Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Nemet forrasok szerint (Bild) Bisseck tavoznia akar az Interbol a keves jateklehetoseg miatt.
Szeretne a VB-n reszt venni, de ilyen keves jateklehetoseg mellett erre eselye sincs, igy ezen forrasok szerint januarban tavozni akar az Interbol.
A nyaron meg 35m osszeg amit vele kapcsolatban emlegettek most mar csak 20-25m euro.
Crystal Palace elenken erdeklodik.

LInterista sajat forrasai szerint amennyiben a Juventus leigazolna Maignant, akkor az Inter megprobalna visszacsabitana Di Gregorio a kapuba mint uj elsoszamu kapus.

Acerbi es DeVrij ugynoke (Pastorello):
Luxus hogy az Internek ket ilyen minosegu jatekosa van mint Acerbi es DeVrij, mindketten kezdoszintu jatekosok.
Mindketten tisztelik szeretik a mezt, DeVrij regota itt van mar, nyaron tavozhatott volna, de maradt.
Acerbi pedig hiaba van itt rovid ideje, hamar megszerettek ot az Inter szurkolok.
Mindketten boldogan maradtak az Interben.
Aprilisban megbeszeljuk Acerbi es DeVrij hosszabbitasat is, a klub is ezt kozolte velunk.
Mindketten boldogan maradnanak tovabbra is az Interben.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Valahol sajnálom is Bissecket mert tehetséges játékos akinek fejlődnie kell még.Viszont sokkal nyugodtabb vagyok ha Akanji játszik a helyén, aki jelenleg mentálisan erősebb. A német szerintem az angol brusztólosabb ligában jobban megtalálná a helyét. Teljesen racionális lépés lenne elengedni.
interfan

Festa írta: 2025.10.11. 08:42 Valahol sajnálom is Bissecket mert tehetséges játékos akinek fejlődnie kell még.Viszont sokkal nyugodtabb vagyok ha Akanji játszik a helyén, aki jelenleg mentálisan erősebb. A német szerintem az angol brusztólosabb ligában jobban megtalálná a helyét. Teljesen racionális lépés lenne elengedni.
Szerintem hatalmas hiba lenne elengedni, foleg 20-25m-ert ami egy vicc osszeg.

Bastonit es DeVrijt leszamitva egyik vedonk sem teljesit jobban mint Bisseck, igaz volt ez tavalyra is, es idenre is.
Akanji semmivel nem tobb Inter mezben mint Bisseck, cserebe 6 evvel idosebb...

Nagyon remelem, hogy nem leszunk ekkora bolondok, hogy hagyjuk Bissecket eluszni.
El kellene kezdeni jatszatni, es nem a padon hagyni...
Festa

interfan írta: 2025.10.11. 08:46
Festa írta: 2025.10.11. 08:42 Valahol sajnálom is Bissecket mert tehetséges játékos akinek fejlődnie kell még.Viszont sokkal nyugodtabb vagyok ha Akanji játszik a helyén, aki jelenleg mentálisan erősebb. A német szerintem az angol brusztólosabb ligában jobban megtalálná a helyét. Teljesen racionális lépés lenne elengedni.

Bastonit es DeVrijt leszamitva egyik vedonk sem teljesit jobban mint Bisseck, igaz volt ez tavalyra is, es idenre is.

Nagyon remelem, hogy nem leszunk ekkora bolondok, hogy hagyjuk Bissecket eluszni.
Bisseck Akanjivel ellentétben bele bele hibázik a meccsekben.Az olasz oldalak, drukkerek és mindenki maximálisan elégedett Akanjivel szerintem te vagy az egyetlen aki ennyire kritikus vele szemben.
Gyakorlatilag az is eldőlt nyárob véglegesitjük.

Nyilván jobb lenne nagyobb pénzért elengedni Bissecket, de ha nem bírja a padot akkor előbb utóbb mennie fog csak kérdés mikor.
interfan

Festa írta: 2025.10.11. 08:53
interfan írta: 2025.10.11. 08:46

Bisseck Akanjivel ellentétben bele bele hibázik a meccsekben.Az olasz oldalak, drukkerek és mindenki maximálisan elégedett Akanjivel szerintem te vagy az egyetlen aki ennyire kritikus vele szemben.
Gyakorlatilag az is eldőlt nyárob véglegesitjük.

Nyilván jobb lenne nagyobb pénzért elengedni Bissecket, de ha nem bírja a padot akkor előbb utóbb mennie fog csak kérdés mikor.
Ez is egy butasag szerintem, hogy "ha nem birja a padot".
Nem padoztatni kellene, foleg nem ugy, hogy 3 naponta jatszunk.
Tavaly tobbet jatszott mint Acerbi, Pavard (nyilvan a serulesek miatt is), iden meg konkretan az egyik legkevesebb jatekpercet kapo jatekos...

Bisseck semmivel nem hibazik tobbet mint Akanji, lasd Juventus meccs.

Statok es atlagok alapjan barhol nezem, Akajni a gyengek kozott van boven.
Szoval ez nagyon nem rolam szol, hanem Akanji eddigi gyenge teljesitmenyerol.
Akivel veled ellentetben nem elegedettek, es a mutatok sem jok egyelore, nagyon nem jok...

Nem elengedni kellene Bissecket, hanem jatszani.
Foleg olyankor, amikor semmivel nem gyengebb mint posztrivalisai.

"Kituno" otlet adjuk el, ugyis Acerbi 38 eves, DeVrij 35, Darmian 36, nem baj, menjen csak Bisseck.
Semmi gond, ugyis teli vagyunk penzel, es ugyis csak egy komplett uj vedelmet kell igazolni....
Festa

Akanji első perceiben tétmeccsen hibázott a juve ellen ezt hozod fel???
Egy triplázó Manchester Cityben alapembert a nálunk csak beugró Bisseckhez hasonlítani..
Asszem nekem már nem kell több kávé mára. :)

Akanji egy az egyik legjobb "kukázás" volt,aki csak ilyen áron érkezhetett.
Ettől szép a foci,hogy valaki azt mondja ugyanazokat a meccseket látva,hogy a vérprofi védőnk MA nem meggyöző.
Nekem az Interfan pedig inkább Bissecket preferálja.
interfan

Festa írta: 2025.10.11. 10:35 Akanji első perceiben tétmeccsen hibázott a juve ellen ezt hozod fel???
Egy triplázó Manchester Cityben alapembert a nálunk csak beugró Bisseckhez hasonlítani..

Ettől szép a foci,hogy valaki azt mondja ugyanazokat a meccseket látva,hogy a vérprofi védőnk MA nem meggyöző.
Az hogy ki is mit nyujtott mashol sajnos sokszor nem evidens.
Lenyeg az, hogy Inter mezben mit nyujt.
Igy az, hogy o triplazott, ebben az ertelemben lenyegtelen.
(Volt mar itt nalunk korabbi PL gyoztes, vilagklasszis Vidic)
City is valamiert szabadulni akart tole...
Remeljuk nem azert, mert lattak kifele megy.
Ettol fuggetlenul aki a Citybe mar gyenge, az Interbe lehet egy kiemelkedo jatekos, legyen igy, mutassa ezt meg.

Osszesegeben nezve Akanji eddig Inter mezben nem kiemelkedo, sot semmivel nem jobb mint pl Acerbi.
Nezhetjuk az atlagokat, nezhetjuk a statokat, nezhetjuk az osszes ezzel foglalkozo oldalt.
Akanji a gyengebbek koze tartozik egyelore, remeljuk ez valtozik.
Aki vedo es kiemelkedo iden, az egyedul Bastoni es DeVrij.
Ha meg "hibakrol" beszelunk, akkor ha hibat hozunk fel Bisseck oldalan, akkor ugyanilyen hibat felehet hozni Akanji oldalan is.

En Bissecket nem adnam el, ez teny.
Tavaly sem volt o gyengebb mint pl Acerbi vagy Pavard.
24 eves, van benne lehetoseg ezt mar bizonyitotta.

Potolni kell majd a 38 eves Acerbit, a 36 eves Darmiant, a 35 eves DeVrijt, ennek tukreben, hogy adjuk el Bissecket, szamomra orultseg.
Se penzunk, se lehetosegunk nincs arra, hogy 3-4 uj KH-t hozzunk.

Bissecket pedig jatszatni kellene, es nem a padon ucsoregtetni, foleg 3 naponta meccsekkel.
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

interfan írta: 2025.10.11. 10:49
Festa írta: 2025.10.11. 10:35 Akanji első perceiben tétmeccsen hibázott a juve ellen ezt hozod fel???

Az hogy ki is mit nyujtott mashol sajnos sokszor nem evidens.
Lenyeg az, hogy Inter mezben mit nyujt.
Igy az, hogy o triplazott, ebben az ertelemben lenyegtelen.
(Volt mar itt nalunk korabbi PL gyoztes, vilagklasszis Vidic)
City is valamiert szabadulni akart tole...
Remeljuk nem azert, mert lattak kifele megy.
Ettol fuggetlenul aki a Citybe mar gyenge, az Interbe lehet egy kiemelkedo jatekos, legyen igy, mutassa ezt meg.

Osszesegeben nezve Akanji eddig Inter mezben nem kiemelkedo, sot semmivel nem jobb mint pl Acerbi.
Nezhetjuk az atlagokat, nezhetjuk a statokat, nezhetjuk az osszes ezzel foglalkozo oldalt.
Akanji a gyengebbek koze tartozik egyelore, remeljuk ez valtozik.
Aki vedo es kiemelkedo iden, az egyedul Bastoni es DeVrij.
Ha meg "hibakrol" beszelunk, akkor ha hibat hozunk fel Bisseck oldalan, akkor ugyanilyen hibat felehet hozni Akanji oldalan is.

En Bissecket nem adnam el, ez teny.
Tavaly sem volt o gyengebb mint pl Acerbi vagy Pavard.
24 eves, van benne lehetoseg ezt mar bizonyitotta.

Potolni kell majd a 38 eves Acerbit, a 36 eves Darmiant, a 35 eves DeVrijt, ennek tukreben, hogy adjuk el Bissecket, szamomra orultseg.
Se penzunk, se lehetosegunk nincs arra, hogy 3-4 uj KH-t hozzunk.

Bissecket pedig jatszatni kellene, es nem a padon ucsoregtetni, foleg 3 naponta meccsekkel.
Néha érdemes látni is a meccset, nem csak nézni…
Ahogy érdemes lenne elgondolkodni azon is, hogy a statisztika csűrése csavarása mindig oly módon, hogy azzal a szubjektív egyéni mondandó igazolva legyen sem éppen elegáns.
Szerintem Akanji már első meccsein megmutatta, hogy van annyira hasznos, mint Pavard, és biztosabb pont, mint Bisseck, akinek a jó megmozdulásaira is jut legalább ennyi baklövés, minden elismerésem és büszkeségem mellett, hogy egy ilyen fiatal tehetséges védő a csapatunkat gyarapítja.
:/
interfan

Spanyol media szerint a Juventus-Inter-Milan-Roma sornak is felajanlotta a Real Endricket.
Kolcson, vagy veglegesen vasarlas eseten 20m korul van Endrick ara.
Endrick aki mint "uj Pele, es uj Ronaldo Nazario"
erkezett meg a Realhoz, es mint megvalto vartak, most a Realnal az elzavaras utjara lepett, es a szurkolok hatalmas bukast emlegetnek vele kapcsoltban (es akkor a finom jelzoket irtam).

Tobb fiatal nevet is bedobta most a media:

- FcInternews sajat forrasai szerint figyeljuk a 18 eves orosz Kirill Glebov jatekat, aki a CSK Moszkva jatekosa.
Interen kivul az Atletico, Roma, Lipcse, Newscatle, Benfica is figyeli a jatekost, 15-20m korul kernek erte.

- Brazil media szerint az Inter erdeklodik Robinho Jr irant (Robinho fia).
Mindossze 73 perce van felnott szinten, de emiatt nagyon olcson megszerezheto.

- SportItalia szerint pedig az Inter figyeli az olasz mediaban "uj Yamal" neven bedobott, Serie D H csoportjaban, a Nardo csapataban jatszo Ndiaga Sallt.
Ndiaga Sall egy szenegali 16 eves tamado, akinek 479 perce van a Serie D es a Coppa Serie D-ben, ezeken a meccseken 1db golt rugott.
interfan

Gazzetta es Romano szerint ujra felajanlottak az Internek is Neymart ingyen.
Azert ujra, mert majusban ez mar egyszer megtortent Romano szerint, de akkor az Inter es a Napoli is nemet mondott.
Most viszont telen ingyen igazolhato lesz, igy a helyzet akar valtozhat is.
Internek es a Napolinak is kivalo a kapcsolata Neymar ugynokevel.
Neymar celja, hogy talaljon egy Europai komolyabb csapatot a Santos utan, ahol meggyozhetne Ancelottit, hogy szamitson ra a nyari VB-n.

Ancelotti pedig elmondta, ha Neymar formaban van es egeszseges, akkor a vilag szinte barmely top klubjaba beferne meg a mai napig is.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Marketing miatt lehet jó lenne leigazolni, de amúgy meg az Isten mentsen meg tőle.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2025.10.14. 06:28 Gazzetta es Romano szerint ujra felajanlottak az Internek is Neymart ingyen.
Azert ujra, mert majusban ez mar egyszer megtortent Romano szerint, de akkor az Inter es a Napoli is nemet mondott.
Most viszont telen ingyen igazolhato lesz, igy a helyzet akar valtozhat is.
Internek es a Napolinak is kivalo a kapcsolata Neymar ugynokevel.
Neymar celja, hogy talaljon egy Europai komolyabb csapatot a Santos utan, ahol meggyozhetne Ancelottit, hogy szamitson ra a nyari VB-n.

Ancelotti pedig elmondta, ha Neymar formaban van es egeszseges, akkor a vilag szinte barmely top klubjaba beferne meg a mai napig is.
Isten ments.
Szerintem a valaha volt egyik legtúlértékeltebb játékos (primadonna).
Remélem Ancelotti is kitart és mellőzi a VB-n, mert akkor végre csapatként lehetne jó újra az a keret.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Egy zseni lehetett volna a kepessegei alapjan - de lehet tobb kart okozna az oltozonek
azert en megneznem :D
interfan

Nemet Sky szerint is Bisseck tavozhat az Interbol.
Nagyon keves lehetoseget kap, es Bisseck elegedetlen.
Az Inter 20m koruli osszeget ker.

Szinten Nemetorszagi forrasok szerint a Frankfurt targyalasokat folytat Bisseckel es az Interrel is.

Gazzetta szerint Ausilio Muharemovicot nezte ki mint Acerbi utod.
Mar elozetes targyalasok is tortentek a Sassuoloval Muharemovic kapcsan.
Szinten a Gazzetta szerint felmerult a Leccebol a portugal Tiago Gabriel mint lehetseges Bisseck utod.
Kozepso vedelem minden posztjan hasznalhato, es jobbhatvedkent is.

TS bedobta Guehi nevet is, mint egy lehetseges Bisseck csere kapcsan.
A jatekos nem hosszabbit, mindenkeppen tavozik a CP-tol, miutan tavaly a Newcatlebe valo igazolasat hiusitottak meg, iden meg a Liverpoolba tortenot.
Viszont Guehi kapcsan a Real, Liverpool, Newcastle, MU is ott van, ezert nem a valoszinubb nevek koze tartozik.
interfan

R9. írta: 2025.10.14. 12:30 Egy zseni lehetett volna a kepessegei alapjan - de lehet tobb kart okozna az oltozonek
azert en megneznem :D
Neymar jatetudasa alapjan valoban egy zseni volt, csak hat mint olysok brazil jatekosnal, fejben nem passzolt a zsenialis jatektudas minden mashoz ami kell ehhez.
Ha tobb alazat, tobb szorgalom, es kevesebb arc parosult volna a tudasahoz, akkor ot is az elmult evtized legjobbjai kozott lehetne emliteni.

34 eves lesz, vilag eleteben brutalisan serulekeny volt, es szezonkent 150 napokat kihagyott serules miatt.
Ez az utobbi evekben mar 250 napos szezonkenti atlagra ment.
Egyszoval sem emberileg, sem fizikailag nem tartom alkalmasnak igy 34 evesen.
interfan

2024 nyaratol, 2025 junius 30-ig tortent regisztralt atigazolasok hivatalos osszege:

- Luis Henrique: 22,8m
- Sucic: 14,6m
- J.Martinez: 14m
- Zalewski: 6,7m
- Palacios: 6,4m
- Taremi: 2,4m (alairasi penz)
- Zielinski: 2,1m (alairasi penz)
- Topalovic: 1,7m

https://m.fcinternews.it/copertina/da-l ... gno-993739
interfan

Muharemovic:
Az Inter akar engem, a Juventus pedig visszaigazolni, ez igazan megtisztelo szamomra.
Jelenleg csak a Sassuolora koncentralok, meglatjuk mi lesz.
Eletem legfontosabb eveit toltottem a Juventusnal, rengeteget tanultam, es nagyon jol ereztem magam, orokke a szivembe marad a Juventus.
Olyan klasszisoktol tanulhattam mint Chiellini vagy Bonucci.
Peldakepem Chiellini.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

interfan írta: 2025.10.18. 07:08 Muharemovic:
Az Inter akar engem, a Juventus pedig visszaigazolni, ez igazan megtisztelo szamomra.
Jelenleg csak a Sassuolora koncentralok, meglatjuk mi lesz.
Eletem legfontosabb eveit toltottem a Juventusnal, rengeteget tanultam, es nagyon jol ereztem magam, orokke a szivembe marad a Juventus.
Olyan klasszisoktol tanulhattam mint Chiellini vagy Bonucci.
Peldakepem Chiellini.
A kérdés itt a következő:
tollba mondta neki ezt a mondatot az ügynöke, vagy valóban van egy kis esze is.
Mert a melyikőtöktől kapok majd nagyobb fizut polcon, már eggyel feljebb is rakta magát + átigazolási díjának az összege is feljebb lett srófolva.

Feltörekvő, tehetséges focista, akinél (is), csak a pénz számít majd, más nem. Szerintem.
interfan

Angol forrasok szerint nem csak tobb PL klub, hanem az Inter is figyeli Safonov helyzetet.
PSG-bol tavozhat a keves lehetotseg miatt, es Luis Enrique se szamir ra, az Inter uj 1.szamu kapust keres.

Nekem eddig rendben vannak a felmerult nevek:

Caprile, Meret, Safonov, Atubolu

Mondjuk Meret nem annyira, ot nem hoznam.
Tobbiekkel nincs gondom.
interfan

PellerG írta: 2025.10.22. 15:40 Frattesit télen pénzzé kéne tenni.
Most még meg lehetne egy 30 belőle.
Később ennyit sem fog érni nálunk.
Okosnak kéne lenni, és nem hosszabbítani vele.
Mar irjak tobb helyen, hogy akiktol mindenkeppen szabadulni akarunk vegleg az Zielinski es Palacios.
Ez szep es jo, de veluk kapcsolatban mar az is egy csoda lesz, ha ingyen elviszi oket barki.
(Egy nyar keves volt arra, hogy talaljunk ilyen csapatot)

Valamint Diouf kolcsonadasa lehet meg napirendben.

Ez megint szep es jo, de penz ebbol eddig igy 0...
0 eurobol meg nehez lesz.

En abban azert nem hiszek, hogy 35 milliok Frattesi kapcsan, amikor a Roma erdeklodott, akkor is ilyen 20m korul lehetett olvasni, azota meg sajnos nem eppen lett nagyobb az erdeklodes erte.
Talan egy 20-25m eurot lehetne belole, ami persze meg mindig jobb, mintha ul a padon, vagy ha jatszik is keves a teljesitmeny.

Csak hat ha lenne is penz, azt okosan kellene elkolteni.
Gyonyoru lenne, ha szabadulni tudnank a KP-rol januarban a Zielisnki-Frattesi-Diouf sortol, de akkor minimum 1 minosegi KP lenne, es nem ilyen Frendrup felek...
Apropo Frendrup, ebbe a hullagyenge Genoabol is nem hogy kiemelkedik, hanem a kozepmezony/gyengek taborat erositi az amugy is borzalmasan gyenge Genoaban.

Csak hat minosegi KP sem olyan egyszeru...
Latjuk mar Kone kapcsan is 60m euros arat, es Real komoly erdeklodest irnak.

Egyszoval az egesz KP helyzete rettento bonyolult, es egyben nehez.
Mar telre is...
Nyarat meg ne is emlitsuk....
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Diouf-ot megnézném kölcsönben egy fél évre, neki sztem kifejezetten jót tenne (feltéve hogy olyan csapatba kerül ahol játszik is).

Henrique dettó, de nem hinném hogy ő napirenden van.
interfan

Cupi írta: 2025.10.25. 20:36 Acerbit lehet kritizálni de akkor kellene Bastonit is....sajna ma se ő se Akanji nem volt jó...sőt....mindhárman baromi gyengék voltak...
Klub VB-t most hagyjuk, ahol szinten voltak komoly gondok a vedekezessel.

Na de eddig volt 3db komoly meccsunk, ezeken kaptunk 7 golt (valojaban 2 meccsen kaptunk 7 golt), es akkor halat adhatunk az egnek, hogy a Roma ellen megusztuk kapott gol nelkul, mert hat az sem a "jo" vedekezesunkon mulott.
Finomam szolva sem volt a helyzet magaslatan egyik meccsen sem Akanji-Acerbi-Bastoni sor.

De ami nekem meg aggasztobb, az a KP.

- Calhanoglura eppen rator a honvagy, es haza akar menni, raadasul 32 eves lesz o is.
- Mkhitaryan 37 eves lesz, iden sem eppen arrol hires, hogy annyira jol jatszik, hogy kirobbanthatatlan lenne, csak hat a cserek meg tole is gyengebbek.
- Barella iden arnyeka onmaganak minden teren, neki nagyon nem tett jot az edzovaltas.
- Sucic amekkora "sztarkent", "zsenikent", volt beharangozva, akkora szellem a palyan.
Es a "Modric utod", egyelore inkabb "Asllani utod" szintet hoz.
Nyilvan valtozzon, de eddig ez keves.
- Frattesi meg kevesebbet jatszik mint Inzaghi idejen, cserebe legalabb akkora 0.
Ennek tudataban nem ertem miert nem adtuk el a nyaron.
- Zielinski hasznalhatatlan minden teren, hiaba probaltunk kitenni, kutyanak nem kellett meg ingyen sem, ez is mindent elmond.
- Diouf meg jott 25m-ert, azota sem tudja senki miert es hogyan.

En nem tudom ennyi uj jatekost, ennyi posztra, es ennyi csapatreszre mibol fogunk venni, raadasul jopar alapember is kell.

Es akkor a kapukerdest nem is emlitettem, ahol gozerovel keressuk Sommer utodjat.
DM22

interfan írta: 2025.10.26. 09:13
Cupi írta: 2025.10.25. 20:36 Acerbit lehet kritizálni de akkor kellene Bastonit is....sajna ma se ő se Akanji nem volt jó...sőt....mindhárman baromi gyengék voltak...
Klub VB-t most hagyjuk, ahol szinten voltak komoly gondok a vedekezessel.

Na de eddig volt 3db komoly meccsunk, ezeken kaptunk 7 golt (valojaban 2 meccsen kaptunk 7 golt), es akkor halat adhatunk az egnek, hogy a Roma ellen megusztuk kapott gol nelkul, mert hat az sem a "jo" vedekezesunkon mulott.
Finomam szolva sem volt a helyzet magaslatan egyik meccsen sem Akanji-Acerbi-Bastoni sor.

De ami nekem meg aggasztobb, az a KP.

- Calhanoglura eppen rator a honvagy, es haza akar menni, raadasul 32 eves lesz o is.
- Mkhitaryan 37 eves lesz, iden sem eppen arrol hires, hogy annyira jol jatszik, hogy kirobbanthatatlan lenne, csak hat a cserek meg tole is gyengebbek.
- Barella iden arnyeka onmaganak minden teren, neki nagyon nem tett jot az edzovaltas.
- Sucic amekkora "sztarkent", "zsenikent", volt beharangozva, akkora szellem a palyan.
Es a "Modric utod", egyelore inkabb "Asllani utod" szintet hoz.
Nyilvan valtozzon, de eddig ez keves.
- Frattesi meg kevesebbet jatszik mint Inzaghi idejen, cserebe legalabb akkora 0.
Ennek tudataban nem ertem miert nem adtuk el a nyaron.
- Zielinski hasznalhatatlan minden teren, hiaba probaltunk kitenni, kutyanak nem kellett meg ingyen sem, ez is mindent elmond.
- Diouf meg jott 25m-ert, azota sem tudja senki miert es hogyan.

En nem tudom ennyi uj jatekost, ennyi posztra, es ennyi csapatreszre mibol fogunk venni, raadasul jopar alapember is kell.

Es akkor a kapukerdest nem is emlitettem, ahol gozerovel keressuk Sommer utodjat.
Azért van jó játékosunk is, vagy mindenki kuka? Sajna az ellenfelek remekül igazoltak, és sokkal koherensebbek mint mi… BL indulás se lesz nekünk így.. Persze ne legyen így, “cáfoljon rám” és a szakmailag tűpontos véleményemre ez az impotens brigád Chivuval együtt…
interfan

DM22 írta: 2025.10.26. 12:03 Sajna az ellenfelek remekül igazoltak, és sokkal koherensebbek mint mi… BL indulás se lesz nekünk így.. Persze ne legyen így, “cáfoljon rám” és a szakmailag tűpontos véleményemre ez az impotens brigád Chivuval együtt…
Na de varj. :D

Par napja meg az volt a problema, hogy a BL-ben csunyan lebogo, gyenge Napolit kritizaltuk.
Na meg a kirugas szelen tancolo Tudort, es a 100 meccs ota nem nyero Juventust, hogy mennyire melyen vannak.
Na meg az EL-ben Plzen fele csapatoktol kikapo Gasperini Romat.

Most akkor merre erdemes lenni arccal? :D :D
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Legalább van akinek jó kedve van egy ilyen eredmény után is.
Ahova belépsz gondolom , az okosok dugják is el a kötelet . Nehogy a gyengébbek kísértésbe essenek. :lol:

Ezt a szezont nyáron feladták Marottáék.
Dobogó , BL tavasz , és jó lenne tavasszal visszavágni , illetve verni a Milánt. Ez már oké lenne.
Tényleg gyenge most az első 5 . De szerintem ezt Allegri behúzza . Conte lehet még ellenfél , ha jól alakul az ősz . Chivunak ez tanuló év . Kérdés , hogy a jól lakott ( mivel?????) kiöregedő keret végig bízik e benne ? Inzaghinal sem értettem olykor a motiválatlanságot .
DM22

interfan írta: 2025.10.26. 12:30
DM22 írta: 2025.10.26. 12:03 Sajna az ellenfelek remekül igazoltak, és sokkal koherensebbek mint mi… BL indulás se lesz nekünk így.. Persze ne legyen így, “cáfoljon rám” és a szakmailag tűpontos véleményemre ez az impotens brigád Chivuval együtt…

Par napja meg az volt a problema, hogy a BL-ben csunyan lebogo, gyenge Napolit kritizaltuk.
Na meg a kirugas szelen tancolo Tudort, es a 100 meccs ota nem nyero Juventust, hogy mennyire melyen vannak.

Most félve kérdem, nem jött át az irónia? Gondoltam a minden/mindenki szar vonatra én is jegyet váltok, de a kaller ezek szerint nem engedett fel...
interfan

DM22 írta: 2025.10.26. 19:55

Most félve kérdem, nem jött át az irónia? Gondoltam a minden/mindenki szar vonatra én is jegyet váltok, de a kaller ezek szerint nem engedett fel...
Ezek szerint az enyem sem ment at, nem baj majd legkozelebb ujra probalkozunk. :D :D
DM22

interfan írta: 2025.10.26. 20:17
DM22 írta: 2025.10.26. 19:55

Ezek szerint az enyem sem ment at, nem baj majd legkozelebb ujra probalkozunk. :D :D
Áhh, megvagyok nélküle, de köszi!
interfan

Romano szerint lehetseges forgatokonyv, hogy szezon vegen Acerbi tavozik.
Viszont sem Guehi, sem Upamecano nem realis az Internel, es nem jeloltek.
Kim sem teljesen realis, nala komoly akadalyt jelent a 10m euros fizetese.
Romano szerint Muharemovic es Gila eselyesek.

LInterista sajat forrasai szerint Bernardo Silva merult fel mint Mkhitaryan utod.
Az Inter vezetes ezen forrasok szerint mar fel is vette a kapcsolatot az ugynokevel.
Szerzodese lejar, es a City mar nem akar vele hosszabbitani.
Interen kivul a Barcelona, Real, Juventus, Bayern is elenken erdeklodik.
Kiemelik, hiaba nem a fiatal vonal resze, de ahogy Akanji eseteben is aki szinten 30 feletti, B.Silva eseteben is a tapasztalat teljesen meggyozte az Oaktreet es az Inter vezetest.
Nala is a 10m euros fizetese ami a problema, ezt peldaul a Real megadna neki, de olasz forrasok szerint kerdes akar e a Realba igazolni.
Az Inter 7-8m euros fizetessel probalna meggyozni.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

7-8 milliós fizetés egy 30 pluszos játékosnak? Semmiből nem tanul a vezetőség? De szerintem szót sem érdemel a történet, kizárt, hogy itt kötne ki.

FORZA INTER!!!
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

sorger=giallo írta: 2025.10.28. 07:40 7-8 milliós fizetés egy 30 pluszos játékosnak? Semmiből nem tanul a vezetőség? De szerintem szót sem érdemel a történet, kizárt, hogy itt kötne ki.

FORZA INTER!!!
Én pl. nem zárom ki, látok rá esélyt hogy itt fog kikötni..jött már néhány játékos akire azt mondtuk hogy kizárt.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

interfan írta: 2025.10.28. 06:43 Romano szerint lehetseges forgatokonyv, hogy szezon vegen Acerbi tavozik.
Viszont sem Guehi, sem Upamecano nem realis az Internel, es nem jeloltek.
Kim sem teljesen realis, nala komoly akadalyt jelent a 10m euros fizetese.
Romano szerint Muharemovic es Gila eselyesek.

LInterista sajat forrasai szerint Bernardo Silva merult fel mint Mkhitaryan utod.
Az Inter vezetes ezen forrasok szerint mar fel is vette a kapcsolatot az ugynokevel.
Szerzodese lejar, es a City mar nem akar vele hosszabbitani.
Interen kivul a Barcelona, Real, Juventus, Bayern is elenken erdeklodik.
Kiemelik, hiaba nem a fiatal vonal resze, de ahogy Akanji eseteben is aki szinten 30 feletti, B.Silva eseteben is a tapasztalat teljesen meggyozte az Oaktreet es az Inter vezetest.
Nala is a 10m euros fizetese ami a problema, ezt peldaul a Real megadna neki, de olasz forrasok szerint kerdes akar e a Realba igazolni.
Az Inter 7-8m euros fizetessel probalna meggyozni.
Nekem ezek a nevek rendben vannak. Silva is, a lejáró szerződése után meg főleg. Arra figyelnék oda egyedül, ha nem képes pályára lépni, bármi miatt, akkor ki lehessen lépni a szerződésből. Zielinski+Taremi példája remélem a szemük előtt lebeg.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

sorger=giallo írta: 2025.10.28. 07:40 7-8 milliós fizetés egy 30 pluszos játékosnak? Semmiből nem tanul a vezetőség? De szerintem szót sem érdemel a történet, kizárt, hogy itt kötne ki.

FORZA INTER!!!
B. Silva 31 éves. Ok mire jönne 32 lesz de szerintem ez még belefér és a rutinja nagyon jól jöhet. 2-3 jó év bőven lehet benne. PL-be sokkal többet kell futni azt már nehezebben bírná de az olasz bajnokságba még bőven erősítés lenne. ;)
7-8 millió valóban nem kevés de ha nem 5 éves szerződéssel hozzuk hanem sikerülne egy 2+1 évvel és ingyen jön akkor azért azt ki lehet termelni.
Én örülnék neki.
interfan

Ausilio es Baccin a helyszinen nezte vegig a Pisa-Lazio meccset, itt 3 jatekost figyeltunk:

- Marusic:
Lejar a szerzodese, mar regebben is felmerult a jobb WB posztra.
Megfelelo rutinnal rendelkezik, ismeri a Serie A-t, tobb mint 320 meccse van mar a Lazioban, ingyen komoly lehetoseg lehet az Internek a jobb WB posztra.

- Gila:
Korabban a Real is ment erte, most is erdeklodnek, de Lotito 50m euros kerese mindenkit elijesztett.
Mi is regota figyeljuk, Acerbi utodnak neztuk ki, kerdes Lotito mennyit kerne erte.

- Akinsanmiro:
Most nyaron adtuk el, ingyen kolcson + 6m euros sima opcio, 2026 nyarara viszont van meg visszavasarlasi opcionk ra.

LInterista sajat forrasai szerint prioritas Bernardo Silva megszerzese nyarra.
Az Interen kivul egyelore a Real es a Barcelona tett neki ajanlatott, az ingyen tavozasa szinte biztos, mert a City nem akar vele hosszabbitani.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Silva úgy gondolom erősítés lenne és nagy fogás.A Cityből kezd kikopni,de a Serie A-ban még bőven jó lehet,és szetintem Barellához nagyon passzolna.Lehet Nicoló is megújjulna,összeállna egy dinamit duó a kp-n.
interfan

vaskalap írta: 2025.11.01. 08:28 Silva úgy gondolom erősítés lenne és nagy fogás.A Cityből kezd kikopni,de a Serie A-ban még bőven jó lehet,és szetintem Barellához nagyon passzolna.Lehet Nicoló is megújjulna,összeállna egy dinamit duó a kp-n.
B.Silvat en is tamogatnam.
Persze 32 lesz, es a Citybol erosen kifele log ki, de hany olyan jatekos volt aki a PL-be mar keves, de Serie A-ban meg tudott meg kiemelkedot.
Nyilvan nem tudunk ilyen Real fele fizetes ajanlatokkal versenyezni, de ha a csapatot nezi, lehet itt hamarabb talal egyseget mint ott.
Nyaron nagyon nagy es komoly KP atalakitas kell, B.Silva jo elso erkezo lehetne.

Viszont ilyen Marusic nekem nagyon nem.
2018 tavaszan merult fel eloszor, eltelt mar azota majdnem 8 ev, sosem hianyzott, es most lassan 34 evesen foleg nem hianyozna.
Eleg volt egy Cuadrado, aki szinten vagy 9-10 evvel az Interbe igazolasa elott merult fel eloszor, haaat benne sem volt sok koszonet 35 evesen...
interfan

Gazzetta szerint ket kozeppalyastol akarunk szabadulni a telen.
Egyik Zielinski, akitol mar nyaron is szabadultunk volna ingyen.
Masik pedig Diouf, aki visszaterhet Franciorszagba.

Felmerult nevek akiket figyelunk, ha sikerul a Zielinski-Diouf parostol megszabadulni.
Frendrup, Keita, Caviglia.
Nyaron a Genoa es a Parma is 20m korul kert Frendrup es Keita eseteben, ez most mindket jatekos eseteben jelentosen csokkent a gyenge teljesitmenyuk miatt.
Caviglia nyaron 1m kolcson + 7m felteles kotelezo opcioval ment a Fiorentinaba.
Viszont eddig o sem meggyozo, es hasonlo osszeggel mozdithato lehetne mar januarban is.

Egyes forrasok szerint Henrique jovoje is bizonytalan.
Mint ismert Ausilio es Baccin szemelyesen figyelte a Pisa-Lazio meccset, ahol az egyik celpont Marusic volt.
Mivel lejar a szerzodese, es mar 33 eves is elmult, ezert akar januarban jelkepes osszegert is mozdihato lehet, ha a Lazio nem akar vele hosszabbitani.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Közben meg Stankovic eleg jol jatszik a belga csapataban.
:?
interfan

HerfortBalazs írta: 2025.11.02. 11:18 Közben meg Stankovic eleg jol jatszik a belga csapataban.
:?
Mi az hogy.
Oktober honap legjobb jatekosanak valasztottak a Belga bajnoksagban.
vaskalap

interfan írta: 2025.11.01. 19:00
vaskalap írta: 2025.11.01. 08:28 Silva úgy gondolom erősítés lenne és nagy fogás.A Cityből kezd kikopni,de a Serie A-ban még bőven jó lehet,és szetintem Barellához nagyon passzolna.Lehet Nicoló is megújjulna,összeállna egy dinamit duó a kp-n.
B.Silvat en is tamogatnam.
Persze 32 lesz, es a Citybol erosen kifele log ki, de hany olyan jatekos volt aki a PL-be mar keves, de Serie A-ban meg tudott meg kiemelkedot.
Nyilvan nem tudunk ilyen Real fele fizetes ajanlatokkal versenyezni, de ha a csapatot nezi, lehet itt hamarabb talal egyseget mint ott.
Nyaron nagyon nagy es komoly KP atalakitas kell, B.Silva jo elso erkezo lehetne.

Viszont ilyen Marusic nekem nagyon nem.
2018 tavaszan merult fel eloszor, eltelt mar azota majdnem 8 ev, sosem hianyzott, es most lassan 34 evesen foleg nem hianyozna.
Eleg volt egy Cuadrado, aki szinten vagy 9-10 evvel az Interbe igazolasa elott merult fel eloszor, haaat benne sem volt sok koszonet 35 evesen...
Ha Akanji megveti itt a lábát ,az ő ajánlása is jól jöhet Bernardo kapcsán.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2025.11.01. 06:27 Ausilio es Baccin a helyszinen nezte vegig a Pisa-Lazio meccset, itt 3 jatekost figyeltunk:

- Marusic:
Megfelelo rutinnal rendelkezik, ismeri a Serie A-t, tobb mint 320 meccse van mar a Lazioban, ingyen komoly lehetoseg lehet az Internek a jobb WB posztra.

-
Még viccnek is rossz....az is nagyon okos aki egy 34 éves játékost akarna hozni WB posztra ahol a legtöbbet kell futni és nem hátrány a gyorsaság....Darmiannak sem ment már jól az a poszt.
interfan

Cupi írta: 2025.11.02. 14:45
interfan írta: 2025.11.01. 06:27 Ausilio es Baccin a helyszinen nezte vegig a Pisa-Lazio meccset, itt 3 jatekost figyeltunk:

- Marusic:

-
Még viccnek is rossz....az is nagyon okos aki egy 34 éves játékost akarna hozni WB posztra ahol a legtöbbet kell futni és nem hátrány a gyorsaság....Darmiannak sem ment már jól az a poszt.
Ugyanezt gondolom en is, 2018 tavaszan mar felmerult, eltelt 7 ev, eleg volt az ilyenbol Cuadrado...

Mondjuk a legdurvabb az, hogy ettol ez Henriquetol meg lehet ez a 130 eves Marusic is jobb lenne.

Elkepzelesem sincs, hogy fogjuk tudni kitenni ezt az embert...
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Azért a tulajdonosok helyében felkérdezném Ausilio-t és Marotta elnök urat, hogy Diouf és Henrique mégis mire volt jó? El akarjuk küldeni őket már télen úgy, hogy a kettő vol, mennyi, 50 misi? Jobb helyeken ilyen igazolásokért kirúgnak valakit. Reméljük megtanultunk eladni, mert ez giga bukta lehet így. Eszetlen dolog volt, de ezt mindenki látta, nem is értem.
vaskalap

Francesco írta: 2025.11.02. 19:39 Azért a tulajdonosok helyében felkérdezném Ausilio-t és Marotta elnök urat, hogy Diouf és Henrique mégis mire volt jó? El akarjuk küldeni őket már télen úgy, hogy a kettő vol, mennyi, 50 misi? Jobb helyeken ilyen igazolásokért kirúgnak valakit. Reméljük megtanultunk eladni, mert ez giga bukta lehet így. Eszetlen dolog volt, de ezt mindenki látta, nem is értem.
Abszolut jogos.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

vaskalap írta: 2025.11.02. 20:55
Francesco írta: 2025.11.02. 19:39 Azért a tulajdonosok helyében felkérdezném Ausilio-t és Marotta elnök urat, hogy Diouf és Henrique mégis mire volt jó? El akarjuk küldeni őket már télen úgy, hogy a kettő vol, mennyi, 50 misi? Jobb helyeken ilyen igazolásokért kirúgnak valakit. Reméljük megtanultunk eladni, mert ez giga bukta lehet így. Eszetlen dolog volt, de ezt mindenki látta, nem is értem.
Abszolut jogos.
LH-t még esküszöm megértem, mert nagy volt rá az esély, hogy Denzel megy a nyáron, így már tavasszal találtak valakit, akivel legalább létszámban meglehetünk, ha kell 2 "jobbszélső" a nyáron. Mondjuk, hogy miért pont rá esett a választás, azt nem tudnám jelenleg megmondani.
Dioufnál meg tuti, hogy az volt, hogy valamilyen pénzügyi, könyvelési dolog miatt el kellett gyorsan költeni 25 millió eurót és rá esett a választás. Persze jó kérdés nála is, hogy miért pont ő rá.
interfan

Nalunk olyan hogy "kovetkezmeny" letezik?
Milyen kovetkezmenye lett a 2024 nyaranak?
Ahol osszesen volt 20m euronk, es mi ezt elkoltottuk egy Josep-Palacios parosra, mikozben orditott a keret egy tamadoert.
(Raadasul ezt a minosithetetlen szintu Palaciost azota sem tudjuk kitenni, es nem kellett meg ingyen sem a Serie B-be, Gorog es Torok bajnoksagba, sot meg a Spanyol 2.osztalyba sem)
Ebben semmi utolagos okoskodas nincs, ott is joparan leirtak, csatart kellene venni.
Ha azt vesszunk ebbol a penzbol, akkor nem nagy kockazat azt allitani, hogy most mi lennenk a bajnoki cimvedok.
Ehelyett a teljes mercato keretetunket, azaz a 20m eurot kidobtuk az ablakon...
Es ez nem 1db kisiklas, hibak mindig is voltak, 2019 elott meg ettol is tobb.
Megis nalunk sosem volt semminek "kovetkezmenye".

Most ez az Henrique-Diouf paros is 50m-ert...
Persze nem a mi penzunk, dehat az Inter a mi csapatunk.
Talan ha "kicsit" okosabbban koltjuk el ezt az 50m eurot, csak egy "kicsit".
Es en ertem, hogy Dioufot alig latjuk, de akkor jon a kerdes, hogy miert nem latjuk.
Henrique bararunkat meg lattuk, abban koszonet nem volt...

Ellenben hany ember szedte meg jol magat az Interen.
Sly89 forumtars mondatait idezve:
"Van egy olyan szuperképességünk, hogy mindenkit túlfizetünk. Legyen az akár edző, vagy játékos, utána meg nem tudjuk őket kitenni, vagy csak nagy veszteségek árán."
interfan

Gazzetta szerint az Inter tovabbra is nyitott Bisseck eladasara, es a Tottenhamal targyalnak.
Gazzetta kiemeli, amennyiben Bisseck tavozna a telen, Muharemovic az elso szamu jelolt, akit mar mint Acerbi utod neztuk ki a vedelmk harmas kozepere.
PellerG

interfan írta: 2025.11.05. 08:23 Gazzetta szerint az Inter tovabbra is nyitott Bisseck eladasara, es a Tottenhamal targyalnak.
Gazzetta kiemeli, amennyiben Bisseck tavozna a telen, Muharemovic az elso szamu jelolt, akit mar mint Acerbi utod neztuk ki a vedelmk harmas kozepere.
Gyönyörű...
Építsük már be szerencsétlent a lassan nyugdíjas duónk helyett középre.
Adjuk már el a használhatatlan Frattesit 30-ért.
Vicc ami megy.
interfan

LInterista sajat forrasai szerint ujra felmerult a Cristante-Frattesi csereuzlet.
Az Intert erdekli Cristante, es szivesen megszerezne, Frattesi pedig mar tavaly is hazaakart terni Romaba.
Az uzlet akadalya egyelore Gasperini, aki mint alapember szamit Cristantera, es nem akar tole megvalni.

Amennyiben Henrique es Diouf tavoznak januarban, a Calciomercato.com szerint nem lesznek potolva, mivel Diouf eseteben van eleg kozepso KP.
Henrique potlasat pedig hazon belul, Augustoval oldana meg Chivu.
Chivu tobszor probalta ot edzesen a jobboldali WB poszton, es elegedett volt Augusto jatekaval.
Augusto lehet ezzel az uj "jolly joker", aki mint baloldali KH, baloldali WB, es jobboldali WB is bevetheto.

FcInternews sajat forrasai szerint pedig ujra tema Bernabe.
O abban az esetben lenne lehetoseg, ha sikerulne telen megszabadulni Zielinskitol.
PellerG

interfan írta: 2025.11.06. 19:18 Henrique potlasat pedig hazon belul, Augustoval oldana meg Chivu.
Plusz hamarosan Darmian is visszatér, gondolom ő is a brazil előtt lesz a sorban...
Válasz küldése