbra sem talalt maganak olyan csapatot aki legalabb 3m euros fizetest adna neki.
Fulhamel targyal, de kevesebb fizetest ajanlottak neki, ezert Taremi idot ker, es ujra Szaudi es Torok csapatoknak ajanlotta fel magat, viszont ugynezki onnnan is kikosarazzak, es senki nem akar neki 3m
euros fizetest adni.
Az Inter hiaba engedne el ingyen, Taremi szinten nem mond le a fizeteserol, jelenleg 6m euros vegkielegitest kellene neki fizetni a szerzodesbontashoz.
- CsaSzi9294
Gazzetta szerint nem csak Koné várható, hanem Solet is a védelembe az Udinéből.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... m-lookman/
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... m-lookman/
- interfan
Hat igen, csak ahhoz hogy KH erkezhessen, el is kellene adni valakit...CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.15. 07:42 Gazzetta szerint nem csak Koné várható, hanem Solet is a védelembe az Udinéből.
Ez meg eddig nem igazan ment...
- CsaSzi9294
Koné is fű alatt ment. Ki tudja, lehet ott is van valami mozgolódás.interfan írta: ↑2025.08.15. 07:44Hat igen, csak ahhoz hogy KH erkezhessen, el is kellene adni valakit...CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.15. 07:42 Gazzetta szerint nem csak Koné várható, hanem Solet is a védelembe az Udinéből.
- interfan
Kone story valoban a hatterben ment, es mar reges reg letettunk Lookmanrol, mikozben meg rola cikkeztek boven...CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.15. 07:48Koné is fű alatt ment. Ki tudja, lehet ott is van valami mozgolódás.interfan írta: ↑2025.08.15. 07:44Hat igen, csak ahhoz hogy KH erkezhessen, el is kellene adni valakit...CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.15. 07:42 Gazzetta szerint nem csak Koné várható, hanem Solet is a védelembe az Udinéből.
- CsaSzi9294
Hát igen, ezért mondom.interfan írta: ↑2025.08.15. 07:53Kone story valoban a hatterben ment, es mar reges reg letettunk Lookmanrol, mikozben meg rola cikkeztek boven...CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.15. 07:48Koné is fű alatt ment. Ki tudja, lehet ott is van valami mozgolódás.
- interfan
KH sor kapcsan egy nagy gond van, Acerbi, DeVrij, Darmian mind-mind biztos maradok.CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.15. 07:56Hát igen, ezért mondom.interfan írta: ↑2025.08.15. 07:53Kone story valoban a hatterben ment, es mar reges reg letettunk Lookmanrol, mikozben meg rola cikkeztek boven...CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.15. 07:48
Koné is fű alatt ment. Ki tudja, lehet ott is van valami mozgolódás.![]()
Innentol meg nehez mirol beszelni, mert elorelepes, es minosegi erosites nem igazan lesz majd csak talan jovore.
Jovore meg gyonyoru lesz, mert kell majd min 2-3 uj KH is...
- CsaSzi9294
A maradék időben Pavard még távozhat. Ha megy valaki, akkor ő fog szerintem.
- Festa
Azért mindig megvolt a napi Lookman hír,hogy mit reggelizik vagy éppen milyen Labubut vásárolt magának.interfan írta: ↑2025.08.15. 07:53Kone story valoban a hatterben ment, es mar reges reg letettunk Lookmanrol, mikozben meg rola cikkeztek boven...CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.15. 07:48Koné is fű alatt ment. Ki tudja, lehet ott is van valami mozgolódás.
Ha jön Koné akkor az visszaadja a hitet,hogy ennyire nem vagyunk hülyék miután többször is nemet kaptunk az Atalantátòl.
- interfan
De az elorelepes lenne?CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.15. 08:04A maradék időben Pavard még távozhat. Ha megy valaki, akkor ő fog szerintem.
- CsaSzi9294
Jaj már ezt ki mondta? Istenem…interfan írta: ↑2025.08.15. 08:07De az elorelepes lenne?CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.15. 08:04A maradék időben Pavard még távozhat. Ha megy valaki, akkor ő fog szerintem.
- interfan
Na igen, ennyire amatorok nem lehettunk, hogy honapokat (mar bocsanat) de elszarunk Lookman kapcsan.Festa írta: ↑2025.08.15. 08:04Azért mindig megvolt a napi Lookman hír,hogy mit reggelizik vagy éppen milyen Labubut vásárolt magának.interfan írta: ↑2025.08.15. 07:53Kone story valoban a hatterben ment, es mar reges reg letettunk Lookmanrol, mikozben meg rola cikkeztek boven...CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.15. 07:48
Koné is fű alatt ment. Ki tudja, lehet ott is van valami mozgolódás.
Ha jön Koné akkor az visszaadja a hitet,hogy ennyire nem vagyunk hülyék miután többször is nemet kaptunk az Atalantátòl.
Ez azert vicc lett volna...
Biztos akartuk, tettunk ket ajanlatot, kaptunk 2 nemet, utana meg tovabbleptunk 3 hete, es azota mar a KP kerestuk.
Ezek szerint meg is talaltuk, es Kone lett az aki kerestunk.
- Cupi
Mondjuk itt a koncepció nem világos. Mindenáron akarunk 45 körül egy új szélső támadót....szenvedünk vele pár hetet majd nem jön össze és azt mondjuk 45-ért akkor hozzunk helyette egy védekező középpályást.interfan írta: ↑2025.08.15. 07:06
Én is írtam, hogy kellene nagyon egy védekezni tudó középpályás tehát nem ezzel van a baj de azért fura a terv levezetése.
- Cupi
Nekem ez fura, hogy helyettük nem gondolkodunk már idén is valakibe...Pavard távozása esetén írnak esetleges érkezőt és ennyi....megfelelően rotálva a 3 öreg idén még jó lehet de jövő nyáron tényleg megszívjuk ha akkor kell 2-3 új minőségi KH-t hozni.....nagyon kéne legalább egy fiatalabb tehetséget valahogy hozni és edződne az öregek mellett, szokja a nyomást, stb. aztán jövőre lehet atom kezdő.
- interfan
Szerintem rajottek arra amit az Olasz kozvelemeny nagyresze, es itt pl te is irtal, hogy ez a KP keves, es ez a KP gyenge.Cupi írta: ↑2025.08.15. 08:23Mondjuk itt a koncepció nem világos. Mindenáron akarunk 45 körül egy új szélső támadót....szenvedünk vele pár hetet majd nem jön össze és azt mondjuk 45-ért akkor hozzunk helyette egy védekező középpályást.interfan írta: ↑2025.08.15. 07:06
![]()
![]()
Én is írtam, hogy kellene nagyon egy védekezni tudó középpályás tehát nem ezzel van a baj de azért fura a terv levezetése.![]()
Na meg azt se felejtsuk el, hogy Chivuval eddig a vedekezesunk kifejezetten gyenge.
Van Chivunak 4 db tetmeccse Inter padon.
4 meccs = 4 kapott gol, raadasul nem eppen vilagvero csapatok ellen...
(Urawa, Monterrey, Fluminense)
De a 2 baratsagos meccs = 3 kapott gol sem eppen szep.
Es hat itt sem eppen a vilag legjobbjai ellen.
(Monaco, Monza)
- interfan
Na igen...Cupi írta: ↑2025.08.15. 08:26Nekem ez fura, hogy helyettük nem gondolkodunk már idén is valakibe...Pavard távozása esetén írnak esetleges érkezőt és ennyi....megfelelően rotálva a 3 öreg idén még jó lehet de jövő nyáron tényleg megszívjuk ha akkor kell 2-3 új minőségi KH-t hozni.....nagyon kéne legalább egy fiatalabb tehetséget valahogy hozni és edződne az öregek mellett, szokja a nyomást, stb. aztán jövőre lehet atom kezdő.![]()
Tetelezzuk fel elmenne Pavard 18m-ert, ennyit kerunk erte.
Irjak ezt a Solet vagy Badet.
Tetelezzuk fel jonne valamelyik 20m-ert.
Es itt jon a 3 kerdes, vagy probelma, vagy barmi:
- 1.
Beljebb lennenk e minosegben barmivel?
Vagy egyaltalan tudna e barmelyik Pavard szintjet?
- 2.
Az idei szezonban 38 eves Acerbi, a 34 eves DeVrij, es a 36 eves Darmian ugyanigy itt marad, akiket jovore mindenkeppen potolni kell. Ide kellene min 2 uj erkezo KH jovore, ami nem lesz olcso, es ilyen Acerbi-Darmianokbol 0 euro lesz az egyszer biztos.
- 3.
Megeri akkor kitenni Pavardot, aki azert meg mindig nincs 30, es hozni egy ketes minosegu 26 koruli jatekost ugyannyani penzert?
Mikozben az idos vonal meg ugyanyugy megmarad...
- Cupi
Mondanám, hogy a vezetőink is biztos tudják ezeket de aztán eszembe jut Inzaghi távozásáról sem tudtak és csak pislogtak mint hal a szatyorban.interfan írta: ↑2025.08.15. 08:58
- 1.
- 2.
Az idei szezonban 38 eves Acerbi, a 34 eves DeVrij, es a 36 eves Darmian ugyanigy itt marad, akiket jovore mindenkeppen potolni kell. Ide kellene min 2 uj erkezo KH jovore, ami nem lesz olcso, es ilyen Acerbi-Darmianokbol 0 euro lesz az egyszer biztos.
- 3.
Megeri akkor kitenni Pavardot, aki azert meg mindig nincs 30, es hozni egy ketes minosegu 26 koruli jatekost ugyannyani penzert?
Mikozben az idos vonal meg ugyanyugy megmarad...
- interfan
Na igen...Cupi írta: ↑2025.08.15. 09:07Mondanám, hogy a vezetőink is biztos tudják ezeket de aztán eszembe jut Inzaghi távozásáról sem tudtak és csak pislogtak mint hal a szatyorban.interfan írta: ↑2025.08.15. 08:58
- 1.
- 2.
- 3.
Mikozben az idos vonal meg ugyanyugy megmarad...![]()
![]()
Es a mai napig elmondja mindenki, legutobb Zanetti, hogy mekkora meglepetes Inzaghi tavozasa, egyaltalan nem szamitottunk ra, nem voltunk ra felkeszulve, es teljes sokk volt szamunkra...
Jott is a kapkodas...
Innenntol meg megint jon ket kerdes:
- 1.
Inzaghi valamivel ennyire megvezette a teljes felsovezetest, es valamivel jelezte/mondta/utalt ra, hogy maradni fog.
Mert hat ennyire amator nem lehet a vezetosegunk.
- 2.
Ennyire amator a vezetosegunk?
En azert az 1. valaszt tartom valoszinunek es realisnak, mert ennyire egesz egyszeruen nem lehet benezni valamit profi szinten.
- interfan
Roma utan Konenak is megtettuk hivatalos ajanlatunkat.
4m euro + bonuszok eves fizetes, es 5 eves szerzodes.
4m euro + bonuszok eves fizetes, es 5 eves szerzodes.
- hvmetal
Legalább a vezetőségen látni milyen vallásos.
Mai világban sajnos ez kiveszőben van.
Pedig ott ahol több száz milliók röpködnek, évről évre büncselekményeket , csalásokat mosnak tisztára , igenis helye van a hitnek.
Ha Zanetti , Marotta azt mondja ,hogy : " mi azt hittük, már már ki is mondta" , szerintem elfogadható.
Tuti nem tudtak már tavasz elején a dolgokról. Az pedig , hogy egy Fabregas , Vieria, Samuel elutasítja az Inter edzői állásajánlatát, (csakmert olyan feltételekkel amivel Inzaghi dolgozott, baromi sanszos , hogy nem tudják ezeket az eredményeket hozni) nem mondatja azt, hogy akár Allegri is mondhatta nekünk, hogy nem.
Viccet félretéve , azt nem lehet lenyilatkozni , hogy Szinbádék megvették kilóra a kis Pippot, és senki nem akarta vállalni . Klub VB-s maszlaggal emészthetően lett beadva Chivu .
Ugye milyen jó, hogy nem 2 hét múlva lett szerződtetve az új edző? Sokaknak , hogy indul a nyár, ha a VB menetelés Vecchi miatt hiúsult volna meg?
Pavard, Bisseck reklámozásától normális ember görcsöt kap. Miért ? Tényleg nincs semmi ráció benne. Tengózgatott a francia , oké. 1 éve még mekkora fogás volt. Bisseckben is nagy potenciál van. Lecserélnénk 1 olyanra , aki lehet van olyan tehetséges.
Mai világban sajnos ez kiveszőben van.
Pedig ott ahol több száz milliók röpködnek, évről évre büncselekményeket , csalásokat mosnak tisztára , igenis helye van a hitnek.
Ha Zanetti , Marotta azt mondja ,hogy : " mi azt hittük, már már ki is mondta" , szerintem elfogadható.
Tuti nem tudtak már tavasz elején a dolgokról. Az pedig , hogy egy Fabregas , Vieria, Samuel elutasítja az Inter edzői állásajánlatát, (csakmert olyan feltételekkel amivel Inzaghi dolgozott, baromi sanszos , hogy nem tudják ezeket az eredményeket hozni) nem mondatja azt, hogy akár Allegri is mondhatta nekünk, hogy nem.
Viccet félretéve , azt nem lehet lenyilatkozni , hogy Szinbádék megvették kilóra a kis Pippot, és senki nem akarta vállalni . Klub VB-s maszlaggal emészthetően lett beadva Chivu .
Ugye milyen jó, hogy nem 2 hét múlva lett szerződtetve az új edző? Sokaknak , hogy indul a nyár, ha a VB menetelés Vecchi miatt hiúsult volna meg?
Pavard, Bisseck reklámozásától normális ember görcsöt kap. Miért ? Tényleg nincs semmi ráció benne. Tengózgatott a francia , oké. 1 éve még mekkora fogás volt. Bisseckben is nagy potenciál van. Lecserélnénk 1 olyanra , aki lehet van olyan tehetséges.
- Baggio85
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy most függetlenül, hogy az Interről van szó és én nekik szurkolok, az nehogy már Marottáék hibája legyen, hogy valakinek a jelenlegi Inter nem elég jó hely vezetőedzői szempontból (is)! Értem, hogy Te sem ezt írod, nem is azért mondom, csak néha ez a VB előtti edzőkeresés úgy van előadva, mintha mi olyan edzőfenoménokat mint Fabregas meg Vieira sem tudtunk megszerezni. A két kezét összetehetné a világon az edzők 99%, ha ennél az Internél egyáltalán a neve felmerül. Aki csak kifogásokat keres, meg fél tőle, hogy teljesíteni is kell, az jobb is, ha marad a középszernél és be sem teszi a lábát Appiano Gentile-be!hvmetal írta: ↑2025.08.15. 10:55
- mike
-
Francesco
Koné a Roma legjobb középpályása, hatalmas potenciállal és már bizonyított Olaszországban. A tavalyi római menetelés fő letéteményese és nálunk pont egy ilyen karakter hiányzik középről. Ennyiért ajándék lenne, meglepne, ha odaadnàk.
- hvmetal
Az , hogy Chivu lett az edző, nálam azt üzeni , hogy nem akartak erre az ügyre sok energiát fordítani .
Bármit gondolunk, ez már így alakult.
Engem a miért érdekelne.
Motta is BL győztes csapat tagja volt. Bolognában jó volt , Juvenál besült. Ő nem lett volna jobb választás ?
Vezetőség hibája , ha ugrik a jövő év , és lerombolunk mindent.
Mercato is inkább kiábrándító. Az eladás, Lookman sztori , majd most Lookman után inkább KP.
Ez megint , hogy jött ki?
Az gáz , ha külső vélemények, nyomás miatt gondoljuk meg magunkat és más posztra veszünk játékost. Nem ?
Én kezdetektől fogva Barella mellé szánnék pénzt, de itt megint a folyamatot nem értem.
Bármit gondolunk, ez már így alakult.
Engem a miért érdekelne.
Motta is BL győztes csapat tagja volt. Bolognában jó volt , Juvenál besült. Ő nem lett volna jobb választás ?
Vezetőség hibája , ha ugrik a jövő év , és lerombolunk mindent.
Mercato is inkább kiábrándító. Az eladás, Lookman sztori , majd most Lookman után inkább KP.
Ez megint , hogy jött ki?
Az gáz , ha külső vélemények, nyomás miatt gondoljuk meg magunkat és más posztra veszünk játékost. Nem ?
Én kezdetektől fogva Barella mellé szánnék pénzt, de itt megint a folyamatot nem értem.
- Baggio85
Szerintem Motta azért nem került képbe, mert neki élő szerződése van a Juvéval gondolom (attól függetlenül, hogy el lett küldve) és vagy az alapból kizárja, hogy pl. hozzánk jöjjön vagy pedig a megszokott módon ő is úgy van vele, hogy jobb úgy fizetést kapni, hogy nem kell csinálni semmit, minthogy igen.