Es ha veszteseges a mukodes, akkor nem tolonganak a befektetok, uj tulajdonosok jeloltek az Interert, es akkor finomam fogalmaztam latva az elmult eveket.hvmetal írta: ↑2025.12.22. 08:32 Borzasztóan negatív figurák. Nem is értem,hogy lehetnek érintetlenek. Ez a fiatalításos projektbe őket bevonni egyenlő a bukással.
Majd idehozzák a fél balkánt. A fiatal Kuzmanovicot.
Tényleg megérné összevetni a dolgokat.
Chivu, Susic, Henrique, Diouf.
A klub kifizetett egy csomò pénzt, de legalább el is fogni esni még jó pár milliótól. Szuperkupa, BL-ben is mostmár szinte csak rangadók jönnek.
Tényleg belefér, az Internél bármit lehet?
Vezetői hiba miatt lesz ismét veszteséges a klub.
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
- lucky0
Thurammal nem hosszabbítanék. Egy jó ajánlat esetén a nyáron eladnám. Bastoni kapcsán sem kell kapkodni a hosszabbítással. Hol van még 2028? Nézve az idei formáját, hát nem tudom. Nem véletlen hogy az Olasz válogatott sincs sehol. Sajnos.Barella szintén zenész.
-
HerfortBalazs
Az azert latszik hogy itt valami megtört tavaly csapat szinten, Pavard el is huzott, de Calha, Dumfries, Bisseck, DeVrij is elakar menni. Valahol ez is oka szerintem annak hogy azt erzik sokan, hogy nem teszik oda megukat a jatekosok. Ez mar Inzaghi alatt elkezdett szetesni, elbukott bajnoksag(ok), az 5-0as BL-döntő, stb.
Egy ilyen szetesőben levő csapatban maradt minden meghatarozo jatekos es nem jött egy se aki veszelyeztetne barmelyikük helyet is a kezdőben. (Akanji az egy kivetel)
Raadasul jött egy kezdő edző, ugyan az a taktika maradt, semmi varatlan.
En nem igazan lepődök meg az ide szezon dolgain. Ez egy atmeneti szezon a sok közül, mert abban biztos vagyok, hogy itt 8-10 jatekost nem fognak elengedni nyaron egyszerre.
Egy ilyen szetesőben levő csapatban maradt minden meghatarozo jatekos es nem jött egy se aki veszelyeztetne barmelyikük helyet is a kezdőben. (Akanji az egy kivetel)
En nem igazan lepődök meg az ide szezon dolgain. Ez egy atmeneti szezon a sok közül, mert abban biztos vagyok, hogy itt 8-10 jatekost nem fognak elengedni nyaron egyszerre.
- hvmetal
Nem látni a megoldást. A BL pénz tartja a csapatot életbe. De a sok szar üzletnek most isszuk a levét. Nincs pénz az öregen igazolt, 2 évig hasznos játékosokat pótolni. Arra nem elég,hogy tartsuk a tavalyi minőséget. Bl nélkûl viszont lefőtt a kávé.
Ha nem lesz új tulaj el kell gondolkodni Martinez/Thuram eladásán. Az argentin hasznos akkor is amikor nem jõnnek a gólok, de nem igazi vezér. Thuramot is kedvelem, de nála is hiányzik valami.
Szerintem Bastonit,Barellát nehezebb lenne pótolni.
Lautaronak is lent lehet most az értéke, hova kellene? Bejõn 1 csoda folytán 100 millió belőle. Ezt költse el Ausilio ? Milyen profilu játékosokra? Chivu kérésére?
Kár,hogy egy eladhatatlan klub vagyunk.
Ha nem lesz új tulaj el kell gondolkodni Martinez/Thuram eladásán. Az argentin hasznos akkor is amikor nem jõnnek a gólok, de nem igazi vezér. Thuramot is kedvelem, de nála is hiányzik valami.
Szerintem Bastonit,Barellát nehezebb lenne pótolni.
Lautaronak is lent lehet most az értéke, hova kellene? Bejõn 1 csoda folytán 100 millió belőle. Ezt költse el Ausilio ? Milyen profilu játékosokra? Chivu kérésére?
Kár,hogy egy eladhatatlan klub vagyunk.
- CsaSzi9294
Nálam aki eladható az Bisseck, Dumfries, Frattesi és Thuram. Ha DeVrij menni akar mennyen. Ebből a 5-ből (ami valójában 4, mert a hollandért nem sok bevétel jöhet), kb 120m beeshet. Személy szerint a németnek adtam elég időt, sajnos nem győzött meg, hogy Inter szintű lenne, felőlem mennyen. Frattesi szintén. Thurammal kapcsolatban vannak idegesítő szokásai, de abban az esetben adnám csak el, ha kiforrott támadót hoznánk a helyére és nem ilyen egy szezonos csodát, főleg nem a francia ligából. Bastoni nálam az érinthetetlen kategória.
Goreztka 30-31 évesen a Serie A-ban még vígan el lenne, őt hoznám. Hátra Gila nekem szimpatikus lenne, de oda kellene még egy védő, mondjuk Lucumi. Előre Adeyemi lenne nálam az első választás, de Orsolini játéka is tetszik. Na meg persze ott a kapus poszt is, ami egy fél nyarat el fog vinni, ez tuti.
MrX—Lucumi-Gila-Bastoni—Orsolini-Barella-Goretzka-Sucic-Dimarco—Adeyemi-Lau
Szerintem ez egész vállalható lehetne.
Goreztka 30-31 évesen a Serie A-ban még vígan el lenne, őt hoznám. Hátra Gila nekem szimpatikus lenne, de oda kellene még egy védő, mondjuk Lucumi. Előre Adeyemi lenne nálam az első választás, de Orsolini játéka is tetszik. Na meg persze ott a kapus poszt is, ami egy fél nyarat el fog vinni, ez tuti.
MrX—Lucumi-Gila-Bastoni—Orsolini-Barella-Goretzka-Sucic-Dimarco—Adeyemi-Lau
Szerintem ez egész vállalható lehetne.
- interfan
Barcsak egyszer az eletben nem 3-5-2 taktikat kellene lassak...
- CsaSzi9294
- interfan
Remeljuk egy szep napon ez is elerkezik, es lesz egy erre alkalmas edzo is.CsaSzi9294 írta: ↑2025.12.22. 13:18Az lenne a legjobb, igen!
-
koviroland92
Spertsyan-ról nyilván nem hallottam még de azért ha megnézzük, hogy (ha csak az Orosz ligában is de 18 meccsen 8g 13gp tkp-ként a statja így bíztató főleg megnézve róla egy videót (ami persze semmit nem jelent) de van benne lehetőség.interfan írta: ↑2025.12.22. 06:49 Sky, Gazzetta, Sportmediaset, SportItalia szerint is DeVrij tavozni akar azonnal az Interbol.
Az idei nagyon keves jateklehetoseg miatt, mar most januarban tavozni akar, ezt az a szandekat jelezte a vezetoseg fele.
Az Inter abban az esetben engedi el, ha tud igazolni KH-t.
A jelolt pedig a mar Acerbi utodnak is kinezett, Ausilio altal regota csabitott Muharemovic.
Sassuolo hajlando eladni, de ahogy az elnokuk elmondta, megfelelo osszeggel adjak el.
Hirek szerint 20m felett kernek erte.
Az Inter ezt az osszeget csak Frattesi eladasabol tudna fedezni, viszont erte ajanlat tovabbra sincsen.
Acerbi serulese miatt egyelore ugynezki Bisseck marad, de a helyzet ingatag, foleg a nyarra nezve, mivel ahogy Bisseck elmondta, tobb lehetoseget szeretne kapni, es az idei szezon kezdett nagyon rosszul erintette, hogy alig kapott lehetoseget.
Tovabbra is Valincic es Belghali neve van leginkabb mint Dumfries helyettes.
Uj nevkent bedobtak a Fiorentinas Dodo nevet.
Az Inter keszul a kozeppalya teljes megujitasra nyaron.
Tobb forras szerint Calhanoglu tovabbra is tavozni akar, es nyaron ez meg is tortenhet, az Inter mar beletorodott, hogy szinte ingyen elviszizi a torok jatekost.
Bernardo Silva kapcsan mar regota targyalunk.
Most ujabb ingyen nevet dobtak be, Goretzka, akivel a hirek szerint a Bayern nem akar hosszabbitani.
Valamint szinten uj nev nyarra a KP-ra Spertsyan.
Bastoni kapcsan mar nem csak a Barcelona, hanem a Liverpool es a Spurs is erdeklodik.
A Real tavaly 40m eurot ajanlott, amit Bastoni es a Inter is visszautasitott, ezt maga Bastoni is elmondta.
60m kornyeken lehet az ara, ha nem hosszabbit szerzodest.
Az Inter valaszut ele erkezhet Bastonival a nyaron.
Vagy hosszabbitanak vele jelentosen megemelt fizetessel (jelenleg 5,5m eurot keres, es 2028-ban jar le a szerzodese), vagy eladjak es a mercato fedezesere fordithatnak a befolyt osszeget.
Thuram kapcsan ugyanugy a szerzodes kerdes johet elo.
Neki is lejar 2028-ban a szerzodese, es a jelenlegi 6m euros fizetese emeleset keri egy uj szerzodes eseten.
A kivasarlasi ara nem realis, de egyes hirek szerint eladas eseten az Inter 50m koruli osszegert hajlando targyalni.
Egy jhv-jsz is felmerült méghozzá a 20 éves Palestra a Cagliariból viszont ahogy látom Őt nagyon sokan vinnék. Jelenleg 8,5 m a piaci értéke de az Atletico Madrid, Bayern München, Barcelona, Milan, Napoli, Juve, Man United, Arsenal, Chelsea, Como sor is érdeklődik iránta.
Aki még felmerült az a Hajduk Split 18 éves KH-je Branimir Mlacic akinek a leigazolását a TM jelenleg 49%-os eséllyel jósolja hozzánk viszont itt is olyan csapatok érdeklődnek iránta mint Real Madrid, Barcelona, Marseille, Newcastle és a Dortmund.
Továbbá Vicario van még a tarsolyban amely transzfernek az esélyét a TM 59%-os esélyre saccolja.
Úgy gondolom, hogy ez az irány nem biztos, hogy rossz és 1-2 játékost talán be is lehetne áldozni értük (Dumfries-Calhanoglu) de egy az egyben nem szabadna még a magot lecserélni rájuk.
- interfan
Teljesen igaz dolgokat irsz, amik egyben jogosak is.HerfortBalazs írta: ↑2025.12.22. 10:37 Az azert latszik hogy itt valami megtört tavaly csapat szinten, Pavard el is huzott, de Calha, Dumfries, Bisseck, DeVrij is elakar menni. Valahol ez is oka szerintem annak hogy azt erzik sokan, hogy nem teszik oda megukat a jatekosok. Ez mar Inzaghi alatt elkezdett szetesni, elbukott bajnoksag(ok), az 5-0as BL-döntő, stb.
Az elmult evek foltozgatasainak most jott ki a bojtje, a 2026 nyar.
Ahol kis tulzassal a keret tobb mint felet cserelni kellene, mert vagy tul oregek, vagy nem akarnak itt lenni.
Ez meg penz nelkul a szo szerint "lehetetlen" kategoria.
BL meneteles kellene az UEFA penzek miatt, ahogy irtak elottem "A BL pénz tartja a csapatot életbe."
Ez maximalisan igy van.
Csakhat mar most odaerhetunk januar vegere, ha nem nyerjuk meg maradek 2 meccsunket, hogy 10, de akar 20m minuszunk lesz tavalyhoz kepest.
Es hat ez meg lehet csak a kezdet, mert hat tavaly dontoztunk, es mindennel egyutt a 200m BL bevetelt suroltuk.
Ehhez kepest iden, haat nem tudom lesz e BL donto, es 200m koruli ossz BL bevetel.
- sly89
Szerintem nem lehet attól várni, hogy nyereséges legyen a klub, hogy mindig majd BL döntőbe jutunk, illetve minden lehetséges pénzes kupában az élen leszünk.
Egyrészről kell a stadion, másrészről olasz szinten szerintem túlságosan túlfizetjük a játékosainkat, totál középszereknek is nagycsapatokban is látványos fizetést adunk, utána meg csodálkozunk, hogy kutyának nem kellenek, illetve nem akarnak lelépni innen.
És akkor jön emellett, hogy ha van pénz, hülyén költjük el, őszintén nem értem, Ausilio hogy a francban lehet még mindig a csapat környékén, 10 évvel ezelőtt zavartuk volna el, is késő lenne. És akkor emellett még ott van az is, hogy a fiataljainkat nem becsüljük meg, inkább eladjuk őket 1-2 millióért, majd veszünk 20+ milláért egy ugyanolyan, hanem gyengébb képességű játékost 10-20x fizetésért.
Az a baj, ez megy éveken keresztül, és lehet húzni, de tényleg most már eljutott oda a keret, hogy itt komolyan bele kell nyúlni, és lehetetlen lesz ennyi kiöregedő, kiégett játékost minőségben cserélni. Ezt kellett volna felépíteni évről évre, saját fiatalokkal mellette minőségi játékosokkal, ami soha nem ment Ausilionak.
Egyrészről kell a stadion, másrészről olasz szinten szerintem túlságosan túlfizetjük a játékosainkat, totál középszereknek is nagycsapatokban is látványos fizetést adunk, utána meg csodálkozunk, hogy kutyának nem kellenek, illetve nem akarnak lelépni innen.
És akkor jön emellett, hogy ha van pénz, hülyén költjük el, őszintén nem értem, Ausilio hogy a francban lehet még mindig a csapat környékén, 10 évvel ezelőtt zavartuk volna el, is késő lenne. És akkor emellett még ott van az is, hogy a fiataljainkat nem becsüljük meg, inkább eladjuk őket 1-2 millióért, majd veszünk 20+ milláért egy ugyanolyan, hanem gyengébb képességű játékost 10-20x fizetésért.
Az a baj, ez megy éveken keresztül, és lehet húzni, de tényleg most már eljutott oda a keret, hogy itt komolyan bele kell nyúlni, és lehetetlen lesz ennyi kiöregedő, kiégett játékost minőségben cserélni. Ezt kellett volna felépíteni évről évre, saját fiatalokkal mellette minőségi játékosokkal, ami soha nem ment Ausilionak.
-
P-Inter
Ez a rész nagyon ül, (a többi is). Lehet sikereket hajszolni, de ahhoz előbb anyagi biztonság kell (nem fordítva), és ehhez kellene egy új tulaj, aki eddig sehol nincs…
Átigazolás rész is… ha el is tudjuk passzolni Frattesit, olyan kevés pénzt fogunk kapni érte, hogy csak na. Abból kit hozunk?
Néha azt érzem, hogy az olasz foci olyan magyaros mélységekben lenne. Lsd: Ausilio kinek a kije? Ő mit tud amúgy? Totál katyvasz a klub felépítése is. Ő is csak akkor lesz innen kitéve, ha az egész tulajkört és vezetőséget offolják. Utánpótlásunk? Ah.
Bánom, hogy Dárdai az UTE-nél kötött ki…
- hvmetal
Marotta miért nem látja ezeket ?
Új tulajhoz vonzóvá kell válnunk.
Olasz csapat, de legalább ez egyik legzűrösebb háttérrel. Itt az a kérdés,hogy melyikünket sajnálja meg a Jézuska és intéz ide új tulajdonost. Olyan klubba fektetni , Olaszországba ami csak a BL eredményekkel tud életben maradni...
De ha nincs BL menetelés akkor még a tavalyi szint sem lesz gazdaságilag. 1 helyben toporgunk, csak mivel megy az idő ez sem igaz. Acerbiék még öregebbek. A projekt komolyságát leginkább Chivu kinevezése mutatja. Folytassa az Inzaghis túlteljesítést, kreáljon használható játékosokat Henriquekből, velük pótolja az öregeket, sőt még javuljunk is. Ezt Chivutól várjuk , akinek van mostmár vagy 25 felnőtt meccse. Azt is látni,hogy teljesen karaktermentes a faszi.
Olasz csapat, de legalább ez egyik legzűrösebb háttérrel. Itt az a kérdés,hogy melyikünket sajnálja meg a Jézuska és intéz ide új tulajdonost. Olyan klubba fektetni , Olaszországba ami csak a BL eredményekkel tud életben maradni...
De ha nincs BL menetelés akkor még a tavalyi szint sem lesz gazdaságilag. 1 helyben toporgunk, csak mivel megy az idő ez sem igaz. Acerbiék még öregebbek. A projekt komolyságát leginkább Chivu kinevezése mutatja. Folytassa az Inzaghis túlteljesítést, kreáljon használható játékosokat Henriquekből, velük pótolja az öregeket, sőt még javuljunk is. Ezt Chivutól várjuk , akinek van mostmár vagy 25 felnőtt meccse. Azt is látni,hogy teljesen karaktermentes a faszi.
- hvmetal
Olyan ez a PL csapatokhoz viszonyítva ( de lehetne itt Comoról, Atalantaról is szó) mintha egy szar környezetben lévő, sokkal kevesebb gazdasági lehetőséget ígérő alap nélküli,megsüllyedt,vizesedő vályogházat akarnánk eladni,hogy élményközpontot csináljon belőle az új tulaj.
Nem csak az olasz foci, az olasz gazdaság is szar állapotban van.
Arabokon kívül rövidtávon nem látni megoldást.
De ők már rég megvették volna a klubot,ha érdekes lenne számukra.
Nem csak az olasz foci, az olasz gazdaság is szar állapotban van.
Arabokon kívül rövidtávon nem látni megoldást.
De ők már rég megvették volna a klubot,ha érdekes lenne számukra.
- Festa
Marotta jò kisugárzásù ember benyomását keltette amikor össze futottunk,de azért ő is már lefelé megy hiszen nem lesz fiatalabb és ez azért a mentális képességeket érinti.Nem véletlenül 65 év a nyugdíjkorhatár Magyarországon . Szerintem Chivunak nem itt kellett volna megszerezni a rutint,de ha valaki azt mondja nyáron,hogy karácsonykor elsők leszünk a tabellán.Én bizony aláírom rögtön ott a standon ,mikor olvastam,hogy Fabregas helyett CC lesz.Én mindenki tudja milyen optimista vagyok hiszen még Vecinoban meg Correaban is bíztam egy ideig,de szerintem megin Zero Titulis idényünk lesz,de meglátjuk lesz -e benne olyan ív amire büszkék lehetünk év végén.hvmetal írta: ↑2025.12.23. 09:59 Marotta miért nem látja ezeket ?
- vaskalap
Nem tudom,bennem meg pont olyan érzések kavarognak,hogy idén végre csak a scudettora öszpontosítunk,és nagy harc várható,de van esélyünk.Látva a tavalyit,hogy lett bajnok a Napoli.Festa írta: ↑2025.12.23. 10:29Marotta jò kisugárzásù ember benyomását keltette amikor össze futottunk,de azért ő is már lefelé megy hiszen nem lesz fiatalabb és ez azért a mentális képességeket érinti.Nem véletlenül 65 év a nyugdíjkorhatár Magyarországon . Szerintem Chivunak nem itt kellett volna megszerezni a rutint,de ha valaki azt mondja nyáron,hogy karácsonykor elsők leszünk a tabellán.Én bizony aláírom rögtön ott a standon ,mikor olvastam,hogy Fabregas helyett CC lesz.Én mindenki tudja milyen optimista vagyok hiszen még Vecinoban meg Correaban is bíztam egy ideig,de szerintem megin Zero Titulis idényünk lesz,de meglátjuk lesz -e benne olyan ív amire büszkék lehetünk év végén.hvmetal írta: ↑2025.12.23. 09:59 Marotta miért nem látja ezeket ?
- interfan
Hat igen, meglehetosen pontos osszefoglaloja a helyzetnek.hvmetal írta: ↑2025.12.23. 09:59 Marotta miért nem látja ezeket ?
- Festa
Interfan megdicsérte Metál barátunkat.interfan írta: ↑2025.12.23. 13:06Hat igen, meglehetosen pontos osszefoglaloja a helyzetnek.hvmetal írta: ↑2025.12.23. 09:59 Marotta miért nem látja ezeket ?
Érzem a karácsony szellemét a fòrumon.
Áldott Ünnepeket skacok.
-
cuchu11
A fórum hozzászólásai alapján semmi esélyünk.
Ausilio dilettáns, Marotta szenilis, Chivu töketlen.
A játékosok jól lakottak és túlfizetettek.
Itt minden és mindenki kurvára szar.
- interfan
Latod-latod, a karacsony szelleme mindenkit utoler.Festa írta: ↑2025.12.23. 13:08Interfan megdicsérte Metál barátunkat.interfan írta: ↑2025.12.23. 13:06Hat igen, meglehetosen pontos osszefoglaloja a helyzetnek.hvmetal írta: ↑2025.12.23. 09:59 Marotta miért nem látja ezeket ?
Érzem a karácsony szellemét a fòrumon.![]()
Áldott Ünnepeket skacok.
Mindenkinek aldott bekes karacsonyi unnepeket.
- hvmetal
Esély az van. De azért is,mert jelenleg most elég, ha ütjük a kis/kõzépcsapatokat. Arra nem lehet építeni, hogy ez ígyis marad.
Ausiliovic
- interfan
Locatelli, es K.Thuram utan, most Cambiaso kapcsan tettunk ajanlatot a Juventusnak.
Frattesi + penz = Cambiaso.
Felmerult regi/uj nevkent Bellanova neve is.
Viszont az Atalanta-Inter megromlott viszony miatt ez is egy nehezebb ugy.
Fiorentina 20m korul ker Dodo kapcsan, ez a szam magas egyelore az Internek.
- Don Vittorio
Cambiaso-nak nagyon örülnék, bár kétlem, hogy ez az üzlet megvalósulna.interfan írta: ↑2025.12.23. 15:04 Locatelli, es K.Thuram utan, most Cambiaso kapcsan tettunk ajanlatot a Juventusnak.
A másik két opciót inkább hagyjuk...
- interfan
Romano szerint 5m euros ajanlatot akarunk tenni a Hajduk Split kozephatvedjert, Mlasic kapcsan.
Sassuolo elnoke megerositette, az Inter nagyon komolyan erdeklodik Muharemovic kapcsan, de a Sassuolo csak megfelelo osszeggel adja el.
Korabbi hirek szerint Acerbi utodnak neztuk ot ki.
20-25m korul lehet az ara.
A Dinamo 18m eurot ker a jobb WB posztra kinezett Valincic kapcsan.
Eladasi oldalon neheznek, sot szinte lehetetlenek tunik Henrique eladasa, nincs erdeklodo aki vegleg leigazolna, csakis ingyen kolcsonok.
Frattesi kapcsan kicsit jobb a helyzet, de a Juventus es a Roma minden jatekoscseret visszautasitott, fizetni nem akarnak, csak kolcson + sima opcio.
Torok forrasok szerint 15-20m koruli ajanlatot tehetne a Fener, de egyelore nem leptek az ugyben.
Spertsyan kapcsan az Inter mar most targyalasokat folytat a jatekossal egy nyari nagy uzlet remenyeben.
Az Inter szeretne leigazolni, es megfelelo minosegi kezdo jatekost lat benne az uj KP-ra.
Viszont a komoly akadaly a Krasnodar elnoke, aki hallani sem akar az eladasarol.
Bernardo Silva tovabbra sem dontott a folytatasrol.
A Real 10m koruli fizetest, a Barcelona 8m korulit, az olasz csapatok 4-6m kozotti fizetest ajanlottak neki.
Napoli es a Milan 4-5m, ellenben az Inter es a Juventus 6m koruli fizetest.
Az Intert ezt a nagy esellyel tavozo Calhanoglu felszabadulo fizetesbol allna.
- vaskalap
Remélem Frattesit nem adjuk oda senkinek kölcsön+sima opcióval,főleg nem a rabruhásoknak.Akkor inkább maradjon.Akinek kell fizessen.interfan írta: ↑2025.12.24. 07:11Romano szerint 5m euros ajanlatot akarunk tenni a Hajduk Split kozephatvedjert, Mlasic kapcsan.
Sassuolo elnoke megerositette, az Inter nagyon komolyan erdeklodik Muharemovic kapcsan, de a Sassuolo csak megfelelo osszeggel adja el.
Korabbi hirek szerint Acerbi utodnak neztuk ot ki.
20-25m korul lehet az ara.
A Dinamo 18m eurot ker a jobb WB posztra kinezett Valincic kapcsan.
Eladasi oldalon neheznek, sot szinte lehetetlenek tunik Henrique eladasa, nincs erdeklodo aki vegleg leigazolna, csakis ingyen kolcsonok.
Frattesi kapcsan kicsit jobb a helyzet, de a Juventus es a Roma minden jatekoscseret visszautasitott, fizetni nem akarnak, csak kolcson + sima opcio.
Torok forrasok szerint 15-20m koruli ajanlatot tehetne a Fener, de egyelore nem leptek az ugyben.
Spertsyan kapcsan az Inter mar most targyalasokat folytat a jatekossal egy nyari nagy uzlet remenyeben.
Az Inter szeretne leigazolni, es megfelelo minosegi kezdo jatekost lat benne az uj KP-ra.
Viszont a komoly akadaly a Krasnodar elnoke, aki hallani sem akar az eladasarol.
Bernardo Silva tovabbra sem dontott a folytatasrol.
A Real 10m koruli fizetest, a Barcelona 8m korulit, az olasz csapatok 4-6m kozotti fizetest ajanlottak neki.
Napoli es a Milan 4-5m, ellenben az Inter es a Juventus 6m koruli fizetest.
Az Intert ezt a nagy esellyel tavozo Calhanoglu felszabadulo fizetesbol allna.
- hvmetal
Azért ebben a Spertysanban is folyik egy kis szláv vér.
Ez már beteges.
Ez már beteges.
- interfan
Egyebkent nem biztos, hogy feltetlenul rossz lenne pl egy "rutin" Bernardo Silva, melle egy "fiatal" A.Stankovic, es egy "legjobb kor" Spertsyan.
Mondjuk az alsohangon 50-60m, nem tudom mibol lesz erre penz.
Es hat meg ez sem biztos, hogy eleg lenne az uj KP-ra.
Mert kb egyedul Barella az akire lehet epiteni fixen, tobbiek finomam szolva is kerdojelek.
- Calhanoglu mar nyaron is menni akart, most is elakar menni allitolag, es fiatalabb o sem lesz.
- Mkhitaryan 37 eves, jovore mar 38 lesz, ertelmetlen ezt mar eroltetni.
- Zielinskit egesz nyaron ingyen meg szerzodesbontassal akartuk kitenni, nem sikerult.
Most eppen nem akarjuk, de senki nem tudja mi lesz nyarig.
- Sucic homaly ahogy van.
- Dioufot latni sem nagyon lattuk, finomam szolva is kerdojel.
- Frattesit meg mar most kiakarjuk tenni januarban.
Felvan adva a lecke, foleg ugy amit Marotta mondott:
"Ausilio es Baccin felelnek az igazolasokert"
- interfan
DeVrij ujra jelezte tavozasi szandekat a vezetoseg fele, januarban tavozni akar, elegedetlen a keves lehetoseggel, es uj csapatot akar nezni.
Tobb klubal is felvette mar a kapcsolatot, koztuk a Bologna, Benfica, Nottingham sorral.
Mivel 34 eves, szerzodese 5 honap mulva lejar, ezert az Inter penzt nem remelhet erte.
Az Inter abban az esetben engedi mar januarban el DeVrijt, ha tud egy uj KH-t igazolni.
Itt ugye a hirek szerint 5m eurot ajanlottuk Mlasic kapcsan.
Josep Martinez ugynoke elmondta, januarban nem tavozik Josep az Intertol.
Tobb forras szerint is nyaron az Inter eladna a jatekost.
Az Inter uj 1.szamu kapust keres, tehat J.Martinez vagy elfogadja a masodikszamu kapus szerepet, vagy uj csapat utan nez.
Lejaro szerzodesu jatekosok kozul (Di Gennaro, DeVrij, Acerbi, Darmian, Mkhitaryan) egyelore csak Di Gennaroval kezdodtek meg a hosszabbitasi targyalasok.
UEFA sajat neveles lista miatt leginkabb.
Darmian maradasara is van esely, mivel olasz, szinten a BL lista miatt.
DeVrij tavozasa nagyon valoszinu, Acerbi es Mkhitaryan helyzete kerdeses, de valoszinubb a tavozas mint a maradas.
Calhanoglu tavozasa is egyre tobbet tema.
Az Inter nem tud versenyezni a Galata 10m euros fizetesevel, es mivel szerzodese 2027-ben lejar, most kaphat utoljara penzt az Inter erte.
3 szabaly lehet a 2026 nyari mercatora:
- 1.
Fizetesek csokkentese.
- 2.
Fiatal jatekosok, de csak olyan akik azonnal keszen allnak, tanulva ezzel a 2024 es 2025 hibakbol.
- 3.
30 feletti csak olyan erkezok, akik minosegiek, alapemberek, es nelkulozhetetlenek.
Tobb klubal is felvette mar a kapcsolatot, koztuk a Bologna, Benfica, Nottingham sorral.
Mivel 34 eves, szerzodese 5 honap mulva lejar, ezert az Inter penzt nem remelhet erte.
Az Inter abban az esetben engedi mar januarban el DeVrijt, ha tud egy uj KH-t igazolni.
Itt ugye a hirek szerint 5m eurot ajanlottuk Mlasic kapcsan.
Josep Martinez ugynoke elmondta, januarban nem tavozik Josep az Intertol.
Tobb forras szerint is nyaron az Inter eladna a jatekost.
Az Inter uj 1.szamu kapust keres, tehat J.Martinez vagy elfogadja a masodikszamu kapus szerepet, vagy uj csapat utan nez.
Lejaro szerzodesu jatekosok kozul (Di Gennaro, DeVrij, Acerbi, Darmian, Mkhitaryan) egyelore csak Di Gennaroval kezdodtek meg a hosszabbitasi targyalasok.
UEFA sajat neveles lista miatt leginkabb.
Darmian maradasara is van esely, mivel olasz, szinten a BL lista miatt.
DeVrij tavozasa nagyon valoszinu, Acerbi es Mkhitaryan helyzete kerdeses, de valoszinubb a tavozas mint a maradas.
Calhanoglu tavozasa is egyre tobbet tema.
Az Inter nem tud versenyezni a Galata 10m euros fizetesevel, es mivel szerzodese 2027-ben lejar, most kaphat utoljara penzt az Inter erte.
3 szabaly lehet a 2026 nyari mercatora:
- 1.
Fizetesek csokkentese.
- 2.
Fiatal jatekosok, de csak olyan akik azonnal keszen allnak, tanulva ezzel a 2024 es 2025 hibakbol.
- 3.
30 feletti csak olyan erkezok, akik minosegiek, alapemberek, es nelkulozhetetlenek.
- interfan
K.Thuram:
A Juventus Olaszorszag legjobb klubja, es a vilagon is az egyik legjobb.
A Juventus az eletem resze, es orokke az is marad.
Juventusnak lenni egy eletforma, veluk kell, veluk fekszel, es mindig az eleted resze.
Itt a Juventusnal az edzesek is masok mint barhol mashol.
Apam hatalmas Juventus szurkolo volt, hamar azza valtam en is, masfel eve vagyok itt es eletem legboldogabb resze ez.
Apam a Juventus valaha volt legjobb vedoje volt, az en celom az, hogy a Juventus valaha volt legjobb KP-ja legyek.
Minel tovabb itt akarok maradni, es minel tobb cimet nyerni ezzel a csodalatos klubbal es mezzel.
Szamomra a Juventus a legjobb klub ahol jatszhatok.
-
R9.
es ennek mi koze az Interhez? 
- interfan
Az hogy a Roma utan, ahol Frattesi = Pellegrini, vagy Frattesi = Cristante ajanlatok utan, a Juventusnak is felajanlottuk Frattesit.
Frattesi + penz = K.Thuram.
Frattesi + penz = Locatelli.
Ahogy a Roma, ugy a Juventus is visszautasitotta az osszes Inter ajanlatot.
-
R9.
azt hittem, a tesot akarja vinni torinobainterfan írta: ↑2025.12.26. 15:26Az hogy a Roma utan, ahol Frattesi = Pellegrini, vagy Frattesi = Cristante ajanlatok utan, a Juventusnak is felajanlottuk Frattesit.
- vaskalap
Mennyire nem tudunk üzletelni,már látom a kölcsön sima opciós bizniszt.interfan írta: ↑2025.12.26. 15:26Az hogy a Roma utan, ahol Frattesi = Pellegrini, vagy Frattesi = Cristante ajanlatok utan, a Juventusnak is felajanlottuk Frattesit.
- hvmetal
A 47. 2025-ös vezetőségi válság megbeszélés után megy még egy Frattesi+pénz=valaki ajánlat.
A Juventus vezetőségnek kell valakit ajánlani. Bohózat elkerülése végett mindenképpen játékosnak kell lennie.
Idén már nem lesz rá alkalom,így Marottáék bementek az öltözőbe is az ünnepek alatt. Mivel idén nem volt huzamosabb eredménye egyik megbeszélésnek sem,így nem volt probléma,hogy az edző, játékosok nem voltak a helyszínen.
Elfogadható eredmény a következő meccseken csak a győzelem. Ha nem tudja teljesíteni a csapat,újabb megbeszélés lesz.
A keret teljes. Chivu nagyon fasza, ha nem lesz jobb bekk hadrafogható, nem használjuk azt a posztokat.
Ne érezze senki,hogy nem cél a scudetto, BL,mert az.
A Juventus vezetőségnek kell valakit ajánlani. Bohózat elkerülése végett mindenképpen játékosnak kell lennie.
Idén már nem lesz rá alkalom,így Marottáék bementek az öltözőbe is az ünnepek alatt. Mivel idén nem volt huzamosabb eredménye egyik megbeszélésnek sem,így nem volt probléma,hogy az edző, játékosok nem voltak a helyszínen.
Elfogadható eredmény a következő meccseken csak a győzelem. Ha nem tudja teljesíteni a csapat,újabb megbeszélés lesz.
A keret teljes. Chivu nagyon fasza, ha nem lesz jobb bekk hadrafogható, nem használjuk azt a posztokat.
Ne érezze senki,hogy nem cél a scudetto, BL,mert az.
- interfan
Chivu:
Nyit a januari mercato, varsz uj erkezot?
Nehez errol edzokent beszelnem, mert ha megteszem, akkor tiszteletlenek leszek a jelenlegi jatekosaim fele.
Edzokent nem mondhatom, hogy mi hianyzik, mire van szuksegem, mert ez azt jelentene, hogy a jelenlegi jatekosaim nem erik el a megfelelo szinvonalat.
Ezert most ezt be is fejezem.
Mit varsz 2026-tol?
Nehez szezon kezdetunk volt, de mindent megtettunk, hogy a csalodasokat magunk mogott hagyjuk.
Vannak hullamvolgyeink, es van amit jol csinalunk, van amit nem.
Ki kell javitani a hibakat.
Legfontosabb, hogy a motivaciot fenntartsuk.
Nagy meccseken nem tudsz eredmenyt elerni, hogy akarsz ezen valtoztatni?
Tudjuk mennyi nehez meccs var rank.
Le kell gyozni onmagunkat is, meg kell talalni a plusz motivaciot is.
Nem mindig kell nagyszeruen jatszani a gyozelemhez, es fontos hogy legyen identitasunk.
Rovid ideje kezdtuk, nem konnyu ennyi ido alatt.
Frattesi mint jobb WB?
Nem.
Diouf es Augusto kapcsan kiserleteztunk ezzel a poszttal, nekik megvannak a fizikai tulajdonosagaik hozza.
Frattesit a csatarposzton probaltam ki, de aztan kevesebb jatszott kulonbozo okok miatt, nyilvan sokan arra szamitottak tobb lehetoseget kap majd.
Nem mondhatok el mindent, vannak dolgok amik az oltozben maradnak.
Vallalom a felelosseget a negativ dolgokert is.
Henriquebol lehet hianyzik valami, de taktikailag hozza azt amit kerek, es ott van Diouf es Augusto is akik jol teljesitettek a jobboldalon.
Muszaj lenne szembenezned a jatekosokkal es nem csak dicserned oket, nem igaz?
Van kritika, es van onkritika.
Jatekosokaimat tisztelem, nem mondok ki dolgokat.
De az oltozoben szembenezunk egymassal, es oszintek vagyunk.
Tudjuk min kellene javitani, de ez nem olyan egyszeru mint kivulrol tunik.
Ki kell lepnunk a komforzonakbol.
A.Stankovic visszaterhet az Interbe?
Nagy rajongoja vagyok, ismerem ot az ifibol, szerencses vagyok, hogy edzhettem.
Orulok a teljesitmenyenek, es biztos vagyok benne a Nerazzuri ver benne van.
Az Intert egy centrifugahoz hasonlitotad, megijedsz benne?
Tudom ki vagyok, tudom mire vagyok kepes, es tudom mit tudok hozni es elerni.
Van meltosagom, ami nem elado.
Tudok mire vagyok kepes, es tudom mit tudok kihozni egy versenykepes csapatbol.
- interfan
Marotta:
Tudnad tisztazni Chivu kijelenteset Frattesi kapcsan?
Frattesi mindig is profikent viselkedett.
Chivu megjegyzese talan arra iranyultak, hogy megfontoljon Frattesi mas lehetoseget, mivel nalunk keveset jatszik.
Nem akarunk senkit megtartani aki nem akar itt lenni, viszont Frattesi nem fejezte ki tavozasi szandekat, de meg csak a kezdeti szakaszan vagyunk a dolgoknak.
Megbeszeljuk Frattesivel a dolgokat, de Frattesi nem csak egy igazi profi, hanem egy kivalo jatekos is.
Az Inter igazol egy jobb WB-t januarban?
Tul egyszeru azt gondolni, hogy egy jatekos erkeze befolyasolja a teljes szezont.
Minden kovet megmozgatunk, Ausilio es Bacin felel a mercatoert, tudjak mit csinalnak.
Palestra kizarom, o nem lesz az Inter jatekosa, ertlemetlen olyan jatekosrol beszelni akikre nincs lehetoseg.
Komolyan megvizsgaljuk a mercato adta lehetosegeket, de tudjuk a januari mercato adta lehetosegek gyengek.
De megvizsgaljuk tudunk e talalni olyan jatekost, aki erosites szamunkra es kepesek hozzaadni.
- interfan
Tegnapi Marotta nyilatkozatbol kiindulva, talan vegre eszhez tertunk, es vezetoink is rajottek, muszaj csinalni valamit ezzel a jobb WB poszttal.
Kerdes lesz e penzunk pl Frattesi eladasabol, mert penz nelkul nem tudom kit kaphatunk.
Ez a Frattesi story sem semmi amugy, maga a Chivu nyilatkozat, es most Marotta is vilagosan beszel.
Na de ez egy masik tema.
Lenyeg, hogy valamit muszaj tenni, es most mar a vezetok is igy latjak.
- interfan
Elorehaladottak a targyalasok a Juventusal egy Frattesi-Muharemovic "csere" uzlet ugyeben.
Mai napon a felek ujra asztalhoz ulnek.
Muharemovicot mar regen kinezte Ausilio, es o benne latja az Acerbit utodot.
Ha erkezne, akkor a tavozasat kero DeVrijt is eltudna engedni az Inter.
Carnevali a Sassuolo elnoke meg is erositette, Muharemovic mar januarban tavozhat.
Azert targyalunk a Juventussal, mert ismert nekik is felajanlottuk Frattesit tobb jatekos kapcsan, viszont a valasz elutasito volt, viszont Muharemovic mar nem Juventus tulajdon, viszont 50% reszesedesuk van ra az eladasi arbol.
A Juventus akar errol reszben le is mondhatna, es az Inter ezaltal olcsobban megszerezhetne Muharemovicot.
20-25m ar van Frattesi es Muharemovic kapcsan is.
Szinten targyalas varhato a Veronaval es Dinamo Zagrebal.
Mindket csapatbol egy jobb WB-t figyelunk, a mar ismert nevek: Belghali, Valincic.
Mai napon a felek ujra asztalhoz ulnek.
Muharemovicot mar regen kinezte Ausilio, es o benne latja az Acerbit utodot.
Ha erkezne, akkor a tavozasat kero DeVrijt is eltudna engedni az Inter.
Carnevali a Sassuolo elnoke meg is erositette, Muharemovic mar januarban tavozhat.
Azert targyalunk a Juventussal, mert ismert nekik is felajanlottuk Frattesit tobb jatekos kapcsan, viszont a valasz elutasito volt, viszont Muharemovic mar nem Juventus tulajdon, viszont 50% reszesedesuk van ra az eladasi arbol.
A Juventus akar errol reszben le is mondhatna, es az Inter ezaltal olcsobban megszerezhetne Muharemovicot.
20-25m ar van Frattesi es Muharemovic kapcsan is.
Szinten targyalas varhato a Veronaval es Dinamo Zagrebal.
Mindket csapatbol egy jobb WB-t figyelunk, a mar ismert nevek: Belghali, Valincic.
-
HerfortBalazs
Milyen ez a Muharemovic?
En semmit nem tudok rola
En semmit nem tudok rola
- interfan
Biztos jo, mert az o ongoljaval vertuk a Sassuolot.
Na de komolyra forditva.
Bosnyak jatekos, 23 eves lesz februarban, Juventus neveles.
Juventus ifiben, es az U23-ban jatszott sokat, ellenben a teljesitmenye nem volt az igazi.
Tavaly adtak kolcson a Sassuoloba, ahol a mar a Sassuolo jatekosok kozul a jok koze tartozott.
Nyaron vettek meg 3m euroert.
Jobbak koze tartozik most is.
Atlagosan meglehetosen sok sargalapot kap.
Oktober vegi nyilatkozat ez tole:
"
Az Inter akar engem, a Juventus pedig visszaigazolni, ez igazan megtisztelo szamomra.
Jelenleg csak a Sassuolora koncentralok, meglatjuk mi lesz.
Eletem legfontosabb eveit toltottem a Juventusnal, rengeteget tanultam, es nagyon jol ereztem magam, orokke a szivembe marad a Juventus.
Olyan klasszisoktol tanulhattam mint Chiellini vagy Bonucci.
Peldakepem Chiellini.
"
- CsaSzi9294
Remélem nem hozzuk ide. A neve se szimpatikus, plusz mordor nevelés. Nyalogassa csak Chiellini golyóit, hogy haza kerüljön.interfan írta: ↑2025.12.29. 10:51Biztos jo, mert az o ongoljaval vertuk a Sassuolot.![]()
Na de komolyra forditva.
Juventus ifiben, es az U23-ban jatszott sokat, ellenben a teljesitmenye nem volt az igazi.
Tavaly adtak kolcson a Sassuoloba, ahol a mar a Sassuolo jatekosok kozul a jok koze tartozott.
"
Az Inter akar engem, a Juventus pedig visszaigazolni, ez igazan megtisztelo szamomra.
Eletem legfontosabb eveit toltottem a Juventusnal, rengeteget tanultam, es nagyon jol ereztem magam, orokke a szivembe marad a Juventus.
Peldakepem Chiellini.
"
- interfan
En is azt gondolom, hogy jobban is korbelehetne nezni a KH piacon, es nem biztos, hogy ez a Muharemovic a legjobb megoldas.CsaSzi9294 írta: ↑2025.12.29. 12:55Remélem nem hozzuk ide. A neve se szimpatikus, plusz mordor nevelés. Nyalogassa csak Chiellini golyóit, hogy haza kerüljön.interfan írta: ↑2025.12.29. 10:51Biztos jo, mert az o ongoljaval vertuk a Sassuolot.![]()
Na de komolyra forditva.
"
Peldakepem Chiellini.
"
DeVrijt sajnalom, nem ezt erdemli ennyi ev utan, hogy ennyire kitegyuk ot a keretbol, es ennyire keves lehetoseget kapjon.
Meg is ertem, hogy mar most januarban tavozni akar.
En ot nagyon sajnalom, mindig is vegtelenul alazatos jatekos volt, aki mindent megtett az Inter mezert.
- interfan
Sky szerint a Sassuolo 30-35m eurot ker Muharemovic kapcsan.
-
P-Inter
Nem igazán látom, miből jönne télen kh vagy jwb. Télen amúgy is necces a piac, Frattesiből meg szerintem nem fogunk tudni már jól kiszállni. Ergo, ha lesz is vmi, bazi nagy rizikóval…
Vagy, nem lesz itt semmi, de Vrij megy, Fratte marad. Kész is.
Vagy, nem lesz itt semmi, de Vrij megy, Fratte marad. Kész is.
-
HerfortBalazs
Allitolag Cancelo lelepne az araboktol januarban es nyitott az olasz visszateresre.
- interfan
Inzaghi nem szamit ra, es ezt jelezte a vezetesnek, egyes forrasok szerint.HerfortBalazs írta: ↑2025.12.30. 12:13 Allitolag Cancelo lelepne az araboktol januarban es nyitott az olasz visszateresre.
Cancelo maradna, es megprobalna meggyozni Inzaghit, de ezen forrasok szerint Inzaghi egyaltalan nem szamit ra.
Romano irasa:
"
Cancelo visszaterhet e Olaszorszagba?
Jelenleg nem tudni mi lesz vele, nem erkeztek hirek sem a maradasrol az Al Hilalnal, sem arrol hogy tavozna.
Nyilvan leteznek halozatok, akik ajanlhatjak par helyre, de Olaszorszag nem egy eros celpont.
Nyilvan a kepviseloi sok klubnak ajanlhattak, akar Olaszorszagban is, de a fizetese nagyon magas, igy hiaba csak azt kellene kifizetni egy kolcson uzletben, ez az olasz kluboknak nehez lenne.
"
- lucky0
Én meglepődnék ha télen igazolnánk valakit. Maximum ha Frattesi és De Vrij is lelép. De amilyen nevek repkednek, nem tudom melyik jelentene erősítést rövid vagy hosszú távon. Ez a bosnyák védő srác is menjen csak a Gyuvéba, ha már körbenyalta őket. Cancelo okés lenne de horror a fizetése nekünk ő sztem nem reális célpont.
- interfan
Gazzetta szerint targyalunk Belghali ugyeben a Veronaval.
Az Inter kolcson + sima opciot szeretne, a Verona kolcson + 20m euros kotelezo opciot.
Pedulla szerint valtozott Zielinski helyzete.
Nyaron az Inter ingyen, vagy szerzodesbontassal is szabadult volna tole, de nem sikerult.
Most a Lazio erdeklodik, es kolcson + sima opcioval vinnek, viszont nem valoszinu, hogy az Inter elengedne, mivel mar Frattesi es DeVrij kerte az eladasat, es Zielinski tobb lehetoseget kap.
Torino forrasok szerint az Inter nyitott a kolcson + opciora is Frattesi kapcsan.
4m kolcson +22m opcio lenne, ez az opcio nem lenne kotelezo, csakis elore meghatarozott feltetelek eseten aktivalodna.
Muharemovic kozben kikerult a targyalasbol, mivel a Sassuolo es a Juventus 35m-ra ertekeli Muharemovicot, ellenben Frattesit csak 25m-ra.
Romano is megerositi, az Internel nagyon komoly es eros jelolt a KH posztra Muharemovic.
Viszont a magas ara miatt inkabb csak nyari tema, es nem valoszinu, hogy januarban erkezne.
DeVrij tavozasa eseten sem lenne KH erkezo.
A nyaron altalunk is csabitott Kone kapcsan angol es romai forrasok szerint is 75m eurot ajanlott a MU.
Az Inter kolcson + sima opciot szeretne, a Verona kolcson + 20m euros kotelezo opciot.
Pedulla szerint valtozott Zielinski helyzete.
Nyaron az Inter ingyen, vagy szerzodesbontassal is szabadult volna tole, de nem sikerult.
Most a Lazio erdeklodik, es kolcson + sima opcioval vinnek, viszont nem valoszinu, hogy az Inter elengedne, mivel mar Frattesi es DeVrij kerte az eladasat, es Zielinski tobb lehetoseget kap.
Torino forrasok szerint az Inter nyitott a kolcson + opciora is Frattesi kapcsan.
4m kolcson +22m opcio lenne, ez az opcio nem lenne kotelezo, csakis elore meghatarozott feltetelek eseten aktivalodna.
Muharemovic kozben kikerult a targyalasbol, mivel a Sassuolo es a Juventus 35m-ra ertekeli Muharemovicot, ellenben Frattesit csak 25m-ra.
Romano is megerositi, az Internel nagyon komoly es eros jelolt a KH posztra Muharemovic.
Viszont a magas ara miatt inkabb csak nyari tema, es nem valoszinu, hogy januarban erkezne.
DeVrij tavozasa eseten sem lenne KH erkezo.
A nyaron altalunk is csabitott Kone kapcsan angol es romai forrasok szerint is 75m eurot ajanlott a MU.
- vaskalap
[/quote]
Ezek betegek.Folytatódik a saga.
[/quote]
Ezek betegek.Folytatódik a saga.
- interfan