Hát ezzel a felfogással nem sok ideje lesz,az irány az más.interfan írta: ↑2025.09.15. 06:19 Gazzetta cikk:
Majdnem 100m elkoltese utan, megdobbento hogy az Inter kezdo ugyanaz.
A Juventus ellen is Akanji kivetelevel aki Pavard helyett jott, ugyanaz a taktika, kezdo mint Inzaghie.
Kuriozum, hogy elkoltesz majdnem 100m eurot, es a kezdon semmit nem valtoztatsz.
Nagy osszegeket koltott az Inter a Sucic, Henrique, Diouf, Bonny sorra, es a padon kezdtek, paran ott is maradtak, ahogyan a visszatero Esposito is.
Chivu semmihez nem nyult hozza az Inter csapathoz kepest, ugyanazt szeretne tovabbvinni.
Mi ertelme volt majdnem 100m eurot elkolteni, ha ugyanazokkal a jatekosokkal, ugyanazzal a taktival, ugyanazzal az elkepzelessel jatszol es kezdesz?
Chivu "batran" elmondta, hogy a jozaneszre hallgat, es viszi tovabb a korabbiakat, nem akar felforgatni semmit, es az elmult evek embereire epit tovabbra is.
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- vaskalap
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
- Festa
Mondjuk ha meg felforgatná az lenne a baj.vaskalap írta: ↑2025.09.15. 11:44Hát ezzel a felfogással nem sok ideje lesz,az irány az más.interfan írta: ↑2025.09.15. 06:19 Gazzetta cikk:
Majdnem 100m elkoltese utan, megdobbento hogy az Inter kezdo ugyanaz.
A Juventus ellen is Akanji kivetelevel aki Pavard helyett jott, ugyanaz a taktika, kezdo mint Inzaghie.
Kuriozum, hogy elkoltesz majdnem 100m eurot, es a kezdon semmit nem valtoztatsz.
Nagy osszegeket koltott az Inter a Sucic, Henrique, Diouf, Bonny sorra, es a padon kezdtek, paran ott is maradtak, ahogyan a visszatero Esposito is.
Chivu semmihez nem nyult hozza az Inter csapathoz kepest, ugyanazt szeretne tovabbvinni.
Mi ertelme volt majdnem 100m eurot elkolteni, ha ugyanazokkal a jatekosokkal, ugyanazzal a taktival, ugyanazzal az elkepzelessel jatszol es kezdesz?
Chivu "batran" elmondta, hogy a jozaneszre hallgat, es viszi tovabb a korabbiakat, nem akar felforgatni semmit, es az elmult evek embereire epit tovabbra is.
Most meg jön az igazi szezon napi 3 meccsel ,így hamar kiderül mennyit tud rotálni és hogyan.
- interfan
Uj nev merult fel mint Sommer utod, meghozza Caprile.
A tegnapi Lecce-Cagliari meccset szemelyesen tekintette meg az Inter szakmai vezetes Caprile miatt.
Caprile egyebkent az idei Serie A legjobb kapus atlagait es statjait hozza.
Az Inter elenken erdeklodik, rajtunk kivul a Milan aki szinten erdeklodo.
A tegnapi Lecce-Cagliari meccset szemelyesen tekintette meg az Inter szakmai vezetes Caprile miatt.
- PellerG
Nekem a Parmás Suzuki jó névnek tűnik.interfan írta: ↑2025.09.20. 08:45 Uj nev merult fel mint Sommer utod, meghozza Caprile.
Statok alapján mit tudunk róla?
PL csapatok is figyelik már, minimum 25 mio. lenne az ára szerintem.
- interfan
Iden nem kezdett jol, de a tavalyi teljes szezont nezve nem volt rossz.PellerG írta: ↑2025.09.20. 10:13Nekem a Parmás Suzuki jó névnek tűnik.interfan írta: ↑2025.09.20. 08:45 Uj nev merult fel mint Sommer utod, meghozza Caprile.
Elmezony a kapus atlagokat es statokat nezve, meg ha nem is a legeleje.
Parma jatekosok kozul a 2. legjobb atlagokat es statokat hozta, egyedul Bernabe elozte meg tavaly.
- PellerG
Én adnám Suzukit, jó lenne nem elCaprilézni ezt a fontos posztot.interfan írta: ↑2025.09.20. 10:30Iden nem kezdett jol, de a tavalyi teljes szezont nezve nem volt rossz.PellerG írta: ↑2025.09.20. 10:13Nekem a Parmás Suzuki jó névnek tűnik.interfan írta: ↑2025.09.20. 08:45 Uj nev merult fel mint Sommer utod, meghozza Caprile.
Elmezony a kapus atlagokat es statokat nezve, meg ha nem is a legeleje.
Parma jatekosok kozul a 2. legjobb atlagokat es statokat hozta, egyedul Bernabe elozte meg tavaly.
- interfan
Ujra kiemeli az olasz sajto, hogy Caprile a fo jelolt jelenleg mint Sommer utod.
A hetvegi Cagliari-Inter ujabb nagy lehetoseg Caprile szamara arra, hogy bizonyitson az Inter vezetoknek.
Gazzetta kozben Ausiliot "tamadja", az Inter kudarcos nyari mercato miatt.
Kiemelik a problema az Internel regebben is ott volt, es most is ott van.
Gazzetta szerint tovabbra rejtely, miert igazolta le az Inter 25m euroert Henriquet, valamint Diouf szinten majdnem 25m euros leigazolasa is egyelore rejtely.
Az Inter elpazarolt legalabb 50-70m eurot a Gazzetta szerint olyan jatekosra, akik ulnek a padon.
Bonny kapcsan kiemelik, hiaba a Torino elleni golja, azota semmit nem tudott hozzatenni az Interhez.
Akanji elso meccsei pedig gyengere sikeredtek.
A hetvegi Cagliari-Inter ujabb nagy lehetoseg Caprile szamara arra, hogy bizonyitson az Inter vezetoknek.
Gazzetta szerint tovabbra rejtely, miert igazolta le az Inter 25m euroert Henriquet, valamint Diouf szinten majdnem 25m euros leigazolasa is egyelore rejtely.
Az Inter elpazarolt legalabb 50-70m eurot a Gazzetta szerint olyan jatekosra, akik ulnek a padon.
Bonny kapcsan kiemelik, hiaba a Torino elleni golja, azota semmit nem tudott hozzatenni az Interhez.
- Festa
Bonny alig kapott lehetőséget eddig.Akanji pedig magabiztos hátul és nem kapunk miatta tizenegyeseket mint Bisseck esetében.Diouf leigazolása és nem játszatása teljesen érthetetlen számomra is,de az ilyen kamu igazolások mindig ott voltak az elmúlt 10 évben .Ki emlékszik már M'Villára,Bottára,Marigára,Pelére és lehetne még folytatni.interfan írta: ↑2025.09.23. 09:49 Ujra kiemeli az olasz sajto, hogy Caprile a fo jelolt jelenleg mint Sommer utod.
- interfan
Akanji laza 2 golban volt benne a Juventus ellen.Festa írta: ↑2025.09.23. 09:57Bonny alig kapott lehetőséget eddig.Akanji pedig magabiztos hátul és nem kapunk miatta tizenegyeseket mint Bisseck esetében.Diouf leigazolása és nem játszatása teljesen érthetetlen számomra is,de az ilyen kamu igazolások mindig ott voltak az elmúlt 10 évben .Ki emlékszik már M'Villára,Bottára,Marigára,Pelére és lehetne még folytatni.interfan írta: ↑2025.09.23. 09:49 Ujra kiemeli az olasz sajto, hogy Caprile a fo jelolt jelenleg mint Sommer utod.
Egyelore nagyon nem az igazi, remeljuk belejon.
Bisseck semmivel nem volt rosszabb mint ez a jelenlegi Akanji.
Bonny kapcsan en egyelore nem tudok mit irni, lehet zsenialis huzas is, de bukas is.
Sok mindent meg nem lehet belole leszurni.
Henrique-Diouf paros pedig valoban "rejtely" mit is keres itt, remeljuk ez valtozik hamarosan.
- Festa
Miket nem írsz.
Akanji egy Bl győztes és triplázó játékos és az első meccse volt a Juve elleni.Sokkal jobban helyezkedik és nem követ el látványos hibákat.
Bisseck meg bármennyire is tehetséges rajta ment el a bajnoki cím ezzel,hogy nem tudja hova rakja rakni a kezét.
Első forduló Inter-Genoa 2-2 valamint Inter -Lazio 2-2..Ebből ha csak egyiken nem hoz össze tizenegyest.
Azt,hogy a La Gazetta támadja az Intert ebben meg semmi új nincs.
Akanji egy Bl győztes és triplázó játékos és az első meccse volt a Juve elleni.Sokkal jobban helyezkedik és nem követ el látványos hibákat.
Bisseck meg bármennyire is tehetséges rajta ment el a bajnoki cím ezzel,hogy nem tudja hova rakja rakni a kezét.
Első forduló Inter-Genoa 2-2 valamint Inter -Lazio 2-2..Ebből ha csak egyiken nem hoz össze tizenegyest.
- interfan
Akanji eddig barhonnan is nezem gyenge.Festa írta: ↑2025.09.23. 10:21 Miket nem írsz.
Az hogy BL gyoztes, meg triplazo, ebben az esetben nem oszt nem szoroz.
Eddig gyenge, de ez nem jelenti azt, hogy az is marad.
Remeljuk valtozik.
Az meg teljesen felesleges, hogy kinn ment el a Scudetto.
Teljesen nonszensz, es felesleges egymagaba Bissecket hibaztatni, hogy "rajta ment el".
Mert ennyi erovel Acerbin ment el a Scudetto, mert a Milan elleni kapott goloknal nagyot hibazott.
Vagy Calhanoglun ment el, mert kihagyta a Napoli ellen a tizenegyest, es ha ezt megnyerjuk, akkor nekunk +2 pont, a Napolinak meg -1.
Vagy a teljesen fogalmatlan Taremi, Correa szinteken ment el, akik meg az ureskaput is kihagytak.
Szoval ez butasag, a Scudetto nem egy emberen ment el.
Ha majd az idei is 2 ponton megy el, akkor meg Akanji lesz a hibas, mert a Juventus ellen 2 golnal
is nagyot hibazott?
Ez butasag.
- Festa
Udinese ellen kint voltam és így élőben is azt láttam,hogy Biseck bizonytalan.
Rangadón Torinóban kezdeni nem könnyú dolog,de itt van a kezdőben a legnagyobb fejlődés Akanjival.
Pont ez a legnagyobb különbség,hogy nem kapunk tizenegyeseket egy védő butaásgai miatt.
Bissecket el lehetett volna adni a Palacenak és akkor maradhatott volna Pavard.
Rangadón Torinóban kezdeni nem könnyú dolog,de itt van a kezdőben a legnagyobb fejlődés Akanjival.
Pont ez a legnagyobb különbség,hogy nem kapunk tizenegyeseket egy védő butaásgai miatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Festa 2025.09.23. 10:47-kor.
- interfan
Nem ertunk egyet, szerintem butasag az, hogy Bissecken ment el egy szemelyben a Scudetto.Festa írta: ↑2025.09.23. 10:37 Udinese ellen kint voltam és így élőben is azt láttam,hogy bizonytalan.
Mert ennyi erovel elmehetett Acerbin is, Calhanoglun is, de meg Thuram-Martinezen is, es hat Sommernek is voltak hibai.
Szoval ez szerintem butasag.
Akanji egyelore gyenge, nyilvan uj csapat, uj bajnkoksag, ez valtozhat meg.
De egyelore semmivel nem tobb, mint Bisseck volt barmikor.
- Festa
Akanji jobb játékos mint Bisseck.Sokkal magabiztosab és több poszoton (védelem szélelén és közepén is használható)interfan írta: ↑2025.09.23. 10:40Nem ertunk egyet, szerintem butasag az, hogy Bissecken ment el egy szemelyben a Scudetto.Festa írta: ↑2025.09.23. 10:37 Udinese ellen kint voltam és így élőben is azt láttam,hogy bizonytalan.
Mert ennyi erovel elmehetett Acerbin is, Calhanoglun is, de meg Thuram-Martinezen is, es hat Sommernek is voltak hibai.
Guardiola triplázó csapatában alapember volt.
Igaz ő is gyengébb volt mint ahogya City is,Szerintem kérdés,hogy Bisseck valaha el fog-e jutni Akanji szintjére.
Tartom,hogy az elmúlt ével legjobb kukázása lehet a mi svájci négerünk.
-
R9.
persze, oriasi butasag Bisseckre fogni sztem isinterfan írta: ↑2025.09.23. 10:40Nem ertunk egyet, szerintem butasag az, hogy Bissecken ment el egy szemelyben a Scudetto.Festa írta: ↑2025.09.23. 10:37 Udinese ellen kint voltam és így élőben is azt láttam,hogy bizonytalan.
Remeljuk Akanji belejon
- interfan
Vidic is klasszis volt, BL gyoztes, tobbszoros PL gyoztes, aztan nalunk vege lett mint a botnak.Festa írta: ↑2025.09.23. 11:33Akanji jobb játékos mint Bisseck.Sokkal magabiztosab és több poszoton (védelem szélelén és közepén is használható)interfan írta: ↑2025.09.23. 10:40Nem ertunk egyet, szerintem butasag az, hogy Bissecken ment el egy szemelyben a Scudetto.Festa írta: ↑2025.09.23. 10:37 Udinese ellen kint voltam és így élőben is azt láttam,hogy bizonytalan.
Guardiola triplázó csapatában alapember volt.
Igaz ő is gyengébb volt mint ahogya City is,Szerintem kérdés,hogy Bisseck valaha el fog-e jutni Akanji szintjére.
Tartom,hogy az elmúlt ével legjobb kukázása lehet a mi svájci négerünk.
Az hogy mashol ki milyen volt, sokszor nem evidens.
Remeljuk Akanji nem levezetni jott ide.
Az hogy milyen szinten volt Akanji par eve, az sajnos megint nem lenyeges.
A lenyeg az, hogy itt mit nyujt.
City szabadulni akart tole, remeljuk nem azert mert megy lefele, hanem inkabb azert, mert jobb jatekosok vannak tole ott.
- interfan
Egyetertek.R9. írta: ↑2025.09.23. 11:36persze, oriasi butasag Bisseckre fogni sztem isinterfan írta: ↑2025.09.23. 10:40Nem ertunk egyet, szerintem butasag az, hogy Bissecken ment el egy szemelyben a Scudetto.Festa írta: ↑2025.09.23. 10:37 Udinese ellen kint voltam és így élőben is azt láttam,hogy bizonytalan.
Remeljuk Akanji belejon
A Scudetto nagyon nem egy jatekosok ment el.
Akanji pedig jojjon bele, es mutasson legalabb annyit mint Pavard.
-
VInter101
A tavalyi bajnoki cím az egész csapaton ment el úgy ahogy van! Bisseck alapvetően teljesen rendben volt, fiatal! Szerintem hibátlanul játszó játékos nem létezik a földön!
Akanjit rossznak nem mondanám de jónak sem! És ő is hibázik mint asott esetben Bisseck!
Akanjit rossznak nem mondanám de jónak sem! És ő is hibázik mint asott esetben Bisseck!
-
möszi
Mondjuk nem tetted magasra azt a bizonyos lécet...interfan írta: ↑2025.09.23. 11:38Egyetertek.R9. írta: ↑2025.09.23. 11:36persze, oriasi butasag Bisseckre fogni sztem isinterfan írta: ↑2025.09.23. 10:40
Nem ertunk egyet, szerintem butasag az, hogy Bissecken ment el egy szemelyben a Scudetto.
Remeljuk Akanji belejon
A Scudetto nagyon nem egy jatekosok ment el.
Akanji pedig jojjon bele, es mutasson legalabb annyit mint Pavard.
-
MLK
Ha ki kellene emelni valakit, hogy kin ment el a bajnokság, akkor mindenki tudna mondani rá több momentumot, hogy hol és miért úsztak el pontok.
Pl. Lautaro tavaszra ki szokott pukkanni. Fáradt, vagy csak nem akar gólt lőni? Ha állandóan játszik akkor inkább fáradt. Ő hibája? Szerintem nem, mégis ő van szidva. Thuram ugyanez.
Ezt így kár, és felesleges. Aki pedig játszik az hibázhat is.
Amit már kiemeltem többször, az nem egy két pontot vitt el. A cserecsatárok egyszerűen csak számszakilag voltak meg, és ez előre borítékolható volt. A gólok száma, a gólpasszoké, de önmagában az, hogy a csapágyasra játszatott kettő darab értelmezhető kezdő csatár mennyit pihent, és mennyire tudtak "éles kések" lenni, ezek mind összeadódtak.
Az, hogy mindenütt versenyben voltunk, csoda kategória. Conte leadta volna a Bl-t és bajnok a csapat.
Inzaghival ilyen nem volt (miatta, vagy a szakmai vezetés miatt, ezt soha nem tudjuk meg,). Ha ő a bajnokságot engedi el, akkor lehet hogy a Bl meglett volna. Részemről ez egy trófeával kevesebb, és ezek mind sportszakmai döntésektől függtek.
Szerintem a játékosokhoz és a hibáikhoz egyénileg semmi köze!
Idei évre ugyanúgy igaz lehet az, hogy ennyi elköltött pénzből a cserepadra futotta, és a kezdőben csak egy személyben volt változás, holott új edző jött, aki nem Inzaghi klónja...
Pl. Lautaro tavaszra ki szokott pukkanni. Fáradt, vagy csak nem akar gólt lőni? Ha állandóan játszik akkor inkább fáradt. Ő hibája? Szerintem nem, mégis ő van szidva. Thuram ugyanez.
Ezt így kár, és felesleges. Aki pedig játszik az hibázhat is.
Amit már kiemeltem többször, az nem egy két pontot vitt el. A cserecsatárok egyszerűen csak számszakilag voltak meg, és ez előre borítékolható volt. A gólok száma, a gólpasszoké, de önmagában az, hogy a csapágyasra játszatott kettő darab értelmezhető kezdő csatár mennyit pihent, és mennyire tudtak "éles kések" lenni, ezek mind összeadódtak.
Az, hogy mindenütt versenyben voltunk, csoda kategória. Conte leadta volna a Bl-t és bajnok a csapat.
Inzaghival ilyen nem volt (miatta, vagy a szakmai vezetés miatt, ezt soha nem tudjuk meg,). Ha ő a bajnokságot engedi el, akkor lehet hogy a Bl meglett volna. Részemről ez egy trófeával kevesebb, és ezek mind sportszakmai döntésektől függtek.
Szerintem a játékosokhoz és a hibáikhoz egyénileg semmi köze!
Idei évre ugyanúgy igaz lehet az, hogy ennyi elköltött pénzből a cserepadra futotta, és a kezdőben csak egy személyben volt változás, holott új edző jött, aki nem Inzaghi klónja...
- Festa
"Akanji bárhonnan nézem gyenge'" írta Interfan.
Szerintem meg még jelenlegi formájában is sokkal határozottabb mint Bisseck.
A Scudetto nem egy emberen ment el és hiányoztak a meghatározó cserecsatárok viszont az utolsó előtti fordulóban mégis volt lehetőségünk átvenni a vezetést és magunk javára fordítani harcot viszont jött Bisseck kezezése 2-1-nél és gyakorlatilag lefújáskor mindenki tudta,hogy vége.Tehát ez egy lélektani pillanat volt.
Bisseck ettől még jó srác,de sajnos ezek a hibák sok pontba kerültek és mióta Akanji megjött az is kiderült kitart jobbnak Chivu. Persze az Internek arra van szüksége,hogy mindenki jól teljesítsen így viszont szükséges lehet a jó rotálás.
A Sassulo ellen hosszú idő után végig padon marad Miki és Bastoni.
Ilyenre Inzagih idejében nem nagyon emlékszem.
Szerintem meg még jelenlegi formájában is sokkal határozottabb mint Bisseck.
A Scudetto nem egy emberen ment el és hiányoztak a meghatározó cserecsatárok viszont az utolsó előtti fordulóban mégis volt lehetőségünk átvenni a vezetést és magunk javára fordítani harcot viszont jött Bisseck kezezése 2-1-nél és gyakorlatilag lefújáskor mindenki tudta,hogy vége.Tehát ez egy lélektani pillanat volt.
Bisseck ettől még jó srác,de sajnos ezek a hibák sok pontba kerültek és mióta Akanji megjött az is kiderült kitart jobbnak Chivu. Persze az Internek arra van szüksége,hogy mindenki jól teljesítsen így viszont szükséges lehet a jó rotálás.
A Sassulo ellen hosszú idő után végig padon marad Miki és Bastoni.
Ilyenre Inzagih idejében nem nagyon emlékszem.
- interfan
- Festa
Eddig akkor.Látom nálad nincs kreditje nálad vagy többeknél.
Szerintem már a pályára lépésén látni,hogy nagyobb az önbizalma Akanjinak.
Én nagyon örülök neki,hogy ő érkezett mint Last minute igazolás.
Bisseck amilyen dinamikusan tőrt előre amikor megékezett,annyira hibázott bele meccsekbe.
Nekem a májusi Lazio meccs sokáig megmarad,pedig ott még gólt is szerzett.
Persze lehet,hogy nektek lesz igazatok is Márciusban a svájci végérvényesen a padon ül majd mert Bisseck kiszorította.
- hvmetal
Pavard sem volt az akit vártunk . Remélem Akanji erősítés lesz.
Bisseck valóban nem hozza azt egyből amit Skriniar, Basto hozni tudott . Lehet neki több idő kell .
Bisseck valóban nem hozza azt egyből amit Skriniar, Basto hozni tudott . Lehet neki több idő kell .
-
Fan Gusto
Nem tudom, én Pavardra a játéka miatt egyetlen rossz szót sem tudok szólni. Vérprofi volt, nagyon kevés hibával, ha az összes igazolásunk csak feleannyira ülne, mint ő, akkor nem lehetne okunk a panaszra.
- hvmetal
Mindent elmond a vezetosegrol, hogy egy ilyen koru vedelembol , Pavard volt aki lelepett.
Viszont fejben nala sem oke minden. Ilyen kepeseggekkel hazamenni levezetni ebben a korban azert gaz.
Viszont fejben nala sem oke minden. Ilyen kepeseggekkel hazamenni levezetni ebben a korban azert gaz.
- Festa
Bl-t ,Vb-t ,bajnokságokat nyert neki elég volt .
30 körül a brazilok szoktak kiégni,de neki is összejött.
Pedig nagyot harcolt a Bayernnel ,hogy hozzánk jöhessen.
-
FEKA84
Szegény Leoni elűlső keresztszalag sérülést szenvedett. Több hónap kihagyás vár rá.
-
Tombi1986
Pavard balhés játékos. Nem véletlenül Ő távozott. Hozzánk amiért jött végülis megkapta, nem? Olasz bajnoknak…
- interfan
Egyetertek.
Az utobbi evek igazolasait nezve, Pavard szamomra is egyertelmuen a jo igazolasok koze tartozik.
Bastonit leszamitva semmivel nem volt rosszabb, mint barmelyik masik KH a keretben.
-
matyinter
Nekem közepes volt leginkább, se nem rossz, se nem kiemelkedő. Mennyiért vettük 20-30 Milla? Végülis megérte.
Viszont van egy kis csalódottság is vele kapcsolatban, azért az előtte hozott klasszis szinttől messze volt. De jól végezte a dolgát általában. Ez a kamu sérülés ki tudja mennyire igaz, de, ha az, akkor viszont elég patkány téma.
Viszont van egy kis csalódottság is vele kapcsolatban, azért az előtte hozott klasszis szinttől messze volt. De jól végezte a dolgát általában. Ez a kamu sérülés ki tudja mennyire igaz, de, ha az, akkor viszont elég patkány téma.
- interfan
Kone:
Kozel voltal az Interhez a nyaron?
Ha egy olyan klub mint az Inter szeretne leigazolni, az egy pozitiv dolog.
Beszeltem Gasperinivel is errol, es mondtam neki, nem tudom mi fog tortenni.
De hozzatettem, amig a Roma mezet viselem, mindig is 100%-ot nyujtok ezert a csapatert.
A Roma hit bennem, bizalmat szavazott nekem amikor leigazoltak, es nekem ezt kotelessegem viszonozni.
Korabbi csapatarsaidtoo Thuramtol es Sommertol volt hivasod az Inter kapcsan?
Persze, sokat viccelodtunk.
Azt mondtak hozzam meg a legjobb dontest.
De nem rajtam mulott, viszont nem arrol volt szo, hogy en mindenaron elakarok menni, mert boldog vagyok a Romaban.
- PellerG
https://x.com/Plettigoal/status/1975291 ... rDf9g&s=19
Jó lehet, több helyen is dicsérték mostanában.
- interfan
Atubolu szerintem is egy nagyon jo lehetoseg lenne.PellerG írta: ↑2025.10.07. 00:16 https://x.com/Plettigoal/status/1975291 ... rDf9g&s=19
Iden is a Freiburg legjobb statjait hozza, tavaly is.
Sot a teljes Bundesliga 2.legjobb kapus statjait hozta tavaly, egyedul Gulacsi elozte meg.
23 eves, abszolult biztato es szep amit eddig mutatott, jo lehetoseg lenne o mint az Inter uj 1.szamu kapusa.
- interfan
FcInternews sajat forrasai szerint Ausilio szemelyesen volt jelen az Udinese-Cagliari meccsen.
Itt a ket mar jol ismert kiszemeltunket figyelte, az uj Inter elsoszamu kapus jeloltet Caprile, valamint KH poszt kapcsan Solet.
Bedobtak ket masik KH nevet is, akiket Ausilio allitolag figyel, es komoly lehetosegnek tartja oket mint egy lehetseges Acerbi utod.
Mindketten a Sassuolo jatekosai.
Egyik a 22 eves bosnyak Tarik Muharemovic, masik pedig a 25 eves Jay Idzes.
Itt a ket mar jol ismert kiszemeltunket figyelte, az uj Inter elsoszamu kapus jeloltet Caprile, valamint KH poszt kapcsan Solet.
Bedobtak ket masik KH nevet is, akiket Ausilio allitolag figyel, es komoly lehetosegnek tartja oket mint egy lehetseges Acerbi utod.
Mindketten a Sassuolo jatekosai.
Egyik a 22 eves bosnyak Tarik Muharemovic, masik pedig a 25 eves Jay Idzes.
- interfan
Mkhitaryan:
2021 majus vege volt, a Spezia elleni utolso bajnoki utan nyaralni mentem.
Mar Monte Carloban voltam, amikor Ausilio hivott, es a kovetkezoket mondta.
Miki, szeretnenk ha hozzank igazolnal az Interbe.
Azt valaszoltam, koszonom az erdeklodest, most majus 31-ig kell dontsek, maradok e Romaban.
Ausilio ezt mondta nekem, Miki varj egy kicsit.
Ket jatekost kell eladjak mielott leigazolhatlak, Hakimit es Lukakut.
A valaszom az volt, igazgato ur, mivan ha igent mondok most, te pedig megsem adott el Hakimit es Lukakut, csapat nelkul maradok?
Ausilio azt valaszolta, biztosan eladjuk Hakimit es Lukakut is, nyugodj meg, legyel turelmes.
En azt valaszoltam, hogy inkabb nem, es nem kockaztatok, hogy ket szek koze essek, es se a Roma, se az Interbe ne keljek, mert mivan ha megsem sikerul Hakimi es Lukaku eladasa.
Csinaljuk azt, maradok meg egy evet a Romaba, es 2022 tavaszan visszaterunk erre, mondtam Ausilionak.
A tobbi mar tortenelem.
- interfan
Egyebkent milyen erdekes ez a Mkhitaryan nyilatkozat.
Mert hat hanyszor irtuk le itt is a forumon, hogy ha Lukaku nem akar elmenni, akkor Hakimi maradhatott volna.
Lukaku akart tavozni, mi nem akartuk eladni.
Stb-stb-stb.
Erre most kiderul, hogy 2021 majus vegen mar pontosan tudtuk, hogy Hakimit es Lukakut elakarjuk adni, es ezt Ausilio el is mondta latjuk.
Masik erdekes tema Barella.
Irta itt nalunk is valaki, hogy Barella idei legjobb meccset most jatszotta le regista poszton.
Na erre most az olaszok is nagyon rakaptak, es mar jonnek is a hasonlatok, peldak akar Brozovic, akar Calhanoglu kapcsan, hogy ok se regista poszton kezdtek, es az idovel megertek ra.
Na meg mar irjak, hogy akar ezzel meglehet a Calhanoglu utod is, mivel a torok kapcsan ideiglenes csak a nyugalom, o elobb-utobb tavozni fog.
Nem tudom hogy melyik a jobb ut kozep/hosszutavon.
Barella regista, es ket minosegi box to box KP.
Vagy Barella maradjon a helyen, es egy minosegi vedekezo KP + egy minosegi box to box.
Ha mar KP, Zielinski most eppen a Leedsnel ajanlottuk fel, mar telen szabadulni akarunk tole.
Kerdes sikerul e, mert egesz nyaron nem sikerult.
Egesz kozeppalya helyzete nehez:
- Calhanoglu elobb-utobb elmegy.
- Mkhitaryan 37 evesen, kovetkezo szezonra 38, nagyon nem kellene mar eroltetni jovore.
- Frattesi meg kevesebb lehetoseget kap mint Inzaghinal, joval kevesebbet, es hat igy nehez lesz.
Tavaly ilyenkor volt 354 perce, most ugyanugy 8 meccs utan van van kemeny 162 perce.
Sok ertelme igy ennek nincs.
- Zielinskitol nyar ota szabadulni akarunk, katasztrofa az ember.
- Sucic egyelore egy nagy kerdojel, hogy mi lesz belole, vagy mi nem lesz.
- Diouf pedig meg nagyobb kerdojel.
Egyszoval van 1db Barella aki fix remelhetoleg 2026-27-re.
Mert hat hanyszor irtuk le itt is a forumon, hogy ha Lukaku nem akar elmenni, akkor Hakimi maradhatott volna.
Lukaku akart tavozni, mi nem akartuk eladni.
Stb-stb-stb.
Erre most kiderul, hogy 2021 majus vegen mar pontosan tudtuk, hogy Hakimit es Lukakut elakarjuk adni, es ezt Ausilio el is mondta latjuk.
Masik erdekes tema Barella.
Irta itt nalunk is valaki, hogy Barella idei legjobb meccset most jatszotta le regista poszton.
Na erre most az olaszok is nagyon rakaptak, es mar jonnek is a hasonlatok, peldak akar Brozovic, akar Calhanoglu kapcsan, hogy ok se regista poszton kezdtek, es az idovel megertek ra.
Na meg mar irjak, hogy akar ezzel meglehet a Calhanoglu utod is, mivel a torok kapcsan ideiglenes csak a nyugalom, o elobb-utobb tavozni fog.
Nem tudom hogy melyik a jobb ut kozep/hosszutavon.
Barella regista, es ket minosegi box to box KP.
Vagy Barella maradjon a helyen, es egy minosegi vedekezo KP + egy minosegi box to box.
Ha mar KP, Zielinski most eppen a Leedsnel ajanlottuk fel, mar telen szabadulni akarunk tole.
Kerdes sikerul e, mert egesz nyaron nem sikerult.
Egesz kozeppalya helyzete nehez:
- Calhanoglu elobb-utobb elmegy.
- Mkhitaryan 37 evesen, kovetkezo szezonra 38, nagyon nem kellene mar eroltetni jovore.
- Frattesi meg kevesebb lehetoseget kap mint Inzaghinal, joval kevesebbet, es hat igy nehez lesz.
Tavaly ilyenkor volt 354 perce, most ugyanugy 8 meccs utan van van kemeny 162 perce.
Sok ertelme igy ennek nincs.
- Zielinskitol nyar ota szabadulni akarunk, katasztrofa az ember.
- Sucic egyelore egy nagy kerdojel, hogy mi lesz belole, vagy mi nem lesz.
- Diouf pedig meg nagyobb kerdojel.
Egyszoval van 1db Barella aki fix remelhetoleg 2026-27-re.
-
Francesco
Szerintem a középpálya revolúciója már megkezdődött. Frattesi azért is kap kevesebb lehetőséget eddig, mert sérült volt hónapokig, belőle még bármi lehet és Chivu taktikájába talán jobban illik az ő játéka. Sucic teljesen jó lesz, minimum cserének tökéletes, ahogy egyébként oda még Diouf is bevetekedheti magát, benne több lehet, hogy nincs. Az biztos, hogy a kezdőbe legalább egy ember kell, de lehet, hogy kettő. Koné lett volna az egyik ugye…
Sok a kérdőjel, de idén ez kiderülhet, hogy kinek magas a léc és ki tudja megugorni. A két új érkező simán elvisel még 1-2 év padozást, Frattesi ellenben nem hiszem.
Sok a kérdőjel, de idén ez kiderülhet, hogy kinek magas a léc és ki tudja megugorni. A két új érkező simán elvisel még 1-2 év padozást, Frattesi ellenben nem hiszem.
- interfan
En nagyon orultem Frattesinek, de se Inzaghinal, es most Chivunal sem latok jovot neki az Interbe.Francesco írta: ↑2025.10.08. 08:21 Szerintem a középpálya revolúciója már megkezdődött. Frattesi azért is kap kevesebb lehetőséget eddig, mert sérült volt hónapokig, belőle még bármi lehet és Chivu taktikájába talán jobban illik az ő játéka. Sucic teljesen jó lesz, minimum cserének tökéletes, ahogy egyébként oda még Diouf is bevetekedheti magát, benne több lehet, hogy nincs. Az biztos, hogy a kezdőbe legalább egy ember kell, de lehet, hogy kettő. Koné lett volna az egyik ugye…
Nyilvan Sucic es Diouf lehet valami, dehat az is lehet, hogy semmi nem lesz beloluk.
Calhanoglu-Mkhitaryan nem hiszem, hogy jovore itt lesz.
Tehat marad kb 1db Barella, es jo esetben ahogy irod egy csere Sucic-Diouf (ha lesz beloluk barmi).
Ez minimum 2 minosegi KP + egy csere szint...
Rossz esetben 2 minosegi, es 3 csere.
Ez azert komoly, hogy tudjuk majd kivitelezni...
-
MLK
Válogatott meccsek kapcsán nem véletlen írtam őt én is:interfan írta: ↑2025.10.07. 06:05Atubolu szerintem is egy nagyon jo lehetoseg lenne.PellerG írta: ↑2025.10.07. 00:16 https://x.com/Plettigoal/status/1975291 ... rDf9g&s=19
Iden is a Freiburg legjobb statjait hozza, tavaly is.
Sot a teljes Bundesliga 2.legjobb kapus statjait hozta tavaly, egyedul Gulacsi elozte meg.
23 eves, abszolult biztato es szep amit eddig mutatott, jo lehetoseg lenne o mint az Inter uj 1.szamu kapusa.
Neki kifejezetten örülnék. Ami nálam félő, hogy drága mulattság lesz, és most "csak" a cserepad lett kicserélve. Kezdő posztra viszont nem egy, nem kettő játokos kell jövőre!!MLK írta: ↑2025.09.05. 08:29 A németek csúnyán felsültek.
Mattheus, Noah Atubolu mellett állt ki egyből a kapusposzton. Akinek egyébként lehet, hogy érdemes lenne már most "udvarolni" mielőtt behívják a keretbe.
Nagelsmannból pedig ezt az egy versenyt nézem ki, tuti klubcsapatot szeretne majd irányítani. Nem csodálkoznék, ha ezután váltana. Egy edző keringőt ő is megindíthat majd.
-
MLK
Itt nem is az az érdekes amit elmondott, (mert az sejtjük, hogy a háttérben hogyan miként mehetnek, mehettek a dolgok,) hanem az, hogy ezt elmondta, és hogy most mondta el.interfan írta: ↑2025.10.07. 21:04 Mkhitaryan:
Azt valaszoltam, koszonom az erdeklodest, most majus 31-ig kell dontsek, maradok e Romaban.
A valaszom az volt, igazgato ur, mivan ha igent mondok most, te pedig megsem adott el Hakimit es Lukakut, csapat nelkul maradok?
Ausilio azt valaszolta, biztosan eladjuk Hakimit es Lukakut is, nyugodj meg, legyel turelmes.
En azt valaszoltam, hogy inkabb nem, es nem kockaztatok, hogy ket szek koze essek, es se a Roma, se az Interbe ne keljek, mert mivan ha megsem sikerul Hakimi es Lukaku eladasa.
Csinaljuk azt, maradok meg egy evet a Romaba, es 2022 tavaszan visszaterunk erre, mondtam Ausilionak.
A tobbi mar tortenelem.
-
INTER-1908
Sracok
Oke hogy Mikhy 37 éves (Modric 40) de ha O a legjobb kp a posztján akkor neki kell játszania 38 évesen is... Ha leveszed a kopaszodó fejét es úgy nézed a játékát nem venni észre rajta hogy 37 éves akkor meg miért kell ezen lovagolni. Persze a sérülés rizikója nagyobb talán de ez se biztos....
Engem csak az zavar Mikhyben hogy sajnos minden helyzete kimarad ha az ellenfél kapusa 5 lovesbol 4 et benyel akkor tuti hogy Mikhy lövését fogta meg...
Játék alapján en meg hosszabbítanek is vele...
Szerintem tényleg kihagyhatatlan jelenleg. Remélem Sucic minden edzésen ott lóg a seggeben es lesi el a dolgokat!
Oke hogy Mikhy 37 éves (Modric 40) de ha O a legjobb kp a posztján akkor neki kell játszania 38 évesen is... Ha leveszed a kopaszodó fejét es úgy nézed a játékát nem venni észre rajta hogy 37 éves akkor meg miért kell ezen lovagolni. Persze a sérülés rizikója nagyobb talán de ez se biztos....
Engem csak az zavar Mikhyben hogy sajnos minden helyzete kimarad ha az ellenfél kapusa 5 lovesbol 4 et benyel akkor tuti hogy Mikhy lövését fogta meg...
Szerintem tényleg kihagyhatatlan jelenleg. Remélem Sucic minden edzésen ott lóg a seggeben es lesi el a dolgokat!
- Dan-i-nter
+1. Én nagy kritikusa voltam Miki-nek mikor jött, mert eléggé flegma volt az első pár mecsén, de azóta nem véletlen kirobbanthatatlan a kezdőből.INTER-1908 írta: ↑2025.10.08. 13:56 Sracok
Elképesztő munkavégzése van, és nagyon ritkán van gyenge teljesítménye. Annyi, hogy heti 2 meccset nem lehet/kéne ráterhelni megállás nélkül (tavaly is akkor esett vissza a formája - Chivu szerencsére gyakrabban rotálja), de Serie A szinten még mindig klasszis, és a kp-ánk legstabilabb játékosa (ami nyilván a többiekre nézve is gáz).
- interfan
Nekem abbol a szempontbol erdekes amit mondott, mert itt a forumon is ment eveken at, hogy mi bizony nem akartuk eladni Lukakut, csakis azert lett az a vege ami, mert Lukaku akart tavozni, stb-stb-stb.MLK írta: ↑2025.10.08. 09:30Itt nem is az az érdekes amit elmondott, (mert az sejtjük, hogy a háttérben hogyan miként mehetnek, mehettek a dolgok,) hanem az, hogy ezt elmondta, és hogy most mondta el.interfan írta: ↑2025.10.07. 21:04 Mkhitaryan:
A tobbi mar tortenelem.
Erre most kiderult, hogy 2021 majus vegen mar Ausilio nyiltan el is mondta Mkhitaryanak, hogy biztosan eladjuk Lukakut es Hakimit.
- Dan-i-nter
Szerintem ez nem olyan "deep" angolosan mondva. Valószínűleg amikor erre a beszélgetésre sor került, akkor már le volt fixen beszélve a 2 transzfer.
Ha Lukaku-ért előbb jött volna egy ajánlat mint Hakimi-ért, akkor valószínűleg nem kerül a marokkói eladásra (bár amennyit kaptunk érte, az alapján ez sem kizárt). De jött kb. az átigazolási szezon legelején egy visszautasíthatatlan ajánlat a szélsőért, amit mivel nagyon kellett a pénz, elfogadtunk. És utána nem sokkal jött Lukaku-ért is egy visszautasíthatatlan ajánlat.
A probléma akkor sem az volt egyébként, hogy el lettek adva (bármennyire is közönség kedvencek voltak), hanem az hogy abból a pénzből kb alig lett visszaforgatva. Szerencsére mind Dzeko, mind Dumfries beváltak a minimális "árcédula" ellenére (+ még kaptunk egy egész jó grill szakácsot is).
Ha Lukaku-ért előbb jött volna egy ajánlat mint Hakimi-ért, akkor valószínűleg nem kerül a marokkói eladásra (bár amennyit kaptunk érte, az alapján ez sem kizárt). De jött kb. az átigazolási szezon legelején egy visszautasíthatatlan ajánlat a szélsőért, amit mivel nagyon kellett a pénz, elfogadtunk. És utána nem sokkal jött Lukaku-ért is egy visszautasíthatatlan ajánlat.
A probléma akkor sem az volt egyébként, hogy el lettek adva (bármennyire is közönség kedvencek voltak), hanem az hogy abból a pénzből kb alig lett visszaforgatva. Szerencsére mind Dzeko, mind Dumfries beváltak a minimális "árcédula" ellenére (+ még kaptunk egy egész jó grill szakácsot is).
- interfan
Majus vegen volt ez a beszelgetes, Mkhitaryan azt is elmondta.Dan-i-nter írta: ↑2025.10.09. 08:41 Szerintem ez nem olyan "deep" angolosan mondva. Valószínűleg amikor erre a beszélgetésre sor került, akkor már le volt fixen beszélve a 2 transzfer.
Hakimi eladasa junius vegen tortent meg.
Lukaku eladasa pedig augusztus kozepen.
Mkhitaryan nyilatkozatabol vilagosan kiderul, hogy mi mar majusba meghoztuk a dontest, biztosan eladjuk a Hakimi-Lukaku parost, ahogy ugye ezt Ausilio elmondta Mkhitaryanak majus vegen.
Idezve:
"Ausilio azt valaszolta, biztosan eladjuk Hakimit es Lukakut is"
- hvmetal
Tehát hazudtak . Még a fórumot sem nézték ??
Hagytak minket átverve , csak mert csőd szélén volt a klub , a tulajdonosra még a Marson is elfogató parancs volt kiadva ?! 
-
Interfan1000
Valaki árulja már el nekem, hogy ez most mégis mit számít?
- hvmetal
Lehet most rúgja rá az ajtót Ausilióra. Ha hazaért , elmondja .
- interfan
Olasz lapok szerint tovabbra is Caprile az elsoszamu jelolt az Inter uj 1.szamu kapus posztra.
Ausilio tobb targyalast is folytatott, az Inter az elozetes hirek szerint 20-25m euros ajanlatot keszul tenni, es Caprile 2026 nyaran csatlakozna az Inter mint az uj 1.szamu kapus.
Ausilio tobb targyalast is folytatott, az Inter az elozetes hirek szerint 20-25m euros ajanlatot keszul tenni, es Caprile 2026 nyaran csatlakozna az Inter mint az uj 1.szamu kapus.