Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

möszi

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: möszi »

R9. írta: 2025.10.29. 22:16 joeg susic mekkora gol :D
Nem akartam inni, de erre a gólra bontottam egy üveg pécsi lagert. :)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Sucic megérkezett!!! Akkor mégsem baj,hogy megjött a mez.
Kár,hogy Interfan nem nézi a meccset. ;) :D
A Nord szurkolásával sokat jelent a csapatnak.
Festa

VInter101 írta: 2025.10.29. 22:17 De jó látni ahogy a többiek örülnek a fiatal góljának!
Szerintem nagyon jó lehet a közösség!
Forza INTER!!
Nagyon ügyes ez a srác és a gòl majd még jobb önbizalmat kölcsönöz neki.
Bissecknek meg lehet megvan az új posztja.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

möszi írta: 2025.10.29. 22:18
Ugyanez nálam is,de erre a gólra Augustinert nyitok :!:
möszi

Amúgy Bisseckben megtaláltuk az Acerbi utódot. Nagyon magabiztos a védelem közepén.
möszi

brecsinho írta: 2025.10.29. 22:20
Ugyanez nálam is,de erre a gólra Augustinert nyitok :!:
Egészségünkre akkor! :)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

egi🍻
:D
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Ilyen is van, tizit kaptunk. És még csak a VAR-ra sem volt szükség
Festa

Dan-i-nter írta: 2025.10.29. 22:32 Ilyen is van, tizit kaptunk. És még csak a VAR-ra sem volt szükség
Végre a harmadikat megadta.
Bonny azért pár perc alatt csak elért egy tizit meg egy pirosat.
A Nord visszatérését sikerült méltò mòdon megünnepelni.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Első gólig volt nehéz,utána lesimáztuk. Menni kell tovább,felesleges még számolgatni,majd karácsonykor meglátjuk, hogyan állunk.

Forza Inter!!
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Nálam a tizi velemenyes volt... inkább Esposito esete volt érthetetlen...
A jatek szerintem ma rendben volt Sucic gólja nagyon szép volt ott az jutott eszembe hogy Mikhy uezt megcsinalja csak a végén vagy kapufa lesz vagy óriási bravúrral ved a kapus...
Bisseck szerintem jo volt kh poszton bar nem tettek próbára...
Remélem Sucic bejátsza magát a kezdobe a következő hetekben. Óriási lenne ha kp-ra első cserenk Mikhy lenne.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

brecsinho írta: 2025.10.29. 22:42 Első gólig volt nehéz,utána lesimáztuk. Menni kell tovább,felesleges még számolgatni,majd karácsonykor meglátjuk, hogyan állunk.

Forza Inter!!
Egyetértek. Nyomjuk lehajtott fejjel és meglátjuk az mire lesz elég. Ma úgy nyertünk 3-0-ra, hogy több kulcsjátékosunk is gyenge volt. ;)
Bisseck jó volt középen. Erre kell is építeni.

Forza Inter!
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Nagyon kellett ez a győzelem, fel is jöttünk a 3. helyre 3 pontra a Nápolyra. Sucic kva nagyot ment ma, Bisseck és Hakan is, Bonny remekül szállt be, viszont Barella hetek (hónapok?) óta csak árnyéka önmagának. Fura ezt mondani, de kicsit arra gondolok, hogy olyan mint ha kiégett volna nálunk. :think: Reméljük nem így van. Fáradtságra én ezt már nem fognám, azért most nincs agyon hajtva. Legalábbis van olyan, aki többet játszik és jobban is. Na mindegy, jó lenne ha visszatérne.
Dan-i-nter

Lehet, hogy Barella elmarad a gólokkal/gólpasszokkal, de a mezőnymunkája még így is kiemelledő.

+Dazn felhozott egy statot, 30+ támadó harmados passza volt, 2. Di Marco volt 13-al.

Csatáraink is nagyot mentek nem éppen könnyű körülmények között, annak ellenére hogy nem rúgtak gólt.
Festa

A Fiorentina hiába van 1-2 értelmes játékosa mint Kean meg Gosens,de egész meccsen pont úgy játszottak mint azt a tabellán elfoglalt helyük mutatta .Gyakorlatilag alig jöttek át a félpályán.

Chivu ma azért húzott egyet Bisseck kh-ként valò szerepeltetése illetve Bastoni középpályára helyezése elérte,hogy a Fiorentina folyamatosan vesztes helyzetben volt mikor tizenhatostòl kellett volna felhozni a labdát. Nyilván most az MVP Hakan lesz,aki a nyári Galatás balhét teljesen elfeledtette,de a Sucic gòlja olyan volt ami lehet,hogy az egész Inter karrierjére is nagy hatással lehet.A meccs végi statban az volt,hogy ő futotta a legtöbbet.

Esposito a párharcai nagy részét megnyerte,de ő sem lesz az a kirobbanò rakéta.Egyszerűen nem lehet nem szabályosan megfogni.Azért kiváncsi leszek,hogy miért nem adták meg a tizit,hogy még VAR is volt.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ahogy a kezdőt látva is írtam, jár a pacsi Chivunak Bisseck közepén kezdetése miatt.
Inzaghi meg sem próbált volna ilyesmit, kezdőként feltéve őt...
El kell már engedni ezt az orrvérzésig erőltetett Acerbi témát, De Vrij sem lesz fiatalabb.
Volt ma néhány futóverseny, szépen hozta őket Bisseck, kíváncsi vagyok, maradhat-e a kezdőben.
Diouf ma sem tudott perceket kapni...
Ellocsoltunk 55 milliót a Diouf, Henrique, Palacios hármasra...
De jól jönne ez az összeg 1 minőségi emberkére...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2025.10.29. 22:59-kor.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Festa írta: 2025.10.29. 22:54
Chivu ma azért húzott egyet Bisseck kh-ként valò szerepeltetése illetve Bastoni középpályára helyezése elérte,hogy a Fiorentina folyamatosan vesztes helyzetben volt mikor tizenhatostòl kellett volna felhozni a labdát.
Így van. A múltkori meccs után volt róla szó, hogy Chivu tud-e tanulni a hibájából (Acerbi) és úgy tűnik, hogy igen. Bissecknek most már bent kell maradnia, a kezdőbe.
Festa

Ilyenkor mindenki optimistább mint a Napoli meccs után,pedig lehet ott is teljesen más meccs lett volna ha nincs a De Bruyne büntető.Chivu szerintem sokkal jobban menedzseli a játékosait és Epsosito és Bonny után van esély arra,hogy Sucicot és beépítse a csapatba. Pont ezért még LH illetve Diouf sorsára sem mondanám,hogy végleg eldől.Az Almati egy remek felhozò meccs lehet mind kettőnek.Veronábòl simán kell hozni a pontokat és akkor két rangadòn megmutahatjuk,hogy ez a csapat képes a fejlődésre ahogy az edzőnk is.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Inzaghi legnagyobb hibája az volt, hogy alig épített be játékosokat.
Bő kerettel nem is nagyon tud dolgozni.
Mondjátok, ha az idei csatáraink (csere) lettek volna tavaly. Aha, csak Inzaghinak sosem kellett volna 20-n pár éves játékos. Látjátok Correa is fontosabb volt.
Oké nyertünk kupákat, de bajnoki címet csak 1-t, még a BL nem jött össze (PSG ellen esélyünk sem volt).
Nekem Chivu-val nincs bajom, az idei szezont mindenképp megérdemli. Ahhoz képest, hogy a konkurencia padján “sztárok” vannak, nem is állunk rosszul.
Napoli bukó bánt, de inkább ott kapjunk 3:1-re, mint a PSV ellen a BL-ben 6:2-re.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

En megmondom oszinten, tartottam ettol a Fiorentina meccstol.
Ugy gondoltam, nem lehetnek annyira gyengek mint amit a helyezesuk mutat, es feltem a "gyozelmi kenyszer" is adhat egy nehezseget.
Hala az egnek tevedtem, es nem igazan kellett felni ettol a Fiorentinatol.
Pioli azert szepen leszerepelt ezzel a Serie A visszateressel.

Teljesen egyetertek azzal amit itt sokan leirtak, erthetetlen hogy miert a folyamatos beadasok, es csakis a beadasok volt a taktikank meg egy ilyen palyan is, ilyen korulmenyek kozott is.
Pont ahogy irta itt valaki, eltuntek a tavoli lovesek, csuszos vizes a palya, loni kell.
Es hat igen, egyszer csak lottunk, es ebbol is jott a gol.

Nekem Bisseck jateka nagyon tetszett, ujra abszolult magabiztos, es jo volt.
Itt van hazon belul az Acerbi utod.
Szinten idezve mast, ahogy Csaszi irta most mar Bissecknek bent kell maradnia a kezdobe Acerbi helyen.
Ez egyszeruen kotelezo, ha ezek utan is visszakuldjuk a padra...
Nem lehetunk ennyire vakon.
Bisseck nagyon sok jogtalan kritikat kapott itt tolunk, mikozben egyaltalan nem gyengebb mint a tobbiek.

Espositot kicsit sajnalom, nalam o nagy kedvenc, de nem jatszotta elete meccset, remeljuk emiatt nem kerul ki a kepbol, mert volt egy gyengebb meccse.
Sucic kapcsan meg pont amit irtak paran, nem volt jo meccse, a golig szerintem sem volt a legjobb, de jott szerencsere ez a nagyon okos gol, ez pedig remeljuk meghozza az onbizalmat, es elkezd fejlodni.
Itt a lehetoseg, Mkhitaryan nincs 2 honapig, ha csak a serules miatt epulhet be teljesen, akkor ezzel a lehetoseggel kell elnie, es megmutatnia, hogy valoban egy jo jatekos lehet o, hajra.

Jon a Verona elleni kotelezo hetvegen, majd Almati, lehet onbizalmat epiteni, hogy utanna a Lazio-Milan-Atletico meccseken megmutassuk, hogy rangadon is tudunk nyerni.

Egyebkent hetvegen hatha jonne par botlas.
Milan-Roma, ott az egyik rivalis biztosan veszit pontokat, jo esetben X.
Spalletti debutal a Juventus padon, nehez dolga azert neki annyira nem lesz.
Viszont Napoli-Como, en egyaltalan nem irom le a Comot, latjuk nagyon egyben vannak.
Hatha egy X-et (ne adja eg gyozelmet) eltudnanak erni Napolyban.
Es mennyire szep is lenne onnantol, hogy 0 vagy 1 pontra vagyunk az 1.helytol.
Ezt most kellene elerni, mert az kozel sem biztos, hogy a Lazio es a Milan meccset is hozzuk a kovetkezo fordulokban.

Ertekelesek:

-Goal.com:

Calhanoglu 7,5
Sucic 7
Bisseck 6,5
Bastoni 6,5
Dumfries 6,5
Sommer 6
Akanji 6
Barella 6
Dimarco 6
Martinez 6
Bonny 6
Esposito 5,5
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Az első félidő alapján nem gondoltam, hogy ez lesz a vége. A Sucic gól nagyon szép volt és nagyon jól is jött a horvátnak, ebből és az esetleges további játékpercekből önbizalmat merithet. Calha pedig idén talán a legkellemesebb meglepetés. Bevallom, a nyári cirkuszok kapcsán én már szívesebben láttam volna Törökországban. Az eddigiek alapján meg kell követnem.

FORZA INTER!!!
interfan

Calhanoglu:
Mentalisan nagyon erosek vagyunk.
Chivu nem uj motivaciot ad nekunk, hanem fegyelmet, hogy fenntartsuk az elmult evek motivaciojat, es motivaltak maradjunk.
Bisseck:

Milyen szamodra a kozepso KH szerep?

En csak jatszani akarok, akar kozepen, akar szelen, akar meg a kapuban is, lenyeg hogy jatszak.
Chivuval egy feltolt vedekezest jatszunk, de ez nem okoz szamomra gondot a fizikumom es a sebessegem miatt.
Nekem kell leghatul maradjak, de erosen feltolva vedekezunk, ezert mas most ez szamomra.
Orulok hogy jatszhatok, mindig a palyan akarok lenni, es segiteni a csapaton.
Chivu:

Calhanoglu vagy Sucic golja volt a szebb?

Mindharom golunk gyonyoru volt.
Lenyeg a gyozelem, talpra kellett allni a Napolyi vereseg utan, es visszatalalni a gyoztes utra.
Eretten jatszottunk, turelmesen kerestuk a rest es a lehetosegeket.
Elso felidoben voltak hianyosagok, de a masodik tokeletesre sikerult.

Calhanoglu?

O a Serie A egyik legjobb jatekosa, mindig is elmondtam mar amikor megerkeztem, szamomra az egyik legfontosabb jatekos o.
O a KP vezere.
Nyaron voltak nehezsegek, ezeket le kellett kuzdeni, es megtalalni a megfelelo motivaciot.

Miert csak 78 perc utan csereltel?

A masodik felido elejen lattam a megfelelo reakciot, es amit vartam a csapattol.
Nem akartam felboritani az egyensulyt a palyan.
Mar gondolkodtam ket cseren, ahol nem mentek jol a dolgok, de utana jott a 2.gol, es milyen jo is hogy nem csereltem elobb, mert akkor lehet a gol sincs.
Ki kell olvasni ezeket a dolgokat, ezert elemzek a meccs alatt.

Tovabbra is sokan es sok helyen szidjak az Intert, mit gondolsz?

Nem erdekel.
Energiapazarlas.
Nem olvasok lapokat, hireket, nekem a dolgom a csapattal foglalkozni.
A hianyossagokat mind mentalisan, mind fizikalisan meg kell oldani, ez a feladatom, nem masok velemenyet olvasni, nem erdekel mit gondolnak az Interrol.

Sucicnak sikerul leggyoznie az elmult honapok nehezsegeit a golja utan?

O egy komplett jatekos, tud a kozeppalya motorja lenni.
Megvannak a kepessegei ehhez, es tiszta nyugodt gondolkozas kell.
O olyan mintha egy 30 eves erett jatekos lenne.

Bisseck?

Orulok a teljesitmenyenek, egy igazi minosegi jatekos.
Mar Belgiumban is kozepen jatszott, es megmutatta lehet ra szamitani.
Ma szuksegem volt egy gyors jatekosra Kean miatt, ezert kezdettem Bissecket.
Vilagossa kell tenni a dolgokat, ezt elmondtam neki a palya mellett is, ne menjen elore tul sokat, ne tamadjon tul sokat, es ne hagyja hogy moge bejatszak a labdat.
Egy erosen feltolt vedelemmel jatsszunk, tisztaban kell lenni a kockazattal.
Bissecknek is tanitani akar a vedo multambol.
Bisseck egy komplett KH, ma ra volt szuksegem, hogy ellensulyozza Kean gyorsasagat.
Nagyszeru teljesitmenyt nyujtott Bisseck, gratulalok neki es teljesen elegedett vagyok vele.

Mit mondtal a szunetbe?

Megkertem a fiukat lojenek tavolrol kapura.
Meg kell mindig erteni a meccs dinamikajat.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

eleg erett nyilazkozat Chivutol
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Végül simán győztünk.
Viszont, ha így folytatják a VAR szobában, akkor ebből idén sem lesz bajnoki cím.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Én nem szeretem ezeket az osztályzatokat, sokszor nem tartom korrektnek és reálisnak.

Nálam Lautaro volt tegnap a leggyengébb, aztán Bastoni és Barella. Mindhárman nagy kedvenceim de tegnap mélyen a tudásuk alatt játszottak.

Az nem tudom, hogy feltűnt-e bárkinek is, hogy Pio kb az összes labdát amit felé illetve rá játszottak, megtartotta és jó helyre passzolta. Hatalmas melót tett bele tegnap ő is és Sucic is.

A horvát a góljáig is jól játszott, robotolt, sokat volt játékban és pontosan passzolt. Bonny parádésan szállt be megint arra a pár percre is.

Bissecknek meg van az új helye. Sokkal többet kellene játszania és remélem ezt a mester is így gondolja.

Vannak tehetséges fiataljaink végre és van egy edzőnk aki játszatja is őket. Csak így tovább!

Forza Inter!
interfan

cuchu11 írta: 2025.10.30. 08:22 Végül simán győztünk.
Viszont, ha így folytatják a VAR szobában, akkor ebből idén sem lesz bajnoki cím.
Itt szerintem a "dontok" megint a bajnoki rangadok lesznek.
4 evbol 3X is azon ment el a Scudetto, hogy 40% koruli rangados gyozelmi mutatonk volt.
4 evbol 1X lett bajnoki cim, akkor meg ilyen 80% koruli gyozelmi mutato a rangadokon.

Kicsiket verjuk, kotelezoket hozzuk, ezt latjuk.
Itt a donto a rangadok lesznek.
Ha nyerunk a Lazio es a Milan ellen, akkor maris az 1.helyen vagy annak a kornyeken leszunk.
Viszont ha tovabbra is botladozunk, akkor megint futhatunk az eredmeny utan, es a 4-5-6-7 pontos hatranyok probalhatjuk ujra es ujra ledolgozni.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Hakan-t mindenképpen emeljük ki, aki a nyári huza-vona után vezeti az olasz bajnokság góllövő listáját.
Barella kapcsán meg nagyon bízom benne, hogy lesz végre valaki a csapatnál, aki megérteti vele, hogy benne sokkal, de sokkal több van annál, mint amivel ő maga megelégszik... Csak sajnos nincs már sok ideje...
interfan

Baggio85 írta: 2025.10.30. 08:48 Hakan-t mindenképpen emeljük ki, aki a nyári huza-vona után vezeti az olasz bajnokság góllövő listáját.
Barella kapcsán meg nagyon bízom benne, hogy lesz végre valaki a csapatnál, aki megérteti vele, hogy benne sokkal, de sokkal több van annál, mint amivel ő maga megelégszik... Csak sajnos nincs már sok ideje...
Egyebkent ez is egy erdekes dolog, hogy pl tavalyhoz, hany jatekos visszaesett, es hany jatekos lett jobb.
Van egyikbol is boven, es a masikbol is boven.

Na Calhanoglu egyertelmuen az, aki pl tavalyhoz kepest latvanyos javulason ment keresztul.

Ellenben Barella kapcsan ez a valtas nem tett jot, es o sokkal-sokkal gyengebb teljesitmenyt nyujt iden, mint az elozo evekben.
Sot az eddigi kiemelkedo szintje, egy atlag kornyekere, vagy azalattira ment el.

Sok helyen szidjak Barellat, en ezt azert nem tennem meg, mert en velemenyem szerint a mai napig a Serie A legjobb KP-ja.
Viszont az ember lat, es abban valoban van igazsag, hogy Barella teljesitmenye erosen visszaesett.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Távol álljon tőlem az ünneprontás,bedaráltuk a Fiot.De szerintem az összképet nézve bennem a következő gondolatok merültek fel:
Chivu hasonló elképzeléseket szeretne megvalósítani,mint Inzaghi,de van változtatás,amit a játékosok egy kicsit nehezen fognak,így egy vegyes kép fogad minket,kicsit a régi,egy kicsit az új.Néha az az érzésem,hogy nem tudják mit kéne csinálniuk,ezért átváltanak Inzaghi módba.Remélem elöbb-utóbb helyre áll a rend,és egységes lesz a kép,de most egy kicsit zavartnak érzem a játékot.Sucic szép gólt lőtt,de ettől függetlenül még sokat kell fejlődnie,.mert a tegnapi szerintem a gólja ellenére,nem volt acélos.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Azért kíváncsi leszek, hogy a meg nem adott 11essel kapcsolatban lesz-e valami következmény, vagy elsunnyogják így, hogy simán nyertünk, de 4 napon belül két ilyen hibáról az ember nehezen tudja elképzelni, hogy hogyan lehetne véletlen!
interfan

vaskalap írta: 2025.10.30. 11:48 Távol álljon tőlem az ünneprontás,bedaráltuk a Fiot.De szerintem az összképet nézve bennem a következő gondolatok merültek fel:
Chivu hasonló elképzeléseket szeretne megvalósítani,mint Inzaghi,de van változtatás,amit a játékosok egy kicsit nehezen fognak,így egy vegyes kép fogad minket,kicsit a régi,egy kicsit az új.Néha az az érzésem,hogy nem tudják mit kéne csinálniuk,ezért átváltanak Inzaghi módba.Remélem elöbb-utóbb helyre áll a rend,és egységes lesz a kép,de most egy kicsit zavartnak érzem a játékot.Sucic szép gólt lőtt,de ettől függetlenül még sokat kell fejlődnie,.mert a tegnapi szerintem a gólja ellenére,nem volt acélos.
Hasonloan latom en is, egyelore vegyes a kep.
Most itt a lehetoseg ujra onbizalomnovelo gyozelmeket hozni, es ha a Lazio-Milan ellen vegre elkezdjuk nyerni a rangadokat, akkor ott lehetunk legelol, es bebizonyitjuk, hogy velunk is komolyan kell szamolni iden.
Dan-i-nter

R9. írta: 2025.10.30. 08:17 eleg erett nyilazkozat Chivutol
Nem az első, kifejezetten szimpatikus hogy nem kertel/jön megszokott semmit tevő interjúkkal, hanem egyenesen megmondja, hogy mi van.
lucky0 írta: 2025.10.30. 08:23 Én nem szeretem ezeket az osztályzatokat, sokszor nem tartom korrektnek és reálisnak...

...Az nem tudom, hogy feltűnt-e bárkinek is, hogy Pio kb az összes labdát amit felé illetve rá játszottak, megtartotta és jó helyre passzolta. Hatalmas melót tett bele

Forza Inter!
Egyetértek. Szerintem Lautaro hasonlóan teljesített, mind2-t aprították/rángatták rendesen, így nem könnyű gólt rúgni. De rendre megtartották a labdákat mind2-en és szinte csak szabálytalanul tudták őket szerelni. Nyilván Lautaronak volt 1-2 lövése Pio-val ellentétben, de egyik sem volt igazán ziccer.
Pio kiharcolt 1(2) tizenegyest, Lautaro meg gólpaszt adott Bonny-nak (amiből lett a tizi).

Mind2 csatár teljesen rendben volt a körülményeket tekintve.
Baggio85 írta: 2025.10.30. 13:23 Azért kíváncsi leszek, hogy a meg nem adott 11essel kapcsolatban lesz-e valami következmény, vagy elsunnyogják így, hogy simán nyertünk, de 4 napon belül két ilyen hibáról az ember nehezen tudja elképzelni, hogy hogyan lehetne véletlen!
Újságcikkek (mind angol mind olasz) eléggé szétszedik Sozzát, kérdés hogy Rocchi megint kiáll-e (ha teszi, akkor szerintem még megvárja a mai meccseket). Elvileg vannak hangok a háttérben az ő leváltását illetően is (ismerve a munkásságát velünk kapcsolatban, nem bánnám).
interfan

PellerG írta: 2025.10.29. 22:58 Diouf ma sem tudott perceket kapni...
Ellocsoltunk 55 milliót a Diouf, Henrique, Palacios hármasra...
De jól jönne ez az összeg 1 minőségi emberkére...
Hat igen, ez azert kemeny dolog...

En most ilyen Verona meg Almati ellen biztosan jatszatnam a Henrique-Diouf parost a kezdoben.
Nyilvan Henrique mar kezdett, es van azert mar jopar perce, es eddig valoban azoknak van igaza akik Dalbert 2.0 kialtottak vele kapcsolatban.
Viszont ha nem is jatszik, kitenni sem fogjuk tenni, mert ugy jarunk mint olysok esetben, kutyanak nem kell majd...

Bissecket most tilos kitenni egy ilyen jo meccs utan, milyen uzenete lenne mar...
Mint ahogy nalam Sucic is maradna a kezdobe, es Esposito is.
Dumfries is halovany mostanaban, kaphatna o is pihenot.
Elol megnezhetnek a kezdobe a Bonny-Esposito parost, mert erre meg 1X sem volt iden pelda.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.10.30. 13:54-kor.
Festa

interfan írta: 2025.10.30. 13:38
vaskalap írta: 2025.10.30. 11:48 Távol álljon tőlem az ünneprontás,bedaráltuk a Fiot.De szerintem az összképet nézve bennem a következő gondolatok merültek fel:
Hasonloan latom en is, egyelore vegyes a kep.
Most itt a lehetoseg ujra onbizalomnovelo gyozelmeket hozni, es ha a Lazio-Milan ellen vegre elkezdjuk nyerni a rangadokat, akkor ott lehetunk legelol, es bebizonyitjuk, hogy velunk is komolyan kell szamolni iden.
Szerintem meg Chivu megítélése inkább pozitív minthogy károgjunk.Vannak hibái kinek ne lenne ennyi rutinnal,de Inzaghi rögeszméi(akinek sárgája van jöhet azonnal,Bastonit lehozni a 60.percben) végig vele maradtak míg CC úgy látszik képes újítani.Júniusban csapatépítőn olvastam,hogy nem Fabregas lett az edzők hanem a Triplete csapat általam legkevésbé kedvelt játékosa.Szeretném ha nem Zero Titulis idény lenne ez is,de ha sikerül fejlődni és a fiatalokat fix kezdőnek beépíteni akkor már azt is előrelépésnek tekinteni.
interfan

Festa írta: 2025.10.30. 13:54 a fiatalokat fix kezdőnek beépíteni
Na ez az amire meg nem kaptunk valaszt.

Nekem errol tippem sincs, hogy megfogjuk e csinalni, vagy probalni.
Dan-i-nter

interfan írta: 2025.10.30. 13:53

En most ilyen Verona meg Almati ellen biztosan jatszatnam a Henrique-Diouf parost a kezdoben.
Nyilvan Henrique mar kezdett, es van azert mar jopar perce, es eddig valoban azoknak van igaza akik Dalbert 2.0 kialtottak vele kapcsolatban.
Viszont ha nem is jatszik, kitenni sem fogjuk tenni, mert ugy jarunk mint olysok esetben, kutyanak nem kell majd...
Nem bánnám ha mind2 menne kölcsönbe januárban. Korábban is írtam, hogy egyértelműen tehetségesek, de a Serie A-t "meg kell tanulni", és nálunk erre nem lesz lehetőségük (főleg a franciának).
Sajna a brazilnál ez nem igazán játszik, mivel ott elég soványan vagyunk a poszton, de Diouf 7. kp-ásként simán mehet.
Csak tényleg olyan csapatba adjuk, ahol fogják is játszatni, tőlem lehet ez akár a Serie B is.
interfan

Dan-i-nter írta: 2025.10.30. 13:58
interfan írta: 2025.10.30. 13:53

Nem bánnám ha mind2 menne kölcsönbe januárban. Korábban is írtam, hogy egyértelműen tehetségesek, de a Serie A-t "meg kell tanulni", és nálunk erre nem lesz lehetőségük (főleg a franciának).
Sajna a brazilnál ez nem igazán játszik, mivel ott elég soványan vagyunk a poszton, de Diouf 7. kp-ásként simán mehet.
Csak tényleg olyan csapatba adjuk, ahol fogják is játszatni, tőlem lehet ez akár a Serie B is.
Hat igen, mivel eladni oket lehetetlen, ezert kb csak a kolcson van mint opcio.

Csak hat ilyenkor jon a kerdes, ez az emlitett 50m biztosan erre a ket jatekosra kellett a nyaron?
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Úgy gondolom , hogyha ezt a kérdést továbbra is naponta 2x felteszed, visszakaphatjuk még ezt az összeget.
Dan-i-nter

A brazil-t kevésbé varnám a vezetőség nyakába, ő szerintem tényleg Inzaghi-nak jött még (ha jól emlékszem az már jó hamar le lett zárva), akinek kellhetett egy új szélső mivel Darmian már nem az, legalább is kezdőként biztos nem.
Bár az már más kérdés, hogy a francia ligából, védekező játékost (amit a legnehezebb megtanulni Olaszországban, főleg szélső védőként) nagy pénzért nem igazolnék (pont Dalbert margójára).

Diouf leigazolása, főleg úgy hogy Chivu ennyire számít Zielinski-re mint 1. számú csere, teljesen érthetlen. Még 5-10m ért is, de 20+ért még inkább. Csak Ausillio FM-es fiára tudom fogni, más magyarázat tényleg nincs (és ügye FM25 nem jött ki, szóval nem volt szegénynek friss adatbázisa).
interfan

Dan-i-nter írta: 2025.10.30. 14:17 A brazil-t kevésbé varnám a vezetőség nyakába, ő szerintem tényleg Inzaghi-nak jött még (ha jól emlékszem az már jó hamar le lett zárva), akinek kellhetett egy új szélső mivel Darmian már nem az, legalább is kezdőként biztos nem.
Bár az már más kérdés, hogy a francia ligából, védekező játékost (amit a legnehezebb megtanulni Olaszországban, főleg szélső védőként) nagy pénzért nem igazolnék (pont Dalbert margójára).

Diouf leigazolása, főleg úgy hogy Chivu ennyire számít Zielinski-re mint 1. számú csere, teljesen érthetlen. Még 5-10m ért is, de 20+ért még inkább. Csak Ausillio FM-es fiára tudom fogni, más magyarázat tényleg nincs (és ügye FM25 nem jött ki, szóval nem volt szegénynek friss adatbázisa).
Es Ausilio tenyleg elmondta ezt, hogy a kb tizeves fia mennyire ert a futballhoz, es mennyi jatekost ajanl. :D
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Én adnék még időt az új igazolásoknak, mivel teljesen új országba és közegbe jöttek ráadásul nagyon fiatalon!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Dan-i-nter írta: 2025.10.30. 14:17 A brazil-t kevésbé varnám a vezetőség nyakába, ő szerintem tényleg Inzaghi-nak jött még (ha jól emlékszem az már jó hamar le lett zárva), akinek kellhetett egy új szélső mivel Darmian már nem az, legalább is kezdőként biztos nem.

Biztos vagyok benne, hogy Henrique nem Inzaghinak jött.
Sőt, szerintem Inzaghi főképp azért is lépett, mert ezt a vonalat akartuk vinni mostantól (Henrique, Sucic, Diouf, stb.).
Nem véletlen jöttek Inzaghi nevei korábban, mint Acerbi, Cuadrado, Dzeko, Arnautovic, akiket ő tényleg erősítésnek gondolt.
interfan

PellerG írta: 2025.10.30. 14:58

Biztos vagyok benne, hogy Henrique nem Inzaghinak jött.
Sőt, szerintem Inzaghi főképp azért is lépett, mert ezt a vonalat akartuk vinni mostantól (Henrique, Sucic, Diouf, stb.).
Nem véletlen jöttek Inzaghi nevei korábban, mint Acerbi, Cuadrado, Dzeko, Arnautovic, akiket ő tényleg erősítésnek gondolt.
Cuadradot en nem sorolnam ide, mert ot mar 10 eve uldoztuk, viszont ezt leszamitva szerintem jogos amit irsz.
Henrique kapcsan is igaz amit irtal, o nagyon nem ez az Inzaghi irany es vonal.
Dan-i-nter

Most visszakerestem, elvileg már május 28-án megállapodtunk Henrique kapcsán, 3 nappal a BL döntő előtt. Lehet, hogy nem Inzaghi név, de valószínűleg még azzal a szándékkal lett igazolva, hogy majd ő beépíti (tekintve, hogy mindenki 100%ig meg volt győződve Inzaghi maradásáról).

Dumfries 2 évvel idősebben évesen érkezett hozzánk szintén teljesen más ligából, még sem volt semmi gondja vele Inzaghi-nak. Nem kell úgy tenni mintha Inzaghi csak 30+as neveket tudna használni (mégha az is a preferenciája).
Amúgy meg alapból nem hinném hogy sok Inzaghi féle szélső lett volna a piacon ezen a nyáron (de ennek mondjuk nem néztem utána).

___

Egyébként nyilván Henrique-nek is könnyebb lenne ha Inzaghi alatt lett volna beépítve, mert ő teljesen be tudta volna tanítani a rendszerbe amit játszunk. Chivu lényegében átvette az Inzaghi rendszert és kicsit módosított rajta, Henrique ebbe nincs beletanulva a többi játékossal ellentétben, akik már ismerik a rendszere alapját.

Nyílván Chivu-nál meg az a prioritás, hogy az ő rendszerét átadja a játékosoknak, nem az hogy betanítsa Henrique-t.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Diouf és Henrique majd akkor játszik többet amikor készen állnak a ligára. Világosan lenyilatkozta Chivu egyenlőre szokniuk kell a közeget. A mester nem akarja szerintem őket megégetni, azért játszanak ennyire keveset. Az olasz média ízekre szedi őket pillanatok alatt. (Lásd Diouf amikor elcselezte magát bajnokin és gólt kaptunk belőle.)

Türelem. Abszolút zsákmacskák. Ha flop lesz mindkettő ez van. Mi innen kurvára okosak tudunk lenni utólag, ezt nagyon bírom. De még csak nem is a mi pénzünk.

Én a nyári edző keringő után minden győzelemnek duplán örülök. Illetve abban is biztos vagyok hogy Chivu is fejlődni fog. Majd a rangadókon is megtanul nyerni. Kb. 25 meccse van felnőtt szinten. Mit vártunk?
Dan-i-nter

Nekem nincsen gondom se Henrique-vel se Diouf-fal. Sőt mint írtam, min2-n látszik, hogy tehetségesek (még a franciáról is, annak ellenére, hogy nem sokat volt pályán). Henrique ráadásul hiányposztra jött, szóval mindenképpen kellett volna oda valaki.

Diouf-fal is egyszerűen csak az a probléma, hogy idehoztuk 22 évesen 7 számú kp-ásnak 20 millióért, aminek tényleg semmi értelme nincsen. Ekkora összegért ez elég nagy luxus, és bár nem a mi pénzünk, de amit most rá elszórakoztunk, az majd hiányozni fog a jövőben mondjuk egy kulcs igazoláshoz. És az Oaktree nem éppen a bőkezűségéről híres, szóval 20m a mi helyzetünkben sokat számít a klubnak.
Dan-i-nter

https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... e_vignette

Érdekes cikk. Sajna olasz tudás hiányában csak a beépített fordítóval tudom angolra fordítani, de a lényege érthető.
Valószínűleg lesz még visszhangja a tegnapi meccs bíráskodásának, főleg a Napoli meccs fényében.

Gondolom Verona ellen már nem fognak minket sz*patni az utóbbi 2 meccs után, az már kicsit túl gyanús lenne.
Mondjuk az pont olyan meccs amin valószínűleg nem oszt/szoroz, bár a Fio is full-kieső csapat. szóval ki tudja.
https://sports.yahoo.com/article/inter ... 00573.html

Ez meg angol, de újabb ex-bíró szólalt meg a kérdésben.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Én szurkolok Piónak,de....
Lukaku 2.0 ! Mármint labdakezelésben. Egy pokróc néha jól jönne neki!
Rádásul lassú is,nem jól fedezi a labdát erős termete ellenére sem.
Ebben Tanulhatna Lautárótól..vagy Romáriótól
Dan-i-nter

tabi.csaba írta: 2025.10.30. 19:47 Én szurkolok Piónak,de....
Már vártuk az újabb, fantasztasztikus észrevételedet egy általad kiszemelt játékossal szemben. Természetesen mint az összes korábbi, ez is telibe talált.
Festa

Dan-i-nter írta: 2025.10.30. 20:38
tabi.csaba írta: 2025.10.30. 19:47 Én szurkolok Piónak,de....
Már vártuk az újabb, fantasztasztikus észrevételedet egy általad kiszemelt játékossal szemben. Természetesen mint az összes korábbi, ez is telibe talált.
Azt írja ,hogy nem jòl fedezi a labdát. :) :D
Nyilván fejlődhet még is kell is neki,de rendszeresen saját nevelésű olasz csatárunk aki már válogatott is nem tudom mikor volt utoljára.
Válasz küldése