Francesco írta: ↑2025.08.31. 22:47
Nyugi, mi vagyunk az Inter, ahol elindulunk ott győzni akarunk! Nem lehet más a cél, mint a triplete. Meglesz az. Csak nehogy úgy, hogy 3 edzőt fogyasztunk el a szezon során.
Cupi írta: ↑2025.08.31. 22:48
Otthon egy Udine ellen nem lehet kikapni....tök mind1 a bíró milyen....szánalmas....
Most jön majd idegenben a juve ahol 100 éve nem nyertünk...eléggé le fogunk szakadni ha nem hozzuk azt a meccset valahogy.
Baromi csalódott vagyok. Én azok közt vagyok akik sajna kételkednek jó döntés volt e a román tehát nem vártam sima bajnoki címet de azt gondoltam ezt az első 2 hazait hozni fogjuk.....
Sajnos igen, barhogyan is de hazai palyan igy kikapni egy Udinese ellen nem lehet.
En ezektol a adjuk be, es majd lesz valami elkepzelestol rosszul vagyok.
Szerintem a Torino elleni gyozelem sem adott realis kepet, es ahogy irta valaki, lehet tulsagosan elhittuk a dolgokat.
(Rugtunk 5 golt 1.59 XG-vel)
Valahogy ugy minden hianyzott, nagyon nem volt ez szep.
Kiemelni negativan barkit valahol felesleges, annyi gyenge teljesitmeny volt.
Acerbi nem valo a kezdobe, sajnos Bisseck is gyenge volt, a sokat szidott es sokak altal eluldozesre varo Pavard azert hianyzott.
KP egy katasztrofa volt...
Calhanoglu kapcsan ez nagyon felo, ismerjuk az elozmenyeket.
Sucic kapcsan meg ezert erdemes varni ez ekkora meg akkora zseni jelzokkel.
Legyen az, de ne 1db meccs utan legyen egy isten, es ne 1db meccs utan legyen egy balfasz, mert egyelore a ket bajnokin ez a kep.
Normalis KP, es normalis KP vedekezes nelkul meg nehez lesz az egesz szezon, sot lehetetlen...
Marotta meg beszelhet arrol, mekkora minoseg a rutinos vedelmunk, dehat-dehat azt is lattuk az elmult honapokban...
En azzal varnek, hogy csak top 4-ert fogunk kuzdeni, de akar ez is benne van.
En tartom, a szezonunkat, es Chivu jovojet a kezdesunk dontheti el.
Nagyon fontos lesz a Juventus meccs, mert ha ne adja a jo eg 3 fordulo utan osszeszedunk egy 6 pontos hatranyt, az borzalmas ranyomhatja a belyeget a folytatasra.
Ertekelesek:
-Calciomercato.it:
Dimarco 6
Dumfries 5,5
Thuram 5,5
Martinez 5,5
Esposito 5,5
Sommer 5
Bastoni 5
Acerbi 5
Barella 5
Mkhitaryan 5