Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Festa

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Festa »

CsaSzi9294 írta: 2025.08.21. 14:07
interfan írta: 2025.08.21. 10:24 Calhanoglu eltiltas miatt hianyzik, rajta kivul az elmult evek alapcsapata kezdhet a Torino elleni elso bajnokin.

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Sucic-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez

Nincs serult a keretben.

Taremi es Palacios nem lesznek a keretben, akik nem reszei a projektben, es eladasra varunk.
És hétfőn az Aréna4 adja a meccset.
Reméljük ha nem is sima ,de győzelemmel történő bemutatkozás lesz.
Sucic pedig bajnokin is bemutatkozhat végre kezdőként.
Az Udinese ellen pedig személyesen szurkolom ki a 3 pontot.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Festa írta: 2025.08.21. 14:56
interfan írta: 2025.08.21. 10:24
Nekem is van még esély, hogy ki tudok menni, de a munka miatt még képlékeny. :crazy:
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

CsaSzi9294 írta: 2025.08.21. 15:13
Nekem is van még esély, hogy ki tudok menni, de a munka miatt még képlékeny. :crazy:
igyunk egy sort majd :)

https://www.facebook.com/share/p/178NZR ... tid=wwXIfr
CsaSzi9294

R9. írta: 2025.08.21. 15:41
CsaSzi9294 írta: 2025.08.21. 15:13

igyunk egy sort majd :)

https://www.facebook.com/share/p/178NZR ... tid=wwXIfr
Ha sikerül menni, mindenképp! :thumbup:
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

En tovabbra is tartom, most rettento fontos lesz a jo rajt.
Muszaj jol kezdenunk, mert egy jo kezdes megadhatja az kello onbizalmat, megmutatja, hogy igenis szamolni kell velunk, es lelektanilag is rengeteget szamit.
Ezek a tenyezok egy relative kezdo edzonek dontoek.
Ha beragadunk a rajtnal, lattunk mar ilyet nem egyszer vagy ketszer uj edzovel, akkor abbol nem tudom mennyire tudunk visszajonni.

Azt is tartom, hogy a jo kezdeshez azert adottak a dolgok.
Persze nem egy Serie B Monza az ellenfel, de hazai palyan a Torino, Udinese azert barati.

En nem igazan ertek egyet Chivuval, ezzel a minel kevesebb valtozas, es vigyuk tovabb az eddigit.
Nekem ez a 3.szezont kezdjuk meg ugyanazzal a kezdovel, ugy hogy ebbol a kezdobol harman is kozelebb vannak a 40-hez mint a 30-hoz, haat nekem nem.
Ezzel en nem ertek egyet, de megertem Chivut, o mint kezdo edzo ebben latja a legkevesebb kockazatot, es ezt valasztja a legbiztosabb megoldasnak, mint hogy elkezdett volna valami teljesen ujat es mast felepiteni.

Nem vagyok galara (persze legyen az), de egy gyozelmet mindenkeppen.
Ha csak epphogy 1 gollal, en azt is alairom.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Felkészülés elején azt mondtam, elég lesz ennyi idő, hogy a Torino, Udinese kettőst sikeresen vegyük, de most kicsit azért izgulok. Torino sokat gyengült a nyáron, nekik veszítenivalójuk nincs hétfőn és az Adams-Zapata kettős erős páros. Nálunk Calha azért hiányozni fog. Remélem frissek és koncentráltak leszünk (főleg hátul) és akkor nem lehet gond. Gálát nem várok, már 1-0nak is nagyon tudnék örülni. Chivu miatt tényleg fontos lenne a jó rajt.
Festa

Baggio85 írta: 2025.08.23. 08:25 Felkészülés elején azt mondtam, elég lesz ennyi idő, hogy a Torino, Udinese kettőst sikeresen vegyük, de most kicsit azért izgulok. Torino sokat gyengült a nyáron, nekik veszítenivalójuk nincs hétfőn és az Adams-Zapata kettős erős páros. Nálunk Calha azért hiányozni fog. Remélem frissek és koncentráltak leszünk (főleg hátul) és akkor nem lehet gond. Gálát nem várok, már 1-0nak is nagyon tudnék örülni. Chivu miatt tényleg fontos lenne a jó rajt.
Ahogy klub vb-n meg a felkészülési meccseken is általában 2 gólt összehoztunk valahogy.
A kérdés,hogy kapunk-e majd,mert a védelem nem volt stabil több esetben .
Szerintem a Milán sorsolása egy Cremonosével sokkal barátibb.
Mindenesetre,ahogy tavaly most is a második fordulóban leszek kint és akkor 4-0-ra vertük az Atalantát.
Ugyanezt az eredményt most örömmel elfogadnám az Udinese ellen is.
CsaSzi9294

Kíváncsi vagyok a Milánra ma, szerintem bedarálják a Cremot. A Napoli egyenlőre vezet, nem is játszanak rosszul, de hátha a Sass szerez egy pontot. :think:
CsaSzi9294

CsaSzi9294 írta: 2025.08.23. 19:00 Kíváncsi vagyok a Milánra ma, szerintem bedarálják a Cremot. A Napoli egyenlőre vezet, nem is játszanak rosszul, de hátha a Sass szerez egy pontot. :think:
A Milán kapcsán szerintem tévedtem… :)
Ezek eddig semmivel sem jobbak, mint tavaly.
Cremonese vezet is.. :thumbup:
interfan

Erdekes az amit tobb helyen is kiemelnek az eletkor kapcsan.

2024/25 szezon 1. bajnoki, Inter kezdo atlageletkora:
28,5

2025/26 szezon 1.bajnok Inter varhato kezdo varhato atlageletkora:
29,5

Es egyebkent az se felejtsuk el, hogy mar tavaly is az Inter kezdo volt a legidosebb a top 5 bajnksagot nezve.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

CsaSzi9294 írta: 2025.08.23. 19:00 Kíváncsi vagyok a Milánra ma, szerintem bedarálják a Cremot. A Napoli egyenlőre vezet, nem is játszanak rosszul, de hátha a Sass szerez egy pontot. :think:
A Napoli rohadt kemény dió lesz, örökre nyűgös leszek az Inzaghival leadott két Scudetto miatt.
A bilan és a gyuve elég katyvasz, most a Napoli az egyértelmű favorit szerintem.
interfan

Hirek szerint egy kerdes van a mai kezdot illetoen, Diouf vagy Sucic.
Egyelore ugynezki, hogy Sucic kezdhet, mivel Diouf alig par edzesen van tul az Internel.
Az eltiltott Calhanoglu helyen pedig Barella jatszhat.

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Diouf/Sucic-Barella-Miki-Dimarco
Thuram-Martinez
R9.

mike írta: 2025.08.24. 09:26
A Napoli rohadt kemény dió lesz, örökre nyűgös leszek az Inzaghival leadott két Scudetto miatt.
A bilan és a gyuve elég katyvasz, most a Napoli az egyértelmű favorit szerintem.
Conte miatt kb garantalt a scudetto
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Záruljon le végre a mi szempontokból huzamosabb ideje világi balfasz mercato és végre ma este a daráló is beindul.

FORZA INTER!!!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

A CN határozatlan ideig nem vesz részt a meccseken és erre buzdítanak másokat is:
https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... rsi-989921

Hát nem tudom... (meg)érteni vélem a problémáik nagy részét, de azt sosem értettem, hogy ha valaki szeret egy csapatot, akkor hogyan lehet bármire is az megoldás, hogy nem szurkolnak neki a helyszínen, ha megtehetnék. Nyilván pont az a problémájuk részben, hogy nem engednek be mindenkit, de kötve hiszem, hogy ez ok nélküli lenne.
Ezzel szerintük kinek okozzák a legnagyobb kárt? Az ok, hogy az olasz ultra világ egy egészen más közeg, dehát pont annak ártanak a legtöbbet, akit szeretnek...
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Pio is kisárgázta magát!
Ma nem láthatjuk
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Baggio85 írta: 2025.08.25. 18:22 A CN határozatlan ideig nem vesz részt a meccseken és erre buzdítanak másokat is:
https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... rsi-989921

Hát nem tudom... (meg)érteni vélem a problémáik nagy részét, de azt sosem értettem, hogy ha valaki szeret egy csapatot, akkor hogyan lehet bármire is az megoldás, hogy nem szurkolnak neki a helyszínen, ha megtehetnék. Nyilván pont az a problémájuk részben, hogy nem engednek be mindenkit, de kötve hiszem, hogy ez ok nélküli lenne.
Ezzel szerintük kinek okozzák a legnagyobb kárt? Az ok, hogy az olasz ultra világ egy egészen más közeg, dehát pont annak ártanak a legtöbbet, akit szeretnek...
Tényleg érthetetlen,de ők tudják..mindenesetre én kijöttem,reméljük győztes meccsel indul a Dacia Duster korszak :D

Forza Inter!!
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

A közlemenyükben levan irva hogy nem mindenkit engednek be a stadionba, olyanokat sem akik nem büntetett előeletűek. Emelett korlatozzak hogy mit vihetnek be a stadionba. Dobok, zaszlok, transzparansek, koreo kellekek, stb. Meg tavaly volt valami balhe valamelyik Juventus elleni meccs utan, azutan kezdődött az egesz. Utana nem is engedtek be a dobokat stb. Koreok is emiatt maradtak el es volt többször hogy a 20. percig nem szurkoltak.
A Curva Sud sem volt a Milan meccsen, semmi hangulat nem volt allitolag hiaba volt telt haz.

De ma is telt haz varhato es amig ez igy van le se fogjak szarni hogy ők tiltakoznak. Sajnos. Ez tenyleg senkinek nem jo aki szereti az Intert. Mert a liga embereit nem erdekli hogy Kiss Pista eleteben 1x eljut egy Inter meccsre Magyarorszagrol es nem olyan hangulat mert nincs ott a Curva Nord. Es aki jart mar meccsen az tudja milyen ha ők szurkolnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HerfortBalazs 2025.08.25. 19:42-kor.
koviroland92

Hozzászólás Szerző: koviroland92 »

Közben kezdő:

Sommer
Pavard
Acerbi
Bastoni
Dumfries
Sucic
Barella
Dimarco
Thuram
Lautaro

Valahol várható volt ez a kezdő Chivu egyértelműen Inzaghi taktikáját viszi tovább, nem kockáztathat az újításokkal egyelőre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára koviroland92 2025.08.25. 20:12-kor.
R9.

en a hangulat miatt jarok meccsre, nord nelkul egy rossz szinhasz lesz - nem pedig szurkolas
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

koviroland92 írta: 2025.08.25. 19:41 Közben kezdő:

Sommer
Pavard
Acerbi
Bastoni
Dumfries
Sucic
Barella
Dimarco
Thuram
Lautaro

Valahol várható volt ez a kezdő Chivu egyértelműen Inzaghi taktikáját viszi tovább, nem kockáztathat az újításokkal egyelőre.
Nehéz lesz emberhátrányban. De hátha sikerül! :D
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Susic eddig nagyon bejön ma is, két kulcs szerelés rövid időn belül + korábbi passza Dumfriesnak is kifejezetten szép volt.

Sokszor lett említve, hogy Miki helyett kellene, de kora ellenére az örmény ma is odateszi magát rendesen, szoval nehéz lesz őt kiszorítani.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Barellát imádom, de botrányosan szarul passzolgat registában… 2 perc alatt elpasszolt vagy 5 labdát.
Dan-i-nter

Atosz írta: 2025.08.25. 21:18 Barellát imádom, de botrányosan szarul passzolgat registában… 2 perc alatt elpasszolt vagy 5 labdát.
Nálam ő neki pl kevésbé lenne stabil a helye a kezdőben az év végi formáját is tekintve (nyilván ő is kb megállás nélkül tolja lassan 3 éve klub+válogatott). A szezon hajrában is nem egyszer volt a maihoz hasonló formában, sokszor beleszürkül ő is.
CsaSzi9294

Bravoo Thuraam!!! :thumbup: :clap:
Sucic parádé! :clap:
Atosz

Hijj az a Sucic gólpassz 🤩
R9.

Susic eddig alom debutalas
Festa

Atosz írta: 2025.08.25. 21:24 Hijj az a Sucic gólpassz 🤩
Na talán,mégsem volt gond,hogy megrendeltem a Sucic mezt.
Eddig magabiztosak vagyunk,csak álljunk le ahogy tavaly sokszor.
A nagy kérdés,hogy Chivu mikor is kiket fog cserélni.
CsaSzi9294

Szépen játszunk, végig dominálunk, ahogy egy bajnokesélyesnek kell. Nem hiszem, hogy megállunk 2-nél. :silent:
Forza Inter, Forza Chivu!
interfan

Dan-i-nter írta: 2025.08.25. 21:22
Atosz írta: 2025.08.25. 21:18 Barellát imádom, de botrányosan szarul passzolgat registában… 2 perc alatt elpasszolt vagy 5 labdát.
Nálam ő neki pl kevésbé lenne stabil a helye a kezdőben az év végi formáját is tekintve (nyilván ő is kb megállás nélkül tolja lassan 3 éve klub+válogatott). A szezon hajrában is nem egyszer volt a maihoz hasonló formában, sokszor beleszürkül ő is.
Barella szerintem nem alkalmas erre a regista posztra.
Probalgathatjuk ott, de nem az igazi.
CsaSzi9294

Festa írta: 2025.08.25. 21:28
Atosz írta: 2025.08.25. 21:24 Hijj az a Sucic gólpassz 🤩
Na talán,mégsem volt gond,hogy megrendeltem a Sucic mezt.
Eddig magabiztosak vagyunk,csak álljunk le ahogy tavaly sokszor.
A nagy kérdés,hogy Chivu mikor is kiket fog cserélni.
Nekem már most az egyik kedvencem. Jobb a keretünk, mint tavaly, így èn nem félek a cseréktől.
CsaSzi9294

Mit kapart ki a toro kapusa te jó ég.. :wtf:
Nagyon jól játszunk, Sucicnak kijárna egy gól.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Sucic ma nagyon jó. :D Szerel, lő, passzol, mindenhol ott van. ;) Ja és olyan magabiztosan játszik mintha évek óta itt lenne. :shock: Az a kis kényszerítőzés is Dumfries-el....zseniális passz volt. Gólpassz is szép volt....látszik lát a pályán és érti ezt a játékot.
Lehet a Festa mez átok végre megszakad? :D
Dimarco sajna ma sem védekezik valami jól....
Dan-i-nter

interfan írta: 2025.08.25. 21:29 Barella szerintem nem alkalmas erre a regista posztra.
Persze, de nem csak azon a poszton szokott szürke lenni.

Ezért is jó hogy végre mélyült a pad, tavaly nem igazán számított, hogy vki sz*r formában van a kezdőből.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

tabi.csaba írta: 2025.08.25. 19:00 Pio is kisárgázta magát!
Ma nem láthatjuk
Fúú, köszi... én meg azt hittem lesérült és azért hiányzik. Mondjuk még egy támadó lehet tényleg elférne a keretben...
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Eddig tetszik, bár én döcögősnek éreztem azért, még az első gól után is, de csak azért mert a Torino nem igen adott teret az átmeneteinknek, inkább ki se támadnak, csak hátra és visszapassz, úgy meg nehéz villogni. De ennek ellenére is hogy máshogy, mint pontrúgásból, meglett az első gól, illetve pont az ilyen védekező csapatok ellen kell hogy húzzon valaki egy ilyen váratlant mint Sucic, élményszámba ment az a passz, meg előtte Dumfriesnak is. Emellett szerel, passzol, indít, lő, és ezeket nagyon pontosan teszi, éretten játszik. Oké, nem akarok egy meccs után elájulni, de tetszik a stílusa, remélem később sem szürkül bele majd a mezőnybe.

Egész más lehet majd ez a játék - jobb értelemben - ha nem Bare játszik Calha helyén, és amúgy ez az az idény ahol Mikinek ki kell szorulnia a kezdőből, bármennyire is bírom, és emelem előtte a kalapom hogy ennyi idősen ilyen szinten tolja.
interfan

Dan-i-nter írta: 2025.08.25. 21:39
interfan írta: 2025.08.25. 21:29 Barella szerintem nem alkalmas erre a regista posztra.
Persze, de nem csak azon a poszton szokott szürke lenni.

Ezért is jó hogy végre mélyült a pad, tavaly nem igazán számított, hogy vki sz*r formában van a kezdőből.
2 eve megallas nelkul jatszik, evente 70 meccseket, nem lehet ezt birni folyamatosan extra szinten.

Barella nelkul en jelenleg nem tudok elkepzelni Inter kozeppalyat, nagyon nem.
interfan

PetR írta: 2025.08.25. 21:40 Eddig tetszik, bár én döcögősnek éreztem azért, még az első gól után is, de csak azért mert a Torino nem igen adott teret az átmeneteinknek, inkább ki se támadnak, csak hátra és visszapassz, úgy meg nehéz villogni. De ennek ellenére is hogy máshogy, mint pontrúgásból, meglett az első gól
En is igy latom, nagyon kellett ez a 2. gol, mert nem volt azert ez olyan sima, sot...
Ahogy irod, docogott ez.

Igy most mar hogy 2-0, az onbizalom megvan, mindenki megnyugodhat, es egy felszabultabb, kevesbe gorcsos jatek johet.
Atosz

Hát ja, Sucic eddig álom, és minden kezdeti jel is erre utalt, szerencsére. Tényleg nagyon jól látja át a pályát labdával és labda nélkül is, kurvajó a felépítése a hosszú lábaival, kurvajól szerel, bátor (!), labdabiztos. Gecijó lesz!
Másik megjegyzésem a félidőhöz meg Lauti. Imádom nézni, ahogy letámad, ebben még mindig világelső a támadók között. És külön kurvajó nézni, ahogy a matuzsálem (nem a lazios 🤓) Mkhivel úgy űzik az ellenfelet letámadásnál, hogy megértem, hogy nehéz az örmény nélkül még mindig elképzelni a kezdőt. Az ő játékkapcsolatuk is kurva erős!
Dan-i-nter

Egyébként Miki egy elképesztően érdekes "karakter".
Emlékszem hogy anno nagy viszhangja volt, hogy a Roma-ból kikukáztuk (főleg hogy kb akkor erősen éreztük még a Nainggolan-Zaniolo üzletet), + ha jól emlékszem eléggé flegma volt az első meccsein.

Aztán egyik pillanatról a másikra a kp-ánk meghatározó játékosa lett minden szempontból, nem legutolsó sorban munkavégzésből is.
CsaSzi9294

Lautiiii!!!! :thumbup: :clap:
Atosz

Fuh ez a bíró…
Közben Lauti!! Amit írtam pont ❤️‍🔥
interfan

koviroland92 írta: 2025.08.25. 19:41 Valahol várható volt ez a kezdő Chivu egyértelműen Inzaghi taktikáját viszi tovább, nem kockáztathat az újításokkal egyelőre.
Ma be is jott, hogy probaljuk tovabbvinni az Inzaghi fele Intert, taktikat, es kezdot.

Sok helyen volt errol szo, hogy annyira megvannak mar ennek a kezdonek az automatizmusai, hogy gyakorlatilag csukott szemmel is tudjak merre a masik.

Ez lehet a legkeveseb kockazatos dontes, hogy ebbe a rendszerbe, kezdobe, taktikaba nem nyul bele.
Festa

Dan-i-nter írta: 2025.08.25. 21:55 Egyébként Miki egy elképesztően érdekes "karakter".
Emlékszem hogy anno nagy viszhangja volt, hogy a Roma-ból kikukáztuk (főleg hogy kb akkor erősen éreztük még a Nainggolan-Zaniolo üzletet), + ha jól emlékszem eléggé flegma volt az első meccsein.

Aztán egyik pillanatról a másikra a kp-ánk meghatározó játékosa lett minden szempontból, nem legutolsó sorban munkavégzésből is.
Gyakorlatilag a Dortmundban is az Arsenalban egy visszavont támadò volt nálunk meg gyakorlatilag egy mindenes,amolyan jò munkás ember lett belőle.Én a kora ellenére(amiről nem tehet)sokra tartom Mikitarjánt.
CsaSzi9294

Lassan jöhetnek a cserék. Bissecket, Bonnyt, Henriquet megnézném ha nincs gond, 80 körül Dioufot is.

Közben Thuram bevágja a 4.et is! :thumbup: :clap:
Bastoni is pazar beadás! :clap:
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Hát ez eddig álom rajt!A2.félidő elején volt egy kis védelmi megingás,de az összkép eddig jó.Tegyük hozzá,hogy ez a Toro azért elég halovány,bár ez legyen az ő bajuk.Sucic eddig tetszik.Közben 4-0.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vaskalap 2025.08.25. 22:10-kor.
Festa

Thuram!!! ugye,ha nincs ramadán akkor megy a foci.
Eddig ez egy nagyon határozott erődemonstráció .
Jöhetnek a cserék és lehet építeni az önbizalmat.
CsaSzi9294

Most jöhet az 5. egy szabadrúgásból. ;)
Atosz

Ma ezt Dima bebaszhatná 😁
Festa

Asllani nézi a meccset…Mondjuk,hogy helyette van Sucic és látjuk egy ember is milyen sokat számít.
Na az első cserék,C.augusto és Bonny M.
Válasz küldése