Mobilon végre sikerült....de vicc a telón nézem itthonHerfortBalazs írta: ↑2025.09.21. 21:03Egyszer akarom nezni en is rajta a meccset erre semmi. A Digi is meghalt delutan 4től, se tv se internet.
Mondom oke ott a telefon, mobilnet Net4+, ja nem
Buzik.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Cupi
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- PellerG
Azért a kamion EB-ért lehet fennmaradnék...Hassel1984 írta: ↑2025.09.21. 20:16 Elvileg Match4, de ahogy nézem Dortmund meccs van, utána meg kamion eb
Miaf@sz?!?!
- Dan-i-nter
Dumfries sérülés nagyon nem hiányozna, legjobb játékosunk idén kb eddig.
Bírót ma sem lehet azzal vádolni, hogy Inter drukker lenne.
Bírót ma sem lehet azzal vádolni, hogy Inter drukker lenne.
- Baggio85
Számolta valaki, hogy Dima-nak hányszor sikerült emberhez passzolni, amikor a szélen elment? Én 2-ig nem jutottam el a számolásban! 
Kár Thuram helyzetéért is, ezeket ilyen meccsen be kell lőni.
Kár Thuram helyzetéért is, ezeket ilyen meccsen be kell lőni.
- vaskalap
Azt hittem ezt a mezünket nem lehet überelni,de a Sassnak sikerült.
- Dan-i-nter
- sorger=giallo
Pio azért lassan rúghatna egy önbizalom növelő gólt.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Dan-i-nter
Ugyanilyen szerelés páros lábbal semmi volt 1. fi-ben ellenünk, Dimarconak persze lefújja és sárga
- Dan-i-nter
Nagyon megérdemelné.sorger=giallo írta: ↑2025.09.21. 21:50 Pio azért lassan rúghatna egy önbizalom növelő gólt.
FORZA INTER!!!
- Dan-i-nter
Érett már egy ideje, bár nem ilyen gólra számítottam.
Augusto is nagyon jó ma, összjátékban van olyan jó mint Bastoni, csak a fej játéka ne lenne annyira gyenge.
szerk: ez a Henrique továbbra is hatalmas lufi. Frissen beállva nem tudja meghúzni a szélen olyan játékosok ellen akik már 90 perce pályán, alibi passzok.
Augusto is nagyon jó ma, összjátékban van olyan jó mint Bastoni, csak a fej játéka ne lenne annyira gyenge.
szerk: ez a Henrique továbbra is hatalmas lufi. Frissen beállva nem tudja meghúzni a szélen olyan játékosok ellen akik már 90 perce pályán, alibi passzok.
- sorger=giallo
Lapozzunk!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- vaskalap
Asszem a lényeg a 3 pont.A vége azért meleg volt.
- Dan-i-nter
Voltak helyzetek szép számmal, de ez ellen a Sass ellen illett is. Ehhez képest ez megint nem az a megnyugtató, önbizalom növelő győzelem volt.
Kapott gól megint abból jött hogy pár érintésből átjátszák a kp-ánk, ezt muszáj orvosolni mihamarabb (tudtommal ezért jött Diouf).
Pio, Dimarco, Susic és Augusto akiket ki lehet igazán emelni. Barellát még említeném, hogy Martinezt mint CSK méltón pótolta ezeken a meccseken, mostanában higgadtabbnak tűnik (bár lehetne pontosabb ettől függetlenül).
J. Martinezzel sem volt gond, bár lábbal látszik hogy kevésbé pontos mint Sommer, de pl volt kontrát érő kidobása. Gólról nem tehetett.
Több kell ennél, mindenesetre Forza INTER!
Kapott gól megint abból jött hogy pár érintésből átjátszák a kp-ánk, ezt muszáj orvosolni mihamarabb (tudtommal ezért jött Diouf).
Pio, Dimarco, Susic és Augusto akiket ki lehet igazán emelni. Barellát még említeném, hogy Martinezt mint CSK méltón pótolta ezeken a meccseken, mostanában higgadtabbnak tűnik (bár lehetne pontosabb ettől függetlenül).
J. Martinezzel sem volt gond, bár lábbal látszik hogy kevésbé pontos mint Sommer, de pl volt kontrát érő kidobása. Gólról nem tehetett.
Több kell ennél, mindenesetre Forza INTER!
-
Interfan1000
Lényeg, hogy végre nyertünk, a többit inkább hagyjuk! 3 pont!
- Cupi
Simább is lehetett volna de rengeteg helyzetet kihagytunk....jó lett volna ha Pio-nak is beakad egy mert rendesen küzdött és hajtott ma is....megérdemelte volna.
3 pont megvan és most ez a lényeg.
3 pont megvan és most ez a lényeg.
-
Tombi1986
- interfan
Most valoban johet a Conte korszak aranykopese, es a nyertunk, a tobbit felejtsuk el.
Menni kell szepen tovabb, eddig 2/2 kotelezo megvan, jon meg 3 kotelezo, hozni kell nincs mese.
Espositot sajnalom, belohetett volna legalabb egyet a helyzeteibol, biztos sokat jelente lelkileg es onbizalomban neki.
Ertekelesek:
- Calciomercato.it:
Dimarco 7,5
Augusto 7
Sucic 7
Barella 6,5
Acerbi 6
Calhanoglu 6
Frattesi 6
Thuram 6
Martinez 6
Esposito 6
Akanji 5,5
Bonny 5,5
Dumfries 5
Menni kell szepen tovabb, eddig 2/2 kotelezo megvan, jon meg 3 kotelezo, hozni kell nincs mese.
Espositot sajnalom, belohetett volna legalabb egyet a helyzeteibol, biztos sokat jelente lelkileg es onbizalomban neki.
Ertekelesek:
- Calciomercato.it:
Dimarco 7,5
Augusto 7
Sucic 7
Barella 6,5
Acerbi 6
Calhanoglu 6
Frattesi 6
Thuram 6
Martinez 6
Esposito 6
Akanji 5,5
Bonny 5,5
Dumfries 5
-
R9.
Sima meccs volt, legkozelebb majd tobbet sikerul beloni
Augusto milyen szolot nyomott az elejen, kicsit Theo Hernandez szoloira hasonlitott
remelem tobb ilyet latni tole majd
Augusto milyen szolot nyomott az elejen, kicsit Theo Hernandez szoloira hasonlitott
remelem tobb ilyet latni tole majd
-
Interfan1000
Martinez melyik?
- interfan
Hat eddig valoban erdesnek egy igazolas o...Dan-i-nter írta: ↑2025.09.21. 22:30 ez a Henrique továbbra is hatalmas lufi. Frissen beállva nem tudja meghúzni a szélen olyan játékosok ellen akik már 90 perce pályán, alibi passzok.
Ilyenkor durva belegondolni, hogy 50m volt a Henrique-Diouf paros.
- tomika431
Nem láttam a meccset de az értékelések alapján örülök annak hogy P.Sucic 7-est kapott. Ezek szerint van benne potenciál,megérte leigazolni.
-
R9.
-
Fan Gusto
Ugyanakkor fontos hozzátenni, hogy elképesztő különbség van abban is, hogy melyik ellenfélsorral mikor találkoztunk. Az egyik esetben (Inzaghi-hattyúdal) a szezon csúcsidőszakában, akkor, amikor a legjobb állapotban kellene, hogy legyen egy csapat. Míg Chivu gyakorlatilag a felkészülési időszakban és a szezon elején produkált ilyen eredményeket.interfan írta: ↑2025.09.19. 09:54Ez igaz, de azert erdemes azt is megnezni ezen a 8 meccsen milyen csapatok ellen jatszottunk.Fan Gusto írta: ↑2025.09.19. 08:54Érdekes adat és tényleg pusztán csak adat, de az Inter az előző - Inzaghi - éra utolsó nyolc meccsén 14 gólt kapott. A problémák a hétsó alakzatban tehát nem Chivu fogalmatlanságának tudhatóak be.interfan írta: ↑2025.09.18. 12:51 Nem errol van szo, de azert az eddigi meccsek alapjan sok mindent lehet mondani, de azt hogy stabil a vedelmunk, jo a vedekezes, es rendben vagyunk e teren, azt azert eleg nehezen.
Volt eddig 8db tetmeccsunk az uj korszakban.
8 meccs = 10 kapott gol.
(Mikozben a Juventuson kivul nem volt komolyabb szintnek nevezheto ellenfelunk)
Ez minden, csak nem jo egy Inter szinten.
Raadaul a Serie A legtobb golt kapo csapata vagyunk jelenleg, persze csak 3 fordulo ment le, de ez nagyon nem mutat szepen.
3 fordulo = 6 kapott gol.
Ha valamit akarunk, ezen valtoztatni kell, es osszeszedni a vedelmet, vedekezest.
PSG, Barcelona 2X, Lazio, Roma, + Como, Torino, Verona ahol nem is kaptunk golt.
Az altalad emlittett 14 golbol 5 a PSG, es 6 a ket Barcelona meccs.
Most meg jatszottunk ezen a 8 meccsen:
Monterrey, Urawa, River, Fluminense, Torino, Udinese, Juventus, Ajax.
Finomam szolva is mas kategoria es szinvonal mint a fenti sor...
Es hat a vedelmunk oregszik, lasd Acerbi + Sommer.
(Ketten egyutt 75 evesek lesznek)
A KP szinten nem lett fiatalabb, lasd Calhanoglu, de meg inkabb a lassan 37 eves Mkhitaryan.
Ezeken talan erdemes lenne valtoztatni...
-
Hassel1984
Sucic és Espo játéka pozitív csalódás nálam. Espo megérdemelte volna a gólt, jól küzdött, de még tanulja a helyezkedést Thurammal ez jól látszott.
Kicsit off nálam mostanában Barella, többször rossz lasztikai adott, viszont amikor rajta van a csk szalag, legalább nem hisztizik annyit. Nagyon hiányzik a középpálya közepéről egy olyan játékos aki megzabálja az ellenfelet, a lecsorgó labdákat összeszedi, és indít. Sokszor azt érzem hogy megindulhatnánk, vezethetnénk támadást, de inkább a biztos hátrapasszra megyünk rá. Egy felállt védekezés ellen nem találjuk egyenlőre a megoldást. Szerintem....
Kicsit off nálam mostanában Barella, többször rossz lasztikai adott, viszont amikor rajta van a csk szalag, legalább nem hisztizik annyit. Nagyon hiányzik a középpálya közepéről egy olyan játékos aki megzabálja az ellenfelet, a lecsorgó labdákat összeszedi, és indít. Sokszor azt érzem hogy megindulhatnánk, vezethetnénk támadást, de inkább a biztos hátrapasszra megyünk rá. Egy felállt védekezés ellen nem találjuk egyenlőre a megoldást. Szerintem....
-
möszi
Nekem az Rtl+ jól ment eddig, de a Net4+ valami kritikán aluli. Lassú a menü, sokszor nem indul el stb. Mondjuk a meccset tudtam nézni, de egyszer nekem is lefagyott és újra be kellett lépni.
- Festa
interfan írta: ↑2025.09.22. 08:17Hat eddig valoban erdesnek egy igazolas o...Dan-i-nter írta: ↑2025.09.21. 22:30 ez a Henrique továbbra is hatalmas lufi. Frissen beállva nem tudja meghúzni a szélen olyan játékosok ellen akik már 90 perce pályán, alibi passzok.
Ilyenkor durva belegondolni, hogy 50m volt a Henrique-Diouf paros.
Szerintem meg pont voltak jó megmozdulásai.
A 70.perc környékén úgy megforgatta az ellenfél játékosát,hogy öröm volt nézni.
Szerintem hosszú az idény lesz még lehetősége fejlődni.
Amúgy jelzem,hogy az Akanjis mezet megrendeltem.
-
MLK
A győzelem megvan, három pontot ért, más pozitívumot én nem láttam.
Kezdő az edző, türelem kell hozzá. Nem írom le, hogy de... csak bízok benne, hogy lesz fejlődés, lesz pozitív változás.
Hogy ki milyen volt: az ellenfelet én dupla nullának láttam, a mieink teljesítményét pedig ehhez mérten kell(ene) értékelni...
Kezdő az edző, türelem kell hozzá. Nem írom le, hogy de... csak bízok benne, hogy lesz fejlődés, lesz pozitív változás.
Hogy ki milyen volt: az ellenfelet én dupla nullának láttam, a mieink teljesítményét pedig ehhez mérten kell(ene) értékelni...
- Dan-i-nter
Direkt visszanéztem most, hogy ne szőrszál hasogatásnak tűnjön, 89.50-nél lehagyja az 1. emberét, és ahelyett, hogy futna a 90 perce játszó, amúgy sem szélsebes Doig-ra, elkzedi befelé vezetni a labdát.
Aztán ahogy mondod, megint lefordul az eredeti emberéről, (aki közben vissza tudott zárni mivel semmit nem kezdett azzal, hogy lehagyta eredetileg) és miután újra megveri, megy is az alibi passz egyből ahelyett, hogy megpróbálná elvezetni a labdát a szélen.
Engem nem nagyon érdekel, hogy hogyan forgatja meg az emberét akit már egyszer lehagyott, hanem hogy mit ad hozzá a támadás építéshez amit egy szélsőtől elvárunk. 90. percben frissen beállva itt métereket kellett volna vernie arra a Sass játékosra akit "megforgatott".
Dumfriestől látni ennél intenzívebb labdavezetést 90 perccel a lábában. A brazil akinek égnie kéne a bizonyítási vágytól meg beáll megint fél gőzzel (legalább is nagyon remélem nem ez a max nála) nem képes meghúzni a szélén és tovább vinni a kontrát fáradt ellenfelek ellen.
Adjunk neki időt, de azért látszódjon már legalább valami abból amiért leigazoltuk 25m-ért, az hogy megforgat egy embert akinek esélyt se kellene adni, hogy utolérje az nálam nem üti meg a küszöböt.
Csak összehasonlítás képpen, Pio ma sem talált be (csatártól nyilván gólt vár az ember), de nála látni a hatalmas potenciált, hogy az esetek nagy részében jól helyezkedik, milyen jól tudja megtartani a labdát, illetve megjátszani azt. Eredményben ez még nem látszik, de látni rajta hogy jó lesz. Henrique kapcsán sajnos erről nem lehet beszélni.
- Festa
Dumfries első meccsein még ennyit se mutatott.Az Internél van egy fegyelmezett csapatjáték amit minden kezdő tud és ért.
Ez nyilván nincs meg LH-nek.Viszont megfelelő meccshelyzetekben kaphat még lehetőséget.
Szerintem a gyorsasága a poszthoz,de neki nem szélsőként kell kapura lőni hanem jól beadni.
Esposito mi kutyánk kölyke és nagyon szimpatikus hajt,de kapu előtt a tegnap nem volt jó döntése és döntő helyzetben több kell tőle is.Én Bonnyt pl előbb hoztam volna tegnap is,de Chivu nyilván kedveli mint fiatalt.
Amennyiben a tavalyi cserecsatároktól is gólokat vártunk úgy Pio kapcsán is (bármennyire hajt) ez lesz a fő elvárás.
Ez nyilván nincs meg LH-nek.Viszont megfelelő meccshelyzetekben kaphat még lehetőséget.
Szerintem a gyorsasága a poszthoz,de neki nem szélsőként kell kapura lőni hanem jól beadni.
Esposito mi kutyánk kölyke és nagyon szimpatikus hajt,de kapu előtt a tegnap nem volt jó döntése és döntő helyzetben több kell tőle is.Én Bonnyt pl előbb hoztam volna tegnap is,de Chivu nyilván kedveli mint fiatalt.
Amennyiben a tavalyi cserecsatároktól is gólokat vártunk úgy Pio kapcsán is (bármennyire hajt) ez lesz a fő elvárás.
- Dan-i-nter
Lehet az idő megszépíti az emlékeimet, de Dumfries-nél éppenséggel pont az volt ha jól emlékszem, hogy futott mint a vakegér, és rendre belevezette az előtte álló emberbe. (+ nem tudott védekezni, de az kb várható volt miután a holland ligából jött). Az intenzitásával nem emlékszem, hogy bármikor is lett volna probléma.
Pio meg 20 éves, és élete első szezonját tolja top ligában, egy nem éppen fiataloknak kedvező közegben. Én nem várom el tőle, hogy olyan higgadtsággal játszon már most mint egy kiforrott játékos, de pl. tegnap az ollózása gólt ért volna ha csak kicsit is arrébb megy és nem közvetlen a kapusba.
Mikor az előző évben (is) azt kellett nézni, hogyan balfaszkodja el Arna 5 méterről a helyzeteket, akkor szerintem nem fair azt összehasonlítani azzal, hogy Pio fölé bassza a labdát kétszer, nem éppen könnyű helyzetekből (egyiknél ráadásul gyengébbik lábbal).
Pio meg 20 éves, és élete első szezonját tolja top ligában, egy nem éppen fiataloknak kedvező közegben. Én nem várom el tőle, hogy olyan higgadtsággal játszon már most mint egy kiforrott játékos, de pl. tegnap az ollózása gólt ért volna ha csak kicsit is arrébb megy és nem közvetlen a kapusba.
Mikor az előző évben (is) azt kellett nézni, hogyan balfaszkodja el Arna 5 méterről a helyzeteket, akkor szerintem nem fair azt összehasonlítani azzal, hogy Pio fölé bassza a labdát kétszer, nem éppen könnyű helyzetekből (egyiknél ráadásul gyengébbik lábbal).
- Festa
Az Arnas résszel maximálisan egyetértek.Pionál ha jönnek a gólok,akkor végre lehet egy sikeres olasz!!! csatárunk.Dan-i-nter írta: ↑2025.09.22. 12:45 Lehet az idő megszépíti az emlékeimet, de Dumfries-nél éppenséggel pont az volt ha jól emlékszem, hogy futott mint a vakegér, és rendre belevezette az előtte álló emberbe. (+ nem tudott védekezni, de az kb várható volt miután a holland ligából jött). Az intenzitásával nem emlékszem, hogy bármikor is lett volna probléma.
Szurkolok neki ,de azt tartom hosszútávon ő is a góljai alapján lesz megítélve.Szurkolok a csapatnak és amíg ő az edzőnk addig Chivunak is.
- interfan
Egyebkent milyen erdekes, hogy a Gazzetta is pont ezt emeli ki, az atmeneteket, hogy az Inter egyelore Chivuval ebben nem jo, es ezt meg kell oldani minel elobb.
Kicsit elemzobb resznel kiemelik, hogy Chivu egy Benitez fele feltolt vedekezest alkalmaz, amit bizonyit, hogy a csapat sulypontja feljebb kerult.
Ezen kivul a Benitez eraban jellemzo, magas letamadast is probalja Chivu, ami szinten a feltolt vedekezes jellemzoje.
Chivu futballja sokkal vertikalisabb, nem hatulrol epitkezo, hanem hosszu labdak, elorelivelesek, es beadasok jellemzik.
Gazzetta kiemeli, emiatt egyensulyhiany van, es nincsenek meg a megfelelo atmenetek, amikre megoldast kell talalni.
Gazzetta kiemeli, Chivu es az Inter elott ujabb 2 kotelezo gyozelem all, amit mindenkeppen hozni kell.
Foleg ugy, hogy a rivalisoknak most rangadok jonnek, az Internek pedig csak oktober kozepetol jon el a rangados idoszak.
- interfan
Udinese es Juventus vereseg utan ugye vezetoseg jelen volt Appianoban, ahol kulon beszelgetest folytattak Chivuval, es a kovetkezo meccsek kotelezo gyozelmet irtak elo.
Gazzetta kiemeli, fontos szabaly volt, hogy az Inter ne maradjon le a Scudettoert folytatott harcban, ezert tovabbra is kotelezo gyozelmeket var a vezetoseg, amit a csapatnak teljesitenie kell.
Sassuolo meccs utan a vezetoseg ujabb talalkozot szervezett Chivuval kulon, majd a csapat fele is beszedet inteztek.
Elmult 2 meccs gyozelme utan a sotet arnyekok hatterbe huzodtak (edzovaltas), es kisebb feny kezd pislakolni Appiano felett, ahogy a Gazzetta fogalmaz.
De kiemelik, a vezetoseg felhivta Chivu figyelmet, nem lehet hatradolni mert hoztunk ket kotelezo gyozelmet, a kovetkezo 3 meccsen is csak a gyozelem az elfogadhato.
Gazzetta kiemeli, fontos szabaly volt, hogy az Inter ne maradjon le a Scudettoert folytatott harcban, ezert tovabbra is kotelezo gyozelmeket var a vezetoseg, amit a csapatnak teljesitenie kell.
Sassuolo meccs utan a vezetoseg ujabb talalkozot szervezett Chivuval kulon, majd a csapat fele is beszedet inteztek.
Elmult 2 meccs gyozelme utan a sotet arnyekok hatterbe huzodtak (edzovaltas), es kisebb feny kezd pislakolni Appiano felett, ahogy a Gazzetta fogalmaz.
De kiemelik, a vezetoseg felhivta Chivu figyelmet, nem lehet hatradolni mert hoztunk ket kotelezo gyozelmet, a kovetkezo 3 meccsen is csak a gyozelem az elfogadhato.
- interfan
En meg azert azzal varok, hogy ki erte meg es ki nem.
Viszont a nyari igazolasok kozul, eddig valoban Sucic kb az egyetlen, aki neha mutat barmilyen biztato jeleket.
(Espositot leszamitva, mert o eleve a mienk volt, csak visszatert)
Persze a Klub VB olyan volt amilyen tole is, az Udinese ellen meg botrany gyenge volt, de ott volt a Torino meccs amin rendben volt.
Ez a Sassuolo meccs csoda nem volt tole, de sokkal inkabb pozitiv mint negativ.
Nem is azert mert Sucic "zseni" lenne, mert egyelore nagyon nem az, de a lassan 37 eves Mkhitaryan sem nyujt tobbet tole, ezert en biztosan Sucicot kezdetnem mar fixen, es Mkhitaryan pados lenne nalam.
Lehet Sucicbol sem lesz soha semmi, de o meg fejlodhet, ellenben Mkhitaryan 37 evesen mar nem.
Minden tisztelet az ormenye, de mar nem egy kezdobe valo jatekos, aki 3 naponta jatszik.
Egyszoval en oszinten remelem, hogy a Cagliari ellen Sucic kezdo, es Mkhitaryan pad.
Cagliarit is szepen verni kell, kerdes nelkul.
Milan hatha fog pontokat a Napolin, legalabb egy X, de jo esetben hatha nyernek is.
Juric elverhetne a Juventust, de X hatha.
Es maris jobban nezne ki minden.
Jo esetben (ha a Milan veri a Napolit) 3 pontra kerulhetunk ujra az 1.helytol.
Most kell kotelezoen feljonni, mert most vannak konnyu meccsek, oktober kozepetol november vegeig jonnek sorba a rangadok, ahol azert botlasok is johetnek sorban.
Ha most lemaradunk, akkor kb el is bucsuzhatunk mindentol az idei szezonra.
Szoval jon meg most 3 kotelezo gyozelem (2 bajnoki 1 BL), azt hozni kell, es akkor hatha nagyobb onbizalommal vaghatunk neki annak a piszok nehez 1,5 honapnak, ahol valoban kiderul mire is leszunk iden hivatottak.
- interfan
Sky szerint Darmian kezdhet es nem Dumfries, valamint Martinez ugynezki tudja vallalni a jatekot elol, tobbi poszton a megszokott csapatot irja a Sky.
Varhato kezdo:
Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Darmian-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Remelem nem ez lesz, nagyon csalodott lennek ha megint ez lenne a kezdo...
Varhato kezdo:
Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Thuram-Martinez
- Festa
Darmian sokat kopott. Én már semmilyen meccsen nem kezdetném. Most a La Gazzetta szerint L. Henrique és Carlos Augusto kezdhet illetve Sucicra is van esély. Carlos A-Sassulo ellen elég jól nyomta. Ahhoz, hogy megmaradjon a jó hangulat hozni kell a 3 pontot gyakorlatilag mindegy milyen játékkal.interfan írta: ↑2025.09.26. 13:36 Sky szerint Darmian kezdhet es nem Dumfries, valamint Martinez ugynezki tudja vallalni a jatekot elol, tobbi poszton a megszokott csapatot irja a Sky.
Varhato kezdo:
Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Thuram-Martinez
- interfan
Mai hirek szerint a szokasos kezdo lesz:
Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
- interfan
Dumfries kisebb serules miatt nem tud kezdeni, helyette vegul Henrique kezd es nem Darmian.
Meglepetesre kezdobe maradt J.Martinez, valamint DeVrij is kezd.
Hivatalos kezdo:
J.Martinez
Akanji-DeVrij-Bastoni
Henrique-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Augusto
Thuram-L.Martinez
Hivatalos kezdo:
J.Martinez
Akanji-DeVrij-Bastoni
Thuram-L.Martinez
- Festa
interfan írta: ↑2025.09.27. 19:59 Dumfries kisebb serules miatt nem tud kezdeni, helyette vegul Henrique kezd es nem Darmian.
Hivatalos kezdo:
J.Martinez
Akanji-DeVrij-Bastoni
Thuram-L.Martinez
Tehát igencsak nem a szokásos kezdő.
Így is hozni kell
- interfan
2-3 poszt az ugymond mas.Festa írta: ↑2025.09.27. 20:01interfan írta: ↑2025.09.27. 19:59 Dumfries kisebb serules miatt nem tud kezdeni, helyette vegul Henrique kezd es nem Darmian.
Hivatalos kezdo:
J.Martinez
Akanji-DeVrij-Bastoni
Thuram-L.Martinez
Így is hozni kell![]()
- Sommer-Martinez
- Acerbi-DeVrij
(-Dimarco-Augusto)
DeVrijnek orulok, megerdemli a lehetoseget.
Sucicot sajnalom, dehat ez van.
Nyerni kell, nincs mese.
- Festa
Én nagyon szurkolok LH-nak.Nagyot nyernék vele ha Dumfriesnek lenne használható cseréje.
Aztán lehet,hogy sosem jön rá mit kell ebben az Interben játszani.
Sucic csereként még hasznos lehet bár gondolom a BL-ben majd azért kezdeni fog.
Aztán lehet,hogy sosem jön rá mit kell ebben az Interben játszani.
Sucic csereként még hasznos lehet bár gondolom a BL-ben majd azért kezdeni fog.
- interfan
Praga ellen persze...
De az hogy a bajnoksagban miert nem epitjuk be Sucicot, szamomra rejtely.
Nyilvan kozel sem akkora "zseni", mint ahogy egyes helyeken beharangoztak.
Dehat o meg fejlodhet, es lehet belole egy jo jatekos.
Ellenben Mkhitaryan 37 evesen mar fejlodni nem fog.
- Cupi
Mikhy idén még bőven jó lehet ha megfelelően van pihentetve. Nála az a kulcs nem szabad csapágyasra hajtani mert akkor sok haszna nem lesz. Ha Sucic meg ő váltogatják egymást akkor szerintem az teljesen rendben lenne.
- interfan
Szukseg lenne valoban egy egeszseges rotaciora.
Ott van peldaul Barella es Calhanoglu, akik persze minosegi jatekosok, de az, hogy az osszes letezo meccsen kezdenek, es szinte vegig is jatszanak, na az nem biztos, hogy okos dolog.
(Calhanoglu 1X eltiltott volt, azt leszamitva mindig kezd es szinte vegig jatszik)
Nem jo az, hogy tovabbra sincs Calhanoglu alternativa.
Remelem ezekkel a dolgokkal kezdunk valamit.
-
koviroland92
Azért az tök érdekes, hogy mikor felmerültek az Ajax elleni meccs előtt, hogy Josep Martinez fog kezdeni Sommer helyett akkor Chivu gyors tagadott és végül Sommer lett a kezdő kapus, viszont azóta 2 bajnoki és kétszer kezd Josep Martinez. Én am nem tartom rossz kapusnak Sommer pedig idén semmi extrát nem mutat így annyira nem bánom ezt a cserét. Sommert mindjárt 37 így Josep megérdemli az esélyt ilyen meccseken, hogy megmutassa mi van benne.interfan írta: ↑2025.09.27. 20:042-3 poszt az ugymond mas.Festa írta: ↑2025.09.27. 20:01interfan írta: ↑2025.09.27. 19:59 Dumfries kisebb serules miatt nem tud kezdeni, helyette vegul Henrique kezd es nem Darmian.
Hivatalos kezdo:
J.Martinez
Akanji-DeVrij-Bastoni
Thuram-L.Martinez
Így is hozni kell![]()
- Sommer-Martinez
- Acerbi-DeVrij
(-Dimarco-Augusto)
DeVrijnek orulok, megerdemli a lehetoseget.
Sucicot sajnalom, dehat ez van.
Nyerni kell, nincs mese.
- CsaSzi9294
Bravó Lauti!

- interfan
Marotta mar el is mondta, hogy Sommer az elsoszamu kapus, es o is marad, csak most J.Martinez kapott lehetoseg.koviroland92 írta: ↑2025.09.27. 20:42 Azért az tök érdekes, hogy mikor felmerültek az Ajax elleni meccs előtt, hogy Josep Martinez fog kezdeni Sommer helyett akkor Chivu gyors tagadott és végül Sommer lett a kezdő kapus, viszont azóta 2 bajnoki és kétszer kezd Josep Martinez. Én am nem tartom rossz kapusnak Sommer pedig idén semmi extrát nem mutat így annyira nem bánom ezt a cserét. Sommert mindjárt 37 így Josep megérdemli az esélyt ilyen meccseken, hogy megmutassa mi van benne.
- CsaSzi9294
Tetszik a játék, nyomunk rendesen.
- Cupi
Ez a Mina mennyire egy féreg arc....mindenkit lökdös, cibál elég látványosan...
- CsaSzi9294