Ennek a hírnek ki a forrása?
Di Marzio, Romano vagy maga Pérez elnök?
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Valahogy talani kell egy eppkezlab jobb WB-t.Festa írta: ↑2025.12.30. 18:25 Az elmúlt 20 évben ritkán fogtunk ki olyat januárban meghatározò játékost fogunk ki,de ilyen volt Sztankovics meg sajnos csak rövid ideig Rafinha is.Persze voltak itt ilyen Cedricek meg Lisandro Lopezek is meg Sainsbury meg Kharja akik inkább csak meccset nézni jöttek.
Cancelot nyugodtan engedjük el. Valami angol középcsapat lesz a befutó szerintem, mivel olasz csapat nem nagyon tud versenyezni az ő fizujával, valamint a többi topklubokban, mint mondjuk a Barca, nem igazán lesz kezdő, ezzel kockáztatja a VB-t. Nem követem a PL-t, ezáltal a keretüket sem ismerem, de én ilyen Newcastle, MU, Brighton típusú csapatra tippelek vele kapcsolatban. Elég nagy zsoldos, a fizuból pont őt nem tudom elképzelni, hogy enged, és ezt egy angol csapat előbb megengedheti, mint egy olasz vagy spanyol, a Madridhoz meg nem hiszem, hogy menni fog.
Ugyanezt gondolom én is!lucky0 írta: ↑2025.12.30. 21:34 Belghali? Akkor inkább ne jöjjön senki RWB posztra. És szerintem nem is kell. Mert LH meg fogja tanulni ezt a posztot mire Dumfries felépül. Lassan bevethető lesz Darmian is azt se felejtsük el. Tudom már ő sem a régi, de azért egy szintet ő is tud. Én pedig bízom abban hogy a brazilunk is fejlődni fog még és hosszú távon megoldás lesz jobb oldalra. Van aki Jonathanhoz hasonlítja, pedig azért ég és föld a kettő közötti különbség. Na mindegy is csak leírtam én is amit gondolok.![]()
Legfrisebb hirek szerint az Inter 5m + bonuszok fizetest adna Cancelonak, es 2,5 eves szerzodest.interfan írta: ↑2025.12.31. 09:35 Romano szerint Ausilio felvette a kapcsolat Cancelo ugynokevel Jorge Mendesel.
Az Inter kesz lezarni az uzletet minel elobb, mielott mas csapatok tennek meg ezt.
Az Inter most az Al Hilal targyal, akik szabadulni akarnak Cancelotol Inzaghi dontese utan, most a legnagyobb akadaly a penzugyi kerdes.
Vagy Cancelonak kellene drasztikus fizetescsokkentesbe belemenni, es akkor az Inter vegleg leigazolna.
Vagy az Al Hilalnak kellene allnia Cancelo fizetesenek nagyreszet.
Juventus is erdkelodott, de Romano szerint visszalepetek mivel Cancelo viselkedese es szemelyisege nem megfelelo.
Romano szerint a kovetkezo orakban fontos hirek erkezhetnek.
Ez a lényeg! Agyf*szt kapnék, ha 2.5 éves szerződést adnánk neki. Nyárig még csak-csak a jelenlegi helyzetben, de nem véletlen, hogy sehol nem kellett hosszútávon. Mentálisan gyenge futballista.
Remélem ez kamu…Nem véletlen sehol nem marad meg tartòsan hiába vannak jò skilljei.interfan írta: ↑2025.12.31. 09:45Legfrisebb hirek szerint az Inter 5m + bonuszok fizetest adna Cancelonak, es 2,5 eves szerzodest.interfan írta: ↑2025.12.31. 09:35 Romano szerint Ausilio felvette a kapcsolat Cancelo ugynokevel Jorge Mendesel.
Az Inter kesz lezarni az uzletet minel elobb, mielott mas csapatok tennek meg ezt.
Az Inter most az Al Hilal targyal, akik szabadulni akarnak Cancelotol Inzaghi dontese utan, most a legnagyobb akadaly a penzugyi kerdes.
Vagy Cancelonak kellene drasztikus fizetescsokkentesbe belemenni, es akkor az Inter vegleg leigazolna.
Juventus is erdkelodott, de Romano szerint visszalepetek mivel Cancelo viselkedese es szemelyisege nem megfelelo.
Évek óta vége van, igazi lelketlen focista, vissza lehet nézni az elmúlt 4-5 év híreit róla...Festa írta: ↑2025.12.31. 10:02Remélem ez kamu…Nem véletlen sehol nem marad meg tartòsan hiába vannak jò skilljei.interfan írta: ↑2025.12.31. 09:45Legfrisebb hirek szerint az Inter 5m + bonuszok fizetest adna Cancelonak, es 2,5 eves szerzodest.interfan írta: ↑2025.12.31. 09:35 Romano szerint Ausilio felvette a kapcsolat Cancelo ugynokevel Jorge Mendesel.
Valoszinu ajanlotta az ugynoke a Juventusnak is Cancelot, akik nem kertek belole a korabbi fegyelmi gondjai miatt.brecsinho írta: ↑2025.12.31. 10:31 "juventus is erdkelodott, de Romano szerint visszalepetek mivel Cancelo viselkedese es szemelyisege nem megfelelo"
Ez a kedvencemtehát mikor elkezdtek érdeklődni,akkor még nem tudták,hogy milyen a csavo viselkedese (pedig volt játékosuk is),aztán hirtelen rájöttek (vagy valaki megsúgta nekik?),hogy hoppá,nem megfelelő a személyisége, lépjünk vissza..ok,hogy szilveszter van,de ez elég komolytalan.Mondjuk jól mutatja a mai "hírgyártás" szinvonalát.
Ok,de akkor nem érdeklődött a juve..na mindegy is,csak arra akartam reagálni,hogy mennyi valóságalapja van ezeknek az átigazolasi híreknek,főleg mióta elárasztja a netet a sok "jól informált forrás"..interfan írta: ↑2025.12.31. 10:38Valoszinu ajanlotta az ugynoke a Juventusnak is Cancelot, akik nem kertek belole a korabbi fegyelmi gondjai miatt.brecsinho írta: ↑2025.12.31. 10:31 "juventus is erdkelodott, de Romano szerint visszalepetek mivel Cancelo viselkedese es szemelyisege nem megfelelo"
Ez a kedvencemtehát mikor elkezdtek érdeklődni,akkor még nem tudták,hogy milyen a csavo viselkedese (pedig volt játékosuk is),aztán hirtelen rájöttek (vagy valaki megsúgta nekik?),hogy hoppá,nem megfelelő a személyisége, lépjünk vissza..ok,hogy szilveszter van,de ez elég komolytalan.Mondjuk jól mutatja a mai "hírgyártás" szinvonalát.
Meglatjuk.brecsinho írta: ↑2025.12.31. 10:45Ok,de akkor nem érdeklődött a juve..na mindegy is,csak arra akartam reagálni,hogy mennyi valóságalapja van ezeknek az átigazolasi híreknek,főleg mióta elárasztja a netet a sok "jól informált forrás"..interfan írta: ↑2025.12.31. 10:38Valoszinu ajanlotta az ugynoke a Juventusnak is Cancelot, akik nem kertek belole a korabbi fegyelmi gondjai miatt.brecsinho írta: ↑2025.12.31. 10:31 "juventus is erdkelodott, de Romano szerint visszalepetek mivel Cancelo viselkedese es szemelyisege nem megfelelo"
Persze,nem is Romanora gondoltam,meg én is olvastam ma több helyen,hogy tárgyalni fogunk,csak a juves rész volt vicces..belegondoltam,ahogy felveszik a kapcsolatot és hirtelen rajönnek, hogy a csávonak nem jó a viselkedése
Nehez kerdes ez.
Felmerül a kérdés hogy Enrique leigazolása miért történt és kinek az ötlete volt?? Igen láthatóan Ausilio-Baccin páros tudja mit csinál.....interfan írta: ↑2025.12.31. 11:20Nehez kerdes ez.
Irta valaki, hogy a felmerult nevek kozul Cancelo.
Ez ha a minoseget nezzuk, akkor valoban igy van.
Mas kerdes sajnos a fegyelmi gondjai, mert az valoban beszedes, hogy szinte az osszes edzojevel osszebalhezott.
Egy biztos, valamit tenni kell a jobb WB poszton.
Ezt mar Marottaek is igy gondoljak, hisz elmondta, minden kovet megmozgatunk, hogy talaljunk valakit a jobb WB posztra, es Ausilio-Baccin paros felel a mercatoert, tudjak mit csinalnak.
En is azt mondom amit itt joparan, felev kolcson.
Meglatjuk mit nyujt, meglatjuk mire eleg, es ha jo, es nincsenek fegyelmi gondok, akkor nyaron visszaterni ra.
Enrique meg mindig nincs itt, es szerintem a triplazas es a 6 idei trofea megnyerese utan nem is igazan akar valtani.VInter101 írta: ↑2025.12.31. 11:36Felmerül a kérdés hogy Enrique leigazolása miért történt és kinek az ötlete volt?? Igen láthatóan Ausilio-Baccin páros tudja mit csinál.....interfan írta: ↑2025.12.31. 11:20Nehez kerdes ez.
Irta valaki, hogy a felmerult nevek kozul Cancelo.
Ez ha a minoseget nezzuk, akkor valoban igy van.
Mas kerdes sajnos a fegyelmi gondjai, mert az valoban beszedes, hogy szinte az osszes edzojevel osszebalhezott.
Egy biztos, valamit tenni kell a jobb WB poszton.
Ezt mar Marottaek is igy gondoljak, hisz elmondta, minden kovet megmozgatunk, hogy talaljunk valakit a jobb WB posztra, es Ausilio-Baccin paros felel a mercatoert, tudjak mit csinalnak.
En is azt mondom amit itt joparan, felev kolcson.
Meglatjuk mit nyujt, meglatjuk mire eleg, es ha jo, es nincsenek fegyelmi gondok, akkor nyaron visszaterni ra.
Nem figyeltem a játékost az elmúlt években,
Vagy hajtani fog vagy szétbas..za a csapategységet.
Lehet igazad van. Főleg,ha Martinezéknél több fizuval jönne.
Ne viccelj már, Lautaro fizetésének a közelében sem kaphat.hvmetal írta: ↑2025.12.31. 14:03Lehet igazad van. Főleg,ha Martinezéknél több fizuval jönne.
Igazi zsoldos, aki baromira nem hozta ki azt a pályafutásából ami benne volt.
Maga a tudása nagy lõketet adna. Nem gondolnám reálisnak a leigazolását. Szerintem Chivu, Marotta elég jó szűrők lesznek,ha mégis itt köt ki.
Kire? Dioufra? Gondolom Frattesi a célpontjuk....interfan írta: ↑2025.12.31. 15:45 Sportmediaset is megerositi a targyalasokat Cancelo ugyeben.
Az Al Hilal vegleg megszabadulna tole, az Inter egyelore kolcsonvenne nyarig, majd opcios lehetosege lenne vegleg megvenni.
Az Inter Cancelo fizetesenek az 50%-at fizetne ki.
Pedulla es a SportItalia is megerositi, az Inter Cancelo 16m euros fizetesenek a felet, azaz 8m eurot allna, masik 50%-at az Al Hilal fizetne az Inter ajanlat szerint.
Ez a gyakorlatban 6 honapra, azaz felevre 4m euros fizetest jelente.
Romano szerint a Juventus kolcson + sima opcios ajanlatot keszul tenni az Internek, ami egy BL hely eseten kotelezove valna.
Romano szerint nem tudni az Inter ezt elfogadna e.
Elnezest, kimaradt Frattesi neve sajnalom.lucky0 írta: ↑2025.12.31. 16:22Kire? Dioufra? Gondolom Frattesi a célpontjuk....interfan írta: ↑2025.12.31. 15:45 Sportmediaset is megerositi a targyalasokat Cancelo ugyeben.
Az Al Hilal vegleg megszabadulna tole, az Inter egyelore kolcsonvenne nyarig, majd opcios lehetosege lenne vegleg megvenni.
Az Inter Cancelo fizetesenek az 50%-at fizetne ki.
Pedulla es a SportItalia is megerositi, az Inter Cancelo 16m euros fizetesenek a felet, azaz 8m eurot allna, masik 50%-at az Al Hilal fizetne az Inter ajanlat szerint.
Ez a gyakorlatban 6 honapra, azaz felevre 4m euros fizetest jelente.
Romano szerint a Juventus kolcson + sima opcios ajanlatot keszul tenni az Internek, ami egy BL hely eseten kotelezove valna.
Romano szerint nem tudni az Inter ezt elfogadna e.
Sokat nem tevedett Hvmetal, valoban Martinez kornyeki fizetes amit ajanlottuk Cancelonak.cuchu11 írta: ↑2025.12.31. 14:36Ne viccelj már, Lautaro fizetésének a közelében sem kaphat.hvmetal írta: ↑2025.12.31. 14:03Lehet igazad van. Főleg,ha Martinezéknél több fizuval jönne.
Igazi zsoldos, aki baromira nem hozta ki azt a pályafutásából ami benne volt.
Maga a tudása nagy lõketet adna. Nem gondolnám reálisnak a leigazolását. Szerintem Chivu, Marotta elég jó szűrők lesznek,ha mégis itt köt ki.
Dimarco és Dumfries fizetése 4-5 milla tartományban mozog.
Gazzetta szerint nem orakon belul, ahogy Romano irta, hanem napokon belul zarulhat Cancelo leigazolasa.interfan írta: ↑2026.01.01. 08:00 Romano szerint az Inter dontott, azonnal leakarja zarni Cancelot erkezeset.
Kovetkezo nehany oraban az Inter meg is akarja szerezni Cancelot.
Gazzetta kiemeli, Cancelo nem mint Dumfries helyettes erkezne, mindent problemat megoldana az Inter szamara a jobboldalon.
Kreativitas, technikai tudas, golpasszok, golok, minoseg, ez Cancelo, es ez az ami teljesen hianyzik az Inter jobboldalarol Dumfries serulese ota.
Cancelo nem csak a jobb, hanem a baloldalon is bevetheto, igy az Inter szamara meg tobb lehetoseget kinalna.
Az Internek most nagy lehetoseg a nyari hiba kijavitasa a jobboldalon, mivel Henrique leigazolasa eddig egyertelmuen kudarc.
Dumfries visszaterese pedig bizonytalan, es ha aprilisban vissza is ter, majdnem felev kihagyas utan ketseges milyen formaban teszi ezt meg.
Az Inter ezert le azonnal, es nem vesztegeti az idot egy olyan minosegu jatekos eseteben mint Cancelo.
Oaktree igent mondott a nagyon magas fizetesre is, mivel Cancelo egy Akanji szeru lehetoseg.
Cancelo pedig 2,5 eves szerzodessel is nagy erosites, mivel egyidos a Calhanoglu, Zielinski parossal, es sokkal fiatalabb a Mkhitaryan, Acerbi, Darmian sornal, sot meg 2,5 ev mulva is fiatalabb lesz mint ok most, valamint Akanjival is csak 1 ev van koztuk.
Chivu is nagy orommel varja Cancelo erkezeset a Gazzetta szerint.
Azert Cancelo mindig is sokat keresett.Baggio85 írta: ↑2026.01.01. 17:28 Mondjuk már az vicc, hogy egy Cancelonak azért "kell" 8 millió eurót fizetni egy évre, mert keleten most vannak olyan idióták, hogy a "pénz nem számít" alapon mindenkit megpróbálnak csilliókért odavinni, aki már 2 egyeneset labdába rúgott, hogy népszerűsítsék a szaúdi bajnokságot (közben meg aki 2-3 éve ott van, már mind jönne vissza Európába).
Nagyon meglepődnék, ha ilyen h*lyék lennénk Oaktreeval és Marottával a vezetői pozíciókban.
Kb. az évi 4-5 millió a reális egy mindenhol megbukott Canceloért.
Egyébként BÚÉK!![]()
![]()
Mindenhol megbukott? Ez nem erős kijelentés kicsit?Baggio85 írta: ↑2026.01.01. 17:28 Mondjuk már az vicc, hogy egy Cancelonak azért "kell" 8 millió eurót fizetni egy évre, mert keleten most vannak olyan idióták, hogy a "pénz nem számít" alapon mindenkit megpróbálnak csilliókért odavinni, aki már 2 egyeneset labdába rúgott, hogy népszerűsítsék a szaúdi bajnokságot (közben meg aki 2-3 éve ott van, már mind jönne vissza Európába).
Nagyon meglepődnék, ha ilyen h*lyék lennénk Oaktreeval és Marottával a vezetői pozíciókban.
Kb. az évi 4-5 millió a reális egy mindenhol megbukott Canceloért.
Egyébként BÚÉK!![]()
![]()