Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Baggio85
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Kellő komolysággal vettük a meccset szerencsére. Otthon nyerni kell a két gyengébb ellenfél ellen, meg Belgiumban sem megoldhatatlan feladat, és akkor 12 ponttal a 24 meglehet novemberre.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Festa
Vérprofin játszottunk.Pontosan annyit adtunk ki magunkbòl,amennyire szükség volt,
Thuram (nem tudta elfelejteni,hogy tesòja a másik csapatban van) nélkül pedig így se állnánk.
Akanji pedig semmi rendkívülit nem csinált csak nem hozott össze olyan buta tizenegyeseket mint Bisseck,
Esposito sokat küzdőtt és hajtott,de kapu előtt nem volt veszélyes.
Chivunak kellett ez a gxőzelem mint halott lònak a fogmosás ,de azért a cserékkel főleg Bonnyévsl túl sokat várt.
Nyertünk és jöhet az örök mumus Sassulo.
Thuram (nem tudta elfelejteni,hogy tesòja a másik csapatban van) nélkül pedig így se állnánk.
Akanji pedig semmi rendkívülit nem csinált csak nem hozott össze olyan buta tizenegyeseket mint Bisseck,
Esposito sokat küzdőtt és hajtott,de kapu előtt nem volt veszélyes.
Chivunak kellett ez a gxőzelem mint halott lònak a fogmosás ,de azért a cserékkel főleg Bonnyévsl túl sokat várt.
Nyertünk és jöhet az örök mumus Sassulo.
- interfan
Chivu kuzdelme a tulelesert elso resz megoldva.
Ebbol a szempontbol valami elkepeszto szerencsenk van ezzel az 5 meccsel.
(Ajax, Sassuolo, Cagliari, Praga, Cremonese)
Ha akartuk se lehetett volna ettol jobb menetrendet valasztani.
En ezert irtam tobbszor, ezeket a meccseket edzo nelkul is behuznank, utana jon majd az igazsag pillanata az oktober kozepetol, november vegeig levo menetrendbe.
Sok mindent a meccshez nem lehet hozzafuzni.
Jol nem jatszottunk, de legalabb nyertunk.
Az elkepzeles tovabbra is annyi, adjuk be, es majd lesz valami.
Hat ez most be is jott, 2 szerzett gol, mindketto beiveles utan.
Cserek szerintem is keson jottek, az 50m "rejtely", azaz a Henrique-Diouf paros tovabbra is ott ul a padon 0 perccel.
En akit kiemelnek az DeVrij, persze ez az Ajax nem komoly csapat, de szamomra folyamatosan meggyozobb mint Acerbi.
Akanjinak tovabbra is ido kell.
A sokat szidott Calhanoglu, aki kapcsan mar az volt, hogy o mar fejben nincs itt, megint a meccs egyik legjobbja volt.
Calhanoglu 2 meccs = 2 gol 2 golpassz.
Thuram 2 meccs = 3 gol.
Ertekelesek:
- Eurosport.it:
Thuram 7,5
Sommer 7
DeVrij 7
Barella 6,5
Mkhitaryan 6,5
Esposito 6,5
Bastoni 6
Akanji 6
Frattesi 6
Dumfries 6
Dimarco 6
Augusto 6
Ebbol a szempontbol valami elkepeszto szerencsenk van ezzel az 5 meccsel.
(Ajax, Sassuolo, Cagliari, Praga, Cremonese)
Ha akartuk se lehetett volna ettol jobb menetrendet valasztani.
En ezert irtam tobbszor, ezeket a meccseket edzo nelkul is behuznank, utana jon majd az igazsag pillanata az oktober kozepetol, november vegeig levo menetrendbe.
Sok mindent a meccshez nem lehet hozzafuzni.
Jol nem jatszottunk, de legalabb nyertunk.
Az elkepzeles tovabbra is annyi, adjuk be, es majd lesz valami.
Hat ez most be is jott, 2 szerzett gol, mindketto beiveles utan.
Cserek szerintem is keson jottek, az 50m "rejtely", azaz a Henrique-Diouf paros tovabbra is ott ul a padon 0 perccel.
En akit kiemelnek az DeVrij, persze ez az Ajax nem komoly csapat, de szamomra folyamatosan meggyozobb mint Acerbi.
Akanjinak tovabbra is ido kell.
A sokat szidott Calhanoglu, aki kapcsan mar az volt, hogy o mar fejben nincs itt, megint a meccs egyik legjobbja volt.
Calhanoglu 2 meccs = 2 gol 2 golpassz.
Thuram 2 meccs = 3 gol.
Ertekelesek:
- Eurosport.it:
Thuram 7,5
Sommer 7
DeVrij 7
Barella 6,5
Mkhitaryan 6,5
Esposito 6,5
Bastoni 6
Akanji 6
Frattesi 6
Dumfries 6
Dimarco 6
Augusto 6
- interfan
Chivu:
Mindig is 3-5-2 taktikat akartam jatszatni.
Nem vagyok hulye, nem valtoztatok azon ami jol ment.
Csak hozza kell tenni par dolgot, es ez a csapat teszi amit kell.
Ismetlem nem vagyok hulye, folytatom a korabbi iranyt, nem csinalok valtoztast, ez csak kart okozna a csapatnak.
A folytonossag a legfontosabb.
- Dan-i-nter
2. fi-t nem bírtam nézni mert nagyon fáradt voltam, szóval nem tudom mennyit javult fel a játékunk, de az nem taktika, hogy beadom aztán lesz ami lesz. Bár az mindenképpen pozitívum, hogy végre volt pár jó szögletünk (azt tegyük hozzá, hogy a holland liga nem épp a védekezéséről híres), de taktikai elemeket én továbbra se nagyon látok a csapat játékában.
Lehet, hogy Inzaghi-nál is voltak beadások szép számmal (ami a taktika velejárója valamilyen szinten), de azért ott rendre voltak látványos pár érintéses labdakihozatalok amiken látszott, hogy gyakorolva van, Chivunál ezt max rutinból látni pár játékosnál. Meg ott azért vezettünk támadást középen is.
Volt itt szó Mou-ról meg Spallettiről mint opciók, van egy rakás jogos kritika az irányukba, de pl. róluk ezt nem tudom elképzelni, hogy semmi technikai elem ne látszódjon a játékunkon ennyi lejátszott meccs után.
Chivunál tényleg az az érzése az embernek mint FM-ben, hogy felrakod a játékosokat aztán ők oldják meg mert elég jó a technikájuk.
3 pont meg van, de én továbbra se látom, hogy visszük végig a szezont vele.
Lehet, hogy Inzaghi-nál is voltak beadások szép számmal (ami a taktika velejárója valamilyen szinten), de azért ott rendre voltak látványos pár érintéses labdakihozatalok amiken látszott, hogy gyakorolva van, Chivunál ezt max rutinból látni pár játékosnál. Meg ott azért vezettünk támadást középen is.
Volt itt szó Mou-ról meg Spallettiről mint opciók, van egy rakás jogos kritika az irányukba, de pl. róluk ezt nem tudom elképzelni, hogy semmi technikai elem ne látszódjon a játékunkon ennyi lejátszott meccs után.
Chivunál tényleg az az érzése az embernek mint FM-ben, hogy felrakod a játékosokat aztán ők oldják meg mert elég jó a technikájuk.
-
P-Inter
Eriksen meddig dekkolt a padon Conte alatt, mint a világ egyik akkori legjobb irányítója?
L.H. és Diouf meg gyanítom még kicsit fogalmatlanok, azé’ bakke, nem úgy van az, hogy igazolok vkit, azt rögtön bevethető…
L.H. és Diouf meg gyanítom még kicsit fogalmatlanok, azé’ bakke, nem úgy van az, hogy igazolok vkit, azt rögtön bevethető…
- interfan
Ugyanezt latom en is, es azert mar nem 1 vagy 2 meccs telt el.Dan-i-nter írta: ↑2025.09.18. 08:29 2. fi-t nem bírtam nézni mert nagyon fáradt voltam, szóval nem tudom mennyit javult fel a játékunk, de az nem taktika, hogy beadom aztán lesz ami lesz. Bár az mindenképpen pozitívum, hogy végre volt pár jó szögletünk (azt tegyük hozzá, hogy a holland liga nem épp a védekezéséről híres), de taktikai elemeket én továbbra se nagyon látok a csapat játékában.
Ha ezen tud valtoztatni Chivu surgosen, akkor lesz jovoje.
Ha nem, akkor az oktober kozepetol november vegeig tarto kemeny sorozatban, lehet hogy vege lesz...
- Dan-i-nter
Azt tegyük hozzá hogy Conte próbálgatta Eriksen-t rendesen miután leigazoltuk (csereként leginkább) csak a dánnak nem volt meg a megfelelő munkavégzése a Mezzala szerepkörhöz mikor ide jött, ezért volt csak peremember kezdetben.
- Cupi
Ezen logika mentén akkor ha valaki változtatni merne a szent 3-5-2-őn akkor az hülye?interfan írta: ↑2025.09.18. 06:57 Chivu:
Ismetlem nem vagyok hulye, folytatom a korabbi iranyt, nem csinalok valtoztast, ez csak kart okozna a csapatnak.
A folytonossag a legfontosabb.
Hozzáteszem én leszarom a felállást ha jól játszunk és nyerjük a meccseket. Tök mind1 minek hívjuk csak működjön.
- interfan
Hat igen, aki hozzanyul barmihez az hulye.Cupi írta: ↑2025.09.18. 08:38Ezen logika mentén akkor ha valaki változtatni merne a szent 3-5-2-őn akkor az hülye?interfan írta: ↑2025.09.18. 06:57 Chivu:
A folytonossag a legfontosabb.![]()
- Baggio85
Szerintem ez a "csak beadjuk a labdát és hátha gól lesz" dolog is ugyanúgy el van túlozva itt a fórumon, mint sok más minden. Rendben, mindenki azt látja, meg azt veszi észre, ami felé hajlik, de egyáltalán nem erről szól Chivuval (sem) a játékunk.
Az már egy egészen más kérdés, hogy egyébként még akár jogosan is, tűnhet úgy valakinek, hogy így van, mert rengeteg technikai hibát és rossz döntést hozunk a támadó harmadban. Barella kb. magát szórakoztatja sokszor, az egyszerű helyett színezi és olyan középre adott labdái vannak, hogy maga sem hiszi el, hogy az valakinek jó lehet. Emellett ami még érthetetlenebb (és már Inzaghi idejében is az volt), hogy borzasztó jól megcsináljuk, hogy a szélen a védelem mögé kerülünk, de innentől kezdve kb. olyan, mintha a szélső játékos (pl. Dima, Dumfries...) és belül a 2-3 center most találkoztak volna először: ha rövidre jön a passz, mindenki a hosszúra helyezkedik; ha a hosszúra, akkor mindenki középre stb... Pedig pont ez a része lenne az, amit azt gondol az ember, hogy edzésen addig lehet gyakorolni, hogy már "csukott szemmel" is menjen. Szóval én szerintem egyáltalán nem csak a beadásokról szól Chivu játéka, az más kérdés, hogy jelenleg valóban ezekből tudunk veszélyt okozni és gólt lőni többnyire.
Az már egy egészen más kérdés, hogy egyébként még akár jogosan is, tűnhet úgy valakinek, hogy így van, mert rengeteg technikai hibát és rossz döntést hozunk a támadó harmadban. Barella kb. magát szórakoztatja sokszor, az egyszerű helyett színezi és olyan középre adott labdái vannak, hogy maga sem hiszi el, hogy az valakinek jó lehet. Emellett ami még érthetetlenebb (és már Inzaghi idejében is az volt), hogy borzasztó jól megcsináljuk, hogy a szélen a védelem mögé kerülünk, de innentől kezdve kb. olyan, mintha a szélső játékos (pl. Dima, Dumfries...) és belül a 2-3 center most találkoztak volna először: ha rövidre jön a passz, mindenki a hosszúra helyezkedik; ha a hosszúra, akkor mindenki középre stb... Pedig pont ez a része lenne az, amit azt gondol az ember, hogy edzésen addig lehet gyakorolni, hogy már "csukott szemmel" is menjen. Szóval én szerintem egyáltalán nem csak a beadásokról szól Chivu játéka, az más kérdés, hogy jelenleg valóban ezekből tudunk veszélyt okozni és gólt lőni többnyire.
- Cupi
Nekem a kedvencem de nagyon gyenge és rendkívül sok hibával játszik idáig....nem is értem...olyan bután elszórt labdái voltak tegnap is ami miatt még egymást is lecsesznénk a haveri focin.
Kedvencem az volt amikor egy beadásnál addig várt míg simán belelépett a védő a labdába....majd Barella befelé mutogatva magyarázott idegesen valakinek....lehet kérdezte ki tette ide ezt a védőt?
- Festa
L.H sokat játszott a klub Vb alatt meg felkészülséen.
Visszajött Dumfries is gyakorlatilag a brazilnak nem osztottak lapot.
Erre mondjuk,hogy ezen az alapon ülhetne ott valaki az ifiből vagy jöhetett volna egy noname 10 milliós Wb a Monzából.
Sucic remélem kezd majd a Sassulo ellen mert ,igy nem nagyon fog belejönni a játékba.
- interfan
Na igen, szerintem ezert merul fel sokakban az 50 millios kerdes, es a Henrique-Diouf paros leigazolasa.
Klub VB-t hagyjuk, mert ott olyan volt Sucic amilyen.
Torino ellen mindenki elhal, igy zseni meg ugy klasszis, bla-bla, majd az Udinese ellen botrany gyenge es teljes KO.
Na de hogy ezek utan stabilan padra teszem, es kap szerencsetlen ember tegnap is, egy Ajax ellen 2-0 vezetes birtokaban 3db percet.
Hat igy nehez lesz...
Nem feletlenul csak a "hulyek" azok akik mernek barmit is valtozatni az eddigi hosszu evek csapatan, kezdojen, taktikajan.
-
Interfan1000
Nekem továbbra is az a bajom, hogy azok a játékosok gyengék, akiktől nem ezt várná az ember. Calhanoglu legalább összeszedte végre magát, de Barella meg Mkhitaryan totál középszer, meg szerintem Dimarco is. Acerbi is sokat hibázik, de legalább most DeVrij jól játszott, ez nekem mindenképp biztató, viszont a jobb oldal közepén se Akanji (remélem ő idővel belejön), sem Bisseck nem megbízható. Meg Lautaro-tól se ezt várná az ember, de hála az égnek legalább Thuram szárnyal. Sommer-nek remélem ez a nagy védés meghozza az önbizalmát, mert eddig ő is totál nulla volt sajnos. Azért így nehéz…Chivu-val én teljesen elégedett vagyok eddig!
- interfan
Erre van a legegyszerubb valasz, valtozatni erdemes.Interfan1000 írta: ↑2025.09.18. 09:41 Nekem továbbra is az a bajom, hogy azok a játékosok gyengék, akiktől nem ezt várná az ember. Calhanoglu legalább összeszedte végre magát, de Barella meg Mkhitaryan totál középszer, meg szerintem Dimarco is. Acerbi is sokat hibázik, de legalább most DeVrij jól játszott, ez nekem mindenképp biztató, viszont a jobb oldal közepén se Akanji (remélem ő idővel belejön), sem Bisseck nem megbízható. Meg Lautaro-tól se ezt várná az ember, de hála az égnek legalább Thuram szárnyal. Sommer-nek remélem ez a nagy védés meghozza az önbizalmát, mert eddig ő is totál nulla volt sajnos.
Ott van Sucic, en ertem egy total homaly volt az Udinese ellen, de miert ne kaphatna lehetoseget akar Mkhitaryan helyen?
Vagy a 25m Diouf?
De irta valaki, hogy Frattesit is akkor miert tartottuk meg?
Boven lenne valasztasi lehetoseg, es nem csak a kobevesett Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan KP.
DeVrij tavaly is sokkal jobb volt mint Acerbi, tegnap is jo volt, erre jon majd a bajnoki, es hat van egy gyanum, hogy Acerbi kezdo, DeVrij pad.
En ertem azt is, ahogy Sucic kapcsan is, hogy Bissekcnek is vannak gyengebb meccsei.
De sajnos a 30 eves BL gyoztes Akanji amit eddig nyujt, az boven gyengebb mint Bisseck.
Persze jojjon bele, mutassa meg, de miert nem kaphat eselyt Bisseck is.
Amiota Akanji megjott, Bisseck konkretan 0 percet kapott.
Sot volt 4db meccsunk iden, ebbol 4/3X vegig a padon maradt 0 perccel.
En ezert irtam a nyilatkozat kapcsan, en nem gondolom, hogy az feltetlenul "hulye" aki barmit is valtozatat, es nem csak az elmult hosszu evek kezdojet, csapatat, taktijat jatszatom es kesz, mert a jatekosok ugyis tudnak mindent es automatikusan megcsinalnak mindent.
- Festa
Chivu most nyilván beszari egy kicsit hiszen nem a rutinos játékosok akik bajnokságot nyernek mindig hoznak egy minőséget,míg láttuk Bisseck hibái rendre pontok bukását hozzák.A tegnapi magabiztos győzelem ellenére azért nem értettem,hogy a 78.percig miért csak Frattesit hozta be.10 perc alatt már sok mindent nem lehet hozzátenni a játékhoz kivéve ha Pool játékos vagy. Eredménytartásra még lehet jól jöhet ez a Diouf,de nyilván ő nem fog kulcsszerepet kapni.interfan írta: ↑2025.09.18. 09:37Na igen, szerintem ezert merul fel sokakban az 50 millios kerdes, es a Henrique-Diouf paros leigazolasa.
Klub VB-t hagyjuk, mert ott olyan volt Sucic amilyen.
Torino ellen mindenki elhal, igy zseni meg ugy klasszis, bla-bla, majd az Udinese ellen botrany gyenge es teljes KO.
Na de hogy ezek utan stabilan padra teszem, es kap szerencsetlen ember tegnap is, egy Ajax ellen 2-0 vezetes birtokaban 3db percet.
Hat igy nehez lesz...
Nem feletlenul csak a "hulyek" azok akik mernek barmit is valtozatni az eddigi hosszu evek csapatan, kezdojen, taktikajan.
Remélem legalább odáig eljtunk,hogy Miki (mindent tiszteletem az ővé) helyett néha majd Sucic kezdhet.Lesz majd itt Prága meg Cremonese elleni meccs is utána meg Roma és Napoli egymás után.
- interfan
Szerintem nem is az, hogy beszari, hanem inkabb ebben latja a legkevesebb kockazatot, ebben latja a megoldast, hogy sikeres legyen.Festa írta: ↑2025.09.18. 09:58 Chivu most nyilván beszari egy kicsit hiszen nem a rutinos játékosok akik bajnokságot nyernek mindig hoznak egy minőséget,míg láttuk Bisseck hibái rendre pontok bukását hozzák.A tegnapi magabiztos győzelem ellenére azért nem értettem,hogy a 78.percig miért csak Frattesit hozta be.10 perc alatt már sok mindent nem lehet hozzátenni a játékhoz kivéve ha Pool játékos vagy. Eredménytartásra még lehet jól jöhet ez a Diouf,de nyilván ő nem fog kulcsszerepet kapni.
Remélem legalább odáig eljtunk,hogy Miki (mindent tiszteletem az ővé) helyett néha majd Sucic kezdhet.Lesz majd itt Prága meg Cremonese elleni meccs is utána meg Roma és Napoli egymás után.
Hogy ugyanazt viszi tovabb, nem valtoztat, stb.
Mar amikor megjott is nyiltan ezeket mondta, most meg a tegnapival foleg egyertelmusitette ezt.
Kezdo edzokent valahol persze, hogy ebben latja a megoldast, es ugymond a bukas elkeruleset.
Es hat alapbol a Parmaban is egy 3-5-2 edzo volt, ott sem eppen szemet gyonyorkodteto tamadojatekkal.
Szerintem azert van ekkora felhaborodas az olaszoknal Chivu fele, mert irrealis dolgokat vartak tole.
Forradalom, uj taktika, uj jatekosok, komoly tamadojatek, mas kezdo, es meg sorolhatnak.
Mikozben ezeket teljesen felesleges, es onbecsapas volt varni, hisz mar a legelejen elmondta Chivu azt amit.
En egyetlen egy dolgot varok tole, es ebben az egyben latom a sikeret/bukasat, hogy felepitsen egy sajat jatekot, egy sajat stilust, egy karaktert.
Ha ez meglesz, akkor az oktober vegetol levo nehez sorozatot november vegeig megtudjuk alapozni a jovot.
Ha nem, akkor a bukik 3X odds elvarasa johet be, es az, hogy karacsonyra mar uj edzonk lesz.
-
VInter101
Védekezni kell megtanítani a csapatot! Ha az megvan akkor sikeres lesz Chivu vagy legalábbis nem bukik! Védekezés alatt nem azt értem hogy ez meg az játsszon hanem csapat védekezést értek ez alatt!
A gól szerzés rendben van, ez az "alap" csapat tud szerezni meccsenként min 1-2 gólt! De ha ennyit vagy többet kapunk akkor ez semmit nem ér!
Edző váltás addig nem lesz és szerintem fel sem merül amíg a BL helyek nincsenek igazából veszélyben!
A gól szerzés rendben van, ez az "alap" csapat tud szerezni meccsenként min 1-2 gólt! De ha ennyit vagy többet kapunk akkor ez semmit nem ér!
Edző váltás addig nem lesz és szerintem fel sem merül amíg a BL helyek nincsenek igazából veszélyben!
-
möszi
Vagy hülye vagyok veled együtt, vagy pedig tényleg torzítva nézik egyesek a meccseinket, de teljesen egyetértek veled. A Juve ellen például nem érzem, hogy szarok lettünk volna. Működött a letámadás, akartunk, kifejezetten jó volt nézni a játékunkat, csak persze az eredmény olyan lett amilyen. Ez utóbbi pedig szerintem eléggé eltorzította a realitásérzékét egyeseknek. Na mindegy, valóban nem vagyunk egyformák, de a fentiekkel - még egyszer - nagyon egyetértek!Baggio85 írta: ↑2025.09.18. 09:09 Szerintem ez a "csak beadjuk a labdát és hátha gól lesz" dolog is ugyanúgy el van túlozva itt a fórumon, mint sok más minden. Rendben, mindenki azt látja, meg azt veszi észre, ami felé hajlik, de egyáltalán nem erről szól Chivuval (sem) a játékunk.
- interfan
Na igen, a vedekezesunk eddig abszolult pocsek volt.VInter101 írta: ↑2025.09.18. 12:10 Védekezni kell megtanítani a csapatot! Ha az megvan akkor sikeres lesz Chivu vagy legalábbis nem bukik! Védekezés alatt nem azt értem hogy ez meg az játsszon hanem csapat védekezést értek ez alatt!
Ez is egy olyan tema, amin valtoztatni kell, ha nem
akarunk hamar edzovaltast.
Teljesen igazad van, 1-2 golt valahogy mindig begyotrunk.
Rutinbol, minosegbol, valahogy ez altalaban megvan.
De ha ehhez cserebe kapunk 2-3 golokat, akkor azzal sokra nem megyunk.
Olasz bajnok is szinte mindig az, aki a legkevesebb golt kapja.
-
möszi
Ráadásul tegnap is, hogy kitömtek minket Amszterdamban... Hallatlan...interfan írta: ↑2025.09.18. 12:30Na igen, a vedekezesunk eddig abszolult pocsek volt.VInter101 írta: ↑2025.09.18. 12:10 Védekezni kell megtanítani a csapatot! Ha az megvan akkor sikeres lesz Chivu vagy legalábbis nem bukik! Védekezés alatt nem azt értem hogy ez meg az játsszon hanem csapat védekezést értek ez alatt!
Olasz bajnok is szinte mindig az, aki a legkevesebb golt kapja.
- interfan
Nem errol van szo, de azert az eddigi meccsek alapjan sok mindent lehet mondani, de azt hogy stabil a vedelmunk, jo a vedekezes, es rendben vagyunk e teren, azt azert eleg nehezen.möszi írta: ↑2025.09.18. 12:49Ráadásul tegnap is, hogy kitömtek minket Amszterdamban... Hallatlan...interfan írta: ↑2025.09.18. 12:30Na igen, a vedekezesunk eddig abszolult pocsek volt.VInter101 írta: ↑2025.09.18. 12:10 Védekezni kell megtanítani a csapatot! Ha az megvan akkor sikeres lesz Chivu vagy legalábbis nem bukik! Védekezés alatt nem azt értem hogy ez meg az játsszon hanem csapat védekezést értek ez alatt!
Olasz bajnok is szinte mindig az, aki a legkevesebb golt kapja.![]()
Volt eddig 8db tetmeccsunk az uj korszakban.
8 meccs = 10 kapott gol.
(Mikozben a Juventuson kivul nem volt komolyabb szintnek nevezheto ellenfelunk)
Ez minden, csak nem jo egy Inter szinten.
Raadaul a Serie A legtobb golt kapo csapata vagyunk jelenleg, persze csak 3 fordulo ment le, de ez nagyon nem mutat szepen.
3 fordulo = 6 kapott gol.
Ha valamit akarunk, ezen valtoztatni kell, es osszeszedni a vedelmet, vedekezest.
-
VInter101
Kiragadni mindig ki lehet egy egy eredményt! Tök jó hogy nem kaptunk gólt! De ez nem azért volt mert Chivu kitalálta hogyan kellene lehozni a meccset gól nélkül! Egyszerűen így alakult, semmi tudatosság nem volt benne! Szerintem ez a baj!
Az edzőváltás gondolata is hülyeség jelen pillanatban, teljesen logikátlan lenne ami ugye nem jellemző a klubra! Várjunk csak......
Bennem fel sem merülne a váltás gondolata amíg a BL hely fixen megvan! Legalább 10-15 fordulónak le kell mennie ahhoz hogy nagyjából lássuk mire van esély!
A bajnoki cím szerintem esélytelen a BL hely fixen meglesz(egyszerűen annyival minőségibb játékosaink vannak)! Én hagynám Chivut dolgozni hamár idehoztuk!
Az edzőváltás gondolata is hülyeség jelen pillanatban, teljesen logikátlan lenne ami ugye nem jellemző a klubra! Várjunk csak......
Bennem fel sem merülne a váltás gondolata amíg a BL hely fixen megvan! Legalább 10-15 fordulónak le kell mennie ahhoz hogy nagyjából lássuk mire van esély!
A bajnoki cím szerintem esélytelen a BL hely fixen meglesz(egyszerűen annyival minőségibb játékosaink vannak)! Én hagynám Chivut dolgozni hamár idehoztuk!
-
Fan Gusto
Érdekes adat és tényleg pusztán csak adat, de az Inter az előző - Inzaghi - éra utolsó nyolc meccsén 14 gólt kapott. A problémák a hétsó alakzatban tehát nem Chivu fogalmatlanságának tudhatóak be.interfan írta: ↑2025.09.18. 12:51Nem errol van szo, de azert az eddigi meccsek alapjan sok mindent lehet mondani, de azt hogy stabil a vedelmunk, jo a vedekezes, es rendben vagyunk e teren, azt azert eleg nehezen.möszi írta: ↑2025.09.18. 12:49Ráadásul tegnap is, hogy kitömtek minket Amszterdamban... Hallatlan...interfan írta: ↑2025.09.18. 12:30
Na igen, a vedekezesunk eddig abszolult pocsek volt.
Olasz bajnok is szinte mindig az, aki a legkevesebb golt kapja.![]()
8 meccs = 10 kapott gol.
Raadaul a Serie A legtobb golt kapo csapata vagyunk jelenleg, persze csak 3 fordulo ment le, de ez nagyon nem mutat szepen.
Ha valamit akarunk, ezen valtoztatni kell, es osszeszedni a vedelmet, vedekezest.
- interfan
Ez igaz, de azert erdemes azt is megnezni ezen a 8 meccsen milyen csapatok ellen jatszottunk.Fan Gusto írta: ↑2025.09.19. 08:54Érdekes adat és tényleg pusztán csak adat, de az Inter az előző - Inzaghi - éra utolsó nyolc meccsén 14 gólt kapott. A problémák a hétsó alakzatban tehát nem Chivu fogalmatlanságának tudhatóak be.interfan írta: ↑2025.09.18. 12:51 Nem errol van szo, de azert az eddigi meccsek alapjan sok mindent lehet mondani, de azt hogy stabil a vedelmunk, jo a vedekezes, es rendben vagyunk e teren, azt azert eleg nehezen.
8 meccs = 10 kapott gol.
PSG, Barcelona 2X, Lazio, Roma, + Como, Torino, Verona ahol nem is kaptunk golt.
Az altalad emlittett 14 golbol 5 a PSG, es 6 a ket Barcelona meccs.
Most meg jatszottunk ezen a 8 meccsen:
Monterrey, Urawa, River, Fluminense, Torino, Udinese, Juventus, Ajax.
Finomam szolva is mas kategoria es szinvonal mint a fenti sor...
Es hat a vedelmunk oregszik, lasd Acerbi + Sommer.
(Ketten egyutt 75 evesek lesznek)
A KP szinten nem lett fiatalabb, lasd Calhanoglu, de meg inkabb a lassan 37 eves Mkhitaryan.
Ezeken talan erdemes lenne valtoztatni...
- hvmetal
- Baggio85
Azt a hozzáállást nem tartom "korrektnek", hogy szinte bármikor, amikor nem a várt eredmény jön, akkor ELSŐ-nek vesszük elő, hogy "na jó, de Sommer, meg Acerbi, meg Mkhy hány éves már??!!!". Nagyon ritkán olvasom itt a fórumon, de még a nagyobb olasz oldalakon is, hogy az lenne kiemelve, hogy valamelyek "top" játékosunk mekkora betli volt az adott meccsen. Jó, az utóbbi évek mercatoi miatt kicsit abba az irányba "kalibrálódtunk", hogy "csak a magból nehogy elvigyenek valakit" és így rájuk nem is mertünk rosszat mondani.
Pedig én azt gondolom, hogy pl. a fent említett 3 ember pont annyit hoz mindig, ami elvárható tőlük. Lehet, hogy ezek már nem top kategóriába eső teljesítmények mindig, de ha a csapatban mindenki ennyit hozna ki abból a tehetségből meg képességből, ami benne, mint ők, akkor idén sem kellene nagyon aggódni. Csak ez nem így látszik már egy ideje.
Pedig én azt gondolom, hogy pl. a fent említett 3 ember pont annyit hoz mindig, ami elvárható tőlük. Lehet, hogy ezek már nem top kategóriába eső teljesítmények mindig, de ha a csapatban mindenki ennyit hozna ki abból a tehetségből meg képességből, ami benne, mint ők, akkor idén sem kellene nagyon aggódni. Csak ez nem így látszik már egy ideje.
-
cuchu11
Hát igen.Baggio85 írta: ↑2025.09.19. 10:55 Azt a hozzáállást nem tartom "korrektnek", hogy szinte bármikor, amikor nem a várt eredmény jön, akkor ELSŐ-nek vesszük elő, hogy "na jó, de Sommer, meg Acerbi, meg Mkhy hány éves már??!!!". Nagyon ritkán olvasom itt a fórumon, de még a nagyobb olasz oldalakon is, hogy az lenne kiemelve, hogy valamelyek "top" játékosunk mekkora betli volt az adott meccsen. Jó, az utóbbi évek mercatoi miatt kicsit abba az irányba "kalibrálódtunk", hogy "csak a magból nehogy elvigyenek valakit" és így rájuk nem is mertünk rosszat mondani.
A fórumot olvasva néha olyan érzésem van, hogy a keret 80%-a balfékekből áll
(persze mindig más-más játékosok adják a maradék 20%-ot).
A lényeg az, hogy a szezon 4.mérkőzése után (ezt a klub vb baromságot hagyjuk már)
ne törjünk már pálcát se Chivu, se a védelem, se senki más felett.
Calhat is már páran elmondták itt mindennek pár hete, most meg ő az istenkirály...
Szóval türelem, türelem.
- interfan
Chivu:
Hogy van L.Martinez?
Szerdan meg alig tudott jarni, de meg is velunk tartott Amszterdamba, ilyen egy igazi kapitany.
Elmult 2 napban mar jobban van, elerheto, meglatjuk kepes lesz e jatszani.
J.Martinez jatszani fog?
Az egyik Martinez jatszani fog, ennyit mondok.
Ha L.Martinez nem tud kezdeni, akkor Esposito kezd?
Esposito jol dolgozik, jol jatszott az Ajax ellen is.
Edzeseken is odateszi magat, de ugyanez igaz a Bonny, Martinez, Thuram sorra is.
Orulok hogy 4 ilyen minosegi csatarom van.
Hol tart Henrique es Diouf?
Meglatjuk, eddig meccseink nem tettek lehetove, hogy lehetoseget kapjanak.
Vallalom a felelloseget, mert ugy gondoltam, hogy a csapatnak nincs szuksege rajuk.
Elobb vagy utobb kapnak lehetoseget, minden edzesen bizonyitani akarnak, hogy van itt helyuk.
-
HerfortBalazs
Ezeknek a semmitmondo nyilatkozatoknak mi ertelme van?
- interfan
L.Martinez ugynezki tovabbra sem tudja vallalni a jatekot kezdokent, igy a helyen tovabbra is Esposito kezdhet.
Viszont egyes hirek szerint lehetoseget kaphat J.Martinez a kapuban, es pihenot kaphat Mkhitaryan es Bastoni.
Varhato kezdo:
J.Martinez
Akanji-Acerbi-Augusto
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Sucic-Dimarco
Thuram-Esposito
Viszont egyes hirek szerint lehetoseget kaphat J.Martinez a kapuban, es pihenot kaphat Mkhitaryan es Bastoni.
Varhato kezdo:
J.Martinez
Akanji-Acerbi-Augusto
Thuram-Esposito
- tabi.csaba
Akanji mire föl? Tuti nem fog játszani!interfan írta: ↑2025.09.21. 08:33 L.Martinez ugynezki tovabbra sem tudja vallalni a jatekot kezdokent, igy a helyen tovabbra is Esposito kezdhet.
Varhato kezdo:
J.Martinez
Akanji-Acerbi-Augusto
Thuram-Esposito
- interfan
"Tuti" vagy nem tuti, de ez lett a hivatalos kezdonk, Akanjival egyutt.tabi.csaba írta: ↑2025.09.21. 10:03Akanji mire föl? Tuti nem fog játszani!interfan írta: ↑2025.09.21. 08:33 L.Martinez ugynezki tovabbra sem tudja vallalni a jatekot kezdokent, igy a helyen tovabbra is Esposito kezdhet.
Varhato kezdo:
J.Martinez
Akanji-Acerbi-Augusto
Thuram-Esposito
- CsaSzi9294
Létezik, hogy nem adja a tv?
-
Hassel1984
Elvileg Match4, de ahogy nézem Dortmund meccs van, utána meg kamion eb
-
Hassel1984
Jól esne egy működő stream.
- CsaSzi9294
Igen, emiatt kérdem. Ebből stream lesz…Hassel1984 írta: ↑2025.09.21. 20:16 Elvileg Match4, de ahogy nézem Dortmund meccs van, utána meg kamion eb
-
cuchu11
net4+ gagyi stream jó pénzért adja...CsaSzi9294 írta: ↑2025.09.21. 20:18Igen, emiatt kérdem. Ebből stream lesz…Hassel1984 írta: ↑2025.09.21. 20:16 Elvileg Match4, de ahogy nézem Dortmund meccs van, utána meg kamion eb![]()
- Festa
Kb a mesecsatornékon kivül egy dolog van amit néznék a tv-ben és azt is streamelni kell..Hassel1984 írta: ↑2025.09.21. 20:16 Elvileg Match4, de ahogy nézem Dortmund meccs van, utána meg kamion eb
Ez van.Remélem kijavítjuk az utolsó 2 bajnoki pótlását.
-
Mrbap
Sziasztok!
Szerintem még a fizetős stream is csak olaszul adja.
Szerintem még a fizetős stream is csak olaszul adja.
-
Hassel1984
Nagyon bízom benne én is, hogy elindulunk a jó irányba.
-
P-Inter
- internaZIOnaLe
- sly89
Én itt próbálom nézni egyelőre nem sok sikerrel: https://livetv.sx/enx/eventinfo/2962941 ... assuolo/#_
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sly89 2025.09.21. 20:54-kor.
- Cupi
Ez a fos net4 plus szerver hibát dob....rohadjanak meg...jó, hogy fizetek is érte.... 
-
VInter101
Ez nagyon szép volt!
-
Interfan1000
-
HerfortBalazs
-
VInter101