SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe

Dan-i-nter

Re: SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

interfan írta: 2025.09.29. 07:05
En kifejezetten nem szeretem Allegrit, de az hogy ezt a romokban levo Milant, ennyire rovid ido alatt, igy felepitette, az minden teren elismerendo.
Nem azt mondom, hogy szívem csücske (mégis csak a kuzinoktól indulva a csalókhoz ment 2x is), de az eredményeit nem lehet nem elismerni, egyszerűen az egyik legsikeresebb olasz edző.
Nekem a mai napig megvan amikor egy viszonylag nulla keretű Milannal sikerült azt a Barcát megszorongatnia 2011-ben, akik a világ legjobb csapatának voltak kikiáltva mielőtt mi meg nem állítottuk őket az elődöntőben 1 évvel korábban. + 2 (hála az égnek) vesztes BL döntő neki is összejött.

Azért is volt igazából fájó hogy nem jött, mert mindenki tényként kezelte hogy hozzánk jön ha Inzaghi lépne (Marottával való jó kapcsolata miatt is). +Ő volt lényegében az egyetlen értelmes edző a piacon, aki ráadásul minimális kockázat lett volna.

Most az, hogy hogyan ment a Juvéval neki azt hagyjuk (idén végre megerősítették kicsit a keretüket, de így is kb csak 3-4 név van ott akire azt mondom elférne nálunk is), szimplán full középszer csapattal dolgozott. Motta se lett az egyik legígéretesebb feltörekvő edzőből hulladék csak azért mert abból a sz*rból nem tudott mit kihozni.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Néztem a juve sorsolását, hát szerintem nagy bajban lehetnej. Az utolsó 3 meccsük is csak x lett, most meg holnap Villarreal elveri őket, vasárnap Milan ellen max egy X, utána a Como idegenben is necces. És ha ez nem lenne elég, jön a Real idegenben, majd a Lazio szintén idegenben… hát ebből nem sok jót nézek ki nekik.
koviroland92

Hozzászólás Szerző: koviroland92 »

R9. írta: 2025.09.30. 12:19 Néztem a juve sorsolását, hát szerintem nagy bajban lehetnej. Az utolsó 3 meccsük is csak x lett, most meg holnap Villarreal elveri őket, vasárnap Milan ellen max egy X, utána a Como idegenben is necces. És ha ez nem lenne elég, jön a Real idegenben, majd a Lazio szintén idegenben… hát ebből nem sok jót nézek ki nekik.
Mint ahogy mi is. A bajnokságban míg mi 2 meccsen kikaptunk 3 meccset nyertünk addig ők 3 meccset nyertek és 2 dönci. A Villarreal eddig se és ezután se volt akkora csapat, hogy a Juve fölé nőjjön. De ugyanez elmondható a Comóról és a Lazioról is ill. a Real se az a félelmetes csapat már ami volt pár éve. Nyilván nem fogja megnyerni az összes meccsét a Juve de pont, hogy van esély erre is. Szerintem inkább magunkkal kellene foglalkozni mert rosszabbul állunk egyelőre mint a Juve.
R9.

Oké, de ez már a 4. meccsük zsinórban győzelem nélkül. Nekünk pont jó, ha sorra csak az X-ek jönnek. Nem kell, hogy mindig kikapjanak, az is elég, ha nem tudják hozni a 3 pontot – onnantól megindulnak a hírek Tudor menesztéséről, és az nekünk csak kapóra jön
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Modric azért nagyon kemény....40 évesen amit lenyom a pályán. :o
Emlékszem volt egy nyár talán 6 éve? Amikor nagyon írták jöhet hozzánk és komoly tárgyalások voltak vele. Aztán nem jött össze és maradt Madridba de sokan írták, hogy nem is baj mert minek nekünk egy 34 éves játékos, meg öreg, stb....na aztán azóta 40 és még mindig jól nyomja. :D
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Cupi írta: 2025.10.06. 13:46 Modric azért nagyon kemény....40 évesen amit lenyom a pályán. :o
Emlékszem volt egy nyár talán 6 éve? Amikor nagyon írták jöhet hozzánk és komoly tárgyalások voltak vele. Aztán nem jött össze és maradt Madridba de sokan írták, hogy nem is baj mert minek nekünk egy 34 éves játékos, meg öreg, stb....na aztán azóta 40 és még mindig jól nyomja. :D
Ez a tegnap ujra megmutatta sajnos, hogy ez a Milan Allegrivel nagyon komoly rivalis a Scudettoert.
Eltelt mar annyi ido, hogy latni lehessen, hogy az egyik legnagyobb ellenfel lehetnek ok Allegri miatt.

Tegnap is boven-boven a Juventus fele nottek, csakis a balszerencsen mulott, hogy nem nyertek.

Verni a Napolit, majd egy balszerencses X a Juventus ellen, es 6/4 ponttal kijonni ebbol, azert nem rossz.
Sot azert a Bologna is ertekelheto ellenfel, es egy Napoli, Juventus, Bologna 9/7 pont azert szepen egyben van.

Sajnos a Milantol Allegri miatt eleve tartottam, es eddig ez sajnos bejonni latszik.

Ami nekem meglepetes a Gasperini fele Roma...
Hetrol-hetre nyerik a meccseiket, ezzel a total minimal futballal es kb vegig 1 golos kulonbseggel.
Persze a bajnoki cimet nem varom toluk, de sokak azt gondoltak (koztuk en is), hogy hamar bukik.
Ehhez kepest eddig rendben vannak.
Persze ez a minimal futballos 1 golos gyozelmek nagyon hamar atfordulhatnak.
interfan

Azert az meg mindig kemeny, hogy evek ota (talan 2020 ota), most is az Inter kerete a legertekesebb a a Serie A-ba.
Persze sokszor sokat ez nem jelent, mert nem lettunk 5/5X bajnokok.
Es hat ha a keret erteke szamitana a futballban, akkor minden evben mindent a sztarokkal teli Real nyerne es triplazna (ami soha nem sikerult nekik).

Serie A top 10 keret ertek:

1. Inter: 694m
2. Juventus: 603m
3. Napoli: 503m
4. Milan: 471m
5. Atalanta: 459m
6. Roma: 406m
7. Fiorentina: 285m
8. Como: 285m
9. Bologna: 273m
10. Lazio: 266m

Az is kemeny, hogy majdnem 200m euroval ertekesebb a keretunk mint a Napolie.
Es kb 220m euroval mint a Milane.

Egyebkent ezzel a 694m euroval a vilagon a 11. legertekesebb keret a mienk.
interfan

Serie A csapatok atlagelektora:

1. Inter: 27,9
2. Napoli: 27,7
3. Lazio: 27,5
4. Cremonese: 27,2
5. Bologna: 26,4
6. Atalanta: 26,1
7. Juventus 26,1
8. Como: 28,0
9. Milan: 25,9
10. Torino: 25,7
11. Pisa: 25,3
12. Cagliari: 25,3
13. Roma: 25,3
14. Udinese: 25,1
15. Fiorentina: 25,1
16. Sassuolo: 25,0
17. Verona: 25,0
18. Genoa: 24,7
19. Lecce: 24,6
20. Parma: 23,4
interfan

Serie A csapatainak fizetes kiadasa (bonuszok nelkul):

1. Inter: 136,2m
2. Juventus: 126,2m
3. Napoli: 111,4m
4. Roma: 108,5m
5. Milan: 90,5m
6. Lazio: 77,3m
7. Fiorentina: 64,4m
8. Atalanta: 58,6m
9. Torino: 50,8m
10. Bologna: 44,8m
11. Como: 44,5m
12. Sassuolo: 39m
13. Cremonese: 33,3m
14. Genoa: 30m
15. Cagliari: 28,9m
16. Verona: 27,5m
17. Udinese: 25,3m
18. Parma: 24,7m
19. Lecce: 19,6m
20. Pisa: 19,1m

https://m.tuttomercatoweb.com/amp/serie ... re-2155188
interfan

Erdekes hogy Skriniar mindig mennyire tema az olasz "nagy" csapatoknal.
Tavaly ugye Conte akarta ot a Napoliba, es a Roma is, ezt meg is erositette Skriniar, na meg ugye a Juventus is.
Most nyaron detto.
Es most megint az a helyzet, hogy telre a Juventus es Milan egyik fo celpontja Skriniar.
Egy akadaly van, hogy a Fenerbachenel kb 10m euros fizetest kap, ennek pedig max a felet kaphatna a Juventus vagy Milanba.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Jól elcseszte . 30 éves és piaci értéke 12 millió.
(Nálunk miért nem opció? Hagyjuk a fizut , többi csapat sem tud annyit adni)
Dan-i-nter

Conte lassan kezdheti a szokásos panaszkodást, meg hogy le akar lépni :) Szép volt Toro!
Cupi

Dan-i-nter írta: 2025.10.18. 19:57 Conte lassan kezdheti a szokásos panaszkodást, meg hogy le akar lépni :) Szép volt Toro!
BL volt 2 hete és még fáradtak a játékosok és egyébként is ő kért 200 milliót de nem kapta meg és egy középcsapatot csináltak a Napoliból így nehéz és a bírók és a liga is ellenük van és mindenki azt akarja a szövetségbe az Inter legyen a bajnok. ;)
Dan-i-nter

Cupi írta: 2025.10.18. 20:25
BL volt 2 hete és még fáradtak a játékosok és egyébként is ő kért 200 milliót de nem kapta meg és egy középcsapatot csináltak a Napoliból így nehéz és a bírók és a liga is ellenük van és mindenki azt akarja a szövetségbe az Inter legyen a bajnok. ;)
:lol: gyönyörű :D
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Szép volt Chivu, kellett ez a rangadó győzelem! :thumbup: :clap: Forza Inter!
interfan

Dan-i-nter írta: 2025.10.18. 19:57 Conte lassan kezdheti a szokásos panaszkodást, meg hogy le akar lépni :) Szép volt Toro!
Hat igen.
Na meg azt is erdemes latni, hogy a tavalyi Scudetto sem Conte zsenializmusa volt, hanem inkabb a mi benazasunk.
Ha nincs BL donto, en kizartnak tartom, hogy ez a Napoli bajnok lett volna.

A 20 csapatos Serie A 22 eves tortenelmeben a 82 pont rekord alacsony a bajnoki cimhez.
Legutobb 14 eve volt eleg, es 22 ev alatt mindossze 3X volt eleg 82 pont a bajnoki cimhez.
Sok alkalommal meg a 2.helyhez sem lett volna eleg, sot olyan is elofordult, hogy 82 pont csak a 4.helyre lett eleg a Serie A-ban.
interfan

Dan-i-nter írta: 2025.10.18. 20:54 Gáz hogy erről a Romaról beszéltek mint bajnok esélyes.
Ugyanezt gondolom en is.

Hoztak ezekeket a minimal focis 1-0 gyozelmeket valahogy, es mar egybol Scudetto, az...
Latjuk ez nem tart orokke.
Jott egy Lille, es egybol Roma-Lille 0-1, pedig azert a Lille sem a vilag legjobb csapatainak egyike.

Ausilio nyilatkozta par napja, hogy mennyire banja, hogy Gasperini ennyire keveset volt Inter edzo, Gasperini igazi top edzo, bla-bla.

Na en pont az ellenkezojet gondolom.
Egy pillanatra nem banom, hogy Gasperini nem maradt tovabb, es szamomra o minden, csak nem "top" edzo, de nagyon nem.
Szamomra az elmult 22-23 ev legunszimpatikusabb Inter edzoje.
R9.

R9. írta: 2025.09.30. 12:19 Néztem a juve sorsolását, hát szerintem nagy bajban lehetnej. Az utolsó 3 meccsük is csak x lett, most meg holnap Villarreal elveri őket, vasárnap Milan ellen max egy X, utána a Como idegenben is necces. És ha ez nem lenne elég, jön a Real idegenben, majd a Lazio szintén idegenben… hát ebből nem sok jót nézek ki nekik.
kivancsi vagyok a como-juverq, bejon e a joslatom
interfan

R9. írta: 2025.10.19. 11:50
kivancsi vagyok a como-juverq, bejon e a joslatom
Ugynezki igen, azert ez a Juventus egy Tudorral finoman szolva is olyan amilyen.
Ilyenkor azert felertekelodik Allegri munkaja meg a 2.ciklusa alatt is, hogy mit tudott ebbol a Juventusbol kihozni.
Tudor ha igy folytatja, sok jovoje nem lesz...

Comonal elmondtak mar hanyszor, hogy ok a Serie A leggazdagabb klubja, barkit megvehetnek es meg is vesznek, es par even belul Scudettot nyernek annyi penzuk van.

Na most ebbol az, hogy barkit megvesznek az nem jott be, ellenben az igen, hogy ok a leggazdagabb klub mert kimagasloan ok zartak a legnagyobb minuszt a mercaton.
Bajnoki cim 2-3 even belul, meg haat kiderul.

Viszont irta itt talan Csaszi, hogy a Como iden BL helyre is eleg lehet.
En ezt meg korai tartottam, es meg most is annak tartom.
De latva Fabregas munkajat, az idei formajukat, a jatekot, es a rivalisokat, haaat lehet a vegen meg bejon Csaszi joslata.
Vertek a siman a Juventust, simam a Laziot, Fiorentinat is, X az Atalanta ellen idegenben egy abszolult egyenrangu meccsen.
Ha nem toljak el a Cremonese meg Genoa meccseket az emberhatrannyal, akkor akar most vezethetne is a Serie A-t ez a Como.
Durva...

Fabregas meg elkepeszto.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Mégsem merte , vagy érte meg neki (majdnem ugyanaz) vállalni a mi padunkat.

Teher nélkül hozni ezt a szintet azért még nem fantasztikum kategória.
Emlékszem még a Spal , Sanchez féle Udinesere.
Gasperinivel életrekelő Atalantara.
Az , hogy Chivuval visszajöttünk ilyen kezdéssel nagyobb dolog.

Érdekelne neked ki lenne a tökéletes edző. Contet utáltad. ( én is)
Inzaghiról, Chivuról inkább rejtetten, rávezetve írtál/írsz dolgokat.
interfan

hvmetal írta: 2025.10.19. 19:07 Érdekelne neked ki lenne a tökéletes edző. Contet utáltad. ( én is)
Inzaghiról, Chivuról inkább rejtetten, rávezetve írtál/írsz dolgokat.
Szerintem olyan hogy "tokeletes" edzo nincs.
Mindig mindenkinek lesznek hibai, kinek nagyobb, kinek kisebb.
Maradjunk a sajat edzoinknel.

Chivu kapcsan egyelore szamomra a kerdojel van, mert lehet belole egy jo dontes, de egy rossz is, ezt majd az ido donti el.

Conte kapcsan pont par napja irtam ezt:
"
En ot Inter szinten es olasz szinten "top" edzonek tartottam.
Sokkal ellentetben orultem az erkezesenek, mert tudtam minosegi edzo.
(Ellenben sokkal ellentetben a tavozasanak meg jobban orultem)
Mar amikor megjott irtam is, o 2 evnel tobbet nincs egy helyen, a rengeteg-rengeteg balheja miatt.
Arra szamitottam, hogy Conteval a bajnoki meglehet, mert a karrierje azt mutatta, hogy bajnoksag ott van, viszont a BL-ben analfabeta.

En tole pl megkaptam amit vartam:
- Scudetto
- Balhek
- rovidtav
- BL analfabetasag

Tehat nalam az altalad emlitett elvaras/teljesitmeny dolog talalkozott.
"

Es hat vannak az egesz edzokerdesnek egy szakmai. es egy emberi oldala is.

Ott van pl Inzaghi.
O szamomra emberileg egy vegtelenul szimpatikus figura volt.
Szakmailag szamomra kettos a ket kep, de osszesegeben az Inter tortenelmenek resze lesz a 3 ev = 2 BL donto miatt.
Szamomra a 4 ev = 1 Scudetto nagyon fajdalmas, foleg latva milyen minosegu bajnoksagokat buktunk el.
De Inzaghi szakmai megiteleseben ott kell lennie a ket BL dontonek 3 ev alatt, amit meg barhonnan nezunk, tortenelmi eredmeny.

Spalletti peldaul szamomra emberileg egy vegtelenul unszimpatikus figura volt, en ot nagyon nem kedveltem.
De az ember nem baratokat keres, es az eredmeny amit szakmailag letesz a palyara azt erdemes elismerni.
Es abban az idoben, azzal az Interrel ugymond igenis "nagy" dolgokat ert el Spalletti (mert ott mar a BL hely is nagy eredmeny volt, annyi ev sotetseg utan).

Pioli nekem nem, sokaknak szimpatikus volt, nekem meg az sem, szakmailag meg en sosem tartottam ot sokra.
Azt a Scudettot is mi buktuk el...
Persze elvenni nem lehet tole, de most is az a vergodes amit a Fiorentinaval csinal, haat faj nezni.

DeBoer minden teren a legnagyobb 0, idot is felesleges ra pocsekolni.

Mancinit en elso korszakaban kedveltem, igaz ott is volt baromsagai (ilyen Cesar jatszatasa, stb).
Viszont masodik korszaka nagyon nem volt rendben, alig vartam, hogy tavozzon.
Valahogy azt az elso korszakos kedvelest is sikerult elvesziteni, es hat szakmailag is finoman szolva ketes edzo o.

Mazzarri szinten egy unszimpatikus figura.
Elso eveben osszekapta a romokban levo Intert, de 2. evere szetesett az egesz, egyszoval szakmailag is olyan volt az egesz amilyen.

Stramaccioni emberileg szimpatikus volt, dehat szakmailag DeBoer utan a 2.legnagyobb nulla sajnos aki Inter padon ult.

Ranierit en kedveltem, mai napig szimpatikus, es szakmailag is van azert tudas.
Csak hat sajnos nala ha egyszer valami elromlik, abbol mar nincs kiut.

Gasperinire par napja irtam, hogy szamomra a valaha volt legunszimpatikusabb Inter edzo.
Szakmailag ha a teljes karrieret nezem, akkor nyilvan el kell ismerni, hogy letutod tenni dolgokat, de nalunk teljes homaly volt.

Leonardo szinten egy vegtelenul szimpatikus ember, motivalni tudott, erte a jatekosok nyelven, de o nem egy edzo volt, o emiatt szakmailag nem volt erre alkalmas, es ezt o maga is tudta, sose akart igazan o edzoskodni.
Lehet lehetett volna belole valaki, ha akarja ezt a szakmat es erdekli, dehat nem.

Benitez szamomra szinten rettento unszimpatikus.
Viszont igy tizenevek utan visszagondolva, abszolult igaza volt akkor, es ha azokat a dolgokat tesszuk amiket o kert, akkor talan nem kezdodik ott el az a vegtelenul sotet korszak kezdete.
Szakmailag volt mogotte tartalom.
interfan

Sajnos Allegri nagyon osszerakta ezt a Milant.
Lehet haborogni a tizenegyes miatt, de minden teren lefociztak a Fiorentinat.
Nyilvan ez a Pioli fele Fiorentina olyan amilyen, es akkor finoman fogalmaztam, de...
Azert egy Napoli-Juventus-Fiorentina sorbol kijonni egy 9/7 ponttal azert nagyon rendben van.
Ha hozzaveszem meg a Bolognat is, akkor 12/10 pont.

Sajnos teljesen megerdemelten vezeti az Allegri fele Milan a bajnoksagot.
Es nem azert mert a Milan kerete micsoda minoseg, nagyon nem.
A Milan kerete boven-boven az Inter, Napoli, Juventus mogott van, sot lehet a Romae is erosebb.
Egyetlen egy dolog miatt vannak ott ahol, az pedig Allegri.
Ahogy Contera is irtam feljebb, olasz szinten Allegri is egy "top" edzo szakmailag.
En kifejezetten ruhellem Allegrit emberileg, rettento unszimpatikus ember minden teren.
Viszont szakmailag nem veletlenul a valaha elt 2.legsikeresebb olasz edzo.
Nem mondom, hogy bajnok lesz ez a Milan, mert a keret minosegi ettol nagyon de nagyon messze van, de Allegri miatt sajnos barmi meglehet, es en jelenleg azt sem zarom ki, hogy veszelyesebbek lesznek mint az agyon "hypeolt" Conte fele Napoli.
Cupi

interfan írta: 2025.10.20. 06:02 Sajnos Allegri nagyon osszerakta ezt a Milant.
Lehet haborogni a tizenegyes miatt, de minden teren lefociztak a Fiorentinat.
Nyilvan ez a Pioli fele Fiorentina olyan amilyen, es akkor finoman fogalmaztam, de...
Azert egy Napoli-Juventus-Fiorentina sorbol kijonni egy 9/7 ponttal azert nagyon rendben van.
Ha hozzaveszem meg a Bolognat is, akkor 12/10 pont.
+ ott a heti 1 meccs. van idő felkészülni mindig a következőre és tavaszra sem lesznek hullák mint a BL csapatok.
Most néztem éppen, hogy pénteken lesz Milan - Pisa. Elég sansz győzelem nekik így 4 pont előnnyel figyelhetik a fordulót. Tudom, hogy sok van hátra de lélektanilag ez nagyon jól jön egy csapatnak. Ráadásul simán maradhat nekik majd több pont előnyük a forduló után mert Napoli . Inter és Sassuolo - Roma lesz. Benne van mindkettő x.
Nagyon jó lenne a derby-n elkenni a szájukat mert tavaly totál megalázó volt, hogy 5 meccsből 1x se tudtunk győzni ellenük.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Plusz a játékvezetők is szeretik őket. :D
Cupi

Interfan1000 írta: 2025.10.20. 09:03 Plusz a játékvezetők is szeretik őket. :D
Ki van adva a 2. csillag kell nekik is. ;)
nemmindegyazneked

Hozzászólás Szerző: nemmindegyazneked »

Nem azért, de Estupinan egy ugyanilyen lerántásért pirosat kapott. Ennyire szeretik a Milant a bírók... :clap:
interfan

Jatekvezetotol fuggetlenul minden teren a Fiorentina fele nottek, es teljesen megerdemelten nyertek.

Napoli ellen majdnem a teljes 2. felidot emberhatranyban jatszva nyertek, es a Juventus ellen is boven jobbak voltak.

Ezek jatekvezetestol teljesen fuggetlen dolgok.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.10.20. 09:10
Jatekvezetotol fuggetlenul minden teren a Fiorentina fele nottek, es teljesen megerdemelten nyertek.

Napoli ellen majdnem a teljes 2. felidot emberhatranyban jatszva nyertek, es a Juventus ellen is boven jobbak voltak.

Ez a Fior Piolival irdatlan gyenge, nem csoda, hogy föléjük nőttek, nem kell szét dícsérni ezt a Milánt. A kevésbé gyengébb csapat nyert egy vitatható bübtetővel. 7 meccs alatt összesen 5 gólt lőttek a violák. Hagyjuk már… A Napoli sokkal komolyabb, mint ez a Milán, még ha Allegri is ül a padon.
nemmindegyazneked

Mond már el kérlek, hogy ez miért vitatható? :D Estupinan ilyenert pirosat kapott, akkor mindenki jogosnak kiabálta. :D
A napolirol meg annyit, hogy a kiallitasig momentuma nem volt a Milan ellen... :D :D :D
CsaSzi9294

nemmindegyazneked írta: 2025.10.20. 10:11 Mond már el kérlek, hogy ez miért vitatható? :D Estupinan ilyenert pirosat kapott, akkor mindenki jogosnak kiabálta. :D
A napolirol meg annyit, hogy a kiallitasig momentuma nem volt a Milan ellen... :D :D :D
Ha nem lett volna vitatható, nem varozzák 10 percig. Engedd meg, hogy meg legyen a véleményem, én is elfogadom a Tiéd..
nemmindegyazneked

Azért var-oztak addig, mert keresték a legjobb kameraállást. Egyértelműen látszik, hogy belenyúlt az arcába, és aztán egy visszahúzó/rántó mozdulat is. De oké... :D
CsaSzi9294

nemmindegyazneked írta: 2025.10.20. 10:17 Azért var-oztak addig, mert keresték a legjobb kameraállást. Egyértelműen látszik, hogy belenyúlt az arcába, és aztán egy visszahúzó/rántó mozdulat is. De oké... :D
Ok, legyen igazad! :thumbup: ;)
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.10.20. 09:57

Ez a Fior Piolival irdatlan gyenge, nem csoda, hogy föléjük nőttek, nem kell szét dícsérni ezt a Milánt. A kevésbé gyengébb csapat nyert egy vitatható bübtetővel. 7 meccs alatt összesen 5 gólt lőttek a violák. Hagyjuk már… A Napoli sokkal komolyabb, mint ez a Milán, még ha Allegri is ül a padon.
Es azt a nagy Conte fele Napolit verte majdnem egy felidot emberhatranyban jatszva ugymond "siman" az Allegri fele Milan.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.10.20. 10:33

Es azt a nagy Conte fele Napolit verte majdnem egy felidot emberhatranyban jatszva ugymond "siman" az Allegri fele Milan.
Egyiket sem szeretem, de a keret miatt gondolom így. Szerintem a végén a Napoli előbb fog végezni, mint a Milán.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.10.20. 10:34

Egyiket sem szeretem, de a keret miatt gondolom így. Szerintem a végén a Napoli előbb fog végezni, mint a Milán.
Nyilvan a Milan kerete meg a Juventustol is gyengebb, nem hogy az Inter-Napolitol.

Csak hat ennyi szamit egy edzo, es latjuk sajnos Allegri olasz szinten kiemelkedo.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Bonnynak is belenyúlt az arcába Thuram, mégis megadták a Juventus 4. gólját, pedig az a mezőnyben volt.
R9.

neztem a milan-fio meccset, nekem egyaltalan nem felelmetes ez a milan
sztem ha most jatszanank siman nyernenk - de majd 1 honap mulva kiderul
CsaSzi9294

R9. írta: 2025.10.20. 12:50 neztem a milan-fio meccset, nekem egyaltalan nem felelmetes ez a milan
Egyet értek.
interfan

R9. írta: 2025.10.20. 12:50 neztem a milan-fio meccset, nekem egyaltalan nem felelmetes ez a milan
Latva az osszes Serie A rivalist, eddig boven-boven a Milan a legjobb.
A nagy Conte fele Napoli hozzajuk kepest egyelore sehol sincs...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Interfan1000 írta: 2025.10.20. 10:49 Bonnynak is belenyúlt az arcába Thuram, mégis megadták a Juventus 4. gólját, pedig az a mezőnyben volt.
Különben az a meccs is legalább 3-3 lett volna...
Ardzic azt hitte BL-t nyert .Ki gondolta volna,hogy utána nem nyernek meccset.
Most pedig Brehmert is el vesztették.
Festa

interfan írta: 2025.10.20. 10:43
CsaSzi9294 írta: 2025.10.20. 10:34

Nyilvan a Milan kerete meg a Juventustol is gyengebb, nem hogy az Inter-Napolitol.

Csak hat ennyi szamit egy edzo, es latjuk sajnos Allegri olasz szinten kiemelkedo.
Most a Milán az a csapat ami tavaly a Napoli volt.
Heti egy meccsre készülni gyengébb kerettel is könnyebb kihívás mint 3 naponta Bl-bajnoki ritmust menedzselni.
Persze ha kiesik onnan Leao akkor még annyi sincs bennük.Allegri bárhol jár mindig fegyelmezett csapatot és védekezést mutat.Kemény lesz a derbi is.
nemmindegyazneked

Csak szólok, hogy Leao első meccse volt a szezonban amit végig játszott. :D A Napoli ellen lesérült, a Juve ellen meg csereként állt be a végén.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

nemmindegyazneked írta: 2025.10.20. 15:41 Csak szólok, hogy Leao első meccse volt a szezonban amit végig játszott. :D A Napoli ellen lesérült, a Juve ellen meg csereként állt be a végén.
Akkor az évenkénti 4-5 jó meccséből egy megvolt... :evil:
nemmindegyazneked

Nem én mondtam, hogy ő a legjobb a csapatban. :D Egy hozzászólással fentebb keresd.
Festa

nemmindegyazneked írta: 2025.10.20. 15:46 Nem én mondtam, hogy ő a legjobb a csapatban. :D Egy hozzászólással fentebb keresd.
Mi is hoztuk a Roma meccset Thuram nélkül.de attòl még a legjobb játékosunk.
Leao a legjobb képességű játékosa kuzinoknak csak szereti színezni.
Pont a Napoli meccsen üldözték 7-en az ellenfélből.
interfan

R9. írta: 2025.10.02. 06:19 megindulnak a hírek Tudor menesztéséről, és az nekünk csak kapóra jön
A futball tenyleg mennyit tud valtozni 1db honap alatt, foleg Olaszorszagban, ott aztan tenyleg csakis a vegletek, de ugy szo szerint.

Juventus ugy allt a bajnoksagban hogy 9/9 pont.
Az Inter ugy allt, hogy 9/3 pont.

Tudor igy meg ugy micsoda edzo, bajnoki cimre mekkora eselyesek, stb.
Chivu kapcsan mar jottek a menesztesi hirek, valsagertekezlet, es hogy ez az Inter nagyon nem bajnokeselyes.

Eltelt 1 honap, Chivu igy meg ugy csoda, Tudor kreten, es mar a menesztesi hirek jonnek a Juventustol.
Mancini, Spalletti, Palladino, Terzic mint utod jelolt.

Nekem a legszebb az egeszben, hogy ossz-vissz 3db pont van a bajnoksagban az Inter es a Juventus kozott. :D
Ehhez kepest egyik helyen gyaszhangulat, edzovaltas tema, masik helyen meg Scudetto eselyek, es mi vagyunk az Inter mindent meg kell nyerni.

Annyira, de annyira olaszos az egesz, hogy ezt elmondani nem lehet. :D
3 fordulo alatt lehetsz kretenbol zseni, majd ujabb 3 fordulo alatt ujabb vilagi szerencsetlen. :D
R9.

Igen, én is erre gondoltam – ha egymás után nem jönnek a győzelmek, akkor törvényszerűen megjelennek az ilyen hírek.
Most pedig jön a Real–Juve, aztán a Lazio–Juve (és megkockáztatom, hogy egyik meccsen sem lesz győzelem), ami után akár el is küldhetik Tudort.
interfan

R9. írta: 2025.10.21. 10:07 Igen, én is erre gondoltam – ha egymás után nem jönnek a győzelmek, akkor törvényszerűen megjelennek az ilyen hírek.
Most pedig jön a Real–Juve, aztán a Lazio–Juve (és megkockáztatom, hogy egyik meccsen sem lesz győzelem), ami után akár el is küldhetik Tudort.
Mondjuk neha ilyenkor jon az a vicces resz, hogy nyernek a semmibol ket meccset akire senki nem szamit. :D

Visszaterve, nem biztos, hogy szamunkra jobb ha elkuldik Tudort.
Nyilvan nem zseni edzok merultek fel, igaz azert Maresca nem rossz nev, sot, de o szerintem kb kizart, hogy elhagyja a Chelseat szezon kozben ezert a Juventusert.
De lehet Tudortol egy Spalletti, Mancini is tobbet tudna, sot kitudja Palladino is.
Festa

Fonseca tavaly ugyanez volt a Milán esetében.
Vertek minket a derbin illetve a Realt majd pedig repült az év végén.
Mondjuk Concecaio is csak annyival volt jobb,hogy szivarozva megnyerte elölünk a szuperkupát.
interfan

Vieira is egy erdekes story szamomra.
Nyaron ugye a hirek alapjan komoly jelolt volt nalunk, majd visszautasitotta az Intert, ezt kesobb a Genoa elnoke is megerositette.

Na most azota 7 fordulo alatt sikerult 3 pontot gyujtenie ami konkretan a legkevesebb pont a Serie A-ban (ugyanugy mint a Pisa es Fiorentina).

Csinalja ezt a minimal futballt, vedekezzunk, majd valahogy csak beakad 1 gol.
Tavaly valamennyire meg mukodott ez, es megmentette ezt a hullagyenge Genoat a kiesestol, sot a 13.hely egy abszolult szep eredmeny volt.

Viszont ez az idei egyelore rettento halvany.
Nem tudom meddig tartanak ki mellette, es nem tudom kepes lesz e ebbol a harmatgyenge helyzetbol kihozni oket.

Nem tudom ha visszacsinalhatna Vieira, ujra nemet mondana e az Internek...
Válasz küldése