Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

VInter101

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Félek tőle hogy megint tökön lőjük magunkat a nagyon nyílt játékkal!
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Ez az atleti letámadás most nagyon nem ízlik a csapatnak, de 1-1 ilyen elfutás benne lehet, meg persze az atleti elfáradása is.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Frattesinek 1 labdaérintés is elég hogy felbasszon. Eskü Gagliardini nem volt ennyire bosszantó mint ez a f.sz
Atosz

Dan-i-nter írta: 2025.11.26. 22:41 Frattesinek 1 labdaérintés is elég hogy felbasszon. Eskü Gagliardini nem volt ennyire bosszantó mint ez a f.sz
Ugyanez.. hihetetlen balfék vak basszameg..
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Atosz írta: 2025.11.26. 22:44
Dan-i-nter írta: 2025.11.26. 22:41 Frattesinek 1 labdaérintés is elég hogy felbasszon. Eskü Gagliardini nem volt ennyire bosszantó mint ez a f.sz
Ugyanez.. hihetetlen balfék vak basszameg..
Télen el kell adni.
Lépni kell.
VInter101

Pedig de jó eredmény lett volna a döntetlen!
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Nincs szerencsénk az Atletico Madrid ellen…
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

A cserék szégyelljék magukat a többi rendben volt. Mentálisan nincs rendben a csapat.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Annyira éreztem hogy Akanji full fölöslegesen szögletre vágott labdája után gólt kapunk.

Ez a csapat sajna mentálisan nulla, nem tud koncentrálni kulcs helyzetekben.
PellerG

Bisseck milyen volt középen?
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Kezdem azt erezni egy balf*sz csapat lettunk....milyen golokat kapunk mar??? Elol meg mindent elszorakozunk....pontatlan passzok......hagyjuk,hogy elnyomjanak.....Sucic is feladja amikor kicsit megrangatjak????
VInter101

Hihetetlen hogy eddig az összes meccsen ahol kikaptunk az totál nem megérdemelt vereség volt! Ez is egy döntetlen meccs és az utolsó percben kapunk egyet.....
VInter101

PellerG írta: 2025.11.26. 22:57 Bisseck milyen volt középen?
Nem középen volt hanem a jobb oldalon. Akanji volt középen! Mindketten nagyon jók voltak!
koviroland92

Hozzászólás Szerző: koviroland92 »

Én a PSG elleni BL döntő óta nem nézek teljes egészében Inter meccset de úgy látom nem is baj. Nyilván szívügyem az Inter de ott már gondoltam valami meg fog roppanni a csapatban. És akkor tegyük azt is hozzá, hogy a szerencse sincs velünk. Nem hinném, hogy a mai meccsen az Atletico vagy az előző meccsen a Milan de még a Juve se érdemelt győzelmet ellenünk mégis így esett. Chivu nem tud rangadót nyerni. Valamit lépni kellene.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára koviroland92 2025.11.26. 23:00-kor.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Dan-i-nter írta: 2025.11.26. 22:55 Annyira éreztem hogy Akanji full fölöslegesen szögletre vágott labdája után gólt kapunk.

Ez a csapat sajna mentálisan nulla, nem tud koncentrálni kulcs helyzetekben.
Pont ez jutott eszembe nekem is, kapásból pl 2 db meccsvégi szabálytalanság jutott eszembe, ahol azt követően kaptunk gólt, most ebből a szerencsétlen felszabadításból - pedig Akanji ezt leszámítva jó meccset játszott ma...
Don Vittorio

Hozzászólás Szerző: Don Vittorio »

Botrány volt ez az utolsó szögletnél való védekezés... Mindenki legalább 1 méterre az emberétől, hosszú kapufánál senki... Jött is a gól, hihetetlen balfaszok vagyunk. Cserék megint nem ültek, egyáltalán, Thuramnál sajnos megint elég hamar bekövetkezett a formahanyatlás.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Bastoni mindkét gólnál lemaradt. Kár, hogy nem lett meg az X, de megint rengeteg pontatlanság, illetve lassú játék volt jellemző.

Zielinski és Bonny nem tudom, hogy fáradtak voltak-e, de játék alapján ők a jobbak között voltak (Lautarot simán lehoztam volna Bonny előtt), cserék közül talán Thuram aki nem lógott ki, többiek mind gyengék voltak.

Játékosok fejben nem tudom hol vannak, de most már több mint 1 éve ez megy. Lehet egy pszichológus elférne a csapatnál, vagy ha így marad, a csapat magját is meg kell bontani és motivált játékosokat hozni, akik lendületet tudnak hozni.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Ilyen nincsen! Ez most már kezd sok lenni. Ennyire nem lehetünk szerencsétlenek. Sajnos a húzó embereink gyengén teljesítenek. Motiválatlanok. Flegmák. Így nem lehet. Szenvedély nélkül nem lesz siker.
Atosz

Szétbasz az ideg…
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ezt nem érdemeltük meg,jó lenne ha kijönnénk ebből a pech szériából.Menni kell tovább,küzdeni és jönni fognak az eredmények.
Francesco

Itt van egy nagyon nagy kérdés. Van e olyan név és/vagy karakter Chivu, hogy a sztárok beálljanak a sorba. Mert egyelőre idén sokszor futunk bele abba, hogy a legjobbjainknak nem megy, vagy flegmák. A többi nagyon rendben van. Chivu nehéz feladatot kapott, de eddig a fentiek ellenére is egy nagyon jó futballt tett össze. Szerencséje nem nagyon van, pechje annál inkább. Frattesi már egy zacskó ropit sem ér, Sucic ma sem volt az igazi, Esposito is egyelőre halovány a szezon kezdethez képest (nem is játszik sokat). Ez a csapat nem bírja el, ha két alapember (Miki és Fries) hiányzik és mellettük a sztárok nem hozzák magukat. Mindezekkel együtt írom, hogy a többi rendben volt. Inkább ilyen meccsen kapjunk ki, mint hétvégén, de a fejekben rendet kell tenni és az egyensúlyt megtalálni a védekezés és a támadás között. Ha ez sikerül szép szezonunk lehet. Le a kalappal Chivu eddigi munkája előtt és ahogy Hofi mondta volt, kinek nem inge ne vegye magára, akinek viszont inge az öltözzön már fel!
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Szerintem ez nem feltétlenül edző kérdés. Pár játékos fejben nincs itt úgy érzem. A legnagyobb baj az hogy olyan játékosok vannak formán kívül illetve mentális gödörben akik évek óta húzzák a csapatot. Basto, Bare, Dimarco, Calha és Sommer is irtó gyenge. Ez nem véletlen. Inzaghi tudta ezt. Azért lépett. Nyoma maradt a tavalyi bukott szezonnak. Lehetne itt Ancelotti vagy Guardiola esetleg Allegri vagy Conte. Ugyan ez lenne. Keretet kell frissíteni.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

A 90. percben is úgy ültem a képernyő előtt, hogy ez tipikusan az a meccs, ellenfél, ahol tuti kikapunk a végén. Amikor Akanji a sima labdát szögletre rúgta, már tudtam, hogy baj van...
Ebben a csapatban sajnos nincs egyetlen vezéregyéniség sem. Egy sem! A másik oldalon ma is volt több.
Csalóka ez az első félidei meg 1-1-ig látott jó játék is, mert az Atletin látszott, hogy ha nekik 3-0-ra kellene nyerni, akkor 3-0-ra nyernének.
Az 5 cserénk ma jobb lett volna kb., ha be sem áll, rosszabbak 6an sem lettünk volna.
Sommer meg sajnos vonalkapus, mint Handa volt.
Sajnálom, valószínűleg maradunk 12 ponton a 8 forduló végén, aztán meglátjuk, hogy az mire lesz elég, de félek kicsit tőle, hogy ezzel a 2 vereséggel Chivu el fogja veszíteni az öltözőt. Pedig az nem feltétlenül az ő hibája, hogy mellette Zanetti, Cambiasso, Stankovic ült az öltözőben, most meg...

FORZA INTER!!!
koviroland92

Hozzászólás Szerző: koviroland92 »

Őszinte leszek én nem örültem Chivu kinevezésének de ha már úgy alakult drukkoltam neki. Viszont eddig volt 5 rangadónk amiből 4-t elveszítettünk. Az Atiletico, a Milan, a Napoli, a Juve ellen míg a Róma ellen megnyert rangadót is kínkeservesen szanaszét védekezve tudtuk megnyerni... Nyilván nincs elveszve semmi de ez eddig kiábrándító.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Francesco írta: 2025.11.26. 23:12 Itt van egy nagyon nagy kérdés. Van e olyan név és/vagy karakter Chivu, hogy a sztárok beálljanak a sorba. Mert egyelőre idén sokszor futunk bele abba, hogy a legjobbjainknak nem megy, vagy flegmák. A többi nagyon rendben van. Chivu nehéz feladatot kapott, de eddig a fentiek ellenére is egy nagyon jó futballt tett össze. Szerencséje nem nagyon van, pechje annál inkább. Frattesi már egy zacskó ropit sem ér, Sucic ma sem volt az igazi, Esposito is egyelőre halovány a szezon kezdethez képest (nem is játszik sokat). Ez a csapat nem bírja el, ha két alapember (Miki és Fries) hiányzik és mellettük a sztárok nem hozzák magukat. Mindezekkel együtt írom, hogy a többi rendben volt. Inkább ilyen meccsen kapjunk ki, mint hétvégén, de a fejekben rendet kell tenni és az egyensúlyt megtalálni a védekezés és a támadás között. Ha ez sikerül szép szezonunk lehet. Le a kalappal Chivu eddigi munkája előtt és ahogy Hofi mondta volt, kinek nem inge ne vegye magára, akinek viszont inge az öltözzön már fel!
Én ezzel nem igazán értek egyet,de nyilván ettől szép a foci. Szerintem Chivu semmi újat nem hozott a csapatba, Inzaghi taktika ,cseréi posztra mennek, 0 rizikó , full egysíkú játék, formán kívüli a csapat gerince , komoly mentális problémák. Ezek mind edzői hibák, és ami feltünő ,hogy kondiba is gondjaink vannak a végén. Ide karakteres edző kellene,de nem jött ,marad a középszer ,ami 1-4 bajnokág és 8-16 BL várható sajna, ezenkívül más nem .
Francesco

segogabor írta: 2025.11.26. 23:22 Én ezzel nem igazán értek egyet,de nyilván ettől szép a foci. Szerintem Chivu semmi újat nem hozott a csapatba, Inzaghi taktika ,cseréi posztra mennek, 0 rizikó , full egysíkú játék, formán kívüli a csapat gerince , komoly mentális problémák. Ezek mind edzői hibák, és ami feltünő ,hogy kondiba is gondjaink vannak a végén. Ide karakteres edző kellene,de nem jött ,marad a középszer ,ami 1-4 bajnokág és 8-16 BL várható sajna, ezenkívül más nem .
Nem szoktam ilyet, de megpróbállak meggyőzni. :)
Chivu nem ragaszkodik kizárólag a 3-5-2-höz. Már láthattuk 4-2-4-es kísérleteit, ami sokkal direktebb támadójátékot hozott meccs közben, ergo bátrabban mer váltani.
Gyorsabb átmenetek, kevesebb hátsó passzolgatás, több direkt előrejáték jellemzi de pl. ez még nagyon kiforratlan. Sokkal kevesebb a hátsó passzolgatás és építkezés.
Magasabb letámadás, agresszívebb védekezés, bátrabb kockázatvállalás van nála. Nem fél a sárga lapoktól annyira.
Az, hogy kondiban nem bírják pedig betudható az öreg keretnek és annak, hogy sokkal több energiát emészt fel a letámadás. És ez azért nem kevés, egy jól működő rendszerbe ennél jobban nem is szabad belenyúlni.
Ja és még egy, ami ma pl. nem jött össze, bátrabb a cserékkel is és a fiatalokkal is.
Szerintem.
VInter101

Francesco írta: 2025.11.26. 23:38
segogabor írta: 2025.11.26. 23:22 Én ezzel nem igazán értek egyet,de nyilván ettől szép a foci. Szerintem Chivu semmi újat nem hozott a csapatba, Inzaghi taktika ,cseréi posztra mennek, 0 rizikó , full egysíkú játék, formán kívüli a csapat gerince , komoly mentális problémák. Ezek mind edzői hibák, és ami feltünő ,hogy kondiba is gondjaink vannak a végén. Ide karakteres edző kellene,de nem jött ,marad a középszer ,ami 1-4 bajnokág és 8-16 BL várható sajna, ezenkívül más nem .
Chivu nem ragaszkodik kizárólag a 3-5-2-höz. Már láthattuk 4-2-4-es kísérleteit, ami sokkal direktebb támadójátékot hozott meccs közben, ergo bátrabban mer váltani.
Gyorsabb átmenetek, kevesebb hátsó passzolgatás, több direkt előrejáték jellemzi de pl. ez még nagyon kiforratlan. Sokkal kevesebb a hátsó passzolgatás és építkezés.
Magasabb letámadás, agresszívebb védekezés, bátrabb kockázatvállalás van nála. Nem fél a sárga lapoktól annyira.
Az, hogy kondiban nem bírják pedig betudható az öreg keretnek és annak, hogy sokkal több energiát emészt fel a letámadás. És ez azért nem kevés, egy jól működő rendszerbe ennél jobban nem is szabad belenyúlni.
Ja és még egy, ami ma pl. nem jött össze, bátrabb a cserékkel is és a fiatalokkal is.
Szerintem.
Sajnos én sem azt látom amit leírtál! De ha ő még támadóbb csapatot akar látni egy olasz bajnokságban azt az irányt nem gondolom jónak!
Inkább védekezni tanította meg a csapatot!
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Azt viszont megjegyezném továbbra is, hogy a jelenleg fennálló problémák egyike sem Chivutól ered, már tavaly is bőven megvoltak.
Alapvetően a játékosokat kellene felrázni, ha nem sikerül, akkor 1-2től fájdalmas búcsút venni. Nekem az az érzésem, hogy amikor Inzaghival jól ment is inkább azon múlott, hogy a játékosok annyival jobban koncentráltak és oda tették magukat.

Lautaro ma is gyenge volt, Barella szintén, Bastoni megint csak (ő előre játékban továbbra is nagyon hasznos, viszont védekezésben szerintem gyenge). Kicsit szerintem belekényelmesedtek a helyzetükbe, nincs igazi versenyhelyzet a pozíciójukon. Akármit csinálnak, ők akkor is kezdők lesznek. Lehet nem ártana néha őket jegelni, hátha észhez térnének. Nekik kellene vezérnek lenni a pályán. Ibránk sincs, aki 1-1 villanással el tudta dönteni a meccseket anno (igaz nem a BL-ben).

Calha is hibázik, viszont nála azért látni, hogy akar, hajt, ha kell csúszik mászik, távolról próbálkozik.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

koviroland92 írta: 2025.11.26. 23:21 Őszinte leszek én nem örültem Chivu kinevezésének de ha már úgy alakult drukkoltam neki. Viszont eddig volt 5 rangadónk amiből 4-t elveszítettünk. Az Atiletico, a Milan, a Napoli, a Juve ellen míg a Róma ellen megnyert rangadót is kínkeservesen szanaszét védekezve tudtuk megnyerni... Nyilván nincs elveszve semmi de ez eddig kiábrándító.
Baggio85 írta: 2025.11.26. 23:16 Csalóka ez az első félidei meg 1-1-ig látott jó játék is, mert az Atletin látszott, hogy ha nekik 3-0-ra kellene nyerni, akkor 3-0-ra nyernének.
Az 5 cserénk ma jobb lett volna kb., ha be sem áll, rosszabbak 6an sem lettünk volna.
félek kicsit tőle, hogy ezzel a 2 vereséggel Chivu el fogja veszíteni az öltözőt.
Hat igen, ujabb rangado, ujabb bukas.
Ez kezd mar verciki lenni...
Tegyuk hozza ez az Atletico sem volt egy felelmetes csapat, megis azt ereztem en is kicsit amit Baggio fent irt.
Nekem ez megint oriasi csalodas.
1-1 utan focizni se akartuk.
Cserek tragikusak voltak.
Es ez az Augusto mint jobb WB otlet, haaat kevesebb nagyobb okorseget tudok felhozni az elmult evtizedbol.

Mentalisan milyen hatassal van a csapatra, belegondolni is, hogy jon egy komolyabb csapat, es kb garantalt a vereseg, azert ez is egy kemeny dolog...
Es akkor arrol nem is beszelve, hogy miert van kb az osszes "top" jatekos egyszerre forman kivul?
Ennek is oka van, hogy mi, arrol fogalmam sincs, de itt valami nincs rendben.
Na meg ott van az amit Segogabor irt, hogy "kondiba is gondjaink vannak a végén".
Na ez is egy olyan dolog, ami minden, de nagyon nincs rendben.

Nyilvan most ilyen Pisa, Venezia szinteknek rugunk 3-4 golt, es minden egybol happy lesz.
Dehat latjuk, hosszutavon semmire nem lesz eleg, ha ilyen Almati, Praga, Royal, Cremonese, Cagliari, Verona es tarsaik meccseket tudunk csak nyerni.
Lehangolo ez.

Ertekelesek:

-Tuttomercatoweb:

Zielinski 7
Dimarco 6,5
Bonny 6,5
Bisseck 6
Barella 6
Thuram 6
Sommer 5,5
Akanji 5,5
Augusto 5,5
Frattesi 5,5
Sucic 5,5
Martinez 5,5
Esposito 5,5
Bastoni 5
Calhanoglu 5
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Ez a csapat maga a szerencsétlenség…
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Figyelembevéve , hogy Chivu lehet több sárgát kapott 2 év alatt , mint ahány meccse van edzőként , mit várunk ?
Lehetjó lesz ő , de akkor hagyni kell neki időt.
Mi sosem szerettük a spanyolokat. Conteval is úgy lefocizott minket 1 Sevilla .. Mancini , Spaletti Villareal elleni meccsekre is lehet emlèkezni.
Inzaghinál ez változott. Madridban is elfogadható az 1 gólos vereség. Jelenleg Olaszországban ez belefér. Majd tovább kell lépni a szar rangadós mérlegen , ha megvan a 2. hely.
Ami zavaró , hogy képlékeny , hogy megéri e a bizalom. Semmit nem tudni róla. Van e , lesz e filozófiája, sajátja , vagy tényleg egy gyenge Inzaghi klón.
Balf.szok vagyunk , de az eddigi vereségek száma alakulhatott volna másképp is. Nincs vezér. Erről részben az edző tehet. Rendes stábja sincs. Ez azért magyarázza a mentális és fizikális állapotokat.
Nem volt ez rossz tegnap. Csak nem volt jó sem.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Most komolyan gondoljátok h ez Chivu hibája? Inzaghival is a Barca meg Bayern elleni meccseket leszámítva kihagyott minden helyzetet a csapat és született balfaszok voltak a rangadókon…ugyanitt kérdezem, hogy a “top” csatárunknak (legalábbis fizetésben) idén volt olyan meccse a Lazion kívül mikor nem üres kapuba kellett berúgnia a labdát?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Interfan1000 2025.11.27. 08:10-kor.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

En attol vagyok ki hogy nincs egy verbeli csatarunk mint Icardi volt anno. Hany golt lohetne most egy ilyen kaliberu csatar?
interfan

Interfan1000 írta: 2025.11.27. 08:06 Most komolyan gondoljátok h ez Chivu hibája? Inzaghival is a Barca meg Bayern elleni meccseket leszámítva kihagyott minden helyzetet a csapat és született balfaszok voltak a rangadókon
Egyebkent ezt is erdemes megnezni, hogy mi is volt valojaban Inzaghi idejen.
Pont a napokban szerepelt ez itt a bajnoki rangados merlegeket nezve:

Inzaghival:

- 2021/22:
Pontatlag: 1,67
Szerzett pont: 12 meccs = 20 pont

- 2022/23:
Pontatlag: 1,50
Szerzett pont: 12 meccs = 18 pont

- 2023/24:
Pontatlag: 2,50
Szerzett pont: 12 meccs = 30 pont

- 2024/25:
Pontatlag: 1,59
Szerzett pont: 12 meccs = 19 pont

Chivu:

-2025/26:
Pontatlag: 1,20
Szerzett pont: 5 meccs = 6 pont

Na most ez a BL-ben ugymond "nagy" meccseken:

-Inzaghi osszmutato:
Pontatlag: 1,286
Szerzett pont: 21 meccs/28 pont

-Chivunal:
Pontatlag: 0,000
Szerzett pont: 1 meccs/0 pont
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Hm..Nem akarok Chivu ügyvédje lenni,de Inzaghi 12 meccsen elért eredményeit hasonlítod Chivu 5 meccséhez..
Igazi politikusi vénád van:)

2023 tavaszán volt egy olyan 3 meccses hazai szériánk amikor úgy szenvedtünk verességet a Monza,Fiorentina,Juventus sortól,hogy még gól sem rúgtunk nekik.Akkor is felmerült már Chivu meg Sztankovics neve.Végül nem rúgtuk ki és aztán jött egy City elleni BL finálé meg 2024ben a második csillagot jelentő scudetto.
interfan

Festa írta: 2025.11.27. 09:41 Hm..Nem akarok Chivu ügyvédje lenni,de Inzaghi 12 meccsen elért eredményeit hasonlítod Chivu 5 meccséhez..
Igazi politikusi vénád van:)
A bajnoksagot erdemes megnezni, de valahol persze a BL-t.

Nyilvan ez valtozhat, de az eddigi 1,2 pontatlag rangadokon tragikus a bajnoksagban.
Ennek valtoznia kell, ha akarunk barmit.
Latjuk Inzaghival 1,5-1,7 pontatlagok sem voltak elegek a Scudettohoz, akkor ehhez kepest mit szoljunk az 1,2 ponthoz?
PellerG

Vannak kommentek, amelyekkel nagyon egyet tudok érteni (Francesco, lucky0), vannak, ahol nagyon hiányzik a türelem, amiről nyárom írtam, hogy Chivuval szemben bizony kelleni fog (joggal, érthető módon).
Tegyuk hozza ez az Atletico sem volt egy felelmetes csapat
Ezzel nem is tudok mit kezdeni.
Egy mindenkori Atleticotól Madridban szorosan kikapni, nekem minden de nem vérciki.

Chivu nálam eddig bevallom többet hoz, mint vártam előzetesen.
Persze sok a rangadós vereség, de a kötelezőket eddig szépen hozza.
Voltak itt olyan edzők, akik ezekkel a meccsekkel sem boldogultak, az úgy tényleg nem néz ki jól.
De, és ezt őszintén gondolom, szerintem Chivuval egy 3. hely reális és nem is rossz eredmény lenne.
interfan

PellerG írta: 2025.11.27. 09:48 Vannak kommentek, amelyekkel nagyon egyet tudok érteni (Francesco, lucky0), vannak, ahol nagyon hiányzik a türelem, amiről nyárom írtam, hogy Chivuval szemben bizony kelleni fog (joggal, érthető módon).
Egy mindenkori Atleticotól Madridban szorosan kikapni, nekem minden de nem vérciki.

Voltak itt olyan edzők, akik ezekkel a meccsekkel sem boldogultak, az úgy tényleg nem néz ki jól.
De, és ezt őszintén gondolom, szerintem Chivuval egy 3. hely reális és nem is rossz eredmény lenne.
Vercikit arra ertettem amit a fenti idezedben kiemeltem, hogy jatszottunk 5 nagyobb meccset, es van 4 veresegunk.
Ez nalam kezd ciki lenni barhonnan is kozelitek.

Ezen ha nem valtoztatunk, akkor sokat nem fogunk iden elerni.
Nem eleg Pisa, Praga, Ajax, Cremonese, Royal meccseket megnyerni.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Milyen mák,hogy legközelebb a szétesett Liverpool érkezik Milánóba bár addigra már lehet edzőváltás lesz ott is.
A játékkal szerintem nincs gond sőt a kialakított helyzetekkel sincs,ezt mutatja az XG faktor viszont az a +erő amit jobb napjain Inzaghi hozzá tudott tenni a csapathoz most nincs meg.Néha ez kell,hogy amikor a meccs végén támad az ellenfél nem mi kapjunk gólt hanem az ellenfél lásd hazai Barca meccs.Az a fajta toporzékolás amit néha Simone mester bemutatott most nincs pedig a nagy meccseket ilyen pici momentumok döntik el.Meg persze a szerencse is.
Idegenbeli Bayern meccsen első félidőben Kane-nek volt egy kapufája ha az bemegy akkor szerintem Barca meccs sem lett volna meg emlékezetes esték.

Csalódott vagyok az elmúlt napok eredményei miatt,de nem a játék miatt.Chivunak még jár az esély.
PetR
Kapcsolat:

interfan írta: 2025.11.27. 08:45
Interfan1000 írta: 2025.11.27. 08:06 Most komolyan gondoljátok h ez Chivu hibája? Inzaghival is a Barca meg Bayern elleni meccseket leszámítva kihagyott minden helyzetet a csapat és született balfaszok voltak a rangadókon
- 2023/24:

- 2024/25:

Chivu:

-2025/26:

-Inzaghi osszmutato:

-Chivunal:
Ez tényleg jó, főleg ha az utolsó két szezonra koncentrálunk, ahol volt egy kiemelkedően jó, majd a tavalyi.
Ebből amúgy tényleg látszik, hogy a számok alapján is hatalmas romlás volt Inzaghi utolsó évében, és itt írta valaki, hogy lehet, Inzaghi ezt szintén látta/érezte, elért egy üvegplafont amit nem tudott áttörni. Szerintem vele sem menne most a 23/24-es szezon statisztikája, játéka. Szerencsétlen Chivu meg nullkilóméteresként innen kell hogy építkezzen.

Most el kell dönteni hogy mit akarunk. Egy projektet, ami fut majd X évig, bevállalva azt hogy újra kell építeni a csapatot, cserélni a csapat gerincét, generációt váltani, vagy - ahogy nálunk szokás - ragaszkodni az azonnali eredményekhez. Utóbbihoz valóban javulni kellene már most, és ehhez lehet hogy nem Chivu lett volna a jó megoldás nyáron. Viszont ahhoz olyan játékosok is kellettek volna, akik garanciák a sikerre. Az igazolások számomra sokkal inkább a projekt-utat mutatják, illetve Chivu kinevezése is, nyilatkozzanak bármit a játékosok és a vezetőség (mindent meg akarunk nyerni, blabla). Egy projektet meg nem szabad negyed szezon alapján megítélni.

Még véletlenül sem hasonlítgatni akarok, edzői kvalitások között, viszont pont a tegnapi ellenfél, Simeone 2 évig építkezett először mire bajnok lett, Klopp a Dortmundnál 2, a Poolnál 4 évig, Arteta is '19 óta edzi az Arsenalt és idén van talán reális esélye nyerni valamit. Sajnos ilyen távlatokhoz nálunk maximum Inzaghinál volt türelem az elmúlt 20 évben.
interfan

PetR írta: 2025.11.27. 10:00
interfan írta: 2025.11.27. 08:45
- 2023/24:

- 2024/25:

Chivu:

-2025/26:

-Inzaghi osszmutato:

-Chivunal:
Ez tényleg jó, főleg ha az utolsó két szezonra koncentrálunk, ahol volt egy kiemelkedően jó, majd a tavalyi.
Ebből amúgy tényleg látszik, hogy a számok alapján is hatalmas romlás volt Inzaghi utolsó évében, és itt írta valaki, hogy lehet, Inzaghi ezt szintén látta/érezte, elért egy üvegplafont amit nem tudott áttörni. Szerintem vele sem menne most a 23/24-es szezon statisztikája, játéka. Szerencsétlen Chivu meg nullkilóméteresként innen kell hogy építkezzen.

Most el kell dönteni hogy mit akarunk. Egy projektet, ami fut majd X évig, bevállalva azt hogy újra kell építeni a csapatot, cserélni a csapat gerincét, generációt váltani, vagy - ahogy nálunk szokás - ragaszkodni az azonnali eredményekhez. Utóbbihoz valóban javulni kellene már most, és ehhez lehet hogy nem Chivu lett volna a jó megoldás nyáron. Viszont ahhoz olyan játékosok is kellettek volna, akik garanciák a sikerre. Az igazolások számomra sokkal inkább a projekt-utat mutatják, illetve Chivu kinevezése is, nyilatkozzanak bármit a játékosok és a vezetőség (mindent meg akarunk nyerni, blabla). Egy projektet meg nem szabad negyed szezon alapján megítélni.

Még véletlenül sem hasonlítgatni akarok, edzői kvalitások között, viszont pont a tegnapi ellenfél, Simeone 2 évig építkezett először mire bajnok lett, Klopp a Dortmundnál 2, a Poolnál 4 évig, Arteta is '19 óta edzi az Arsenalt és idén van talán reális esélye nyerni valamit. Sajnos ilyen távlatokhoz nálunk maximum Inzaghinál volt türelem az elmúlt 20 évben.
En azert nem teljesen nevezem annak, hogy Inzaghi fele lett volna turelem.
Amikor elbukta az elso bajnoksagat, mar lehetett boven olvasni edzovaltasrol.
Majd amikor a 2. szezon ugy kezdodott ahogy, konkretan mindenki edzovaltasert kialtott, es mar P.Sousa ott ul a San Siroban lelaton.
Ultimatum meccset hoztuk, es marad Inzaghi, de ha maskep alakul, akkor 2022 osszen mar nem Inzaghi az Inter edzoje, es P.Sousaatveszi a csapatot.
Utana nyilvan jottek a gyozelmek, BL meneteles, es ugymond ez megmentette Inzaghit.
De most kepzeljuk el, ha valamiert nem igy alakul.
Sok turelem ott sem volt...

Es az a baj, hogy most sincs.
Mindenki Scudettorol beszel, mint cel, mint amit visszakell hoditani, stb.
Persze hogy ezt latva a vezetoktol, edzotol, osszes jatekostol, a szurkolok bajnoki cimet varnak.
Es hat nekunk nem a PL-t felevtizedig leuralo, vilagot agyonvero, triplazo City az ellenfel akik ellen nyernunk kellene (lasd Arteta).
Hanem a romokban levo Juventus, a Gasperini fele Roma, a Conte altal balhet balhera halmozo Napoli, es a Milan ahol ha nem lenne Allegri, haat lehet a tavalyi 8.helyet ismetelnek meg.
PetR
Kapcsolat:

Na igen, ez egy valós és komplex problémája az olasz futballnak. Gasperinin kívül nem is nagyon tudnék olyat mondani, aki ennyi éven át nyugodtan dolgozhatott.
interfan

PetR írta: 2025.11.27. 10:29 Na igen, ez egy valós és komplex problémája az olasz futballnak. Gasperinin kívül nem is nagyon tudnék olyat mondani, aki ennyi éven át nyugodtan dolgozhatott.
Ez igy van, es ez rank mint Inter kimondottan igaz.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Hozza a kötelezőket.
Sok elődjének ez sem ment.
Idén egyszerre edzősködik Allegri, Conte , Spaletti.
Azért ez sem mellékes majd a rangadós mérlegnél.
Juve Tudor , de ellenük Mourinhoval sem ment. Udinese. Többi vereség Conte, Allegri , Simeone.
Nem gondolnám , hogy a helyzetéhez mérten ne teljesítene jól.
Ott , hogy eldőlt , hogy ő jön és a 2 francia ligában játszó játékos az is eldőlt , hogy nem idén fogunk mindenkit elverni.
Szerettem Inzaghinál , hogy mindig talpra tudott állni a csapat. Nem volt jellemző a Conte előtte mélyrepülès. Ha a kötelezők 80%-át tudja hozni , esetleg tavasszal tõbbet tudunk elèrni pár ponttal a rangadókon, és nincs megzuhanás , akkor bőven megérdemli az esélyt. Szar rangadókért ne váltsák már le Mazzarrikra. Lehetett volna 50 millióból olyat is hozni , aki ezeken a meccseken átbillenti a mérleget.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: 2025.11.27. 09:51
PellerG írta: 2025.11.27. 09:48 Vannak kommentek, amelyekkel nagyon egyet tudok érteni (Francesco, lucky0), vannak, ahol nagyon hiányzik a türelem, amiről nyárom írtam, hogy Chivuval szemben bizony kelleni fog (joggal, érthető módon).

Vercikit arra ertettem amit a fenti idezedben kiemeltem, hogy jatszottunk 5 nagyobb meccset, es van 4 veresegunk.
Ez nalam kezd ciki lenni barhonnan is kozelitek.

Ezen ha nem valtoztatunk, akkor sokat nem fogunk iden elerni.
Nem eleg Pisa, Praga, Ajax, Cremonese, Royal meccseket megnyerni.
Kezdem azt gondolni, hogy itt a kritikusok nagy része nem nézte a meccseket... Nem hiszem, hogy Chivu lenne a felelős azért, mert DiMarco 4 zicceréből egyet sem lő be, vagy mert Bonny a kapu előtt fölébombázza, esetleg azért, mert Hakan interes karrierje második büntetős hibáját éppen a derbyn hozza össze stb. A Juve, Milan, Atleti és a Napoli ellen sem voltunk rosszabbak, sőt, az ellenfél egy büdös szót nem szólhatna, ha mindegyik meccset mi hoztuk volna. Sokan elfelejtik, hogy Inzaghi alatt a bukott rangadóinkon kb. a pályán sem voltunk, viszont az idei rangadókon - miként tegnap is - nagyon mentünk, helyzeteink voltak, egész egyszerűen nem akart összejönni. Mindeközben azért van egy 20 és 21 (21 és 22, már nem is tudom) éves ígéretes csatárduónk, akik szépen kapják a terhelést, játékban vannak, gólokat szereznek, beépülget Sucic, Zielinski kezdi megtalálni a helyét, miként Bisseck is lassacskán kiszorítja Acerbit. Ergo én látok fiatalítást, megújulást is a dologban, ami szerintem működik és ez viszont Chivu érdeme. Semmi nem dőlt el. Bajnokságban 3 pont a lemaradásunk, BL-ben bőven továbbjutásra állunk. Hagyni kell, hogy csinálja tovább a román és bízni abban, hogy megfordul a szerencse. Meg is fog, szerintem decemberben már mi leszünk a f.sz jobbik végén. Legyetek kicsit türelmesek, én az vagyok. Forza Inter!
interfan

hvmetal írta: 2025.11.27. 11:08 Hozza a kötelezőket.
Sok elődjének ez sem ment.
Idén egyszerre edzősködik Allegri, Conte , Spaletti.
Azért ez sem mellékes majd a rangadós mérlegnél.
Juve Tudor , de ellenük Mourinhoval sem ment. Udinese. Többi vereség Conte, Allegri , Simeone.
Nem gondolnám , hogy a helyzetéhez mérten ne teljesítene jól.
Ott , hogy eldőlt , hogy ő jön és a 2 francia ligában játszó játékos az is eldőlt , hogy nem idén fogunk mindenkit elverni.
Szerettem Inzaghinál , hogy mindig talpra tudott állni a csapat. Nem volt jellemző a Conte előtte mélyrepülès. Ha a kötelezők 80%-át tudja hozni , esetleg tavasszal tõbbet tudunk elèrni pár ponttal a rangadókon, és nincs megzuhanás , akkor bőven megérdemli az esélyt. Szar rangadókért ne váltsák már le Mazzarrikra. Lehetett volna 50 millióból olyat is hozni , aki ezeken a meccseken átbillenti a mérleget.
Nyilvan hozza a kotelezoket, es ahogy irod masok nem mindig tettek ezt meg.
Viszont a korabbi Inter keretek minosege, es a mostani Inter keret minosege kozott azert finomam szolva is van kulonbseg.

En ertem azt is, hogy hoztunk 2 jatekost 50m-ert, de ezeket a neveket valaki kinezte, es valaki bennuk latott lehetoseget.
Itt jon a PellerG altal emlegetett kovetkezmeny szo...

Tovabbra is kerdes mi a cel.
Mert ha az amirol mindenki beszel (vezetoseg, edzo, jatekosok), akkor ettol tobb kell.
En tartom ezt a jelenlegi Intert annyira, hogy ebben a minosegu Serie A-ban boven-boven Scudetto eselyes legyen, es realisan elerheto is legyen.
Francesco

+1 möszi
Szerintem a fő gond az elvárásainkkal van, ami mivel nem a Lecce a csapatunk nyilván magasan van, pláne az elmúlt évek után. De!
Nyáron hoztak egy döntést, aminek Chivu lett az eredménye. Elkezdtünk pianoban ugyan, de fiatalítani. Chivu okosan meghagyta Inzaghi elképzeléseit, de kiegészítette a saját elképzeléseivel, ami egy igencsak élvezhető játékot hoz meccsről meccsre. Nincs a csapatnak szerencséje ez a nagy helyzet. Chivuval én sem voltam elégedett kinevezésekor és azt gondoltam pár hónap után már a nevére sem fogunk emlékezni. Ehhez képest nagyon nagy meglepetés nekem az ő személye. Látszik mit akar és azt is, hogy hogyan. Elindult egy projekt, hagyni kell dolgozni, mennyi fogalmatlan edzőnk volt az elmúlt 15 évben. Tudtuk nyáron, hogy vele vélhetően nem instant sikerünk lesz, ezt ne felejtsük el. Előbb utóbb jönni fognak az eredmények, mert a játékunk megvan hozzá. Van még vele meló, de az irány jó. Tudom mindig ezt mondom, de inkább a kommunikáción kellene csiszolni, ha egy null kilométeres edzőt tesz oda a vezetőség. Az pedig, hogy milyen a bajnokság színvonala egy dolog, de simán versenyben vagyunk még mindenhol. Remélhetőleg mindenki odateszi magát és akkor rendben lesz a dolog, Chivu megérdemli, hogy bízzunk benne.
interfan

VInter101 írta: 2025.11.26. 23:55
Francesco írta: 2025.11.26. 23:38
Szerintem.
Sajnos én sem azt látom amit leírtál! De ha ő még támadóbb csapatot akar látni egy olasz bajnokságban azt az irányt nem gondolom jónak!
Inkább védekezni tanította meg a csapatot!
Hat igen, azert azt valoban nem szabad elfelejteni, hogy a Serie A-ban a bajnok az esetek nagyon nagy tobbsegeben az lesz, akinek:
- A legkevesebb kapott golja van
- A legkevesebb veresege van

Es hat ezen van mit meg csiszolni, ha bajnokok akarunk lenni.
interfan

Baggio85 írta: 2025.11.26. 23:16 félek kicsit tőle, hogy ezzel a 2 vereséggel Chivu el fogja veszíteni az öltözőt.
Helyszini beszamolok szerint Martinez miutan a padra ult a cserejenel palackokat dobalt es a kispadot rugdosta, es nem viselte jol hogy ujra lehoztak ot meccs kozben.
Mar amikor a 10-es szamot felmutattak razta a fejet, es ez csak folytatodott a kispadon.
VInter101

interfan írta: 2025.11.27. 12:47
Baggio85 írta: 2025.11.26. 23:16 félek kicsit tőle, hogy ezzel a 2 vereséggel Chivu el fogja veszíteni az öltözőt.
Helyszini beszamolok szerint Martinez miutan a padra ult a cserejenel palackokat dobalt es a kispadot rugdosta, es nem viselte jol hogy ujra lehoztak ot meccs kozben.
Mar amikor a 10-es szamot felmutattak razta a fejet, es ez csak folytatodott a kispadon.
Lehet hogy azért dühöngött mert érezte hogy nagyon nem megy neki! Remélem ez az oka! Én előbb kaptam volna le! És Bonnyt hagytam volna Thurammal, viszont nem én vagyok a döntéshozó! Ez nem tudom hogy baj e avagy sem..... :D
Én nem várok bajnoki címet idén, de az első 4 muszáj hogy meglegyen!!!!! A BLben sem sokat.
Hamár kinevezték Chivut hagyják békén! Remélem a vezetőség azért ment az öltözőbe hogy elmondja Chivu felé töretlen a bizalom!!
Válasz küldése