Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)

Hozzászólás Szerző: interfan »

vaskalap írta: 2025.11.16. 23:03 Nehéz mit mondani erre a maira,kicsit úgy érzem magam,mint a BL döntő után.A legnagyobb problémának a rövid kispadot látom,és egész egyszerűen az utolsó percben nem lehet gólt kapni.Hiába a 48 csapat,mi nem leszünk ott.
Valosagos sokk minden teren...
Nem ezt erdemeltuk, sokkal tobbet tett a valogatottunk mint hogy ezt erdemelje.
Nehez megszolalni is ilyen helyzetben...
Tulsagosan visszaaltunk es tulsagosan nem tettunk semmit a vegen.
Gonosz a sors, es gonosz az elet, nehez ezt lenyelni, es nehez ezt megemeszteni.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2025.11.17. 13:27
vaskalap írta: 2025.11.16. 23:03 Nehéz mit mondani erre a maira,kicsit úgy érzem magam,mint a BL döntő után.A legnagyobb problémának a rövid kispadot látom,és egész egyszerűen az utolsó percben nem lehet gólt kapni.Hiába a 48 csapat,mi nem leszünk ott.
Gonosz a sors, es gonosz az elet, nehez ezt lenyelni, es nehez ezt megemeszteni.
Szerintem pedig az, hogy az EB-re könnyebb kijutni becsapott mindenkit. VB-re Európából alig mehet több ország. A csoportban akkor is illett volna a második helyet megszerezni.
Akik viszont brutálisnak, azok a norvégok. Töredék pénzből, mint a magyarok oktatták az olaszokat. Az sem értem, hogy lehet Gattuso szövetségi kapitány.
interfan

Tombi1986 írta: 2025.11.18. 05:44
Szerintem pedig az, hogy az EB-re könnyebb kijutni becsapott mindenkit. VB-re Európából alig mehet több ország. A csoportban akkor is illett volna a második helyet megszerezni.
Akik viszont brutálisnak, azok a norvégok. Töredék pénzből, mint a magyarok oktatták az olaszokat. Az sem értem, hogy lehet Gattuso szövetségi kapitány.
Azert szerintem semmilyen teren nem hasonlithato ossze a Magyar Nemzeti valogatott, es a Norveg.

Csak a ket keret erteke:
- Magyarorszag: 185m
- Norvegia: 487m

Majdnem 3X annyi ott...

Nyilvan nem csak a keret ertek szamit, de azert a Norvegoknal teli van a keret 20-30-40 millios erteku jatekosokkal, akik Atletico, City, Dortmund, es PL csapatok alapemberei.
(Haalandrol ne is beszeljunk)

Magyar futball elkepeszto merteku fejlodesen ment keresztul, de ha kivesszuk Szoboszlait es Kerkezt, nincs a keretbe 10m erteku jatekos sem...

Eg es fold jelenleg a Norveg es a Magyar valogatott helyzete minosegileg.

Olaszokat meg valoban hagyjuk, kaptak ket meccsen 7 golt a Norvegoktol, mindent elmond, hogy ilyen Hajduk Spiltol erkezett Gattuso az edzo, aki egesz eleteben ahol lehetett csak megbukott.
(En ertem hogy verekedni tud, es uti a jatekosokat, de ezt is inkabb ne is minositsuk)
Es hat sajnos az Olasz utanpotlas is olyan volt amilyen az elmult idoben.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

A hangsúly nekem ott van, hogy a norvégok agyonverték a csoportjukat, ellent nem mondás tűrően. Miközben valszeg sokkal nem költenek többet/kevesebbet a focijukra, mint mi.
Igen, a keret értéke nem számít, az viszont igen, hogy is sikerült ilyen játékosokat ki-és felnevelni. (Persze, ezen lehet filózni). Ehhez még vegyük, hogy kell hozzá edző, stáb, mert ugye a pénz nem tud focizni.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

P-Inter írta: 2025.11.18. 15:26 A hangsúly nekem ott van, hogy a norvégok agyonverték a csoportjukat, ellent nem mondás tűrően. Miközben valszeg sokkal nem költenek többet/kevesebbet a focijukra, mint mi.
Igen, a keret értéke nem számít, az viszont igen, hogy is sikerült ilyen játékosokat ki-és felnevelni. (Persze, ezen lehet filózni). Ehhez még vegyük, hogy kell hozzá edző, stáb, mert ugye a pénz nem tud focizni.
Ennyit ér az akadémia rendszerünk,és az utánpótlás nevelésünk.Mióta szajkózom már,nem szégyen tanulni,hogy csinálják ezt külföldön,de mi mindig jobban tudjuk.Maffia rendszer az egész.Nem is akar megújjulni.
interfan

P-Inter írta: 2025.11.18. 15:26 A hangsúly nekem ott van, hogy a norvégok agyonverték a csoportjukat, ellent nem mondás tűrően. Miközben valszeg sokkal nem költenek többet/kevesebbet a focijukra, mint mi.
Hat igen, csak ez a Norveg valogatott 2 eve nem jutott ki az EB-re.
Mikozben gyakorlatilag ugyanezek a jatekosok voltak, ugyanez az edzo, stb.
Most meg latjuk 7 golt rugnak ket meccsen a az Olasz valogatottnak, es siman csoportelsok.

Mi meg a kijutas szelen voltunk.
Ir-Magyar 2-2, mindezt ugy, hogy a 93. percben egyenlitttek az Irek.
Most meg 80 percig vezetunk, es a 96.percben kapott gollal kiesunk, mikozben az Irek is elismerik, sokkal jobbak voltunk.

A futball sajnos ilyen, ezek a hajszalak dontenek, es ezek a pillantok.
1 percen mulik, hogy siker, es micsoda zsenialis csapat, vagy az hogy bukas es "szar" minden.

Norvegoknal 2 eve majdnem elkuldtek az edzo, akkora bukas volt, hogy nem sikerult az EB.
Most meg latjuk, mennybe mentek kb.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Figy, teljesen lényegtelen jelen helyzetben, hogy mi volt két éve, a lényeg, mi van most. Két év alatt ráncba szedték magukat és agyonverték a csoportjukat, nem csak kijutottak, berúgták a VB-re az ajtót.
Mi meg nem voltunk a kijutás szélén, csak lehetett volna még egy utolsó esélyünk. Ehhez élni kellett volna a lehetőségeinkkel, nem sikerült. Fáj, bosszantó, dühítő. Az meg, hogy az írek elismerik, sokkal jobbak voltunk, hát ja, végül is, nyertek.
Ha 2-ok lennénk, se mondanám, hogy zseni a csapat, azt se mondom, hogy most szarok. Csak asszem elvárom már, hogy a sok duma, meg, a jó úton vagyunk stb. után eredményekben is megmutatkozik valami. A 3. hely valójában rohadt nagy csalódás.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2025.11.18. 10:56
Tombi1986 írta: 2025.11.18. 05:44

Azert szerintem semmilyen teren nem hasonlithato ossze a Magyar Nemzeti valogatott, es a Norveg.

Csak a ket keret erteke:
- Magyarorszag: 185m
- Norvegia: 487m

Majdnem 3X annyi ott...

Nyilvan nem csak a keret ertek szamit, de azert a Norvegoknal teli van a keret 20-30-40 millios erteku jatekosokkal, akik Atletico, City, Dortmund, es PL csapatok alapemberei.
(Haalandrol ne is beszeljunk)

Magyar futball elkepeszto merteku fejlodesen ment keresztul, de ha kivesszuk Szoboszlait es Kerkezt, nincs a keretbe 10m erteku jatekos sem...

Eg es fold jelenleg a Norveg es a Magyar valogatott helyzete minosegileg.

Olaszokat meg valoban hagyjuk, kaptak ket meccsen 7 golt a Norvegoktol, mindent elmond, hogy ilyen Hajduk Spiltol erkezett Gattuso az edzo, aki egesz eleteben ahol lehetett csak megbukott.
(En ertem hogy verekedni tud, es uti a jatekosokat, de ezt is inkabb ne is minositsuk)
Es hat sajnos az Olasz utanpotlas is olyan volt amilyen az elmult idoben.
Töredék pénz alatt azt értettem, hogy 2010 óta mennyi pénz ment a labdarúgásba itthon és Norvégiában.
interfan

Milyen erdekes, hogy a 79 eves Hiddink, es a 74 eves Van Gaal is visszaterne az edzoskodeshez.

https://www.eurosport.hu/labdarugas/van ... tory.shtml

https://www.nemzetisport.hu/minden-mas- ... and-mester

Kicsit olyan ez nekem mint az igazi gyonyoru "oldtimer" autok.
Fantasztikus mai modern autok vannak, de par "oldtimer" auto szinten elkepeszto a mai napig.

Na ugyanezt erzem neha ilyen edzok kapcsan amikor olvasom.
Nagyon jo edzok vannak manapsag is, sok edzot csapatat elmeny nezni, de amikor ilyen legenda felmerul mint Van Gaal, az megint egy nagy futball elmeny.
En orulnek ha Van Gaal es Hiddink is leulhetne meg egy utolso VB-re.

Igy visszagondolva sajnalom, hogy sem Van Gaal, sem Hiddink nem volt soha Inter edzo.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Lehet magam leszek vele de én Van Gaal-t szívesen megnéztem volna mint csapatunk edzőjét. Szerintem neki feküdt volna az olasz foci. Gatyába rázta volna a fiúkat..Egy bajnoki címet tuti összehozott volna nekünk.
interfan

tomika431 írta: 2025.11.25. 09:06 Lehet magam leszek vele de én Van Gaal-t szívesen megnéztem volna mint csapatunk edzőjét. Szerintem neki feküdt volna az olasz foci. Gatyába rázta volna a fiúkat..Egy bajnoki címet tuti összehozott volna nekünk.
Van Gaal egy nagy legenda, ot en is sajnalom, hogy nem lett soha Inter edzo.

Remelem most meg kap egy valogatottat a VB-re, es egy utolso tanc osszejon neki.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2025.11.25. 09:16
tomika431 írta: 2025.11.25. 09:06 Lehet magam leszek vele de én Van Gaal-t szívesen megnéztem volna mint csapatunk edzőjét. Szerintem neki feküdt volna az olasz foci. Gatyába rázta volna a fiúkat..Egy bajnoki címet tuti összehozott volna nekünk.

Remelem most meg kap egy valogatottat a VB-re, es egy utolso tanc osszejon neki.
Én mindig rühelltem őt, de a munkáját elismerem.
Én pl megnézném Rossi helyén a válogatott padján.
interfan

PellerG írta: 2025.11.25. 16:51
interfan írta: 2025.11.25. 09:16

Én mindig rühelltem őt, de a munkáját elismerem.
Én pl megnézném Rossi helyén a válogatott padján.
Mekkora alom is lenne, de sajnos nem egy sulycsoport, ezen a szinten ami nem teljesen a "top" futball teteje, egy Van Gaal nem fog egy valogatottat elvalalni, legyen szo barmelyik nem "top" es "elit", valogatottrol.
Válasz küldése