Ugyan...
Bárcsak több időm és energiám lenne rá, mert azért lennének még ötleteim bőséggel.
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe

Őszintén szólva, én nem vettem részt a tippjátékban, de így "kívülállóként" is nagy köszönet, hogy ilyen dolgokkal is építed, egyben tartod az itteni közösséget!PetR írta: ↑2025.06.23. 13:17 Na, kis közérdekű, az ajándékcsomagok a tippjátékért el lettek küldve, elvileg a mai napon már van, aki meg is kapta.
Jövőre is tervezem megtartani, megpróbálom kiegészíteni a BL és a kupameccsekkel is, és hátha többen kedvet kaptok, íme egy fotó az idei nyereményekről.Nem egy hatalmas összeg, de igyekszem majd minden évben kreatív lenni, pár eredeti Inter store-os relikviával vagy ezekhez hasonló dolgokkal.
![]()
Az enyém a bal oldaliBaggio85 írta: ↑2025.06.23. 13:22Őszintén szólva, én nem vettem részt a tippjátékban, de így "kívülállóként" is nagy köszönet, hogy ilyen dolgokkal is építed, egyben tartod az itteni közösséget!PetR írta: ↑2025.06.23. 13:17 Na, kis közérdekű, az ajándékcsomagok a tippjátékért el lettek küldve, elvileg a mai napon már van, aki meg is kapta.
Jövőre is tervezem megtartani, megpróbálom kiegészíteni a BL és a kupameccsekkel is, és hátha többen kedvet kaptok, íme egy fotó az idei nyereményekről.Nem egy hatalmas összeg, de igyekszem majd minden évben kreatív lenni, pár eredeti Inter store-os relikviával vagy ezekhez hasonló dolgokkal.
![]()
![]()
Nekem sikerült.PetR írta: ↑2025.08.23. 01:40 Sziasztok!
Létrehoztam az idei tippjátékot (jobb később, mint soha...), de most más szolgáltatást próbáltam ki, mint előző szezonban. Ha minden igaz, itt majd be tudom húzni a Coppa és BL meccseinket is, cserébe a felület kicsit fapadosabb...
Kérlek próbáljátok ki, hogy hozzáfértek-e a következő linken:
https://www.kicktipp.co.uk/interhu-2526
Ha igen, akkor publikálom az oldalon és a social felületeken is.![]()