Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Atosz

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Istenem Zielinski az a védekezés… szánalmas.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Atosz írta: 2025.09.13. 19:45
CsaSzi9294 írta: 2025.09.13. 19:43 Pio bejöhetne. Ne üljünk az Xre. Nem akkora ez a Juve, hogy örüljünk neki.
Nincs több cserénk.
Nem figyeltem. Köszi.
CsaSzi9294

Mekkora gólt rúgott… :roll:
Atosz

Hogy a büdös faszba tudunk ennyire szerencsétlenek lenni?
CsaSzi9294

Mondjuk azt vissza lehet fújni..
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Sirok b@cca meg!!
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Sommer is mi a faszt csinál?
CsaSzi9294

Ez minden csak nem szabályos.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

CsaSzi9294 írta: 2025.09.13. 19:52 Ez minden csak nem szabályos.
Babával együtt rúgta el Thuram a labdát. Ez megint óriási bunda.
CsaSzi9294

Kcsög merda.
CsaSzi9294

drtie írta: 2025.09.13. 19:54
Az hát. Ettől függetlenül ezt a 3 védős szart el lehetne felejteni. Rengeteg gólt kapunk.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Hihetetlen milyen egy juve fóbiánk van vagy alapból fosunk tőlük vagy nem tudom de lehetnek atom szarok, közepesek, átlagosak akkoris fényévente verjük meg őket bajnokikon...
Nem hiszem el....így elbaszni....fordítottunk is erre...
6 pontra az első hely....3 forduló után már ekkora hátrány....
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Ez van, középpályás védekezéssel kezdeni kell valamit, mert nem létezik, szabadon lövöldöznek távolról, átszaladnak rajtunk. Már Inzaghinak sem sikerült, sajnos ez nem 1-2 hét alatt fog megoldódni.

Hátvédsor is, Sommerrel együtt nem nevezhető acélosnak.

Azért bízom benne, hogy nem zuhan össze a csapat.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Fasznak van VAR?
Azon kívül, hogy balfasz a csapat, Sommer se tudom mit csinál, ez szabálytalan
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Nem volt benne elég, hogy fault legyen direkt visszanéztem.

Nem érdemeltek győzelmet, de sajna gólra játszák, mi meg továbbra is hatalmas balf.szok vagyunk.

Ez a mai kevésbé lenne gáz teljesítmény alapján ha nincs az égés az Udinese ellen hazain. De 4 gólt kapni az viszont nagyon nincs rendben.

Kevés lesz Chivu ide az a helyzet.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Amíg a csapat magjának kikiáltott Bastoni, Barella, Lautaro 3as a legnagyobb betli, addig felesleges bármiről is beszélni.
82. perc, vezetünk, háttal a kapunak a csatár, erre Bastoni visszarántja... Ilyet egy megye szintű futballista csinál.
FORZA INTER!!!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ezt a fasz juvét mindig tolják a bírók.A VAR is mi a faszt nézett,a Sat 1 et? Ráadásul az élő képen mintha fújni akart volna,de a lövés beakadt.Nagyon dühös vagyok,mert nem érdemeltünk veteséget,egy sótlan ellenfél ellen.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Teljesen szabályos gól volt. A kapusunk katasztrófa nemcsak ezen a meccsen hanem eddig egész szezonban. A védekezésünk katasztrófa, most már a pontRúgások elleni védekezésünk is az. 200 beadásunk van egy mérkőzésen, nem tudjuk lekezelni az átmeneteket, ugyanaz a csapat játszik aki eddig, szerencsénk sincs nyilván, elgondolás sincs támadásainkban. Engem nem érdekel ahogy ezt már sokszor leírtam hogy hányadikok leszünk ebben a szezonban viszont kezdjük el beépíteni azokat a játékosokat akiket vettünk, hogy legalább lássuk hogy melyik flop. És nem az edzőre haragszom hanem a vezetésre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Francesco 2025.09.13. 20:01-kor.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Dan-i-nter írta: 2025.09.13. 19:58 Kevés lesz Chivu ide az a helyzet.
Lehet, hogy kevés lesz, de szerintem Inzaghival tavaly semmivel sem volt jobb a védekezésünk, 1-2 meccset leszámítva. Ez a probléma nem most kezdődött a nyáron.
Cupi

sly89 írta: 2025.09.13. 19:37 Jobban nézünk ki a cserék óta. Lehet Barellának (egyik kedvencem) és Lautaronak sem kellene, hogy bérelt helye legyen a kezdőben.
Igen ez tetszett, hogy simán lekapta őket mert mindkettő baromi gyenge volt....jót is tett a csapatnak de ez a vége....ez az arc is ellenünk meglőtte élete gólját aztán többet nem rúg....áááááááá
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Elég idegesítő lehet hogy majdhogynem egy győzelmet érdemlő játék mellett kikapunk!
A 4. góljuk szabálytalan volt! Sommer meg nem volt a helyzet magaslatán!
Hát nem tudom, kezdem sajnálni Chivut!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Dan-i-nter írta: 2025.09.13. 19:58 Kevés lesz Chivu ide az a helyzet.
Hat nehez honnan kezdeni.

Gasperini ota nem kezdett ettol rosszabbul edzo nalunk.
3 meccs = 2 vereseg.
Ettol meg De Boer baratunk is jobb volt...

Irta valaki, hogy a kor miatt nem birjuk.
Hat meglepodunk?
Tavaly oktoberbe Juventus elleni meccsen 29.1 volt a kezdonk atlageletkora.
Ma 30.5.
Ez a 30.5 biztosan top 5 bajnoksag rekord is egyben szokas szerint...
Dehat fiatalitottunk, az...

Irta szinten valaki, hogy kreativitas nulla, meg taktika az ablakban.
Amiota Chivu ittvan egyszeruen latni nem lehet, hogy megis mi az elkepzelesunk, mit akarunk.
Rohej...
Igy nehez volt eddig is, es nehez lesz ezek utan is...

Vegezetul meg a vedekezes.
Botrany...
3 fordulo = 6 kapott gol, mirol beszelunk?
Chivunak volt 7db tetmeccse Inter kispadon, 7 meccs = 10 kapott gol.
Mindezt ugy, hogy a Juventus volt az elso ertelmezheto ellenfel, aki "erosnek" mondhato, es kaptunk ellenuk 4 golt.
Egyszeruen vicc...

Vegezetul meg szidtuk Inzaghit a posztracserek miatt, haat Chivu ezt is viszi tovabb, ugyanugy ahogy a 3-5-2 taktikat, es a jol bevallt Inzaghi kezdot.

7 tetmeccs = 3db gyozelem 3 vereseg 1 X, ez azert komoly...
10 kapott gollal.

Egyetlen egy elkepeszto szerencsenk van, nem eppen extra nehez meccsek jonnek.
Ajax, Sassuolo, Cagliari, Praga, Cremonese.

Ha itt sem sikerul eredmenyeket felmutatni, akkor valoban igazuk lesz az Olaszorszagban panikolo szurkolonak, hogy el kell kuldeni az edzot.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Nagy meccs volt. De a zebrák jogosan csörtettek át rajtunk. A komplett védelmünk gyenge volt, a lengyel szokás szerint semmit nem ért, és a Barella - Lautaro páros nem véletlenül lett lehozva. Ennyi hézagot nehéz megfelelően foltozni. Pedig a játék összképe alapján akár a győzelem is benne volt.

FORZA INTER!!!
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

És amúgy ezen a meccsen jött elő, amit egész nyáron írt sok mindenki.
Kellett volna egy "emberevő" középpályás
Dan-i-nter

sly89 írta: 2025.09.13. 19:59
Lehet, hogy kevés lesz, de szerintem Inzaghival tavaly semmivel sem volt jobb a védekezésünk, 1-2 meccset leszámítva. Ez a probléma nem most kezdődött a nyáron.
Lehet, de Inzaghi alatt tudtunk mit kezdeni a labdával, meg ennél több tartása volt a csapatnak.

Szinte biztos voltam benne, hogy a játék képe ellenére egyenlít a Juve, nem kellett rá sokat várni.
Atosz

Egészen elképesztő ez a vesztes mentalitás, ami a csapatba van kódolva. Ilyet egyszerűen nem lehet, hogy vezetésről helyzet nélkül visszahozzuk az ellenfelet a meccsbe. Kurvaszomorú. 0,64es xgre kaptunk 4 gólt.
CsaSzi9294

Chivu nem tehet róla ha egy szabálytalan gólt lőnek vagy ha Sommer hurka volt. Chivu arról sem tehet ha Akanja és Zielinski nem ugrik fel Thurammal 3-2 előtt.
Én megvédeném Chivut, volt töke belenyúlni és levinni a “nagyokat”, ami vezetést is eredményezett. Oké, Chivu nem top edző, de szerintem egyáltalán nem ő tehet erről a mai vereségről. Formációt kell vàltani, mert ez a 3 védős nem megy. Én nem temetném még a szezont.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.09.13. 20:07 Formációt kell vàltani, mert ez a 3 védős nem megy.
Hat igen, arra varhatunk...
interfan

sly89 írta: 2025.09.13. 18:34 Akanji mozgása idáig nem rossz, nem fog hiányozni Pavard.
Szerencsetlen ember ettol rosszabbul nem is kezdhetett volna...
Dan-i-nter

CsaSzi9294 írta: 2025.09.13. 20:07 Chivu nem tehet róla ha egy szabálytalan gólt lőnek vagy ha Sommer hurka volt. Chivu arról sem tehet ha Akanja és Zielinski nem ugrik fel Thurammal 3-2 előtt.
Én megvédeném Chivut, volt töke belenyúlni és levinni a “nagyokat”, ami vezetést is eredményezett. Oké, Chivu nem top edző, de szerintem egyáltalán nem ő tehet erről a mai vereségről. Formációt kell vàltani, mert ez a 3 védős nem megy. Én nem temetném még a szezont.
Hagyjuk már ezt a szabálytalan gólozást. Bonny a semmitől esett össze, alig értek hozzá.
Chivu rakta be egyből a kezdőbe Akanji-t is (kb 3 gólnál is csak néző volt), és ő erőlteti Zielinski-t is miközben csere létére kevesebbet fut mint a 36 éves Miki 80 perccel a lábában.

Susic is ég és föld volt a különbség, így hogy egyből kikerült a kezdőből, biztos jót tesz az ő önbizalmának is, hogy sz*rrá dicséri a média az első meccse után, erre egyből peremre kerül.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

A védekezés tavaly is rossz volt! Igazából ezen ment el a bajnokság! A lőtt góljaink száma megvolt a kapott gól na az sok!
Semmit nem javult, de miért is javult volna??? Hát visszük tovább az Inzaghi filozófiát, nem??
Egyébként a mai egy elképesztő szerencsétlen meccs volt, nagyon nem érdemeltünk vereséget! Nagyon nem!
Nagy kérdés a szezonra hogy lehet e motiválni kis túlzással ugyanazt a kezdőt x éven keresztül!?
Idén valóban nem lehet elvárni a bajnoki címet, viszont igazából nem is tudom mit lehetne várni ettől a kerettől! Legyen meg a BL? BL csoportkör továbbjutást? És ennyi?? Valószínűleg ennyi! Csak rosszabb ne legyen!!!
És nagyon kéne már egy tulajdonos!
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Nagyon nagy gond van és lesz sajnos.
Idén más célok miatt küzdhetünk, hogy örülhetünk ,ha meglesz a legjobb 4. a bajnokságban
A csapat morálisan és mentálisan totális mélyponton van .
A kapus kérdés és a top játékosok formahanyatlása mind mind azt mutatja , hogy ide nagyon kevés Chivu.
De a vezetőség is ezzel az ócska mercatóbal is betaszította az Intert az átlagos csapatok közé.
Egy kicsit emlékeztett a Mourinho utáni időszakra ,amikor Benitezzel csak szemvedtünk.
Henrique-t meg minek igazoltuk le, ha Darmian is előbb kerül be mint Ő . De Vrij-t is nagyon sajnálom , mert rohattul nem ezt érdemli.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára segogabor 2025.09.13. 20:24-kor.
interfan

Francesco írta: 2025.09.13. 19:59 Teljesen szabályos gól volt. A kapusunk katasztrófa nemcsak ezen a meccsen hanem eddig egész szezonban. A védekezésünk katasztrófa, most már a pontRúgások elleni védekezésünk is az. 200 beadásunk van egy mérkőzésen, nem tudjuk lekezelni az átmeneteket, ugyanaz a csapat játszik aki eddig, szerencsénk sincs nyilván, elgondolás sincs támadásainkban.
És nem az edzőre haragszom hanem a vezetésre.
Egyetertek, felesleges is "szabalytalan" golozni, egyertelmuen szabalyos volt.

Tobbi resz is tupontos:
"
- védekezésünk katasztrófa, most már a pontRúgások elleni védekezésünk is az
- 200 beadásunk van egy mérkőzésen
- nem tudjuk lekezelni az átmeneteket
- ugyanaz a csapat játszik aki eddig
- elgondolás sincs támadásainkban
"

Nehez ettol jobban osszefoglalni a helyzetet.

Utolso mondatod meg lehet kulcsmondat lesz akar rovidtavon is.
Mert a nyari donteseket a vezetes hozta meg...
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

CsaSzi9294 írta: 2025.09.13. 19:56
drtie írta: 2025.09.13. 19:54
Az hát. Ettől függetlenül ezt a 3 védős szart el lehetne felejteni. Rengeteg gólt kapunk.
Főleg a csiga Acerbivel középen
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2025.09.13. 20:07 Chivu nem tehet róla ha egy szabálytalan gólt lőnek vagy ha Sommer hurka volt. Chivu arról sem tehet ha Akanja és Zielinski nem ugrik fel Thurammal 3-2 előtt.
Szerintem a gólokat nem a formáció miatt kaptuk...középpályás védekezésünk az tény szar volt de pl. nem a formációtól védekezne normálisan Zielinski/Akanji és nem hagyná, hogy simán fejeljenek mellőle.... csávó meg az élete gólját lőtte amibe sajnos Sommer is benne volt és ugye minden formáció alapja egy kapus. ;)
Azzal viszont egyetértek valami más ki kellene már próbálni. Az is vicc van mindig 120 beadásunk és abból jó ha 1 jó....
Szereztünk 3 gólt idegenben egy riválisnak aminek illene elégnek lennie. De nem lett. 4-et kapni szégyen.
CsaSzi9294

Dan-i-nter írta: 2025.09.13. 20:11
Hagyjuk már ezt a szabálytalan gólozást. Bonny a semmitől esett össze, alig értek hozzá.
Chivu rakta be egyből a kezdőbe Akanji-t is (kb 3 gólnál is csak néző volt), és ő erőlteti Zielinski-t is miközben csere létére kevesebbet fut mint a 36 éves Miki 80 perccel a lábában.

Susic is ég és föld volt a különbség, így hogy egyből kikerült a kezdőből, biztos jót tesz az ő önbizalmának is, hogy sz*rrá dicséri a média az első meccse után, erre egyből peremre kerül.
Az ha telibe sarkon rúgja, nálam szabálytalan. Ennél kisebbért is fújtak már le szitut.

Persze hogy berakta Akanjit. Ha mást tesz be, akkor az lett volna a baj, mert Pavard nincs, Darmian jobb lett volna? Vagy De Vrij, aki játékban sincs? Mikit le kellett már hozni. Sucicot nem értem bevallom, de nem ezen ment el. Hanem azon, hogy ilyen Dioufot hoztunk normális kezdő kp helyett.
interfan

PellerG írta: 2025.09.13. 20:17 Főleg a csiga Acerbivel középen
De csak akkor hisszuk el, hogy Chivu ugyanugy alapkent szamit ra, ha eltelik 3 meccs es kezd.
(Es ez a mondat elhangzott nyaron)

Eltelt 3 bajnoki, Acerbi:
3/3 kezdo

Hat igen...

Dehat meglepodni sem kell, el is mondta Chivu, vinni kell tovabb a korabbi taktikat, es szamit a bajnokokra ok viszik tovabb az Intert.

Hat igen...
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.09.13. 20:21
De csak akkor hisszuk el, hogy Chivu ugyanugy alapkent szamit ra, ha eltelik 3 meccs es kezd.
(Es ez a mondat elhangzott)

3/3 kezdo

Hat igen...

Dehat meglepodni sem kell, el is mondta Chivu, vinni kell tovabb a korabbi taktikat, es szamit a bajnokokra ok viszik tovabb az Intert.

Hat igen...
Azért ne vedd kézpénznek, hogy Acerbi sokáig a kezdőben lesz. Egy derbi d italian lehozza a lassan klubikon csapatkapitányt, plusz Olaszország legjobb középpályását, mert hurka volt a meccsen. Acerbi sem lesz sokáig kezdő, Chivu le fogja venni. Kva sok a kapott gól egyszeruen nem lehet nem változtatni.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Akár hányszor nézem vissza,egyértelmű volt,a szájához is emelte a sípot,jött a lövés,de nem mert bele fújni,mert gól lett.Sajnos az ág is húz minket,és csak nagyobb bajt csinál,mint amilyen most van
CsaSzi9294

Egyébként volt egy szitu, ami annyira nem tetszett. Marchus 4-3-as égéskor ne vigyorogjon már. Nekem ez nem volt szimpatikus.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.09.13. 20:24
(Es ez a mondat elhangzott)

3/3 kezdo

Hat igen...

Hat igen...
Azért ne vedd kézpénznek, hogy Acerbi sokáig a kezdőben lesz. Egy derbi d italian lehozza a lassan klubikon csapatkapitányt, plusz Olaszország legjobb középpályását, mert hurka volt a meccsen. Acerbi sem lesz sokáig kezdő, Chivu le fogja venni. Kva sok a kapott gól egyszeruen nem lehet nem változtatni.
Persze...
Nyaron is lefutottuk ezt.
Majd akkor hisszuk el, ha 3 bajnokin is kezd Acerbi.

Eltelt a 3 bajnoki...

Chivu a nagy innovator, a nagy valtoztato.
Az...
Eddig konkretan semmin nem valtoztatott.
Vagyis de, elkepzelni nem lehet megis mit akarunk, azon kivul, hogy adjuk be.

De nem baj, majd ha tavasszal is ez lesz, akkor elhisszuk, addig nem, ismeros...
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.09.13. 20:27
Persze...

Eltelt a 3 bajnoki...

Az...

De nem baj, majd ha tavasszal is ez lesz, akkor elhisszuk, addig nem, ismeros...
Kit hoznál?
Cupi

Nekem az sem tetszett annyira, hogy 4-3-nál még amikor tartott a meccs a 2 Thuram nevetgéltek egymással....Khepren esetében még értem is hisz egy elbukottnak hitt meccset fordítottak meg éppen de Marcus mi a tökömet nevetgél ilyenkor????? Egy ilyen vereség az ősi rivális ellen csak nekünk fáj? :( :?
interfan

Ertekelesek:

- Calciomercato.it:

Calhanoglu 7,5
Thuram 6,5
Augusto 6
Dimarco 6
Mkhitaryan 6
Dumfries 5,5
Bastoni 5
Acerbi 5
Bonny 5
Akanji 4,5
Zielinski 4,5
Martinez 4,5
Barella 4
Sommer 3
CsaSzi9294

Cupi írta: 2025.09.13. 20:30 Nekem az sem tetszett annyira, hogy 4-3-nál még amikor tartott a meccs a 2 Thuram nevetgéltek egymással....Khepren esetében még értem is hisz egy elbukottnak hitt meccset fordítottak meg éppen de Marcus mi a tökömet nevetgél ilyenkor????? Egy ilyen vereség az ősi rivális ellen csak nekünk fáj? :( :?
Pont ezt irtam fentebb. :)
Jolvan akkor nem csak szerintem volt gaz..
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.09.13. 20:28
interfan írta: 2025.09.13. 20:27
Persze...

Eltelt a 3 bajnoki...

Az...

Kit hoznál?
Senkit, mert olyan meccsek jonnek amiket meg Pinter Attilaval is hozni kellene.
Majd utana megnyugszik minden, csak hat pillanatnyi sikert ateltunk a legsotetebb Stramaccioni, Mancini, Ranieri, DeBoer korszakokban is.
Hosszutavon mindig ugyanaz lett a pillanatnyi dolgokbol...

Olaszok persze mar bedobtak Mourinho nevet is. :D
Hat igen, Olaszorszag en igy szeretlek.
Minden tisztelet es orok hala, de remelem Jose mar nem lesz soha Inter edzo.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.09.13. 20:33-kor.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

vaskalap írta: 2025.09.13. 20:24 Akár hányszor nézem vissza,egyértelmű volt,a szájához is emelte a sípot,jött a lövés,de nem mert bele fújni,mert gól lett.Sajnos az ág is húz minket,és csak nagyobb bajt csinál,mint amilyen most van
Kéteszer fordítottuk meg a meccset és 3 gólt rúgtunk Torinoban amire nem is tudom mikor volt példa.
Szerintem mindenki aki a pályán volt hajtott és akart még aki hibázott is,de az nem fér bele,hogy Sommer gyakrolatilag egyetlen kapura tartó labdát sem tudott hárítani. Pedig szerintem még a cserék is ültek,mert frisseséget hozak a játékba, de igy kikapni azt jelenti,hogy nem tudjuk mit kell csinálni amikor megvan a vezetés.

Ez igy nagyon felkvaró bukta volt ,mert játékban gyakorlatilag nem volt olyan szakasza a meccsnek amikor fölénk tudtak volna nőni és még a sokat szidott Hakan és szépségdíjas gólokat tudott szerezni.

Most nyerhető meccsek jönnek a a bajnokságban,de kérdés milyen lelkiállapotban lesz ez a csapat miután Torinoban tökön lőttük magunkat.
interfan

Cupi írta: 2025.09.13. 20:18 Az is vicc van mindig 120 beadásunk és abból jó ha 1 jó....
Szereztünk 3 gólt idegenben egy riválisnak aminek illene elégnek lennie. De nem lett. 4-et kapni szégyen.
Szerintem az a vicc igazan, hogy ennyi az osszelkepzelesunk.
Ki szelre, adjuk be, es majd lesz valami...
Ehhez egy katasztrofa vedekezes minden teren.
Nehez igy mirol beszelni.
Atosz

CsaSzi9294 írta: 2025.09.13. 20:31
Cupi írta: 2025.09.13. 20:30 Nekem az sem tetszett annyira, hogy 4-3-nál még amikor tartott a meccs a 2 Thuram nevetgéltek egymással....Khepren esetében még értem is hisz egy elbukottnak hitt meccset fordítottak meg éppen de Marcus mi a tökömet nevetgél ilyenkor????? Egy ilyen vereség az ősi rivális ellen csak nekünk fáj? :( :?
Pont ezt irtam fentebb. :)
Jolvan akkor nem csak szerintem volt gaz..
Én is felháborodtam először azt látva, de jobban belegondolva, tuti csak kínjában nevetett, vagy a Bonnys eset miatt, amit elengedtek, vagy mert hihetetlen módon szoptunk ki.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.09.13. 20:35
Cupi írta: 2025.09.13. 20:18 Az is vicc van mindig 120 beadásunk és abból jó ha 1 jó....
Szerintem az a vicc igazan, hogy ennyi az osszelkepzelesunk.
Ki szelre, adjuk be, es majd lesz valami...
Ehhez egy katasztrofa vedekezes minden teren.
Nehez igy mirol beszelni.
Inzaghinál több volt a taktika? :)
Hányszor de hányszor panaszkodtunk miatta, hogy a 100adik se jön össze?
Válasz küldése